Új privát üzeneted érkezett!

Mozza!
Vettem!!!!! :D :idea:

Kép

Kép
adraci
 
 


Kitty!
Vettem 12 db popsitörlőt a múltkor Trixi közreműködésével,ilyen akciós volt.És mind dobozzal együtt van!Tehát van 12 db üres dobozom!Neogranormonos!Azt kínálgatom éppen! :wink:

Adraci!
Ezt pont ma olvastam az egyik ismerősöm oldalán,azt hiszem idevágó!
"Sose állj le egy hülyével vitatkozni; a kívülállók nem fogják tudni eldönteni, hogy melyikőtök a normális."

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus, ha jól emlékszem a polárt kérdezted. Sztem az csak akkor meleg, ha távfűtés van nálatok. Ha nincs, akkor amúgy is jobb egy hűvös szoba aludni, akkor meg egy laza pizsivel nem olyan gáz a polár. Sőt, finom puha :). Hogy érted, hogy nem tudod tisztázni a szélét? Hogy tervezted?
kalloni
 
 

 
 

Annus, nekünk nem hogy keresztelőnk, de névadónk se lesz... Van még ilyen gázos anya rajtam kívül? :shock:

Vanni, minnyá indulunk! Puszi! Kitty gyere-gyere kettőre megyünk Vannihoz! :P Igaz csak háromra érünk oda... :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kalloni!
Nincs overlockom....vagy hogy hívják.Na de szétesni nem fog,eddig se esett szét semmi!
Aha,ez igaz!Én nem bírok melegben aludni...és mivel lehet h még télen is egy szobában leszünk....fűteni alig fűtünk,alapból meleg van....Na meg is nézem majd azt a polárt,de már csak köv hónapban :roll: üres a bukszám :wink:

annus11
 
 


Ja igen, még:

Niki, hááát, jó, hogy túl vagy egy ilyen eseten is, vannak ilyen bőgős napok, anélkül, hogy az ember megtalálná az okát. Ez még belefér a normálisba, S meglehetősen sok ilyen estét produkált még "kiskorában", kemény, az biztos. Lényeg, hogy legközelebb már nem esel annyira kétségbe :).

Mozza, nem, nem nyúlkál és fogdos még mindenki, legalábbis S még biztos nem :). Ne aggódj, hogy Lili bármiben is le lenne maradva, főleg nem kórosan, majd szólunk, ha már aggódni kéne, jó :)? De nem fogunk, az tuti.
kalloni
 
 


Háhh, Annus, én assetudom, mi az az overlock. Akkor Te az interlock szó jelentését is tudod? Áááááruld el nekem. Na, ezzel ki is derült, hogy mennyire király vagyok :).
A zsák egyébként sima flanel, elég vékony, kicsit gagyi. És sima ferdepánttal szegtem be a nyak- és karkivágást.
kalloni
 
 


Nekünk sem lesz keresztelő,és sztem névadó sem. Anno Macinak akartam az utóbbit,de az is elmaradt,így Petyának sem csinálunk.

Van még két karton positörlő,ha valaki meggondolta volna magát... :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Varrónőcik, tisztázni elegendő sima cikkcakkvarrással is, nem? Én legalábbis azzal szoktam a széleket eldolgozni, nem kell overlock gép (bár valóban azzal profi munkát lehet végezni...) Sőt, van, hogy a jobban szálasodó anyagoknál az anyag szélét beillesztem a varrógéptalp két szárnya közé és aztán megküldöm széles cikkcakk-kal. Na az nem foszlik fel soha többé :D

Esztó, hát ez az Álmosbébi nem csúnyult el a nyaralás alatt sem, nagyon édes. :) Egyébként érzékelsz változást az ébren töltött órák számában?

Adri, bizony-bizony vannak drámafüggő emberek. De ha felismertétek ezt az attitűdöt, akkor tudni fogjátok kezelni. Szerintem is egy mosoly mögé el lehet rejteni rengeteg mindent :wink: Mindenkinek egyszerűbb így.

Mi voltunk ma a szőrös lábú dokinéninél (a mienk szabin van). Marci megkapta a szurit (fájdalmasan felsírt, amikor bökték, de ennyi volt szerencsére). 6870 gramm és 64 centiméter. Kis Hurcales :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kalloni!
ja te mondasz amúgy jót!Nem overlock hanem interlock 8) :lol: Mondom én h vmi gyanus ebben a szóban... :lol: :lol: Én még gondolkozom hogy hogy is kéne...gombos,cipzáros,patentos.....meg nem akarok belső anyagot se.Az egyik olyan h van bélése...hát az én izgő mozgó gyerkőcöm össze vissza tekereg benne......

annus11
 
 


Gyöngyi, szőröslábú.... :lol: :lol: :lol:

Trixi, mennyi is a popsitörlő?

Tesóm múltkor elhozta a varrógépét, h felvarr nekem egy gatyát. Elmaradt, a gép meg itt, de nem merek nekiállni jómagam... :oops:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Gyöngyi,
igen, valamivel többet van már ébren :) :) :)

Megnéztem a babatalis képeket, nagyon szépséges mindenki :)
Jó talizást mára is, aztán hozzatok sok sok képet.

Az ide feltöltött képeket is megnézegettem, nagyon szép minden babó.

Mozza,
Neked tényleg nem kell smink :)

Reny,
Ti is nagyon szépek vagytok. Amina is milyen gyönyörű

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, Trixi,
nekünk is dobozos volt a popsitörlő.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anikó!
450,-

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jövök egy-két képpel a családi víkendről...
Kép Pöti tonton(=nagybácsi) és Marci Arsenal-os cuccban nyomulva :D
Kép Marci legfrissebb unokatesója, Berci :)
Kép Az én drága családom...
Kép Marci koncentrál...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi, őszinte részvétem a nagypapád miatt! Sajnálom!

Gyöngyi, mókás családod van! :-) MI az a drámafüggő ember? Tinu, kifejtenéd esetleg Te is? Ha van ilyen és nem lehet csodát várni, hogy megváltozik, akkor lehet, hogy könnyebben tudnám én is elviselni anyósomat.

Szofi, én is remélem, hogy most már egy talin találkozunk, megpróbálok a jövőhetire mindenképpen elmenni. Anikó, az nálatok lesz? Gyöngyvirág is jöhet?

Annus, az ismerősöd szövege nagyon tetszik! :lol:

Adraci, a vízszintes vagy az ültetősebb pihiszéketek van?

Keresztelő: nálunk a szűk család szokott jönni, keresztszülők és gyerekeik, egyszem nagyszülő. Gyöngyvirágnál ott volt egy barátnőm a pasijával fotózni, most a nagyobb gyerekek oldották meg ezt. Utána elmentünk enni.
Vendég
 


Egyébként a névadó az micsoda?
Vendég
 


Keresztelőnk röviden:

Szombaton este 6-ra elmentünk a paphoz, közben otthon az udvaron rotyogott a bogrács, de a papot nem találtuk sehol, így hazamentünk. Majd fél 8 körül megérkezett hozzánk, leült velünk vacsizni, ott volt egy órán keresztül! :-) Mondta, hogy még másik két kislányt fog keresztelni. Az egyik neve nagyon gyanús volt, másnap be is igazolódott, a volt barátom is éppen keresztelt! :-)

Vasárnap 9-re mentünk keresztelni, a 3. kislány az egész szertartást végigaludta, a vízre is éppenhogy kinyitotta a szemét, illene Álmihoz! :lol:

Utána elmentünk kajálni, mi 4-en, a tesómék 5-en, a sógornőmék 3-an meg anyósom. Itt, kaja közben borult ki a bili, de majd ezt a blogban kifejtem.

Hoztam pár képet is.

Kép

Kép a csipetcsapat, a bátyám lánya hiányzik a képről

Kép kaja, ezen látszódik a bátyám lánya is
Vendég
 


19 és 20-i strandos képek

Kép Jajj úgy élvezem én a strandot

Kép

Kép Nettinek, hasonlít?
Vendég
 


Böbi!
Nagyon szépek vagytok!!!

Gyöngyi!
Ti is szépek vagytok!Nagyon tetszik az a lépcsős kép!!!

Böbi!
A névadó úgymond rendszerváltás előtt volt divat.Nekem pl névadóm volt.Lényegében hasonló mint a keresztelő,ugyan úgy vannak névadó szülők.Picit hasonló mint a polgári vs egyházi esküvő.(na picit más tészta mert ugye csak a polgári esküvő a hivatalos,az egyházi önmagában nem érvényes)Anyakönyvi hivatalban kell kérni,kis ünnepség ez is! :wink:

Mi ugye nem vagyunk megkeresztelve...sok választásunk nincs :roll:

annus11
 
 


Annus, attól, hogy ti nem vagytok megkeresztelve, a gyerek még lehet, az nem akadály. Csak gondolom ha nem abban nevelkedik az ember, akkor később már nehezebben is hisz Istenben, így inkább ezért nem kereszteltek, nem?
Jól látom, hogy Izus ma 4 hónapos? Boldog hófordulót!
Vendég
 


Böbi, hát persze, h jöhet Gyöngyvirág! Jók a képek, szépek vagytok! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Gyöngyi, ti is szépek vagytok, családi fotó szupi!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Böbi, nagyon szépek vagytok!

A Marcié nem teljesen vízszintes pihiszék (hiszen az ágy :lol: ), hanem a vízszintestől picit föntebb van, az 1. fokozatban. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Időm men sok van, de azért készítettem pár meglepit nektek. Remélem mindenki, aki szerepel felismeri magát új köntösben? Majd még csinálok csak kevés az idő. Mindenki jól van Benji még nem romlott el( sírás , stb. terén). Sokat magyaráz ésvigyorog ezerrel.

Kép
Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép

További szép napot.
Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, nagyon aranyos vagy! :D

Anyukám barátnője most hívott, hogy szerzett nekünk 3 karton bébiételt :?:

Talisok még mindig sehol?

Esztó, akartam kérdezni, hogy csak 3an mentetek a Balatonra?

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi, szupi képek! Hogy te is milyen irigylésre méltóan és szemtelenül vékony kétgyerekes mami vagy! :)
Jó fej a papotok, mennyivel jobb lehet így keresztelőt tartani, mint egy vasfejű, mosolytalan pappal. Nálunk anyósom ragaszkodna hozzá, hogy víz alá mártsuk Marcit, mert ő nagyon szeretné. Én viszont nem vagyok megkeresztelve és nem volt templomi esküvőnk sem (úgy tudom ez viszont kell a keresztelőhöz...vagy nem?) És bár tudom, hogy a keresztségtől ő nem lenne semmivel se kevesebb és a nagymamának is fontos lenne, én viszont tisztában vagyok vele, hogy nem lesz igazán szerves része az életünknek a katolikus vallás (talán még sátoros ünnepeken sem). Így meg álszent dolog. Szóval nem'tom, még dilemmázok egy kicsit rajta...

Incike, nagyon kedves tőled a meglepi, az oroszlános kép különösen tetszik :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Most ertunk haza,voltunk kirandulni vasarolgatni!!

Eszto, nagyon szepek vagytok!!!! Almi gyongyoruu, mint mindig :D
lancot en kerdeztem! sztem rendelek !! :roll:

Szofi,Annus, nekem tegnap fordult csak meg a fejemben a nevado :lol:

mozza, Boro most kezte el a napokban h durvan fog mindent! kapott egy olyan csorgot amit tobb felekeppen lehet megfogni.. meg bekapni is! es most akkora kedvenc lett h letenni se akarja. van h uvolt ha elveszem.. :D eloszor amugy mutogattam csak neki es nagyon elnyerte a tetszeset! csomo idot szantam ennek mert mar zavart ugymond h nem is akar annyira nyulni erte meg csak racsap.. vagy melle :lol:
majd dobok mindjart kepet vele!! :roll:

Gyongyi, Marci is nagyon szepseges!!!!!! kis husiiiii :)
mi is akozeli sulyban vagyunk :lol:

Adraci, melyik tipusu fptek van?

Bobi,nagyon szepek vagytok,mindannyian :D
Es hat ez nem is kerdes.... sztem Iringo tiszta anyja! de nagyon durvan 8) :lol:
Viszont multkor megneztem Gyongyvirag kepeit,azon az oldalon amit linkeltel! :roll:
es Ő tiszta apja ranezesre :lol:
kivancsi vagyok Iringo ennyire "te" marad e :roll:

kicsinyitem a kepeket es hozok parat! magamrol is.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Incike, milyen kedves ajándék, köszi!!!!

Netti, igen, Gyöngyöm tiszta apja, főleg, ha látnád a kiskori képeit. Iringó meg tiszta bátyám, elővette a 3 hós képeit, így már nem kérdéses, hogy rám hasonlít, nem az apjára! :-)
Iringó is most kezdett el fogni erősebben, eddig csak ha a kezébe adtam a dolgokat, most már magától nyúl mindenért.

Gyöngyi, köszi, de a fekete vékonyít! :wink: Mi sem vagyunk egyházilag megesküdve - még, mert szeretnénk majd. Papja válogatja, nekünk egyik gyereknél sem kértek semmilyen igazolást a keresztszülőktől sem.
Nagy templombajárók mi sem vagyunk, sőt, a református vallás közelebb is áll a szívemhez, mint a katólikus, nagymamáink viszont forognának a sírjukban, ha reformátusra kereszteltük volna a gyerekeket. :lol:

Adraci, ha 1-es fokozatú a "szék" :lol: , alkkor sokat is ellehet benne, nekem néha abban alszik el 2 órára. :roll: 3 HÓNAP után már többet is lehet ebben a pozícióban.
Vendég
 


Igen,ma vagyunk 4 hónaposak!!!Ennek örömére velem fürdött a nagykádban :wink: :lol: Nagyon élvezte!Csináltunk fényképeket apával is,majd teszek fel!

Inci!
Jaj de szupik!!!!Köszi szépen,én magunkra ismertem 8)

Na nálam is ez a helyzet,hogy olyan álszent dolog lenne keresztelni...amúgy a keresztapa sincs megkeresztelve....Amúgy nekem volt olyan könyvem h bibliai történetek gyerekeknek,meg volt bibliám is.És annak ellenére h senki se vallásos a családban olvasgattam.Meg ha bemegy az ember egy templomba,nekem még a torkom is összeszorul.Ott van vmi semmihez se fogható szépség,érzés.
De most meg nem tudnám mondani h mi a különbség a katolikus és a református között :oops:
Meg ha gyerkőc megkérdezi h mi az h karácsony,akkor nem a télapó bemászik a kéményen verziót mesélem majd neki :wink: Meg a húsvétnál se.Szerintem fontos h tisztában legyen ezekkel,tőlem meg fogja kapni azt a minimális dolgot a vallás terén ami ha tetszik neki és érdekli felőlem járhat hittanra is.De így mire kereszteljem???
Az a baj h akiket ismerek és meg vannak keresztelve,mindegy milyen korosztály,kb 1 kezemen meg tudom számolni h ki az aki esetleg templomba jár,vagy vmilyen szinten tartja a szokásokat pl böjt stb.Tudom nem csak a templomba járás számít,de se imádkozás se semmi...akkor mitől vallásos?Ezt sose értettem...
Meg tök jól esik mikor mamám mondja h imádkozott értem is :wink:

A lényeg ebből h nem akarom megkeresztelni csak azért mert az milyen szép,ha közben meg nem mutatom neki a példát....szóval majd mesélek neki ilyen bibliai történeteket és meglátom mennyire fogékony a témára :wink:

Na nem vagyok egyszerű eset..... 8)

annus11
 
 


sok leszek 8)

Kép az uj kishazikedvencel
Kép izmintavetel:)
Kép fincsi!
Kép ittis:)
Kép
Kép apajaval :)
Kép anyaval :)
Kép Boro probal kimaszni a kepbol :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Halihó!

Kitty, végül csak nem értél ide. :wink:

Jó volt a tali, mint mindig, majd igyekszem felrakni a képeket, csak fürdetés...

Kép
Kép
tinu
 
 


ui: fejemet ne nezzetek nagyon :lol: icipici szemcezura csuszott csak be.... :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
Várom a képeket!!!

Netti!
Na végre,micsoda képek Boróról!!És van közös kép is,meg ahol 3an vagytok! :lol: Ezt a nagy ajándékot! :wink: Látom megijedtél h megyek és fotózok én :lol: :lol: Na tényleg szépek vagytok!!!El se merem mondani mikor láttam utoljára szemceruzát :oops: Azt hiszem ki kéne már dobni ami a neszeszeremben van..... 8)

annus11
 
 


Most csak annyit, hogy szupi volt a tali! köszönjük Vanni!!!
Jövő héten akkor Anikónál. Annus, Bea, Barbival azt beszéltük, hogy felosztunk titeket egymás közt, és szívesen elviszünk!

A védőnő Csanád 5 hetes kora óta eltűnt... :shock: Nem jön, nem hív, semmi. Most mit csináljak? Csináljak valamit egyáltalán?

Jajjj, egész nap hulla nyűgös, nem értemmmmm!!!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
incike
 
 


incike!! agyon szep kepket csinalsz :oops: koszooonjuk :oops: :)

szofi, sztem orulj neki :lol: a milyen szabin van 1 honapis azt mondta. amugy meg sose szol mikor jon! es mindig a legrosszabbkor :roll: egyebkent kotelezo nekik jonni, szoval jol vegzi a munkajat :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus :lol: :lol: most minden nap kirandulunk! ugyhogy lesznek kepek dogivel :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, na végre, közös fotó :-) Nagyon csinik vagytok! Boró és a cicás partedli nagyon kúúúl :D, a családi fotó meg nagyon szép.

Tényleg és talikon mikről szoktatok beszélgetni? Derült már ki olyan izgi dolog, ami a fórumon nem került napvilágra? Pl. valaki titokban a CIA-nak dolgozik vagy verseket ír vagy éjszaka tapadós szuperhős ruciban vigyáz a közbiztonságra (Supermom) :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Böbi, köszi, akkor megnyugodtam!

Netti, szupik a képeitek! Marcinak az a győzike mintás játékíves fp-je van. Nem tehetek róla, imádja a fekete-fehér kontrasztot! :? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci, sztem nyugodtan hagyhatod benne szunditani :D (B is odaig van az osszeallitasert,pedig nekem is mindig GYozike jut eszembe rola :lol: :lol: )

Gyöngyi :D
partedlizni mar muszaj, a kiscsaj kopkod.... ez az uj attrakciooo :lol: bocs, most undi leszek :oops: ma szajba is kopott 8) fincsi volt :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


'estét csajok!

ma nagon jó napunk volt, megvan a 6-9ig tartó hiszti ellenszere...eddig nem jött be most ugy látszik fordul a kocka...6kor eszik, 1/2 7kor irány a belváros, anya-apa fagyizik sétálgat, Lili alszik nézeget, ezt 8-1/49ig...aztán felhozzuk és alszik tovább,...EZ CSODA !!! ilyen lassan 3 hónapja nem volt... :D :D 8) 8) 8)

keresztelő: Lilinek és Julcsinak egyben lesz (sporolunk vazze, válság van 8) ) szep.5én, 3 órakor...ééééééés ugyanolyan lesz a ruhájuk...ééééés nem beszéltünk össze, tök véletlen, sssőőőőőőt még a cipijük is ugyanolyan...mivel csoringerek vagyunk most :? így nagy vendéglátás nem lesz...aki akar eszik velünk egy fagyit oszt jóvan...

holnaptól kicsit ritkábban leszek...megyünk anyukámhoz "nyaralni" van net...csak inkább "nyaralok"... 8)


netti: lili is köpköd és élvezi...telibe köpi a csöcsöm....aztán röhög...hmmm dejómóka :roll: ja és tökszépek vagytok

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, Boro is elvezi! :D remelem leszokik rola... nem tetsziiiiik :lol:

nekunk nemtudom lesz e nevado.. lehet az se :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Raktam képeket!

Nagyon helyesek az Álmi-képek, meg a Borókásak is!!!

Szofi: vajh Tüci beférne az ótóba??? Vagy 3 gyerekülés már totál gáz? És mit eszel holnap? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Álmos nagyon édi mikor fenn van!Persze akkor is mikor alszik! :lol:
Böbi,nagyon szépek vagytok Ti is!!!
Marci is aranyos nagyon!
Netti!Végre téged is lehet látni!Az avatar képeden nem is hasonlítassz magadra :roll: Na ezt jl leírtam,de gondolom érted :roll:
Nekünk most vasárnap lesz a keresztelő.Szép és jó lesz,de már annyi vita van rajta hogy lassan bánom. :evil: Majd írom a blogba.
Oda is írni kéne,de sajna ha a lustaság fájna én egész nap üvöltenék. :twisted: Vicceltem,csak épp sok a dolgom!
Incike nagyon szép képeket csinálsz!Hogyan???Mivel???Bár én olyan béna vok,olyat sem tok csinálni hogy a picikém színes minden más meg fekete fehér. :roll:
Annus,jó sok munka volt Karcagon,de szép lett.
Szofi eltűnt védőnő :lol:
Na elkezdem írni a bajaim,ha végzek,még ma felrakom.Megpróbálom röviden. :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ja, feliratot megint nem raktam. Ott voltak a talin: Zsüci és Kamilla, Szofi és Csanád, Barbi és Léna és a fiúk, Vanni és Marci. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Persze, persze, Böbi képei is nagyon tutik! Nálunk sem lesz se keresztelő, se névadó. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita, en minden hajjal mas vagyok :lol: :lol: de teljesen.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Na, megnéztem a képeketm amit én készítettem, egyáletem egyhalálom, legkésőbb holnap estére felteszem őket valahogy, csak helyet kell csinálni a gépemen, már több kép nem fér rá.,. én is nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy eljutottatok, aki eljutott!
Aerfen, hát, a tali azáért jó, mert megszemélyesednek ugye az embere
k.- babák- anyukák, és jó látni, hogy pl. már most milyen más karakter minden baba.. (pont ezt beszéltük Tinuékkal... ) Le lehet írni tulajdonképp mindent, de nekem pl, nem olyan jó a képzelőerőm
:roll:
vanni
 
 


Incike!
Itt borulok a képeken, nagyon aranyos vagy :) nézem az oldalt erre megpillantomBencét, meg kettőjüket egy oroszlánban hehe :) köszi :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: