Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok! [size=18]Sok boldogságot a kicsihez!!![/size] Hát a lábdagadásra Bexnek nem vált be a magasra felrakás! Szegénykémnek már szinte nincs lábfeje :( A legrosszabb,hogy nem tudok mit mondani neki mert nekem semmi ilyen problémám nem volt! Nem hiába mondtam mikor megszületett,hogy az apja családjára hasonlit

Kép
lipót beatrix

lábdagadás: masszírozni felfelé, a nyirokcsomókba a vizet!!! Naponta akár többször is. Ez használ biztosan ;)

Csunyeszkát nem bírom felhívni, sajnálom, előbb utóbb csak jelentkezik, s akkor majd addig nem engedjük el, amíg a telszámát meg nem adja, vagy valamelyikünkét el nem menti.

Erika:
a barnás trutty, a nyákdugesz lehetett, nagy valószínűség szerint. ;)
Gyanús lennék? szerintem van még pár napom. Ma pl jóslóm sem volt, csak keményedés.

a smiléket eccerűen nem bírom letölteni, lefagy az oldalaktól a gép... grrrrrrrrrrrrrrrr

a mai nap konklúziója: ez nem az én napom volt :lol:

Viszont a shrek végén bőgtem. :lol: :shock: :lol: én sem leszek már normális soha :D :D :D :D

vicger

Vicger ez az alvós smile nekem se mozog!!!Nem mindegyik mozog!!!!!!!Ja bocsi ezt én fel se tudom tölteni,mert a fájl típusa nem megfelelő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én CSI fun vagyok,bármelyik,Ncis IS!!!!!!!!!!!!És persze a Gyilkos elméket is nagyon imádom!!!!!!!!!!A dr.Csont-ot is nézném,de mindeig olyan időpontban adják,amikor Született feleségek,vagy Dr.house megy.Illetve szoktam nézni a Szellemekkel Suttogót és a Médium-ot is.A két utóbbiba még hiszek is!!!

Madar, reggeli nálam????????????????????????????????????????????????????Ugye tudod miért??????????????????

sutimano76

Madar, nem semmi Nő vagy! :shock: :shock: :shock: ennyit rohangálni.... Remélem jó éjszakád lesz, s ki alszod magad ;)

Süti kezdenek az agyamra menni :) illetve nem is a smilék, hanem saját magam bénasága :D

vicger

Kép

Én kis csibészkém :)

Még 4 nap a nagyok érkezéséig.... de jó lenne már ott tartani!

vicger

Ezen már átmentem én is!!!!!!!!!!!!Én zenét ill,videókat szerettem volna letölteni,de nem ment!!!!!

sutimano76

Kriszti 4 nap pik-pak elmegy,addigra megszületik Veronika,és még ki tudja ki?????

sutimano76

Na,bejött a kép is,nagyon kis csibészes ez a mosoly!!!!

sutimano76

Kriszti! Azt is csináljuk párja is és én is mikor átjöttek!

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Óriási gratula Dorina babának! Jó egészséget és sok tejet!

Látom már mindenki nagy lázban ég. Én lassan kezdem feladni, hogy aug-i fiam lesz. Ha olyan ráérős mint a nővére, akkor igaza lesz a dokinak és tényleg túllépjük a várt időpontot.
Ma úgyis dokihegyek lesznek, reggel körzeti a szülési szabi miatt, délben NST, du nőgyogyi, /hátha okosabb leszek/. Nem fogok unatkozni. Ja, és lányomnak fogszabis ellenőrzés, meg ebédbefizetés.
Igazából már most elkezdhetném, úgysem tudok aludni, de lehet, hogy a dokik igen? :lol:

Mabe: Tündéri a kislányod!!!!!

Madar: Holnapra megy a drukk, és irigyellek! /ha már nem tudnék du írni/.

Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jó reggelt! :) Nagyon jót aludtam. :lol:

Süti, Kriszti: ígérem csak annyit csinálok meg belőle, amihez kedvem és energiám lesz. Ezt most tényleg magam miatt szeretném elintézni, just for fun :wink: ha nem, hát nem. :)
Kriszti, kisAti tényleg igazi "csibész" :) nagyon jófej :)

Tara: mit csináltál Te hajnalban? Köszönöm a drukkokat. Jelentkezem majd.

Julcsi már hajnalban kelt, leellenőrizni, hogy Nektarinnal minden rendben. Úgy gondoskodik róla. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Azt hiszem én is viszonylag jól aludtam,leszámítva a 2óránkénti pisi járatot,és a legyet,amelyik fél 7kor keltett :twisted: :lol:

Tara, Kép nem tudsz aludni? :shock:

Madar,nagyon édes lehet Julcsi,ahogy gondoskodik a cicáról.Reméljük nem a klasszikus minden csoda 3 napig tart.Nálunk anno ezért nem lett kutya,mert ami volt,annak a teljes ellátása elég hamar rám hárul.Így elvittük egy kertes házba.

Kriszti,már csak 3 nap.Ati pedig tényleg csibész.

Én este még összeírtam mi hiányzik,és szétnéztem a neten,hogy esetleg hol olcsóbb.Nem tudom mentek e még ikeába,de babatakaró 795 Ft,és nagyon szépek,érdemes az ikea.hu-n szétnézni.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Én még egyben vagyok, eltűnésem oka, hogy 4 napig takarítottunk, bababútort raktuk össze. Nekem se jóslóm, semmim nincs, néha keményedek de az is elenyésző.

Madar, drukkolok holnapra nagyon!

Dorka, hatalmas gratula!!!!!!!!!!

Csunyeszka, drukk!!!!!!!!

Erika, szép nagy pocid van!

Vicger, Ati gyönyörűűűűűű!! Csütörtök mindjárt itt van!

Mabe, picilány és te is nagyon szép kiegyensúlyozottak vagytok!!

Tara, elhiszem hogy türelmetlen vagy, drukkolok hogy a héten megszülessen Marcell!!

T-pk, ikrekkel jó sokáig bírod, tudom már írtad és a picassán is fent van de melyikbe szülsz?

Viki, hogy vagy? Lábdagadás, vérnyomid? Nekem eszméletlenül dagad a lábam, de már le sem megy, ha felpocolom enyhül valamennyit, viszont a vérnyomim csökken, van olyan nap mikor estére 105 volt.
Most reggel is csak 116 volt.
Nst-t sajnálom. Enyém gyerek pont az ellenkezője volt, meg nem állt a mozgásban.

Bex, és a vérnyomid hogy áll?

Floranan, festés kész van? (csak nagyjából futottam át a sorokat
:oops: )

Szezso, üdv, gyere sűrűbben, bár mi tudunk egymásról!

Ma el kell mennem az anyakönyvi hivatalba a házasságiért+ apeh látogatás+hugimat elkísérem a minimanóba.
Holnap nst+gyerekorvos ismerkedés.
Csütörtöktől jöhet Lőrinc! :lol:

Kép
kata05

Hahó Kata!!
Szépek lettetek?Kapunk majd képet is?Sajnálom a lábdagadást,de végre otthon vagytok.Ki lesz a gyerekorvosotok?
Persze,hogy nincs jóslód,meg keményedésed,hisze neked könnyű szülést jósoltak.Biztos szép csendben kitágulsz :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi, képet majd kaptok, de még egy két dolgot a helyére kell tenni, meg vannak még hiányosságok! Költözni csak hétvégén fogunk addig még rakosgatunk pár dolgot. DE nagyon szépek lettünk!
Orvost a Rákos útról választottunk, ha jól emlékszem a nevére Vitális doktornő, de Tara kijavít ha nem. :oops:
Ja én tágulgatok itt szép csendben, na azt hiszem fogok én még pofára esni..... :lol: És betöltöttem a 37. hetet!

Kép
kata05

Kata,várom a képeket.Szófogadó Lőrinc baba,majd csak költözés után jön :wink: Nektek közelebb van a Rákos út.A mi dokink maradt a régi,elvállalta Juniort is,így visszajárunk majd néha palotára.
Gratula a 37. héthez!

Kép
v.andi

Jó reggelt!!!

Na, ma reggelre mindenki egyben van még??? :-D Olyan izgi, akár óráról órára változhat a helyzet :-D

Én is szívesen hozok ám híreket, 99%-ban itthon vagyok, szóval szinte bármikor gép elé tudok kerülni :wink: a telefonszámom benne van a táblában...
Bár Kriszti úgyis le tud nyomozni mindenkit :wink: :lol:

Madar: akkor neked holnapra kell drukkolni, ugye? :-D jó kis aktív napot terveztél mára :-)

Kata: hello itt is 8)

Mabe: Imola nagyon cuki, látom van igazi hercegnős szettje :lol: az a fejpánt :-D

Floranan: örülök, hogy jó napod volt tegnap, hasonlót mára is! :-) ja, zoknihúzás, kicsit szenvedtem, de sikerült végül 1 kézzel :-D
Nekünk is belefér minden babaruha 1,5 mosásba. Sőt, lehet, hogy egybe is.

Kriszti: tényleg a húgod kérdése a nyerő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika: húú, ez biztató, ez a barnás trutyi :-) én is mindig figyelem...

Csajok nyákdugó az mindenkinek eltávozik szülés előtt? És kb. mennyi idővel? :roll:

Lábdagadás: nekem csak addig használnak a praktikák, amíg csinálom. :roll: Szerintem ezen csak a szülés segít :-D

Ja, képzeljétek, tegnap sikerült 53-as pulzust produkálnom :shock: pedig mióta terhes vagyok inkább 80-100 szokott lenni :roll:

Sorozatok: Dallast néz még valaki?????? :wink: :lol:

Na, szép napot, majd még jövök, keresek magamnak valami csinálnivalót itthon :lol: (biztos lesz 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2009.08.24 07:30-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt mindenkinek!!

[quote="v.andi"]
írta:
v.andiNem tudom mentek e még ikeába,de babatakaró 795 Ft,és nagyon szépek,érdemes az ikea.hu-n szétnézni.

Mi is vettünk olyan takarót (narisárga-zsiráfos :lol: ) Nagyon kellemes, puha anyaga van!! Első mosás után is jó az anyaga! :lol:
Sikerült még venni olyan 3 darabos pamut (tetra szerű) "mosható kendő"-t is. (251.o a katalógusban) Nem nyúlt ki az sem, viszont az csak a mintája miatt lett! :lol: :lol: Nekem nagyon tecc. Az szerelem volt első látásra. :lol: :lol:

Ma ctg, házidoki... Már alig várom, hogy újra itthon legyünk. Hosszú nap lesz nekem. :? :?

Csunyiról van valami hír? Tud valaki valamit?

Most megyek kakaót gyártani!! :lol: :lol:

spickey

[quote="szezso"]J írta:szezsoó reggelt!!!

Na, ma reggelre mindenki egyben van még??? :-D Olyan izgi, akár óráról órára változhat a helyzet :-D

Én is szívesen hozok ám híreket, 99%-ban itthon vagyok, szóval szinte bármikor gép elé tudok kerülni :wink: a telefonszámom benne van a táblában...
Bár Kriszti úgyis le tud nyomozni mindenkit :wink: :lol:

Madar: akkor neked holnapra kell drukkolni, ugye? :-D jó kis aktív napot terveztél mára :-)

Kata: hello itt is 8) T-pk Zalaegerszegen szül.

Mabe: Imola nagyon cuki, látom van igazi hercegnős szettje :lol: az a fejpánt :-D

Floranan: örülök, hogy jó napod volt tegnap, hasonlót mára is! :-) ja, zoknihúzás, kicsit szenvedtem, de sikerült végül 1 kézzel :-D
Nekünk is belefér minden babaruha 1,5 mosásba. Sőt, lehet, hogy egybe is.

Kriszti: tényleg a húgod kérdése a nyerő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika: húú, ez biztató, ez a barnás trutyi :-) én is mindig figyelem...

Csajok nyákdugó az mindenkinek eltávozik szülés előtt? És kb. mennyi idővel? :roll:

Lábdagadás: nekem csak addig használnak a praktikák, amíg csinálom. :roll: Szerintem ezen csak a szülés segít :-D

Ja, képzeljétek, tegnap sikerült 53-as pulzust produkálnom :shock: pedig mióta terhes vagyok inkább 80-100 szokott lenni :roll:

Sorozatok: Dallast néz még valaki?????? :wink: :lol:

Na, szép napot, majd még jövök, keresek magamnak valami csinálnivalót itthon :lol: (biztos lesz 8)

Sziasztok, jó reggelt :)

Szezso: mi ez?: " Kata: hello itt is 8) T-pk Zalaegerszegen szül. "

T-pk nem Bp-n az IStvánban szül? ... vagy lemaradtam vmiről ????

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt! :)

Kata, pedig már azt hittem, hogy .... ;) Én is nagyon kíváncsi vagyok ám! Nagyon ügyesek voltatok!

Andi, asszem én is olyan takarót vettem,/majd megnézem a ponthut/ nagyon fincsi anyaga van! Tényleg érdemes ikea-túrát szervezni! Vegyetek nekem is valamit :lol: :lol:

Képzeljétek, átaludtam az éjszakát, egyszer sem keltem fel!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

most obi-túra, meg pakolandusz, aztán nyugi :) Ja, meg libasütés :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Szép jó reggelt!!!

T-pk,pesten a Szt.Istvánba fog szülni!!!

Úgy nyom a fejem,de ma nem iszok két kávét!!!!És ez volt az eddigi legcarabb éjszakám.Sztem Berni csak azért nem született meg az éjjel,mert nem engedem,mert szept.5 az első dátum,de a 21-ről se tettem le!!!!!!

sutimano76

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumi
Szezso: mi ez?: " Kata: hello itt is 8) T-pk Zalaegerszegen szül. "

T-pk nem Bp-n az IStvánban szül? ... vagy lemaradtam vmiről ????

Nem maradtál le semmiről, én kevertem össze a dolgokat :lol: Javítom...vagy inkább törlöm....

SzezsoKép
KépKép
szezso

spickey, a miénk takaró is zsiris :D :D :D a tetrás kendők szintén nagy szerelmek lettek :D :D Jó ez az ikea, na.

szezsó nyákdugesz mindenkinél eltávozik, csak nem mindig vesszük észre ;) ;)

vicger

Andi: kíváncsi vagyok én is, remélem, tényleg nem 3 napig fog tartani a lelkesedés. :roll: :wink:

Kata: én is gratula a 37. héthez. :) És én is nagyon kíváncsi vagyok, várom a képeket, és persze a gratulálok a szép otthonhoz is. :)

Szezso: na, ja. Szerintem azért is terveztem ilyen aktív napot, mert ha itthon ülnök, egyfolytában azon járna a fejem, hogy mi lesz, hogy lesz, izgulok már nagyon. Elég lesz az éjszakai forgolódás. :wink:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat a holnaphoz. Most útnak indulok, de ma még jövök. :)

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: mit szeretnél a ponthuról?:) ... és háááát ez a kép: annnyira édes kis pofi :) .... mé sirtál a sherk-en ??? :shock: :shock: :shock:

Kata: gratula a 37-hez, mi pont egy napra vagyunk kiírva ;) :)

Móni: szép napot, nem is tudom elképzelni, nekem hogy telne, ha tudnám, hogy másnap tutira babázok ... :) ... Julcsi irtó cuki Nektarinnal !!! :)

Tara: sok szerencsét a doki-túrához mára !!!

Nekem a vasalósszobában rendcsinálás, plusz bevásárlás, plusz főzés, plusz ágyneműmosás van mára betervezve ... kiváncsi vagyok, mennyi lesz estére kipipálva belőle ... :oops: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szezso,amióta itthon vagyok nézek Dallast a story tv-n :oops: és még sok más rémesen buta sorozatot. :lol: :lol: 53 pulzus???:shock: (lehet nekem is méricskél nem kellene vérnyomit itthon?)

Kriszti,örülök,hogy sikerült végre egy jót aludnod.Liba,nyammmmmm. ha megyek a héten veszek neked valamit :wink:

Én ma kisnyugdíjas leszek megint.NST után talán összeszedem magam Kép

Kép
v.andi

Diétázók:tegnap is és ma reggel is ugyanazt reggeliztem,természetesen ugyanannyit.Vagy a mérőm szar,van én vagyok béna,de tegnap 6,6 volt a cukrom,ma reggel pedig 7.Mi a franactól lehet?Persze annyira nem érdekel,mert tudom,hogy mit ettem,és semmi olyat,amit nem lehetne,csak pont a reggeli az,amikor alig ehet az ember Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Szép napot!

Nekem már jól indul... reggel megszült a nővérem. Egészséges kislány lett az 5. babája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imolával ma megyünk a doktorhoz. kiváncsi vagyok, milyen súlyú a Drágaságom... :wink:
Vendég

Mabe: gratulálunk az újabb babához !!! :) hogy hívják? :) ... kicsi Imola oooolyan sokat változott, mióta megszületett: nem tudom, te mennyire látod, de döbbenet, hogy milyen gyorsan fejlődik :) ... de jó nektek: a kiscsajok úgy össze fognak nőni, mintha tesók lennének :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggeltet!

Kép

Imola! Gratulálok a nővérednek! :)

Képzeljétek engem már lehúz a hasam fekvéskor... nagyon furcsa, néha már fáj is. Ráadásul állandóan viszket a bőröm a pocakomon.. :cry:

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="v.andi"]D írta:v.andiiétázók:tegnap is és ma reggel is ugyanazt reggeliztem,természetesen ugyanannyit.Vagy a mérőm szar,van én vagyok béna,de tegnap 6,6 volt a cukrom,ma reggel pedig 7.Mi a franactól lehet?Persze annyira nem érdekel,mert tudom,hogy mit ettem,és semmi olyat,amit nem lehetne,csak pont a reggeli az,amikor alig ehet az ember Kép Kép Kép

Andi: lövésem sincs, én nem mérem, nincs mérőm itthon :shock: ... de pont a nőgyógyim beszélt le a mérőről: merthogy nem pontos, és csak felidegesíted magad rajta ... esetleg annyit lehet, annyi ötletem lenne, hogy én megmérném még egyszer, hogy tényleg 7 ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó sokat kellett visszaolvasnom,de megtettem és most reagálgatok!

Floranan: festés hogy áll?

Dorka: Hatalmas gratula nektek és sok-sok tejcit és boldogságot kívánok!!!!

Zsófi hírek:nagyon örülök,hogy minden rendben,remélem tényleg hamarosan hazamehetnek.

Szezso: üdv újra itt.Valamelyik este azt álmodtam,hogy okt 1-én megszültél.Nem tudom,hogy jött,de ennyire emlékszem. :D

Erika: szép pocak! :)

Manó:üdv újra itthon! :D

Mabe:Imola csudiszép babóca,az a fejpánt nálam is nagyon bejön!Ja és gratulálok tesódéknak is a babához! :D

T-pk:hú jól bírod az ikrekkel,akárcsak Csunyeszka!Biztos jól érzik magukat odabent! :D

Madar:Hajrá holnapra,amint tudsz üzizz ám!!!! :D

Kata:gratulálok a 37. héthez! :D

Vicger:jó neked én mostanában semmit nem alszok.Fáj a derekam,bordáim,és még a meleg is kínoz itt a panelban a harmadikon! :(

Süti:fű hogy áll?Most kapott esőt biztosan szépen növöget! :D

Bocsi akit kihagytam,de ennyi telik tőlem! :D

Ma voltam védőnéninél és minden teljesen rendben.Pocak egy cm-t nőtt 2 hét alatt,most 120 cm.Vérnyomi 120/60,súly + 1 kg,de nem érdekel a védőnéni azt mondta ő teljesen meg van velem elégedve.Ja és én is magammal. :D :D

Jövő hét csütörtökön megyek dokihoz + uh-ra,akkor töltöm pont a 36.hetet így nekem is elkezdődik az NST.

Én annyira szeretnék már 1 hónappal öregebb lenni!!!!!!!!!!!

Ja lefotóztam Viki szobáját berendezve,majd délután felteszem a képeket,ha sikerül.Ha nem akkor pótolni fogom. :D
Tegnap egy komódot is beszereztünk az OBI-ban 14e-ért,mázlink volt mert mától már 19e lenne.Ja és kapott egy ari plédet is citromsárga és egy narancssárga lánydínó van rajta.Tök ari!

Ruhákat is kaptunk megint,nem győztem tegnap mosni,ma meg kivasaltam és bepakolásztam a komódba.

Kérdés:

1. KÉrdeztem a védőnőt,hogy muszály-e megvenni a mellszívót?Azt mondta igen.Ti megveszitek?

2. Hallotta már valaki azt,hogy állítólag ha előbb jön a pici,akkor inkább a 7.hóban jöjjön mint a 8.-ban?Ha igen miért?Valamelyik nap mondták,de a magyarázatról lemaradtam.
Vendég

Lina
Mellszívó: nekem nincsen, sose fejtem, mégis csak szopizik Imola....

Koraszülés
Én úgy tudom, úgy tanultam, hogy minél tovább van a pocakban a baba, annál jobb, annál kevesebb a szövődmény...
Vendég

Általában a 35. hét előtt az szokott gond lenni, hogy nem elég fejlett a tüdeje....
Vendég

Mabe,gratulálok a nővérednek is!!!!Ha megjöttél a dokitól kérünk beszámolót!!!!!

Andi,mérő :evil:

Én meg csak alszok,csak alszok!!!!!Berni is feltűnően nyugodt!!!

sutimano76

Hahó,

csak fél percem van, mert rohanok.

Zsófiék jól vannak, jövő héten mehetnek haza!!!!

Csunyeszkáék is még egyben, fájásait leállították a hétvégén. Nekem megvan a száma... igaz még nem hívtam, mert az infók Zsófiéktól származnak.

Kép Kép
manósziget

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszti 2009.08.24 09:49-kor.
beszti

Andi: én a lábdagadás miatt méricskélem a vérnyomást, de nem rendszeresen. Nem tom mitől lett olyan alacsony a pulzusom :roll: most 65, az már jó.
Ja, hülye vagyok...tudom már, mitől esett vissza, abbahagytam a Diaphyllint :-D

Kriszti: átaludt éjszakáért irigy vagyok :wink:

Lina: micsoda álom :lol:

Mellszívó: enyém védőnő szerint nem kell előre megvenni, mert nem is biztos, hogy egyáltalán kell. Ha mégis szükség van rá, secperc alatt be lehet szerezni.
Másik kérdésre nem tudom a választ, de már én is hallottam :roll:

Mabe: gratula tesódnak! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kriszti, még csak egy szoba van kész! És három gyerekszoba van!!! :cry:

Flora másfél adag ekkorka ruhákból egyáltalán nem kevés! :wink:

Kriszti, az jutott eszembe, hogy vannak faluk, ahol - hogy megtarthassák az óvodát, iskolát, befogadnak nagycsaládokat...

Mónika, sokat gondolok rád. Remélem, jó, sikeres napod lesz, amitől holnap feldobódva mész majd a szülészetre :wink: :)

Mindenki mástól elnézést iszonyú sok dolgom van még, tegnap 10 perceseim voltak, jó egy órán keresztül, igyekeznem kell, hogy mindennel kész legyek, de várom tőletek a híreket!!! :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Manó, köszi a tájékoztatást. Nagyon örülök Zsófiéknak!!! :lol:

Mabe: Gratulálok a nővéredéknek! 5.baba! Tyű! :lol: Aztán hozd a híreket a kisasszonyról!

Lina: Szerintem is nyugodtan megvárhatod, hogy alakul majd a szopi. Ha szükség lenne rá, akkor meg tudjátok venni később is, akár párod is. Most talán csak annak nézz utána, hogy melyik szimpatikus, milyen áron és hol lehet beszerezni a közeletekben, mert arra lehet, hogy nem lesz időd, ha venni kéne. Nekem Medela kézi van, elégedett voltam vele. Nekem is csak azért kellett az elején, mert ugye nem lehettem együtt Andrissal 2 hétig (így sajnos akkor nem tudtam igény szerint szoptatni), kézzel nem sikerült rendesen fejnem, így azért sokat segített. Itthon használtam néha-néha, de szerintem meglettem volna nélküle is.

Kép

Kép
hgrita

Szépjóreggelt pocakosok!!!

Madar, ez a Nektarin nagyon cuki név!!!!
Nekünk 2 cicánk van ( vagyis már három ,mivel a házhoz,amit vettünk volt egy ajiba :D )
A két cicánknak sokáig nem volt neve, aztán egy barátunk meglátta őket.....tudni kell ,hogy hosszú lábú hosszú fülű vékonyka állatkák voltak pici korukban,na és ahogy rájuk nézett ,azt mondta,hogy tisztára olyanok, mint a Star Wars-ból A Csubakka és A Yoda (Azóta így hívjuk őket :D )
Hozzáteszem egyszer sem láttam Star Wars, úgyhogy nem tudom ezek a kis szörnyek hogy néznek ki.

Ja, MADAR, nagyon DRUKKOLOK holnap!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicger,Kisati egy cukorfalat!!!!!

Imola pedig tényleg tündéri kislány!!!

Lábdagadás: én is szenvedek vele.Most is meglátszik rajta az ágytakaró mintája :shock: :shock: De a visszafele masszírozás tényleg hatásos.És a felpolcolás is!!!

Mabe, gratula Imola unokatesójához!!!!Jó kis népes család vagytok!!!És ahogy írsz róluk biztos nagy az összetartás köztetek, és ez tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!

Süti, mi a helyzet a vakondjaiddal??

Szezso: üdv újra itt

Rita:mindjárt lecsekkolom az új képeket!

Mi tegnap kirándultunk. Van egy gyönyörű dombság itt a közelünkben fenyvesekkel,bányával, túraútvonalakkal, tisztásokkal, stb.......

Megláttam egy kilátót, és mondtam ,hogy ide fel kell mennünk.
Persze a bonyolultabb utat választottuk és egy meredek hegyi ösvényen másztunk fel.
Tudom, nem vagyok noooooooooooooooooormális, ezt megkaptam tegnap is, de bíztam benne, hogy hátha a mozgás segít Somának beilleszkedni.
Csatoltam 2 képet, az egyiken látszik a kilátó ,ahova felmentünk.
( nem csatoltam, mert túl nagy, picasara teszek fel)

KépKép
csikipetra

Lina,a koraszülést én is hallottam,és a magyarázat,ami nekem furi,hogy a 8.-ban kicsit visszafejlődik a baba :shock:

No,bár még nem végleges a kert kinézete,de "látom" furja az oldalatok a kiváncsiság!!!!
Régen gazosan:
Kép Kép Kép

És szépen fűvesítve:
Kép Kép Kép

sutimano76

Petra,vakond jön megy ,remélem már a szomszédba van!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.24 10:01-kor.

sutimano76

Koraszülés: Bár nekem Andris "már" a 34.héten született, de nem hiszem, hogy ha előbb jött volna, jobbak lettek volna az esélyei. Neki is a légzésével volt gond + ugye nekem még nem volt meg a kenetvétel akkor, így automatikusan adagolták neki a gyógyszereket, ami nagyon sokat rontott az emésztésén, amivel 4,5 hónapig küzdöttünk. Azért most már örülök, hogy betöltöttem a 37.hetet, így sokkal kisebb az esélye bármilyen komplikációnak. Ha kicsi a súlya, mint Zsófi babáinak, akkor meg is kell hízniuk mielőtt hazaengedik őket, így hosszú heteket-hónapokat is akár kórházban kell tölteni, ami egyáltalán nem ideális, mégha baba- és családbarát is a kórház, nemhogy egy olyan helyen, ahol nem ez a megszokott. Szóval, én is azt tartom logikusnak, amit Mabe írt, hogy minél tovább van pocakban egy baba, annál jobb. 1-2 hét is írtó sokat tud számítani.

Kép

Kép
hgrita

Lina!

Mellszívó: szerintem előre nem érdemes. Inkább csak kinézném, aztán ha kell, apuka megveszi.
Én egyébként a 2. gyerek előtt vettem, akkor 20 eFt votl (7 éve), mert gondoltam, hogy ha már valami, akkor legyen normális, de majdnemhogy 1 kezemen meg tudom számolni, összesen hányszor használtam a 3 gyereknél. Most már nem is viszem a kórházba.
A legtöbb kórházban van kincstári készülék, ha kell. De a legjobb, ha az emebr 24 órás rooming-inben van, és az elejétől igény szerint szoptat. Ekkor nem lesz olyan kellemetlen a tejbelövelés, és szopik után sincs szükség fejésre. Ma még sokszor mondják, hogy 6 hetes koráig a babának fejni kell a szopik után, de én egyiknél sem tettem, és mégis volt mindnek elég tej, 6 hónapos korukig kizárólagosan szoptattam. Igaz, soha nem korlátoztam sem a szopik idejét, sem a gyakoriságát. Ha kevésnek tűnt a tej, akkor sem fejtem, hanem sokkal gyakrabban szoptattam, és így sikerült szaporítani.
De persze lehet, hogy valakinek szüksége van arra, hogy fejjen, de szerintem akkor elég megvenni a mellszívót.

Ja, amint látszik, "keltével dicsértük a napot", szóval nem szültünk. Adtunk Dórának egy esélyt este :wink: :D, hátha segítünk kibújni, de nem akart...

Mabe!

Gratulálok a nővérednek! :)

Szezso!

Nyákdugót nem biztos, hogy észreveszed. Nekem volt, amikor láthatóan távozott korábban (rá két napra szültem), volt, amikor a fájások kezdeténél, de pl. utoljára nem vettem észre.

Madar!

Nem csodállom, hogy izgulsz, nekem nincs konkrét időpontom, de már én is. Este rosszabb, ilyenkor nappal jobban bírom, mert el tudom foglalni magam. A legrosszabb pont akkor, amikor a legjobb lehetne egyébként :(: kádban fürcsi közben (nagyon szeretek fürcsizni), mert akkor van időm agyalogni.
De holnap már a karodban tarthatod a kislányod!! :):)

Bocsi, a fenti én voltam, de töröltem, nem akartam még kiadni magamat, ismerősök olvashatják... Azért regeltem újra korábban más néven, mert egyébként csak zárt topikokba szoktam írni, csak ritkán nyíltba.

Astrid

Kép
astrid

Köszi a választ mindenkinek!

Süti:szépen alakul a kert,csak így tovább.[/b]
Vendég

Rita, tündériek vagytok így együtt!!!!! :D

KépKép
csikipetra

Petra: Le a kalappal előtted! Szombaton voltunk anyuéknál ebédelni és mire felértem az elsőre, már levegőért kapkodtam. :oops: :roll: Apum meg is kérdezte, hogy nem érzem jól magam? :roll:

Tényleg, még régebben meg akartam kérdezni, hogy párod mivel foglalkozik? Csak azért érdekel, mert Pestet itthagyva költöztetek ilyen messze, gondolom a munka nem követte, vagy igen? Hogy sikerült ott munkát találnia?

Kép

Kép
hgrita

Házassági: Képzeljétek, férjem múlt héten akarta kikérni, erre az anyakönyvvezető itt a XI.kerületben azt mondta, hogy 2009.július 1től már nem kell 300 napnál nem régebbi, hanem jó az eredeti is. Majd a kórházi ügyintéző utánanéz a központi adatbázisban, hogy él-e még a házasság. Csak szerinte nem tudnak róla a legtöbb helyen. Már mindenhol próbáltam utánanézni, hogy ez igaz-e. Próbálom hívni Zuglót is, ugye ott lesz anyakönyvezve, de nem veszik fel. hallottatok esetleg ilyenről?

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?