Új privát üzeneted érkezett!

Anikó: én ilyeneket el sem vagyok hajlandó olvasni. :twisted: Csak arra jók, hogy feldúlják az életed és olyan paraemberré tegyenek, aki folyton attól aggódik, hogy holnap rákos lesz (és az is lesz).

Kép
Kép
tinu
 
 


Valaki használ Ilcsi terméket?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


anikó én próbáltam de allergiás vagyok rá... :D nekem a vegyszereket szereti a bőröm, Ilcsitől rákvörös lett a fejem... :)

Kép
Kép
mniki84
 
 

 
 

Engem az zavar, h megveszek rengeteg cuccot, h tisztálkodjak, szebb legyen tőle a bőröm stb., közben meg nyomom magamba a sz@rt. Eléggé fel tudok tankolni szépítőszerekből, az az igazság. :oops:
Lehet, h legközelebb kipróbálok vmi természetesebb cuccot, pl. DM-es Alverde v. Ilcsi. Ilcsit már régóta szeretném kipróbálni, csak macerás, h nem lehet mindenhol kapni. :oops: (Na tessék, ennyit sem teszek meg magamért. :shock: )

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Niki, ez a megfelelő biztatás! :lol: Eléggé allergiás tudok lenni én is. Múltkor a jó ideje használt Niveától égett a fejem. :?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Nem nyűgös,elvan ő csak egyáltalán nem alszik...nem sír,nem nyafog...egyik napról a másikra ilyen nagy ugrás lenne nála????Már próbáltam a babakocsiba is,próbáltam ringatni na de eddig se aludt így el...szóval most ilyen napja van,csak közben én összeesek a fáradtságtól mivel én se aludtam éjjel...Szerintem maradoka séétánál!Hátha a friss pestu levegő elnyomja!

Kérdés!Anikó és a többiek!Jöhet esetleg apa a talira????Esetleg segítene a főzésben ha épp mind le vagyunk foglalva stb.Lehet h pont kedden csak éjszakára kell mennie,még nem tudja pontosan!

annus11
 
 


Hali, na én is vagyok...eddig tartott v.olvasni.... :roll:

Anikó!
Hol laktok pontosan? Pilisnél?
Lehet, hogy benevezünk mi is a talira, közel lennétek Hüvivölgyből! :roll:
Meg már végre szeretném én is látni a babókat-mamikat élőben. :D
Netti, Böbi!
Gyertek ti is!!!!!!!!!!!!! :roll:
(hétfőn tudom majd pontosítani, ha nem gond....férjem autója még MINDIG szervízben....elvileg hétfőn lesz kész....szóval ha minden jól alakul, akkor kedden már mobilisak leszünk Lilivel. :D

Netti!
Csudajók a képek! Sztem is jól nézel ki nagyon, mennyi hiányzik még a versenysúlyig?????
A torna által ugyan nem annyira gyorsan fogy az emberlánya, de a tónuson nagyon sokat lehet javítani. Nekem most ez a fő cél, aztán még van 5 kiló, ami ledolgozásra vár.... :?

Böbi!
GYV nagyon cuki a napszemcsidben!!!!Lenyúlta.... :lol:
Te is absz. csini formában vagy!!!
Btw, tetszik a fekete csipkebetétes blézered, ami a keresztelőn volt rajtad! Honnan? :roll:

Niki!
:lol: Hatalmas a rajzos cucc! :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Ilcsi: barátném esküszik rá....nekem macerás...hűtőben tárolni, fura szaga van .....
Én a Shiseido-ra, a Lancasterre és a Clinic-re esküszöm!!!
Az utóbbi nem is olyan vészes árban. De a legjobb az első (bár az tényleg brutkó drága), totál antiallergén, csak természetes cucc van benne, mindegyikben van alapból fényvédő!

Kép
mozza
 
 


Mozza, gyertek! Hővösvölgyből tényleg pikk-pakk itt vagytok! (Mi onnan költöztünk ki, anyósomék is ott laknak.)
Biztos szuperek lehetnek a felsorolt márkák, de nekem sajna túúúúúl sok pengő. Clinique szappanom az spec van, bár sminkoktatóm pont ezt a márkát fikázta. :roll:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, ezt még le kell írnom:
Anyósom kifejtette, hogy a gyereket levegőn kellene hogy altassuk napközben.....
1. Lili CSAK a szobájában tud nagyokat aludni....járókában max. 20-25 perc a max...ott ébren van és játszik, nézelődik stb....
2. a teraszra bejárnak a macskák.....anyósom szerint max. beugrik a járókába, megszagolgatja a babát, de nem lesz semmi baja Lilinek.....na nemár, azért nem szeretném, ha egy kóbor macsek, aki 5 percel azután, hogy a fenekét nyalogatta, megkóstolja Lilit.....
3. anyósom szerint a vejét, már 1 hónaposan kitették 4-5 órákra :shock: alukálni a teraszra a -10be....Lili napközben nem alszik ennyit soha. A sógorom 6 kilóval született, volt melegítő husika rajta....
4. egyáltalán, ha Lili nem szeret kint aludni, akkor miért hagyjam kint üvölteni...nem elég, ha pihiszékben kint vagyunk és nézelődik 1 órát, meg elmegyünk ide-oda vásárolni stb????
Tényleg ennyire kell hogy levegőn ALUDJON a baba??????
Én nem tuom erre rávenni....nem szereti....most akkor kényszerítsem (anyósom szerint majd megszokja....)
5. nekem sem jó, mert amikor Lili alszik a szobájában, tök nyugisan tudom intézni a dolgaimat és nem kell lesnem, hogy épp melyik macsek ugrik be hozzá, vagy hány méhecske készül rászállni.... :? :?

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintetek?????

Kép
mozza
 
 


Anikó!
A Clinic nappali krém NAGYON jó!!!!!!!!!!!!!! Én most azt használom....olyan 5000Ft, de vagy 3-4 hónapig elég, ha naponta 2szer kened vele magad!!!!
A Clinic sminket én sem szeretem....1 fő oka van, rosszak az árnyalatok!!!!!!
Dolgozni sem szerettünk vele fotózásokon...

Kép
mozza
 
 


Clinique hivatalosan. :lol:

Kép
mozza
 
 


mozza, enyimlili csak akkor alszik a levegőn ha sétálunk...napi 2szer 1-másfél óra...nemhiszem hogy rossz neki így...modnjuk mi lakásban lakunk, van erkély, de ott egész nap 40 fok van,na majd télen 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Eddig még nem találtak ki olyan krémet, amitől ne lennének pörsenések a szemhéjamon :? Na jó, nem próbáltam mindent, mert van egy határ, ami fölött már nem vagyok hajlandó kencékre költeni. Na jó, lehet, hogy még egy ilyen Clinique-kel bepróbálkozom...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!
Nem tudtam jönni,mert nagyon elment az idő a melóhelyemen is,meg aztán a babás kolléganőnél is. A melóhelyen mindenki odavolt továbbra is Riki hajáért.Imádják!!!! :lol: :lol: :lol: MEg őt is, hogy milyen szépen nyugisan elvolt.
Aztán a kolléganőnél ,hát szuper volt.Imádom a fiam.Leültünk a földre, én ölembe vettem Rikit. A másik anyuka is kivette a kiságyból a leányzót(8-9 hónapos, tehát ár megy, meg mászik,stb) és összeeresztettük őket. Riki rámosolygott a kislányra, ő egy darabig méregette, majd félénken visszamosolygott.Erre Riki elkezdett rá nevetni,mire a kislány már bátrabban mosolygott,erre Riki valósággal gurgulázott a nevetéstől.A kislány meg beindult.Odamászott hozzá, a kiskezével megfogta,stb.Annyira drágák voltak,a másik anyukával olvadtunk a látványtól.Ráadásul én azért is örültem különösen,mert Riki még nem volt kvázi összeeresztve másik babával, a kolléganő meg azért,mert ő szokta Rékát más babákkal összeengedni,de még senki sem volt ennyire barátságos vele,mint Riki. Szal anyai szívem tele van, imádom a fiam, és megvan a menyasszony-jelölt. :lol: :lol: :lol:
Ma voltam reggel dokinál.Tapintásra minden ok, vettek vért, várjuk az eredményt.Elvileg pár nap. De persze kifogtam megint. Elájult ott egy nő.Sajnáltam én szegényt, mert úgy tűnt szellemi fogyatékkal élő volt, csak én meg ugye rögtön arra asszociálok, hogy csak nehogy rókázzon, szal totál pánik voltam. Meg káráltak ott az öreglányok,mert valakit soron kívül behívtak a laborba. Szokásos...... Engem meg a dokihoz,merthogy szoptatós kismama menjen csak haza a babájához. Annyira jó volt!!!!!
Viszont olyan nyügi Riki most. Nem akar aludni, de én meg szeretném.Megyek próbálom altatni kicsit,meg visszaolvasok.
Bocsi, hogy sok voltam. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


hú bakker, megettem egy 12 kilós dinnye felét...rosszul vagyok :shock: :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hm, én egy arckrémet legalább fél évig használok :lol:

Tegnap elmentünk a dm-be szempilla spirál vadászatra, és persze nem volt olyan, amilyet használok :?

Mozza, érdekes. Nekem AndrisMarci ha tehetné, csak kint aludna. A múltkor nem aludt 25 fokban bent, de 33-ban kint; simán! De én akkor kint ülök mellette (macsekok miatt) + van moszkítóhálók :lol: És ha felébred, egy kis tologatás és visszaalszik.
Friss levegőre valóban szükségük van, de hogy mennyire azt nem tom. :roll: Én télen is ki fogom tenni a teraszra.

Kép

Kép
adraci
 
 


Úgy látszik, Riki kedveli az idősebb nőket :lol: Biztos nagyon édesek voltak. Nem fotóztatok?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adraci!
De szerinted tényleg az alvásos kintlétre is szükség van? Nem elég ha ébren nézelődik, de a levegőn van?????
Lili nem szeret kint aludni...nem tud....építkezés a szomszédban..zaj-por.....de szerintem ha az nem lenne, akkor is inkább ébren lenne el csak....
Most akkor kényszerítsem, vagy ne??????
Úgy nem szeretem, ha olyanra kell(ene) rávennem, amit látszólag nem szeret.....nem látom értelmét....egy popóhőmérőzést tudom, hogy muszáj-de nem szereti-az rendben is van, megcsinálom, ha akarja, ha nem.....csak most ezzel az 'altasd a levegőn a babát, ha jót akarsz neki' dologgal kicsit elbizonytalanodtam..... :?
Én jót akarok neki...de nem akarom rákényszeríteni sem..... :?
TANÁCSTALAN vagyok!!!!
TINU, BÖBI és tapasztalt mamik pls. help!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Mozza, úgy altatod Lilit, ahogy szeretnétek: te meg ő. :D
Milyen fotózások?

Annus, részemről urad okés, többiek?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza,
ugye ezt nem komolyan kérdezed? Mi a frászért kéne Lilit kényszeríteni a kinnalvásra, pláne ha zaj és por van, meg amúgy se szeret? Felejtsd el ezt a hülyeséget... Meg amúgy is, hogy akarod kényszeríteni az alvásra? Leütöd? Vagy addig hagyod sírni, amíg a kimerültségtől el nem alszik? A jó tanács amúgy úgy hangzik: vidd levegőre a babát, ha jót akarsz neki! Menjetek el sétálni, levegőzni, Lili meg ha akar, alszik közben, ha nem, akkor nem.
LAZÍTS!!!!
(tudom, bagoly mondja verébnek) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Anikó, az avatar képedet nem tudod belinkelni nagyban? Megnézném!

Iringó is nagyokat alszik kint, ha teheti, itt bent a lakásban szinte egész nap semmit, de nem is nyafog. Úgyhogy nyugi Annus, majd kinövik ezt is.

Mozza, kosztüm és Magenta. A térdgatya is hozzá van, az is csipkebetétes, imádom. Akkor vettem, amikor volt rajtam egy kis súlyfelesleg, így ilyenkor szülés után mindig ezt veszem fel, mert utána úgyis kifogyom! :lol:
Ja, hiába vettem neki hello kittys napszemüt, nem foglalkozott vele. Ezt meg lekapta a fejemről! :-)

Netti, Szofi, Én uram megy ma meccsre a 2 keresztfiával. Gyerekek előtt én is többet jártam meccsre, Madridba, Rómába, Milánóba. :lol:

Tinu, a sógornőm nagyon túlsúlyos és elment egy dietetikushoz. Még annyi baromságot, amit összehordott neki. Pl csak és kizárólag Milli tejfölt, vajat egyen, mert a többi mérgező! :roll: Biztos szerződésben áll a Millivel. :roll: Kb 120 kilóról indult (152 cm) , 4 hónap alatt ment le neki 10 kiló, szerintem ilyen magas kezdő testsúlyhoz egy nagyon kevés, de legalább már csinál valamit és nem hízik tovább.
Vendég
 


Végre: 10/10. (Levágott körmöcskék.)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


MOzza, dehogy kell kényszerítened!!!! Gyöngyvirág téli baba volt, minusz 10 fokok voltak kint, eszem ágába sem volt vele kint sétikálni, mégis egészséges. Mászkáltok el otthonról, éri akkor is levegő.
Vendég
 


Mozza, sztem halálmindegy, hogy ébren, vagy alva van kint... Tény, hogy a kintalvás nem tesz rosszat, de ha Te ettől odacövekelnél az ablak mellé, hogy hessentsd a macskákat, akkor nem éri meg... A fokokkal nincs gond, lehetne hidegben-melegben. Most viccelsz, hogy a Hv-ben laktok :)???

Annus, egy-egy ilyen nap belefér, nem kell mindig az okokat keresni, úgysem lehet tudni egy csomószor. Séta, kávé, vidám foglalatosságok :)!
kalloni
 
 


mozza,
sztem nem kell. Borot en bent altatom mindig..... kint maszkalas van es levegozes stb.. egyebkent ketszer aludt eddig el kint. felriad mindig meg ilyenek.. ketszer 45percet 3honap alatt. ettul fuggetlenul van levegon a gyerek! :lol: amikor ebren van..de cico nalunk is van, kint se hagynam.. meg bogarak vagy barmi..
es siman fogynom kene 7kilot........ :roll: :shock: de a mozgas amugy is hianyzik,szoval kellemeset a hasznossal :)

sztem nem kell parazni ezen a testkontroll dieatan! inkabb egezseges etkezesnek neveznem mintsem meregtelenitesnek :wink:
biztos vagyok benne h ezzel a tejnek nem art senki!

En annyira kivagyok ma....... egesz nap csak aludnek. most is total koma.. meg jo h apa itthon van. megbeszeltuk h ma egesznap szundizunk :lol: lehet mar a sok alvastal vagyok ki! :roll:

Talira en is mennek szivesen,mondjuk eleg messze innen,de huvosvolgybol annyira nem.Apanak meg ott van az iroda. szoval szoval majd meglatjuk h alakulnak a napok! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza ne törődj vele!!!Régen valóban az volt a divat, hogy kint KELL aludniuk a levegőn.Nekem is mesélte anya, hogy szakadt a hó,befedte a babakocsit én meg órákig ott aludtam benne a mínusz akárhány fokban. Én örülnék,ha lenne hova kivinnem és tudnám ott altatni.Anyuéknál néha szokott a hintaágyban, olyan jkat szuszog.De ha valamelyik baba nem szeret,akkor nem szeret.Nem lehet erőltetni....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor...? Férjeink mehetnek isten hírével...? :lol: :lol: :lol:

Annus,
én nem bánom, ha párod is jön, jó lesz végre megismerni! Amúgy Csibe is kihagyta az egy órája esedékes alvást, persze most meg ordít a fáradtságtól... :roll: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Böbi, ez még júniusban készült anyuéknál.

Kép

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


anikó, nem akarsz hozzánk is jönni? nekem mindig csak 1 kéz sikerül...midgi felemás a gyerek... :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki 6/10-ből javítottam most- alszik! :lol: Csak úgy tudja karmolni szopi közben a cicit...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza: Csongi sem alszik nagyon kint. Csak ha rázom a segge alatt a babakocsit. Kinek van arra energiája???

Böbi: majd megdumáljuk a talin azt a drámázósat, amit kérdeztél, jó? Ez úgyis hosszú.

Most ment el a védőnő. Aszonta szerinte sokat bandzsít a gyerek, úgyhogy majd fél éves kora után vigyem el szemészetre... Tücit is vinni kellett, de neki csak látszatkancsalsága volt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Anikó, akkor végülis Ti most hol is laktok :)?
kalloni
 
 


Na folyamatosan olvasgatok.Kozmetikumok. Én heti 1x használok Loreál- t az arcomra, meg max 2x testápolót. A csíkjaimat kenem ezerrel.A kozmetikusom szerint
1:van egy bőrtípusod,ha meggebedsz se tudsz rajta változtatni kencékkel
2.ha kened magad állandóan krémekkel,testápolókkal,csak hozzászokik a bőröd és egy idő után visszatér az eredeti állapothoz. Pl a száraz bőrt nem kenni kell, hanem inni ezerrel,mert a problémák 90%-a bentről fakad és kencékkel nem orvosolható. Szóval nem vagyok hajlandó több ezret valami márkás cuccért kidobni,mert nem sokat ér.... :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti, tőled sincs messze Anikó, a Megyeri hídon kell átmenni, pikk pakk ottvagy! :-)

Tinu, nekem is kellett vinni Gyöngyvirágot szemészetre 9 hónaposan, meg most nyáron is voltunk, de már nem is kancsít. Iringónak is van már időpontja májusra! :roll: A dráma oké, köszi, hátha okosabb lennék.....

Anikó, cuki a kép!!!!!!
Vendég
 


Reny, a Te új avatarod is jó, legalább már meg tudom különböztetni Mozzáétól! :lol:
Vendég
 


Kalloni, címet/térképet múltkor feltettem blogra. Pborosjenő.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na Iza aludt kb fél órát...megebédeleke és lemegyek sétálni...itt továbbra is a tetőt ácsolják...meg most már elkezdtéka szigetelést..hurrá :evil:

Krém:oh...na amennyit én használok,nem belőlem gazdagodnak meg a boltok az tuti!Még vmikor tavaly vettem krémet...néha bekenem magam,azzal ami épp kézre esik.Hol körömvirág,hol vmi kamillás cucc.Ennyi!Természetes"szépségem" tehát innen ered 8) :lol: :lol: :lol:

Iza sokat alszik kinn,már ha azt nézem h nekünk erkélyünk sincs...de séta közben sokszor bealszik,most már kevesebbszer.Tesóméknál meg simán elaludt a jakuzzi mellett 8)

Áh,hulla fáradt vagyok...nem merek kávét inni...lehet h azzal még jobban felspékelem a babót....

annus11
 
 


Na erre bekómázott...sose lesz ebből séta...mondjuk ebben a melegbe nem szívesen vittem volna le....

annus11
 
 


Most látom ,a katicám betámadta a teknősbékát 8)

annus11
 
 


Zsüci, hát én szoktam fenyegetőzni, hogyha sokat idegesít, akkor menek a leszbikommunába!!! :D

Böbi, Tinu, a drámás engem is érdekel!Csak akkor beszéljétek meg, ha én is ott vagyok!!!

Mozza, na ne hülyéskedj már! Legyen a gyerek sztem legalább minden másnap friss levegőn, oszt csókolom!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza, sztem az a lényeg, hogy legyen kint a levegőn. Mind1, h alszik vagy sem. Ha a benti alvást szokta meg, nem érdemes változtatni.

Én hallottam olyan anyukáról, aki 3 hét alatt egyszer se vitte ki a gyereket a panelból nyáron... :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na alszik...a hasán :shock: :shock: Na ilyet se csinált még...pedig többször hasra fordult,gondoltam is h úgy kéne aludnia...de csak nézelődött...gondolom már annyira fári volt h nem tudta felemelni a fejét és elaludt...menek én is!

annus11
 
 


Köszi Gyöngyi, hogy Te észrevettél... :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Mi is csak úgy tudnánk menni, hogy Apával együtt!!! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Adraci, nekem van ismerosom,akinek a gyereke 8 honapos kb.. es megtudom szamolni ket kezemen hanyszor volt levegon! mert h szte nem szereti a ygerek a levegot! uvolt ha kint van :roll: (ja es 40fokban telikabatba vitte ki most nyaron,mert meg van fazva szte mindig a gyerek ) elmebeteg.

Niki, tunderiek lehettek. a multkoriban en is meglepodtem mikor boro egy kislany kozeleben volt 9hos, aki vigyorgott ra ezerrel es o is vissza!!!!! pedig nekunk akkor nem akart mert nyugi volt :lol:

Annus, sztem az jo ha a hasan aludt el!!! lehet most estig tolja majd :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok Csajok,

mennyit írtok... :shock: :lol:

Nagyon jók a talis képek. Most már én is akarok menni :)

Böbi drágám, ha mész minket fel tudsz venni? (nem lesz kocsim, apa motorjának valami izé baja van és ő használja az autot)
Nagyon szépek voltatok a keresztelőn. na meg a strandolós képek is tök jók.

Adri,
nem 3an voltunk, 6an :) így tudtunk felváltva vagy kettesben apával is lubickolni a balcsiban :) volt elég bébisintér :D

Netti,
nagyon szuperek a képek. Ti is szépek vagytok. De tényleg hova is akarsz fogyni??? Boro gyönyörűséges.
Ráraktam Álmosra a nyakláncot, majd lefotózom és megmutatom :)

Gyöngyi,
jó a családi fotó :)

Emese ,
a járóka nekünk is nagyon bejött, bár Álmos ugye mindenhol elalszik. :D

Anita,
sajnálom hogy nem jó a helyzet :( de ne legyél elkeseredve, ott a szerető férjecskéd, és a két szép lánykád :)

Harhaj,
végre képek Gábrisról, nagyon édi :)
örülök, hogy beállt a napirendetek.

Mozza,
milyen fotozás? :)
Szerintem se stresszelj a kint alváson, ha Lilinek bent jó, akkor aludjon bent :)

Szofi,
még nem néztem a blogot, sikerült már feltenned a novellát?
Csani annyira gyönyörű, azok a szemek.

TInu,
Csongi abban a sapkában nagyon édes :)
Neked lesz most suli? én a héten megyek beiratkozni, szept 12én meg kezdőőőőőőődik......annyira unom már :)


:arrow: megyek mert kaja után még nyügös...nem tudom mi van, de tegnap Álmos annyira üvöltött mint még soha. fel is hívtam a nővéremet, hogy megmutassam neki , hogy van hangja a gyereknek :D

na mindjárt jövök vissza

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Niki,
örülök hogy rendben volt minden a dokinál.
Hihetetlen tényleg, hogy mekkora haja van Rikinek :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztókám, persze!!!!!
Vendég
 


Esztó, Kutyafüle, hol lehet látni Riki haját??? Én nem látom!
Vendég
 


Böbi,
köszi.

én ott láttam, amikor feltett képet Niki :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: