Új privát üzeneted érkezett!

Lina!!!!

Hatalmas gratuláció a nagyfiúnak! Ilyen szép és nagy baba, és jött, mint a villám!!!

Jó egészséget, sok örömet és rengeteg tejcsit kívánok nektek!!!

Nővérke örül az öcsinek?

Kép
Kép
kisévi
 
 


Sziasztok!

Megvoltak a nyaralások?

Kisévi
mikor kezditek az ovit?Hétfőn ( 17-én ) már megyünk,muszály.Most is anyunál van Bácsalmáson,sajna nem tudtam már máshogy megoldani.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy csak így bepofátlankodok....
Én most vagyok a 40. hétben, és most keveredtem ebbe a topicba. Eddig nem is keresgéltem ilyen helyen. Nem Kecskeméten fogok szülni, hanem Félegyházán, ott van a dokim. Igazából csak a most született babó méreteire lettem figyelmes! Hatalmas! Jó egészséget kívánok neki és anyukájának így ismeretlenül is.

Flóra
zsabo76
Kecskemét
 
 

 
 

Erszényes
Mától szabin vagyok :( Okt 1-el kezdem a melót :cry:

Zsabo
Hú de izgi!!! Sok szerencsét és szép élményt kívánok! Első?

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Hazaértünk. Levi alszik, Lili játszik, úgyhogy bejelentkezem.
Most nem olvasok, nem írok sokat, csak teszek egy-két képet.

Még a kórházban...
Kép

Hazaindulás...
Kép

Tesók
Kép

Ez a csokor várt itthon...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska: nagyon szép baba Levi! De jó nektek, már otthon is vagytok! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Lina,
gratulálok a gyönyörű babához, nagyon ügyesek voltatok!
balim
 
 


Kisévi,
az orvosom szerint rakéta :lol:
Itthon minden ok, Lili szereti a kistesót, igaz még csak egyszer fogta, inkább vigyázni akar rá, gondoskodni róla. A saját plüssállatait is mellérakta, hogy vigyázzanak rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina:
Gratulálok, Jó egészséget és nőjetek nagyra :lol:
Végül azért indították, vagy spontán történt?

zsabo:
Én is Félegyházán szültem mind a 3-at, Altorjaynál, ha segíthetek, bátran kérdezz! Bármiről.

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Micuska,
spontán beindult, de az volt az orvosom terve, hogy ha a vasárnap reggeli nst sem tetszik neki, akkor beindítja. Hát nst-re már nem jutottam el :lol: Amúgy csak 8-10 perces fájásaim voltak, azok is elég gyengék, úgyhogy burkot repesztettek, meg 3 ujjnyinál nyomattak a cukorinfúziómba némi oxitocint. Akkor is csak 5 perces lett, ugyanolyan gyenge, viszont mégis tágultam tőle rendesen. 5 perces után nekem már csak a tolófájás jött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Hajny, mi csak augusztus 31-én kezdünk, mivel még szabin vagyok, és Rékát csak szeptember 1-jével tudom kezdeni beszoktatni a bölcsibe.

Lina, édes Levente, és mit mondjak, te is nagyon csini vagy! :shock: :D

Kép
Kép
kisévi
 
 


Lina-szuperek a képek!Valóban hasonlít nagyon Levi Lilikére. :wink: Szuper,h.otthon vagytok!Legyetek ügyesek!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Lina
gyönyörű Levi baba! :lol: Ilyenkor naon irigy vaok,szépek vagytok mindannyian!Tök jó hogy Lili így gondoskodik róla.De ugye engeded hogy egy kicsit mindenben benne legyen?

Kisévi
ok,akkor talizunk az oviban.Nemtom Annának milyen volt az első napja,de muszály voltam vinni,sajnos véges a mi szabink is! :cry:

Zsabo
zökkenő mentes szülést kívánok,várunk vissza szülés után is,élménybeszámoló meg minden.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

Bemásolom nektek a honlapcíműnket, amit folyamatosan próbálok feltölteni.Nem kis munka.Van bőven mit töltögetni rá.De kis türelemmel és idővel sikerül mindent fölpakolnom rá.Nyitottunk itt Nagykőrösön egy spéci bababoltot.Akinek van kedve hozzá nézzen be hozzánk a boltba Nagykőrösön.Szerintem Szeptember elején már nyitunk is.Addig nézzetek be hozzánk az internet segítségével.


http://atibababoltpelenkadiskont.hupont.hu

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Borzasztóan örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Első babámat várom, és az Izsáki úton fogok szülni Szabó Gábornál.
Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok velem a tapasztalatokat a kórházról.

Köszönöm

Athena

Timi
athena
 
 


Athena,
én nagyon friss élményekkel tudok neked szolgálni, 10 napja szültem, igaz más orvosnál. Mire vagy kíváncsi???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska!

Először is gratulálok! Nagyon aranyos :)

A kórházzal kapcsolatban minden érdekel. Múlthét hétfőn voltam vérvételen, AFP eredményem viszont a védőnőnél van, mert oda küldik ki. Védőnénim sajnos nem elérhető, nekem viszont htéfőre van időpontom a ultrahangra. Szerinted kiadják nekem ott a vérvétel eredményének másolatát?

Köszi

Timi
athena
 
 


Athena,
szerintem biztos van helyettes védőnő, és ő odaadja, ha nem találja, telefonon le tudják kérdezni, és bár papírod nem lesz róla, de tudod mondani az UH-n.
Nekem a kórházzal kapcsolatban csupa jó élményeim vannak, kivéve, hogy a négy nap alatt kétszer volt tökfőzelék az ebéd, egyszer meg hal, és én egyiket sem csípem, de ez legyen a legnagyobb gond.
Én elég gyorsan szültem, 3,5 óra alatt, mikor én szültem, alig volt más. Két szülésznő volt, mert épp vasárnap volt, na meg pont a váltásra értünk oda reggel 6-kor. Nagyon aranyosak voltak, nem zargattak feleslegesen, viszont az nagyon nem tetszett, hogy az utolsó 10 perc alatt is mindig kimentek a másik helyiségbe, én meg nem arra figyeltem, amire kell, hanem arra, hogy miért mennek ki, és tökre elvesztettem a kontrollt.
Az újszülöttosztály dolgozói is aranyosak voltak, leszámítva egy-egy embert, mert némelyik azért be tudott szólni (nem nekem, de mesélték a másik szobabeliek). Járkál egy védőnő is egész nap a szobák között, és ha valamiben kell, segít. Nekem már második gyerekem, de azért a kuki körül tudtak újat mutatni :lol:
Én kétágyas, zuhanyzós rooming-in-ben voltam, szóval nagyon jó dolgom volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na kicsinyítettem képeket végre.
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Lina - gratulálok! Nagyon szép a Kisfiad!

Kép
potykamanó
 
 


Linacska!

Köszönöm szépen az élménybeszámolót!!!!
Tudod engem riogattak mindenfélével. Meghát a kórházba belépve nem voltam elragadtatva tőle.
Olyanokat meséltek, hogy itt az Izsáki úton az a szokás, hogy a babát az apukája csak üvegen keresztül látja egészen addig, ameddig haza nem indul a család. Hogy nem adják apukája kezébe. Nekem ez gyanús, mert a dokim maga javasolta, hogy jó lenne apás szülés. Ott pedig kizártnak tartom, hogy apa nem foghatná meg.
Neked milyen tapasztalatod volt ezzel kapcsolatban?

Szülésznőt választottál, vagy a helyzet adta?

Athena

Timi
athena
 
 


Sziasztok!

Lina
naon kis cuki Levi!Annyira édes!Tegyél sűrűn képet! :lol:

Athena
hát,szerintem ezek a dolgok teljesen a dokitól függnek.Nálunk hiába volt apás szülés,nem fogta kezébe apa,siettek elvinni Annát.Sok apa csak üvegen láthatja a babáját,szerintem ez helyén való,nehogy elkapjon már valami fertőzést!Ez helyén való sztem.Olyan kis védtelenek,gyengék még.Az immunrendszerüknek erősödni kell!Ha baba-mama szobában lettem volna,akkor én nem is engedtem volna be a babához senkit.Félegyházán,Szolnokon sem engedték meg.Még Szabadszálláson sem.Azt hiszem itt is így van Kecskeméten.

Erszényes
mikor kezditek az ovit?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt én sem... :oops:

Linácska gratulálok!
Gyönyörű a kisfiad! És ő is milyen nagy súllyal született :wink:

Több baba is született esetleg a topicban? (Kb. egy éve.)

A Mikszáth Kálmán úti oviba jár valakinek a csemetéje?
Levente oda fog menni és nagyon szomorú vagyok emiatt, mert csúnyának találom az udvart (csak por van ott szinte) és nagyon nagyon kicsik a szobák...

A Nyitra utcai ovi itt van mellettünk 3-4 házra de sehogy sem sikerült hogy oda felvegyék, pedig az volt a vágyunk és az gyönyörű...

Mi aránylag jól vagyunk, azaz Nimó nagyon beteges...Folyamatosan járjuk az immunológust, a háziorvost, a fül-orr-gégészt, a pulmonológust, a gyereksebészetet (a veséje miatt) stb.

Jó nagyra nőttek a fiaim, Nimón nem látszik hogy milyen gyakran (szinte állandóan) beteg...

Egy friss kép...
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Athena,
az épület egy dolog. Ha belegondolok, hogy még én is ott születtem, hát nem egy mai darab, de hidd el, nem ez a lényeg.
Ami az apukát illeti. Ha apás a szülés, nyilván közben nem kapja meg apuka a gyereket. Kipottyan (remélhetőleg :lol: ), te megkapod egy-két percre maximum, ha nincs semmi extra, amiért vinni kell, de a gyerek ezerrel remeg, fázik, még a 30 fokban is, szóval utána viszik el melegedni, meg ellátni. Aztán az őrzőbe visszahozzák, nálunk ott megfogta apa is. Vagyis elvette tőlem, az ágyról, hogy betegye a kiságyba a lámpa alá, mert láttuk, hogy fázik, én ugye meg az ágyról nem tudtam leszállni. Ha síma kórterembe vagy, akkor apának, rokonoknak tényleg csak üvegen keresztül mutatják meg a babát az újszülöttosztályon. Ha baba-mamában vagy, oda elvileg nem mehetnek be látogatók, sajnos csak elvileg, mert hidd el, a hátad közepére fogod őket kívánni. Pl. ömlik belőled a vér, a szobatásadhoz meg mondjuk jön a férje, szóval nem túl kellemes. A babát kihozhatod az ajtóba, meg lehet mutatni, volt, aki odaadta a férjének, de én nem akartam. Az utcáról jött, nem tud rendesen kezet mosni..., a babának meg nulla immunrendszere van. A lányomat négy éve decemberben szültem, na akkor nagyon be volt tartatva, hogy nincs látogatás a szobában, és nem adjuk oda senkinek a gyereket. De jobb is volt ezerrel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja, szülésznőt nem lehet választani, aki épp dolgozik az van. Nekem mindkétszer egy idősebb (na jó, középkorú :lol: ) hölgy volt, a 4 évvel ezelőtti kicsit szimpibb volt, mármint többet foglalkozott velem, de éjszaka volt, és egyedül voltam épp szülő nő, szóval rá is ért. Beszélgettünk, segített, biztatott...
A mostani kevesebbet volt mellettem, csak ha valamit kellett csinálni. Most is egyedül szültem, kettő volt még talán folyamatban, de nagyon az elején. Ettől kicsit pánikoltam, mert a végén is mindig kiment, én meg ezzel foglalkoztam, és nem Levire figyeltem. Viszont mikor mentünk haza, összefutottunk, és emlékezett ránk, megkérdezte hogy vagyunk, szóval alapvetően azért kedves volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Athena!

Nekem az első szülésem, ill. az utána való 5 nap nagyon nehéz volt.
Viszont mikor Nimródot szültem, minden egész más volt. A kórházban semmi nem változott, csak annyi, hogy én tapasztaltabb lettem. Sokkal könnyebben vettem az akadályokat. Már már jól éreztem magam a kórházban.

Ezért azt javaslom nagyon nagyon készülj fel, hogy hogyan is kell szoptatni...(sűrűn mellre tenni-ha alszik akkor addig cirógatni míg nem érdeklődik a szopi iránt, bimbóvédő készenlétben legyen, sokat beszélj más édesanyákkal)

Császármetszés után gyönyörűen megindult a tejem még ott a kórházban...Ráadásul baba-mama szobába kértem magam és nagyon nem bántam...100x jobb volt, nem tömték tele tápszerrel....(bár csak akkor kapnak a babák tápszert, ha még nincs az anyának teje)

Csajok vissza szeretnék illeszkedni közétek. Linácska azért jól esett volna ha hozzám is szólsz egy szót.
:oops: :oops: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Judit,
kb. 3-4 naponta nézek be ide, és percekre, most Athenanak akartam gyorsan válaszolni a kérdéseire. Nem írtam se Hajnynak, se Potykamanónak, de ezúton is köszi a Levidícséreteket :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Judit
én is sajnos keveset vaok fönt,nem jut időm mindig bekukkolni.
Nimó mióta ilyen beteges?Van egy szomszédom,az is végigjárta ezt a sokmindent,a végén kivették a manduláját Bubunak és mintha elvágták volna,nincs semmi baja.Majd meglérdezem hová vitték,találtak vmi jó dokit,rendes volt naon.
Szép naok a fiúk!


Thymi
ti mikor kezditek az ovit?Vagy még böli?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Linácska!

Bocsi :oops:
A lányod Levivel egyidős, a fiadat meg Levinek hívják, és ez nekem külön tetszik :lol:

Hajni!
Nimó születése óta nagyon beteges. 8 hónapig folyamatosan antibiot szedett és az vágta tönkre az immunrendszerét. Vesetágulattal született (ami nem ritka dolog), össze vissza katéterezték, persze húgyúti fertőzés lett a vége. Majd Szegeden a klinikán vizsgálat, hogy visszaáramlik e a hólyagból a vesébe a vizelet (amit 100%-ra biztosra mondtak), persze nem igazolódott be. Úgyhogy egyértelmű számomra és a háziorvosom számára is, hogy a kórházban ill. később szerezte a húgyúti fertőzést.

Azóta minden hónapban szed antibiotikumot jó esetben 1 dobozzal de volt olyan hogy 4-et. Széles a palette. Középfüllgyulladás, arcüreggyulladás, hörghurut (az szinte mindig), hörgés, köhögés, spasztikus légzés. Hörgőtágítót, szteroidot stb. stb. kap gyakran...Nagyon nagyon unom. Most kellene visszmenni az immunológushoz, és be kell feküdnünk 3 napra a kórházba tejterhelésre, hátha allergiás rá....

Írjatok magatokról, a gyerekekről, ki hogy van, hová mennek a gyerkőcök oviba, bölcsibe?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Az unom nem jó szó. Aggódom, sajnálom, el vagyok keseredve. Főleg hogy a rokonság engem hibáztat. Egyik részről, hogy túlöltöztetem, másik részről hogy nem öltöztetem fel eléggé. Meg hogy sok gyógyszert adok neki. Könyörgöm mit tegyek, ha egyszer ennyire beteg. Egyszer kétszer próbáltam kockáztatni nem beadni az antibiot de rettenetes állapotba került....Pedig jó dokink van (mostmár) és bízok benne. Homeopátiát is alkalmaz. Csak hát nem tudjuk helyrehozni.

Most aloe vera gélt szeretnék venni.

Ismer valaki forgalmazót Kecskeméten???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


lina-jó húsba van a pici fiad.Van étvágya akkor, meg tejcsi is gondolom!Hát látod "anya, megcsináltad"!!!! :wink: Nagyon tündéri.

Judit-üdv.újra köztünk.Mi még nem bölcsizünk és nem is ovizunk.Majd jövőbe megyünk oviba.Nagyon aranyosak a fiaid.Hogy jönnek ki egymással?

Nézz be te is hozzánk a vonim alatti linkre kattintva.Szuper árak, szuper minőség.Mindent megtalálsz, amire egy babának szüksége lehet. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hajny
Gyopi ovit kezd, Nimó bölcsit :lol: Legalább napközben nem verik szét egymást :evil:

Lina
Tök jól nézel ki!!!! Remélem én is lefogyok végre.... Már 2 hete nem szoptatok, még 4 hét és megyek vv-re. Pajzsnál mit is kell nézni?
Levi nagyon cuki és tök hasonlítanak egymásra, de azért látszik h pasi :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Judit,
nekem ez a vesetágulatos-hugyúti fertőzéses dolog gyanús. Mert ugye Lilinek is lett hugyúti fertőzése, konkrétan vesemedence gyulladása is, attól tágulata, de azért két hónap alatt kikezelték, 5 hétig itthon, az nem jött be, kiújult, és akkor voltunk egy hetet a Heim Pálba, mert ide Kecskemétre nem akartam jönni. Ott ugyan elkapott még egy kórházi bacit (mondták, hogy sajnos ez benne van a pakliba), de arra is 6 injekciót kapott összesen, és ennyi. (Nekem meg elment az akkori 5 hetes magzatom, lehet, hogy én is benyeltem a kórházban a bacit :cry: ). Járunk ellenőrzésre, de több, mint két éve semmi, és a tágulat is elmúlt.
Nálunk is állandó volt a fülgyulladás, a vesés doki már azt mondta, hogy ez már nálunk kimeríti a sepsis fogalmát, és tuti, hogy a veséje a fülétől fertőződik a véráramon keresztül. (jelzem a fülész néni jót nevetett).

Timci,
tej nem túl sok van, vagyis több, mint Lilinél, de nem elég. Igaz ma eddig 290g-ot szopott Levi, és csak 70 tápit evett hozzá összesen.
Amúgy nem bánom, hogy van tápszer is, mert az én/mi életvitelünket tekintve nem olyan nagy baj, ha néha apa/nagyi, bárki meg tudja etetni.
Tavaly kapott Lili tubust a fülébe, és ez is megoldódott, most hó elején vették ki, mert magától nem akart kiesni. Na meg a tejallergia is megvolt, de azt is kinőttük.

Thymi,
mikor én nagyon meghíztam szoptatás alatt, akkor nézettem terheléses cukor+inzulint, meg pajzsmirigyhormonokat (TSH, FT4, FT3), és mivel ezek nem lettek jók, és ugye a doki tudott anyu betegségéről, ami örökletes, néztek még anti-TPO-t, és úgy derült ki az autoimmun pajzsmirigy gyulladásom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Lina
ezeket amiket írtál,húú,hát nekem naon kínaiul van.Szval akkor neked folyamatosan van ez a mirigy gyulladás?Vagy nem?

Thyimi
Melyik oviba kezd Gyopi?Gondolom egymás mellett lesz a két lurkó.
Tán verekednek a gyerekek?Az igen,de legalább egészségesek.

Judit
én akkor jobbulást kívánok Levinek,mihamarabb jöjjön rendbe!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Hajny,
az autoimmun pajzsmirigy gyulladás a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan, de kezelést sem nagyon igényel. Napi egy szem gyógyszert be kell vennem reggel, ami pótolja a kieső hormontermelést. Női ágon öröklődik. Anyunál is szülés után lett, nekem is. 17 évesen nézték, akkor még nem volt. Kíváncsi vagyok, Lilinél majd kijön-e.
Még annyi hátránya van, hogy nem adhatok vért pl. Meg ez az anti-TPO nevű valami bontja a pajzsmirigy állományát, előbb-utóbb majd elfogy :lol: (na jó, azért nem) Ezért kell pótolni a hormont.

Judit,
ti mikor tartjátok Levi névnapját? Júniusban melyik az igazi? A 18 vagy a 28?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Lina
aham,most már értem.Szerencsére nincs ilyen a családban,nem értek az ilyesmihez.Köszi hogy elmagyráztad.Kívánom Lilinek ne legyen,csak sok udvarlója! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Szervusztok!

Judit:
Sztem az Aloe Gél jó, nálunk is bejött anno, de csak akkor gyógyultak meg tartósan a fiúk, amikor teljesen elhagytuk a tejet és az összes tejterméket úgy fél évre, és utána adogadtam fokozatosan sajtot meg túrót, végül joghurtot, de tejet azt nem. Ez volt 4-5 éve, ezen a nyáron adtam nekik tejet úgy, h. előtte bevették a laktáz enzimet (jó pénzért árulják) így O.K. volt, de mivel elfogyott az enzim leálltunk.
Régen addig voltak egészségesek, amíg itták a gélt. Ahogy abbahagytuk jött a tüdőgyuszi. A tej elhagyás azonban még nem vezet el a célhoz. Nekünk nagyon hasznosak voltak a nagy dózisú vitaminok is. Pl. Lenkei, vagy NuSkin(Pharmanex). Na meg a bélflóra helyreállítás: Normaflor v. Protexin-nel. Ezek kellettek, meg még hogy elkezdjenek sportolni. A mozgással sokkal jobb a vérkeringésük és az emésztésük. Persze kisgyerekeknél ez más, de a vitaminhiányt és a bélflóra kipusztításának tényét lassan már az orvostársadalom sem tudja leplezni. stb.
Ha gondolod, kereshetek ismerőst az Aloéra. Forever Living-esre gond olsz?

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Lina:
Ez a pajzsmirigybetegség kialakulhat 3. terhességnél is? A fiúkkal nem volt semmi gondom, most pedig már a szülőágyon is híztam, és a szoptatás alatt folyamatosan. Már nagyon odafigyelek, mit eszek, de nem mozdul 1 kiló sem, Emese pedig nem hízik. Már 1x van bébiétel is, de az sem hozza a várt eredményt. Neki lehet már ennyi idősen ezzel gondja? (Kis súllyal született, időre, Ca hiányos is volt. Ezek lehetnek jelek?)
Valamint, a kézfejemen a mutató és középső ujjam bütykének gödrében puffadás van, aminek utánanéztem, és a reflexológia szerint a felső nyirokutakat és a tarkó-nyakcsigolyát jelenti az a terület. Nagyon fáj, ha megnyomom ezt a részt. Neked van ott érzékeny terület?

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Jaj, Judit:

Én--jómagam a Mikszáth K. körúti oviba jártam. Esetleg érdekelnek az élményeim? :lol:

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Bocsi, de mindig utólag gondolkodom.

Judit:
Nekem ismerősek vagytok. Anyukám az Alpár utcán lakik, én is ott laktam régen. Esetleg láthattalak már?

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Timcike!
Megnéztem a webáruházadat, nagyon szupi. Ha kell vmi jelentkezem. Levi és Nimó jól kijönnek egymással (kivéve mikor nem :lol: )
De tényleg. Egymás nélkül már szinte szenvednek, jókat játszanak együtt, nevetgélnek, utánozzák egymást. Csak persze néha összevesznek a játékokon. :lol:

Linácska!
Nekünk folyamatosan sterilizálni kellett Nimó vizeletét. Ezért kellett antibio 8 hónapig. Ekkor volt a MICU (hólyagfeltöltés), de mivel nem igazolódott, hogy visszafolyik a vizelet, 1 hónap múlva abbahagyhattuk, és azonta havonta, majd később 2-3 havonta kell mennünk ellenőrzésre. (vizelet, + UH), mindezt Bán Gyulánál.

Amúgy nekem is alulműködik a pajzsmirigyem még ugyancsak. (ezért is vagyok ilyen dagadt :( )
A terhességeim alatt igencsak megnövelték a hormonmennyiséget, hogy nehogy vetélés legyen. Azóta is szedem nem kis mennyiségben a hormonpótló gyógyszert.

Hajni!
Nimó a beteg, nem Levi :lol: :wink: Azért köszi Nimó nevében.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Folyt köv..

Linácska!
Mi 28-án tartjuk. Nem tudom hogy az e az igazi ....

Micuska!
Köszi a tippeket, tanácsokat. Az a baj, hogy nem gondolom, hogy tejérzékenység okozná Nimó panaszait. Volt egy vérvétel, ott a határérték alatt voltunk, vagyis hogy nem érzékeny rá, az volt az eredmény. Most a tejterhelés alatt majd kiderül.

Ha nem találok forgalmazót szólok (azaz találtam csak drágállom)

Az Alpár utcában sűrűn megfordultunk. Lehet hogy láttál. :lol:
Most hol laktok?

És az oviról meg nagyon nagyon nagyon szeretnék infókat. Ha nem is itt akkor priviben.
Főleg a Nyuszi csoportos ovónénik (Adrienn és Mariann) érdekel, de minden egyéb. Foglalkozások, többi ovónéni, miért ilyen lepukkant a kert? Hogy fér el abba a kis szobákba annyi gyerek? stb, stb.
Köszi előre is.

Gratulálok a 3 gyerkőchöz!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2009.08.26 19:56-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Ha valamit tudsz a Nyitra utcai oviról az is nagyon érdekel.


Nagyon hiányzik már Levinek a gyerektársaság, meg egyéb foglalkozások is. Ma unalmában a fikusz leveleit összevagdosta (rengeteg levelet tönkretett). Pedig délelőtt elvittem őket a játszótérre meg azért foglalkozok vele ezen felül is...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Judit- akkor egészségesen szeretik egymást. Az szuper.A játékok ,hát igen....mindig a nagy összeveszést kedvezményezik....Ok. rendben, ha szeretnél valamit, írj pü-t és intézkedek. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Micuska,
nem tudom, hogy 3. gyereknél kialakulhat-e. Keress rá a neten, a rendes neve hashimoto thyreoditis. Igazából nem nagyon tudják, hogy mi okozza, de az okok között említik a szülés körüli hormonváltozást is. És anyunak is szülés után lett, nekem is, de rögtön első gyereknél. Következő terhességnél nézték, és sokat javult az ellenanyag szint, de azt mondják, hogy 60-ig jó, na nekem először több, mint 3000 volt, és lecsökkent 528-ra, ami ugyanolyan rossz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina:
Köszi, rákerestem. Hát..., erősen gyanús. Főleg, ha a korábbi éveket is nézem.

micuska
Kép

Kép

Kép
micuska
 
 


Hajni
Gyopi Jász utcára megy, nem a Sétányra. Anyóshoz. Persze nem abba a csoportba….
Igen megy a harc egyre gyakrabban. Így van ez 2 erős egyéniségnél…és Nimó kezdi visszaadni. Hja, lesz még gondom…
Egészség? Remélem….Épp ma voltunk 18 hós oltáson és már megint mondta a drnő a szívzörejt, amit a kardiológus nem hallott és nem látott 4D-n…nagyon remélem h a drnő hallásával van gond.

Lina
Köszi, felírtam
Tuti van vmi baj, a min. h hormonzavarom van: 2 hete késik lassan :S Tesó kizárva!

Micuska
Nekem a jobb gyűrűs ujjam nagyobbik izülete van folyton begyulladva…az is tünet?

Judit
Kérdezz bátran az oviról! Ott dolgoztam :)
Bár Adrienn akkor még nem volt ott, Mariann Mártival volt párban. Mariann nagyon aranyos, kedves és jó pedagógus. Az egész ottani gárdát szerettem, de úgy tudom h azóta páran nyugdíjba mentek :(
Csoportszobák sztem nem kicsik, tudod sok jó ember…..
Kert…Hát igen. Sztem mindennek anyagi okai vannak. Nem hiszem h olyan sok támogatást kap erre az ovi. Kertész van még egyáltalán v már leépítették azt is? Anyósoméknál a Jászon pl a dajkák csinálják a kertet, mert nincs kertész…..no komment.

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Sziasztok!

Thymi
ja,erős egyéniség,mint anya és apa. :lol: Nehogy megbántódj,vicceltem,arik vagytok naon!Mikor röffenünk össze?Mi 7-én elutazunk egy hétre,utána?

Timci
a nővéremnek kellenek majd a boltotokból dolgok,egy havi pelus meg ilyesmi,de nem tud átmenni érte,kocsija szervízben,nem tom meddig.Esetleg át tudnád majd hozni?Sok minden kellene.Másnak is esetleg vmi?Na majd megbeszéljük,meg összeírja Zsú mi is kell pontosan,meg mennyi,meg milyen méret,stb.Kereslek majd!Köszi előre is!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Ma voltunk védőnéninél első hivatalos méricskélésen. 19 naposan 5250g Levi és 55 cm. 4 naposan 4340-nel jöttünk haza. Az majdnem egy kiló 15 nap alatt :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hajny-ment a pü.

Lina- nem semmi súlygyarapodás. :lol: Ügyesek vagytok!


Ezennel bejelentem,h.HÉTFŐN NYITUNK!!!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?