Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!!
Madar, sok sikert a mai naphoz!

KépKép
Kép
scooper

Jóóó reggelt!!!!
Szurkolás madarnak ezerrel!!!!!!!!! :) :) Julcsi gyönyörű, olyan igazi kis csajszika, és Nektarin pedig éééédes, remélem sok örömötök lesz benne!! Én ma viszem Tányámat egy laza fürcsire a kozmetikushoz, előre hallom, hogy végig ordítja az utat (30 méter) oda, ott, majd vissza. Utána pedig egész délután simizhetem a megrázkódtatás miatt. A szivem szakad meg érte, úgy sajnálom!
Andi......... Te nő, már korán reggel sírok, oan szépeket írsz :)
T-pk, a barátnőm így szült meg, az meséltem neki, mi történt veled, és mondta, hogy a saját dokija megvizsgálta vérzősen reggel, este kezében volt Dorinája!
A változatosság kedvééért :lol: :lol: éhes vagyok... hol van még tíz óra?! Mindjárt mérek egyet, és ha alacsony, eszem vmit. Végülis csak egy kávét toltam ma reggel.
Ezek a betörés sztorik nagyon durvák :? :? :?

Kép
lili34

Sziasztok, hát én szültem meg az éjjel...
de még reggel is barnáztam :?

Fel is hívom a dokimat, hogy ez normális-e....

Madarnak megy a drukkkkk!!!!!

t-pk

Áldja az Isten Túró Rudolf gyártóit. Elmorzsolok értük egy rózsafüzért :)

Kép
lili34

T-pk, bevallom ma rád nem számítottam. Megint oda egy statisztika!!! A barnázásnak nem örülök, de a tegnapi brutálmetál után elég érthető.

Kép
lili34

jó reggelt! :)

Csodás napra ébredtünk Csajok! :) Tökéletes nap ez, Veronika megszületésére! :) :) :) :) :):)
Madar, minden gondolatunk a Tiétek!!!!!!!!!!! :)
A képek csodajók, és szégyen nem szégyen, sárgulok az udvarotok miatt egy kicsit! :) :)

Andi, köszi a tonikos linket. Érdekes volt. Azért ennyire nem kattantam rá, 3 pohárral ittam össz, de megbolondultam volna, hogy ha nem ihatok! :oops: hozzáteszem, kb 20 éve ittam utoljára tonikot... :shock:

T-pk, örülök, hogy még egyben vagytok! úgy látszik babázáshoz gyengéd volt a szülésznő, de egyébként bepróbálkozott rendesen.
Egyébként félre értés ne essék, semmi bajom a szülésznőkkel, sőt! Valóban övék a munka oroszlán része, leszámítva a szülő nőket. De ez a manuális beavatkozás lassan már protokoll lesz, sajnos, pedig valóban lehet egy csepp vér nélkül is vizsgálni, hogy az nem is fáj, csak kellemetlen.

Viki,
micsoda kis éjjeli bagoly lettél :)

Süti, én spec nem unom a kertes témát, sőt....

Anna,
nem csoda ha megint elment a kedved, én is sírva fakadtam volna!!!! Nagyon ijesztő szituba cseppentél! De szerencsére minden jó, ha vége jó!

Két nap, s itt az egész családom!!!!!!!!! Végrevégrevégre!!!

A mai éccaka is egész jó volt, csak fél hatkor keltem fel pisijáratozni :)

Manó,
Csunyeszka meddig marad a kórházban? Vagy már haza sem engedik babák nélkül??

Lassan Dorka és Dorina is jön hazafelé.... :) :)

Én már olyan kíváncsi vagyok Lucára.. meg mindenre... hogy hogyan fog elindulni.. mennyire fog fájni..
hogyan fogja Ati bírni nélkülem azt a 4 napot... hogy fog reagálni a hugira.. ezernyi kérdés van bennem...

vicger

Madár: Megy a sok-sok +++++++++++++!!!!!

Most reggeli, aztán még jövök!! :wink: :wink:

spickey

De élek ma reggel de élek... remélem nem lesz meg a böjtje!!!! Meglátszik, hogy Fruzsi hagyott aludni, reggel mikor Apa ment dolgozni felébredt, visszaaludt és azóta MÉG NEM ÉBREDT FEL!! Mióta érzem a mozgását, ilyen még nem volt! Lehet, hogy dobok le neki még egy rudit. Zabálni kéne sokat, finomat. Asszem inkább a sok-on van a hangsúly....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jajj Floranan :lol: :lol: a hálóing!!!!!!!!!!!!!!! Úgy nézek ki benne, mint anyu :lol: :lol: :lol: Én egy sárgában fogok szülni, amin egy gólya hozza a babácskát a szájában, és rá van írva, hogy For a special Day :lol: Elől gombosokat sikerült nekem is beszerezni, de nagyon gáz. Én viszek térdig érő tréninget kettőt, jól kivágott trikóval, ha lehet, mellőzöm a mamacuccot :lol: :lol: Bár gyanítom, hogy ez ott rohadtul nem fog érdekelni, örülni fogok, ha életben maradok :lol: :lol:
Na, befejezem a hülyeségeimet :lol:

Kép
lili34

MADARfüttyös jó reggelt!
Még a nap is kisütött Veronika születése napján!

Lili,ne ríjá,nem azzé írtam :lol: :lol: :lol: Ezek szerint jót mértél,és rádobtál egy rudit.Te,én tudod mit eszem reggelire?Bakonyi barna kenyérből másfél szeletet,vaj,felvágott.EGy fokkal tartalmasabb.Én a tejeskávét 10 óraira szoktam.Általában 7 alatt marad,de rájöttem attól is függ,hogy este mit és mikor eszem még.Persze aki nem tud ébredni kv nélkül,annak más,de én 3 éve leszoktam a kv-ról.Most csakis azért iszom,mert nem lehet :lol: :lol: :lol:

T-pk,lehet ma jössz Pestre?Jaj,csak nehogy 3 babánk legyen ma Kép

Kép
v.andi

Lili :D :D Nagy eséllyel életben maradsz, szóval lehet, h jól jön még a tréning :D :D A hálóinget szerintem tutira fogja Fruzsi értékelni :lol: :lol: :lol:
Igyál jó hideg vizet, arra fel szoktak ébredni a csöppök ;)

vicger

Banyek,megírom a reggeli elsőt,és addig írtok legalább öten :lol: :lol: :lol:

Kriszti,gondoltam,hogy nem csatlakoztál rá egy tonicos üvegre,de jó ha tudod.Már csak kettőt alszol,és itthon lesz mindenki.Utána pedig Luca is szépen megérkezik,és teljes lesz a család.Én is rengeteget gondolkozom,hogyan,mikor,nappal,éjjel,milyen jelzéssel indul Junior.

Kép
v.andi

Próbálkoztam a reggelivel, de mivel nem szoktam a terhesség előtt, ezért mikor kiderült a cukor, csak kényszerből ment. Kávézni én se nagyon kávéztam, néha egy 3in1 :lol: :lol: :lol: Mostanában inkább koffeinmentes, vagy néha egy 2in1. Én is arra figyelek, hogy 7 alatt legyen, már rég nem a 150 ch-ra egy nap. Tudod, mi éheztünk Fruzsival (a vizeleteredmények szerint), de semmit nem csináltak a dokik. Így kénytelen voltam átállni erre. Igaz, hogy sokszor kell szúrnom, de így legalább nem korog egész nap a pocakom.
Ma vettem észre, hogy lejárt a személyim. Aug 20-án. Szerintetek tegnap kocsival voltam a cukrosdokinál?! :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Lili,én is ezen a hálóingen gondolkozom,hogy max 1-2 darabot viszek magammal.Van két pizsim,aminek a felső része gombos.Azokat,vagy én is a gatya-trikó.Bár,tegnap olvastam el NST közben a falon a kiírást,és ott hálóing van.Nem tudom mennyire lehet ez bebetonozott szabály.

Kép
v.andi

Hálóingben KELL lenni?????????

Kép
lili34

Hát,azt nem tudom,hogy kell,de ez van kiírva.Hétfőn úgyis megyek NST-re,és megkérdezem.Akiket eddig a szülészetes a folyosón láttam,azok mind abban voltak.Hátha Süti vagy Rita tudja,ők is uzsoki.

Kép
v.andi

Tegnap voltam a cégnél is látogatóban, és megjegyezték a srácok, hogy milyen jól áll a fekete haj, és MELLesleg is milyen jól nézek ki :lol: :lol: szemét pasik :lol: :lol:

Kép
lili34

Ja, én MÁV. Ha jobban belegondolok, azért talán nem fogok 3 nap hálóingezésbe elpusztulni... :lol: :lol:

Kép
lili34

Na, lépek, csinálok valamit. Majd jövök sűrűn, hátha lesz hír!
Vigyázni magatokra!

Kép
lili34

Sziasztok!

Gyors bekukk: reggel mikor kinyitottam a szeme, első gondolatom Móni volt és Veronika ...

Kriszti: jól írtad: tényleg gyönyörű napra ébredtünk Veronika érkezésére :))))))) ...

Andi: én is megkönnyeztelek ;)

Lili: férjem is MÁV :)))))))))))))) ... az én rózsám vasutas .... :lol: ... én is bakonyi barnával kezdem a napot, sonkával és paradicsommal ... tejeskávé 10óraira ... nem megy másként !!! ... tegnap bűnöztem: benyomtam egy müller tejberizst :roll: :shock: ... egyszerűen nem bírtam magammal ...

Hálóing: mivel én sajnos császárra készülök, ott fel sem merül a gatyó: meg is őrülnék, ha fel kellene húznom egy nadrágot, sokkal kényelmesebb a hálóing ... szülni én is hálóingben,sajátban :)

T-pk: én is örülök, hogy 2in1 !!! ... pihikézz, semmi mást ne csinálj :)

Petránk ????

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszönjük a gratulációkat a nővérem nevében!
Imolának sok unokatesója van :lol: :wink:

Erika
Betörés :evil:

Astrid
Riasztótok nincsen?

Petra
3 csík :roll: ... én örülnék, ha annyival megúsztam volna... de nem érdekel... :wink:

Rita
Én biztosan szörnyet haltam volna, ha a betörésre érek haza...

Nagyon beszari tudok lenni :oops: :cry:
Nálunk betörés elleni fólia van az ajtókon, ablakokon, mozgásérzékelős riasztó van... a riasztónk pedig bekötve egy biztonsági céghez...járőröznek is rendszeresen...

Csunyeszkának drukkok mennek! Éppen az ikerterhesség és a többedik terhesség miatt kell többet pihennie!

NEM természetes a vizsgálat utáni fájdalom, vérzés!!!!!

Süti
Előtej abszolút nem befolyásolja a tejelválasztást!
Nekem egy csepp előtejem nem volt. Szülés után kicsi szivattyúm beindította a dolgokat... és mivel szinte folyamatosan cicin volt, olyan drámai se volt a tejbelövellés...
A legjobb a nyugodtság, a rendes étkezés, és a gyakori szoptatás... nem kell hozzá semmilyen szer (leginkább placebo hatásuk van egyébként is :wink: )...

Petra
Agyban fogadd el, hogy ha szükséges a császár, akkor legyen az! Egy lényeges van, hogy egy problémamentes terhesség után egészséges ép babát vihessetek haza!!!!!

Programozott császár
Egyébként kimutatott dolog, hogy ilyenkor is jó hatású a babára nézve, ha néhány órás vajúdás előzi meg! ÉS... biztosan kell a császár????
Vendég

[quote="sutimano76"]J írta:sutimano76a,amit szerettem volna még kérdezni az a szülési szabi........mi is az???????már a Tgyás vagy mi a szösz????

Szülési szabadságra mész... annak az idejére kapod a TGYÁS-t...
Vendég

Süti
Nem tudom... nekem minden hónap 3-án a számlámon volt a táppénz...elvileg most is úgy fogom kapni... majd 3-án kiderül (utólag fizetik a TGYÁS-t is)

Madar
Julcsi nagyon szép leányzó :lol: :lol: :lol:
Nektarin :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Madar!

Ez a TE napod, gyönyörű nap a szülésre! :):)

Én nagyon-nagyon jól aludtam! :) Érdekes módon pisijárataim sincsenek, cska ha este nagyon sokat iszom, meg egyszer volt, amikor este dinnyéztünk, de legközelebb a párom még erre is figyelt (de aranyos), hogy du. dinnyézzünk.

Scooper!

Az összebújás már nagyon nem az én vágyam, de a párommal nem tehetem meg, hisz most már egyre közelebb kerülünk a szüléshez és után min. 6 hét szünet (nekem ráadásul az utóbbi két alkalommal 8 hétig volt valamicske vérzésem). Én meg hálát adhatok Istennek, hogy 11 év házasság, sok plusz kiló, 4 gyerek után és nagypocis terhesen is nő vagyok a szemében.
A pocit ki lehet cselezni... :wink: :D

Süti!

Nem letörni, szoptatni! :):) A tejcsi attól lesz. Ugyanígy az is letörhetne, akinek meg semmi nincs előtte, azt gondolhatná, neki akkor nem is lesz. De lesz. Szoptatni!!

Tgyás: = szülési szabadság. 168 napig jár, szülés előtt 28 nappal megkezdhető.

Hálóing: így is úgy is lehet, kórházfüggő. Nekem a MÁVban anno nem volt kötelező (de azóta ők sokat változtak, nem tudom, ma hogy van). Mostani kórházamban adnak is, lehet saját is. Ilyenkor, ha nem kötelező a kórházi, akkor az se gond, ha valaki pizsizik a gyerekágyas részen. Nekem van egy Anita kismama pizsim, annak kötős a naci dereka (császár után is kényelmes) és szopizós a felsője. Ez az egy extra darabom van.:D:D
Mondjuk a szülőszobán azért a hálóing praktikusabb... :D

Mabe!

van riasztónk. Csak az nyitott ajtóra nem hat... :D:D Eddig az szerencsére csak tévesen riasztott (pl. pók mászott a mozgásérzékelője elé :D:D). Meg a nappal nem is cikis, szomszédok vannak itthon, gondolom figyelnek (ahogy én is megnézem az ismeretlen autókat, embereket).

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Én ma úgy jártam, mint Petra tegnap :shock:
NST után egy másik doki volt terhesgondozáson, megmérte/megvizsgálta a pocakom, és azt mondta, szerinte relatív téraránytalanság esete forog fenn, a baba nem fog tudni beilleszkedni, nem fogom tudni hüvelyi úton megszülni. A méh fundusa még mindig nagyon magasan van (39 cm) :-( A védőnő azt mondja, a 36. hét után a méh magasságának nem szabadna "nőni". (Ez a szám kb annyi, ami a terhességi hetek száma, a 36. hétig )

Ráadásul a trombocita számom is alacsony (103 G/L), ami császárnál plusz kockázati tényező :roll:

Úgyhogy csütörtökön be kell bennem a kórházba, megnéznek újra, aztán kiderül mi lesz. :roll:

Majd jövök még...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Kriszti.... a jóég tudja mi van velem... de éjjel fent vagyok... és utána jót alszom... :) reggel fűnyírásra ébredtem fél 8-kor... :shock: :shock: :shock: :shock: apám elfelejtette, hogy itthon vagyok... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ugyhogy nálunk nem a szomszéd "ricsajkodik".... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: de jól kiszúrtam vele én is.... visszaaludtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

T-pk... mit mondtak a barnázásra????

Szezso.... gondolj arra, hogy hátha.... tudod a legtöbb dolog fejben dől el... :wink: :wink: :wink: :wink:

Andi... ezen a "Madárfüttyös jó reggelt"-en olyan jót nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili... 3 nap hálóingben nem a világvége.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: mondom én aki még aludni sem tud benne... :? :? :? :? :? ahányszor próbáltam, mindig a nyakamban volt, és fojtogatott.... :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Csunyeszka szerintem már bent marad a kórházban, csak halkan jegyzem meg, hogy talán jobb is, mert ott tud pihizni, persze én megértem, hogy az otthon marad gyerekek....

t-pk

Sziasztok!

Madar, nagyon gondolok RÁTOK!!! Ügyik lesztek!!!!!

Szezso, ilyenre nem szabad adni. Majd kiderül mi lesz, ne hagyd magad ijeszgetni.

T-pk, azt írtad hogy megszültél? :shock:

Mabe, tesódnak nagy-nagy gratula! irigylem a nagy családosokat, mi nem leszünk azok....

Megjártam nst-t. Feltenném valaki megnézné? Strepto negatív. Baba feje nagyon lent van. Tudtátok h vasárnap hideg front lesz? :lol:

Kép

Kép

Kép
kata05

Én nem bánnám, ha a napokban megszülnék már.
A férjemmel azt beszéltük, hogy ha nem történik semmi hétvégéig, akkor pénteken be kellene feküdnöm a kórházba - önszántamból-, mert neki elkezdődik az őszi munkája, ami éjszakázással jár, így reggelente sem fog tudni felvinni ctg-re Pestre, plusz, ha éjszak indul meg a szülés, se biztos, hogy azonnal tudunk indulni, illetve reggel meg hulla fáradtan mikor hazaér, sok óra nem alvás után is elég kockázatos lenne. Igaz ez csak jövő hét csütörtökig lesz így, de nem hiszem hogy utána még kiengednének, ha addig benn voltam. Nem örülök neki, de lehet nem tudjuk máshogy megoldani.

Ezért talán jobb lenne nemsokára megszülni, így az előbb említett napokon is a kórházban lennék, de már a két kis angyalkával. - úgy mégis csak más lesz.

t-pk

Mabe, megnéztem a linket, amit feltettél Imola képeivel :) Elolvadok :)
Azért érdekelne Mabe, hogy gátseb? Fáj? Nagyon?
Bibi :lol: :lol: :lol: Látom más is nagggyon él ma reggel :lol: :lol: Müller tegberizs?! Ezt tudja meg a rendőrség!!!!!
Én min. kétszer megyek pisilni éjjel és Apa minden egyes alkalommal riadtan felülve kérdezi, hova mész?!?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Madar, madar.. lehet, hogy épp most adják a kezébe?! :wink: :)

Kép
lili34

Kata05: hol írtam? Max. csak álmomban...

t-pk

Kata05: az alsó görbe már mutat kisebb fájásokat - nekem is ilyen...

t-pk

Hát ez az Viki :lol: :lol: Alig lehet kiforogni belőle, úgy rátekeredik a gyanútlanra :lol:
T-pk, lehet, hogy nem is rossz 5let a befekvés! Biztonságosabb lenne!
Kata, én már arra a hidegfrontra készülök, Fruzsi nem alszik olyankor, hanem nagykést szorongatva kaján arccal mártogatja belém alulról. Persze apró tűkkel kezdi, de mindig nagykés a vége :lol: :lol:

Kép
lili34

Halihóó,

jesszum pepi... tegnap 8 óta teleírtatok 2 oldalt! :o

Gyorsan rólunk, aztán visszaolvasok. Nst megvolt, Ákos kis lusta disznó volt, szinte végig keltegetni kellett... mondjuk javára szóljon, hogy 8 után volt a vizsgálat, szóval olyankor még a rendes kisgyerekek javában alszanak. :lol: Csak tartsa meg ezt a jó szokását. Fájások nuku. Méhszájam 2000 változatlanul (érdekes most cseppet se fájt - biztos felkészültem rá), kenetet levették, a vérem is megcsapolták az esetleges csaszi miatt. Jövő hétfőn randi az altatóorvossal. Szóval öcsike még biztos élvezi egy jó darabig a puha meleg pocaklakot.

Juj, én annyira izgulok Madarékért.... 10-kor kezdik a műtétét, nem? Mert ha igen, akkor kb. mostanában veszik ki neki Veronikát!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

T-pk... tényleg azt írtad... én is meglepődtem, hogy milyen laza vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: éjjel szülsz kettőt :shock: :shock: :shock: :shock: aztán jösz és elújságolod.... :wink: :wink: :wink: :wink: de aztán írtad, hogy barnázol.... :? :? :? :? így rájöttem, hogy csak elírás.... :)
vikiviktor

Szép reggelt!

Madarról még semmi hír? Úgy izgulok.....
Most mennem kell nst-re, de még jövök, ahogy tudok.

Astrid!

tetszett, ahogy írtad, hogy ki lehet cselezni a pocakot :lol:
az enyémet max oldalra dobom....de én kivétel vagyok, mert arra sem emlékszem, hogy került Lotti a pocakomba, szexmentes vagyok :cry:

Kép
arvaerika

[quote="t-pk"]Sziasztok, hát én szültem meg az éjjel...

Kép
kata05

Köszi csajok...Igazából az a bajom, hogy össze vagyok zavarodva :roll: nem tudok erről az egészről semmit, nem tudom, hogy még beilleszkedhet-e a baba, vagy reménytelen. Másrészt viszont ha tényleg téraránytalanság van, akkor talán jobb, ha nem kezdünk bele egy normál szülésbe...dokim ráadásul szabin van a héten, szóval még ez is :roll:

Kata: jó sokat ficergett Lőrinc :-) egész jó kis fájásaid vannak hozzám képest...nekem az alsó egy egyenes vonal, 0 és 20 között :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

De ez még nem kőbe vésett dolog...
Egyébként 5. terhesség és 4 egészséges gyerek után is csak pillogok időnként, mit nem írtok. Pedig én jártam eddig is terhesgondozásra, tapasztalt orvosaim voltak, a védőnőim sem mai csirkék, hanem tapasztalt középkorúak voltak. Mégis nálam soha senki nem csinált pl. fundusméregetést (pocikörfogatot igen, de azzal kapcsolatban is olyan érzésem volt, inkább érdekesség/statisztika, mint diagnosztikus dolog...). Ezek ma tényleg korszerű dolgok?
(Egyébként egyik gyerekem sem volt kicsi, elsőre 3700 g, 55 cm-es fiam született, de a "legkisebb" is 3450 g, 56 cm volt.)
Azért várd meg a csütörtököt, addig ne aggódj semmiképp. Látod, voltak oylanok, akit már ijesztegettek nagy babával, és a második mérés nem igazolta. Nem egy teljesen egzakt dolog ez, sem a külső méregetés, sem az UH.

T-pk!

Ikrek, messze vagytok a kórháztól, férjed éjjelente nincs, 38 hetes vagy... Nem biztos, hogy rossz ötlet a kórházasdi. Persze ha megszülsz, az jobb lenne nektek, kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogy nektek jó. :):)
(Igaziból nekem is jó lenne a héten, jövő héten iskolakezdés, sok hárulna a páromra, ha egyedül kell megoldania, de hát ki tudja, Dóra hogy dönt.)

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt!
Köszi az aggódást!!!Még mindig egyben, de bőgősen......

Ma reggel megszült egy nagyon kedves barátnőm!!!! :D

Madar, Julcsi gyönyörű kislány! Veronikához pedig nagyon nagy drukk!!! Várjuk a híreket!

Andi, olyan szépet írtál, hogy azon is bőgtem.

Boboka, kiváncsi vagyok a boszi megérzéseidre. :wink:

Szezso,próbálj nem arra gondolni ,amit mondtak a vizsgálaton. Szülésig még sok minden történhet. Bízni kell az orvosban és a szülésznőben. Most én is erre koncentrálok csak.
Meg is nyugodtam kicsit, és ebben nagyon nagy szerepe volt lányok a kedves és megnyugtató szavaitoknak!! köszönöm mégegyszer!

Erika, te is próbálj megnyugodni, minden rendben lesz!

A sírhatnékom meg nem tudom miért van,de most is záporoznak a könnyeim......

:oops: :oops:

Most kicsit lelépek,megpróbálom valamivel lefoglalni magam.

KépKép
csikipetra

[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="t-pk"]S írta:t-pkziasztok, hát én szültem meg az éjjel...

Upsz, tényleg...
Még korán volt és biztos még aludtam, álmodtam...

t-pk

Madart 11-kor viszik a műtőbe!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Hű, nagyon várom a híreket!!!!!!

T-pk, :lol: :wink:

Kép
kata05

Erika!

"Szexmentes" :D:D!

Szezso!

Az biztos, nekem a két előző terhesságemnél két héttel a szülés előtt nem volt még beilleszkedve a fejük, mindkettőnél azt írták, hogy "koponya magasan". Szülészre már illeszkedett, de utoljára csak nagyon a végén.
Sajnos az első kettőről nem tudok mit mondani, csak a két kisebbnek van kézközelben a kiskönyve, és ugye a többedik terhesség lehet másabb. De talán arra bíztatás, hogy bármikor beilleszkedhetnek, ha itt az ideje.

Astrid

Kép
astrid

[quote="szezso"]K írta:szezsoöszi csajok...Igazából az a bajom, hogy össze vagyok zavarodva :roll: nem tudok erről az egészről semmit, nem tudom, hogy még beilleszkedhet-e a baba, vagy reménytelen. Másrészt viszont ha tényleg téraránytalanság van, akkor talán jobb, ha nem kezdünk bele egy normál szülésbe...dokim ráadásul szabin van a héten, szóval még ez is :roll:

Kata: jó sokat ficergett Lőrinc :-) egész jó kis fájásaid vannak hozzám képest...nekem az alsó egy egyenes vonal, 0 és 20 között :wink:

Szezso: nekem is így volt anno, de a dokim azon az elven volt: várjuk ki a 40. hét végét, és meglátjuk .... hamarabb most sem csasziznak engem sem !!!! ... ki akarja várni, hogy esetleg beinduljon, pont azért, amit Imola írt: jobb a babának, ha már ő indulna kifelé, és "csak" segítenek neki ... és igen: szülés közben IS beilleszkedhet még !!!! .... ebből, amit írtál, nekem úgy tűnik, neked még simán van esélyed megszülni, de cak azt tudom mondani, amit Petrának is tegnap: jobb azért, ha a másik verzióra is felkészülsz lélekben, aztán pedig csak arra gondolni: minden rendben lesz :):):):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggeltet!!

Andi, dehogynem, tartalmas volt az a 14 oldal IS, ki is kerekedett a szemem, h mik történtek...
de a lagziból n6ra értünk haza, s szerintem az lehetett a bűnös, h iccakánként nem tudok olyan jókat aludni, mint délután:) pótólnom kellett:wink:

Tonic: én azt hallottam, h segít a szülés megindításában..

T-pk, mit dógzik a férjed, h iccaka is kell? Én is azt kívánom nektek, h akkor és úgy jöjjenek a lánykák, ahogy a legjobb nektek!!

Lili, durva a kiscsajod ezzel sz öldöklösdivel:) :wink: :wink:

MADAR, DRUKK DUKK DRUKK!!!

Kép

Kép
móka:)

Sziasztok!

Mi sem szültünk meg az éjjel, pedig olyan fájásim voltak, mint eddig csak egyszer. És mivel alig mozgolódott Máté már kezdtem beparázni, mert tegnap nem akartam még szülni. Majd esetleg a héten, valamikor késő este vagy éjjel... :lol: Szomabton úgyis megyünk reggel dokihoz, megvizsgál, hátha közelebb jutunk a találkozáshoz. :oops: Na nem tágításra vágyom, hanem remélem tovább nyiladoztam és rövidültem. :oops:

Madarnak én is nagyon drukkolok! hamarosan a kezében is lesz Veronika!

Majd délután visszaolvasok, de hamarosan ebédelünk. Már majd éhen pusztulok, Andris meg nagyon korán kelt (mint mindig). :roll:

Kép

Kép
hgrita

Petra: Azért neked gyorsan küldök még jónéhány simit innen a távolból! Sírd ki magad, aztán biztosan naposabban látod majd a világot! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Még egy dolog, és nem ijesztegetésképpen :D:D, csak tényként:
Ma a kórházak saját statisztikái alapján a császármetszések aránya 20-30 % között van, azaz a szülések majd 1/3-a ezzel végződik. A korábbi topikokban én időnként ennél nagyobb arányt is láttam, volt, ahol majd 50 % volt. A legtöbb nem tervezetten, és babamérettől függetlenül, volt, hogy 3 kg-os gyerek született így, persze volt, hogy 4 kg feletti.
Szóval ezzel mindenkinek számolni kell, minden szülésben benne van, ezt előre senki nem tudja garantálni, hogy nem az lesz, még akkor sem, ha egyébként minden rendbenlévőnek tűnik (nekem problémamentes terhességnél, 2. szülésnél, 4 ujjnyi tágulásnál, 3450 g-os gyereknél került sor altatásos császárra, igazán semmi nem utalt rá előtte).
Én azt mondanám, valamennyire mindenki készüljön fel rá. Nem azt mondom, hogy erre készüljünk, csak annyit, hogy tudni kell, egy szülésnél ez is benne van a pakliban, ha az orvos olyan, akiben maximálisan meg tudunk bírni, akkor az ilyen döntésében is meg lehet bízni.
Persze kívánom mindenkinek, hogy sima, gyors és fájdalommentes :D:D szülése legyen!!!

Astrid

Kép
astrid

Hahó!

Felkeltem és rögtön Madar jutott eszembe!! Biztos jól vannak, de jóóó nekik!!
Julcsi és Nektarin igazán édesek!!!!! A kert is szép!!

Lili, csak kibírjuk azt a pár napot hálóingben :D
Este mutattam Apának és … TETSZETTEK NEKI!!! Még az otthonka is :D ki igazodik ki a hapsikon :D :D :lol:
Én viszek 3 hálóinget, 1 pizsit és 1 melegítőnacit.

Andi, nanehogymá naciban nyomjad, szolidaríts :D

Vikiviktor írtam privit!!

floranan

Floranan!

Neked akartam írni, de aztán elfelejtettem: én is vettem a Tescoban olcsó bugyit úgy 2-3 hónapja, hát nem éppen a legszexisebbek, de a saját bugyijaim már annyira szorítottak (és főleg pocinál), meg hát szülés körül is jók lesznek. Gondoltam majd azért a rendesekkel is próbálkozom, de ha nem megy, bizony ez lesz itthonra is.
A párom először, mikor meglátta őket, teljesen kiakadt :D:D, aztán kiderült, hogy mégse olyan rosszak, most meg már azt mondja, csini benne a pocim. :D:D Persze majd visszaváltok a régiekre, ha már a pocim hagyja, de ennyit a pasikról... :D:D:D (Persze a csomagolás is számít, de még mennyire, de azért úgy látszik, a picit nem annyira olyan is bejöhet, ha a beltartalom egyébként rendben van. :D)

Na, írásstop, velem lesz tele minden... :D

Astrid

Kép
astrid

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?