Új privát üzeneted érkezett!

VALENTINA-BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Boldog szülinapot Vali!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


jóreggelt,

Kolos már a medencében az apjával, hihetetlen az a kölyök. már egyedül fel tudja húzni (h értsd a takarófóliát mert ha nem fednénk le éjjel kihülne)

Köszi lányok a képhez a dícséretet. :oops: :D meg a vonalzóhoz is.

Timi, hány éves is vagyok?? 6 évvel fiatalabb mint Te :oops: - na jó 5 és fél mivel te dec én meg júni. de a családomban senki nem néz annyinak mint a kora. jók a gének. :lol:
igen olvastam már...majd ha K. alszik dobok választ.

Andi, dejó képek. én ezer éve nem voltam már tűzijátékon. szerintem kolos nem élvezné még. vagy igen?
gyöngyösi ház...hmmm...megfogtál...fogalmam sincs, de kétszintes, igaz mi az alsószinten vendégszobákat akarunk, és a felső lenne a mienk - konyha-nappali-2háló-fürdő+wc. terasz
Kérdést köszönöm, anya jár a kezelésekre 2 naponta, eléggé szar. már csak 1 vizsgálat kell felkerül a listára, és apa unokatesója is elkezdi a vizsgálatokat h megfelel-e donornak. jó lenne ha igen.

Tenci, szeretek jól öltözni. attól mert egy görögdinnye van a hasam helyém, még lehet csinos ruhákat hordani. :lol:
medi meg... igen gondolkozunk, de elég drága megcsinálni, és még fenn is kell tartani.
jól értettem, h tesódék a szomszédotokban laknak?? az tök jó. én is bírnám ha közel laknék hozzájuk, de kétlem h lejönnének gyöngyösre.
snooopy
 
 

 
 

boldog szülinapot Vali!!!!!!!!!!!
snooopy
 
 


Ren!

Laptető wazzeg!!!! :lol: :wink: Ez jelent valamit!!! Majd 1x jössz....ja, most is jöttél!!!! :wink: Kitartás!!! Veled vagyok! :wink:
És ne legyél olyan undok a játszós anyukákkal.... :wink: mutasd csak meg nekik Lindakirálylányt!!!! Had egye őket a penész!!! :lol: :wink: 8)

Tencikém!

Te is felébredtél???? :lol: :wink: 8) Tüzijátékot Ti hol néztétek? Mikey megnézte? Megengedted Neki? Vagy bealudt? 8)

Többiek? Tüzijáték megvolt valahol? :lol: 8) :wink: Tévé, erkély, híd stb???

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Szia Orsi!

Anyukád milyen listára kerül fel? :shock: :? A kezelések nem elegek a gyógyulásához? Sajnálom! :?
Válasz meg persze. Amikor van időd. Nem hajtalak én, mint a tatár!! :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


TIMI-Hellóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

megengedtem???-mármint megnézni a tűzijátékot?-már szilveszterkor is megőrült érte,tudod itthon voltunk Mikiék újragyerekek ilyenkor-jaj de élvezzük van tüzijáték :lol: :lol: :lol: vagy harmincat fellőttek,nagyon élvezte Mikey-jaaa és ha megyünk valami szülinapi partira külön én viszek vagy három tgyertyát a tortára Mikey kedvéért :lol: :lol: :lol: :wink: amúgy most nem láttuk tudod mi mediterrán házban lakunk-icipici dőlésszögű tetővel-jaaa akinek emelete is van???-könnyen beszél!!!! :wink: :lol: :lol: -és Érd is közelebb van mint Ercsi :wink: :lol: :lol: és ti megnéztétek???-vagy csak a vászonról???? :wink: :lol: :lol:

VALENTINA-új vonalzó???? :wink: :lol: :lol: mikor mentek haza??

ORSI-igen tesó szomszédba-de Mikitesó! :lol: :lol: és másik Mikitesó is a köv utcába-és a mami is itt a közelben-úgyhogy nagyon jóóó nekünk :wink: :lol: :lol: én tesóm is itt lakik kicsit messzebb de gyalog is max10perc,Atitesóm meg épp Skóciába :roll: de holnap megyünk érte a reptérre-Mikey már be van zsongva-imád kimenni a repülőket nézni :wink: :lol: :lol: és persze még jóóó hogy csinik vagyunk :wink: :lol: :lol: -medi meg idő kérdése.....de az egészben a legjobb az mikor látod a gyerekeid felhőtlen boldogságát!!! :lol: :lol: :lol: kiért dolgozunk ha nem őértük??? :wink: :lol: :lol:

ANDI-de jóóó-szóval ti voltatok???? :wink: most te is itthon vagy négy napig???

RENI-persze Linda-nekünk :wink: :lol: de annyira édes ahogy írtad...... :lol: :wink: :wink: ajcsi-ugyan mááááá :wink: :lol: :lol: tudod ha már Timi kéznél volt kihasználtam :wink: :lol: :lol: :lol: örülök hogy tetszik :D jól telnek napjaitok???? :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


TIMI-még akartam:
mi a problémád a főzésemmel???? :lol: :lol: :lol: -hiszen még nem is ettél abból amit főztem :lol: majd ha jössz hozatom a kajcsit,na azt pontozhatod.... :wink: :lol: :lol: -de ígérem ha összejönne csak neked főznék :wink: :lol: :lol: :lol:

ANCSA-laptető innentől neked jár???? :wink: :lol: :lol: szülinapozás mikor lesz???? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!

Gondolom Boszinak ez a laptetős dolog felkiáltójeles akart lenni! :lol: :wink: 8)
Mi is megnéztük. Jáz is!! :lol: :wink: Csak vászonról. Hiába van erkélyünk, ha az a másik irányba néz!!! :wink: :lol: És egyébként gyerekek ablakából sem lehet addig ellátni. Azért az messze van.

Na jó, megyek virágot kaszabolni Apával! :wink: Majd még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Van 1 kis szusszánasnyi....
Gondoltam tegnap...fiúk délelőtt légiparádéztak, mi Anyu jött, takarított egy kicsit...én meg non-stop szoptattam :roll: Nyűgi volt a lányzó...Este tüzijáték, gondoltam majd akkor...ez sem jött össze :roll: Nemtom mi volt, de egész nap nyűszizett és lógott a cicin :? Sebaj, túléltük. tegnap tartottuk Iván szülinapját 4esben. Tök oda volt, hogy még tüzijáték is lesz a szülinapján :lol: Szegényt kicsit átvertük, de talán megbocsátja majd :wink: Szüval volt torta (amit kívételesen nem én sütöttem :( ), lufik, zászlók, szülinapi Alma-dal meg minden, mint máskor. Csak a kisbarátokat nem hívtuk meg most. NAgy volt az örörm, mert megkapta álmai "tűzóautóját" :lol: Kosaras, kihúzható lábak és létra, 2 féle szirénahang...és egy Anna és Peti könyv. Ma jönnek anyósék, holnap Anyu. Direkt nem együtt, hogy sokáig tartson az ünneplés :wink:
Kezdünk belerázódni a dolgokba. Cicim lehiggadt...szerencsére. Féltem kiborul, mint Ivánnal, de most okosabb voltam :) Tejcsi van bőven, csajszi 3630g-mal jött el a kh-ból, tegnap reggel mértem 3880g :D Kis husigombóc :lol: Az alvások egészen jól alakulnak. Iván mostmár elalszik akkor is, ha Linda sír mellette és világít a sólámpa. Már megértette, hogy jóéjt puszi+simi kicsit, de nem non-stop, hogy Linda el is tudjon aludni. Baromi édes Iván! Meg tudnám zabizni! Éjjel álmában is:!: ha meghallja, hogy Linda sír, akkor odabújik hozzá, fejére vagy pocijára teszi a kezét :D :cry: Én meg nemtom sírjak vagy nevessek örömömben :D Ha sír, akkor szalad vígasztalni, cirógatja és kedvesen mondja neki, hogy "Ne sírjál, ittvagyok!" Meg sokszor dörgölőzik hozzá az arcával :) Szóval édesek. Múltkor olyan jól sikerült a dolog, hogy Linda abba is hagyta a sírást Iván nyugtatására. Ettől persze nagyon boldog volt :D
Tegnap kicsit túlhúztam magam :roll: délután már állni sem bírtam, úgy fájt a sebem. Én hülye!!!! Nem nekem való még a séta, pedig tényleg egy köpés a játszó és csak 2x voltam, akkor is végig a padon ültem meg picit segítettem Anyunak takarítani. Szóval most pihenő üzemmódra kapcsoltam.

Rólunk ennyi, próbálok visszaolvasni :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Tenci, jaja tényleg már emlékszem, hogy nem a te tesódéké a medence. ott vannak gyerekek? vagy a családban te részedről Mikey-Bene unokatesó??
Nálunk nincs mivel én vagyok a legidősebb, húgom 23, öcsém 22...még itthon laknak...vagyis húgom szep-ben költözik össze a barátjával. az jó lesz, mert a közelünkbe, már megkértem, h ő vigyázzon Kolosra ha mi megyünk szülni. :lol:

Timi, oké. akkor lehet majd gyögysről megy a válasz. :D
mivel anya mindkét veséje összesen 10%-ban működik ezért kap dialízist, de az csak szintentart, nem gyógyszer, nem javít a veséken. rajta csak az átültetés segít. ezért nagyon nagyon rendes apa unokatesójától (aki olyan mintha a tesójuk lenne) h felajánlotta a veséjét. hasonló testalkat mint anya, nem dohányzik...stb.
snooopy
 
 


Reni, akkor irány az ágy, és pihizz. megvár a munka, majd Zsolti segít!!
lányzó meg szép húsban van. örülök, h tejcire nincs gondotok.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést: Tenci, Timi, Orsi. Aranyosak vagytok.

Tenci: Ha minden jól megy akkor Vasárnap megyünk haza, persze, ha Apa lejön értünk :lol: :lol: A vonalzót majd az otthoni gépről csinálom meg, mert Anyukám gépén csak régi képek vannak.

Timi: Mi végig aludtuk a tűzijátékot, még a tv-ben se néztük meg. :?

Reni: Pihizz egy kicsit, aranyos lehet Iván ahogy vigasztalja Lindát, eltudom képzelni. Örülök, hogy tejcsiben nincs hiány 8)

Megyek mert Vikó már megint sír, remélem hamar meggyógyulunk
:shock: sajnos ma reggelre visszaesett és volt egy kicsi láza.
Szép napot mindenkinek
V

valentina
 
 


Orsi
Anyukád :cry: Nem hangzik vmi jól, amiket írtál, de nagyon drukk! Mikor lesz a műtét? Tényleg nagyon rendes a családod! Bár azt hiszem ennek így kell működnie normál esetben. Még akkor is, ha ez nyilván nem elvárható...
Gyöngyös...mennyi idő alatt értek be Anyudhoz? Nehéz lehet, hogy pont most mentek messzire tőle. a "vidéki" életet meg majd megszokod :wink:

Vero
Hajrá utazás :D Alig várom, hogy visszagyeretk (Te gondolom kevésbé :lol: ) és gyere képekkel a cfürtösökröl ;)

Timi
Akkor sem! Nem mutiba készült :lol: Majd ha kicsit nagyobb lesz és babakocsizunk, akkor dicsekszem. Addig nektek mutogatom :wink:
Jók a képek a csajokról! Zizi a halacskábna a kedvencem! Tök jó gépetek van! Kicsit irigy :oops: :roll: Mennyiért vettétek?

varratszedés
Szóval így jár az, aki ügyeletben szül :roll: Krisztának is szedtek varratot, pedig ő Gozárral szült...Van felszívódó is. Amúgy nagyon undi dolog :roll: Nekem eléggé fájt :?

néhány kép;)
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Orsi!

Hát....erre nem is lehet igazán mit írni. Nagyon sajnálom. :( De azért remélem rendben lesznek a dolgok anyukáddal!

Ren!

Képek szupik!!! Ahogy alszanak együtt....IMÁDOM!!!! :lol: :wink: sütifaló Fiúcska :wink: :lol: , kosárkában elvesző Linda :lol: :wink: és hát igen....az üléseden látom, hogy fájhat a dolog :? de hogy Lindának van mit ennie.....azt is látom!!!! :lol: :lol: :wink: 8)
Ezt a vígasztalós, simogatós dolgot meg én is jól ismerem. Általában...persze csak magamban!!!....meg is könnyezem!!! :oops: :roll: Az a szeretet, ahogy Adri is körbeveszi Jázt...!!!! :cry: :oops: :roll: :wink: Szóval tudom miről beszélsz!!! És itt látszik, hogy Pasi is tud igazán szeretni!!! :wink: 8) Istenke tartsa meg Iván jószokását!!! :wink: 8) És akkor, hűdejódolgalesza csajoknak!!!! :lol: :wink: 8)
Énisénis....mikor Adrinál nekem is szedték a külső varratot, azt mondtam, hogy inkább mégegyszer szülök!!!! :shock: 8)
A "Tök jó gépetek van. Mennyiért vettétek?" az a fényképezőgépre vonatkozik??? Bocsi, de már késő van és agyhelyem már nagyon kihagy!!!! 8) :lol: :oops: :roll:
Halacskát még anno Adrinak vettem. Szóval már megvan 4 éve!!! :lol: Ha jöttök, akkor Linda is uszizhat benne. Jáz biztos megengedi Neki!!! :lol: :wink:
Ja, és értekezni, most csak itt tudok Veled meg max. msn-en, mert nagygép "beadta" az unalmast...windows valamiért behalt.... :? :evil: és Apa még küszködik vele! Úgy hogy ha esetleg írtál mélt, addig nem toom elolvasni, míg Apa meg nem gyógyítja a gépet! :roll: Sorry!!! :(

Most már mentem alunnyi! 8)

Sziasztok! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


jó reggelt!

Hát akkor először is magamnak.... :lol: úgy látom tegnap...vagyis ma :lol: ...én zártam és én is nyitottam!!! Hát ez vicces!!! :lol: :wink: Lehet, hogy már reggelis magammal fogok dumálni!?!?!? :lol: :wink:

Ébresztő Anyukák!!! :lol: Vagy Gyerkők ennyire édesek és Mindenkit hagynak/hagytak sokáig lustálkodni!??!?!? :lol: :wink:
De rendesek vagytok Picikék és Nagyobbacskák is!!! :lol: :wink: 8)

Na jó, akkor robogok én is főzni! Várom az első "befutót"!!!! :lol: :wink:

Szép napot és hétvégét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

Renáta, köszi. tényleg nem vlmi rózsás a helyzet, de reménykedünk. dialízissel akár élete végéig is élhet, persze nem kívánom ezt neki, nagyon megviseli a dolog. a lelket is.
nem tudom mikor lesz, előbb neki is meg a donornak is csomó vizsgálat kell.

Képek arik. az együttalvós... és milyen picike Linda a karodban. :)
varratszedés meg tényleg brutál, nekem is volt, dec-ben sem volt már felszívódó, úgy látszik idén már aug-ban kifogytak a készletből. nem túl bíztató. :shock:

Timi, neked is köszi. már is jó érzés, hogy együttéreztek velem.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Valentina Isten Éltessen!

Renáta: Nagyon jók a képke és nagyon csini vagy!! Bár az üléseden tényleg látszik,hogy fájmég a sebed.... Nagyon sajnálom...
Egy ágyan alszik a 2 gyerek?

Orsi: Én úgy tudom, hogy van olyan orvos aki felszívódóval varr és van olyan amelyik nem. Szóval lehet, nem biztos, hogy a kórház kifogyott.

Tenci: Mostanában szerencsére elmarad az esti műszak :-) Ezért nem jövök.

Timi: Nekem hatott az ébresztő!! :-)

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Mégegy kérdés, ti látjátok a vonalzóimat? Mert nekem X van a helyén :-(

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Persze megint lehagytam valamit:

Orsi: Nagyon sajnálom anyukádat és szorítok, hogy mihamarabb kapjon vesét!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Timi
Nem írtam mélt ;) Igen a fényképezőre gondoltam, hogy tök jó és mennyiért :) Majd írok akkor privit mél helyett :D Majd....
Hát igen...Anyuval azon szoktunk ironizálni, hogy az én kedvemért még X,Y sőt talán Z kosaras melltartókat is fognak gyártani :? :lol: És mostmár istenes! Láttál volna a belövellés napján :roll:

Orsi
Ne aggódj! Van még felszívódó, mert az is van bennem...de igen...lehet decemberre már nem lesz....azért drukkolok ;)

Brigi
Igen, 1 ágyban alszunk 3an :D Zsolti meg a másik szobában. Ez eddig is így volt, csak Linda születése előtt Zsoltival feküdtem le aludni és hajnalban, mikor Iván hívott, akkor mentem át. Most viszont azonnal kidőlök, ahogy mind2 elalszik :D
Nem látom a vonalzóidat! De már egy ideje. Azt hittem az én gépem vacakol...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok!

Jó nagy a pangás! :shock: Látom még Mindenki kihasználja a nyár utolsó heteit! :wink:

Brigi!

Szerintem csinálj másik volnalzót a fiúknak! :wink: A babafalvás vonlazók már egy jóideje nem látszanak. Én is ezért csináltam a Lányoknak másikat. :wink: :wink: Ha vígasztal egy kicsit, senkinek sem látszik a vonalzója, akinek babafalvás van.
Leveledre Neked is csak akkor tudok válaszolni, ha nagygép meggyógyult! Bocsi.....de igyekszünkigyekszünk Apával! :oops: :roll:


Ren!

Fényképezőgépünk immáron 6 éves. Canon 300d! :wink: Anno 300ezer forint volt, most használtan szerintem kb.30-50ezerért is megkapod Vaterán....ha még van, mert ez sem biztos. De az igazság az, hogy ezeket a műszaki dolgokat....fényképezőgép, számítógép, nyomtató, másolók stb....szóval ezekből félévente dobják ki az újakat a piacra. Igaz, hogy újonan egy ilyen kütyü százezrekbe kerül, de szerintem, ha valaki nem "profi", akkor annak nem kell mindig megvennie a legújabb gépeket! :wink: Szóval elég egyszer befektetni és inkább megvenni egy jobbat, mint a kisebb olcsóbbakat és utána "anyázni", hogy ez sem jó rajta meg az sem!
Szóval, ha kell esetleg segítség, hogy milyet vegyetek, akkor szívesen elmondom/elmondjuk Jánossal a véleményünket! :roll:
Cicik meg.....hát szerintem a belövellés időszakában rosszabb a kiscickósoknak, mint a nagyobbaknak! :wink: Én má csak tudom! :oops: :roll: 8) De megértelek! :wink: Viszont Zsoltit mennyi pasi irigyelheti a méreteid miatt! :wink: :lol: 8)

Boszikám!

Merre vagy bagolytársam??? Nem látlak sehol sem! :? Holnapra nagy szorítás!!!! :oops: :roll: De minden okés lesz, nyugi!!!!

Orsi!

Nincs mit! :roll: Leértetek már Gyöngyire? :wink: Időjárásjelentést kérek onnan is! :wink:

Tenci!

Gyere má haver, mert áll a topik!!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Na mentem. Majd még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

Köszi lányok az együttérző, kedves szavakat!

Timi, igen, leértünk...bocsi, nem volt időm válaszolni...elkeztünk pakolni már tegnap, mert annyi "kacat" van itt, és apósom mindent meg akar őrizni, tudom, hogy emlékek meg minden, de nekünk nem kell annyi bútor (amúgy is újat veszünk)... ránk akar erőltetni mindent. aranyosak, meg minden, de nem hiszem h Kolosnak egy 50 éves elhasznált kanapén kéne aludni amikor azt felujítani annyi mintha vennénk neki egy ágyat az ikea-ban.
időjárás: végre nem esik, ha felébred K. megyünk is ki. kezd meleg lenni, pedig jól esett ez a kis felfrissülés.

[quote]s írta:zerintem a belövellés időszakában rosszabb a kiscickósoknak, mint a nagyobbaknak!
ezt nem értem? miért? szerintem ugyna olyan szar, nem?? ugyan nekem csak kicsikkel van tapasztalatom, de ha eleve nagy lenne és a tejtől még nagyobb, azokon aludni halál lehet. :wink: vagy cipelni...
snooopy
 
 


SZIASZTOK!

TIMI-gondolom csüccs tv előtt és bambusz forma1 :lol: :lol: :lol: :lol: most kinek is megy a drukk??? :wink: és ilyen rendesek a csajok,hogy megengedik hogy végignézd???? :roll: :lol: -vagy csak hallgatod???-lehet azt még szomszéd is hallja!!!-tudom imádod paliklacit :lol: :lol: :lol: voltam Érden gondoltam rád+Adrira is Phadrira :wink: :wink:

ORSI-hát igen költözködés-nem egyszerű,de tök jó lesz az új kecótok,mi is így voltunk-apukám mindent elrakni,hátha jó lesz még valamire :lol: :lol: -mondtuk neki-oks akkor vigyed és tároljad :wink: :lol: :lol: azért a szülés még itt lesz???mert írtad addigra szeretnétek leköltözni mire Kolitesó jön...

ANCSA!-én sem látlak sehol!!!!-minden okés???-holnapra innen is mennek drukkok!!!

BRIGI-de jóóó!-akkor Benedek ilyen jóóó kiscsávó??? :wink: :lol: :lol: felkel éjszaka???
és tényleg babafalvás vonalzók nem jók-Ancsaféle a tuti!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

VALENTINA-ha otthon akkor gyere-újvonalzót kérünk :wink: :lol: Viktor meggyógyult???

REN-igen a méret nem semmi :wink: :lol: -és Linda mint egy baba :lol:

még akartam írni TIMI-ANDi-mi is csatlakozunk a jövőre megyünk nyaralni táborhoz :wink: :lol: :lol:
Nyaralók ha megjöttetek egy bejelentkezést kérünk :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok lányok,
néha feltűnök, mint a fehér holló!

Reni: gratulálok ehhez a gyönyörűséges csöpp kislányhoz és a gyors szüléshez! Remélem, azért nem maradt meg annyira "rossz" emlékként..... Ja, és piszkosul jól nézel ki így szülés után.....

Mi tegnap jöttünk haza egy hét után Szlovákiából, a magas Tátrában nyaraltunk. Nagyon kellemes 20-22 fok ( magasabban 10-15 ) volt, rengeteget kirándultunk - Benit állandóan cipelni kellett, csak ha fagyi volt a kezében akkor feledkezett meg arról, hogy Ő hogy elfáradt.......

Van még 3 hetünk és szoktatom az oviba..... Hááát, ez a pillanat is elérkezik, pedig nemrég született.......

Lányok, bocsi, ha pofátlannak tartotok, de azért megkérdezem: van egy eladó szoptatós /hintaszékes fotelom, lábatartóval. Mind a kettő hintázik, Kikában vettük közel 50 ezerért. 20-ért megválnék tőle. Nagyon szép állapotban van, kimosott huzattal. Fa és drapp szövet kombináció- Akit esetleg érdekel, dobok róla képet.

Heni

Kép

Kép
cancan
 
 


Kép A Lomnici csúcson - 2632 m magasan Kép Kép

Kép Sklanete Pleso - alatta a tónál 1751 m-en Kép

Elfáradtam: Kép


Huh, csomó álomszép képünk van még, de azok még nincsenek áttöltve, ha érdekel Benneteket, majd rakok még fel.

Memméről tud valaki valamit? Azt olvastam, hogy megszült........

Heni

Kép

Kép
cancan
 
 


Szép jó estét Mindenkinek!

Lányok!

Nem akarok beleszólni, de nem cserélnétek ki a babafalvás vonalzókat mert senkinél nem látszik! :? :roll: Légysziiiiiiii!!!! :roll:

Boszi!

Holnapra szorítunk! De minden okés lesz!!! Én tudom!!! :roll: Mint ahogy a nevét is!!! :wink: :lol: 8)

Tenci!

Igen. Burrogtam a tévé előtt!!!! :lol: 8) És nekem lenni rendes Csajaim, mert abban az időben pont aluszikálnak! :wink: Úgy hogy anyuci nyugiban tudja nézni autókat! Bár Adrinak megengedem mindig, hogy megnézze a rajtot! :wink: :lol:

Orsi!

Köszi az időjárás jelentést!!! :lol: :wink: "Öregek" meg már csak ilyenek...mindent meg akarnak tartani, hátha jó lesz még valamire! :wink: És néha tényleg milyen jól jönnek. :wink: Bár nem az 50 éves ágyra gondolok! :wink: 8)
Szerintem kiscici azért rosszabb, mert talán "kevesebb" a hely a sok tejcsinek benne, és sokkal jobban feszülnek, mint a nagyobbak! :roll: Erre gondoltam. :wink: Nekem kiscicim van és ezt tapasztaltam....nagyról ezért nem is tudok nyilatkozni! :wink: De azt hogy érted, hogy a ciciken aludni?!?!? :shock: Én hasonalvós vagyok, de ameddig szopiztatok addig én egy percet sem tudok hason aludni max. oldalt. :roll:

Heni!

Képek nagyon szupik! :wink: Jó lehetett a Tátrában! Szandi és Beni is mennyire hasonlítanak egymásra! :lol: :wink:
Képek még jöhetnek. Legalábbis részemről......vagy részemre?! :wink: És ha lesz több időd, gyere gyakrabban.

Mentem! Majd holnap jövök! Szép álmokat Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.08.23 21:42-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk és csak a vonalzó miatt jöttem, még visszaolvasni se volt időm, de szerintem ma már nem is lesz erőm...

Tenci: Remélem sikerül a vonalzó,mert ha nem akkor én ma már nem állok neki újból.
Vikó jobban van,de az apja elkapta tőle, úgy hogy most ő a beteg, lassan úgy érzem két gyerekem van.
Fiúk hogy vannak?

Jó éjt mindenkinek

Akartam még valamit...... majd holnap
V

valentina
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönjük!
Holnap 2-re megyünk, hát én szeritnem 5-ig jó ha végzünk! Este jövünk csak haza, és ha tudok jövök!
ha meg nem akkor szerdán tuti jövök!

Valentina!
Boldog szülinapot!!!!

Reni!
Larával megnéztük a képeket, és mondta hogy Anyukája betakarta a pici lányt, és többször meg kellett nézni!!! De a kosaras Baba is nagyon bejött neki! Na nekem is!!!
Tündérek!!!!
Nagyon csini vagy!!!

Heni!
Nagyon jók a képek!

ancsaboszi
 
 


Visszaolvasni még nem tudtam,
de azért pár képet felrakok!

Kis hölgy imádja ha fotozzák, hát hiába!
:lol:

Kedd egy remek nap volt :twisted: , mire hazaértünk a medencéből kifolyt 3km3 viz, de ennek Lara örült, mert másnap feltöltöttük, és végre bele lehetett teni a csúszdát, amit a keresztpánt miatt nem lehet! Na hát én közben fotoztam, Ő meg pozólt!!!!

Kép

Kép

Ma reggel fél 6-kor kelt, így az ebéd már nehezen ment!

Kép

ancsaboszi
 
 


ANCSA-de jóóóóó picit itt is!!! :wink: :lol: :lol: :lol: képek a szupi tortáról???-aki reggel megnézi tutkó jóóó napja lesz..... :wink: :lol: :lol:

VALENTINA-nagyon jó Viktorvonalzó-mondom én Ancsa tudja mi a tuti :wink: :lol: :lol: srácaim jól----köszi :wink: :lol: :lol: kert milyen lett???? :roll: :lol: :lol:

TIMI-mindkét csajszi egyidőben alszik????-ez is csak neked jár-nagy mázlista vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: és Jánoska hol van ilyenkor -őt is altatod??? :wink: :wink: :wink: :lol: 8)

Heni-nagyon klassz helyen voltatok..... :lol: :lol: :lol: és te mész dolgozni????

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Jók a képek Boszi! :wink: :lol: Főleg az uccsó tetszik a legjobban!!! De vegyetek már a Gyereknek egy rendes ágyat!!! :lol: :wink: 8) Úgy kényelmesebb lesz neki!!! :wink: 8)

Pussz!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


ANCSA-képek :lol: :lol: :lol: LARA mákot evett???-gyorsan hat!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

TIMI-de jóóóó itt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!

Mi az, hogy ez jár nekem?!?!? Nem jár.....ezt jól kell csinálni!!! Mint a kajákat!!! Vagy a sütiket!!! :lol: :lol: :wink: 8)
Gyakoroljál wazzeg oszt menni fog neked is!!! :lol: 8)
Jánoska meg....várja, hogy elzavarjalak végre aludni és csak Vele foglalkozzam!!!! :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Hát sajnos a mákos-ribizlis tortám receptjét senki nem tudta!
Na nem baj, titkos marad!
De Apa azt mondta hogy ez még sokkal jobb is lett!
:lol:
És tényleg! és nagyon szép magas!

Gondoltam megosztom veletek a szülinapi menüt!
Apa nagy tésztás, így tésztát ettünk tésztával:

REggeli és vacsora, ugyanaz mivel rengeteg lett, és amúgy sem tudtam eldönteni ,hogy reggeli legyen vagy vacsi.
Kicsikből egy nagy tepsivel készült, a nagyból meg két nagy!
Amúgy a recept kicsiket írt, de annyi volt a töltelék, hogy inkább nagyot csináltam.
Empananda:
spanyol kaja (spanyol mániásak vagyunk)
Juditka receptkönyvéből van, csak én tepsiben sütöttem!
szóval olyasmi a tészta mint amit a linzerhez készítesz, és egy sonkás, paradicsomos töltelék van benne, nagyon ott van!
és akkor egy kép róla!

Ja és Lara velem nyújtotta a tésztát, és közben mondta hogy szülinapi reggeli! :lol:

Kép

Ebéd

Hortobágyi húsos palacsinta!
Ez is nagyon jó lett!

Úgy örültem neki, mert általában ha az ember valamit nagyon szeretne akkor nem akkor lesz a legjobb! de tegnap minden fini lett!

És alvás után jött a torta!
Akkor virtuálisan Nektek is jön!

Kép

Kép

Remélem nem baj, hogy ezt megosztottam veletek!
csak gondoltam érdekel Titeket, hgoy milyen lett ez a torta, ami lepipálja a Daubnert! :wink:

ancsaboszi
 
 


Tenci!

Kérésed parancs! Képek már fent is vannak!
Minden kivánságod így teljesüljön!
Mikor lesz Mesepark?
tudod a jutalékom? :wink:

Tigris!
Ja, ja ágy tervben van!!! :lol:
gondoltam sütök pár tortát,azt hátha meglesz a rávaló! :lol:

ancsaboszi
 
 


Boszi!

Éjnek évadján ilyen képeket feltenni!!!! :shock: Csorog a nyálam!!! :lol: :wink: 8) Nyaminyami!!!!! :lol:
Juditka könyvek meg tényleg jók! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Okés Boszi! Én vevő vagyok egyre mindenképpen! :wink: Mikor mehetek érte? :wink: :lol: Ádi imádja a mákos sütiket! :lol: 8) És most pont itt vannak! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tenci

És akkor még egy kép Mikeynak!

Kép

ancsaboszi
 
 


igen köszönjük-bizti ilyen finomak is mint amilyen jól néznek ki :lol: :lol: :wink: :wink: -és mit ittatok????-valami különlegesség dukált hozzá??? :wink: :roll:
mesepark-többen megyünk-remélem még összejön szeptemberben-tudod mindenhol a fiúktól függ-mi csajok mobilisak vagyunk-két három gyerekkel :wink: :lol: :lol: -útlevél-nemtudod meddig tart elintézni:??????

TIMI-most te jössz a mai ebéd képekkel!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!

Útlevél kb. 3 hét. Okmányirodához el. Gyerekek szül. anyakönyvi kivonata, anya-apa személyi igazolványa és Apa is kell feltétlenül. Ott kapsz csekket, amit befizetsz 1500 ft/ gyerkő. Visszamész a csekkel, és néni elküldi BM-be és onnan jön az útlevél kb. 3 héten belül. Úgy hogy igyekezzél, ha még szeptemberben akartok menni!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ja és postán kiküldik.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigris!

Bocsika!
Mikor rakhatok fel ilyet? melyik órában? írd meg és szaladok! :wink:
Mire vagy vevő?
Süti? hát már nem sok van? holnap a Mammutba vigyek belőle?
:wink:

Tenci,


Semmi különöset, mivel én nem iszom, most meg pláne nem, szóval ücsit! :lol:

hát azt hiszem gyorsítottan 1 hét, és hamarabb is megjön az útlevél. De a gáz az időpont az okmányirodába, az van már?

Na lassan megyek,
mert ha belegondolok, hogy fél hatkor valaki megint jön az ágyam mellé és vérnyomást akar mérni, akkor nem is tudom mit mondjak! :lol:

ancsaboszi
 
 


Köszi TiMI-de jóóó azt hittem hamarabb kész ....akkor sietünk...

ANCSA-nagyon köszi-most nem riasztom Mikeyt-de reggel Larával kezdünk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol-mondom én Lara is vizi kacsa: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Lara tényleg vizi kacsa, Anyja is az volt, hisz milyen legyen egy balatoni csaj, Apja meg heti 3szor uszik, a név kötelez!

Ja és nem mondtam!
Hogy három éves kortól lehet menni olyan úszócsoportba, ahol már nem lehet ott a szülő, csak a gyerekek!
és Lara szeptembertől mehet ilyenbe, azt mondta az edző, a babauszi neki már nem pálya! :lol:
és ott ott sem lehet a szülő, havi egyszer meg lehet nézni!

ancsaboszi
 
 


Ja Tenci!

Boszinak igaza van...időpontot kell kérni okmányirodába! :? Remélem hamar kapsz! Szóval uzsgyi és intézkedj!!!!

Mentem aludni! Szép álmokat MIndenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Boszi!

Igen, a sütire gondoltam! :wink: De egy egészre, nem csak egy szeletre!!! :wink: :lol: És holnap jöhet Mamutba! Hánykor lesztek ott? Én 5-re megyek Adrinak ebédet befizetni oviba. Szóval hányra menjek Mamutba? :wink: :lol: 8) Mert akkor szólok Apának, hogy siessen haza és vigyázzon az összes Gyerekére!!!! :lol: :wink: 8)

Na most már tényleg mentem. És nagyon szorítok...MÁRA!!!! :oops: :roll:

Sok puszi Nektek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


És akkor....jól van Tenc! Legyen Boszié a laptető!!! :wink: 8) Nekem ráér! :wink:

Pussz! És most már tényleg mentem!!! :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Vagyis mégsem..... 8)

Adri!

Patinak sok boldog szülinapot!
Remélem Tenci nem vert át!!! :oops: :roll: 8)

Na de most már tényleg mentem!!!

Szép napot Mindenkinek....mára!!!! :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Laptető tényleg Boszié legyen!!!! :lol: :wink: 8)
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.08.26 20:17-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?