Új privát üzeneted érkezett!

A kajáról jut eszembe, olyan finnyás lettem, hogy nnnnnnnnna. S ráadásul mindennek teljesen más íze van... :? :?

málnalevél tea: én forrázatot készítek, műanyag szűrőben van a málnalevél, azt forrázom le, s kicsit hagyom állni a lében.
Napi két csészével gördítek le a torkomon, s jelentem ízlik mindenféle ízesítés nélkül. Atinál nem ízlett :lol:

vicger

Madar!
Gyönyörűséges Veronika!!!!És Julcsi meg imádnivaló lehet!!!
Te meg annyira szépeket írtál,hogy sírtam én is ( gondolom többedmagunkkal :oops: :wink: )

Pihenjetek nagyot, megérdemlitek!

KépKép
csikipetra

Madar: Hatalmas gratula Nektek Veronikához! Jó egészséget és sok-sok tejcsit! Nagyon szép a nem is olyan pici lány!

Scooper: Szorítok Neked, hogy minden rendben legyen és jó kezekbe kerülj! Küldök Neked sok-sok pozitív energiát! A lényeg az, hogy minden rendben legyen Veled és babóval!!!

Előreeső méh: A gátizomtorna is hatásos, volt, aki tornázott és megúszta a műtétet.

Ja, Abigél-képekkel még adós vagyok, amint tudom, felteszem.
cicke

Kriszti, úgy látszik "pulykaméreg van a levegőben", nekem is olyan szörnyű napom volt (sorban már a harmadik), hogy még. Semmi különös, csak nem haladok a munkával, halálra idegesítenek a gyerekek, éhes vagyok, álmos vagyok, már megint pisilni kell... Úgyhogy együtt érzek veled :wink:

Mónika, legalább könnyen megjegyzed, hogy a hónap melyik napján is van Veronika szülinapja :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

JA, én nem tudom, hogy bírtok olyan sokáig fennmaradni, én már esek össze a fáradtságtól, mosdás, alvás, jóccakát! :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madár! Csodálatos kislány Veronika!! Amiket írtál a szülésről, azon zokogok éppen!! :roll: :D Nagyon sok puszi Nektek!! Julcsi is egy tündér a hugival kapcsolatban! Jóéjt Nektek! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar,olyan jó,hogy tudtál írni nekünk,no és Te és a Családod Kép Kép Kép Kép .Garantált a gruppen sírás a topikban :lol: :lol: :lol: Veronika is gyönyörű,kisimult és nyugalmat sugárzó.Komolyan mondom én is boldog lettem tőletek.Meg sem lep,hogy megdicsért a szülésznő.Remélem azért pihensz.Várunk vissza nagyon,de ahogy "ismerlek",fél szemmel itt leszel.

Én ma délután elkezdtem visszaolvasni,meg is történt.Nekiláttam megírni nektek amit szerettem volna,és elszállt.Ettől olyan morcos lettem,hogy aludtam másfél órát.Most jöttünk haza a tescoból :twisted: ,utálom.....Dani holnap reggel elmegy gólyatáborba,szombaton jön.Most lettünk kész a csomagjával.Korán kell kelnem,még uzsit is csinálnom kell neki.3/4 7 re viszem a sulijához.

Kép
v.andi

Madar Veronika nagyon szép baba! Gratulálok hozzá!

Apa kicsit megnyugtatott, de azért csak sikerült elbőgnöm magam. Most megpróbálok pihizni, holnap jelzek sms-ben.
Köszi a poz energiákat, szükségem lesz rá!

KépKép
Kép
scooper

Szép jó estét Mindenkinek!!

MAdar
, gyönyörűségesek vagytok!!!:D:D:D
Pihizzetek azéé kicsit!!:)

Tisz
, üdv újra itt!:)

Dorkáék
haza tértek vajon??? Jelentkezz , ha tudsz!!:D

Vicger
, vannak ilye uuutálatos napok, pfújj!!

Andi, hu de korán kell kelned holnap :? hova megy Nagyfiad táborozni?

Scooper, +++++++++++++++++++!!!

Mi most ikeáztunk kicsit... de nem voltam formában.. pedig ma is lightos napot tartottam.... lehet h ez a baj?! h nem pörgök :shock: :shock: :shock:

MórBaba nagyon mozgékony volt ma, és már nehezen ülök.. úgyh szerintem a kis buksiját nyomkodja lelkesen lefelé:) majd holnap lesz pocókép, aztánmajd szakérthettek:)

Egy kérdés, hátha tud valaki segíteni...
Bp-n (IX.XI, vagy város kp. ) kozmetikust tud ajánlani vki??.. enyim, elment szülni:)
altáji dógókat intéznék, a többit le tudtam gyantázni, de ottan már nem látok semmit :wink:
köszike

Kép

Kép
móka:)

:oops: bocsi ebből sok lett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.25 22:00-kor.

sutimano76

Amit du írtam elszállt,azóta most jött vissza net,

MADAR,Veronika nagyon szép,Hihtetlen ,hogy már kép is van róla nekünk,szinte tényleg online szültél.
A meghatódottságodon,meg amit írtál nekem is gyűlt a gombóc a torkomban,pedig én nem vagyok ennyire érzelmes,de ti teljesen elrontotok :wink: .Azé holnapra ha kipihented magad,róéad is kérünk képet,hisz a fonatos hajad még nem láttuk!!!! :wink:

Móka,nekem barátnőm a Medve utcában(nem messze a Battyitól),illetve a Kis Rókus utcában(nem messze a mammuttól)dolgozik kozmetikusként!!!!!Ha kell telszám írj!!!

Tisz,üdv újra itt!!!

Scooper,én is nagyon drukkolok,hogy minden okés legyen,de mért is lenne máshogy,nemsokára te is gyönyörű egészséges kislány édesanyja leszel!!!!!!!!!!

sutimano76

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.25 22:03-kor.

sutimano76

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.25 22:04-kor.

sutimano76

sutimano76

Húúúúúú, mennyit termeltetek !!!

Móni: Veronika csodaszép kisangyalka, és tisssszta Julcsi ;) :):):) .... én is ilyen szülést szeretnék, annyira jó nektek !!!! :) és: KÉPEKET MÉÉÉÉÉÉÉÉÉG !!!!!!!!!! :):)

Nme tudok visszaolvasni, mert egész nap a gép előtt ülök? képzeljétek, az utóbbi napokban beindult a cipős bizniszem, mindenki tőlem akar kiscipőt venni, alig győzöm a maileket megválaszolni ... szóval, vagyok és olvasok, de reagálni nincs erőm ... :(

Voltunk CTG-n: minden rendben, megint megrázták a hasam, és rá is dudáltak Lottira, de tényleg nagyon aludt, hideg víz nem segített, diétás csokit nem vittem ... :( ... Kriszti: dudálás közben eszembe jutottál: valami ilyesmit írtál anno, hogy majd te rádudálnál, hogy fészket rakna ... na ez a fészekrakós kép megjelent előttem, alig bírtam megállni röhögés nélkül ... szegény kicsikém meg ijedtében majd kiugrott a pocimból ... majd aludt tovább békésen ... :shock:

Andi: K. Magdi = S. Magdi .... valaki kérdezett a megérzésekről: amikor erről beszéltünk veled vmelyik nap, totál biztosra éreztem, hogy ő az, és ez a férjes neve, nálad meg még lány volt ... és bejött :) .... szóval: én hiszek a megérzésekben, és a sorsban is: és semmi nincs véletlenül ... :)

Na, most erre volt erőm, olvasok vissza tovább ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Annamari: minden rendben lesz, várom a hívásod, sms-t bármilyen életjelet, vagy ha csak beszélgetni szeretnél, visszahívlak !!! ... nyugi !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,cipőbiznisz hurrá!!!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Kihasználom az időt, otthon már úgysem tudok ennyit jönni, legalábbis eleinte. :wink:

Jaj, de jó, ma fogok reggel megint tejeskávét inni :lol: Tegnap ezt (is) ki kellett hagynom.

Scooper: mennek a drukkok. Biztosan minden rendben lesz, így kell, hogy legyen és punktum. Fel a fejjel!

Manó: én Julcsival is este már felkelhettem, és nem volt gond. Persze, persze, csa óvatosan, vigyázok én is. Meg most itt olvastam a lányok intő sorait, hogy komolyan kell venni a hathetes gyermekágyat. Ez azért menni fog, hisz egy csomó dolgot el lehet telefonon és számítógépen intézni :wink: ... egyébként pedig tényleg nincs most fontosabb dolog, mint a baba, mi és a család. :)
Na, jóóóóó, kicsit göndör. Egyébként apának. Fiatalabb korában hosszabb haja is volt, na akkor jól látszik, de az Ő vonalukon többen göndör fürtökkel ékeskednek, és Julcsi hajzata is csupa gyűrű volt még kb. 1,5-2 éve. :)

t-pk: kíváncsi vagyok a mai hírekre, valahogy azt érzem, hogy Te és Kata is a héten már babázni fogtok. :)

Rita: bizony hasonlít Julcsira. Ahol egyedül alszik, ott pont olyan,mint Julcsi az első napon. :)
szóval a hármaska??? :wink: :wink: :wink:

tisz: szia :) én még nem ismerlek, de üdv., mert én meg a későn jövő kategória voltam.

Boboka: oldalas ... nyami-nyami ... jöhet akár reggelire is ... hétfő este óta nem ettem rendes kaját :roll: ... de ma. :)

Petra: 40. hét .....!!!!!!!!! a héten csak megtörténik a nagy találkozás. Izgulok. :)

Süti: gyerekjáték, dobozok, csere - jó ötlet. Nálam legalábbis bevált. :)
A hormonok, a hormonok .... :lol: :wink:
Ma jön a barátnőm, Őt tuti nem tudom lebeszélni arról, hogy engem fotózzon. Szóval, lesz. :)

Bibi: ez a dudálás??? ezen mindig kiakadok. :evil:
Hajrá kiscipők, ügyes vagy! :)

Ne haragudjatok, ha nem tudtam mindenre reagálni.

KépKép
KépKép
madar

Gyorsan az éjszakáról pár szót.

Veronika elképesztően jó kislány, szinte végig aludt. Egyszer keltett fel, mert nagyon tele termelte a pelust, de úgy hogy ruhacsere is játszott. A tapasztalt anyuka .... hát, persze, hogy nem vettem azonnal észre. :oops: Ki gondolta, hogy ilyen kisgyerekből ennyi minden ki tud jönni az első nap. :wink: De nagyon türelmes volt. :)

A szomszéd szobában viszont van egy csaj, aki tegnap utánam szült. Na az egész éjszaka énekelt a gyereknek. Már vártam, hogy mikor jön az esti mese. A baba minden órában felsírt, ami nem baj, de Ő minden órában énekelt neki, de csak éjjel énekel. Szerintetek miért???? Mindenesetre engem nem igazán hagyott aludni. :?

Jaj, és a legfontosabb. Veronika olyan ügyesen szopizik, nekem meg már hetek óta van tejcim, csak szerintem még nem eléggé tartalmas, de szerintem nagyon gyorsan fog ez is változni. :)

Szép napot Nektek lányok!

És ahogy talán Andi is írta, fél szemem itt lesz ám. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Szép jó reggelt!

Madar: Örülök, hogy Veronika ilyen tündér és hagy pihenni. A szomszéd csaj érdekes lehet... Legalább szépen és kellemes dolgokat énekel? :wink:

Tegnap nem is írtam, mert nem akartam elrontani Veronika gyönyörű képnézegetését este, hogy én is jól kibőgtem magam Apának. Azt hiszem, rámjött a para. :oops: Mikor, hogyan lesz minden? Dokim elmegy kedden, utána ki fog engem rendesen nyugtatgatni orvosi szempontból és egyébként is nem ért meg senki. :oops: :roll: Ilyen butaságok jártak a fejemben. Én már hónapok óta nem borultam ki, ezért is volt furcsa a tegnapi. Anna, Andris szegény engem is idegesít néha, amiről ő persze nem tehet, de én már a türelmem legvégén járok. Rájöttem, hogy megijeszt a bizonytalanság, és azt hiszem, kicsit félek mi lesz. Remélem ma már naposabban látom majd a dolgokat. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Jó reggelt!

Madar: Veronika egyszerűen gyönyörű! Én is már alig várom, hogy a karjaimba legyen az én kis pindurkám. most kicsit irigy vagyok, hogy te már babázol, de eljön majd az én időm is, már nincs is olyan sok hátra! Egyedül vagy a szobában? apáék bemehetnek hozzád?pihenj sokat!!!

T-pk: várjuk a híreket a mai ctg-ről!
Csunyászkáról van valami hír? sikerült visszatartani a babákat?
Petra hogy telt az éjszaka?
Scooper ne aggódj minden a legnagyobb rendben lesz!
Bocsi de most reggel ennyire volt erőm, majd talán reggeli után magamhoz térek kicsit, vagy inkább még alszok tovább!

KépKép
Kép
s.vera

Szép jó reggelt!!!! :) :) :)

Ez a nap is csodás ám születéshez, kinek van kedve hozzá? ;) :)

Madar,
örülök a jó éjszakának, aludj amikor csak tudsz ;) :) :) :) Ami a tejcsit illeti, az előtej/kolosztrumnál tartalmasabb energia és immunbomba a világon nincsen!!! szóval tartalmas a tejcsid, nyugi! Az érett tejnél pedig /tejbelövellés után/ az első része a tejnek szomjoltó, a hátsó része pedig a zsírosabb, laktató része :)
Várjuk ám a további képözönt!!! :)

Olyan szép kisbabáink vannak, hogy csuda! :) Fiús anyukák, lehet gatyeszt felkötni, bomlani fognak a srácok a csajokért
:lol: :lol:

Scooper gondolunk Rátok sokat és mennek a drukkok!

Rita, szerintem nincsen olyan Nő, aki a gyermeke születése előtt rövid idővel ne borulna ki legalább egyszer. Az, hogy milyen mértékben, egyén függő, de mindegyikünk tele van kérdésekkel, bizonytalansággal: hogy lesz, miként lesz, hogy fogom bírni, jó anya leszek e, a párom jó apa lesz e, s ennél kényesebb kérdések is, h fogom e szeretni annyira, mint a tesót, vagy egyáltalán. Mennyire változtatja majd meg az életünket, életemet, hogy leszek egyszerre Anya és Nő, mi lesz a munkámmal ésatöbbi.
Ez teljesen normális, akkor lenne gond, ha az emberben nem merülnének fel hasonló dilemmák... ;)

Velünk: ezt a napot túlélem valahogy, Atesz szoliban, már túl vagyunk egy nagy hisztin /nem akarta felvenni a csíkos pólót őkelme, s a dilizés közepette beverte a fejét a szekrénybe :?
Holnap pedig doki és család, tartalmas nap lesz :) s nem mellesleg betöltöm a 37. hetet is :) hurrá hurrá! :)

vicger

Scooper! Nagyon szorítok értetek!! Minden rendben lesz!!

Madár! Milyen jó, hogy már most ilyen jó kislány Veronika!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szép reggelt!

Olyan izgin indul most már minden nap, jönnek a babák sorban :-D

Madar: kétszer is meg kellett néznem, hogy tényleg Te írtál-e :lol: de tényleg...nem semmi vagy. Veronika olya szép és békés :-D

Érzelmi viharok: Apa mikor megkérdezi, Mi van már megint?! Én csak annyit mondok, nagyon terhes vagyok :-D

Rita: nálam is a kulcsszó a bizonytalanság. Ez kiborít. Ha tudom mi van - bármi is az - már sokkal jobb....

Vicger: tényleg nagyon szép kisbabáink vannak :-D kíváncsi leszek a fiúkra, de tuti azok is jóképűek lesznek :lol:

Na, megyek, körbenézek, mit is kéne csinálnom, aztán amihez kedvem van, azt megteszem :lol:

Szép, babaesős napot Mindenkinek! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

A tegnapi nap nem az enyém volt,hanem Veronikáé!Alkalmatlan voltam szinte mindenre.

Madar
,nagyon örülök nektek.Jó olvasni a boldogságotokat.A pici lány gyönyörű.Annyira bírom,hogy "hajthatatlan"vagy.
[quote="madar"]E írta:madarz azért menni fog, hisz egy csomó dolgot el lehet telefonon és számítógépen intézni :wink: ...
Nem bírsz magaddal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Éneklős csajszi nem semmi.

Rita,sztem ne "idegesítsd"magad a kiboruláson.Ilyen hormonbombától,amit kaptunk a 9 hónap alatt,és a sok változástól,csoda,hogy ilyen jól bírjuk.Igazán nem lehet ránk panasz.

Kriszti,szegény KisAti,no és már nem mindegy mit adsz rá :shock: :lol: Holnap már teljes lesz a család!Este jönnek a nagyok?

Én ma itthon leszek,és egyedül :( Danim elutazott,szombat este jön haza.Jaj de rossz....még így 15 év után is.Persze,tudom jól érzi majd magát,hiszen gólyatábor,és nem is akármilyen helyen (http://www.novatabor.hu/ ),de mégis az én kicsit fiam,na :roll: :lol: :lol: Pár dolgot elintéztek,és pihenek.Egyre többet keményedek,és fájogatok.Persze,ha pihenek,és nem csinálok semmit,akkor semmi bajom Kép

Kép
v.andi

Andi, este fél hétkor ér be a vonat :) :) :) 5re megyünk dokkerhez, utána pályaudvar :D
Egyébként tényleg nagyon jól bírjuk ezt a 9 hónapot szerintem :D :D :D max bennünket nehéz elviselni :D :D :D

keményedés
: tegnap óta szinte folyamatosan. egy hetet még jó lenne egyben kihúzni, mert a streptot csak holnap veszi le a dokker, s gyanítom legalább egy hét kell az eredményhez.
Tényleg, mennyi idő alatt jön meg a kenet eredménye?

én most a kávéfőzéssel küzdök :shock: :shock: :shock: :shock: eccerűen nem akar lefőni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: már annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira nagyon gáz vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Peppino, nem már most ilyen jó kislány Veronika, hanem még! :) :):) ez az első napok,hetek beetetős időszaka :lol: :lol: :lol: kívánom Madar, hogy maradjon Veronika jó kislány ;) ;)

vicger

Kriszti,nekem kedden vette le a doki,és hétfőn hívott az eredmény miatt.Egy héten belül sztem megvan.

Kép
v.andi

Ma vettem egy Kismama újságot.
Ez egy különszám,nem tudom ki szokta olvasni közülünk (én eddig nem),de kezdő szülők 211 kérdése van benne.Nagyon jó kis kérdéseket tartalmaz a baba első évéből.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Anna: Köszönöm, akkor iszom tovább, hátha hat a tea.

Madar: Álomszép a kis Veronika, a lányom kezd irigykedni, hogy neki öcsije lesz és nem ilyen gyönyörű hugicája, mint Imola és Veronika. Mindig nézi a képeket.

Kata: Örülök, hogy szimpi a doktornéni!

Most megyünk a tankönyvekért, du majd benézek ha túl vagyunk a bekötésen.
Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

A Kismama szuper újság, rendszeresen szoktam anno olvasni. Most már nem viszem túlzásba....
Szóval egy hét, akkor az még pont bele is fér :D

Tara, jó szórakozást a könyvkötéshez! ;) Legközelebb majd Hugi lesz ;) ;)

vicger

Vicger: kávét és vizet is tettél a kávéfőzőbe? :wink: :lol:

Szerintem is kb 1 hét a keneteredmény.

Andi: tényleg csudaklassz ez a tábor :-D és van disznóvágós program is :lol:

Ja, és ma is drukk, mindenkinek, amihez kell, CTG, vérvétel, doki, UH, nagytakarítás :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Süti hol van?

vicger

Sziasztok!!!!

Jajjjjjjjjjjj,de car éjszaka volt,hajnalban meg olyanokat görcsöltem,hogy azt hittem megszülök,de nem lehet min szept 5-ig!!!!!Végül egyben maradtam,csak a visszaalvás se jött be.Úgyhogy ma én is fejfájós és nyűgős leszek.

Madar,remélem Veronika ilyen nyugis kiscsaj marad!!!!És hagyja anyukáját is pihenni!!!!Barátnő fényképez,hurrá!!!!!!Azt látni szeretnénk.

Kriszti már csak 1-t kell aludni és itt lesznek a gyerekek,és a segítség is.Szüper!!!!

Andi,amíg Nagyfiad táborban,addig fordulj egy kicsit befelé és beszélgess a Kisfiaddal!!!!!!!!!!!!Így hamarabb elmegy talán az idő!!!!!!!!!!!!!

Tara,én nagyon szerettem könyveket bekötni év elején!!!!!Mondjuk nem 9 hónaposan.

sutimano76

Itt vagyok,drága Krisztinám,csak a net :roll: tudod....ahogy ő akarja.

sutimano76

Na,összeszedem magam és kimegyek friss kenyérért!!!

sutimano76

Szép jó reggelt!!!

nekem jó pocsék éjszakám volt. :? Míra ma aludt először az új ágyikójába én meg egész éjjel azon paráztam nehogy kiessen vagy felkeljen és mászkáljon meg ilyenek. :oops: Persze semmi gond nem volt. Még az esti fektetés is tök simán ment és egy mese után kijöttem, ő meg szépen elaludt egy hang néllkül. :lol: Pedig van hogy még fél óráig játszik, ugrál... Most szerencsém volt és jól sikerült a felavatás. Meg is lett dicsérve reggel. :)

Ma megint futkosós napom lesz... de. legalább is. Könyvtár, posta, bank, bevásárlás. És ugye mindez utánfutóval (Mírával) és gyalog... De talán ma még nem lesz az az elviselhetetlen meleg.

Veronika, olyan gyönyörűűűűűűűűűű!!!! Kép Kép

Tisz, helló te elveszett bárány. Hát hogy a csudába ne jöhetnél? Pont te, a mi kis alapítónk! Kép
Mesélj már mizú veletek! Visszaírtalak a listába. Még mindig kukacos lesz? És a nevecskéje?

Tényleg lehetett vmi tegnap a levegőben, mert mikor anyámék hozták haza Mírát majdnem leharaptam a fejüket. 8) Pedig aztán okom nem volt rá... csak valahogy nem volt kedvem velük piccsogni vagy nemtom, de asszem nem voltam vmi jó társaság. Szerencse mire apa hazajött megenyhültem és legalább már ő nem kapoptt belőle.

Madar, de jóóó hogy van tejcid!!!! Éneklős szomszéd! :? :twisted:

Kép Kép
manósziget

Süti, jó h meg vagy :) sajnálom az éccakát... de most nézem, Te is benne vagy az időben rendesen, a 38. hetet gyűröd ;) mér pont szept 5???

vicger

Manó, nem irigyellek a programjaidért! nekem bőven elég az is, amit itt a lakásban művelek, pedig azt is megszakításokkal teszem, 5-10 perc meló, max 25, lecsüccs és frissít. :lol:
Míra nagyon ügyes nagylány!!!

vicger

Húú Kriszti, gondolom már tűkön ülsz az este miatt. De végre együtt lesz a család. :)
Dokinál kukucs is lesz?

Kép Kép
manósziget

Najóregg!
Újabb éhenkórász napra ébredtem. Király!
Madar, Veronika nemhogy gyönyörűséges, hanem maga a gyönyörűség! Örülök, hogy jól vagytok!!! :) :)
Süti :? Én a hétvégétől rettegek, vagyis a hidefronttól. Én majd akkor nem alszom :?
Andi én is megvettem, tényleg nagyon jó. Már vagy ötvenszer áttanulmányoztam :lol:
Rita :) :) sajnálom, hogy már Te is :)
A hátralévő időt remélem nem csak sírás-rívással fogjuk tölteni :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Méhszáj kukuccs lesz :) Nekünk elvileg több uh nem lesz, bár nem mondom, szívesen megnézném a pofiját, de inkább testközelből már, ha lehet egy kívánságom :D :D :D

Annyira még nem tűkön, majd holnap! :) akkor bezizzenek rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti,ez úgy van,hogy ugye szívem szerint szept 21,mert akkor lennen apumnak és nekem a szülinapom,tehát jó lenne folytatni a családi hagyományt,de ahogy pár napja érzem magam,addig tuti nem húzom.Viszont lehet ajándék Bernike,mert apának és nagypapának szept.5-én van a névnapja,és nem mellesleg azt álmodtam pár hete,hogy akkor születik.

sutimano76

Na, annyira zavart a tudat, hogy nekem nem lesz több UH-m (nem hiszem, hogy szombaton rá tudnám venni dokit, ha ő nem tartja indokoltnak), hogy hétfő délutánra bejelentkeztem a Praxisba egy bónusz UHra magamnak. Andrist elviszem, remélem tetszeni fog neki a mozi. Ez volt tegnap az egyik oka a kiborulásomnak, hogy nekem a 32.heti olyan régnek tűnik és igenis meg kell őt még nézni, hogy minden rendben van. :oops:

Akkor látom - és titkon megnyugtat- hogy más is így áll a sírdogálással és félelmekkel, mint én. Vicger, abba én bele se gondolok milyen lesz Andrist itt hagyni 4-5 napra. Remélem akkor kell már mennünk, amikor alszik és így nem bőgöm el magam, mert még attól ijedne meg szegény. Bolond az anyja, na!

Andi: Nagyon furcsa lehet, hogy már ekkora fiad van! Gólyatábor! Én még emlékszem a sajátomra, neked meg már csemetéd utazik el. Lesz ott tivornyázás! :lol: Hol tanul tovább?

Süti: Nekem valahogy napok óta a szeptember 2 jár a fejemben. Ha így lesz, és mindkettőnk megérzése bejön, akkor lehet, hogy találkozunk 1-2 napot. :wink: [/b]

Kép

Kép
hgrita

Manó: nekem is van mostanában olyan, hogy Anyura elég csúnyán szólok, pedig tényleg jó fej, sokat segít, így egy szavam se lehet rá. De néha annyira értetlen, éa amikor már másodszorra kérdez vissza, akkor felmegy a pumpa és türelmetlen leszek (vele is). :oops: Tényleg jó lesz már visszavedleni régi önmagunkba.

Kép

Kép
hgrita

Lili: Én is néztem az időjárást! Vasárnap még 32, hétfőn már csak 22 fok. Akkor még pont van a dokim, hátha! :wink: Neked megfelelne az időpont?

Ja, és hétvégén van a 6. házassági évfordulónk is, így ha akkor érkezne Máté, az is jó lenne. :lol: Na, már úgy tűnik bármi megfelelne, annyi dátummal szemezek... :oops:

Kép

Kép
hgrita

Rita,sajna szívem mélyén nagyon a 21-ben bízok,és ha tényleg befolyásolja az agyamban eldőlő dolgok a születést,akkor ha nem fogom tudni elengedni,akkor hááááááát nem tudom hogy lesz.Lehet át kéne állnom a szept 5-re,akkor még a doki is pont itthon van.

sutimano76

Azt el is felejtettem írni,hogy régen volt szó az ahogy szült az anyja,talán lánya is úgy fog---persze volt ellenvélemény is---,de kiderült hogy nővérem 2 héttel előbb szült,szóval .........,na azért a szept-et megvárom!!!

sutimano76

Csajok, mindenki megszül szept első hetében, kiért-miért fogunk izgulni a maradék 3 hétben? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Astrid, Petra, ?
T-pk ma dokkernél van, ugye?
Tisznek is 6 nap van hátra terminusig..
Erika? Anna?

hűűű mennyi időzített bomba kismamink van!

Scooper, szezso, t-pk, Viki, s a 38. hétben is 10en járnak.... :shock: :shock: :shock:

Csajok, nemsokára nem győzzük kapkodni a fejünket, jönnek a babák hamarosan! :D :D :D :D :D

vicger

Sütikém,Neked is jó reggelt!Remélem csak gyakorolt a tested,és kihúzod 21-ig.Én majd 22-én szülök,mert az már mérleg,és akkor találkozunk.Mit szólsz?

[quote="lili34"]
írta:
lili34Újabb éhenkórász napra ébredtem. Király!
Hát ez mekkora Kép De tényleg így van :lol: :lol: :lol:

Rita,hát néha nekem is fura,hogy már mekkora Dani,de olyan jó.Alig várja Juniort és ez megnyugtat.Bónusz UH :lol: Mert megérdemled :lol:

Én apukám 13-n született,de nem szeretném,ha Junior akkor születne :oops: .Imádom aput,de nem.

Kép
v.andi

[quote="vicger"]C írta:vicgersajok, mindenki megszül szept első hetében, kiért-miért fogunk izgulni a maradék 3 hétben? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Öööööö,mondjuk értem :?: :!: :lol:
A babás táblán az utolsó előtti vagyok

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?