Új privát üzeneted érkezett!

Raktam fel a pic-re egy pocakfotót,és a 35+3-hoz képest sztem 37+0 nem sokkla nagyobb,és bár mindenki azt mondja,hogy kezd leszállni pocak,sztem ez a két kép alapján nem látszik!!!
Több szem többet lát alapon felülvizsgálnátok????????????

sutimano76

[quote="szezso"]
írta:
szezsoBoboka: attól még nem fogsz szülni, hogy listát írsz :lol: nekem szerintem több, mint 1,5 hónapja minden össze van pakolva...

Tudom :lol: :)

Csak ennyire nem szoktam előre látó lenni, bár ártani nem árt, az tuti :)

Manó, örülök, hogy jól telt a pihi :wink:
Azért már te is csak lightosan csinálgasd az otthoni munkákat :wink:

Ez a műtéti előkészítés miből áll? A dokid csinálja?
Milyen papírokat ad ilyenkor?

Mert elméletileg ilyen papírokra majd nekem is szükségem lesz, ezt kellene kb. két - három hét múlva bevinnem a kórházba az anesztes szakrendelésre.

Lányok, ma elfogyott a magne b6-om, ma este helyettesíthetem egy szem magnezium citricittel, az van itthon (lehet, hogy hülyén írtam le) és utána holnaptól magne b6?
Azért nem merek kihagyni egy napot sem, mert egyszer kihagytam pár napot, és láb / kéz zsibbadásom, görcsöm volt pár napig, most nem szeretnék ilyet
:lol: :lol:

Móka, örülök, hogy jól sikerült a lagzi, és még 2:1-ben vagytok :lol:
Vendég

Bibi, értem én, legalább mostmár tudom, hogy ez normális, és nem szídom szegényeket.. :) csupán a tapasztalatlanságom mondat velem néha hüleségeket ezek szerint... :lol: :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sütikém,pocak csekkolva.Szerintem nőtt,és formára is változott.Nekem úgy tűnik,hogy csúcsosodott. :wink:

Kép
v.andi

Helloka csajok!

Ma egész nap kicsit kókadt voltam, délután meg elmentünk anyuval hálóinget nézni... el tudtok engem képzelni hálóingben? Hát röhejes...
Sikerült vennünk, kicsit nehéz menet volt, mert én nem nagyon bírok ujjas cuccban aludni, na, úgy értem, ujjatlanban szoktam (vagy semmiben :D) télen is. De sikerült venni 2 naagyon rövid ujjút, (kéket és pirosat) épphogy a vállam takarja, annyira nem is béna, meg egy halálbéna ujjatlant (rózsaszín), kb mint egy otthonka :D
Ehhez még vettem a Tescoban 3 csomi sima pamutbugyit, le volt értékelve 600Ft / 5 db, Apának mutattam, elsápadt :D ugye nem vagyok kis darab, namármost csak pici tangákat hordok, így a bugyi kb 1000%-os bugyiméret növekedést jelent :D :lol: :lol: Kész volt.... ha később még meglátja az "otthonkát" is, szerintem elrohan Brazíliáig :D :lol:
De majd valamivel próbálom javítani a képet :D Hajköltemény? Fülbevaló? Szexi rúzs? :D Vettem egy piros pizsit is, ha nem nagyon vizsgálgatnak, majd abban nyomom. És az egész olcsóbban jött ki, mint az egy szem hálóing, amit a Brendonban láttam!

Akkor megnyugodtam, hogy lesz elég cumója a kis kukacosunknak!

Madar, ügyesek legyetek, nagyon nagy drukk és sokat gondolok rátok!!!!

T-pk, ezt olvasni is fájt.... :shock:

Süti, tészta-hetek :D

Boboka, megkerültem!
Majd írj, ha megtudtál valamit az anesztesről! :wink:

Betörés... kopkopkop még nem volt... de amikor régebben anyuékkal laktam, akkor volt az, h a lenti rész volt beriasztva, mi fen aludtunk, néha véletlenül beriszatott, hát öregedtem 1 évet mindig.
Én bizony, ha egyedül voltam, nem riasztottam be, inkább pakoljanak ki lenn, míg alszom, de én meghaltam volna, ha egyedül vagyok, és beriaszt. :(
De volt egy "vicces", egyszer, mikor régen mentem a kocsi felé, látom, h egy csapat rendőr áll ott. Odaérek, mondják, hogy betörték a kis hátsó háromszögablakot. Egy teniszpáya mellett parkoltam, és megkértek, hogy nyissam ki az ajtót, hogy ellenőrizni tudják, hogy esetleg nem egy teniszlabda volt-e, amit beütöttek az ablakon.... néztem rájuk, de visszatartottam a röhögést. És halál komolyan gondolták, 3-an nézték át a kocsit labda után.... Viszont elgondolkodtam azon, hogy tartok teniszlabdát a hátsó ülésen, mert akkor legközelebb kifizetteték volna a teniszpályával...

Bocsi, képtelen vagyok másra reagálni, nem emlékszem :shock:

Jó éjt!!

floranan

Bocs, hogy ellenkezek, de Krisztivel értek egyet: nincs rendben egyáltalán, ha valakinek friss vér van a kezén, miután megvizsgált, az csak akkor lehet, ha tágított. Egy sima vizsgálat nem vérzik így. Utána lehet egy kis barnázás, de nem friss piros vér! :evil:

Mónika, nagyon köszönöm :D Sokat gondolok rád holnap is!

Nálam a 10 percesek nem jelentenek semmit. Akárhány perces, ha már nem tudok megszólalni összehúzódás közben, nekem akkor jött el az idő.
Valaki kérdezte: muszáj megcsinálnom, különben márciusig úgy marad, és az iszonyú nagy baj lenne, mert a rendetlenség már tökéletes :shock: Kriszti, szerintem is sokkal jobb lenne, mindent kivágni :twisted:

Na, a vizsgálat jó volt, egész feldobódtam. Valószínű, hogy nem vagyok patológiás eset, sőt még az is lehet, hogy zseni vagyok :oops: :shock: :wink:
Aztán, ahogy ki akartam jönni a rendelőintézet összes ajtaja zárva :x Futás vissza a dokihoz - ahol ő szokott kimenni: az is zárva. Fölment vissza az emeletre, hívta a biztonsági őrt, az kiengedett hátra. Mire előre mentem a tömböt megkerülve, a férjem eltűnt (a telefonomat itthon felejtettem). Na, akkor elbőgtem magam (előtte már elképzeltem, hogy ott az előcsarnokban szülöm meg egyedül a gyereket, csak nem tudtam eldönteni, hogy a szoknyámba, vagy a blúzomba csavarjam...
Megkerültem a fél várost, hogy a kórház másik felére jussak, az autót megtaláltam, Attila sehol, bőgtem, pisilni kellett, de nem mertem elmenni... Szóval a korábbi jókedvnek sikerült elszállni ismét.
Reggel megyek ctg-re meg méhszáj vizsgálatra. Nem vagyok túlzottan feldobva a korábbi hozzászólások után :(

Süti, hatalmas a változás a kertetekben, mindenképpen megérte :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Flora, ez nagyon jó sztori :lol: :lol: :lol: meg amit előtte írtál, az is!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Imola, nagyon szépek vagytok :D
A testvéredéket is Isten éltesse a kicsivel együtt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Floranan, jót nevettem, ahogy az otthonkához hasonlítottad a hálóinget, meg apikádat is elképzeltem, ahogy kerekedik a szeme a teli bugyi láttán :lol: :lol: :lol:

Én tök jó spagetti pántos hálóingeket vettem a c&a-ban, háromezer valamennyi volt két darab, igaz, anyu utána még át alakította, mert felülről be kellett belőle venni, de így már marha jók lettek, mintha nem is hálóing lenne, hanem kis ruha :)

Madar, holnap várjuk az sms-t meg majd a képeket Veronikáról :wink:
Azért próbálj egy picit aludni ma éjszaka :!:

Van egy olyan érzésem, hogy Petránk is babázni fog már holnap, kíváncsi leszek :roll:

Azt mondják néha boszis megérzéseim vannak :lol: :lol:
Vendég

Elpályázom aludni, szép estét mindenkinek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Csajok,azt szeretném megkérdezni,ha előtej jön...nem sok...a polón még nem látszik,de éreztem.....és a kezemen pici nedves folt látszott,szóval ez jelentheti azt,hogy hamar indul be a tej,vagy ettől függetlenül pár nap lesz????

sutimano76

Először is Madarnak sok sikert, nagyon izgulok és irigy is vagyok egyben!

Látom, szinte mindenkinek volt valamilyen kellemetlen élménye betöréssel kapcsban. Most áll a bál, anyós sógort hibáztatja, mert tuti, hogy olyasvalaki volt, aki tudta, hogy sógor hol tartja a lóvét, sógor meg elment valahova, remélem lenyugszik és nem csinál hülyeséget....

Anna!

Nem lehetett kellemes a bezárós helyzet, én tuti idegbajt kaptam volna.

Méhszájvizsg: oké, hogy kellemetlen, de azért élénkpiros vér túlzás...

Pocak: aki azt hiszi nem híztam, elmondom, több, mint 10 kg van rajtam....

Na, elteszem magam holnapra, puszi mindenkinek!

Kép
arvaerika

[quote="peppino"][ írta:peppinob]Bibi, értem én, legalább mostmár tudom, hogy ez normális, és nem szídom szegényeket.. :) csupán a tapasztalatlanságom mondat velem néha hüleségeket ezek szerint... :lol: :lol:

de jóóóóóóó, hogy nem haragszol rám ... nem akartalak megbántani!!! :) ... Kriszti írta jól: az nem tuti, hogy vérzik utána, az nem jó .... én csak annyit akartam rebegni, hogy nem biztos, hogy a szülésznővel nővel volt a gond ... azért "védem" őket annyira: mert sok szülésnél a munka oroszlánrésze rájuk hárul, és nagyon-nagyon sokat tudnak segíteni a vajúdás alatt ... legalább is nekem ilyen tapasztalatom volt ...

Astriddal én is egyetértek a császárral kapcsolatban, csak annyira átérzem Petra helyzetét, mert én is így voltam Bibivel: csodálatos 9 hó után jött a hidegzuhany utolsó héten, hogy lehet, hogy nem fog menni, csak császárral ... én pedig görcsösen ragaszkodtam hozzá, hogy én szülni szeretnék, ha egy mód van rá ... lehet, nem kellett volna ehhez ragaszkodnom, hanem fel kellett volna lélekben készülni a császárra (is) ...

Petra: ehhez kívánok neked sok erőt !!! ... hogy rendet tudjál tenni a lelkedben: ha császár, császár ... ez nem a böjtje a 9 szép hónapnak, nem egy degradálandó teljesítmény, semmivel nem leszel kevesebb tőle sem te, sem a babád .... Így vagy úgy : ÉLETET ADSZ !!!!

csak háááát igen: főleg első babával az ember annyira vágyik arra, hogy meglegyen a katarzis élmény: vajúdtam, megszültem, a kezembe adják, és az a pillanat, amikor azt mondhatom neki: szia, végre itt vagy ... tőlem ezt vette el az altatásos csaszi ... lehet, nem kellett volna annyira ragaszkodnom a szüléshez, hogy utána altatásban kelljen befejezni (tényleg életmentő műtét volt ...)

De valahogy a programozott császárral sem vagyok most magamban kibékülve, és nem tudom megmondani, miért ??? ... szóval: bennem is rendet kell még tenni a szülésig :)

Bocs a hosszú töprengésért, valahogy ez most kikívánkozott belőlem !!!

MÓNI: holnap, amíg nem jelentkezel valamilyen formában az egész topic neked rád fog gondolni, és nektek fog drukkolni !!!! .... annyira irigyellek ... :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi,köszi a pocivéleményt,remélem hogy a 2 kg akkor inkább odament,mint rám.
Anna,Talán mostmár a páromat is annyian megdicsérték,hogy örül hogy ő csinálta.Legalább is nekem szokott dagadni májam,ha dicsérik a művem,főleg ha nem volt hozzá semmi kedvem!!!És hát ugye a háta közepire nem kívánta!!!Már én számtalanszor megköszöntem és megdicsértem érte,hogy érezze mennyire nagyra tartom!

Erika,végre betöltött a pocifotód,hűűűűűűűűűhhhhaaaaaa,nem semmi.A sógor meg remélem,ahhoz ment aki elvitte a pénzt.

Brumi,én eddig pont fordítva voltam a csaszival.Mielőtt megismertelek titeket,végig azt szerettem volna ha csaszival szülhetnék,de aztán addig mondogattátok,hogy azután sokkal rosszabb a felépülés(és belegondolva,hogy mennyit szenvedtem a lapar után),mostmár a rendes szülésre szavazok,persze bátrabb nem lettem,azt is csak edával.

sutimano76

[quote="sutimano76"]C írta:sutimano76sajok,azt szeretném megkérdezni,ha előtej jön...nem sok...a polón még nem látszik,de éreztem.....és a kezemen pici nedves folt látszott,szóval ez jelentheti azt,hogy hamar indul be a tej,vagy ettől függetlenül pár nap lesz????

Süti: nem tudom :shock: :shock: :shock: :shock: .... nekem nem volt előtej, császárom volt, nem fejtem és mégis lett tejem 3. napra ... éééés, még homeos bogyót SEM szedtem :lol: :lol: :lol: .... csak szinte folyamatosan mellen volt a babám :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én vettem spagettipántos hálóinget,hasonló pizsit(rövid gatyás egy spagettis felsővel),és vettem rövidujjas elöl gombos hálóingeket is.

sutimano76

Hát ezt a nedvesedést már reggel is éreztem,de akkor se volt a polón folt,mostmeg ahogy apika cirogatta a hátam,és meztelen volt a felsőtestem,ablak nyitva és kicsi szelecske ahogy megfújta,szóval olyan hideg volt,hát így vettem észre.Tök jó lenne ha ez azt jelentené,hogy már az első kontaktnál lenne akár egy csepp is.

sutimano76

Brumi ma eldicsekedtem a nővéreméknek,amit tőled kaptam,nekik is nagyon teccett minden!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi ma eldicsekedtem a nővéreméknek,amit tőled kaptam,nekik is nagyon teccett minden!!!!!

Pusszantalak, és a többieket is, megyek alukálni ... JÓ ÉJT !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti,örülök,hogy változott a véleményed.Hozzáteszem,lehet,hogy EDA-ra sem lesz szükséged,mert ott,akkor,egész más minden,mint ahogy most elképzeljük.Előtejben nem vagyok penge,de nem emlékszem,hogy ettől előbb indulna be.Sima szülésnél 2-4 nap,de amikor 2 órát őrzik az ember lányát,és cicire teszik a babát,ő azt a pár csepp előtejet szipkázza ki.Ez sokkal többet ér majd.

Én ma egy pillanatra,miközben a soromra vártam NST-n,megint "betojtam".Jött az ismeretlen ismerős érzés,és a vizesedett szem,hogy most már mi jövünk.Annyira nem tudom elképzelni,hogy 2 fiam lesz.Nagyon várom már.

Anna,én már ahogy olvastam a bezárós sztoridat bepánikoltam,pedig rég nem voltam szarul.Én nem is tudom mit csináltam volna,de látom szerencsésem megtaláltátok egymást a férjeddel.Remélem a történtek ellenére jó éjszakád lesz (fájásmentes).

Boboka,kíváncsi leszek a megérzésedre Petrával kapcsolatban. :wink:

Floranan,teniszlabdás sztori Kép Kép Kép Hálóinggel kapcsolatban ugyanez az érzésem.Soha nem hordatm,és most anyám adot néhány szalonképeset a vágyölő fajtából :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76n vettem spagettipántos hálóinget,hasonló pizsit(rövid gatyás egy spagettis felsővel),és vettem rövidujjas elöl gombos hálóingeket is.

Süti,hol vettél ilyeneket? :oops:

Kép
v.andi

Süti!

Szerintem nincs összefüggés.
Nekem volt, amikor volt ilyen a terhesség végén, de pl. se előző terhességnél, se most. De az előző terhességnél a 2. napon volt érett tejem. Azért mondom így, mert mindenkinek van előtte is kolosztruma (előteje), ami az első pár napban elég a babának - nagyon pici a gyomruk - , és minden ellenkező véleménnyel szemben a babát az első pillanattól érdemes mellre tenni, nem igaz, hogy "nincs tej", mert ez a kolosztrum egy immunanyagbomba, nagyon sok értékes anyagot tartalmaz a babának. (Ez egy sűrű, sárga valami egyébként, másabb, mint a belövelt érett tej...)
De a jövendő tejmennyiségre nem mond semmit, hogy van-e szülés előtt bármi.

Astrid

Kép
astrid

Ezt most olvastam:

Orvosmeteorológiai jelentés:

Frontmentes időre számíthatunk, érdemes sokat a szabadban lenni, de a hűvös hajnalok miatt ügyeljünk jobban az öltözködésre.

Kép
v.andi

Astrid,Andi köszi,most kicsit letörtem,azt reméletem hogy jelzi,hogy előbb fog jönni!!!!No,mindegy lesz mikor lesz,ezen sem akarok görcsölni.
Andi,holnap lefotózom,a spagettipántosokat (1200.-/db)az auchanba ,meg az egyik elől gombolóst is(de ezt még február,márciusban),a másikat meg a józsefvárosin(pár hete mikor voltunk!)1500.-ért!!

sutimano76

Andi,az idokep.hu erős frontot jelez szombatra!!!!!

sutimano76

Süti, a kerteteket mindig elfelejtettem megdicsérni 8) Nagyon szép lett, ügyesek vagytok :)

Pocikép, én nem látom, hogy lentebb lenne, szépen növekszik Berni lak :wink:

Süti, én úgy hallottam, hogy az előtej nem előrejelzés semmire.
Tehát attól még, hogy valakinek pl. nincs előteje, attól még lehet nagyon sok tejcsije, ha ott lesz a babája.

Anna, nem semmi volt a mai sztoritok, de a lényeg, hogy a férjed is meglett a végén :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,az idokep.hu erős frontot jelez szombatra!!!!!

Vettem,de ma még csak hétfő van :wink: :lol: :lol: :lol: Szombatra jöhet front.

Kép
v.andi

Hűvös hajnalok,hmmmmmm,bár fel tudnék kelni és élvezni,például a mai hőmérséklet nekem megfelelt!!!!

sutimano76

Boboka,kert: köszi,poci:sztem se ment lejjebb,előtej:hát akkor mindegy van vagy nincs.A lényeg hogy lesz!!!!! ha megszületik a kiscsaj!!!

Mesélj milyen volt a 4 napotok?????Hogy bírta Niki????

sutimano76

Na, még bekukkantottam, Apa még később jön picit...

Süti, a csíkosakat, meg a piros nacisat (az hosszú ujjú, az jöhet... vagy ne legyen ujja, vagy 3/4-nél hosszabb legyen, nem vagyok egyszerű, mi? :D ) én is Auchanban vettem!
Az "otthonkát" kínaiban!
Nekem is mind elől gombos, de nem végig, csak van kb 5-6 gomb elől.

Andi, vágyölő, na igen :D de vágyat majd keltünk mi, és ezt is biztosan le lehet tépni :lol: :lol: :lol:

Erika, remélem sógor (meg akihez ment) épségben előkerül!

Anna, bezárás :evil:

floranan

Jah, Süti, kert szépül!!

Előtejhez nem (sem) nagyon értek, bocsi... :oops:

Csütörtökön a háziorvos felvesz Tgyásra, utána OEP, remélem, elkezd majd dőlni a pénz :lol: :lol: :lol:

floranan

Andi erre vissztérve picit:
[quote] írta:n ma egy pillanatra,miközben a soromra vártam NST-n,megint "betojtam".Jött az ismeretlen ismerős érzés,és a vizesedett szem,hogy most már mi jövünk.Annyira nem tudom elképzelni,hogy 2 fiam lesz.Nagyon várom már.

Hát mit szóljak én ???nekem első lesz,soha nem érzett érzéssel és felelőséggel.Neked már van egy referenciád!!!!!Jól sikerült nem ????Hát sztem a második se lesz nehezebb!!!!!Ráadásul abból kiindulva amit eddig írogattál itt lassan 9 hónap alatt,nekem az jött le hogy nagyon jó anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én csak szimplán izgulok?????Nincs nagyon meg az anya-lánya feeling!

sutimano76

Ja,amit szerettem volna még kérdezni az a szülési szabi........mi is az???????már a Tgyás vagy mi a szösz????

sutimano76

Floranan,a spagettisek nekem is piros -fehér csíkosak és a mellénél egy vasmacska van!!!!Na,majd holnap lefotózom.Mondjuk a rövidnadrágos fölsőjének mellrészét újra varrtuk,mert pici volt rám!!!

Kert,köszi.Tudom,mostmár kicsit sok ebből a kert témából,és úgy tűnik mintha felfújnám,de tényleg sokat vitáztam és küzdöttem érte,hogy ilyen legyen,hát ezért zaklatlak titeket ezzel a témával!!!No,de mostmár lezártam.

sutimano76

Hát Floranan,csak hogy ne érjen csalódás, a Tgyás pénzre ne számíts kb 2 hónapig még,nem sieti el az oep a kifizetéseket!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi erre vissztérve picit:
[quote] írta:n ma egy pillanatra,miközben a soromra vártam NST-n,megint "betojtam".Jött az ismeretlen ismerős érzés,és a vizesedett szem,hogy most már mi jövünk.Annyira nem tudom elképzelni,hogy 2 fiam lesz.Nagyon várom már.

Hát mit szóljak én ???nekem első lesz,soha nem érzett érzéssel és felelőséggel.Neked már van egy referenciád!!!!!Jól sikerült nem ????Hát sztem a második se lesz nehezebb!!!!!Ráadásul abból kiindulva amit eddig írogattál itt lassan 9 hónap alatt,nekem az jött le hogy nagyon jó anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én csak szimplán izgulok?????Nincs nagyon meg az anya-lánya feeling!

Nekem Andinak ez a hsz-e kimaradt :oops:

Már csak pár hét Andi és tényleg mi jövünk :)

Süti, jól telt a négy nap, köszi, az odautat nagyon nehezen viseltem, sehogy nem volt jó ülni, pedig csak 1,5 órát mentünk. Utána le kellett feküdnöm, mert fájt a hátam, a fenekem, mindenem, szóval nagyon már mi sem ugrálunk :)
Vendég

Én frissítés után mindig visszatekerem kicsit az oldalt,mert én is jártam már így,hogy lemaradtam pár hsz-ről.

Örülök hogy jól telt a kiruccanás.Én már nem is akarok messze lenni a kórháztól!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi erre vissztérve picit:

Értelek én Süti,de 15 évvel ezelőtt szültem.Nem ma volt.Az eltelt 15 pedig egy folyamat volt,benne öröm és bánat.Imádok Anya lenni,de más 21évesen megélni egy terhességet,és más 37 évesen.Más a társammal megélni,aki mindehova elkísér,és más egy olyan emberrel,aki anno pont olyan "gyerek" volt,mint én.Nekem elég sajátos véleményem van a "szülőkről",a szülő-gyerek kapcsolatról.Imádom,ha egy gyereknek van apja,de azt a kapcsot csak ő tudja kialakítani a gyerekkel,míg mi Anyák már kezdettől fogva egy olyan kapcsolatban vagyunk a születendő gyermekünkkel,amit nem lehet elmondani,hiszen ők minket választanak.Ez a kapocs kísér végig életünk végéig.A világ legjobb érzése,ha Anyává válik egy Nő.

Kép
v.andi

Süti,
igen, próbáltam ironizálni a Tgyással... :D kiakadtam én is rendesen, mikor mondták, hogy 2 hónap az átfutás!!!
Nekem ma a házidoki asszisztense olyasmit mondott pont, hogy a Tgyás az a szülési szabi, az állományba vétel... ez nekem is új volt.
Bennem is ilyesmi gondolatok vannak az anyaságról, de biztosan nagyon jól vesszük majd az akadályokat és ösztönből menni fog minden!!! Optimizmus!!
Nekem a csíkosak nem ujjatlanok, hanem olyan... szóval mintha az ujjatlanra még kb 2-3 centit rávarrtak volna, épp fedi a vállamat.

Boboka, hova rohansz? Te csak várd meg velem a 17-et :lol:
Örülök, hogy a pár nap jól telt, leszámítva a kis itt-ott fájásokat!

floranan

Andi, ezt olyan nagyon szépen leírtad :)

Lánykák, megyek aludni, jó éjt nektek
Vendég

[quote="v.andi"]
írta:
v.andi
Értelek én Süti,de 15 évvel ezelőtt szültem.Nem ma volt.Az eltelt 15 pedig egy folyamat volt,benne öröm és bánat.Imádok Anya lenni,de más 21évesen megélni egy terhességet,és más 37 évesen.Más a társammal megélni,aki mindehova elkísér,és más egy olyan emberrel,aki anno pont olyan "gyerek" volt,mint én.Nekem elég sajátos véleményem van a "szülőkről",a szülő-gyerek kapcsolatról.Imádom,ha egy gyereknek van apja,de azt a kapcsot csak ő tudja kialakítani a gyerekkel,míg mi Anyák már kezdettől fogva egy olyan kapcsolatban vagyunk a születendő gyermekünkkel,amit nem lehet elmondani,hiszen ők minket választanak.Ez a kapocs kísér végig életünk végéig.A világ legjobb érzése,ha Anyává válik egy Nő.

Andi, de szép, ahogy megfogalmaztad!!

floranan

Most már tényleg jó éjt!
Szép álmokat mindenkinek!!

floranan

Andi,biztos vagyok benne hogy teljesen igazad van,és más volt akkor és más most megélni a gyerekvállalást,én csak annyit szerettem volna mondani,hogy ne izgulj,nagyon tuti mami leszel.

Ez a mondatod meg különösen tetszett.
[quote]A írta: világ legjobb érzése,ha Anyává válik egy Nő

sutimano76

Jó éjt nektek is,holnap én is korán kelek!!!!Szép álmokat és kevés pisijáratot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti... szépen alakul a füvetek... gondoltam rátok amikor esett... :) Hlnap meg ne felejts el reggel pisit gyűjteni... (úgy emlékszem múltkor emiatt maradt el a vizs... hm???) :wink: :wink:

Madar... drukk... drukk... drukk...

Mei tai... emlékszem, hogy pár hete valaki rendelt innen valakitől aki hirdette... de nem találom... :oops: :oops: :oops: :oops: lehet, hogy rendelnék én is.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Anna... nekem még soha nem volt pánikom... de ilyen szituban már sírva fakadtam volna... örülök, hogy megtaláltad Attilát... sajnálom, hogy a jókedved elszállt... :(

Andi... olyan szépen fogalmaztál... :)

Floranan... bugyi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.08.24 23:22-kor.
vikiviktor

Na, most hogy Mindenki elment aludni én még bombázlak Benneteket képekkel, amivel adós vagyok. :)

Julcsi Nektarinnal
Kép

Ő lenne Nektarin. :)
Kép

Julcsi tegnap kertészkedett apával. :)
Kép

Kép

KépKép
KépKép
madar

Ez meg itten a járóka:

Kép

És Julcsi lovagol. Sajnos nem tudtam jó képet csinálni, de éppen a Móni nevű lóval van, a másik favorit (talán Ő a nagyobb kedvenc) Tornádó. :)
Kép

És egy "friss" közeli Julcsi szintén tegnapról:
Kép

Tényleg lépek, bár álmos egyáltalán nem vagyok, de azért megpróbálok aludni. És ígérem, már csak Veronika hírrel jövök.

Pusztok
madar

KépKép
KépKép
madar

Nem szeretem a macsekokat a közelemben.... :oops: :oops: :oops: :oops: de Nektarin aranyos... (és nincs a közelemben... :roll: :roll: :lol: :lol: )
Aszem elfelejtettem írni anno amikor kérdezted... hogy Tamásiban (Tolna megye) volt két napos lovas nap.... :)

Julcsi nagyon édes... olyan bájos kislány... :) és ügyes is.... :)
vikiviktor

Kösz Viki. És egyáltalán nem gond, ha csak távolról nézed meg a macsekokat. Miért kellene mindenkinek ugyanazt szeretni? :) :wink:

Jó éjt, pihenj sokat. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó éjt Neked is! És próbálj aludni egy kicsit... :)
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?