Új privát üzeneted érkezett!

Annus, hogy kell word formátumú cuccost becsatolni a blogba? vagy lehet egyáltalám...? Tipp, hogy hogy tehetnék fel pár novellát...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annyit írtatok, h nem bírom követni!

Netti, jók a fotók, végre látni téged, Boró édes, DE hova akarsz fogyni????
Niki és Gyöngyi, annyit röhögök rajtatok, mármint, amit és ahogyan írtok! :D CIA...komolyan... Gyanús voltál Gyöngyi egyébként, h van itt vmi magyar-extra a háttérben, mert választékosan írsz és stílussal! (Lehet, h van közös ismerősünk? Egyik barátnőm is Pécsre járt magyar szakra, mondjuk 96-tól. Imádom Pécset, én gimibe jártam oda!)
Szofi, rólad is lehullt a lepel! Kérjük a novellákat!

Kedd akkor jó mindenkinek talira? Létszámot előre azért kellene kb. belőni, h úgy vásároljak a kajához. Mit főzzünk? Gulyást? V. vadíthatjuk esetleg kicsit franciásra padlizsánnal és fekete olívabogyóval?

Akartam még mást is, de süsü vagyok.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


hello csajok,

én gyerekem is rejtvényt adott fel: felkelt ma 4-kor, aztán 7. (még mindig jobb, mint a tegnapi 2 óra! :? szóval Emese, nyugi! :wink:

Talis képek szuperek!

Khm, Gyöngyi, ha már meg lehet kérdezni, akkor most mivel foglalkozol? :lol:

Ja, Tinu, itt nem messze van egy uszoda, és mi már nem egyszer láttunk autókat, amelyikben tele volt a "hátsó sor" gyereküléssel :lol:

Szofi, futball rajongó társam! Remélem tudod, hogy ma este meccs lesz a Tv2-n, mégha magyar is :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Megnéztem a blogot, olyan édik a bébik! Csongi csíkosa csudicuki! :lol:

Két napja kakóscsigával tömöm magam, ma reggel mégis már 55-öt kóstáltam. (Na jó, 55.9-et :wink: )

Gyorsan hajat mosok. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Csak gyorsan, mert megyünk barinőmékhez egész napra cincogni :lol:

Tinu!
Ha kedden lesz a tali, én szívesen elviszlek Titeket, Lénát bekötjük mellém, Te hátraülsz a két gyerkőc közé, van autósülés bent Tücinek is meg Csonginak is, van két hordozónk :wink:
Leon ülése meg jó lesz Tücinek :P

Annust meg Szofi viszi akkor, így jó lenne mindenkinek?

Annus!
Sajnálom a rossz éjszakát, Noel 8 hósan kezdte ezt a műsort, amikor jött a foga. Neki használt a homeopátiás chamomilla, asszem 15H hígításban. Napi 2-3x 5 golyót kapott és egy-két nap alatt lett javulás.

Netti!
Honnan is akarsz fogyni?????? :shock: :shock: :shock: :wink: :lol:

Harhaj!
Édes Gábris a képeken!
Gratula a jó éjszakákhoz!

Incike!
Nagyon ügyi vagy a képekkel :D

Zsüci!
Szerintem is tök csini vagy, úgyhogy ne hülyéskedj már :wink: :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Szofi,
ezt vehetem udvarlásnak...? :oops: :lol: :lol: :lol: Na de komolyan, én most abszolút nem vagyok kibékülve magammal, és őszintén szólva mindig meghökkenek, amikor fényképen látom magam, hogy MEKKORA óriásira nőttem!!! :shock: :shock: :evil: :evil: Valahogy a tükörben nekem nem tűnik ENNYIRE vészesnek a dolog... Lehet, hogy az szemét Ikeás tükör torzít?!
Btw, diéta: a mai napi étrend nagyon jól hangzik, de nem féltek, hogy árt a tejcsinek? (mármint a mennyiségnek) És Szofi, honnan szeded a fügét...?
Novellákat én is szeretném látni!!!!!!! Anno én is írtam, meg újságcikkeket is, meg a netre, meg verseket is... de az már rég volt, le is tagadom (főleg a verseket... hú, nagyon érdekes korszakom volt akkor)

Oké, bocs, h sok voltam

Kép

Kép
zsüci
 
 


Anikó!
Nekünk is a kedd lenne jobb a talira :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Még egy dolog: a testkontroll-diéta fontos része a méregtelenítés, de szoptatás alatt ez biztos jó? (állítólag a feloldódó zsírszövetből felszabaduló, ott megkötött különböző méreganyagok is kiválasztódnak az anyatejbe, ezért nem szabad semmilyen méregtelenítő kúrát csinálni szoptatás alatt - valami hasonló miatt tilos a szauna is)
Ne haragudjatok, csajok, nem lebeszélni akarlak titeket (magamat meg pláne!!!), csak ilyen kis paramami lettem, úgy láccik... :lol: :lol: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Nah még egy kis okoskodás részemről, aztán eldugulok...
:lol: :lol:
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/fogyokura-szoptatas-alatt

Kép

Kép
zsüci
 
 


KEDD:

Annus, Barbi, Böbi, Szofi, Tinu, Zsüci- kihagytam vkit? Többiek?

Bevásárolni vleg hétfőn fogok majd úgyis, addigra kitisztul a létszám. Kajához várom a véleményeket, ötleteket!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, most már aztán elegem van a jobb mellemből! Furfangos egy fajta. Amint megérkezik a tejleadó reflex, a teljes mennyiséget 1 perc alatt akarja kinyomni magából. Szegény Marci nem győzi nyelni, kiköpi, aztán jön a spriccparádé. Pedig már ugrásra készen állok egy törlőkendővel, de így is beteríti szegény gyereket. Fél kézzel a cickót szorítom, fél kézzel a gyereket törölgetem (nagyon csúnya munkát tud végezni az anyatej, ha ha megáll a tokája alatt). Na én már meg is tettem az első különbségtételt a gyermekeim között (végülis én nevelgettem őket :lol: ) Jobban szeretem a bal cicit...

Adri, kérdezted mivel foglalkozom. Szóval óvónőképző szakközépiskolába jártam (még ének-zenéből is érettségiztem :D ), de nem mentem tovább ezen az úton (most viszont nagyon jó hasznát veszem a rahedli mondókának meg éneknek, amit ott tanultam). Aztán jött a magyar-kommunikáció szak az egyetemen. Dolgoztam az MTV-nek és a Dunának mint szerkesztő-riporter (ezt nagyon szerettem, ennél izgalmasabb munkám valszeg soha nem lesz, de jó ha 3-4 havonta megkaptam a fizetésemet :? ), aztán rádióztam. Ezt szerettem a legjobban. Én kevertem a zenét, csináltam a műsort, telefonos játék miegymás...IMÁDTAM! Ennyi volt a szerelem része, de aztán el kellett kezdenem pénzt keresni, így bekerültem egy multihoz és annak az ügyfélszolgálatát vezettem. Ez a pénzről szólt, de legalább továbbra is emberekkel foglalkoztam. Ilyenekkel és olyanokkal :wink: Ide visszavárnak, de gondolozom rajta, hogy megint vmi másba kellene kezdeni babázás után, vagy tanulni. Ti mindannyian tudjátok, hogy mivel akarjátok tölteni az életetek munka részét? Vagy van még hozzám hasonló bizonytalan?

Gábris nagyon szép (jó ez a becézés) :).

Annus rossz éjszakát sajnálom. Velünk felnőttekkel is megesik, hogy csak forgolódunk álmatlanul. Egy-egy ilyen éjszaka belefér a gyerkőcöknél is.

Jaj, Zsüci, a fotók valóban kegyetlenek tudnak lenni velünk. De (és ezt a médiás korszakomból tudom), a kamera mindig 5 kilóval többnek mutat, mint a valóság :wink: Szóval Netti...ne fogggggyá le!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zsüci, hát nem kell méregteleníteni. Gondolom, attól még működik a testkontroll, max. kicsivel kevesebb megy le. Szoptatás után szeretnék én is egy méregtelenítő kúrát. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Gyöngyi, én is full bizonytalan vagyok, h mit szeretnék csinálni! Vmi izgalmas, kreatív dologra vágyom! Ötletek vannak, megvalósítás várat...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ja, kellene nyelvet tanulni még...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Zsüci: jó ez a link! Akkor a testkonroll, amit Szofi elmagyarázott, simán belefér a szopi-fogyiba. Csak a mozgást kéne valahogy beiktatni, szerintem az csodát tenne velem. Amúgy meg nagyon-nagyon csini nőci vagy!!!

Barbi: nagyon köszi, ez tényleg az ideális megoldás, ha van ülésetek és nekünk nem kell cipelni! Puszi érte! :D :D :D

Annus: sajnálom az éjszakát, de legalább egy ilyennek szerintem minden anyának kell lenni, az az igazi, nem :lol: ? Valamiről kell majd anekdotázni akkor is, mikor már felnőttek a gyerekek! :wink:

Szofi: akkor az uzsinak azért nem kéne nagy mennyiségnek lennie, ugye? Én még nem tudom, mit eszek uzsira. Banánt ettem délelőtt, majd délben jön a tegnapi cukkinis csirkém. Aztán nem tudom, de addig még megyünk boltba.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese: Tüci 7 hósan kúszott, egy hét múlva ült fel és 7,5 hósan már mászott. Szóval a kúszás nem volt sok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Nekünk is vacak éjszaka volt, 2-ig simán aludt, de utána félóránként ébredt, szerencsére cumival hamar visszaaludt.

Szofi, a Te autódba szerintem befér 2 hordozó meg egy gyerekülés. Mi is most próbáltuk ki, befért, igaz, hogy Gyöngyvirág egész úton piszkálta Iringót! :-)

Annus, már akartam írni, hogy Gyöngy nagyon szereti a blogot, mert mindig feljön a maci és azt puszilgatja.

Gyöngyi, én is Pécsett végeztem 2003-ban! :lol: Csak nem a BTK-n, hanem a TTK-n.

Anikó, nekem tökéletes a kedd. Kaja téren bármi jöhet, mindenevő vagyok. Majd azt is beszéljük meg, hogy ki mit vigyen, mert egy bográcsolás nem 2 fillér. Vagy egy másik talin úgy volt, hogy a lány megvette a dolgokat, hogy el tudja kezdeni és elosztottuk a költségeket. Neked hogy lenne jobb?
Vendég
 


Emese, Gyv 7 hónaposan mászott (nem kúszott), 8 hónaposan felállt, 12 hónaposan elindult, de 14 hóig inkább még mindig mászott. Ő sem esett, már biztosan járt.

De jó, vannak még rajtam kívül fociszerető csajok! :-) Hajrá Loki! :lol:
Vendég
 


heyhoo a combombol a hasambol es meg mindenhonnan kene lemennie termeszetesen! :D eloszlik,de van mindenhol.
de en a tornara,sportra,mozgasra eskuszom! termeszetesen oda kell figyelni mellettre az etrendre is.

sztem amugy,nem gond ha koran csinal vki mindent es nem feltetlenul esik sokkal tobbet. biztos van ra ezer pelda, de mind a kettore. en 6ho-san alltam fel es akkor mar lepeseket is tettem, 6es fel hosan meg mentem. kb 2-3 het volt a kuszas maszas. aztan arra keltek anyaek h hajnalban rangatom a kisagyat.. kapaszkodok a racsba es sikongatok! soha nem tettek kompba se meg semmi. mindig letettek a foldre h maszkaljak, en meg mindig belekapaszkodtam a kanapeszelebe es felhuztam magam aztan mentem. Boro sztem nem fog ilyen hamar, o most is kevesebbet forgolodik mint en ilyenkor. anyumnak meg van a konyve amiben benne van minden. meg a sorrend is h jottek a fogaim :lol: en ilyenkor mar feszt forogtam..... o csak neha dob egy hatast vagy ilyesmi.. deszepen tartja magat meg minden, de annyira nem produkalja mint egy honapja pl.

akartam meg,de elfelejtettem! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Bobi, en 19 eves koromig minden ujpest meccsen ott voltam! Idegenbe is :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Anikó,
a testkontrollban a délelőtti kizárólagos gyümölcs pont a méregtelenítés miatt kell, legalábbis eszerint:

"Testkontroll diéta, testkontroll fogyás
A testkontroll diéta nem más, mint az egészséget helyreállító méregtelenítő kúra. A fogyás szempontjából a kiválasztás, a méreganyagoktól való megszabadulás a legfontosabb, amire figyelnünk kell. Ha elő tudjuk segíteni a méregtelenítést, automatikusan zsírégetést végzünk, és fogyni fogunk.

1. Délelőtt csak gyümölcsöt együnk
A testkontroll diéta legfontosabb szabálya, hogy délig ne együnk mást csak gyümölcsöt!

Ennek oka:
• a gyümölcs a legnagyobb víztartalommal rendelkező táplálék (kb. 90%);
• a gyümölcs emésztése nem kíván extra energiát;
• déli 12 óráig, a kiválasztási folyamat részeként gyümölccsel lehet legjobban hozzájárulni a méreganyagok eltávolításához, s így a fogyáshoz."

(innen való: http://www.fogyas.info/testkontroll_feherje-szenhidrat-szetvalaszto-dieta.php

Kép

Kép
zsüci
 
 


elolvastam ezt a testkontrollt :roll: erdekes! biztos jo amugy, nekem amit en csinaltam mindig is ha fogyni akartam tokeletesen bevallt! :roll: en reggel abonett felvagottak ilyesmi + tej, ebed husi de kizarloag salata v zoldseg korettel. mert hus minden massal hizlal.. ! tehat vagy krumpli,rizs ilyesmi hus nelkul v hus zoldseggel.
estere meg gyumolcs vagy szinten olyasmi mint reggelire.
es mozgasnak egy ora kell. szobabicaj vagy most easy shaperezek. mikor mihez van kedv.. latvanyosan lassabban mennek le a kilok mint regebben. de most nem is eroltetem meg magam.

egyszer nagyon meghiztam! es elegem lett, aztan ket honap alatt leadtam azt a 15kilo felesleget. sokan jottek azzal h majd visszajon stb... hat csak most a terhesseg alatt jott vissza. amugy 3-4 evig plusz minusz 1 kilo :roll: ami nagyon jo.. es totalisan ettem mindent..... nem mindig csak mertekkel :lol:
mondjuk akkor reggel 1ora aktiv mozgas du 1 ora es este 1 ora. szoval akkor nagyon aktivan csinaltam! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Bocsi, Zsüci, tudatlan vagyok némiképp a testkontroll diétával kapcsolatosan. Amit Szofi írt, az az össz infóm. :oops:
Egyébként velem többször is megesett már, h de méregtelenítettem ezek szerint. Pl. amikor reggelire egy fél sárgadinnye ficcent be hétvégén, utána őszibarival barátkoztam tízóraiként... Normál reggelim 4 dl kakaó. Néha eszem hozzá vmit- kakaóscsiga, banán, őszibarack (nem, semmi bajom nem lesz a kettőtől együtt!). :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok! Na mostaztánmarhasokmindentakarokírni!

Anikó! Szupi a kedd, de én is indítványoznám, hogy a költségeket osszuk el, az innivalót meg mi visszük...?

Böbi, lehet, hogy befér, de mit művelnek ott hátul...? :shock: Vagy már megint én parázom túl? :lol:
Mindenesetre, ha Barbi ilyen szuperül meg tudja oldani, akkor maradjunk ennél, nagyon örülök neki!

Annus, akkor én vagyok a te fuvarosod! Zsüci meg még mindig tud vinni valakiket! Ennek tükrében új talira jelentkező?

Zsüci, na, ha fiú lennék, udvarolnék neked! Amúgy én is mindig megdöbbenek, hogy azért nem gondoltam, hogy EKKORA vagyok, szóval nyugi, ez általános jelenség! :P
Füge az Horvátországból volt, anyósomék hozták. Holnaptól mezei alma banán őszibarack lesz...
Szerintem a mi étrendünk pontosan olyan, mint amilyet az általad küldött cikk leír. Nincs koplalás, mennyiségi korlátozás, minden tápanyag bekerül a szervezetedbe, csak nem egyszerre.
Mondjuk, ha alapesetben ennék húst krumplival, este meg vajas kenyeret kakaóval, akkor ez most úgy változik, hogy megeszem a húst de zöldséggel, uzsonnára később a kakaót, este meg a krumplit, vagy a kiflit. (Erről jut eszembe, Tinu, vajat meg margarint meg olívaolajat bármihez ehetsz, használhatsz!)
Tény, hogy hatékonyabb a kúra, ha méregtelenítéssel kezdesz, de öhm, mi ezt a részt átugorjuk, és egyből az étrenddel kezdünk - úgy is működik.
Zsüci, azonnal küldd a verseket!!!!

Gyöngyi, engem is érdekelt, hogy mi a foglalkozásod! Reméltem, hogy az "elkurvultam"-ot nem kell szó szerint érteni! :lol:

Adraci, tudom, tudom, a férjemtől már hetek óta azt hallgatom, hogy ha most nyerünk, és utána összesorsolják a DVSC--t a Barcával... 8) :lol: :lol: :lol: Szóval nézzük!

Na asszem ennyi...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na itt!
Iza most aludt el :shock: :shock:


Tali:kedd jó,és természetesen megfelel h Szofi visz minket!

Anikó!Szerintem is osszuk a ktgeket!!!gulyás tökéletes szerintem!!

Csajok nem jön még más is a talira???Mozza,Netti,Kitty??
Niki!Győr nincs is messze,vagy igen?Gyertek ti is!

Én mint egy kistehén...szerintem híztam Karcagon...folyton ettem :oops: de majd az ősszel leadom,nem siettetem!

Férjem szerintem is fogyott!Kérdeztem is tőle hol a pocakja :wink:

Na nézem a blogban az új képeket!!!!

annus11
 
 


háát 120 km.azért...én nemtudok vezetni...apa meg csak azért hogy felvigyen....de szokott olyan lenni hogy megy áruért akkor délelőtt ki tud valahol rakni és délután felszedni...de hogy ez pont akkor legyen amikor tali van... :roll: hmmm...nagyon szeretnélek megismerni Titeket ááámmmm!!! :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jajj, na látom, hogy a gyümölcs a baj délelőtt. De mi tejeskv-t is iszunk! :D Nagyon nem hiszem, hogy a délelőtti gyümölcsevésnek egyenes következménye lenne, hogy beszabadul a tejbe egy csomó méreganyag, ami árt a babának. Én sokszor el se jutok oda, hogy reggelizzem, csak iszom, meg max. egy-két győri jó reggelt, vagy egy aktívia. Most meg ehelyett valami gyümi. Ha eddig nem mérgeztem a gyereket, akkor eztán se fogom. Szóval én ettől nem félek, de mindenki, ahogy gondolja.

Gyöngyi, még neked akartam írni, hogy én HR-es vagyok, és nagyon szeretem!!! Ha jól esne valakivel privizni ilyen "pályaválasztásról", akkor állok rendelkezésre!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, lécci ne felejtsd el megírni, hogy hogy a viharba tegyek word-novellát a blogba, köszipuszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Megyek etetni majd jövök.

Kép
Kép
incike
 
 


Majd én bevásárolok akkor, ez a legegyszerűbb. (Remélem, eltalálom a mennyiséget!) :)

Szofi, nekem is segíthetnél pályaválasztás-ügyileg! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Én nem szeretnék fogyózni addig amíg szoptatok.Annyit eszek amennyit akarok és lehet hogy nincs összefüggés de úgy veszem észre hogy ez kell ahhoz hogy sok és jó minőségű tejem legyen.Majd ha abbamarad a szopi akkor jön fogyi :lol:

Ma étteremben eszünk.Van egy aranyos vendéglő ahol nagyon finomak a hús ételek.2 személyes tál, tele minden jóval.Jaj már alig várom.

Jó időt és jó kedvet a talisoknak!

KépKép
harhaj
 
 


ctrlC (v. mindet kijelöl) + ctrlV-vel nem tudod felrakni a novellát?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi!

Igen,kijelölöd a wordben és simán beilleszted a bejegyzésnél,oda ahova írni kéne.Ennyi.Lehet h utána kell egy kisit alakítani,főleg ha a wordben formza volt,de szerintem így lehet!!!

Na Iza kb 15 percet aludt....most fenn van és csendben rágcsálja a kezét..... :roll: :(

annus11
 
 


Szofi! Benne vagyok, tehetünk egy próbát, hogy kiderüljön, vajh mivel is kellene foglalkoznom. Csak ki ne hozd, hogy remek óvónő lenne belőlem, mert falnak megyek. Ennyi elvesztegetett év :lol:
Egyébként sajnálom, hogy ugrott a takaró. Én ilyen szépen sajna nem tudok varrni :oops:

Böbi, Pécs...Bulik a TK-n... :lol: Bocs az offért.

Jaj, Niki, én is mennék talira, de még Szigetmikiről sem nagyon tudom megoldani, nemhogy te Győrből. Oda se neki, majd egyszer bejelentkezünk webkamerán :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!
Tesóm csinál ilyen foltvarrot takarókat!De nem tudom hogy mikor kezdi a bizniszt,még hátra van a mi nagy ágytakarónk. :wink:

annus11
 
 


Anikó, de úgy fel tudnám, csak nem akarom, hogy oladalakon át az én novelláimmal legyen tele a blog... :oops:

Szerintem ezt a diéta dolgot nem kell ilyen komolyan venni. Ha nem mondanám, hogy testkontroll, vagy fogyókúra, hanem azt, hogy egészségesebben étkezem holnaptól, mert sok zöldséget, gyümölcsöt, fehér húst és teljes kiőrlésű gabonát fogok enni a sok krumpli, disznó meg keksz helyett, akkor mindenki azt mondaná, "jaj de jó"!
De Tinu, ha gondolod, cseréljük meg az uzsit meg a reggelit, és akkor tuti nem lehet gond! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Gyöngyi ez mekkora ötlet!!! :D csinálhatnánk egy videókonferenciatalit :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


jajjnehari de...ezt muszály

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sztem se parázzatok ezen a diétán. Egészségesen esztek és kész. 8)

Szofi, nyomd fel a blogra, max. miután elolvastuk leszeded. :lol:

Van skype-om, hétfőn bejelentkezhettek távtalisnak! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Niki :lol: :lol: :lol: Honnan szedted?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hétfőn=kedden. :P

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


vicclap...tudod gyerek alszik, anyja meg nemhogy valami értelmeset csinálna... 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol:

Annus, ezt a felháborító elsőbbségi kiszolgálást :D
Nagyon szép dolgokat csinál tesód, már több helyütt észrevettem :wink:

Kalapom megemelem a testkontrollos csapat előtt. Szurkolok (közben meg tömöm a madártejet) :oops: Az én célom, hogy a következő babáig visszakeveredjek a terhesség előtti testsúlyomhoz. Nem szeretnék +6 kilóval nyitni :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ez tényleg édi.Én kis naív azonban nem gondoltam egyből a sztriptíz táncosra. :oops:

Szerintem is aki rendesen eszik és mozog eleget az nem hízik el hacsak nincs rá hajlama.

KépKép
harhaj
 
 


Iza nem alszik nem alszik nem alszik...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

annus11
 
 


annus, üdv a klubban, az előbb azt hittem na akkor most, de 10 perc volt...reggel 7 óta nem alszik...meleg van ott is mi?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
E az,hogy nincs is olyan meleg!!!Ennél sokal melegebb szokott lenni...szerintem elviszem sétálni,hátha bealszik...

annus11
 
 


Annus, sötét, ingerszegény környezet? Ringatás? Superman tartás?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus: nyüfizik is, vagy csak simán nem alszik?

Szofi: én se parázom túl ezt a délelőtt gyümit. Én ezt az egész méregtelenítős dumát sem értem. Majd ha egyszer egy komoly, tanult dietetikus elmagyarázza nekem, meggyőz róla, hogy létezik, akkor elhiszem. (Mert milyen méreganyagokról beszélünk??? :roll: ) Nekem sem ment amúgy a blogba feltevés wordből. Ezt ki is beszéltük anno Annussal. Bármit próbáltunk itthon az urammal, nem sikerült. Úgyhogy én a hozzátápis dolgokat begépeltem végül.

Tüci is 8 hós volt (+1 hét), mikor felállt és persze, hogy mielőtt nekiindult egyedül, előtte kapaszkodva ment. Szerencsére ő egyáltalán nem erőltette azt, hogy fogjam meg a kezét és vezetgessem, úgyhogy nem is tettem. Jó volt neki úgy, hogy kapaszkodott dolgokba és lépegetett.

Kép
Kép
tinu
 
 



Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: