Új privát üzeneted érkezett!

T-pk, gyönyörűséges mindegyik név! Nagyon tetszik!! :)
Erika, nagyon helyes, nem is szabad hagyni, hogy lazáskodjanak a mi számlánkra!
Jajj, csajok, túl vagyunk Tánya kozmetikán. Úgy sajnáltam csóró szerencsétlent, hogy ki kellett mennem az üzletből, majdnem rosszul lettem. Mi lesz, ha a gyerekemet kell "kínzásra" vinnem???????

Kép
lili34

Jaja, elég sokba kerül, de nincs keton a vizeletemben azóta :?

Kép
lili34

Ja, és Anna, jövő hét vége felé jön vissza majd a meleg!!! Talán lesz egy hét nyugid!

Kép
lili34

Az jó lenne :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

És most akkor kicsit magunkról,sajna nem csak a távírányítókra vagyok rossz hatással,hanem ctg-gépre is,ugyanis az előttem lévő kismaminak még jól működött,nálam meg már nem számolt szívhangot.Szerencsére hallani hallottuk,hogy minden okés,és ver a szívecske,de hát aki boszi az boszi,és ha ebből a lányom is örökölt,csoda hogy még van áram pesten!!!!! :D :wink:

No mindegy kb 1 cm értékelhető adat után jött 2-3 cm értékelhetetelen és így tovább.De méhszáj 2000,szóval még Berni is jól érzi magát bent.Lebeszéltem hogy kit lehet zargatni,ha pont akkor szülnék mikor doki finn-be van.

Elhoztam a dossziékat a könyvelőtől,most kereshetek másikat.
Voltam az auchanba.
Megismerkedtem leendő gyerekorvossal,és megkaptam a recepteket.
Szóval bepótoltam a tegnapi semmittevést!!!!!

Nos,sztem Petra Somával max szombarton vagy vasárnap talizik,addigra mondtak frontot,hisz,mint a tábla mutatja a lányok sietnek kifelé,szóval a kövi sztem Astrid és Erika lesz,meg persz T-pk,ő ráadásul duplán esélyes.

sutimano76

Süti: Nagyon hatékony napod volt! Ki a dokid helyettese?

Kép

Kép
hgrita

Fábián doki,ő is fiatal jóképű doki,azt mondta vele van olyan viszonyban,hogy erre megkérje.De nekem szimpi,és legalább nem az Afanah.Neked kit ajánlott a dokid?????

sutimano76

Nekem a Gyarmati a helyettes. Ő is fiatal(abb), mint a dokim. :wink: Múltkor beszéltem egy lánnyal nST után, az ő barátnőjének a dokija a Gyarmati, elégedett vele. De remélem ha vele szülök nem lesz túl sok feladata. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Andi,itt a kórházi kollekcióm:
Kép Kép
Régebbi:
Kép
Józsefvárosis a szüléshez,ha a kincstári elfogyna:
Kép

sutimano76

Gyors helyzetjelentek, de nem jó hírek :?

Méhszáj 2000 még mindig, pisi jó, híztam 1,5 kilót....
CTG átlag 160, ami nem lenne baj, csak alvás közben :cry: Ha ébren van, 180-200, vagy még több.
Holnap reggel 7kor jelenésem van, be kell feküdnöm min 4 napra, kivizsgálásra. Védőnő azt mondta, ne ijedezzek, ez még nem elenti azt, hogy szülni megyek, csak vizsgálat. De hülye én se vagyok, ha rossz eredmények lesznek a vizsgálatokon, el fogják indítani a szülést, vagy ami még rosszabb, császár :evil: :cry: :? Mondjuk az lesz ami a picinek a legjobb.
Kipanaszkodtam magam a terhesgondozós orvosnak, hogy kedves kollégája mekkora egy paraszt!!! Erre ennyi volt a válasz: ismerjük.
Megígérte, hogy oda fog figyelni rám, még akkor is, ha nem vagyok a magánbetege. Én meg úgy döntöttem, ha tényleg normális lesz velem, meghálálom neki.
Ennyit most, visszaolvasok, és közben próbálok megnyugodni. :cry:

KépKép
Kép
scooper

Gondolom a 3. fokban érett lepény miatt kell kétszer mennem egy héten. Nem árt, ha ránéznek gyakrabban Lucára. Inkább megyek naponta, minthogy egyszer ne menjek, s baj történjen..... Na meg az is lehet, hogy simán csak más a kórházi protokoll. Atival a 40. hét után pl naponta mentem.

Astrid, be tudjuk vállalni hála az égnek, Atesz ugye 24-48-ban dolgozik, így aztán tud cipelni mindig. s úgy kérek időpontot, hogy Atesz akkor épp ne dolgozzon. ;) A gyerkőcökre meg Anyum vigyáz csütörtöktől, úgyhogy minden a legtutibb :)

vicger

Sziasztok!

Madar: Hatalmas gratula Veronikához! Sok boldogságot az egész családnak!!!

végre megjöttem ctg-ről! Volt uh is. rám hozta a frászt a doki, hogy kicsi a feje, kérdeztem, hogy az nagy baj, mire ő: bármi rendellenesség lehet! Köszi :( !!! De azután mondta, hogy annyira nem vészes, és hogy az én koponyám sem olyan széles, meg hogy a 2 gép is másképpen értékeli az adatokat. Bpd:88mm Fl:73mm a súly:3210g 36+5 naposnak mondta a gép. 2 nap az eltérés, engem meg paráztat, hogy valami baja lehet!

Jövő héttől nekem is 2x kell mennem nst-re!

Manó: még mindig 2 versenyző van a neveknél: Gréta vagy Zoé, lehet már csak a szülőszobában fogunk tudni dönteni!

KépKép
Kép
s.vera

Most lehet hülyét kérdezek... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mitől függ, hogy hány fokban érett a lepény???????????
vikiviktor

Scooper, hááát, tényleg kicsit magas ez a 160as érték. De nyugi, jó kezekben leszel, s vigyázni fognak Rátok!!!!!!!!!!! S ha csaszi, hát Istenem, akkor csaszi, a lényeg, hogy Anyuka és a Babó is jól legyen. :) Szóval fel a fejjel!!!

Egyébként bár még csak a 37. -et fogom tölteni csütörtökön, már nagyon elegem van magamból, el sem tudom mondani, hogy mennyire / így két és fél nap hiszti és dili után... szóval én már szülnék....szeretnék újra normális lenni.... Hála istennek Atesz türelmes és egy angyal... tegnap hozott egy csokor virágot :oops: és megköszönte, hogy vagyok neki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig tegnap még Vele is nagyon hülye voltam :oops: :oops: :cry: :cry: ehhhhhhhhhhhhhh.....

vicger

Veronika érkezéséhez mi is nagy szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Kép

KépKép
csikipetra

Viki, a lepény sorsa, hogy a terhesség végére elöregszik, elmeszesedik. Ez a 3. fok. Mikor kevesebb meszes csomók, foltok vannak rajta, az a 2. fok, s mikor kezdenek megjelenni a fent említett foltok, az az 1. fok. Mikor nincs semmi, teljesen homogén, az a 0. fokban érett lepény. A 3. fok után nincs semmi, illetve a születés van :) Ilyenkor azért néznek áramlást/flowmetriát a köldökzsinórban, hogy lássák mennyire tudja ellátni a babát a lepény, nincs e valami gond.

vicger

Petra, már gyanús voltál! :) Mi újság? hogy vagy?

Ja, tőlem ma azt kérdezte a 2.-on lakó hölgy, hogy hány nap van még hátra szülésig....
Saját magamhoz képest nagyon disztingvált és türelmes voltam, és közöltem, ha én ezt tudnám, akkor mindent tudnék..... / de szerintem nem értette..../

vicger

Köszi Kriszti... :) gondolat olvasó vagy.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: a következő kérdésem a flow lett volna... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Anna!

Na ja, de én már nem nagyon választhatok! :D Kiírás nekem aug. vége... Ha szeptember, az már túlhordás, ha lehet, én azt nem csinálnám. Dóra legyen meg a héten, az is jó lenne sulikezdésileg. (Csak 1-én du. lesz az évnyitó, 2-án kezdenek, ha aznap jövök csak haza, akkor is már tudok pl. a tankönyvekkel foglalkozni...)

Süti!

Jó is lenne, de az én gyerekeim maximálisan szeretik kiélvezni az albérletet! :D:D A felének komoly fenyegetés kellett (még szerencsére, hogy nem orvosilag, csak lelkileg), hogy kifáradjon! :D:D Jó, azért a fiúk voltak engedetlenek, a lányom hajlandó általam számolt terminuskor kijönni (előbb ő se :D). De Dórának az én számolásom szerint ma lenne a napja...

Kriszti!

Hát igen, ez a 24-48 sem lehet könnyű, de legalább ilyen előnye van. Az én párom is tudna maradni, ha nagyon kell (számítógépes munkája van, sok dolog megy itthonról, csak a kliensek látogatása, helyi hibajavítás miatt kell eljárnia), de inkább még most menjen, mert később nagyobb szükség lesz rá, hogy itthonról dolgozzon.
Nagymamák nálunk távol. Holnapra sikerült végül gyerekfelügyeletet szerveznem...

Astrid

Kép
astrid

Vera,én a Zoéra szavazok,de persze semmi közöm!!!!

Nem gyertél Viki,nekem van hülébb is ,mert fogalmam sincs mi az a flow??????

sutimano76

Oké,megelőztetek!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Kriszti, nyúzott vagyok,és érzelmileg labilis :shock:
Mindenen elbőgöm magam pillanatok alatt, de gondolom senkinek sem kell ezt az érzést bemutatni :)

Most elmegyünk boltba,hátha jót tesz a lelkemnek a kimozdulás.

KépKép
csikipetra

Jut eszembe sok gyerekesek,de lehet ez most hülyeség,de nálatok a közelben nincs napközis tábor?????Oda nem kell mindennnap vinni,és reggel viszed este hozod???Vagy az soksokpénz???

sutimano76

Astrid, de jó nektek! nálunk elsején 8ra kell menni, évnyitó, majd 11:25-ig 3 ofő óra, utána tankönyvosztás.
Hát, tényleg van hátránya ennek a beosztásnak, de jóval több az előnye :) :) :) pl hála az égnek nagyon sokat van a gyerekekkel, na meg persze velem :) nagyon sokat segít és ez elég ritka, ha a nagy magyar valóságot nézzük globálisan.... hátrány az, ha dolgozik, akkor ugye egész nap. Most pl a fürdetés elég necces, Ati már nagyon nehéz, alig bírom kivenni a kádból / nem tud még kilépni sámlival sem/ s mire becipelem a szobába, majd' besz..k... Na, meg majd a suliba járás lesz gázosabb a 4 csemetével :shock: :? :shock: Úgyhogy nálunk szigorúan kendőzés lesz első pillanattól, remélem Luca is szeretni fogja...

Süti,
az előbb írtam mi az a flow :)

vicger

Hát nekem is azért kéne még a héten szülnöm (persze a dokim jelenlétén kívül), mert nálunk is minden NST napjára Apának szabit kell kivennie. :roll: És azok száma vészesen fogy. :cry: Nálunk ha minden igaz és minden rendben van, akkor a 40.hétig heti 1x van, utána naponta. Addig semmiképp se szeretném húzni 2in1.

Nekem nem kell mennem már Uhra (utoljára a 32.héten voltam), csak ha indokolt lesz (bár nem tudom ha dokim nincs jövő héttől mit fog javasolni a helyettes). Azért jó lett volna megtudni hogyan növekszik Máté, és hogy a lepény milyen állapotban van. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Telihold idén szept.4-én ,újhold pedig csak szept 18-án lesz!!!!Ha valaki erre érzékeny csak egy kis info. :oops:

sutimano76

Petra, simi neked .. remélem jobb kedved lesz a shoppingtól ;)

Süti,
a napközis táborok szerintem legvégső esetben játszanak.. máramelyik.. bár köztük is van nagyon jó, meg sima gyerekmegőrző.. pl Vica tavaly volt lovas-íjász napközisbe, nagyon jó volt, de az árát is nagyon megkérték, 30ezer volt a két hét / s még azt mondom, hogy nem is annyira drága, mint amennyiért mondjuk ez menne akár Vas megyében, akár Pesten/, de mondjuk a suli által szervezett tábort a saját napközis tanára sem ajánlotta.... úgyhogy ja. Egyébként igen, hozni - vinni kell őket :)

vicger

Rita sztem kérj még egy uh-t 29-én!!!!!!Mindenképp látni kéne hogyan fejlődik Máté.Én örülök,hogy a vége felé lesz(szept 1.-én),így elég friss infoja lesz a dokinak a méretekről.Persze az elhelyezkedés még változhat,de a méretekkel legalább képben lesz nagyjából.

sutimano76

Rita, pedig a 36. héten is van egy úgymond kötelező uhu... :shock:

Szülésindító praktikák:
- gyufásdoboz tartalmának kiöntése a padlóra, majd egyenként felszedegetni, mindezt hajolva / orvos javaslata ;) /

- szex, szex, szex, persze lehetőleg orgazmussal :) :) :oops: :oops:

- hegymászás, bungee-jumping /vagy hogy írják/ vad vízi evezés ;) ;) ;)

- veszekedés /ahogy azt a fórumon is láttuk ;) /

- különböző bábakoktélok leborogatása a torkon :)

vagy pedig betölteni a 41. hetet, s oxitocin koktél a kórházban... ;) ;)

vicger

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita sztem kérj még egy uh-t 29-én!!!!!!Mindenképp látni kéne hogyan fejlődik Máté.Én örülök,hogy a vége felé lesz(szept 1.-én),így elég friss infoja lesz a dokinak a méretekről.Persze az elhelyezkedés még változhat,de a méretekkel legalább képben lesz nagyjából.

Mindenképp beszélek a dokival erről szombaton. Ő már úgysincs a következő héten, így bárki megnézhet részemről. :wink:

Kép

Kép
hgrita

na, most kicsit el pakolászni... van két napom, hogy rendet vágjak a lakásban..... valamennyire legalább is... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

vicger

Sex: akkor nem az a lényeg hogy apa "dolgai" eljussanak a méhszájig? Elég az orgazmus? Sokkal jobban hangzik :lol:

t-pk

Kriszti,Ki a tököm csinál nálatok akkora kupit,hogy folyton pakolászol????????A nagyok már jó ideje nincsenek otthon,te meg minden nap azért hanyagolsz minket és gondolom a könyvírást is ,mert pakolsz?????? :roll: :roll: :wink:

sutimano76

Süti!

A kérdés jó. De nekem ezzel több gondom is van. Mi nem Bp-n lakunk, a helyi iskola számomra nem túl szimpi, nem is oda jár a gyerekem. Napközis tábort meg a sulik szervezik. Másfajta nyári táborok meg borzasztó árakon vannak, és ilyenkor aug. utolsó hetében, ált. nincsenek is már.
Amúgy meg:
- Csak egy gyerekem iskolás, ő lehetne napközi-táboros
- Egyet oviba is lehetne vinni, de ott egyrész összevont csoportok vannak még, másrészt már lebeszéltem, hogy nem megy, csak jópár hét múlva, mert nekem kellene hazahozni, és oviba sem helyben járnak, hanem szomszédos településre, egy újszülöttet meg nem akarok naponta autóztatni. És az is lehet, hogy utána is csak heti 2-3 napra fog menni, de akkor egész napra, hogy apja tudjon érte menni. Ez még kialakul.
- Egy gyerekem már nem ovis, de még nem iskolás (megfejtés :D:D: most kezdi az elsőt, tehát az oviból már ballagott, de még nem iskolás)
- Egy gyerek 2,5 éves, rá mindenképpen kellene valakinek vigyázni. És ha már egyre akkor mindegy, mennyire...

Kriszti!

Minek? :D:D A gyerekek meg majd úgyis jól szétszedik a rendet, nem?

Astrid

Kép
astrid

[quote="vicger"]n írta:vicgera, most kicsit el pakolászni... van két napom, hogy rendet vágjak a lakásban..... valamennyire legalább is... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

"Jó" pakolást, már ha van ilyen!!! :lol: Én meg mentem vasalni, nekem állandóan van mit... :evil: :evil: :evil:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti, ha már itt vagy, de persze mástól is kérdezem, konyhatündérek: Mit szoktatok vacsorázni? Ötleteket várnék. Mert nálam a tésztasalátában, szendvicsben, néha palacsintában és pizzában áll a tudomány. A pizzát Apa csinálja (tegyük hozzá istenit), és jó lenne újítani.

Kép

Kép
hgrita

Kriszti!

Minek? A gyerekek meg majd úgyis jól szétszedik a rendet, nem?

Kép egyetértek!!!

Hát akkor egyikőtöknek se megoldás a napközi.Ha nem laknátok olyan messze én vigyáznék rájuk,imádom a gyerköcöket!!!!!

sutimano76

T-pk!

Is-is... Orgaxmus=oxitocin. Apa-anyag=prosztagladin. Ez utóbbi méhszájérlelő, ami jó, de az oxitocin is, azt meg fájáserősítésre szoktak adni. Külön-külön is lehet hatása! :wink: :D

Astrid

Kép
astrid

Én pont tegnap írtam Rita,hogy nálunk tészta hetek lesznek.ma sajtos tejfölös,holnap és holnapután bolognai meg carbonara.Aztán lesz egy melegszendós vacsink is a héten.Hétvégén meg majd főznek a nővéremék,talán abból kapunk!Meg apika nem bír betelni a csirkemájas zsírral,így azt is.A jövőhét meg pocakérzettől függ.Az még messze van.

sutimano76

Astrid: Hú, ennyi gyereket ennyifelé nem lehet könnyű koordinálni. :roll: Emelem kalapom!

Nem is dicsekedtem el, hogy mától Andris éjszaka is pelus nélkül fog aludni. Már hetek óta felkelt minket éjszaka, ha pisilnie kell, és ha nem is kel, de üres a pelus. Anyummal most mentek el gumilepedőt venni (az esetleges balesetek miatt), és mindenkinek elmeséli, hogy ő alsónaciban fog aludni éjszaka is, mert már nagyon nagy fíú. :oops: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Astrid, szerintem egy újszülött mellett nem neked kéne a tankönyvekkel foglalkozni! 5. gyerek után már nagyon fontos lenne feküdnöd, ha nem is végig a hat hetet, de legalább 2-t, 3-t, hogy nehogy később legyen baj abból, hogy a tartószalagok nem a helyükre kerülnek vissza (nekem volt nagyon rossz tapasztalatom). Egy ötödikes? nagyfiú - talán apai segítséggel - maga is beköthetné a könyveit... (Féltelek. Tudom, mit írok.)

Kriszti, tele lesz a ház :D

Petra, ilyenkor ez előfordul :)

Süti, úgy irigylem a füveteket (nálunk még főleg gaz van :( ) Én telehold után az első melegfrontkor gondolok szülni :wink: Aztán majd meglátjuk...

Vera, még nekünk sincs meg a név... :lol: :lol:

Scooper, ne keseredj el! Jobb, ha vigyáznak rátok :wink: :D

3x adag szénhidrátot ettem uzsonnára, nem t'om, mi lesz, de most is nagyon éhes vagyok :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti van egy másfélévesem, ragozzam még? az eget is lepakolja az égről! ráadásul naponta többször és mindenhol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Fincsi kaja még,ha valakinek van még hozzá ereje:csirkemellszelet lisztbe,tojásba forgatva,majd jénaiba helyezve ,egy sor után megszórva reszeltsajttal(trappista és füstölt keveréke),és ez így tovább 3 rétegig,majd sütőben sütés,krumplipürével isteni!!!!Meg lehet bolondítani párolt gombával,a sorok közé téve!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76n pont tegnap írtam Rita,hogy nálunk tészta hetek lesznek.ma sajtos tejfölös,holnap és holnapután bolognai meg carbonara.Aztán lesz egy melegszendós vacsink is a héten.Hétvégén meg majd főznek a nővéremék,talán abból kapunk!Meg apika nem bír betelni a csirkemájas zsírral,így azt is.A jövőhét meg pocakérzettől függ.Az még messze van.

Olvastam a tésztás heteket, éhes is lettem tőle. :wink: De gondolom te nem napi 2x eszel tésztát, vagy igen? Mivel Apa is eszik meleg ételt napközben, így este már nem feltétlen kell az és mivel magas a koleszterinje, így nem is kéne neki nehezet ennie este. Melegszendvicssütőt azért előkapom, ha már említetted. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Süti, éhenhalok :( :( :( :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madaréknak gratulálok :-D Szép hosszú baba lett :lol:

Csajok köszi Mindenkinek a véleményezést. Lenyugodtam kicsit. Várom a csütörtököt.
Jó, hogy írtátok ezt a beilleszkedés dolgot is. Mármint, hogy nem vagyunk elkésve vele.

Ja, nincs fogadott szülésznőm, nálunk azt sem lehet :evil: mindenki ügyeletesnél szül.
A dokim 2 hete vizsgált utoljára, most meg ugye szabin van, szóval még legalább 1 hét, mire ő meg tud nézni :roll:

Mondjuk nem bánom, hogy más doki is látott, több szem ugye, csak tényleg ez az informálás sok dokinak nem az erőssége. Odadobják a diagnózist, meg a beutalót, aztán kész. :roll:

Mabe: nem néztek májfunkciót :roll: amúgy mennyire alacsony trombocitaszámnál szoktak HELLP-re gyanakodni? Meg nem 'kellene' ahhoz más tünet is? (magas vérnyomás, fehérje a vizeletben...)

Scooper: minden oké lesz, sokat fogunk Rádgondolni. :-)

Erika: teljesen igazad van, döbbenet hogy milyen lazák egyesek :shock: és ha van benne fehérje?!?!?!?

Anna: én a volt osztálytársam mellé ültem a terhesgondozóban :-D aztán jött még 1, később meg egy kolléganőm :lol: hiába, a kisváros, az kisváros :-)

T-pk: tényleg szépek a nevek! :-D

Vera: akkor Rád is rádijesztettek ma...:roll: még 1 szavazat Zoéra :-)

Astrid: Te aztán jól beosztottad az időd :-D szülés-hazajövetel-tankönyvek :lol:

Petra: a boltozás jó, nekem is le szokta kötni a figyelmemet :-)

Süti: Te is jó sokat intézkedtél ma :-)

Na, csóközön, megyek, mert jön Anyukám :-D

Nem is tudtam, hogy a szopipárnát úgy egyben ki lehet mosni :shock: és tényleg, nem lett baja :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="vicger"]S írta:vicgerüti van egy másfélévesem, ragozzam még? az eget is lepakolja az égről! ráadásul naponta többször és mindenhol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is egész nap rámolnék, ha bírnék. :oops: Bár nekem Andris genetikailag rendszerető (látszik, hogy szűz jegyűnek készült, én súlyosbítva szűz vagyok szűz aszc-sel), így elpakol maga után. Este nem is mehetünk be a szobájába, amíg rámol, majd közli, hogy "dadadada", mint egy varázsló és kitárja a szobaajtót, bent pedig már rend van. De ez persze egy másfél évestől még nem alapelvárás. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

2 napja alig lézengek, tegnap semmit nem csináltam, ma elpakoltam a babaruhákat meg letöröltem a konyhapolcokat...
Oda is be kéne pakolászni, papírokat, csekkeket elrakni, de semmihez nincs kedvem.
Vacsi: én egész nap eszem ami van, tegnap csak szendvics, ma maradék vasárnapról és estére főzök, ha főzök. Persze a legnehezebb kitalálni, nem megcsinálni! Tegnap hamburgert ettünk, sok sok zöldséggel. Ma gyrost akartam csinálni, de szerintem csak holnap fogok.
Süti carbonárát, hogy csinálod?
bex13

Anna!

Igyekszem megfogadni, és majd sokat feküdni. :):)
Sajnos alapból nem biztos, hogy egy plasztikát el fogok tudni kerülni a gyerekkérdés lezárásakor, az előző orvosom többször mondta, hogy szerinte van méhsüllyedésem (érdekes módon a mostani egyszer sem, szóval nem tudom), szerencsére panaszt nem okoz még semmi.
A tankönyvek kötését csak nagyon lájtosan (az elsősnél nem is kérik a színes papíros kötést). Mondjuk felkelnem valamennyire mindenképpen kell, a család ellátását meg kell oldanom, legalább minimális szinten (pl. mosás-vasalást nem csinálja meg senki, takarítást apjukkal a gyerekek igen, főzni nem fogok, de tálalni, rendet rakni napközben kellene).
Őszintén szólva én örülnék neki, ha nem lenne dolgom, van értelme a gyerekágynak, nem is érezném magam lustának, simán tudnék ennyit feküdni. Csak hát 0 segítséggel... És azért a férjem sem vállalhat mindent, van elég dolga így is.
Mi volt a gondod és megoldódott??

Astrid

Kép
astrid

Nem semmi gyerek ez az Andris :wink: A'sszem Krisztivel csak irigykedni tudunk (Samuka állandóan eszik, és a barackmagot meg hasonlókat a szék huzatára teszi, amit már nem lehet kimosni! és mindent elhurcol valahova. Most az irodaajtóra szereltük a gyerekrácsot, hogy legalább oda ne járjon be :lol: :lol:

Bex, én is elég hasonlóképp vagyok :( :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?