Új privát üzeneted érkezett!

Erika,köszönöm szépen :D szobatisztasággal ügyik vagytok :D

Lois,értem,akkor kéne nekik többször adni belőle :roll: de most nincs hasfájás...

Angel,én tegnapelött próbáltam először a fekveszopit,szerintem jó nagyon,nem szakad be a hátam,de éjszaka nem merem,mert nem akarok elaludni közben...

Keny,drukk az uhuhoz! :D Majd gyere,és mesélj!

Twist,jó dolog a babaszobát készíteni...hát még mikor belakják :D

Timi,ez jó,mi itt mindig frászt kaptunk,hogy már alig vannak elöttünk szülők,te meg örülsz,hogy szép lassan felkerülsz a tetejére :lol: ...lehet a pánik késöbb jön :lol:

Till,jó utazást!

Krisz,régen láttalak :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Babák változatlanul nagy szépek, olyan jó nektek már babázhattok.Én még 2 in 1 -ben. Már nagyon türelmetlen vagyok, semmihez nincs kedvem. Így persze még rosszabb de nem tudok mit csinálni. kedden NST meglátjuk mit mond az orvos.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Szi Nikó,kitartás :wink:

Tippeket várok a vigantol beadásához :roll: ...kinek mi jött be?
Vendég
 

 
 

Nikó: kitartás!

Nyulasz: én előre sosem parázok, mindíg ott és akkor, amikor hajszálra az esemény. :wink: Tényleg nagyon várom, hogy babázhassak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Bocsi,kicsit eltűntem.....még olvasni sem nagyon tudtalak Benneteket az elmúlt időben. :roll:
Velünk minden okés,csak sokat jövünk-megyünk,meg az ikrek nem túl sok időt hagynak,hogy ide üljek.Állandóan szemmel kell őket tartani,vagy rohangálni utánuk,vagy ma pl. mindketten az ölembe akartak ülni,hogy ők is netezzenek.....na,így feladtam,inkább a kergetőzés. :lol:

Szerencsére a reggeli rosszullétek,öklendezések már elmúltak,a fáradtság is inkább csak este jelentkezik,így legkésőbb 10-kor én már alszom.
A pocim egész szépen alakul,hozzá most a sejhajom is.... :roll: Mondjuk eddig 2 kg-ot híztam,de én akkor is látom. :roll:
Van már kiskönyvem is. :D Szerdán megyek a Hajdú dr.-nőhöz genetikára meg komb. szűrésre.Már alig várom,hogy lássam a babócát.
Amúgy próbálok pihenni és napközben is aludni,ha tudok,az olyan jól tud esni.De a gyerekekkel sokat kell programozni,mert igénylik.
Az albumomban van pár új kép amik a napokban készültek.
Na,ennyit rólam.

Nyulasz!
Nagyon szépek és kis békések a babácskáid! :D A kakit jól felpaskoltátok,de a lényeg,hogy meglett. :wink:

Till!
Én is csak a szénsavas ásványvizet kívánom.... :D Eddig csak a nesteát tudtam meginni,de amióta megint terhes vagyok,azóta csak a buborékos víz megy.
Ja,láttam,hogy többek között engem is kerestél,aranyos vagy. :wink:

Jó volt olvasni a babás dolgokat,meg a picikről nézni a képeket.Nekem is megjött a kedvem,de nekem még messze van.

Most megyek,míg alszanak,addig kiteregetek,meg összerámolgatok kicsit.

Mindenkinek szép napot,jó babázást és jó babavárást! :D

puszi

Ági

pálgi
 
 


Nyulasz!
Én közvetlenül cseppentek a szájába és utána rögtön mellre teszem, nekünk bevált mert vele nem kell küzdeni és tuszakolni a szájába a mellemet.

Timi!
Így már minden világos, klassz, hogy végül megtaláltad az optimális kezelést :)

Angel!
Azt olvastam, hogy szopi közben oxitocin termelődik, azért az álomkór... bár szerintem a reggel 6 óra is megteszi a magáét......legalábbis nálam :oops:
A párna nekem sem jött be, a klasszikus formációban, de sok egyébre használom (ágyról nem lepotty funkció, Clarkapa éjjel ne vágjon kupán funkció etc.) szóval végül is nem bántam meg, hogy megvettem.
Ha Dió nagyobb lesz akkor meg túl magasra emeli a párna, akkor meg azért nem jó. Én sokféleképpen próbáltam, kiszedtem belőle, aztán újra visszatöltöttem , de a derekamon körben akkor sem ment.
Éjjel én is fekve szoptatok (nekem muszáj is volt, mert képes voltam ülve is elszunnyadni :oops: ), kitapasztaltam egy teljesen biztonságos és kényelmes figurát, de ahogy írtam tegnap a mostani sérülést is így szereztem :? (Valszeg lesz újra egy nap bimbóvédőben szopi, hogy begyógyuljon)
Nappal jobb szeretek ülve, akkor tudok pl. ide írni, ahogy most is :wink:

Nikó!
Húúúúúú, ez már nagyon véghajrá,én 39+3-on szültem :D Drukk!!!!!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till!
Az a legnagyobb baj, hogy tudja, de nem akarja... Olyan szorongás alakult ki nála, hogy a pszichológus nem győzte helyretenni. Pedig mi sosem bántottuk, nem szégyenítettük meg, semmi. De megnyugtattál, ezek szerint nem csak mi kínlódunk. És nálatok pont fordítva volt. Nálunk a pisi napok alatt 200 %os volt, éjjel sem kellett pelus.
vovanda
 
 


sziasztok!

na, köszi csajok, kiderül, hogy rajtam kívül mindenki fekve nyomatja? :lol:
kipróbálom most már én is, gondolom melléfekszem és helyezkedem/dünk... :roll:

Lois,
biztos így van! :)
én inkább magamhoz térek közben :shock: , a végére, belefogni nehéz, néha alig bírok megmozdulni éjjel v. hajnalban az etetéshez :roll:

gyanítom ez lesz, ahogy írod, hogy a párna később magas lesz... valszeg én is inkább kuckónak v. gurulásgátlónak fogom használni.

mostanában szinte mindig arra térek magamhoz, hogy ölelem a takarót, és félálomban olyan, mintha Maki lenne, és nem értem, hogy került oda...

tegnap rekord volt:
este f8-kor evett, kb 9-re tudtam letenni, és f3kor kért enni legközelebb! :D
lehet, hogy a mákosrétes??

angel37
 
 


Ági,szuper,hogy jól vagytok!És megvan az a bűvös 12.hét :D

Lois,tegnap adtunk először ebből a cseppből,de kaja elött nagy a pörgés,a ficánka,és nem akarom,hogy szemcsepp,esetleg fülcsepp legyen belőle,meg félek,hogy hirtelen több is megindul...most gondoltam a szopi utánra,amikor beájulnak,csak nem tudom,úgy lenyelik-e :roll:

Na ma feladtam,nincs fekve szopi...olyan hülyén tud "állni" olyankor a mellem,és Balázs egyfolytában bealudt rajta,ébresztésre 4 szívás,aztán alvás,ezt játszottuk fél óráig :evil: Így ölben legalább rányomok a cicimre,és attól percekig nem hagyja abba az evést.

Valaki próbálta a huggies newborn pelust?...egész jó,főleg a derékgumírozás tetszik benne...dm-es nem jött be,libero viszont igen...

Angel,jegyzetelek :D :D :D ..mákosrétes :lol: :lol: ...bár sajna nekewm elvileg kelteni kell akkor is őket,gyakorlatilag éjszaka kelnek,nappal nem mindig,akkor tényleg keltem őket.

Timi,elhiszem,hogy várod,tényleg szuper dolog :wink:
Vendég
 


Itt vagyok, csak Eszter állandóan macerál. :lol:

Fekve szopi: Ma délután a F1 alatt én is beköltöztem vele a hálószobába és fekve szopi volt, mert ahogy letettem a kiságyba, állandóan felébredt. Úgy döntöttem, jobb ha mellette maradok, akkor legalább alszik. Éjjel ülve szoptatok, mert a gyerekszobában nincs ágy. Apát meg hagyom aludni a hálóban. Szopipárna nekem sem jött be. Azzal csak aludni jó.

Bimbókrém: én Aventet használok, nem kell lemosni. Nem kenegetem állandóan, csak mikor tényleg csúnya.

Vanda, sajnálom a wc-zést... :(

Ági, gratula a 12. héthez!

Nyulasz, a cseppentéssel én megvárom, míg nagyra tátja a száját, és zsupsz. Kakis sztorin jót nevettem. :lol:

Nikó, már nincs sok hátra, kitartás.

Twist, a legjobb dolog a világon babaszobát csinálni. :wink:

Keny, üdv itt is! :lol: Klassz lesz az UH!!! Hozzál képet!

skrisz72
 
 


Mi most épp cirkuszolunk. Nem eszünk, nem alszunk, csak cuppogunk. Persze a cici állandóan kiesik a szájából, amit égtelen üvöltéssel kommentál. Megy a homorítás, fejrázás, karmolás. Most beraktam az ágyába, hadd gondolja át a dolgokat. Persze sír. Ilyenkor a szívem szakad meg, de már elfogyott a cérnám is. Fél 8-kor fürödtünk. Azt megelőzően már két órát lógott rajtam. Most 8 óra óta kínlódunk. :cry:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Hehe, ugyanaz a műsor megy nálunk is épp :D :D :D Épp az Apja beszél a "fejével" :D De előtte épp sikerült telefosni a hálózsákját, meg hallom most is rotyogtat, szóval szerintem ez a baja, nyűglődik.
Nálunk sincs ágy a gyerekszobában, én a mi ágyunkban szoptatok éjjel.... de be kell valljam nem is igen alszik a saját ágyában :oops: Babakocsi mózesében alszik ahogy hazahoztuk 3-4.-ik naptól. De tervezem a visszaszoktatást.

Nyuszi!
Én megfojtom a fejét, Apja cseppent, még sosem ment mellé. Én úgy tudom elég sz@r íze van, szóval lehet szopi után kiköpés lenne. Mi már nem newborn pelust használunk :cry: Ünnepélyesen adtam rá az utolsót még múlt héten, és szomin vettem le róla, hiába no, nagyfiú :roll: De amíg azt használtunk a huggiest nem próbáltuk, csak pamperst, meg liberot.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Mármint megfogom a fejét, nem megfojtom.......... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


http://www.teszvesz.hu/item710241137_imadnivalo_kisasszony.html

Nyulasz! Szájbacseppentés.
most gondoltam a szopi utánra,amikor beájulnak,csak nem tudom,úgy lenyelik-e

Nem kell, hogy lenyeljék, a nyálkahártyán át felszívódik (még a száj szélére cseppentve is). És az sem baj, ha néha 2 cseppen.

http://www.teszvesz.hu/item719372715_midi_pelenka.html
Én most tesztelem ezt a fajtát, és eddig mindent kibírt! Dupla gumi combnál, derékrész extra flexibilis, és vékony maga a pelenka. Nem műanyag, és jól tartja az éjszakai 12 órás 3-4* szopizós sokatpisilős cuccot is.

Kép
zölddisznó
 
 


látom voltak tegnap műsorozások!
egy-egy momentum ismerős :wink:

kb délelőtt 10-től egy-egy 20perces megszakítással fenn volt etse 10-ig :roll:
viszont 5:10-kor nyafogott csak kajáért! :D

rottyantáshegyek is voltak, apja már úgyis hiányolta a termést :wink:

azt én nagyon nem bírom, ha sír, max. pár perc, és kiveszem :oops: megfogadtam, hogy sose hagyom.

Lois,
nem tudjuk be freudnak :lol: , csak a fáradtság :wink:

Vigantol: ó basszus, de szeretnék már csak cseppenteni, de amíg a hülye vas megy, adom azzal együtt.
amúgy nekünk 2csepp alapból

angel37
 
 


Niko,
drukk holnapra!

Timi,
ja, a parával - ha ez ember tudja kezelni - így is a legjobb :wink: minek előre? úgyis jön! :roll: :D

Pálgi,
grat a 12.-hez! :D és a könyvecskéhez!
akkor holnapután fütyitipp várható? :lol:

Nyulasz,
eddig csak Liberót használtunk, nincs vele gond, csak kétszer kente össze magát térdig :wink: de nyilván rosszul adtam rá :?
bírta a hosszú éjszakai műszakot is (éjjel sosem cserélek)

a kórházban volt Happy pelenka, mindegyiken másik állat :D , az is tetszett, de nem tudom, hol tudnék venni...( a kórházban is hiába kérdeztem)

angel37
 
 


Sziasztok!!

Plági gratula a 12-héthez!!!
hjdú doktornőnél nagyon izgi lesz nektek!!! :D
Én nagyon paráztam de ahogy a többiek is mondták hatalmas élmény!!!

Angel mákosrétes? :lol:
Már kábitod a gyereket? :lol:

Zöldike tessék ahogy kérted vissza jött már 2kg. :wink:

Nikó már nagyon ott vagy a célnál!!!
Híreket kérünk!!!

Mi jól vagyunk tegnap a Forma 1 közbe lett egy pici dudor a hasam alján apa is látta lehet hogy drukkolt a gyerek és csápolt! :roll:
Ja és a paprikáskrumplit se szereti. :roll: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Zöldi! De rég hallottam rólatok! Úgy örülök, hogy meglettetek! Hannababa nagyon gyönyörű!

Nyulasz! Szépek vagytok, nosztalgiázok, ha rátok nézek! Nagyon rohan az idő nálunk, vagy ez mindenkinél így van?

Igyekszem majd visszaolvasni, de most a négynapos romokat takarítom el, mosok, kicsomagolok, mosogatok, főzök, stb. Hétvégén kipróbáltuk a strandot, 4 felnőtt volt 2 gyerekkel, de szenzációsan jól sikerült. Majd teszek fel képeket!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Nálunk éjfélig ment a hiszti. Aztán apa behozta a hálóba, fekve szopizott, majd elaludt mellettem. 4-ig aludtunk, aztán megint szopi. Mikor kiesett a cici a szájából, akkor átvittem a szobácskájába, ott folytattuk, hogy apa tudjon aludni. Most bezzeg megint 4 órája alszik... most ébredezik... megyek is...

Ja, Angel, elfelejtettem gratulálni az új kecóhoz! :lol:

skrisz72
 
 


Rani,
kedvesebb így, mint a pálinkás kenyér :wink: :mrgreen:
csak nem egy kis autóversenyző növekszik? 8)

Szöcske,
elég volt 4 felnőtt? :shock: :D
strandos képek jöjjenek!

Krisz,
köszi!! :lol:
nagyon várom... bár előtte még festés stb, némi új beszerzés, de tök jó lesz!

mi a frász volt tegnap? front vagy mi? :roll:
ja, ma meg lóbőr :wink:
aztán éjjel megint virágzik a tök.

apa épp az előbb hívott, hogy ilyen éjszakákkal már kiegyezne :lol:

angel37
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttem az UH-ról.Soha életemben nem izgultam ennyire a Kaáli intézetben.De a lényeg!!!:15,6mm-es PETEZSÁK(a minikeny) a méhben a lehető legjobb helyen!És mintha lenne szívhang,de még nem egyértelmű,ja és a sokk,mintha lenne még egy kis foltocska ami,kisebb a másiknál,bizonytalan képlet(lehet a kistesó)Jövő 7-en újabb UH addigra tuti kirajzolódik minden.Boldog vagyok!!!!!
keny
 
 


Keny! Óriási nagy gratula!

Kép
zölddisznó
 
 


Keny hatalmas gratula!!!
Vigyázz nagyon magatokra!!!

Angel hát igen ez így sokkal kedvesebb és finomabb is!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Angel! Imádom a humorod! Amúgy elég volt, bár amikor a férfiseregre hagytuk őket, volt kalamajka. Azért én is tudtam egy picit áztatni magam a termálban. Egy biztos, a strandon nagy volt a feltűnés, hirtelen olyan sok kedves ember vett körbe minket... :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Keny: gratulálok! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Keny,gratulálok én is :D
Vendég
 


Rani,
hát igen :wink:

Szöcske,
:D
képzelem a strandolást! :lol: :lol:
férfisereg? :wink:
képeket várjuk!

Keny,
gratuláció! :) drukk a köv uh-hoz!
akkor lehet, hogy ketten vannak? :wink:

angel37
 
 


Keny, jaj de jó!!!! Gratula!!! :lol: :lol:

Lányok, segítsetek már. Normális, hogy Eszter napközben szinte nem is alszik? Eszik, aztán max. negyedóra, félóra alvás. Aztán nézelődés, sírás, evés. Állandóan cicit kér. Nem fáj a hasa, mert ha cicin van elhallgat. Különben meg üvölt. És jól bírja, akár rekedtre is ordítja magát. Addig alszik, míg a cici a szájában van. Ha kiveszem, hogy ne ázzon fel, akkor ő is felébred, és ha nem kapja vissza, akkor már ordít. :cry: :cry:

skrisz72
 
 


Visszaolvasni esélyem sincs... :cry:

Állatkerteztünk Nyíregyházán... + az elmúlt pár nap termése:

Na, ki a szebb?

[törölt kép]


Elkaptuk a nagytesót:

[törölt kép]

Pasi, Laura és Süsü:

[törölt kép]

Igazi sztárfotó (az első, amin mindketten vigyorognak):

[törölt kép]

Pasi és a nagyok:

[törölt kép]

Elkaptuk az orrszarvút:

[törölt kép]


[törölt kép]


[törölt kép]
vovanda
 
 


Vanda, nagyon-nagyon szépek a gyerekeitek. :lol: Imádom a boldog mosolyt az arcukon. Bárcsak Eszter is mosolyogna kicsit. :oops:

skrisz72
 
 


Vanda: szép család vagytok! Az a páros mosoly mindent megér!

Skrisz: fog mosolyogni Eszter is, csak még nem tudja hogyan kell, úgyhogy edzi az arcizmait! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Krisz,
hogy normális-e, nem tudom, de ilyesmiket mi is csinálunk! :wink:
lesz mosoly is! :wink:

Vanda,
:lol: nagyon aranyosak vagytok! :lol:

angel37
 
 


Skrisz!
Tarts ki. Tudom, hogy nagyon szar, hogy nincs semmi "visszajelzés". De meglesz az a mosoly!
vovanda
 
 


Skrisz!
Nem kell sokáig várnod, EnyémGyerek már vigyorog rám kis a kis fogatlan szájával...... és nem a mellemnek, vagy egy orbitális pukinak, hanem nekem miközben szemezünk :D
Esztert illetően, meg a nyűglődést illetően, igen vannak ilyen napok, nálunk is ez volt tegnap.....én a frontokra fogom. A tesóm ma mondta, hogy az ő két gyereke mindig ilyen gázosan reagált az időjárási frontokra.

Nekem mindenből ki tud menni a cucc, tegnap a bokájáig kakás lett a gyerek Liberóban. Pedig szerintem nem bénáztam el, csak gondolom trükkös volt a "csapásirány" :roll:

Keny!

Szívből gratulálok!!! :D

Vanda!
Eszméletlen édesek a gyerkőcök! A szimultán mosolygós a kedvencem :D

Tegnapi nyűglődős napunk után, ma tündérmackóálom kölköm volt, ezer felé mentünk, békés szunya volt egész nap egy szopival meg némi dédelgetéssel megszakítva. Sőt, ma először autókáztunk kettesben, ott is beverte a szundit már a sarkon :D Szóval továbbra is elégedett vagyok a Prücsökkel, megtartom, most már úgy fest :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz - cumi? tea esetleg? lehet, h nagy a szopásigénye, Lea is ezt csinálta, amyg meg nem találta az ujját, csak ő öklendezett a cumitól...

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok!

Lányok,köszi a 12. heti gratukat. :D

Angel!
Hát én is kiváncsi vagyok,hogy lesz-e fütyitipp holnap. :D

Raniko!
Már nagyon várom,hogy lássam a Kistesót,most már olyan kis emberforma lesz.A dr-nőt ismerem,amikor az ikrekkel voltam várandós,többször voltam nála. :wink:

Skrisz!
Vannak olyan babák,akik alig alszanak napközben.Majd később biztosan beáll az alvása is.A cicizéshez nem tudok semmi tanácsot adni,sajnos én nem tudtam szoptatni. :roll: :cry:
Talán majd most.
Mosoly :arrow: nem kell sokat várni és fogsz kapni annyit,hogy nem tudsz vele betelni. :wink:

Vanda!
Nagyon szépek a gyerekeitek! :D

Keny!
Szívből gratulálok és drukk a kövi uh-hoz! :D

A frontot az én lányom is megérezte az éjjel,vagy nem tudom,lehet,hogy jön valamelyik örlője :roll: ....Hajnali fél3-kor borzasztóan sírt,fel is keltette Ábelt. :? Oké,visszaaludtak elég hamar,aztán Panni fél5-kor megint felkelt,az ágya mellett kellett ülnöm 1/46-ig,akkor visszaaludt. :? Aztán reggel 7 után keltünk.Most alszanak,remélem jó sokat. :D

Megyek is,hogy jusson időm erre-arra.

puszi mindenkinek

Ági

pálgi
 
 


Leo, cumit kitolja a nyelvével. Nem kell neki. Okos kislány. :wink: Teát még nem próbáltam.

Ma megvolt az első babakocsizás. Az odafele utat végigüvöltötte, a visszafelé úton elhallgatott, majd amikor rákanyarodtam a göröngyös utcánkra, akkor megint üvölteni kezdett. Hülye polgármester, már rég aszfaltos utcánk kellene legyen a szerződés szerint. Szarik megcsinálni. :evil:

Lois, nemsokára menned kell kontroll vizsgálatra, ugye? Prücsökkel mész vagy apával?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Szerintem a tea még korai! :roll: Egy ilyen pici babának még épp elég az anyatej....szomjoltásnak is.Szerintem....

Ági

pálgi
 
 


Ma azt hittem sosem érek haza a védőnőtől. Ott voltam egész délelőtt, annyian voltunk. Alexám nagyon jó baba volt, hagyta, hogy hallgassuk a szívhangját, bezzeg Hanga ütött, rúgott, bukfencelt, arrébb ment. (okos kislány, nem hagyja magát piszkálni.) :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Pálgi!
Nagy drukk holnapra. Nálunk a 12.-ik heti UH-n fel sem merült még csak tipp erejéig sem a neme. Bezzeg mikor mentünk hozzá a 18.-ik hetire :roll: (én háromszor fordultam meg nála) Mikor átváltott 4D-re villámgyorsan kapcsolt vissza 2D-re és kérdezte hogy akartuk e tudni a nemét. Mondtam neki, ha nem akartam volna tudni, akkor is tudnám, miután a Kölök 1 méteres nagyságban pakolta ki "férfiasságát" arra a gigamonitorra :lol:

Leo!
Megnéztem (csak a másik gépen volt hozzáférésem, és mostanság kevésbé olvastam blogokat), tündéri :D
Kérdés: Lánykád mikor kezdte el szopni az ujját? Mert mintha azt olvastam volna, hogy a 6-8-ik hét körül szoktak rákapni, és én is figyelgetem. De úgy látom, mostanában az öklét is kevésbe gyömöszöli a szájához. Nálatok hogy volt? Volt valami előjele??

Skrisz!
KisZé kifejezetten szeret terepezni, kicsit pattog a feje, de ált. akkor kómázik be teljesen. Bár ha terepezni megyünk (ahol nincs aszfalt, vagy ki a kutyával a rétre), akkor a nagy gumikerekű dzsungeljáróval megyünk, abban olyan lengéscsillapítás van, hogy ihaj. De ha a BBC-vel megyünk be a városba és rátolom valamire, az is oké neki. De nem mindig alszik, nézelődik meg "repdes" a kezével, szerintem élvezi :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Dokihoz egyedül megyek, itt hagyom a pasikat egymással, boldoguljanak :wink:
De amúgy az esti ügyeletbe megyek be a dokimhoz (kórház cca. 5 percnyire) szerintem hamar megfordulok, ellesznek addig. ClarkApa eléggé univerzálisan hadra fogható, bár a pelenkázásban eddig nem szerzett túl nagy rutint :)
Jut eszembe Kölök a változatosság kedvéért ma is belecsinált a hálózsákba, úgy hogy leszedte magáról félig a pelust, hogy csinálta... :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Halihóóóóó!

Plági azt nem csodálom, hogy várod.
Én is várom a csütörtöki UH-t de még azt se tudom milyen kütyüje van a nőgyogyimnak.
Jóvőhéten a védőnőnkívül még megyek én is az Istehegyire az AFP-t is ott csináltatom meg!

Timi gondoltam már rád merre vagy, de az a lényeg, hogy már otthon vagytok és minden ok!!! :wink:

Nálam még van némi rosszullét és monolog a WC-nek na persze az már nem sűrűn.
Tegnap is volt egy pici puklim a pocakomon olyan kis édes! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, nemsoká óriási pukli lesz a hasadon. :lol:

Lois, ez beszarás....szó szerint. :mrgreen:

Timi, ugye milyen szuper? :lol: Amíg a pocakban vannak, addig tündérek! :lol:

skrisz72
 
 


Keny! Nagy gratula, kicsit megkésve!

Vandus, nagyon nagyok vagytok! Szerintem lehagytatok bennünket!

Skrisz! Én is sokáig vártam a mosolyt, aztán most egész nap vigyorgunk! Kivéve a tegnap éjszakát, mert mindketten az ágyunkban aludtak, apa meg a végén a földön. Ki is van ma rendesen...

Így strandoltunk:
Kép

Kép

Kép

Kép

Az örök mosolygós huncut betyár fiunk: Kép

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcsi, jaj de édesek! És ez a kópé vigyor! Megzabálom!!!

skrisz72
 
 


sziasztok!

voltunk ma kontrollon a Margitban, fejlődésneurón. kicsi lányunkkal meg volt elégedve a pszichonéni és a főorv. asszony is :D :D
nem is kell mennünk egy hónap múlva, két hó múlva kell időpontot kérnem! ez mindenképp jóóó!
nem is tudtam, miket tud! :shock: bámulja magát a tükörben, fogja a rumbatököt! :D

mikor hazajöttünk, akkora triplát kakált, hogy ihaj! :shock: fél zacskó popsitörlő ráment, folyamatosan nyomta: mindig mikor tisztára töröltem, rátruttyolt :roll: össz 95gr mennyiségben.

cumi:
Maki is kilöki vagy öklendezik, egyszer bukott is miatta :?
jó, hogy nem szereti, de néha azért ellehetne vele :roll: :wink:

tea:
ha csak szopik, és eleget szopik, nem kell tea! se víz. még a nagy melegben sem!

ujjszopás:
néha, de szt inkább véletlen.

Ági,
hajrá holnap fütyi! :wink:

Timi,
kíváncsi leszek, kint is ez lesz-e a leosztás a csajok között! :)

Loisom,
légyszi áruld el a trükköt a babakocszással! :roll:
Maki végigüvölti :? a rázós terepet, ja, szereti, de itt kevés van, múltkor már néztek az emberek ,hogy miért tolom rá direkt a kis macskaköves részre! :)

KisZ és kutty mit szólnak egymáshoz?
mikortól lehet őket "összeengedni"? :oops:

angel37
 
 


Angel, lehet, hogy annyi a trükk, hogy Zé kisfiú, nekünk meg lányaink vannak. A fiúknak a vérükben van a vezetés. Legyen az babakocsi vagy nagy autó. :wink:
Tök jó, hogy kicsi Dió jól van. Én majd az egy hónapos vizsgálatot várom, hogy kapjak beutalót ortopédiára. A jobb lábacskáját elfeküdte a pocakban Eszter. Lehet, hogy fog kapni műanyag cipőcskét, hogy visszaálljon a helyes tartásba.

skrisz72
 
 


lehet! :wink:

na az ortopédia: kb két hete kértem időpontot, és októberre akartak adni! mondom koraszülött stb, hogy most már tul képp négyhós elmúlt, így túrtak egyet szeptemberre... remélem nem lesz késő! :roll: a Péterfyben egyszer mondjuk már nézték, de mittudomén mit lehet látni egy alig másfél kilós gyereken, akinek még mindig egy hónap múlva kellett volna megszületnie :roll:
ma mondja egy anyuka, hogy nekik is baromi későre adtak és még közölték is, hogy felelősséget azt nem tudnak vállalni, ha van vmi :shock: jó, mi? :x

hogy feküdte el Eszter a lábiját?
a gyógycipellő nekünk is lebeg, Maki kifelé tartja, azért.

angel37
 
 


Hali,ma már egyszer elolvastalak titeket,akkor időm nem maradt írni,most meg már nem emlékszem mit akartam...

Krisz,sajnálom,hogy Eszter nem alszik napközben,igaz mi is kezdünk elromlani,de még mindig sokat alszanak napközben...nekünk meg az éjszakák carok,mindig visszakéredzkednek cicrie,aztán pár perc alatt bealszanak...aztán 10 perc csönd az ágyban,aztán újra nyekergés...és ez felválltva...
...és eddig jól ettek,szépen a 20 grammról felmentünk az 50-60 grammig/szopi,most meg újra csak 30-ak(igaz mostmár legtöbbször 10 perc alatt),aztán persze visszakéreckedés,és még plussz 20-30 perc szopi után esetleg egy 10 gramm sikerül,mellem meg jajjjjj...azt mondták jobb lesz,de még mindig mintha késsel szeletelnék,annyira fáj,főleg az elején,de van hogy végig...

Lábacska,jaj szegénykém,elfeküdte :roll: remélem cipőcskét jól fogja bírni...

...bár most nem lehet egy szavam se,míg itt írok,ez a kiscsaj 8 perc alatt 70-et benyomott :shock: na remélem megjavulunk :D

Angel,ügyesek vagytok! :D Lehet nekünk is kell Noémit vinni ilyen fejlődésneurológiára,mert ma a doktornő nézte őket,és szerinte ő nem annyira tartja a fejét,mint Balázs...Balázsnak meg picit laza a csípője...kérdezem mit jelent,azt mondja ez előfordul korábban érkezett babáknál,de legtöbbször semmit nem jelent...2 hét múlva már lesz a saját dokinénink,kiváncsi vagyok ő mit mond.

Ági,izgi :D drukk! :wink:

Eani,remélem dokidna jó uhu gépe van! :wink:

Szöcske,Vanda tündériek vagytok!Kicsik-nagyok,mindenki :D Micsoda mosolyok...hát tényleg megéri :wink:

Timi :lol: bizony nem vagyunk egyformák :lol: Nálunk Balázs akciózott minden ilyesmi dolog közben,uhu,szívhanghallgatás,nst...Noémi meg tűrte...itt kinn,meg néha cserélnek,hol egyik,hol másik például tök jól elvan fürdés közben,meg míg várni kell a másikra,míg megfürdik,amaz meg végigordítja,másik nap cserélnek...tehát nem tudom azt mondani,hogy egyikőjük nyugisabb,másik kevésbé :wink:
Vendég
 


Nyulasz! Nálunk Kisnorbi volt a bólogató kutya fejű, nem tartotta a fejecskéjét, ezért járunk Dévény-tornára vele. Nagyon szépen fejlődik, mi egy kicsit elkéstünk vele, csak 6 hósan sikerült a tornát elkezdeni. Kb. 4 hótól látszott rajta, hogy valami nem stimmel, akkor rohangáltunk vele fűhöz-fához. Mondjuk, itt jegyzem meg, hogy az első 3 hónapban ki sem tudtam volna velük mozdulni egyedül.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: