Új privát üzeneted érkezett!

Szia vivi123!
Nekem rá van írva az ultrahangos felvételre hogy 10 hetes vagyok.
Az utolsó mensesem 06.03. volt de mivel rendszertelen volt a mensesem ezért van az eltérés.
Ha kiszámolod pont márc 10-re vagyok kiírva.
20100310
 
 


És merre találom a profil menüpontot?
20100310
 
 


20100310!
Ez furcsa! Nekem 06.04-én volt az utolsó mensim, márc. 11-re vagyok kiírva, de 11+6 napos terhes vagyok. Szerintem számolj utána, vagy nézd meg egy várandós naptárban (az a kerek izé, amiből a dokik is számolnak).

Egyébként gratulálok a babához!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 

 
 

De ez mind azért van mert nincs normális ciklusom és peteérésem sem általában a 14. napon fogan meg de nekem csak a 24.en fogant ezért van az eltérés genetikai specialista a dokim és ő magyarázta el hogy miért eltérő de valószínüleg be fogja hozni a baba :wink:
20100310
 
 


Sajnos nekem van egy olyan genetikai hibám ami megakadályozza a mensest azaz egy évben egyszer júniusban van meg ugyan így volt az első kisfiammal is.
20100310
 
 


Dizzy!
Szép nevet kaptál az exedtől :)

Dbogica!
Szia! Emlékszel, még régen egy topikba írogattunk. Örülök, hogy te is pocakosodsz a tesóval. Gratulálok! Gyere gyakrabban!

Andrea!
Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, és az injekció segített. Eddig is ilyen erős volt az allergiád?

A.m.!
De jó, hogy te is jöttél! Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Biztos nagyon szép lett a lakás a felújítás után. Kitartás a VUK-látogatásokhoz!

Vivi!
Én még sosem hallottam, hogy egy óráig UH-nak valakit. Az szerintem túlzás. De én nagyon úgy tudom, hogy ez hasi UH lesz. Nekem most már a 7. héttől már hasin csinálják. Meg is kérdeztem, hogy fog látszani, és az UHs nő mondta, hogy „Ezen a vékony hasfalon!? Hogyne látszana”. És látta is a hematómát.

2010!
Üdv köztünk! Ha 24-én fogant, sem lehetsz 10 hetes. Akkor is 11 hetes vagy. De persze te tudod hogy mi alapján számolsz. Az enyém 21-én fogant, és 11+3 vagyok.

Detty!
Hogy vagy? Sikerült kipihenni a tegnapi tortúra fáradalmait?
Egyébként a barátnőmnek ugyanilyen tűzrőlpattant lánykája van. Ő már lassan három éves lesz, de ha jól visszagondolok, már 11 hónaposan szaladgált egyedül, 1 évesen már olyan gyorsan, hogy utol sem lehetett érni. Nagyon fejlett a mozgása is, és nagyon okos kislány. Szerintem a faluban messzemenőleg a legokosabb. Még mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok egyszer azt kérdezte tőlem, hogy baba van a hasadban?
Szilárd nagyon nyugis kisgyerek, mindig fogja a kezem, szót fogad. BÁR! Kb három hete nagyon el kezdett csintalankodni, sokszor nemet mond, és még azért is próbálkozik. Lehet, hogy nála egy kicsit megkésve jött el a dackorszak. Szokott hisztizni, de szerencsére le lehet állítani ilyen-olyan eszközökkel. Az biztos, hogy én nagyon következetes vagyok vele, és tudja, hogy ha egyszer azt mondom, hogy nincs és kész, akkor hiába hisztizik, úgysem kapja meg. Azért bepróbálkozik, de feladja elég hamar. Biztos, hogy számít a szülői hozzáállástól is, de azt tuti, hogy létezik temperamentum is, és ha valaki olyan, mint Alexa, akkor egy következetes szülő mellett is tud kitartóan hisztizni. Kíváncsi leszek majd nálunk a ketteskére. A szomszédunkban egy anyukának mindkét gyereke nagyon higgadt. Azért reménykedek benne, hogy Maszatkám is ilyen kiegyensúlyozott lesz.
Vendég
 


nekem a 24. napon fogant ami azt jelenti hogy 27-én
20100310
 
 


Na mindegy szeptember 10-én megyek 4 D-s ultrahangra babamozira majd akkor elválik a pontos idő ti fogtok menni?
20100310
 
 


A profilod fönt a Segédletek legördülő menüpontnál található, és oda az aláírásodba illesztheted be :) (én sem találtam az elején :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


megcsináltam remélem sikerült

Kép
Kép
20100310
 
 


hát nem igazán :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 


Pocsék éjszakán vagyok ismét túl:( 3 órát ültem a konyhába mert nem kaptam levegőt:( forró tea segített szerencsére.
Igen régóta kb 6 éves korom óta vagyok allergiás és sajnos az összes tesztre amit eddig csináltak. Fiamnál ennyire nem jött ki mikor őt vártam, remélem hamar lecseng mert már kezdek kikészülni.

Ti miért ilyen későn kaptok kiskönyvet???? azt sem értem, hogy a védőnő hogyan ad nálatok beutalót:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


201003010 a vonalzód szeirnt pont ma vagy 12 hetes

Kép

Kép
andrea001
 
 


Detty!

Én hétfőn voltam a Bolgárkerék u.-ban kombinálton+12. heti uh.-on. Még nem kaptam sms-t a kóddal, tehát még nincs eredmény! Igaz, hogy azt mondják, 2 nap múlva érkezik Londonból az eredmény, de nekem a nőci azt mondta, hogy 1 hét múlva,kb. jövő hétfőn-kedden lesz meg az eredmény, a dokimnál (aki egyébként ott is dolgozik, tehát nem postáznak neki).
Remélem, Te megúszod a műkörmös hölgyikét a vérvételen!Nem egy nagy élmény! De a végeredményt szerencsére nem befolyásolja, hogy hogy veszik le a vért, meg milyen stílusban beszélnek közben az emberrel...

A.m!

Drukk a mai naphoz! Majd írj, mi volt! Már kérdeztem egyszer, mit mond a dokid, mekkora az esély a spontán szülésre,? Csak azért kérdem, mert az én dokim pl., ha nem telik el 2 év a 2 szülés között és az első császár volt, akkor a hegszétválás veszélye miatt nem engedi a 2. szülést sem spontán (pedig Ő nagyon természetes szülés párti, csak óvatos)! Nálatok mit mondanak? Persze ne válaszolj, ha nem akarsz!

Márti
borossné becz márta
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tegnapi fejfájósfetrengős nap után ma elhatározom h ember leszek végre!!!!

TESSÉK NÉZNI VONALZÓ ALJÁÁÁÁT:)
Kép
yilonne
 
 


Mikor mentek babamozira?

Kép
Kép
20100310
 
 


http://www.ultrahangcenter.hu/polus_main.html

http://www.4dultrahang.hu/

http://www.hepinet.hu/peterfykorhaz/

ezeket talátlam de nekem a doki azt mondta a 28 héten csinálják a legjobb és legszebb felvételt én csak akkor megyek, Bálinttal is akkor voltunk, csak kétszer ennyiért

Kép

Kép
andrea001
 
 


Sziasztok!

Búcsúzni jöttem Tőletek!(Minyu vegyél ki légyszi a táblából!)
Mielőtt bárki rosszul lenne, vagy megrémülne, nincs semmi baj!!! Egyszerűen kiderült a mai integrált teszt Uh-ján, hogy a baba méretei alapján idősebb vagyok. Így ma már 13+3 a valós kora. Akár hogy számoltuk a dokival, Ő már februári baba lesz: wink:
Eléggé szégyenlős volt, alig akart szembe fordulni. Amikor sikerült rávenni,akkor meg a lába közékapta a köldökzsinórt :o De azt mondta a doktornő,hogy Ő fiúnak látja, de 2hét múlva, amikor megyek a második vérvételre, akkor grátiszba megnézi még egyszer :wink:

Mindenkinek további jó pocakosodást, panaszmentes hónapokat, egészséges kisbabát kívánok!!!!

málna2162
 
 


Málna ne már, attól még jöhetsz ide is hozzánk:) léééégyszi

Kép

Kép
andrea001
 
 


Máááálnaaaa!!!!!
Neee! Nem engedünk el!!!!!!!!!
Minyu, nehogy kivedd Málnát a táblából, inkább írd át a terminusát februárra.
Azért a frászt hoztad rám, amikor úgy kezded, hogy búcsúzni jöttem.
Vendég
 


20100310 írta:hát nem igazán :oops:


azt a hosszú url kódot illeszd be, és akkor sartból a képet jeleníti meg, nem a címét....

Málna, szerintem se menj el attól, mert februári lesz :)

Én is félek, hogy átmegyünk áprilisra, de nem fogok elmenni, max majd kettőbe írok, hihi :D :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Nekem az elsővel is volt ilyen korán babamozi és nagyon jó volt mert itt még egészben látod a gyermeked a monitoron később már nem mert túl nagy.Meg tudják mondani a nemét is.
nekem nagyon tetszett ez a korai.mostmár még rosszabb a vonalzóm :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 


sikerült :lol:

Kép
Kép
20100310
 
 


Felhívtam két 4D-s helyet, és mindkét helyen azt mondták, hogy a 15 hét után már nem fér bele teljesen a baba, és a mozdulatai, ficánkolása csak így látszik. Azt mondták, hogy nagyon sokat ezért is mennek kétszer, előszőr a 15. héten a legideálisabb, másodszor pedig a 26-28. héten, amikor a baba mimikája nagyon látszik már, és még van helye kicsit intenzívebben mozogni. A 30. héttől már nagyon kicsi a helye, és sokszor van, hogy úgy fekszik, hogy nem tudják jól behozni az arcát. Szerintem, én is kétszer fogok menni, pedig egyet terveztem.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyaralni voltunk kicsit de amúgy is olyan elfoglalt vagyok mostanában (meg az első gyermek topikja is úgy pörög) nem tudom mennyit tudok jönni és így nem igen tudok bekapcsolódni az érdekes beszélgetésekbe.
(úgyhogy ha gondoljátok, engem kivehettek a táblából) lehet inkább csak külső szemlélődő leszek, amennyire időm engedi.
kaviar
 
 


ja mindenkinek gratulálok, aki már betöltötte a bűvös 12 hetet. És köszöntöm az újakat (mármint akik nekem újak)
Mindenkinek szépséges babavárást!
kaviar
 
 


mostmár akkor tényleg nem tudom hogy hány hetes vagyok vonalzó szerint 12 a doki és ultrahang szerint 10 majd elválik a 4D-s ultrahangon :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 


Gratulálok 20100310 ! Szépek lettek a vonalzóid :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


köszi nagy nehezen megszületett ez is :lol:

Kép
Kép
20100310
 
 


Csajok aki tud, még erre válaszoljon légyszi!
Van, ahol ingyen csinálják a kombinált tesztet úgy, hogy az ultrahang 4 d-vel van??? Mert a Rókusban sajna csak 2 d-s uh-val dolgoznak és kétszer kellene elmenni, mert a vérvételes nyáron egy darab nő, aki pénteken vesz vért, viszont az uh-s meg pénteken nem dolgozik.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Márti!
Bocs,hogy nem válaszoltam,tudod nem voltam képben az utóbbi hetekben :? bocsánat.
Igaziból ma mertem először megkérdezni,hogy lehet-e természetes úton szülnöm éééésssss "IGEN" volt a válsz :D :D :D :D Én annyira boldog vagyok.Egész nap csak repkednék.Persze most is kérdéses,hogy be fog-e fordulni,de én nagyon reménykedem ismét,hogy igen.A seb meg nagyon jól össze van varrva.Anyósom szerint vagy 2-szer annyi ideig varrt a dokim,mint szokott. Tudom így is hiba csúszhat a számításba,de én akkor is nagyon örülök ennek a hírnek.

Kép
Kép
a.m.
 
 


mi állapít meg a kombinált teszt?

Kép
Kép
20100310
 
 


Ma voltam az uh-n.Minden okés.
A baba 58 mm-es, 22mm a BDP-je
és csak 0,7 mm a tarkóredője Very Happy Gyuszikáé sem volt nagy,1 mm,de a tesónak 12+5 naposan még kisebb.Olyan makacs,mint a bátyja.Az Istennek sem akart oldalt fordulni.Végig háttal volt majdnem Laughing Cool

Kép
Kép
a.m.
 
 


20100310 údv. köztünk :D
A Down-kór szűrésére szolgál.

Kép
Kép
a.m.
 
 


De azt nem pénzért csinálják?

Kép
Kép
20100310
 
 


Attól függ,hogy hova mész.
Pl. Szentesen Gyuszikával még nem csinálták,de most már bevezették és ingyenes is :)

Kép
Kép
a.m.
 
 


Nem tudod hogy Miskolcon lehet-e ingyen?

Kép
Kép
20100310
 
 


Vivi!
Sajnos én nem tudok ilyen helyeket, sőt, azt sem tudom, hogy a MÁVban milyen UH-val dolgoznak. Ha ott csinálják, ahol a korábbiakat is, akkor 2D-s lesz (bár úgy rémlik, hogy másik épületbe kell mennem).

Kaviár!
Nem veszünk ki a táblából!!!
Inkább arra kérnélek, hogy legalább havi egyszer-kétszer nézzél be, és írj egy rövid beszámolót, hogy mi van veletek. Te is szépen haladsz a 12. hét felé. Kitartást és sok egészséget kívánok!
Vendég
 


sajna nem tudom.neten nem tudsz utána nézni?Védőnő is tud ebben segíteni biztosan

Kép
Kép
a.m.
 
 


Gyerekek én el sem akarom ezt hinni! Most találtam meg a neten:
http://www.4dultrahang.com/?gclid=CPmf3 ... zAodBk0wuQ
ott fut fenn, hogy ingyenes szűrés 12-14 hét között! És 4d!
Felhívtam és kaptam is időpontot, 7-ére, akkor leszek 12+2! DEJÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Vendég
 


2010!
Érdeklődj utána. A netes listában nincs fent, de lehet, hogy azóta már kötöttek a korházzal szerződést.
Vendég
 


Szerintem aki még nem volt, menjen el ide, nagyon profi, nézzétek meg a képeket! Azt mondta a nő, azért ingyenes, mert reklámozni akarják magukat. Ki tudja, meddig.... azért nem semmi!!! Nagyon feldobott most ez!!!
Vendég
 


Akkor ez most mit takar mi van ingyen?

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziaszotk!

Sok minden történt velem mióta nem voltam.
Hétfőn elmentem vérvételre. Előtte- utánna hánytam. (de ezt lehet irtam?!?)
kedden elkezdtem a melót. Még jó hogy nincsenek gyerekek mert még döcögössen megy. Hazajövök, és rögtön alszok utánna.
Volt ma a védőnő. Igazából beszéltgettünk csak. Elmondta, hogy mire sámithatok, mi változik. Mit egyek, mit ne, öltözködésben adott tanácsokat, stb. Aranyos volt. Azt monta legközelebb majd a 20. hét után jön, de ha kérem elöbb is kijön, mert itt jobban tudunk beszélgetni mint bent.
Viszont. Szombaton megcsipett valami, és jó nagy gyulladás van körülötte, legalább 5 cm átmérőjű. Azt mondta, hogy szerinte menjek el dokihoz mutassam meg nem ám kullancs csípés, remek!!
De azt mondta nem baj, mert van olyan antibiotikum amit ilyenkor szedhetek, és inkább az legyen, mint egy lyme-kor.
Hogy engem ez is megtalál...
Amúgy hányás köszöni megvan tegnap estig birtam...
Ma kiderül mi lesz, egész nap kerülget....

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Benne van a genetikai uh, tarkóredő, meg vérvétel. Szerintem ez a kombinált tesztnek felel meg. Neked most a héten is lenetne már menni, 12 hetes vagy.
Vendég
 


vadszi!
Hát sajnálom,hogy már dolgozol.Meddig tervezel dolgozni?
Jobbulást,ha ez segít én is kergetem Vukot legalább 2 naponta 1-szer
:( Nagyon rendesnek tűnik a védőnő.Ritka az ilyen.

Kép
Kép
a.m.
 
 


ez pesten van nem?én 10-én megyek debrecenbe :?

Kép
Kép
20100310
 
 


Angi!
Köszi a kicsi fiam nevében is :D .
Hát a ház meg ég és föld. Amikor megvettük macskák járkáltak ki-be.Nekem macskaszőrre is irtózatos allergiám van :roll: :( nagyon-nagyon büdös volt. Aztán jöttek a festők és gletteltek,festettek,mázoltak és mintha nem is az a ház lenne.De mi is sok mindent átalakítottunk rajta.Ma jött meg az emeleti lépcső váza. A fa lépcsőket meg apukám csinálgatja.
Egyébként 10 éves a ház,de szerintem volt olyan része amit azóta sem festettek ki soha :roll: :evil: Na most már eldugulok,mert erről kisregényt tudnék írni,de nem hiszem,hogy ez ide illő téma.Bocs,hogy hosszú voltam

Kép
Kép
a.m.
 
 


Na, elszaladtam a körzetihez megmutatni neki a csípésemet.
Adott antibiotikumot, meg kálciumot. Meg elküldött a fertőzőre. Azt mondta, hogy szerinte nem Lyme koros, de nagyon csúnya, inkább menjek mutassam meg.
Viszont arra gondoltam, hogy megvárom mit mond a nőgyógyászom holnap este.
Bár jól átgondoltva adta a körzetim az antibiotikumot. Kérdezte hány hetes vagyok. Hogy mit adhat.
Remek, nem?

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Angie: nekem is kell a mávba menni 8án a másodikon csinálják ezt a vizsgálatot, legalábbis nekem a dokim ezt mondta.

Csajok mennyit írtatok. Felcsigáztatok nagyon. lehet énis elmegyek jövőhéten vagy az utáni héten 4D-re:)

Nagyon kijött az allergiám megint, megőrülök, Bálinttal sem tudok, mit kezdeni a lakásban, de ha kimegyek még rosszabb:(

Kép

Kép
andrea001
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: