Új privát üzeneted érkezett!

Lucus!

Remélem, nem bántottalak meg az előbbi írásommal, természetesen én is nagyon bízom abban, hogy javul édesanyád állapota.

Szeretettel: Kata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Lucus drága nagyon nagyon sok erőt most Neked!
katuska79
 
 


Lucus: Szorítok és imádkozom értetek! :cry: :cry: :cry:

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 

 
 

Lucus:
Nagyon sajnálom Anyukádat! Mi történt ilyen hirtelen?
Ha könnyebb neked úgy, gyere és írd ki, sajnos sokan vagyunk itt, akik végigasszisztáltak betegséget... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lucus:Bár nem olyan régen csatlakoztam hozzátok,de én is lélekben veled vagyok!Remélem javul édesanyád állapota!Mi történt,ha szabad tudni,és tudsz róla írni!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Lucus: sajnálom, és nagyon sok erőt kívánok!
czzsofia
 
 


Drága Lucus: sok-sok erőt Nektek és tiszta szívünkből kívánjuk,hogy Anyukád állapota jobbra forduljon! :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Luca: nagyon-nagyon sok erőt kívánok, és remélem, Anyud jobban lesz!!!!! Mi történt?

Régen nem voltam... nem is olvastam vissza, csak az utolsó oldal végét, meg egy kicsit még péntekről... esélytelen.

Batkata: azok a táskák nekem is nagyon tetszettek, de én sem onnan vettem, mert szerettem volna élőben megnézni... mivel ez a hétvége volt, amikor még esély volt rohangálni utána, vettünk. Budmil. Semmi extra, hasonló azokhoz, amit átküldtél (csak nincs hozzá tornazsák meg esővédő).

Amiket képeket láttam, nagyon édesek a babák :D Martin egy igazi nagyfiú. Levente micsoda husis! Ádám és Szonja édesek!
Mindjárt én is dobok pihenős-nyaralósat.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lucus!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!
(Ha úgy érzed, tényleg lehet hogy jobb ha kibeszéled magadból)


Köszönjük a dícséreteket.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Zétény nekem nagyon tetszik az etetőszék, biztos nagyon szupi lesz.

Hú ne is mondjátok a sulit, ma mi is vásároltunk s a gyerkőcnek egyáltalán nincs kedve menni, nincs ráhangolódva, így nehéz volt kiszedni belőle mit is kell venni. Szerencsére mi tavaly nike hátizsákot vettünk és az nagyon jól bírja így azt nem kellett venni. Mi szoktunk kapni beiskolázási segélyt ticket utalványt így azért könnyebb.

Mági sokszor olvasom Bencének milyen jó étvágya van, hát mi sem panaszkodhatunk ahogy a kilók is mutatják.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Luca: sok erőt, kitartást Neked, Anyukádnak gyógyulást!!!

Batkata: holnap írok Neked! Hogy vagy?

Moffliról tudtok?
magdolnasz
 
 


Lucus, jaj, mi történt? :cry:
Lélekben Veled vagyok, vagyunk, gyere, ahogy tudsz :(

benci
 
 


Szépen lassan, ahogy visszaolvasok:
Benci: nekem grapefruit cseppet szoktak kapni a gyerkőcök, de csak télen, járványos időszakban .... ha taknyosak is, akkor mellé c vitamin rágótabletta (eurovit), vagy valami multivitamin.

Ó, én is voltam a müllerben, Ajkán, ott nem volt natúr rizspép :( viszont volt rizstallér natúr, olyat vettem. Igaz, hogy csak 8 hótól írja, de gondolom azért, mert el kell rágni. Sacinak ízlik, el is tudja rágni. Itt végre volt köles is (rendes mag, vagy mi a túró), meg tönkölypehely is. Azt nem tudjátok véletlen, hol van a tönköly a hozzátápi listán?
A madarasban meg vettem bio rizsgolyót, szintén rágcsának.

Éjszakai szopi: én örülök neki (bár lehet, hogy már írtam), akkor legalább nem siet sehová Saci, ráér enni :roll:

Na, megyek, fürdök, aztán folytatom az olvasást, amíg a picasa dolgozik...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Lucus: nagyon sok erőt és kitartást Nektek! Szorítok Anyukádért nagyon!!!

A hétvége nekem is kiesett, bekapcsolódom innen. Lillu nem is két, hanem lassan háromemberes baba, kár, hogy Ádival ketten vagyunk
:? Mindenesetre kipurcantunk :roll:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Kipurcantam. Ádám ma olyan iszonytatóan nyűgös volt, hogy el sem tudom mondani. Mire délután végre elaludt, csörgött a telefon. :evil: Ordítás. Visszaalvás nuku. Ma összesen 15 percet aludt, a többit nyűgösködéssel vagy sírással töltötte. Remélem csak az időjárástól, és ebből nem lesz rendszer.


Megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

krisz78
 
 


csatlakozom Szilvihez és Kriszhez..
Apa elkapott valami gyomorrontás félét (tegnap vendégségben voltunk), így most fekszik, meg hány.. .Ez azzal jár, hogy három gyerekem lett, nulla segítséggel.. Apát takargatom, teljesítem óhaját, közben a gyerekek, pluszban a fürdőt és wc-t fertőtlenítem folyamatosan..
Elég volt.... (azért jó lenne ezt a törődést visszkapni, ha én vagyok beteg..de olyankor érdekes módon a legrosszabb állapotomban is a fürdetés, etetés,peluscsere,MINDIG az enyém... Erre most jöttem rá, de meg is fogom mondani Apának, ha jobban lesz...)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági, apának jobbulást, szegény, ha tudná, mi vár rá, nem sietne meggyógyulni :lol:

benci
 
 


Csőre,
ez a grapefruit cucc nem alkoholos, van gyerek változatban is? Egyszer néztem a dm-ben, az csak felnőtteknek mehetett...
Köszi Neked is! :)

benci
 
 


Éjszakai szopi nekem sem teher, soha nem jutna eszembe vizet adni neki :roll:

benci
 
 


Lányok nagyon köszönöm a sok sok energiát amit küldtök, jól esik, merítek belőle.

Batkata - dehogy bántottál meg. Köszönöm az imádságot.

Sajnos a helyzet szinte reménytelen. 20-án megszédült és elesett a teraszon. Valószínű agyérgörcs és még mellé a kőre esés. Megműtötték, de miután kiment az altató hatása, nem kezdett el reagálni. Ezért nem sok esély van, hogy felébredjen. a 15-s skálán, ahol a 15 a legjobb 4-es értéket kapott. De amúgy - ez nagyon keményen hangzik, de én tudom ős is így gondolja - mivel valamit ki is szedtek a kobakjából, ha felébred sem tud már ugyanaz lenni aki volt és ő nem arra született, hogy egy ágyban élje tovább az életét.

Egy kis huncutság a sok szomorúság mellé, Zille így hintázik:

Kép

Kép

Kép

Kép
lucus16
 
 


Bocs, lanyok, de a parom gepe csak angol billentyuzetet enged, a masikat meg nincs kedvem bekapcsolni. Ugyhogy probaljatok meg, lecci-lecci, odagondolni a betutartozekokat. Koszi.

Lucus!
Az (meg)erzesek nem hazudnak, es ne hidd, hogy kemeny es rideg a gondolatod a tovabbiakkal kapcsolatban. (A vegen apukamnal azt kivantam, legyen mar vege, legyen tul a nehezen.)
Kivanom, hogy Zille adjon erot, nagyon sok szeretetet tudnak adni, merits belole batran, tengernyi van nekik... :)
Gyere, ha tudsz, ha van erod, kedved itt lenni...
Nagy olelest kuldunk Borival egyutt.

Kata! Meg nem mutattam Martin-hurkakat Borinak, holnap meglessuk a fiatalurat, mikor nyugi lesz itthon.

Csore! Nekunk is Budmil taskank lesz, asszem.

(Bar meg azt sem tudom, mikor vesszuk meg, valoszinuleg vasarnap, mert a lurkok uszotaborban lesznek a heten, szombaton munkanap van, ugye... Vaaaaaaaa! Elegem van mienk napirendbol, elegem van enyim parombol, elegem van a sok mosnivalobol, a pakolasbol, a mindenbol!!! El akarok tunni egy napra csak, amikor csak enni hozzak Borit... No de ilyen nem lesz - almodik a nyomor. :(

Brrr! Kezdodik a suli. (Bar en a csend es a nyugalom miatt mar nagyon varom! Megint lesz napirendje Borinak es nekem...)

Magdi!
Varom az uzenetet. :wink:

Hogy hogy vagyok? POCSEKUL! Fasult vagyok es szomoru. Meg mint akit kifacsartak. Valahogy azt erzem, vege a szepnek es a jonak. Itt vagyok majdnem 33 evesen, a szuleim sehol, a parommal meg nincs harag, de azert ezt inkabb neveznem diplomaciai viszonynak, mint meleg es szerelmes hazastarsi kapcsolatnak. Nem tudom, asszem kell mindkettonknek kell egy kis ido. Csak aztan nehogy mar keso legyen. (Kepzeljetek, a jobb gyurusujjamon, ahol a jeggyuru van, ekcemas lett a kezem, vagy legalabbis sebes. Ugyhogy le kellett vegyem a jeggyurut... Valahogy most szabadabbnak erzem magam - eees a kezem sem faj. Khm, khm.)

Tegnap(elott) a mise lement, elotte osszejott a csalad es a baratok. Olyan rossz volt, hogy nekem kellett lennem a haziasszony, valahogy anyukam sokkal jobban csinalta anno. :(
Utana kimentunk a temetobe, onnan a misere. (Ott vegre tudtam egy kicsit sirni.)
Reggel meg ismet nagy rohanas volt, fel 10-kor jottunk haza, 12-re voltunk itthon. Gyors vasarlas, delutan kidoltem, Borival aludtam egyet. Aztan fozes, este jott Marci, holnap meg koran indulas az uszotaborba...

Jaj, nagyon sok(kk) voltam! Bocsi.
Megyek, probalok egy kicsit pihenni, feltoltodni...

Jo ejt Nektek! 8)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Lucus. sok erőt kívánok neked, és tényleg meríts Zilléből. :cry:
Igazából ilyenkor nem lehet mit mondani, gyere amikor csak tudsz, és sírd ki magad. :cry:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Éjszakai szopi, én ki fogom próbálni az éjjeli vizet. Csőrös itatóból iszik vizet nálunk.

Tegnap este megetettem 120 ml tejpéppel. Utána a totálisan teli (kőkemény volt) melleimből jól bekajált. Biztos, hogy nem maradt éhes. Felkelt fél 1 kor, utána fél 4-kor, aztán fél 6-kor. Bár ebből nem mindig evett, csak cumit vette vissza, de akkor is jó lene már egy jót aludni éjszaka. :?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Lucus
Én is sok erőt kívánok neked ebben a helyzetben, és tényleg ahogy a lányok írták, gyere ha tudsz és beszéld ki magadból, jobb mintha magadban tartanád.
Imádkozni fogok anyukádért, hogy mielőbb meggyógyuljon és a kómából is felébredjen minél előbb.
És amit Batkata is írt én is csatlakoznék hozzá.

cs_erika
Látom te is korán kelő lettél ma, nem tudom a Joellel is mi volt most az éjjel, nem aludt úgy ahogy eddig szokott. Sokat volt fönn éjjel és most is elég nyűgős. :? :?

manocskak
 
 


Móni, férjem elment dóóóógozni, és kidobott az ágy. Zsófi még alszik. vagyis az előbb felébredt, szopizott, és visszaaludt.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


jó reggelt!
ma mi is korán keltünk, Szonja 6-kor felsírt... fogacska, lehet...
kapott cicit, vissza is aludt, még mindig durmol. ellenben én - apa mindig itt felejtett vmit a szobában, persze a sok ajtónyitogatástól felébredtem, most meg ide tévedtem a netezés közben.

vickybabe: hinta szabásminta megvan, apukám gyártotta, varrásnál azért kicsit igazítani kell rajta, mert nem lett elég pontos, de szívesen odaadom, ha kell. küldd el a mailedet, és amint apumtól megérkezik, már küldöm is tovább.

amúgy felszereltük itthon, tegnap Szonja majdnem fél órát hintázott, és nagyon élvezte.

éjszakai vizes téma: van aki nem híve, de egy (vagy 1-2) próbát lehet tényleg megér. hát mások vagyunk, na, de milyen rossz lenne ha mindig mindenki egyformán gondolkodna :)

látom az apák nem mindenhol "tökéletesek", kapcsolatépítés sokszor nálunk is elférne... pocsék volt az én tegnapom is...

Kép

lányok, tegyetek fel képeket a babákról, hadd gyönyörködjünk!

kitartás mindenkinek...
czzsofia
 
 


Sziasztok!

Zétényem is nagyon nyügi volt éjszaka!Sokszor ébredt,de nem éhség miatt,mert cici nem kellett neki!
Szerintem hamarosan 4fogúak leszünk!

Az éjszakai szopi nekem sem teher,de tényleg jó lenne végre átaludni 1 éjszakát!
Nekem a védőnő azt mondta,valószínű sokáig meg fog maradni az éjjeli cicizés!
Valamit azért nem értek pár ismerősnek,akiknek fiatalabb a gyerekük,4hósak,már átalusszák az éjszakát!!!
Mitől függhet ez?az egyik gyerek felébred,a másik nem!
Pedig Zéti is sokat eszik "vacsira"!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Éjszakai ébredés, jó kérdés, hogy miért ébrednek. Az unokahúgom 4 hónapos babája este 10-től reggelig alszik kb 1 hónapos korától. Zsófi pedig még egy éjszakát sem aludt át.


Kérhetek megint szavazatokat Zsófira, bár nem sok esélyünk van. (több száz szavazatnál tartanak az elsők)

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... keyword=zsófi

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika: az én lányom szinte órára pontosan ugyanezt csinálja, és ugyanígy eszik... Vacsira hatalmas adag pép (hm, Mágnes, lehet, hogy nem jön össze a csere, a HA pépre már ingem-gatyám rámegy), utána még cicizik... aztán kelés éjfél körül, kora hajnalban, majd kora reggel... :roll: :? És igen, 3 hónapos korban végigaludta az éjszakát, utána többnyire csak 1-szer kelt. :roll: 1hónappal ezelőtt is végigaludta az éjszakát... Mi a büdös bánattól függ ez?

Holnaptól megpróbálom a vizes dolgot- már készítem lelkileg apát a sírásra. A Suttogó könyv szerint ha mindig ugyanakkor ébred (Vió ezt csinálja), akkor az inkább rossz szokás, nem pedig éhség.

Bakker, nappal ritkábban eszik mint éjjel...

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


állítólag nem rossz szokás, hanem a foga. Mert kb egy hónappal ezelőttig csak 1x kelt éjjel. És akkor nem kapott pépet éjszakára. Szóval akkor tényleg enni kelt fel. Még nincs fogunk.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk. Annyi élménnyel telt ez a 4 nap, csak kapkodtuk a fejünket mindannyian, főként Ágnes :) Úgy kellett a kapcsolatunknak, s mindannyiunknak is külön-külön ez a kis nyaralás, mint az éhezőnek a falat kenyér...

Sajnálom, hogy "itthon" viszont ilyen borzasztó dolog történt :cry: :cry: :cry: :cry: Lucus, nem is tudom mit írjak... Kitartást Nektek!
kisbogacs
 
 


Lucus: borzasztó lehet így látni anyukád. És a legrosszabb az, hogy Zille csak a mosolygós anyut láthatja rajtad, neked meg csak az este marad a sírásra. Én bízom a legjobbakban. Nem vagyok vallásos, imádkozni nem tudok, de nagyon szorítok értetek.
Zille pedig még mindig gyönyörű! :)

Zsófi: akartam írni, hogy nagyon szuper a hinta. Én is azt hittem, hogy Adamo, mert totál úgy néz ki. Ügyes apukád van! Szonja pedig nagyon cuki.

Éjszakai kelés: az én gyerekem 2 hós kora óta átalussza, cserében nappal alig alszik. Van, hogy képes napi 2xfélórával ellenni. Azaz elnyűgösködni.

Iskolakezdés: kicsit hiányzik. :oops:

Férjek: tegnap én is kiakadtam rá. Bőgtem a fáradtságtól, meg Ádám egész napos nyüszijétől. Még este felmostam, mert a fürdetés után állt a víz, beraktam egy mosást, összerámoltam. Mondtam, hogy kész, elegem volt mára. Erre: senki nem mondta, hogy főzzél, takarítsál! Hát, ba...... meg!!!! De, ha nem csinálom, az rögtön szemet szúrna, meg egyből a kaját keresné. Olyan természetes, hogy itthon mindig rend van, minden nap meleg kaja, hogy szerintem nem is tudja, hogy ez milyen kimerítő tud lenni olyankor, ha a gyerek nyűgögösködik egész nap.

krisz78
 
 


sziasztok,
Lucus :cry: :cry: :cry: sok erőt NEked! Nem voltam még ilyen helyzetben, úgyhogy üres szavak lennének, ha bármit is írnék...

Zitocs, Ercsi, L. is ugyanezt szokta csinálni. Régebben volt, hogy 7-8 órát aludt, de mostanában óramű pontosan 3 óránként kel éjszaka. :roll:

Ercsi, szavaztam!!!

Zsófi, oks, küldöm az emilcímemet! :wink: vízzel már próbálkoztam, de nagy ívben köpte ki, úgyhogy nem rizikóztam az éjszaka közepén, kapott cicit, nehogy aztán esélyem se legyen visszaaltatni... :roll:

Kriszti, örülök, hogy jól sikerült az út! Várjuk a képeket!

Kép
vickybabe
 
 


Lucus:
egyáltalán nem voltak kemény szavak amit írtál.. Apu peagódus volt,mellette képviselő, az eszéből élt, és amikor agyvérzést kapott, és ráébredtünk, hogy sosem lesz a régi, ha felépül is, maximum otthon vegetálna, inkább azt mondtam, hogy jobb így neki. Kívánom, hogy számára a legjobb legyen!
Zille hihetetlenül huncut csajszi!

Éjszaka:
Bence 1 hónapja alussza át az éjszakát, azóta, amióta sinlacot kap. Nagyon változó ez, Anna pl. 2 hós korától átaludta egészen fél éves koráig. Utána elkezdett ébredni, és 2 évesen jutottunk el az átaludt éjszakáig..Addigra pedig jött az öccse, így én 1 hónapja alszom át az éjszakát, ha éppen nincs tuctuc vagy sramli :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek !
Éjszakai evés , hát mikor a korházból hazavittük akkor éjszaka volt 6 óra alvás (ott így szoktatták)de szerintem nagyon azóta sem. Én is úgy vagyok vele inkább adok neki cicit félálomban és visszaalszik, mint hagyjam sírni és teljesen felébredjen. De az utóbbi időben nálunk is 2szer kel éjszaka 1 körül meg 5 körül. A férjem azt mondja szerinte nem elég erős a tejem. 2 hónapja még amikor visszamentem dolgozni a kifejt tejet a hűtőből mikor kivette rendesen volt rajta zsír meg az alsó rész is elég fehér volt,most meg igen átlátszó és nagyon föle sincs. Lehet nem igazán laktat már hallottam olyat hogy elvizesedik ?

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Vicky: küldtem az email címem priviben

Barti: küldtem privit! Nagyon csibészes Ádid a képen!

Kriszti: örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Merre voltatok? Képeket!!!!

És akkor a két napja ígért kép:

Ezt a kis járgányt kapta Ádám

Kép

Ez pedig Szilvásváradon készült

Kép

krisz78
 
 


Krisz! pöpec a járgány:) de majd a bébitaxi is tetszeni fog:) egyébként egyszerű darabokat már két hárome ezr forintért lehet venni. Nálunk dunát lehet rekeszteni a járgáyokból, de a gyerekek imádják. Műanyag motorok, három bébitaxi (vagy kiskocsi ki hogy hívja) pedálos autó, tricikli, bicikli...

Ági! bizony már nem elég tápláló a tej iylen korban! nem véletlen kell már hozzátáplálni...De ha megtömöd akkor is fel fog ébredni...egész egyszerűen vannak ilyen időszakok, majd elmúlik! Én sem tudom mikor aludtam utoljára át az éjszakát mert még Máté is szokott ébredni és jönni bújni. A kisbabák azért is felébrednek mert az alvási fázisok közt felébrednek. Nem tudnak még könnyen átlépni a könnyű és felületes alvási fázisok közt.

Egész hétvégén melóztam:) még ma reggel is lakkoztam. (ott középen az a fehér egy nitrolakk próba volt...)

Kép Kép
katuska79
 
 


Katuska: ezek téglák lelakkozva? Nagyon ötletes, tök jól néz ki. Nagyon ügyesek vagytok, hogy mindent meg tudtok csinálni saját magatok. Ez az előszobátok?

krisz78
 
 


krisz78 Ádámod egy igazi vagány fiú,nagyon szép pofija van!a járgány is tök jó,Zétinek én is hasonlót kértem keresztelőre!
hol vették a nagyszülők, nem tudod?

katuska ügyi vagy,a lakkozás elég sz.r meló,és nagyon büdi is nem?gyerekek bírják,nekem meg tud fájdulni a fejem tőle!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Ercsi Szavaztam Zsófira,egy tündér!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Ismerkedés az unokatesóval:
Kép

Hintázás anyával:
Kép

Hintázás egyedül:
Kép
kisbogacs
 
 


Ágimanó is nagyon édi,főleg a sapisban,tényleg olyan manós!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Nem nem tégla hanem régi hódfarkú tetőcserép. Ez az előszobánk meg az étkező egyben. Bár kajálni csak akkor szoktunk itt ha vendégek vannak.
Annyira nem volt vészesen büdös...én is úgy emlékeztem, hogy büdibb a lakk aztán egész elviselhető. Mondjuk sarkig ki van nyitva minden ajtó ablak.

De édes a kép rólatok Kriszti!
katuska79
 
 


Kép Játék közben

Kép Kúszós

Ne csak én gyönyörködjek!!! :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Katus Cserép?Hát ez tök szupi!És ezt ti raktátok le,vagy már igy volt?és mivel kell letenni,úgy mint a taposót?mindig kell lakkozni?a teraszunkra szerinted lehet ilyet tenni?nagyon tetszik!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Lucus sajnálom ami történt anyukáddal sok erőt kivánok és imádkozok értetek :(
Tetyk

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap este megjöttünk a nyaralásból......nagyon jó volt, most próbálok aklimatizálódni:-).
Esélyem sincsen, hogy 1 hét "termését" vissza tudom olvasni úgyhogy inkább igyekszem bekapcsolódni...
Azt olvasom itt az utolsó oldalon,hogy Lucus anyukájával gond van.....nagyon sajnálom, remélem jóra fordulnak a dolgok :roll: .

KépKép
peni
 
 


Bocs az eltünésért de annyi szomoru dolog történt az utobbi időben,hogy nem volt erőm irni meghalt a mult héten egy férfi szomszédunk és ma reggel egy szomszéd asszonyom,ma még nem kell segiteni a családnak de holnaptol igen ugyhogy ismét nem leszek.Mindenek mellett,holnapután vizsgáznom is kell,mikor tanulok...?

Köszönöm a spirálos hsz.t mindenkinek,megoldodot ez is a maga módján méhszáj sebem van,igy nem aktuális, először attol kellene meg szabadulni, de mivel szoptatok még...érdekes egy helyzet.Nem beszélve,hogy nagyon fáj időnként :oops:

Édesek a babák egytől egyig és milyen mások mint 6-7 honappal ez előtt

Erika szavaztam Zsofira mármint remélem mert a kod bemásolásakor mind azt irja már szavazot vagy mit...

Katusk irigy vagyok az energiádért :roll: :wink: :lol: mért nem tudok én is ilyen tevékeny lenni, gondolom még pár hét és reggel rugásra fogok beindulni mint egy Mobra50 motor :oops:

Igyekszem vissza olvasni mára ennyi telt tölem.Sziasztok!

Tetyk

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Lucus: nagyon sajnalom a tortenteket, nagyon sok erot es kitartast kivanok neked.

Alvas: hat az en fiam sem alussza at az ejszkat 7 honapja alatt 2 hetet aludta at kb. Most 2-3-szor ebred nagyjabol. Szopi van nalunk is nagyreszt, ha csak nem ebred nagyon koran es olyankor ringatva meg vissza alszik. hat vizzel egyenlore meg nem, de ha nagyon kileszek akkor lehet, hogy bevezetem, vaygis probalkozom, egyenlore azzal probalkozom, hogy a napi trikomat teszem melleje az agyba, vagy azzal takarom be, es igy ugy tunik, hogy kevesebbet ebred (erzi a szagomat), mert ugy nalunk 3 hete az a gond, hogy senkivel nem akar vissza aludni este csak velem. Eddig mindegy volt neki, most mar nem.
Zsofira szavaztam :wink:

TEngap lent voltunk a parton, olyan jo volt, tisztara ugy tunt mintha nyaralnank. Ati furdott nagyon, le is tarolta ot egyszer egy hullam, majd a frasz jott ram, o meg meg sem ilyedt, csak nezett furcsan, pedig gondoltam, hogy na most majd fogja a viz a szemecskejet csipni stb. de semmi.

na hiv a munka, ugy hogy megyek

Kép
brestovsky
 
 


tetyk: méhszájsebre van egy jó tippem, nekem 3 hónap alatt elmúlt teljesen. enyhe ecetes vizes irrigálás 2 naponta. nekem már műteni akarták, de mással akartam próbálkozni, dokim azt mondta szabad, és ez bevált.
czzsofia
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?