Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Ktouch, ha a Rókusba kérsz beutalót kombinált tesztre, akkor ott ingyenes. Meg azt hiszem, az Istvánban, de a többit majd a lányol leírják, még hol. Én a Rókusba megyek. Én úgy vagyok vele, hogy nyaki redőre és afp-re elküldenek mindenkit, a 18 évest is, de tök megbízhatatlan az afp. Akkor ha a kombinált ingyen van valahol és sokkal megbízhatóbb, akkor már inkább elmegyek oda.
Ja! Lányok, aki csináltat kombináltat vagy integráltat, annak is kell menni nyaki redőre is???? Hülyeséget kérdeztem??? Mert azt hittem, hogy akkor nem kell, de mintha az jönne le a hsz-ekből, hogy attól még oda is kell menni!
Vendég
 


Sziasztok!

Én azt olvastam, hogy a Magzati Diagnosztikai Központban (Bolgárkerék utca) is ingyenes a kombinált azoknak, akiknek a kórháza együttműködési megállapodást kötött a Központtal. Azt hiszem, az ő honlapjukon olvastam, ott megtalálhatjátok a kórházakat, akikkel működik a dolog. Elég sok volt felsorolva és szerintem nem is volt teljes a lista, mert a SOTE II nem volt rajta, nekem mégis ingyenes.

Vivi! A nyaki redő a 12. heti genetikai UH része, azt mindenképp megcsinálják. Ha a kombinált-integráltnál nem csináltatsz külön UH-t, akkor a 12. heti eredményét kell vinni (rajta kell lennie az ülőmagasságnak, a nyaki redőnek és a fejátmérőnek). A Bolgárkerékben 12 ezer Ft a genetikai UH, de vagy 20 percig tart, nagy LCD képernyőn neked is megmutatnak mindent, kapsz a vizsgálatról egy halom képet és egy DVD-t is. És a végén 4D-ben is megmutatják a babát.

Én ma délelőtt megyek a genetikai UH-ra a SOTE-ra. Kicsit izgulok, de inkább azon, hogy hogy fogom megoldani a vizsgálatot Alexával, aki egyszerűen nem hajlanó beülni a babakocsiba. Plusz a SOTE-ra nem könnyű babakocsival bejutni, mert csak lépcső van. Remélem, lesz ott majd valami segítőkész fiatalember, mert nem szívesen emelgetném a 10 kg-s babakocsit benne a 10 kg-s lányommal.

Kép
Kép
detty74
 
 


Szabccsi!
Én sem vagyok túl a tüneteken. Iszonyatosan sok savam van. Ez Szilárdnál nem volt így. Akkor is volt, de teljesen elviselhető mértékben. Most az egész nyelőcsövem, nyelvem, torkom, szájpadlásom tiszta savas egész nap, bármit eszek. Ettől folyton émelygek is. Ráadásul az Utrotól szédülök, úgyhogy nekem ez most sokkal rosszabb mint az előző terhességem. De nagyon bízom benne, hogy még egy hét, és visszatér a jó közérzetem.

Czézjang!
Én most csütörtökön megyek a kombinált tesztre (a vonalzóm alá is beírtam :wink: ). Akkor leszek 11+4. Azt mondták, hogy ez teljesen jó, mert a betöltött 11. héttől csinálják a betöltött 13. hétig. Persze, a betöltött 12. hét a legjobb, de a 12. és 13. héten én külföldön leszek, így nincs más választásom.
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. A barátnőm, akinek 5 gyereke van, mindegyik terhességénél egyformán rosszul volt a 20. hétig, és van 2 lánya és 3 fia. Ez szerintem nem ettől függ. Valószínűleg érzékeny vagy a megnövekedett hormonszintre. Azért hátha most hamarabb véget ér ez a hányós időszak.

Honey!
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet kiakadni, és levezetni, csak nem mindegy, hogy ezt milyen körökben tesszük meg. Ki is lehet csillagozni a szó közepét, ahogyan mások is szokták. Kiugorni sajnos nem tudom, mivel nem tudom, hogy mi következik a következő mondatban, csak ha elolvasom :)
Vannak a legcsúnyább káromkodás mellett enyhébb feszültség-levezető szavak is. Azt nem mondom, hogy sosem csúszott ki a számon még csúnya szó, de engem őszintén, az nem nyugtat meg, ha káromkodok. Bennem inkább az ellenkezőjét váltja ki, lelkifurdalásom lesz, főleg, ha más előtt, a gyerek előtt teszek ilyet.
De szerintem ezt kár is ragozni tovább. Ha beleolvasol más fórumokba, ott sem sűrűn találkozol káromkodásokkal. Remélem, nem neheztelsz rám, amiért szóltam.
A babókád nagyon szép méretekkel rendelkezik. Remélem, én is ilyen jó hírekkel jövök majd pénteken. Nagyon izgulok!

Minyu!
Húú, szörnyű lehet így indítani minden napot. Kitartás!!!! A táblát szívesen átadom, mert én bejárok dolgozni, és nem mindig tudom feltenni. Főleg akkor lesz szükség gyakori frissítésre, amikor el kezdenek kiderülni a nemek, nevek, stb. A végén meg a szülések. Megcsinálnám, de ha te jobban ráérsz, szívesen átadom. Most ráadásul nem is leszek két hétig. E-mail címet tudsz küldeni priviben, hogy át tudjam küldeni az excel táblát? Nyugodtan formázd/szépítgesd, ahogy jónak látod. Én nem is értek olyan nagyon hozzá, meg időm sem volt kísérletezni vele.

Biribon!
Én tutira érzem már a babát. Egy darabig azt hittem, hogy bélmozgás, szél, de aztán rájöttem, hogy a nagyobb fordulásait már érzem, ha a kezem a hasamra teszem, és ott tartom hosszabb ideig. Ez tűnhet korainak is, de én az elsőnél is a 14. héten éreztem, ami elsőnél szintén korainak számít, de előfordul. Szerintem, így a másodiknál nálad is elképzelhető :) 5 cm az ülő magassága, tehát a lábait beleszámítva még nagyobb :wink:

Ktouch!
Nálunk az ÁEK-ban azoknak ingyenes, akik ott szülnek. Ez más korházakban nem így van? Lehet, hogy ott is csak az ott szülő kismamiknak csinálnak. Mindenképp érdeklődj utána. A kombi tesztet CSAK akkor érdemes megcsináltatni, ha pozitivitás esetén belemész az amniócentézisbe (magzatvíz vizsgálat), és ha az is pozitív, akkor megszakíttatod a terhességet. Én bele sem merek gondolni ebbe a szituációba. Nekem a korom miatt kell, mert az amniócentézis kötelező lenne, de ezzel a kombinálttal ki tudom váltani.
Egyébként az Istenhegyi Géndiagnosztikai klinikán csinálnak bárkinek, de ott elég keményen kell fizetni. A honlapjukon megvan az ártábla (talán 28e ft.)

Vivi!
Én úgy tudom, hogy a kombinált teszt tartalmazza a tarkóredő vizsgálatot, pontosabban egy UH-t és egy vérvételt. Az UH-n nézik a tarkóredőt és az orrcsontot is.

Detty!
Majd valaki lefoglalja a manócskádat. Ha nem tudod megoldani, akkor ez van! A lépcsőzéshez részvétem. Szörnyű, hogy pont ilyen helyeken nincs megoldva az akadálymentesítés. Hát ez MO!!!
Gyere az eredménnyel mindenképp. Neked ma meg is lesz a vérvétel eredménye is? Szilárdnál az Istenhegyin voltam (akkor még nem volt ennyire elterjedve a kombinált szűrés), és ott megvolt fél órán belül. Szerintem itt a MÁV-ban nem lesz meg rögtön.

Bocsi Lányok, hogy ilyen hosszúra sikerült az irományom, de most volt időm mindenkinek reagálni.

Szép napot és enyhülő tüneteket!!!! :) :) :)
Kép
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Akkor felteszem még egyszer!

http://www.sejtbank.hu/hirek/ingyenes_d ... szures.php


Én túl vagyok a 12 heti uh.-on, minden tökéletes a nyaki redőtől a szivecskéig, gyönyörű élménnyel gazdagodtam, újra. 3 nappal idősebbnek is tűnik bébikénk a koránál, integetett és dörzsölgette a szemét. Levették a vért a kombinált teszthez is ( 3cm-es műkörömmel, ennek megfelelően nagyon bénán és amúgy is foghegyről beszélt velem a csaj, mert szerinte nem jó időpontban mentem ( igaz, nekem azt mondták 13h-ra menjek uh.-ra, utána vérvételre és így is tettem) Mindegy. Az eredményen nem változtat, hogy kissé bunkó aki leveszi a vért és felírja az adatokat...
A hosszú hétvégén nagyon lebetegedtünk az agárdi strandolás után. Láncban végighánytuk a hétvégét, nagyon rosszul voltunk, az agész családon átment a nyavaja. Tegnap, uh.- ra indulva pedig elvágódtam a vizes fürdőszobakövön, nagyon megütöttem magam és nagyon meg is ijedtem, de hála istennek, semmi baj nem lett belőle!

Márti
borossné becz márta
 
 


Kép
Vendég
 


Márti!
El sem tudom képzelni, hogy milyen egy ilyen hasmenés-hullám egy 6+1 tagú családon. Nem lehetett egyszerű. Az ilyen esésekkel pedig nagyon vigyázz!
Neked mikor lesz meg a vérvétel eredménye? Egyszer tőlem is vettek ilyen durván vért. Egy férfi, és totál belilult, és legalább 2 hétig fájt.
Vendég
 


Márti :)
húúú, jól benyaltatok akkor valamit, de még az a szerencse, hogy ezek szerint gyorsan ürült is.
Vigyázz magadra!

Angie :)
enyika kukac gmail pont com

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu!
Tábla ment!
Vendég
 


yilonne
 
 


Délután megyek UH-ra, már olyan kíváncsi vagyok, remélem mindenk OK.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Angie!

Hétfőn-kedden érkezik meg a dokimhoz!

Márti
borossné becz márta
 
 


Azzal a linkkel, amit Márti küldött az a baj, hogy nem teszi egyértelművé, hogy ezek a korházak kiknek csinálják ingyen a szürést. Az ÁEK-t is látom a felsorolásban, és abban viszont biztos vagyok, hogy ott csak az ÁEK-ban szülő kismamáknak csinálják ingyen. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a többi korházakban is így van, csak a cikkben nem említik :roll:
Vendég
 


Próba:

Kép

Na, most látom, hogy Biribon kimaradt :oops: Majd pótolom, ez úgyis csak próba volt.

Angie :)
Egy kicsit variáltam, hogy jobban kiférjen, de a dizájnt igyekeztem tartani :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára minyu 2009.08.25 10:58-kor.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszönöm a válaszokat meg a linket :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ktouch!
Na és döntöttél, hogy elmész-e megcsináltatni?
Vendég
 


Szeptember 7-én elmegyek a dokimhoz, lesz nyakiredő, és ott beszélek vele erről, szerintem elmegyek, és nyugodt a szívem, semmi gond nem lesz :)
Gyógypedagógiát tanulok, rengeteget tanultunk a Down-kóros gyerekekről és a koraszülöttekről is is, mondjuk én pszichopedagógus leszek, ezeknek tudatában teljesen nyugodt vagyok babámat illetően...... :wink:

Kép

Kép
ktouch
 
 


Minyu

Johanna / Bálint Ámon

Kép
yilonne
 
 


Ktouch!
Ez így tökéletes terv :)
Mit értesz az alatt, hogy teljesen nyugodt vagy a babádat illetően? Azt, hogy mivel te ismered a Down-kóros gyerekeket és lelkivilágukat, ezért akár meg is tartanád? Egyébként nagyon szép szakmát választottál!! Akkor ez a mostani állás csak a suli mellett van?
Vendég
 


Minyu!

Még egy Csongor? ! :lol: :lol: :lol:
Én most is titkolom a neveket- a lányok a másik topicon már készülnek a szavazásra!

Angie!

Még annyit, hogy kapok egy sms-t, ha megvan az eredmény egy kóddal, amivel meg tudom nézni a sejtbank honlapján az eredményt.

Márti
borossné becz márta
 
 


Igen, erre gondoltam :) meg arra, hogy minden rendben lesz, nem vagyok aggódó típus, és sohasem gondolok rosszra, emiatt eddig mindig elkerült minden rossz, biztos vagyok benne, hogy gondolatainkkal teremtünk dolgokat :D.

Igen,jó a tipped, ez a munkahely arra jó, hogy pénzt keressek teljes munkaidőben, és nagyon rugalmas a beosztás is, így nyugodtan végezhetem az iskolát. Két év van még hátra, majd ha terapeuta diplomát is szeretnék, akkor felvételi után még másfél, de mindenképpen szeretnék, hosszútávú tervem, hogy érzelmi-akarati sérült gyerekeket terápiázzak vidéken, természetközelben, állatokkal, workshopokkal......hogy egészséges felnőttek lehessenek....még a korai fejlesztésen is gondolkodom azért.....:)

Kép

Kép
ktouch
 
 


húúú ktouch

szuper a gondolkodásod, meg a választott szakmád is!
hol szeretnél dolgozni vidéken? van már terved erre?
nagyon tisztelem azokat, akik gyerekekkel akarnak/tudnak foglalkozni. Én inkább a felnőttekkel szeretek foglalkozni, bár imádom a gyerekeket, ez tény és való. Hasonló dolgot szeretnék én is csinálni majd... társadalmilag egészségesnek ítélt, de lelkileg, testileg blokkokkal rendelkező felnőttekkel.

igazad van, hogy nem szabad rossz dolgokon pörögni, és akkor tényleg a jó dolgokat fogjuk bevonzani!

Kép
yilonne
 
 


Ktouch!
Nagyon szép terveid vannak!!! És érzem, hogy elhivatottságból csinálod, ami egy ilyen szakmánál ez elengedhetetlen.
Akkor a pozitív gondolkozású emberekkel soha nem történik negatív dolog? Én ezt nem így látom :wink:
Vendég
 


Márti!
Ez nagyon profi. Kíváncsi leszek, hogy nálunk ez hogyan működik. Lehet, hogy ugyanígy, mert ugyanabban az akcóban csinálják nekem is a szűrést.
Vendég
 


Na leírtam, és véletlenül elkattintottam, kezdhetem elölről.

Szóval szeretnénk vidékre költözni, szeretnénk venni egy tanyát, igazából mindegy, hogy hol, de mindenképp olyan helyen, ahol lehet termeszteni is, és ahová egy ökoházat építenénk (earthship a neve, rákereshetsz a gugliban), ami nagyjából önellátó lenne, és akkor ott szeretném megvalósítani majd a tervem, még nem tudjuk, hogy nyári tábotoztatás, vagy egész évben működő központtal..... Indul egy egyesület is, családsegítő, környezetvédelmi, szociális tevékenységi körrel, melynek tagjai vagyunk, így jogi státusszal akár pályázni is tudunk majd. Szeretnénk nyugodt és kiegyensúlyozott életet magunknak és gyermekeinknek, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nagyváros elidegeníti az embereket egymástól, sajnos. Pedig szeretem Budapestet, mégis az egyetlen út számunkra a vidéki élet :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Angie, természetesen történik negatív dolog, de sokkal inkább kevesebb, mint azoknál, aki állandóan aggódnak valamin, mert azoknál nagyobb eséllyel következik be. Akár hiszed, akár nem, velem nem nagyon történik negatív dolog, meg ugye másképp is állnak hozzá az optimisták, pozitív gondolkodásúak, másként dolgozzák fel az eseményeket, és tudják, hogy mindennek, ami történik, oka és célja van, kevésbé esnek kétségbe stb.

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch

azért is kérdeztem, mert én csütörtök reggel megyek le Máriahalomra (40km Budapestről, 1h busz a Szénatérről), ahol 50 hektáron indul egy ökofalu.
Csupa fiatal, főleg zenész él lent (10-15 állandó ember), meg ha jól tudom él lent egy család is. Vannak félkész házak. Még nem voltam lent eddig, múlt héten találkoztam egy lánnyal onnan, így megyek le most a héten. Körülnézek, ilyenek. Én is hasonló véleményen vagyok erről a város-vidék dologról. Osztom a máriahalmiak véleményét is, miszerint hosszútávon ez lesz az egyetlen élhető létforma. Egyelőre még nagyon kezdetleges a hely az elmondásuk szerint, de már táboroztatnak ott jógásokat, böjtösöket.
Én mozgásterápiával szeretnék foglalkozni, most kezdek egy pszichológiai sulit. Beszéltem egy masszőrrel is akit szintén érdekel a dolog. Művésztelepben is gondolkodom, eddig zenészek vannak lent főleg én szívesen szervezném a táncos/színházas vonalat, képzős barátnőmet is lecsábítanám.
Ha visszajöttem priviben megírom neked az élményeimet, ha érdekel.
Kép
yilonne
 
 


Természetesen, sőt, megkérlek rá :)
Nekem is volt közöm művészekhez, volt férjem festő...:)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!

Túlvagyok a délelőttön, maga volt a pokol. Szerintem a várakozó kismamák nagyrészének kissé elvettük a kedvt a gyerekvállalástól. :)
A férjem felhívott, hogy nincs főnöke, így meglógott, és odaért időben, csak a lépcsőzésben nem tudott segíteni, de ezt is megoldottam. Na de ami utána jött...! Alexa hozta a hisztis formáját, bár az elején még bájos volt, de aztán eldurvult a helyzet. Szerintem a férjem ma későn fog hazajönni...

A tarkóredő 1,6 mm lett, ami a dokim szerint nagyon jó. 1,8 az átlag, így az én eredményem majd le fogja húzni a kombinált teszt általi kockázatot. Mindene megvan a tesónak, nagyon ficánkolt. Sajnos a férjem nem láthatta, mert Alexával nem mert bejönni.

Angie! Csütörtökön megyek vérvételre a Bolgárkerék utcába. Nem tudom, mikorra lesz eredmény, de valamiért a 2 nap rémlik, már csak azért is, mert Londonban csinálják meg a vizsgálatot. Tavaly az első vérvételről nem is kaptam eredményt, de akkor egyből az integráltat csináltattam, mert akkor nem volt ilyen ingyenes lehetőség a kombináltra.

Fél óra alvás után felébredt Alexa! Hulla vagyok!

Kép
Kép
detty74
 
 


Kitartás, detty!!!!!!
hallgass egy kis zenét: http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

:D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Lányok ma megyek UH-ra, ez még hüvelyi lesz?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi!

Nekem a múlt heti 10+4 napon még hüvelyi volt.

Kép
Kép
detty74
 
 


Köszi Detty, akkor én is erre számítok! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Márti :)
Komolyan nem értettem, mire irod a még egy Csongort, azt hittem, elnézted a táblit, erre most látom az aláirásom :oops: :lol:

szabccsi :)
sztem 12. héttől néznek hasit

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Panaszmentes szép napot mindenkinek! :)

Angie! Megtennéd, hogy beveszel engem is a táblázatba?
Adatok: Dizzy, 28 év, Surány, Sote II., 1. gyerek, 2010. 03. 12.
Előre is nagyon köszönöm!

Ami engem illet, úgy tűnik szerencsés vagyok, szinte alig vannak tüneteim. :D Se hányás, se túlzott fáradság, se nyáladzás. Viszont óránként járok pisilni már a kezdetektől, meg néha kínoz a székrekedés, eleinte feszültek a melleim, meg érzékeny volt a bőröm. Szerencsére már ezek is elmúltak. :) Néha kicsit szúrkál a hasam, meg fel vagyok püffedve, de ennyi az egész. Jól érzem, hogy mázlisan viselem idáig a dolgokat?

Én szeptember 1-én megyek terhesgondozásra, UH-ra a klinikára, utána pedig kombináltra az Istenhegyire.

Örömmel veszem, ha megosztjátok velem tapasztalataitokat!

Üdv: Dizzy :D
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Ktouch!
Azt hiszem, akkor én is pozitív ember vagyok (bár nem tudatosan, csak egyszerűen hiszek Istenben, és ez adja a pozitivitásomat), mert engem is kevés negatívum ér, és ami ér, is könnyebben feldolgozom, mert van hitem a jövőben, a jobban :)

Dizzy!
A táblát már Minyu kezeli :wink:
Nincsen tüneted? Az jó! Pedig a neved szédülést jelent :lol: :wink:

Minyu!
Légyszi vedd be Dizzyt is :)

Detty!
Kitartás! Ilyen kis imposztor lánykád van :) Mi lesz majd 2 éves korában, amikor jön a dackorszak?! Lehet, azt már meg sem érzitek :wink:

Rohanok haza! Ma sok meló volt, új rendszer vezetünk be, és azt tanulgattuk a rendszerfejlesztőnkkel. Jó kis agytorna volt.

Szép délutánt/estét!!!
Vendég
 


Köszi Angie!
Ja, szerencsére nincs tünetem, még szédülés sem. :lol:
Egyébként eredetileg a becenevem jelentése szédítő, ez a szó másik jelentése, és ha már így szóba jött a dolog, elbüszkélkednék vele, hogy egy egykori udvarlómtól kaptam a nevet azért, mert szerinte olyan szédítően táncolok... :P Aztán rám ragadt a név, és később az egész baráti társaságom átvette.
A becsületes nevem amúgy Kati. :)

Akkor Minyu, ezúton én is kérlek, hogy vegyél be engem is a táblázatba! Előre is köszi! :)

Holnap irány a Balcsi 4 napra! :) Drukkoljatok, hogy jó idő legyen!
Szerintetek veszélyeztetett terhesnek a 12. hétben lehet fürödni akár a Balcsiban, akár medencében? Van valakinek tapasztalata ilyenről? Ha tudtok valami okosat, kérlek írjátok meg!

Köszi szépen!

Kellemes délutánt! :)
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Sziasztok!

Ritkán nézek be ide a babanetre, lehet, hogy így lesz ez ezután is,de
Dizzy-nek írnám, szerintem kérdezd meg az orvosodat a fürdésről, az a biztos.
Én is márciusra várom a 2.babánkat, első kislányunk már 3 éves lesz 31-én. Még nem megy oviba, mert a szobatisztaság nehezen megy nálunk, remélem, egyszer csak 'ráérez' a kislányunk.
Minden jót Mindenkinek, ha úgy alakul, jövök majd.

Bogi
dbogica
 
 


Köszi Bogi!
A dokim szerint mehetnék, de mindenki más azt mondja, hogy ne reszkírozzak. Azt hiszem, max csak a lábamat lógatom majd a vízbe. :?
Márciusban mikorra vagy kiírva? Melyik kórházban fogsz szülni?
Üdv!
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Sziasztok!
Ma jöttünk haza a balcsiról, hát még jó hogy a körzeti dokinknál voltunk nyarlalni, olyan rosszul lettem az allergiától láz, orrfolyás, begyulladt a szemem és fulladtam, hogy injekciót kellet kapjak:(
Remélem hamar elmúlik, mert már kezdek sokkos lenni, kb 3 hete tar és azóta nem nagyon aludtam:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


Angie!

Igen, kezdem elfogadni a tényt, hogy az én lányom ilyen és kész. Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem borít ki néha-néha. Csak azt remélem, hogy igaz, amit mindenki mondd, vagyis hogy minden gyerek teljesen más. Akkor eszerint a tesó mintagyerek lesz.
Én is arra gondoltam, hogy a mostaniak után a dackorszakok nálunk semmi változást nem fognak hozni.
Szilárddal mi a helyzet? Nála volt (van) dackorszak?

Kép
Kép
detty74
 
 


Én is itt vagyok nagy sokára.
Túl vagyunk a felújításon,beköltözésen és közben 1 éves lett a kicsi fiam :D .

Holnap megyek uh-ra+vérvételre.Remélem minden okés lesz.
Sajna engem is elért Vuk a 9-10. héttől kezdve. Majdnem minden nap jön. Gyuszkánál a 17. hétig tartott,most remélem nem lesz ilyen kitartó. :wink: :roll:

Jó pihenést a mostanában indulóknak :D

Minyu!
Szóval ismét te leszel a táblaőrünk :D Nagyon beváltál a tavalyinál is :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Andi!

Sajnálom,hogy ennyire allergiás lettél.Én parlagfűvel küzdöm,de nagyon már kb. 2 hete.
:( A tied is az??

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!
Dizzy, nekem a dokim azt mondja, hogy canestenes tamponnal lehet menni vízbe. Úgy nem nagyon tudsz semmit elkapni.
Holnap megyek reggel 8-ra a védőnőhöz, adja a kiskönyvet.
Lányok, kezdem azt hinni, hogy a toxoplazma eredményemet elkavarták valahol. Már több, mint 2 hete vettek vért!!!
Vendég
 


Bocs lányok, lehet, tényleg nehéz a felfogásom. De hogy van az, hogy olyan sokáig uh-znak a genetikai uh-n? Valaki írta, hogy 20 perc, de olyat is olvastam, hogy 1-másfél óra (bár ezt nehéz elhinnem), és azonnal eredményt adnak, stb. Ja és gondolom nem mindenhol csinálják a kombináltat 3-4 d-s uh-val, pláne ahol ingyenes! Pl. Rókus? Szoval elképzelni nem tudom, hogy fél óráig matassanak (már bocs), és ráadásul pláne gáz, ha hüvelyi az uh még. Nekem márpedig a 12. heti uh-k mindig hüvelyiek voltak eddig! Na ne....
Vendég
 


Sziasztok!
Most regisztráltam ezen az oldalon és nagyon örülök hogy megtaláltalak benneteket!
Elolvastam amiket leírtatok és leírnám az én tapasztalataimat.
Én ma vagyok 10 hetes terhes és nincs semmi bajom sem szedem a femibion 800-at és nagyon jó!
Van egy 5 éves kisfiam ez már a 2. babánk lesz.
Nekem egyszer sem csináltak hüvelyi ultrahangot csak hasit.
Általában 2 hetente megyek ultrahangra.
Ma voltam a kiskönyvemért.
Körübelül ennyi amit tudok írni most.
Nektek mekkorák a kismanók?
20100310
 
 


Próbálgatom a vonalzót megcsinálni de nem igazán megy! :roll: http://babafalva.hu/tickers/1a23.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
20100310
 
 


Helló, hogy számoltad ki azt, hogy ma vagy 10 hetes? Biztos nem annyi vagy, mert én 20-ára vagyok kiírva és 10+4 vagyok. Az utolsó mensi első napjától számold!
Nekem ez a negyedik baba.
Hol fogsz szülni?
Lányok most megyek mindjárt a védőnőhöz. LESZ KISKÖNYVEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!
Vendég
 


Sziasztok!


Képzeld Dizzy, én is hasonlóan vagyok, mint te, ugyanazok a tüneteim, mint neked, a pisilés és mellfeszelülés, és puffadás, azon kívül semmi, szerencsére.
Mondjuk én nem vagyok veszélyeztetett, ugyancsak szerencsére.

Vivi, gratula a kiskönyvhöz, nekem még várnom kell egy kicsit erre!

20100310 jó a vonalzód, illeszd be azt a kódot az aláírásodba a profil menüpont alatt, és akkor mindig ott lesz :)

Mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
ktouch
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: