Új privát üzeneted érkezett!

hello csajok,

Trixi :(

jó talit holnapra!

Nekem jó szar napom volt, úgy látszik nekem nem a múlt héten jötta hülyeség, mint Mozzának és Nettinek, hanem most :shock: De komolyan mondom ilyet! :shock: Majd leírom a blogba, egyelőre még el sem hiszem, hogy ez velem megtörtént... :roll:

Lassan már megérkezik tényleg mindenki a nyaralásból :P

no, jóéjt! :arrow:

(a férjem azt a hülye repülőgépes filmet nézi, én látni sem bírom, úgyhogy kijöttem :? )

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!
Hú, nekünk is fura napunk volt.... sírás hegyek, igaz idegen helyen voltunk... és most 9.30-kor aludt el, ilyen még nem volt...

Tali: Küldöm a privit a talisoknak...
Szofi, Barbi hozza a 2 nagy fiát is... Várlak benneteket!
vanni
 
 


Sziasztok,

Annus,
Balatonalmádi mellé, Káptalanfüredre költözünk.Albérlet egyenlőre, de ha minden jól megy szeretnénk idővel megvenni.Családi ház.2 szintes, 5 szobás, konyha, fürdő, nappali és hatalmas udvar.Nyaraló övezet.Balaton 200 méterre, főút jó messze és erdő amerre csak lát az ember.

KépKép
harhaj
 
 

 
 

Sziasztok!
Trixi :(
Ma Hanna is nyafis volt.Gondolom az idő miatt.Bocsi,a blogba csak holnap írok,ma már hulla vok.
Meg én marha megnéztem a repülős filmet.Ilyenkor olyan rossz a hangulatom.
Viszont amit írni akarok,ahhoz ma jött az utolsó csepp abba a bizonyos pohárba. :roll: :evil:
Jó talit holnapra!
Szofi,Esztó üdv újra itt!!Kérünk képeket!
Ancsi jó pihenést!
Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


:evil: amiota meg van Boro nem lattam filmet. amugyse nezunk nagyon tvt,gondoltuk ma. ez a repulogepes szr..... :evil: mindjart lehozom a gyereket jatszom vele :roll: :oops: tuti ertekelne....... legkozelebb majd 10korul.. mert addig csak enni akar majd7 korul :(

Panndi, tenyleg ha lesz idod meselj a lanyokrol!! mar hianyoznak Zsofi megszolalasai is :D

Adraci,Anita, irjatok blogba :roll: majd irok en is..... nalunk nem nagyon rendezodnek a dolgok.. :?

harhaj, jobb lesz kulon abban biztos vagyok!

trixi, halistennek vannak ilyen emberek is!!!!! barcsak tobb lenne..

Netti
Kép
maumau
 
 


Harhaj,

anyósom Balatonalmádiban lakik, mi is tök gyakran járunk oda! Sőt, igazából Káptalanon laktak sokáig, utána költöztek be Almádiba. De jó, ezek szerint ott tudunk majd talizni, mikor megyünk le! :lol: :lol: Mikor költöztök?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Uhh, ha Barbi négyen jön, akkor gyanús, hogy külön megyek. Izgi, ez lesz a második utam kettesben Csanival.
A retkes visszapillantómat meg 15 napja nem küldik a képkpandától!!!

Trixi :cry: :cry: :cry:

Anita, Adraci, írjatok a blogba, ami a szíveteket nyomja!

Csani eszméletlen fáradt ordításos bőgés után a cicin 2 perc alatt bealudt. Szóval csatlakozom hozzá... Pusz.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mi lehet Pingivel? Nagyon régen nem írt már. Krém is eltűnt. Visszaolvasgattam kicsit és megláttam a nevüket. Ha olvastok jelentkezzetek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


jó reggelt!!!

Én meg Fabrit hiányolom....Merre lehet????


Na apa hazajött!!!Jól megölelgettük egymást :oops: Fél12re ért haza,fél1 után feküdtün le...ő 4kor kelt,ment dolgozni...én meg hulla vagyok...Keddtől készenlét,majd csak csütörtökön jön...és ráadásul most szombat is munkanap...a lehető legrosszabbul jött ez most ki.Majd dobok képet hogy mi hogy van.Még a fürdőnek van híja,mert a WC és a mosdó sincs még betéve,nem nagy meló,de már nem volt rá idő....


Na visszaolvasok még,aztán jövök vmikor!

annus11
 
 


Jó reggelt!
A tegnapi nap vége: az este 1/2 7-es ébredés után játék, fürcsi, stb., majd evés 1/2 9-kor, amin Csibe be is aludt gyorsan. Kábé 1/4 10-kor viszont újra felébredt, megint egy kis játék, újabb evés, 10 körül bealvás. Most még mindig alszik. :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci!

No problem,ez még csak 10 óra alvás 8) Nekünk va h 12 órát alszik...szóval fel ne keltsd!!!!

Megnéztem a képeket...majd mindjárt hozok!!!!

annus11
 
 


Jó reggelt!
Niki ez tényleg kemény lehetett!!!!!
Trixi, ezt a történetet bizony megkönnyeztem. Talán így élhet még az emberekbe vetett hit.
Ez az eü-s dolgozók helyzete egyébként érdekes. Egyfelől minden körülmények között alapvető lenne náluk a kedvesség és az emberség,ami nagyon sokszor hiányzik. Másfelől megértem őket. Iszonyat béreket kapnak. Nemcsak a dokik,az ápolók,asszisztensek,takarítók, beteghordók,stb. Ezzel szemben ott vannak a túlfizetett ügyvédek, mérnökök,politikusok és persze az un. sztárocskák. Undorító, hogy őket miért becsülik meg anyagilag is annyira, míg ezeket az embereket sz..ba se veszik. Pedig az ő munkájuk a legkeményebb és leginkább megbecsülésre méltó. És olyan felelősség van a kezükben és olyan alja melót is el kell ott végezniük, amilyentől a drága ügyvédeknek mondjuk ketté állna a füle. Persze ez nem mentség az embertelen viselkedésükre,mert az nem elfogadható, de alapvetően sajnálom őket. És sorry,ha valaki érzelmeibe belegázoltam, de ez a véleményem. Úgy, hogy nincs a családban csak egy nyugdíjas doki,de az is távolabbi rokon.
Na készülődök,megyek a melóhelyemre egyezkedni a főnökömmel hirdetés ügyben. Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Lányok, nekünk is hülye a reggelünk! Csani 10-kor aludt el, és fél 6-kor elkezdett nyefegni. Odaadtam a cumiját, már aludt is tovább. Aztán 7-kor újra nyefegés, visszaadtam a cumiját, hogy amíg pisilek meg kezet mosok, adddig ne sírjon, aztán szopi. De mire visszaértem, újra aludt. És még mindig alszik... :?:
Az aggaszt, hogy nem lehet, hogy a cumi eltereli a figyelmét arról, hogy éhes, és ezzel ártok neki?? Anyám szerint ez egy baromság, mert ha olyan éhes, akkor semmilyen cumi nem segít. Szerintetek?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát, Kutyafüle, csak részben értek veled egyet. Amíg van, aki megfizeti a méregdrága ügyvédet, addig arra van igény, és az nincs túlfizetve - ez a piac működési elve.
És hát itt jön be, hogy ha nem az állam gazdálkodna egyedül az egészségüggyel ilyen állat módon, akkor, lehet, hogy jobb lenne. Szerintem egyáltalán nem lett volna hátrány elkezdeni a privatizációt! A jelenlegi ellátási szint maradjon meg mindenkinek, de akinek van módja és lehetősége, fizethesse meg a többet, a jobbat, és akkor több pénz kerül ebbe is. Áááá, de nem ez a hely ennek a helyzetnek a megváltására. Ráadásul értem én, hogy ez nem ilyen egyszerű. De annál, ami most van, bármi jobb lenne szerintem...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


No, a tegnapi sza* nap után még kellett azért egy sza* éjszaka is, hogy teljes legyen a kép.

AndrisMarci éjjel 2-kor felébredt :?: adtam neki enni.

Ja, alig aludtam... Nem tom hogy fogom kibírni a mai napot, hajat is kéne mosnom, rendet és kaját csinálni, és még apáék is ma akarnak jönni. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Szofi ez a logikai szál már bennem is felvetődött. Ugyanis Marci akkor kezdte el átaludni az éjszakát, amikor elkezdődött az ujjszopi korszak. Az biztos, hogy a szopási ingere ezzel ki van elégítve, ergo valamennyire becsapás, de én is úgy gondolom, hogy ha igazán éhes lenne, sírna. Bár megjegyzem, valahogy nyugodtabb vagyok amióta ismét ébred hajnali 4-5 körül és eszik :oops: Szóval Csaninál sem biztos, hogy kőbe véshetitek a hosszú reggeli alvásokat :-)

Az én gyerekem megtanult anyatejjel gargalizálni :shock: Ma reggel ezzel szórakoztatta magát szopi közben...

Niki, remélem ma már jobban telik majd a napotok.

Nekünk ma dokihozmenés és oltás van napirenden :? Ráadásul kettesben megyünk Marcival...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bocs, még csak annyit, hogy nekem az agyam eldurran attól, hogy rengeteg TB-t fizetek az átlagosnál jobb keresetemből, és ezek után az alcsony AFP értékemmel konkrétan és nem képletesen szólva 2 percig vizsgáltak genetikai UH címén, illetve az orvos olyan szinten volt paraszt, hogy az egyszerűen hihetetlen!!! És ezután mi lett? Nyilván a zsebünkbe nyúltunk és elmentünk 10 ezerért a Magzati Diagnosztikai Központba. Ahol kedvesek voltak, egy óriás LCD TV-n mutattak mindent, és a doki 20 percen át nézte a gyerekem szerveit, majd a biztonság kedvéért 3 hét múlvára visszahívott még egy alapos kontollra, INGYEN.
Én ahelyett, hogy bárki zsebébe tömködném az ellátásért az ezreseket/tízezreseket, szivesebben spórolnám meg az első kört és az agyvérzést, (fizetnék kevesebb TB-t, ne adja az úr), és abból a pénzből a választott intézmény választott orvosánál "venném meg" a szolgáltatást. Arról nem is beszélve, hogyha lenne egy kis verseny a pénzért, akkor mindjárt jobban megerőltetnék magukat a Trixi féle főnővérek is!
Naq, tényleg befejeztem, bocsi.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!
Szerintem ha a cumitól megnyugszik és visszaalszik akkor nem éhes!!!!Annyira szerintem nem lehet fáradt hogyha éhes akkor ne sírjon.....Szóval nyugi!!!

Na most csak 1 képet hozok,ilyen lett a konyha!A kezdetektől a végkifejlet!A meszelés még nem száradt meg,de a fal az majd szép fehér lesz,vagyis már az,csak a képen még nedves.Na szóval értitek 8) Az első képek még tavalyról.Lényegi változás.Az ajtó helyén ablak,az ajtó átkerült a másik falra,és lett még egy plusz ablak hátul.Tavaly a plafon lett megcsinálva meg a betonozás.Na és a lomtárból konyha lett.Íme!
Kép

Picit nehezen látszik h mi hogy van...ja a régi konyhabútor csak visszakerült :evil: Minek???Csak több lom lesz benn....

annus11
 
 


Szofi,
amiről írtál, (alapellátás TB-alapon + több pénzért extra ellátás) már most is működik, pont a Te példád igazolja ezt (2 perces bunkó genetikai UH vs. Magzati Diagnosztikai Központ). És kórházi szinten is megfizetheted a jobbat, lásd Telki Magánkórház, Istenhegyi és társaik.
Viszont a privatizáció nem megoldás, szerintem (lásd Hospinvest - egri lévén nekem ez különösen fájó pont - végig rettegtem, h egy rokonom se kényszerüljön kórházba, amíg ez a selejtes banda ott garázdálkodik) :evil: :evil:, méghozzá azért, mert fából akartak vaskarikát csinálni... Mert lényegében két lehetőség van:
1. állami kórház, állami (OEP) pénzből
2. magán kórház, a betegek pénzéből
A harmadik verzió, amit a privatizációval meg akartak valósítani (magán kórház, állami pénzből) úgy tűnik, nem életképes...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kutyafüle,
ha megnézd, kik a leginkább alulfizetettek manapság? Eü-ben dolgozók és tanárok. Lehet paranoid vagyok, de szerinted ez véletlen?!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus,
nagyon ügyik vagytok!! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Csak az a baj h aki többet keres az több TB-t is fizet...de az ellátás ugyan olyan...tehát akkor kéne egy fix összeg,mindenki azt fizeti,azért kap egy alapellátást.Ha többet akar akkor fizetne.Vagy lennének kategóriák,és ez a TB kártyán is szerepelne.És mondjuk ha vki csak a legalacsonyabb összeget fizeti akkor oda nem "kell" jópofizni,de ha a másik meg egy magasabb összeget,akkor igenis azért a pénzért járjon már vmi plusz az ellátás során,mondjuk nagyobb figyelem stb.
Na persze ez se megoldás....mert erre nincs megoldás :roll: Nem is idegesítem magamat...

Éjszakázóknak kitartást...én is fenn voltam csomószor :(

annus11
 
 


Azt hiszem ma megint vitanap lesz,tuti az idő miatt!Mindenki milyen rossz hangulatban van....Én spec sírni tudnék....Na de mindegy.
Összekapom magam,kell egy pozitív ember is mára 8) :lol:

annus11
 
 


Na írtam a blogba.
Bakker, elég hosszú lett, de mondjatok okosat plíz! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hali!

Lili ma f9kor kelt!!!!! :D :D :D
Most a szopi és egy 1/2órás intenzív játék után újra szundizik! :D

Adraci!
Írtam a blogba!!!!!!

Tegnap vettem egy babatornázót....na kivi vagyok Lilit mennyire köti le....ő még csak össze-vissza hadonászik a mancsaival/tappancsaival....a csörgőjét pl. megtalálja megfogja, de elengedni nem nagyon tudja...csapkod vele...néha jól fejen találja magát...még jó, hogy gumiból van a cucc. :roll:
Mindenkinek a babája már szépen nyúl-fog?????????

Ja, valaki írta, hogy anyatejjel gargalizál a babója....Lili meg köpköd! :shock: :lol: A pótlásnál, ha már nem kér tápit, jól megszívja és a lenyelés helyett bubikat fúj, majd kiköpi...ált. a felsőmre! :lol:

Kép
mozza
 
 


Jó reggelt,
elkezdtem visszaolvasni, nem semmi mennyit írtatok, azért jól haladok :) de reagálni esélyem sincs :)

Szóval ahogy Böbi is írta Álmos aludt a dokinál és csak egy nyikkanásra ébredt fel, mert nem tetszett neki hogy felébresztik.
(ez nem lett túl értelmes mondat :) ) 64 cm és tegnap 6900 gr volt.
jó nehéz a drágám. A dokink szabin volt, így helyettes dokinő volt. Irattunk tápszert, erre megkérdezte mennyit eszik, mondom 5x 150-170-et. erre ő: és ez mind tápszer??? hát ez nem igaz...
ott vágta a pofákat. én majd fel robbantam, de nem szólaltam meg inkább , helyette Zoli megkérdezte hogy mégis mit adjunk neki, ha nincs tej??? erre már nem válaszolt... :evil: :evil: :evil: idióta...

Kata,
üdv itt :)

Nyaralás:
jó volt nagyon, az idő is szuper volt, és még maradtam volna egy hétig :) Álmos nagyon jól tűrte a "klíma" változást, teljesen alkalmazkodott. Bármilyen hihetetlen nem aludta végig a nyaralást :D
sokat vigyorgott, abszolút jó fej volt.
na akkor a képek.
Kép Kép Kép Kép Kép

na egyenlőre ennyi. olvasok tovább :)

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Direkt olyan képeket tettem fel, ahol ébren van, hogy lássátok van ilyen is :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti,
Álmos annyira aranyos, gyönyörű kisbaba, igazi kis vagány! :lol: :lol: :lol:

Találtam egy tök jó, ingyen letölthető baba-szakácskönyvet. Van benne egy csomó okosság a hozzátápiról. (Annus, nyugi, nem akarom ezzel kirobbantani az újabb vitanapot) :D

Innen lehet letölteni: http://www.kismamablog.hu/konyvek

Kép

Kép
zsüci
 
 


Eszti nagyon szépek vagytok!!!!
Ezzel pont nem értek egyet, hogy aki többet fizet kapjon nagyobb figyelmet.Pont ez működik most is.A nagy figyelem és jópofizás mindenkinek JÁR!!!!Én csak azt kifogásoltam, hogy rosszul vannak megfizetve. Egyébként ez személyiség függő is.Aki bunkó természetű vagy fásult,az bármennyit keres,az is marad.De akkor talán lenne motiváció,többen kívánkoznának az eü-be és lenne kik közül válogatni.Mindegy,itt is sok a LENNE....Az álmodozás az élet megrontója. :?
Riki is nyügi most.Ki akartam szívni az orrát eltorlaszoló cuccost, de úgy visított,mint akit nyúznak.Pedig szépen szokta tűrni. Hiába érzékenyek vagyunk az időjárásra...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na, hát Álmos nagyon édi, meg kell zabálni!

Adraci, mindjárt nézem a blogot!

Zsüci, hát igen, az is rettenetes sztori, tényleg. Ezért mondom, hogy tudom, hogy nem ilyen egyszerű. Nálam okosabb emberek nem tudták összehozni a megoldást, akkor én nem akarok itt okoskodni. Csak ami van, az is felháborító.

Annus, neked adjuk az egészségügyi reformot! nyugi, nem lesz vitanap, és nehogy sírj. Mindjárt minden jó lesz! Nagyon fain lett a konyha!

Még annyi, hogy mondjuk pénztől függetlenül is, minden körülmények között illenék emberségesnek lenni egy anyával, akinek beteg a kisfia, vagy egy kisbabával, vagy egy másik emberrel! Mert az nem fárasztó, semmiből nem áll bunkóság helyett egy-két jó szót kimondani. A helyzetük attól se jobb, ha tahók, akkor meg miért ne lehetnének akár kedvesek...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ó, nagyon édes Álmi! És az Álmos utcában mi történt? :lol:

Jó, hogy írtatok már a blogba, muszáj valami megoldást találnunk... :roll: (ez számomra már majdnem a hihhetetlen kategória, de Mozzával nagyon sok dologról vélekedünk ugyanúgy és rengeteg a közös dolog az életünkben :shock: )

orvosról, kórházról: mi évek óta csak úgy merünk nyugodt szívvel orvoshoz/kórházba menni, ha ismerős vár minket és nem kell várakozni. Egyébként nem bírnám... nagyon megalázó dolgokat láttam/hallottam :( (pedig én is és a férjem is durván sok TB-t fizetünk :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na lányok, csináljunk eü reformot, ha majd lesz időnk... :lol: :lol: :lol: Baba mellett jó vicc. :lol: Annyira örülök!Megyünk babázni du.Meghívott kolléganőm a kislányához minket Rikivel. Réka már 8-9 hónapos.Annyira várom mit fog szólni a két baba egymáshoz. :roll: Meg végre vihetek ajándokot is neki.Mert mikor terhes voltam és babanézőben voltunk nem vittem Rékának semmit, nem tudtam mit illik, minek örülne stb... Megkérdezni meg olyan ciki. De ettől is kellemetlenül éreztem magam. Szóval, mivel mostmár tudom, így most tudok szépíteni. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hazaértnük, még csak ezt az oldalt olvastam vissza, majd ha Gyöngy alszik, megpróbálom a többit is.

Elköszönni már nem tudtam szerdán, elnézést, de hirtelen indultunk el.

Trixi, örülök, hogy otthon vagytok!

Annus, szép lett a konyha! De ennyi pénzből és energiából lehet is, mi?

Esztó, Álmi ébren van a képeken? Nocsak! :-) Jó az utcanévtáblás kép!

Szofi, ügyesen a vezetéssel, büszke vagyok rád, hogy már mersz menni!!! Anyósülésen végül is nem lehetett kikapcsolni a légzsákot?? Nekem senki nem tudta megmondani, hogy a mazda 3-mal mi a helyzet. Hol, kinél és mikor lesz most a tali? Bár a héten esélytelen vagyok, de lélekben ott leszek! :lol:

Keresztelőt lehoztuk, nem sikerült balhé nélkül, mert anyósom hozta a formáját.

Blogra is megyek majd, kivi vagyok miket írtatok, de most musz Gyöngyvirággal foglalkoznom, hosszú utak után mindig jobban igényel, mert ott mindig körülötte forog mindenki.
Vendég
 


Megnéztem a blogot is.
Nagyon szépek a babák!!!Jók a talis képek nagyon!!!!!
Sajnálom Adraci, hogy rosszul alakult a látogatás.Nekem mamám ilyen, és sajnos nagyon nehezen kezelhető.Így én ált. mindent ráhagyok, máshogy csak örökös vita lenne. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na bevásároltam.Mindjárt nekiesek a rakott krumplinak...csak előbb eszem már vmit.

Ja a vitanapot nem úgy értettem h hajbakapunk a témán,csak h ma mindenki milyen nyűgös :lol: :lol: Ha lesz időm beleolvasok a blogba is!

Böbi!
Üdv itthon!Majd dobj képeket is!!!!

Eszti!
Álmi nagyon helyes!!!Tényleg jó ez az utca tábla!Mi gondolkoztunk a Viola nevem...csak ugye Viola utcában lakunk...az olyan ciki lenne 8) :lol:

Majd dobok még a fürdőről is képet!!!A régi konyhából csinálták....

annus11
 
 


Böbikém, ma Vanninál gyűlünk! Mostmár remélem azért összefutunk valami talin!
Hát, a téma úgy alakult, hogy Barbiék mégis elvisznek bennünket, de el mertem volna menni egyedül is. Hát, ha mindenki így csinálja, akkor én se lehetek olyan szerencsétlen, nem igaz? Csak még a visszapillantó érkezésére várok.
Mazda 3-ban nem lehet kikapcsolni anyósülésen a légzsákot, de lehet venni egy Mazda által gyártott isofix üléstalpat, ami behelyezéssel alapból kikapcsolja! - mekkora szuper találmány, örültem is neki, amíg ki nem derült, hogy potom 200 000 Ft-ért vesztegetik. Úgyhogy ugrott. Csani a hátsó ülésen szépen kulturáltan viselkedve utazik, az anyja meg visszapillantóból nézi! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


húúúú végigolvastam becsületesen :)
nem semmi mennyit termeltetek :)
hát a danoninonál és turorudinál én is néztem nagyot.

Kata,
azért remélem még visszajössz! nem ér lelépni :)

Netti,
Te kérdezted a borostyánláncot ugye? egy pár ismerősömnek van , vagyis a gyerek nyakában, és nekik bevált. Én is vettem Álmosnak, bár még nem raktam rá, fogalmam sincs mikor kéne, majd utána járok :) de már neki is fehérlik az inye két helyen :)

Panndi,
részvétem a Papád miatt :(

Böbi,
igen ébren van :) hihetetlen mi ? :)

na megyek olvasni blogot.
ma olyan vagyok mint egy mosónő...pedig csak pár napra mentünk el, és reggel óta megállás nélkül megy a mosógép.

Trixi,
örülök hogy Petya meggyógyult. no comment eü.... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Álmi nagyon édes!

Zsüci,
szeptember végén költözködünk a Somfa utcába ha jól emlékszem :oops:
Már nagyon várom.Csend, nyugalom és jó nagy kert.Van pár helyrepofozni való szóval remélem mindent együtt véve karácsonyra mindennel elkészülünk.
Dobok én is képeket a nagy fiúról.

KépKép
harhaj
 
 


Lányok a keresztelőről akartam kérdezni.Hogy zajlik a dolog mostanában.Úgy értem keresztelés utáni partizás vagy ilyesmi van e.Meg ki kiket hívott meg.Én magunkkal meg a keresztszülőkkel számolok illetve a szüleinkkel.

Képeket még kicsinyítem :)

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Hú, eü. Nem akarom magam felbosszantani... de sztem is máshogy kéne. Befizetünk férjemmel nem keveset, de ha azt akarom, h ne tojjanak rám, akkor mehetek magándokihoz. (Vetélésem után sztk nőgyógyi úgy belémtiport, h csak azért nem bőgtem, h ne lássa.)

Új védőnénink van, helyesebben egy frissen végzett lányka. Helyes, kicsit zavarban volt, amikor ma eljött látogatóba. Mondjuk azt elődjétől tanulhatta, h nem szól ide, csak megjelenik. Miért nem lehet telefonálni? Akár 10 perccel hamarabb, h ok-e, ha jön? :?: (Pl. éppen szoptattam, vasalnivaló és deszka elöl stb.)

Két jó éjjel után Blanki kelt 3-kor-visszaaludt, majd 4-kor-megetettem.

Iszonyat teleettem magam: tárkonyos raguleves, vörösboros marhapöri és végül a tegnapról maradt kakaóscsiga. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Álmi csudaszép fiúcska! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ja, Annus, én pályáznék egy dobozra , ha lehetne! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ó, Harhaj! Ha mi is a Balatonnál lakhatnánk! Na jó lakni nem is, de ha lenne ott egy nyaralónk, az tuti lenne. (laknak ott ismerőseink, tavaly nyaraltunk ott 2 hetet, idén nem mentünk, pedig hívtak. Na majd jövőre :lol:

Én is kész a főzéssel-kajálással: szecsuáni csirke rizzsel :P

mi védőnénik már bejelentette, hogy szept. végén jönne, ha nem zavar (ezigen! tanulhatnának tőle a többiek :lol: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci, szerencséd van a védőnővel! Hm, kínait én is szeretem...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Enyim védőnő már nem jár ki,jobb dolga is akad ezen a környéken.Tudja h itt minden oké és ennyi! :wink:

Anikó!
Tényleg kell?Szívesen adok!!!Akinek kell még popsitörlős doboz szóljon!!!!Jó esetleg levinni máshova is,és akkor a dobozt nem kell cipelni stb.Vagy bármi másnak is felhasználható 8)

Jaj kaja...én még mindig főzök!!!! :lol:

Sofi!
Nem semmi!!!!Jó hogy van akkor...

Harhaj!
Fogalmam nincs keresztelőről...na nálunk névadó lesz úgy néz ki,más nem tart névadót?Csak mi vagyunk ily pogányok?Vagyis férjem szerint nem pogányok,mert az is egy vallás 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Potom 15 oldalt kéne csak visszaolvasnom. Reménytelen. Végre hazakeveredtünk mi is.
Olyan gyorsan eltelt a nyár! Jövő héten meg már suli. Jaj,már belegondolni is rossz. Beindul a verkli...

Vanni! Ma mikor van a tali? Mert csak most olvastam...

Kép
szkitty
 
 


Annus! Mi ez a popsitörlős-doboz?... Bocs, csak lemaradtam... :oops:

Kép
szkitty
 
 


Annus, igen, nekem jól jönne a doboz- most a szobájában van, így lehetne lent is! :lol: Jövő héten úgyis bográcsolunk nálunk, akkor találkozunk!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci!
Írtam a blogba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Pihiszékes kolleginák! Mennyi időt engedjek Marcónak az FP-ben tölteni? (mert ha tehetné, ki se szállna, annyira tetszik neki...)

Kép

Kép
adraci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: