Sziasztok!
Tali: időpont, helyszín nekünk megfelel. Felőlem akár lehet délután is (Csilla kérése), de mivel tényleg kevesen reagálnak időpont, helyszín ötletre, ezért ezt találtuk ki Lolával. De még nem késő át tenni szerda délutánra, ha többeknek az a megfelelő, de akkor most már más is nyilatkozzon!
Főleg a dolgozókra gondolok.... Én személy szerint messzebb levő helyszínre is elmegyek, ha arról van szó, de tényleg kevés ötlet szokott lenni ezzel kapcsolatban (kresz park volt már Zsanka ötlete, de itt többen közl. eszköz hiányában nem tudnak lenni, meg a kicsik sem tudnak nagyon játszani).
Szóval: még mindig akkor el lehet dönteni, hogy délelőtt 10 (vagy legyen előbb?? 9 óra?) vagy délután mondjuk 4 óra. Illetve a helyszínt. Nekünk jó a jubi park, de ha tudtok jó játszóteret, írjatok!
Akkor Tali érdeklődök:
Lola + 2 gyerek
EDB Anyu + 3 gyerek
.
.
.
Csilla: örülök, hogy jól éreztétek magatokat és ki tudtatok azért kapcsolódni. Mi is a három gyerek ellenére, szerintem kipihenten jöttünk haza. Azért jó, hogy nem kellett házimunkázni, tanulni stb.
Lola: szerintem is jó volt délután, de hallod, legközelebb tényleg egy fél hütővel talizzunk. Kaja, pia dögivel a gyerekeknek, mert "ezek" tényleg fél percenként valamit vetetni akarnak!
Emese el volt nagyon Somával... Urad mit szólt, hogy késtetek? Gondolom pihent addig is!
Szilvi: jó lett a vonalzód! De tényleg öregebbnek mutatja Áronkát!
Én is csináltam lili-s vonalzót, de diszkriminálják a három gyerekes anyukákat, mert nem fér be, csak 255 karakter, az meg nem fedezi a három gyerek vonalzóját. Pedig olyan cuikat, fényképeseket csináltam én is!!!
Ági: jól teszed, hogy elviszed Antit még egy dokihoz, személyesen javasoltam is Neked. Ott Sárberekben a zöld rendelőben szerintem a Felker Bernadett tök ari, fel kell hívni, hogy babát vinnél és akkor ad időpontot, hogy ne kelljen várni sokat. Az aszisztense elég arogáns, de a dokinő ari nagyon. Tőlünk év elején, mikor vittem Bencét 3000 forintot kért.
Rita: velem is volt ilyen, hogy az eladó nem jelentkezett, hiába írtam, stb. Nem is egyszer. Vagy munka, vagy nyaralás, vagy betegség volt mindig. Szerintem nyugodtan várj, mivel Te licitáltad, "muszáj" megvenned, legfeljebb értékelésben (ha ráadásul még bunkó is lesz) nem muszáj pozítivat adnod, adj neki semlegest, mert nem gyors kapcsolattartó. De hát mindenkinek közbe jöhet bármi... Én is max. 1-2 napot váruk, utána a telefonszámmal próbálkozom, úgyhogy szerintem is hívd fel!
Emesének szinte mindene Hanna-s lesz, de nem bánom, mert tényleg nagyon szereti (ami azt illeti, az utóbbi három napban kétszer néztük meg este a Hannah Montana filmet, mert tök szeretem én is a zenés, könnyű kis vígjátékokat)...
Örülök, hogy azért nem közvetlen Veletek van a gond, ha gondolod, meséld el a talin, hátha tudunk segíteni....
Betti: ma már ott alszik Isti? Tegnap végül is nem tették le aludni?
Irigy-irgy a korai fekvésért. Ilyenkor párod is lefekszik aludni? Gondolom ő korán kel, azért... Bár az én párom 5,20-kor kel és mindennap 11-12-ig kukorékol
. Kicsit dinka. Vagy mazochista
.
Legyen délután a tali, hogy Te is el tudj jönni Istikével?
Bár Gabi: Nektek meg a délelőtt jó, ugye??
Hát... ahogy gondoljátok. Nekünk mindkettő jó...
Szilvia