Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos letelt a szabi,oviszünetnek i vége holnaptól.... :cry:

Jó hír:
tortás albumomban vannak fent új képek,nyaralós album is készen van és most töltöm fel a babatalisakat is :lol:
holnap megpróbálom az esküvőit is és még ami eszembe jut....

Bencének sok boldog névnpot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lépek aludni,holnaptól 4.40-kor kelek,Vikim 5-kor :evil:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Lola: mindig hosszú sor van a befizetésnél! :( Mindegy, azért ki lehet bírni....
Megint nem jött be a tescos pelus. Nem bírt ki Dórinak 3 órát napközben, kifolyt a pisi. Meg kipirosodott mindkét picinek hátul a feneke felett derék résznél. Marad a rossmannos. Imádom. Azóta elmúlt a pirosság, mióta megint az van.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cserieri: mindjárt nézek képeket! Köszi a köszöntést!

Szegény Ti.... :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cseriviola!
Húúú holnap jó álmos leszel... a képek tutik, volt időd fényépezni, látom.
Ami feltűnt a képekről:
Betti, nagyon ráért! :D :shock: Vajon miért? Sok képen rajta van, máskor nem szokott! :!: :wink:

Áron: egyre inkább tiszta apukája! (Ha már Anyukája nem látja párját, így kegyelmez Neki a sors!)
Szilvia: hajpántod tök jól áll!

Lívia!
Tök jól nézel ki! :D (Rég láttalak.)

Szilvianyu: sajnálom a tescos pelust, látod minden baba más, tényleg!

lola77

Cseriviola! (tudom már alszol, de ezt nem hagyhatom szó nélkül)
Fregolit is vittél a nyaralásra? :shock:

lola77

Sziasztok!

Bencének boldog névnapot kívánunk!! Iwiw-re írtam...ide meg elfelejtettem délelőtt :oops:

Lola,
igen, más is mondta, hogy egyre inkább hasonlít Apájára a kicsifiam:) Édes szerelmem...hajpánt meg azért kell, mert a babahajaim egyre nagyobbak és egyre több van...ettől úgy nézek ki, mint akit megtéptek :lol: Szegény Noé, hogy kihányta a gyógyszert...

Szilvi,
nem tudom mi van a gyermekeinkkel...de már én is kivagyok. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni?? ÁÁhh :cry:

Nem tudom visszarakni a vonalzómat....nem találom a profilban, hogy hová kell beilleszteni. Kérnék egy kis segítséget a közönségtől :D

Tali nekünk is jó, általában bármikor. Majd figyelem, hogy mi lesz a helyszín és az időpont.
Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Cserieri!
Megnéztem a képeket. Nagyon jók :D :D A legtöbbet észre sem vettem, hogy csinátad rólunk :lol:
Köszönjük szépen.

KépKép
szilvia1981

Rosszalvó lurkók!!!
Javuljatok, hagyjátok anyát pihenni...

Dolgozóba menők (Cs.eri, Lívi),
Gondolom milyen hamar eltelt az szabival töltött idő...
Még én is tök rosszul érzem magam attól, hogy mától a szokásos dolgog vannak (kontroll, fejlesztés, stb...), hát még ha hajnalban kellene mennem...

Angi,
Julis gyönyörű a képeken.
Hínár és pillangókisasszony... nagyon tetszik!

Szilvi,
Hazajön apa! De jó! Hány napra?

Tali:
Jó időt mondanak...
Szerdától kánikulát!

Erika már kérdezted a Réka szülinapját...
Még nem tudom mikor tartjuk. (8-án lesz egyébként)
Majd hívlak időben :lol: ha lesz tartva...
Most hétvégén kiállítunk a Vértes Expon (Simon cserépkályhák, kandallók a benti részen), aztán 5-ei hétvégén anyuéknak és nagynénéméknek nem jó az időpont (meg akkor most végre az én szülinapom lesz tartva a barátainkkal), 12--ei hétvégén elmegyünk motorozni (akkor már 2 hónapja lesz hogy motorra sem ültem) talán 19-én össze tudjuk hozni a családot. Nem késő akkor szerintetek?
De lehet hogy nem tartjuk meg az ekkor szokásos nagy családi rendezvény keretein belül, csak akik ráérnek. Persze félek, hogy sértődés lenne abból...

Na megyek kelteni... bár lehet dobok még pár képet...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jó reggelt!
Szilvia1981!

A profilodban az érdeklődési kör alatt van az aláírásnak hely, oda kell a BB code-ot beilleszteni és alul az "elküld"-re kattintani.
Én a lilypie.com-on tudtam csinálni Noénak fényképest!

lola77

Sziasztok!

Szilvi: tényleg nagyon jól állt a hajpánt a talin, meg a karika fülbi is (amíg ki nem tépte Áron) :).

Cserieri: megnéztem a képeket. Tamara tortája is nagyon szép lett, aranyos!
Üdülős: sok ismerős helyszín volt... Tihanyban ugyan most nem voltunk, de már kétszer igen. Füreden meg most voltunk. Ugyanazzal a hajóval volt nekünk is a visszaút, mint itt nektek (Siófok2). Látom, Ti a Borcsa étterem előtt játszottatok, nekünk nem volt már idő arra felé is elmenni, mert indult a vissza hajónk, pedig nagyon ajánlották a Borcsát, hogy istenien és bőségesen főznek...
Nagyon arik vagytok a fotókon... nem volt hideg éjjel a sátorban? És nem volt kemény?? Még sosem sátoroztam....

Lola: szerintem a szárítót adták ott a kempingben, nem, Erika? Nekünk is adtak, mondjuk az üdülő volt...
Majd hívlak ma akkor!

Fél kilencig aludtak a lurkóim (Emese anyuéknál alszik, de előbb hívott, hogy még alszik a drágám). Most jól aludtak. Kétszer ugyan fent voltak fejenként, de kis ivás után aludtak tovább. Hajnalban a kisszoba nagy ágyára tettem Bencét, mikor felkelt és mellé feküdtem. Tök arin visszaaludt. Aztán kijöttem Dórihoz, mert mocorgott. Egyszer csak hallom fél kilenckor, hogy nyílik a kisszoba ajtó és csattog ki Bence! Olyan ari volt! Lemászott az ágyról és kitornázta magát a falat, ajtót fogdosva. Pedig tök sötét volt bent a redőny miatt! Édes babuskám!!! :)

Cirmike: akkor jó sűrű programok várnak rátok mostanság is! Milyen tortája lesz Rékának? Én még sosem ültem motoron... szerintem nem is merném kipróbálni...

Na megyek, Bence már evett, adok Dórimnak is!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megint csak pár percem van, szlad a lakás..Olyan furi, hogy apa nincs itthon.2 hetet voltunk együtt, és könnyen hozzászoktam a jóhoz, hogy van egy kis segítség.. Nagyon jól telt az elmúlt hét, csavarogtunk mindíg..vOLtunk a Corában.,jól bevásároltunk ruhákat a gyerkőcöknek, nagyon jó akciók vltakAztán 20*-án még strandoltunk egyet, gyerkőcök nagyon élvezték, este tüzijáték, Biusom tátott szájjal nézte, Antikám is egy darabig, aztán úgy döntött, hogy nem érdekli és elaludt..
Aztán tegnap felementünk a tURULHOZ és a kilátóhoz. Ngasoyn jü ,volt kicsit kirándulni, gyerkőcök is jót aludtak utánna. Ma voltam az Optikában, egyenlőre félretetettem a szemüveget, hogy ne csinálják meg (bár a lencse már meg van, előre ki is fizette.. :( ), elvisszük másik orvoshoz is Antót..Biztos, ami biztos.Bár ha a másik valami tök mást mond, akkor nem fogom tudni végképp, hogy mit csináljak..
Nem tudom mi van Antóval, de megint nem akar kakálni.Már hetek óta nem megy neki rendesen, csak kúppal..Eddíg meg minden nap volt széklete..Most még több barackot próbálok majd neki adni, hátha segít..
Később még jövövk...

Kép Kép
joosneagi

Pár kép, ha még nem unjátok.. :) Kép Anya , ezt egyedül építettem....

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép

Most megyek is, mert Antó nem tud megnyugodni.Napok óta nagyon nyügis, szabályosan sikít, he nem vagyok vele.. Biusom meg elaludt..

Kép Kép
joosneagi

Hajnal Bencének (utólag) nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Nagyon jók lettek a babatalis képek!!
Bezzeg pont én felejtettem otthon a fgépet,pedig én aztán ráértem volna fotózgani.Na majd a következőn. :D

Cserieri
Nagyon szépek guszták a tortáid picasan.
Gyerekkorod óta sütögetsz?
A nyaralós képek is nagyon klasszak.

Lola
Megvan már az órarendetek?Vagy majd csak első nap mondják meg.
Tényleg suliban első nap teljesen egyedül marad már a gyerek.Emlékszem én annyira bőgtem.Hetekig még pisilni sem mertem elmenni a suliban.Még enni sem mertem napokig,de olyan is volt hogy anyu másik zsebbe tette a szenyót,én meg nem találtam meg.
Remélem Isti találékonyabb lesz nálam. :oops:

Jági
Antika de édes a kenguruban.Nem szakadt le a hátad a végére?
Turulhoz mi is szeretünk járni,közel van,de mégis nagyon tetszetős.
Igazad van hogy megnézeted mással is a kicsi szemét.
Ágiék is hogy jártak Dorkával.Az egyik doki azt mondta rosszul hall,a másik hogy teljesen ép a hallása.

Cirmike
Örülök hogy hazaértetek.Nagyon szép lehetett minden.Várjuk a képeket.
Egyébként itt alsógallán is nagyon hamar már egyedül jönnek-mennek suliba a gyerkőcök csapatokban.Mindig van a kicsikkel nagytesók vagy felsősök.Sztem Istit igy én is elengedem majd.
Oviban még szülőkkel vagy nagytesóval jönnek haza.

Ma Istike elés sírós volt mikor otthagytam.Utána átment ordibálósba.Holnap ottalszik a lelkem.
Délután melóhelyre kell bemennem lefixálni a dolgokat.
Hu de nem várok vissszamenni.Nem lustaságból,amiatt ami vár.Állitólag idegbeteg főnökök,mindneki szanaszét van,elbocsájtások.Pedig azelőtt imádtam,jó nyugis volt a munkaköröm,rendi főnök.

Betti

Kép
berna23

Itt voltam. Olvastam, de nincs erőm írni. Nagyon ramaty éjszakánk volt! Majd talán este tudok jönni!
Tali nekem mindegy!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Tali
nekünk is lehet,hogy jó lenne a szerda......de mikor és hol lenne?

Készen vannak az albumok:)
Köszi a hozzászólásokat a képekhez.......

sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Lola,
biztos, hogy álmodnak a fiaink! Tuti....de hogy rosszat...mitől ámodnának rosszat? Nálunk a tévében csak a jimjam megy és a vuk....nem tudom...de szörnyű ez.
Persze, szeretnék menni én is a módszertaniba, voltunk bent úgy fél éve, felírták Áront valami listára. De mindenképp jó lesz kimozdulni, Áron úgyis imájda a gyerekeket. Én még a ringatóra is lehet, hogy elviszem Áront, ha vége a szünetnek.

Cirmike,
egy hétre jön haza Gábor, végre...aztán mi megyünk hozzá. Már nagyon várjuk.... :D

Szilvi,
Nálatok hogy ment az éjszaka? Nekünk jobb volt, "csak" négyszer kelt most....remélem hamarosan abbamarad ez, mert lassan olyan leszek, mnt egy zombi :roll:

Most csak ennyi, nézem a légcsavart...milyen jó is ez a felvevős upc :lol:

ja, és remélem mostmár működik a vonalzóm...

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Lola,
biztos, hogy álmodnak a fiaink! Tuti....de hogy rosszat...mitől ámodnának rosszat? Nálunk a tévében csak a jimjam megy és a vuk....nem tudom...de szörnyű ez.
Persze, szeretnék menni én is a módszertaniba, voltunk bent úgy fél éve, felírták Áront valami listára. De mindenképp jó lesz kimozdulni, Áron úgyis imájda a gyerekeket. Én még a ringatóra is lehet, hogy elviszem Áront, ha vége a szünetnek.

Cirmike,
egy hétre jön haza Gábor, végre...aztán mi megyünk hozzá. Már nagyon várjuk.... :D

Szilvi,
Nálatok hogy ment az éjszaka? Nekünk jobb volt, "csak" négyszer kelt most....remélem hamarosan abbamarad ez, mert lassan olyan leszek, mnt egy zombi :roll:

Most csak ennyi, nézem a légcsavart...milyen jó is ez a felvevős upc :lol:

ja, és remélem mostmár működik a vonalzóm...

KépKép
szilvia1981

Sziasztok csajok!

Még egyszer köszönöm mindenkinek aki írt.
Sajnos ma egész nap dokinál voltunk (vércukor terheléses vérvétel, nőgyógyász), holnap meg folytatódik a lányom kivizsgálása.
Ma nagyon elfáradtam alig tudok ülni, úgyhogy röviden próbálok válaszolni.

berna23

nagylányom rendesen született, és reménykedem, hogy a pici is úgy fog, mert a párom nagyon szeretne bent lenni
annó a nagylányom is apás szülés volt, de a mostani párom nem a nagylányom apukája

A kreol bőrét az apukájától örökölte :)

lola77

A lányomat Gvennek szoktuk általában hívni, de van aki Gveninek becézi, mert az kedvesebb.
Ő eddig a micimaci oviba járt, mert csak ott volt tavaly hely, de most átvették a Kodályba.

cirmike77

Köszönöm, hogy te is írtál, szőlős nagyon szép hely, az orvosom is ott lakik :)

Valaki szült Komáromban? Nekem a Rókai doktor az orvosom, nagyon megvagyok vele elégedve, Gven is nála született.

Szilvia

Mindenképpen olyan nevet szerettem volna a gyerekeimnek ami különleges, egyszer a story hátuljában lévő babáknál láttam Gvendolin nevet onnan jött.
A Mia és a Lia név névutókönyvből tetszett meg mindkettőnknek.

Köszönöm, hogy segítesz igénybe is venném ,mert nem ismerünk senkit, úgyhogy jól jön a segítség tanárnéni választásban.

Ha megnéztek az iwiwen nyugodtan jelöljetek ám be, legalább én is látlak titeket.

Rita

Igen most már tudom, hogy ki vagy :)
Te is a Fellnerbe jártál suliba ugye?

Mindenkinek édes a kisgyermeke, nézem ám a képeket, bár sokszor elolvasni nem tudom mit írtok, mert nem bírom sokáig az ülést :(

Sajnos még a mostani talikra nem nagyon tudok elmenni, de remélhetőleg napról napra jobban leszek és akkor megyünk.

Dokinál ma minden rendben volt, pici nagyon aktív
:D

Mindenkinek további szép napot

fiamette

Sziasztok

Fiamatte
Én Istim és Rokay bácsinál született.
Rita és Moncsi is ott szülte a gyerekeit innen a topicból.
De jó neked,akkor Te már a szépen felújitott szülészet kényelmét élvezheted.Bár sztem a kedvességük szaktudásuk a legfontosabb.
Én egy percig nem éreztem magam rosszul ott.
Pihenj amennyit csak tudsz.

Szilvia
És mennyi időre mennétek ki apjukhoz?Végleg?
ŐŐ Áron majdnem kétéves a vonalzód szerint.

Betti
Rohanok,valami gond van Istinél

Kép
berna23

Mi is mennénk a talira..Hol lesz?

Kép Kép
joosneagi

Betti4

Mi volt Istivel??

Kép Kép
joosneagi

Ági
Ja semmi extra,csak a szokásos nyüglődései. :D Nem akart úgy fordulni a moszkvicsa,ahogy azt ő elképzelte.
Annyira de annyira fel tudja magát húzni. :D

Jó éjt mindnekinek.Mi már ilyen hamar ágybabújunk kiscsaládommal.

Kép
berna23

Sziasztok!

Én is most korábban jövök. Gyerekek már ágyban és alszanak is. Együtt fürcsiztek megint, de most nem gyors füri volt Gergőnek, hanem hagytam hagy pancsizzon. Mivel szépen csücsül már ezért hagytam őket így együtt. Nagyon élvezték. Ruhákat válogattam délután. Megnéztem mit kell majd venni a fiúknak őszre, télre. Úgyhogy majd megint bújom a teszveszt, meg a vaterát.

Fiamette!

Mielőbbi erőre kapást. Holnap meg is lesz az eredményed! Kivi vagyok milyen lesz. Milyen vizsgálat lesz Gvennek??

Betti!

Danim is elég "berágós" fajta.

Tali!

Most végül is akkor mikor lesz??

Megyek mert készül a pizza tészta, aztán még nyújtok, kenyek, meg sütök.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Vagyok én is,Míra már alszik.Éppen Atikának hímzek egy Bob-os figurát oviszsákot szeretne belőle.

Szilvia!
igen eltudtam adni,vettünk is másikat bár amit eladtam ezt csak 2-3 hónapig használtuk,mivel Hanna napközis és nem hordják haza a cuccost.De a tiétek szuperebb volt.Először ő is Hannah Montanast akart,de végül a tescoban meglátott egy disney tündéreset és azt kérte,hiába próbáltam róla lebeszélni. :evil: Neki ez tetszett.

na felébredt küldöm folyt köv.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na szóval,volt egy böfi és visszaaludt.

Anett,örülök,hogy rámismertél.Igen a fellnerbe jártam én is.te mikor?Örülök,hogy minden rendben volt dokinál,én is mindhárom gyerkőt nála szültem,megvoltam vele elégedve,bár most Míra olyan gyorsan jött,hogy majdnem nem ért be :lol:
Gven gondolom nagyon várja már a tesót.Kár hogy nem tudtok talira jönni,de mindent a babáért.

Cserieri,nagyon szupik a torták,a noddy-s és a hercegnős ostyás?nehéz rárakni?hol vetted és mennyibe került?oroszlányon néztem 1200 ért.Nálunk most a feketeerdő torta a sláger,azt sütök Hannának és arra kéne HSM-es vagy Hanna Montanas.

nem tudom kinek mit akartam irni,ne haragudjatok de annyira szita agyam van.A "problémánk" nemigazán oldódott meg,és ugy néz ki nem is fog,de most már próbálom magam kivonni belőle.Leirni nem akarom,mert annyira nem publikus,de majd esetleg a talin elmesélem.
Végülis akkor szerda hány óra?
Nekem fél 1-ig kell mennem az ebédér,ugyhogy vagy korán megyünk,vagy 11 után érek csak rá.
én is 1 hete mosok,napi 3-4 adagot,már Hanna ágya teli van,holnap vasalás.már kimostam a téli ruhákat,az eladandókat,mindent kiselejteztem.Alig maradt valami.főleg Atinak.Na megyek még gyorsan kiteregetek,oszt alvás.

jó éjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja Szilvia!
Tőled szerettem volna még kérdezni,de már régóta tesz-veszelsz.
vasárnap nyertem egy etetőszéket,irtam is a csajnak de nem válaszol.gondoltam várok még 2-3 napot mert jövőhétnél előbb ugysem tudok utalni,aztán felhivom.Mit kell csinálni ilyenkor?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Gabi, szupi az a F.P járássegítő, nagyon tetszik! De jó hogy legalább erkélyetek van! És hogy még téliszalámi is terem ott! Nincs szükségetek albérlőre?

Cirmike, nem tettél fotókat! :cry:

Rita, Anikónak van sok cucca - elvileg - ami Atira jó lehet, ha vásárolni akarsz Neki!-csak 1 ötlet.

J.Ági! szuperek a képek, mi is nemrég voltunk fenn (ősszel :? ) én is kenguruztam még Noét. Legközelebb akkor megyünk ha már jár!
Bius nem jár még ezek szerint bölcsibe?
Azt nem írtad, hogy kitágították Antó szemét? Karkóhoz ne vidd, csak ha van idegrendszered! A szemüvegre se írtál választ... :?

Szilvianyu: jó volt a délután, de hát a lurkóktól dumálni hallod! A fényképeket átküldöm, bár nem mind lett jó, bemozgott Soma, na mindegy!

Szilvia1981!
Igen a ringatóra is elnéznénk sz.tem mi is, majd egyeztessünk. ide a kodály téri fittnes-be gondoltad?
Álom: nem úgy rosszat, csak tán feldolgozzák ami napközben történt velük és hát fel-fel ébrednek közben mert túl sok inger vagy ilyesmi...

Anett!
Melyik óvónénihez került a lányod? (Zsuzsi néni?)
hú akkor inkább tényleg feküdj, ha nem tudsz ülni! lesz még tali máskor is, pár hét múlva!

AKKOR KÖZHÍRRÉ TÉTETIK, HOGY TALI:
2009. 08. 26. SZERDA, 10.00 ÓRA JUBI PARK!
(Bocsi, hogy megint itt, de senki nem mondta a messzebbről jövők közül, hogy gond lenne!)

lola77

Ja még Noé mai műve:

Kép Kép

Mikor lefele jönne, nyög ezerrel, hogy segítsek! :D

lola77

sziasztok!

Betti,
köszi ,kijavítottam :lol:

Lola,
az lehet, hogy sok az inger nekik...nem tudom mi lenne a megoldás :? Édes Noé, ahogy kűzd az asztalon :D Nekünk jó a tali, bár Áron pont akkor alszik általában....
Igen, az euro fitnessbe gondoltam. Szeptemberben kezdődik.

Most csak ennyi, megyek aludni...amíg lehet.
Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Mi is megjöttünk a nyaralásból. Sajnaennek is végelett. Nagyon jól éreztük magunkat. A csajok egyszerűen haláliak voltak. Élveztek mindent, és nnem is volt gond velük. Persze leszámítva a takonykórt.

Sajna Ági az elektromos orrszívó nem vált be,nem is szívott semmit. Igy kértünk porszívót a szállodában, és hát nem is mi voltunk az egyetlenek. Mondta a takarítónő, hogy mindig szoktak kérni. Szóval azzal megoldottuk.
Nagyon szerettek pancsizni, és anyós is sokat vigyázott a lurkókra, igy mi tudtunk egy kicsit kikapcsolodni. Persze aktív kikapcsolódást választottam, ami a férjemnek hát nem is tudom... nem mondta, hogy nemtetszik. Fallabdáztunk, röpiztünk a vízben...

Aztán szerdán mentünk Balcsira. Az is nagyon jól sikerült. Haverokkal voltunk egy nyaralóba. Csak nekünk vannak gyerekeink, meg az egyik lánynak egy fia. A fiú lenn volt 2 napot, vele Niki játszogatott. Viszont a haverok nagyon rendesek voltak, sokat játszottak a csajokkal. Niki első nap megszerette őket,és sokszor hiányolta is este, hogy miért nem alszanak velünk.

Szóval összességében szuper volt minden, csak kár, hogy haza kellett jönni.

Bocs ha most nem reagálok mindenkinek, de nincs sok erőm visszaolvasni.
Anettnek ődv közöttünk, nekem két lányom van.
Bencének meg utólag is boldog szülinapot.

Most hirtelen ennyi.

Ja még annyi, hogy tali nekünk is jó, bár jobb lett volna délután, mert nekem is Vivi pont akkor alszik délelőtt. Egyszer már lehetne délután is.

Most mentem.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Tali:
időpont, helyszín nekünk megfelel. Felőlem akár lehet délután is (Csilla kérése), de mivel tényleg kevesen reagálnak időpont, helyszín ötletre, ezért ezt találtuk ki Lolával. De még nem késő át tenni szerda délutánra, ha többeknek az a megfelelő, de akkor most már más is nyilatkozzon! :) Főleg a dolgozókra gondolok.... Én személy szerint messzebb levő helyszínre is elmegyek, ha arról van szó, de tényleg kevés ötlet szokott lenni ezzel kapcsolatban (kresz park volt már Zsanka ötlete, de itt többen közl. eszköz hiányában nem tudnak lenni, meg a kicsik sem tudnak nagyon játszani).

Szóval: még mindig akkor el lehet dönteni, hogy délelőtt 10 (vagy legyen előbb?? 9 óra?) vagy délután mondjuk 4 óra. Illetve a helyszínt. Nekünk jó a jubi park, de ha tudtok jó játszóteret, írjatok!

Akkor Tali érdeklődök:

Lola + 2 gyerek
EDB Anyu + 3 gyerek
.
.
.

Csilla:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat és ki tudtatok azért kapcsolódni. Mi is a három gyerek ellenére, szerintem kipihenten jöttünk haza. Azért jó, hogy nem kellett házimunkázni, tanulni stb.

Lola: szerintem is jó volt délután, de hallod, legközelebb tényleg egy fél hütővel talizzunk. Kaja, pia dögivel a gyerekeknek, mert "ezek" tényleg fél percenként valamit vetetni akarnak! :) Emese el volt nagyon Somával... Urad mit szólt, hogy késtetek? Gondolom pihent addig is! :)

Szilvi:
jó lett a vonalzód! De tényleg öregebbnek mutatja Áronkát! :) Én is csináltam lili-s vonalzót, de diszkriminálják a három gyerekes anyukákat, mert nem fér be, csak 255 karakter, az meg nem fedezi a három gyerek vonalzóját. Pedig olyan cuikat, fényképeseket csináltam én is!!!

Ági: jól teszed, hogy elviszed Antit még egy dokihoz, személyesen javasoltam is Neked. Ott Sárberekben a zöld rendelőben szerintem a Felker Bernadett tök ari, fel kell hívni, hogy babát vinnél és akkor ad időpontot, hogy ne kelljen várni sokat. Az aszisztense elég arogáns, de a dokinő ari nagyon. Tőlünk év elején, mikor vittem Bencét 3000 forintot kért.

Rita: velem is volt ilyen, hogy az eladó nem jelentkezett, hiába írtam, stb. Nem is egyszer. Vagy munka, vagy nyaralás, vagy betegség volt mindig. Szerintem nyugodtan várj, mivel Te licitáltad, "muszáj" megvenned, legfeljebb értékelésben (ha ráadásul még bunkó is lesz) nem muszáj pozítivat adnod, adj neki semlegest, mert nem gyors kapcsolattartó. De hát mindenkinek közbe jöhet bármi... Én is max. 1-2 napot váruk, utána a telefonszámmal próbálkozom, úgyhogy szerintem is hívd fel!
Emesének szinte mindene Hanna-s lesz, de nem bánom, mert tényleg nagyon szereti (ami azt illeti, az utóbbi három napban kétszer néztük meg este a Hannah Montana filmet, mert tök szeretem én is a zenés, könnyű kis vígjátékokat)...
Örülök, hogy azért nem közvetlen Veletek van a gond, ha gondolod, meséld el a talin, hátha tudunk segíteni....

Betti: ma már ott alszik Isti? Tegnap végül is nem tették le aludni?
Irigy-irgy a korai fekvésért. Ilyenkor párod is lefekszik aludni? Gondolom ő korán kel, azért... Bár az én párom 5,20-kor kel és mindennap 11-12-ig kukorékol :). Kicsit dinka. Vagy mazochista :).

Legyen délután a tali, hogy Te is el tudj jönni Istikével?
Bár Gabi: Nektek meg a délelőtt jó, ugye??

Hát... ahogy gondoljátok. Nekünk mindkettő jó...

Szilvia
emesedora

Húúú, laptető! :oops: Mindegy, engem már nem érint! :)
emesedora

Rita: vasalnivaló itt is van... de úgy vagyok vele, utolsó hete Emesének a nyári szünetből, nem akarok ezzel szenvedni. Max. esténként, ha lesz energiám. Kb. másfél méter a mienk! Tietek?? :) Rendezzünk vasalatlan halom magassági versenyt! :)
emesedora

Sziasztok!

Lola!
Tényleg elmaradtam a regálásokkal, így nem írtam a szemüvegről.. :oops:
Szóval, tegnap voltunk a Karkónál..Ő rögtön tudott időpontot adni, ami nem meléékes a szemüveg miatt, hogy még m
vissza lehessen mondani.Kedves-rendes volt a dokinő, amint odaértünk mehettünk is be, de !!! kb. 5 percet voltunk ott és ebben benne volt a kartonírás is..És, elkért 5 ezret... :(
A Nagy Anna megcsinálta a tágításos vizsgálatot és ez alapján mondta, hogy kell a szemüveg, aKarkó csak azt hajtogatta, hogy azt majd 1 évesen csinál egy komolyabb vizsgálatot, ahhoz képest ennek a komolytalannak is megvolt az ára..Végülis ő is megllpította, hogy fénytörési rendellenessége van(ezt mondta a Nagy Anna is), ugyanazt a +1,5-öt mondta ő is, de ő azt mondta, hogy 1 évesen akkor kitágítja, megnézi és akkor szemüveg. Na, most légy okos.. Végülis úgy döntöttünk, hogy lesz szemüveg, mert a Nagy Anna meg pont azt mondta, hogy minél hamarabb kezjük, annál hamarabb rendbejön és nem rögzül és romlik jobban.Remélem, hogy jót teszünk..
Keretből meg nem volt választék.A Pilla Optikában voltam, voltak akcis keretek kb.9 ezer körül, de mind nagy volt rá.Még ez a Zeiss keret is kicsit nagy, de a pánton lehet még állítani, hogy jó legyen.A keret kb. 16 ezer, abból a nő ígért 20 % kedvezményt a lenbcse meg 8000.. Elvileg holnap-holnapután meglsze..Kíváncsi vagyok, hogy hogy fogja elviselni picikém...Bius tegnaptól már bölizik, most csak ebédig..

Tali: nekünk jó délelőtt is, délután is. Ha délután van tudom vinni Biust is..Ha délelőtt, akkor tudok pár szót beszélgetni is.. :)

Később még jövök , mert kisfiam már itt kukucskál az ajtóban.-Már kúszik, négykézlábra emeli magát és onnan felül..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Tali nekünk délelőtt lenne csak jó és most tuti elmennénk!
(remélem Roli sem szabotálja...)

Tali:
délelőtt 10 óra:
Lola + 2 gyerek
EDB Anyu + 3 gyerek
Cirmike + 2 gyerek

Bp-tegnap:
Nem tudja mitől beteg ennyit Réka... de szerinte összességében nem vészes a helyzet (nem fullad, nem kell kóházba vinni ilyenekre gondol, gondolom sok ilyen esete is van), bőre is tűrhető (ekcémája, kiszáradása) kezelhető és kordában tartható a gyógyszertári készítményekkel.
Ételallergiát kizárja, tehát továbbra is mindent ehet. Viszont csinált vérvételt mindenféle más allergiára és immunrendszer vizsgálatra. 2 hét múlva kell telefonálni miatt, akkor mondja a további dologkat ill. új kontrollt ha szükséges.

Rolinak meg fül-orr-gégészeti góc kivizsgálását írta elő. Ezért gyors felhívtam a dokit aki Rékát műtötte és átmentünk még a János kórházba is. Várni kellett egy kicsit a dokira mert pont műtött, de addig ebédeltünk. Nem műtené meg Rolit, nincs góc (bár nagyobbak az átlagnál a mandulái).
Majd 1 év múlva kell csak újra allergia teszt, mivel 1 éve volt pont. 1 + es volt már akkor néhány pollenre. Ha az állapot rosszabbodna akkor lehet neki vény nélküli gyógyszert adni.

Ennyi. Hogy okosabb lettem-e ? Nem tudom....
Réka hétvégén már tök jól volt, erre tegnaptól ujra vízszerűen folyt az orra. Ja a leoltásai pedig negatívak lettek.
Lehet hogy vmi allergia (csak nem tej)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Tali nekünk jó mindkét időpontban.
Jubi park is jó,bár ha jönnek Jutte-ék akkor őneki annyi,mert Máté örökké kiszaladna a négysávosra,meg lehet Isti is bepróbálkozna.
Csóni.tón a játszó?Vagy tudtok valami elkeritett játszit?
Na de nem bonyolitom tovább.Holnapig csak eldől. :D

Emeseanyu
Képzeld nekem dunsztom sem volt ki az a Hannah Montana,de már felvilágositott az utcabeli kislány. :D Elhiszem hogy szeretik.
Tegnap a hosszú hétvége miatt nem aludt még ott Isti.Egyébként ma már kapaszkodott a lábamba,úgy sírt szegényem.
Ha egyzser valaki nekikezd vasalni,annak a mániájává válik,és nem bír vasalatlan ruhában lenni.Pedig valljuk be mire beérsz busszal vagy kocsival a vasalt blúzodba a melóhelyre,már nincs is különbség. :lol: Istin is rögtön összegyűrödik minden,főleg az autósülésbe.
Szóval Szilvikém néha lehet bünőzni.
Most én például vasalom Isti bölcsis ruháit.De már kezdem alábbhagyni,mert úgy utálok vasalni.Inkább szépen teregetek,meg vállfán szárítok. :D
Párom hajnalban 4:40-kor kel.Amúgy iszonyat jó alvó,leteszi a fejét és már horpaszt is.Nekünk isti miatt muszály korán feküdni,mert ha megy a tv vagy világos van nem alszik el.(rgy szoba átka)

Jági
Jó sokat kért a doki.Azért tekintettel lehetnének.Nekünk például az urológus nem akarta elkérni a rendes összeget Isti kukivizsgálásáért(csak ránézett és 6000Ft lett volna),igy csak 3000-et kért.Mit ne mondjak marha jó órabérük van.
Remélem hamar rendbe jön a kis szeme Antikának.
Biust hányra viszed reggelente?

Már kész van az ebéd,milánóit csináltam.Még kiteregetek,udvart söprök,felmosok,ja és megnézem a szomszédokat.Nemrég fedeztem fel hogy megint ismétlik.Én nagyon szerettem.

Betti

Kép
berna23

Megértem Csillát is, hogy a délelőtti alvás miatt jobb lenne a délután, de Nekem is pont 10 körül alszik Noé, ezért én vagy előbb elindulok és mire lebattyogunk elalszik, még dumálni is tudok egy 45 percet kábé amíg alszik, vagy mint múltkor ott altatom el, ha sikerül!
Amúgy délután is alszik Vivid, nem??? Nem tudsz jönni 9.30 felé és addig sétálsz Vivivel míg elalszik, addig biztos tudunk figyelni Nikidre! Hm?

Tényleg szegény Gabi már annyi tairól lemaradt, hadd jöjjön el, meg mostanában Cirmike is, szóval maradjon a délelőtt, aztán a következő akkor lesz délután és felmegyünk a Gálra, na mit szóltok????[u]

Helyszínnek jó a Csóni tó is!!!

Amúgy mi ma délután megyünk Szilvianyuval a Jubiba, ha valaki ráér, nincs más progi, eljöhet!

Betti: szegény Isti meg Te, kitartás, nagyon rossz ez mikor csimpaszkodva sírnak! Édes szívem! Remélem azért az alvás sikerül, ha nem is mindjárt ma, 1-2 nap múlva!
Nálunk is tegnap milánói volt, ma tojásos noki lesz uborkasalival!

Cirmike: hát tényleg sokkal nem lettél okosabb, de azért megnyugtatott a doki. Tejre már korábban diétáztattátok Rékát, nem???? parlagfű nem lehet?
Jó lenne ha Roli jönne holnap! Atival, Emesével,Somával ellene!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.08.25 09:02-kor.

lola77

Sziasztok!

Ági: na, akkor talán tényleg jobb, ha elkezditek most. Tényleg tök durva, hogy akár hány orvos, annyit mond! :twisted:

Cirmike: kíváncsi vagyok, mi lesz Réka eredménye. Én is allergiára tippelek, uramnak is ilyenkor jön elő, sok növényre ki lett mutatva neki, meg penészre. És mindig mégiscsak augusztus elején jön ki és tart egy hónapig. Bár Réka azért többször beteg. Szegényke! :( Jár még a szőllősi oviba? Vagy már elkezdhette a sárberkit?

Betti: hát.. bűnözni én is szoktam a vasalásban, de inkább ágyneműt, törcsit szoktam kevésbbé, gyerekekét, mienket nem tudom. Azokat mindig gondosan csinálom, nem visz rá a lélek! :) Persze itthoni pólóimat, amiben takarítok, vagy uram focis pólóját én csak lightosan szoktam.

Nálunk megy egy adag mosás, mindjárt lejár. Még sok mindent nem csináltam, várom anyut, hogy lefussak boltba. Krumplis tésztát csinálok.
Gyerekek kilenckor keltek. Dóri elég rosszul aludt éjjel, sokat sírdogált. Bence is fent volt vagy háromszor. Én részemről mosott rongy vagyok! :)

Na megyek is, csinálom a dolgom.

Nekem a csóni tó is jó lenne, de ott meg az a probléma, nem, hogy egy-két elszökős gyereket féltettetek, hogy befut a tóba, nem? Meg ott azért kevesebb játék van, a nagyobbaknak pl. szerintem semmi. De tényleg ahogy gondoljátok, ötleteljetek!!! Ja, meg aki kocsival jön, az neccesebb ott parkolni, nem?

Szilvia
emesedora

Majd még később visszanézek tali ügyben mire jutottatok...
emesedora

Sziasztok!

Tali:

Igen, nekünk a délelőtt lenne jó, de ha a többségnek délután, akkor ám legyen, de akkor semmiféleképp nem tudunk menni.
Úgyhogy a délelőtt 10 óraihoz feliratkozunk, aztán lesz ami lesz. Azért majd olvasom, hogy döntöttetek.

Cirmike!

Akkor nem lehettél sokkal okosabb, talán majd a vérvizsgálatok, meg az immunvizsgálat. Annyira rossz, hogy már az kis gyermekek is allergiások. Nagyon megkeseríti az ember életét.

Betti!

Nagyon ügyi vagy, hogy már ilyenkor kész az ebíídetek. Szomszédokat én is szeretem, de már vagy 2x végignéztem. Nálunk most is a Tikkabilla megy.

Jági!

Szerintem is a szemüveg minél hamar kell, ahogy az első doki véleményében írtad is. Nem nagyon értem ezeket az 1 évesen hozzányúlok, megnézem satöbbi határidőket. Miért pont "évfordulókkor" foglalkoznak komolyabban a gyerek problémáival. A gyerekek nem fejlődnek egyformán valaki 1 évesen fejlettebb mint egy másik vele egyidős társa és itt nem a beszédre, járásra gondolok, hanem látás, hallás meg ilyenek. Úgyhogy szerintem jól döntöttetek, a szem ill. látás nem játék, ez az én egyéni véleményem. Ki tudok akadni ezektől a "határidőktől".

Nálunk:

Éjszaka elég mozgalmas lett. Gergő vigasztalhatatlanul sírt és ha éppen nem akkor meg próbált elaludni, de vergődött már megint. A férjem kérdezte mit adtam neki enni, mondtam, hogy zöldborsó (direkt pasziroztam, hogy héj ne menjen bele) meg krumpli, csmell. Lehet hogy ez tett be neki, múltkor a brokkolival is uez volt a helyzet. Szóval 1 órára nyugodott meg. A nappaliban aludtunk megint a földön. Addig apa meg Danival küzdött, mert az orra tele volt az előző sírástól, de a Pesztonka elektromos orrszívóval (lévén, hogy éjfél volt nem akartunk porszívóssal) nem engedte, így ő is nyugtalan volt. Kikéredzkedett és végül, így hármasban később négyesben (jött a cica is) aludtunk a földön. Engem már nem is érdekelt, hogy hol csak aludhassak.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

J.Ági: szerintem is jó ha elkezditek Antónak most, én Sománál úgy szoktattam rá, hogy adtam Neki kedvenc játékokat (műanyag edényeket, fakanál, keverőkanál, ilyesmit) leültem Vele, mikor elmolyolt rácsempésztem a szemüveget hátulról. Kábé 5 percig észre sem vette, mikor igen akkor letépte, újra ráadtam észrevétlenül, akkor 10 percig bírta, majd így tovább! Azért 1 nap többször letépte sokáig, de hát figyelni kell! Megszokja ám hamar, főleg még ilyen kicsinek! Később nehezebb 1 éves kor után!!!!

Szilvianyu: csak Bettinek tóbaszaladós Isti, de Ő nem lesz ott! :D

Vasalási verseny: nekem most olyan 1 méteres!! Szilvianyu, úgyis Te nyersz, hisz 5-en vagytok! Ja, Ritáék is! :)
Én törcsit nem vasalok!!!!! Kilógja magát súlyánál fogva a szárítón!Sőt lepedőt sem, ágyneműt lightosan csak, mert nehéz a vasalódeszkán forgatni!Gyerekruhákat főleg, meg férjem pólóit (inget ritkán hord!) Nekem 1-2 ruhaneműmet, gatyámat muszáj!

lola77

Ja még egy kérdés!

Melyik a Jubi parki játszó, mert már teljesen elvesztettem a fonalat? Mihez van közel és hol lehet parkolni kocsival mind a Csóni-tó, mind Jubi parki talira értve?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

BOOKLINE-RÓL VALAKINEK VALAMI?????????[/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Mi mennénk a talira,de megintcsak 11 után érnénk oda valamikor. :(

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Csajok akkor legyen a szokásos helyen a szokásos időben. :D
Véleméynetek? :lol: :wink:

Gabi
Most csak azért vagyok ám ilyen hamar kész mindennel,mert már reggel nyolcra itthon vagyok.Igy akkor nekiállok házimunkázni.
Bezzeg bölcsizés előtt ilyenkor aludtunk még vagy lustiztunk az ágyikóba.
Sajnos én is ismerem azt az érzést amikor már mindegy hogy hol csak hagy aludhassak.
Mi az a Tikkabilla? :shock:

Lola
Sztem nem fog ma elaludni ott Isti,de remélem egy pár nap után már igen.

Csajok sztem én vagyok nyertes vasalnivalóban,mert nálunk három szekrény-nyi vasalni való van. :lol: :lol:

Betti

Ui:este még jövök hogy akkor hova menjek.
Amugy szerintetek nem gáz hogy igyis megyek,hogy nincs velem Istim?

Kép
berna23

Köszi én nem rendekel bookline-ról.

Kép
berna23

Vasalá verseny: nekem múlt héten leégett a vasalóm..Szerintetek????Már van egy kölcsibe, apum a hétre ígérte az újat...Neki kellene esnem, de amikor meglátom a mennyiségt, mindíg eszembe jut, hogy van más dolgom is... :)

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?