Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma voltunk lent a Tiszán a fiúknál!!!! :lol:
Nagyon jó volt, még két baráti házaspár jött velünk, hát a fiúk nagyon elemében voltak a dolgoknak!!!!! Iszapdobálást-iszapfürdőzést rendeztek!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Tisztára mint a gyerekek!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek a Keresztlányomhoz, szombaton a másik barátnémmal megint a Tiszára, mert az ő barátja is lent van!!!! :wink:

További szép hétvégét mindenkinek!!!!!


Röpcsi

Remélem a cicád nem lesz nagyon feszült a tüzijátéktól szegénykém!!!! :wink:

Rena

Nektek jó strandolást!!!!

Szegény Twist pedig biztos nagyon :D elfáradt, de bizti elégedett egyenlőre!!!!!! :wink:

Kedi

Én is imádok bútorboltban nézelődni, még ha nem is veszek éppen semmit!!!!!! Húúú, de ha lenne pénzem....... !!!!:wink: :D
Vendég
 


Csajok miközben írom a válaszokat, hallom, hogy milyen sokan mennek el az utcánkba a tűzijátékra! :shock:

Mondtam a férjemnek, hogy vagy egy halat se fog a nagy zaj miatt vagy a nagy zaj miatt annyi hal megijed, hogy csak a szákját kell tartania míg beleugrálnak a halik! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Twist
Olvastam a blogodba, hogy micsoda nagy bevásárló körútra mentetek a babaszoba kellékeinek, valamint a bográcsos kajcsihoz való hozzávalók beszerzéséhez. :shock: :D Ej, ej, ej, kismami :!: :!: :!: Vigyázz magadra, ne erőltesd meg magadat, pihenjél azért! wink:
A macis bördűr mi pontosan? Lehet, hogy tudom mi az, csak erről a kifejezésről nem ugrik be.
Láttam, a barátnődtől kapott kiscipellőt, nagyon édi!!! :D :wink:
Biztos szépen haladnak a babaszobai munkálatok és az általad készített finom bográcsos kajcsi is pocakba került már! :D A férjed barátai, akik segíteni mentek a babaszoba elkészítésében gondolom a feleségükkel, barátnőikkel mentek hozzátok, így míg a férfiak a babaszobán dolgoztak, Ti nők jól el főzicskézhettetek, dumcsizhattatok. Kell, hogy az ember barátnők között legyen és egy kicsit kikapcsolódjon! :D A munkálatokról, tehetsz majd fel képet, küldhetsz, mint Kedi a lakásfelújításról, kíváncsiak vagyunk rá mindannyian!!! :D :wink:
Vendég
 

 
 

Ditke
Sajnos a New Yorki faszi nem vette meg a lakást! :( :? :evil: Ezt figyeld, azt mondta, túl zajos neki a környék! :shock: :? Miért New York nem zajos??? :evil: Persze ha a kertvárosi részben lakik, ahol a házak körbe sincsenek kerítve kerítéssel, minden reggel biciklis újságos fiú halad el a házak előtt, reggel a pasik munkába mennek, a nők meg megtervezik, aznap melyik bevásárlóközpontba mennek vásárolni továbbá hétvégente mindenki az autóját mossa…...akkor így értetődő, hogy ez a környék zajos neki :!: :!: :!: :evil: De már elnézést, ez a lakás a Főváros, belső kerületében eladó :!: :!: :!: :evil: Itt csak akkor lenne csönd, ha mindenkit kitelepítenének innen!
Még hogy zajos, mit gondol, hogy itt a belvárosban, reggel kávésbögrével a kezében kiállhat majd madárcsicsergést hallgatni? Sajnos az előttünk tanyázó melósok miatt ha kávésbögrével a kezében ki is áll az ablakba, mert erkély az nincs, akkor is csak az általuk járatott kis targoncák kipufogójából kijövő szagot, továbbá a meginduló forgalom kipufogó szagát szagolhatja, a csicsergő madarakkal kapcsolatban pedig itt mütyür édes kis madarak nincsenek, csak vírusokat, bacilusokat hordozó galambok :!: :? Budapest szép város, de olyan messze áll New York-tól. Itt is van szép, csendes kerület, de az nem a belváros közepén van :!:

A szomszédasszonyunkkal kapcsolatban, hát igen engem is kiver tőle időnként a víz. Most a héten a névnapja volt és mivel mióta itt vagyunk egyszer sem mostam fel a gangot :oops: , végig takarítottam az egészet. :? :D Lemostam a korlátot, lemostam a cuccaikat, amiből van egy csomó, kimostam, kisúroltam mind a négyünk lábtörlőjét és a végén fel is mostam. Mindenki örült, mondtam is magamba, na most aztán szót se többet jövő nyárig!!! :D :lol: :lol: :lol:

Igen könyvet írok drága Dike :!: :lol: Magamról, a babáról és rólad, rólatok is fog szólni! :wink:

Érdekes, amit az asztrológus mondott :!: :roll: Majdnem, hogy mindannyiunkra is igaz lehetne, nem?
Írtad, hogy volt még szó egészségről és pénzről. Az asztrológus akkor végülis nem mondott semmit se az egészségeddel kapcsolatban babatéren ugye? Tehát, hogy valami olyasmi szervi problémád lenne, amiért a baba nem marad meg? Csakis tudatalatti dolgok miatt nem akar jönni és megmaradni a baba, ugye? A kezelésekre mondott valamit?
Kislányod lesz, aztaaa, bizti nagyon ari, gyönyörű lesz :!: :D :wink:

Fúúú Ditke, a Tisza gyönyörű, mi is időnként elszoktunk menni! :D Jó lehetett az iszapdobálás, fürdőzés!!! :lol: Na, akkor holnap kijátszhatód magadat a keresztlányoddal. :D
Kellemes időtöltést kívánok!!! :D :wink:
Vendég
 


Mmzsó
Hegedűművész-tanár vagy?! Nagyon szép munkád van! :D :wink: Szabad megkérdezni, hogy most amíg nem leszel közöttünk, fellépsz talán valahol v. nyaralni mentél el?
Én régebben több hegedű zenével kapcsolatos filmet is láttam, 2 nagyon tetszett, 1-et kb. fél évvel ezelőtt láttam is. Nagyon szép volt :!: :D
A bátyám régen nagyon sokáig zongorázott, úgy volt, hogy a Zenei Akadémiára megy, de aztán nem ment. Anya édesapjától örökölte a tehetségét, első hallásra majdnem mindent letud játszani. Én is tanultam egy ideig zongorán, de nekem a hangjegyek megtanulása nem nagyon tetszett. Én inkább a suli énekkórusába énekelgettem. :lol:
Vendég
 


Kedi
Köszi, remélem, meglesz a sok hirdetésnek az eredménye és ha most nem is, de szeptemberben mikor beindul ismét az élet, megjön a mi vevőnk is! :D :wink:
Négy nap múlva, akkor már melózol?! Próbáld meg addig valahogy kipihenni magadat, tartalmas és eredmény dús nyár áll mögöttetek :!: :!: :!: :D :wink: Még egyszer újra indulhatna a nyár, csak akkor se költözés, se felújítás nem kellene, hogy legyen csakis pihi, na és persze kezelés és babaérkezés! :D
A klinikára már visszajönnek jövő héten ugye?
Peteéréskor az én párom is sokat melózott, kora reggel már elment és csak későn jött haza. :( Nehéz volt, de azért sikerült Őt letámadnom. :lol: Remélem, sikerrel jártunk! :D Van egy honlap ahol bejelölheti az ember maga a ciklusát és a rendszer a petiérés előtt 1 nappal szól. Nagyon jóóó!!! :D
Láttam már csak dohányzóasztal és könyvespolc kell és akkor elvileg már minden megvan, vagyis az apróbb-cseprőbb kiegészítőkön kívül? Biztos méretileg és színben is jó bútorokat találtatok és vesztek majd :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Rena
Köszönöm megkaptam a privit :!: :D
Sajnálom, hogy megjött a piri! :( :?
Aranyos nagyon a micimackód és jó a vagyok felírat, hogy egyszerre mozognak föl-le! :wink:
Örülök, hogy jól érezted magadat a családi banzájon :!: :D Valamilyen esemény, névnap, szülinap alkalmából volt vagy csak úgy spontán csináltatok egy ilyen grill, bogrács partit?
A főnököd pontosan mikor számol le? Álláskereséssel kapcsolatban írok majd privit, láttam nem válaszoltam még, hogy miért keresek. :( A külföldi pasi sajnos aztán nem jelentkezett, Ditkének írtam mi volt a baja! :? :evil:
Hova mentetek éjszakai horgászatra? Én is el szoktam menni a férjemmel, csak egy ideje már nem mentem el vele.
Vendég
 


Adri
Nagyon sajnálom, hogy végül megjött! :( :evil: Reménykedtem én is benne, hogy talán csak egy kisbarnázgatásról van szó és más semmi többről. A rosszhír helyett a 2 csíkos tesztedben bizakodtam nagyon, de eljön ennek is az ideje :!: :!: :!: Drukkolok, hogy a lehető leghamarabb gyere majd a 2 csíkos hírrel! :D :wink:
Most, hogy megjött, szerinted beleférsz abba az időkeretbe, hogy a HSG-re el tudjál menni?
Nekem augusztus 28-kán volt ha jól emlékszem, hétfői nap és nagyon meleg volt akkor.
Vendég
 


Hétvégén a mamánál voltunk Badacsonyba és egyáltalán nem néztünk tévét, így amikor vasárnap hazafele jöttünk, hallottunk a miskolci paneltűzről :!: :cry: :( Nagyon sajnálom az anyukát és a gyerekeit :!: :!: :!: Bizakodtam benne, hogy a lány túléli ezt a borzalmat, de azthiszem (már elnézést), de jobb így, hogy elhunyt és nem kellett megtudnia mi történt az édesanyjával és az öccsével! Nem szenved már, együtt van fönt a családjával! Sajnálom és nyugodjanak békében mindannyian!!! :cry: :cry: :cry:

Mi, amikor kicsik voltunk Zalaegerszegen laktunk egy 10 emeletes panel 7. emeletén. Karácsony fele voltunk, nagyon hideg volt és nagy hó is volt. A fölöttünk lakó otthagyta a vasalót, ami annyira felforrósította a ruhát, hogy az kigyulladt. Az egész lakás lassan lángba borult, a lakók menekültek ki a lakásaikból, a liftet lezárták, nehogy valaki bent rekedjen, így a lépcsőn kellett lejutni az utcára. Én akkor kórházba voltam, Anya és a bátyám voltak otthon.
Anya abba a ruhába amibe volt, kapta fel a bátyámat, akinek még leemelte a fogasról a kabátját és úgy rohant le vele a 7. emeletről a lépcsőn az utcára. Úgy emlékszem Anya azt mondta, hogy senki sem sérült meg, de rendesen kiégett az a lakás, meg azthiszem egy, két szomszédi lakás is. Sok-sok tűzoltó volt kint, nagy riadalom volt! Szörnyű volt, lehetett!!!
Vendég
 


Nézzétek csak milyen cikket találtam a "12 kisbabát váró kismamáról"!

http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=1 ... rmo=493959
Vendég
 


Csajok, csak beköszönök, nincs sok időm. A naplómba igyekszem mindent leírni. Szóval, babaszobázunk. Nagyon szép lesz, végül nem a fiúk, hanem igazi festő csinálja. Ma kész a festés, stukkózás, és mindjárt jön a bordűr csík. Aztán holnap parkettázás és visszapakolás. Csodálatos az egész:) Én könnyekig meg vagyok hatódva:)
Megyek is, etetni a fiúkat, meg itatni (hogy mennyi üdítő fogy, hihetetlen!!!:)
Vendég
 


Sziasztok!
Most ismét itt vagyok, a napokban lazítottam,kihasználtam még az utolsó pár szabad napomat!

Köszi Röpcsi az üzit, de még várok a találós kérdés megfejtésére, vagy lemaradtam róla?! :roll: Igazán már most vagyok elégedett a lakással, de mire itthon élvezhetném a sok munka gyümölcsét, addigra menni kell melózni, aztán majd csak este fogok hazaérnék, plusz még a szombatom is eltűnik egy teljes tanévre egy továbbképzés miatt! De nem panaszkodom, azért hamar hozzá lehetett szokni a munka mentes napokhoz, de jó, hogy lesz majd mit csinálni. Igaz, eddig is volt a lakás, de azért más a melóhelyi elfoglaltság!
Nem tudom mikor jönnek vissza a klinikára, de hamarosan nekem is fel kell őket keresnem.

Ditke, milyen volt a rokon gyerekekkel a hétvége? És a Tiszánál milyen volt?

Többiek merre járnak? Mmzsó visszajöttél már? Majd írj milyen volt a heted!

Twist, kitartást még a babaszobához, biztos szép lesz, majd követem akkor az eseményeket a blogodon!

Szép vasárnapot mindenkinek!
Vendég
 


Olvastam a naplódat és megnéztem a képeket, nagyon szépen alakul a babaszoba!!! :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Twist,nagyon szupi lesz a babaszoba... :lol: :lol:
Én is már úgy csinálnám...... :oops: :lol: :roll:
Hát Röpcsi, remélem beleférek a HSG időbontba..... :?: :roll:
Nálunk szakad az eső...
:cry: tegnap meg buliztunk egy kicsit halászlézás és pizzázás volt...hát egy kicsit sokat ittam..... :roll: :wink:
Mindenkinek puszi

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Már csak pár óra és ismét dolgoznom kell :cry: ,vége a jó kis szabadságomnak,vissza kell térnem a szürke hétköznapokhoz.

Ditke!Milyen volt a Tiszán?Remélem jól éreztétek magatokat!
Mi nagyon jól elvoltunk a strandon,de a párom nélkül mentünk mert neki fontosabb volt pókerezni a havarokkal.Most meg a fejébe vette,hogy fogyni akar meg izmosodni,nem tudom mi ütütt belé.Furi mert eddig sosem akart fogyni,gyanús ez nekem.

Röpcsi!Fogtak a párodék halat?A cicátok,hogy bírta?Hétvégén azért ült össze a nagy család mert nagyon sokan nagyon messze laknak tőlünk,sokuktól több mint 100 km választ el minket,így jó volt találkozni,ezt 1 évben 1-szer megcsináljuk. :D A főnök szept.1-től már nem dolgozik! :lol: Nem semmi ez a pasi,hogy zajos neki a lakás,mert szerintem is zajosabb lehet New York. :roll: Várom a privid.Sajna nem mentünk horgászni mert a pár akivel mentünk volna az utolsó pillanatban visszamondta,majd legközelebb.Szörnyű lehetett anyukádéknak is átélni egy tűzesetet.Na a cikk amit találtál az se semmi,jól átvert mindenkit a nő.Azért nagyon sajnálom,hogy nem sikerül neki teherbe esni,de ez amit kitalált tényleg arra utal,hogy zavart az elméje.

Twist!Nagyon szép lesz a babaszoba!Sikerült a parkettát lerakni és visszapakolni?De jó lehet gyönyörködni benne!Főleg így,hogy hamarosan ott alszik majd a manókátok!

Kedi!Jól tetted,hogy kihasználtad a maradék időt és pihentél!

Adri!Én nagyon utálom ha esik az eső,nálunk még nem esik remélem nem is fog!

Már egy ideje nem tornáztam ,de ma ismét nekileselkedtem mert még 7 kg-ot fogynom kell!Remélem sikerül! Kép

Kép
rena85
 
 


Felteszem az eddigi szobaképeket, a parkettás még hiányzik, de este pótolom. Szép babás lett a szoba, jó érzéssel tölt el:)

Kép Kép Kép
Vendég
 


Kedi, kár, hogy kezdődik a suli, rövid volt a pihenés neked. De annál hasznosabb, mivel szépen felújítottátok a lakást:) Jövő héttől akkor teljes erővel meló?

Rena, gratula, hogy tornázni kezdtél, nagyon szép dolog! A 7 kg nagyon könnyen lemegy, esetleg egy kis kevés szénhidrátos diéta még mellé? Hm? Ne aggódj, jó lesz dolgozni, mivel a gonosz főnököd már nincs ott. Egész kellemes lesz, mintha új helyre mennél.

Adri, de jót bulizhattál irigyellek!:) A pizzából nekem is kijutott, kaptam anyósomtól tejszínes-csirkéset (én kértem, nem érdekel már a tejérzékenységem). Fincsi volt! Te milyet ettél? Nem baj, ha sokat ittál, amíg lehet, addig igyál, aztán 2 évig nem nagyon lehet.

Köszi Röpcsike a babaszoba dícséretet és persze a többieknek is.)
Hogy vagy mostanában? Mikor mentek dokihoz lombik ügyben? nagyon szorítok nektek, főleg a sorozatos laptető miatt is :wink: Fú, nálatok is volt paneltűz? Egy nyamvadt vasaló miatt? Azta! Még jó, hogy nem lett bajotok. Mi is laktunk 7 évig lakótelepen, de sosem gondoltam a tűzveszélyre, pedig milyen veszélyes is az.
Vendég
 


Ditke, azt hittem, hogy kisgyerekekről írsz, hogy iszapdobálás, közben felnőttekről:)))))
Klassz lehetett a hétvégéd a Tiszánál, és remélem, hogy jól érezted magad. Szép barna lehetsz, mert nagyon fogott a nap:)
Jól vagy amúgy, készültök a következő és egyben sikeres és utolsó inszemire???:-)
Vendég
 


Halihó!

Twist nagyon kis szép lett a szoba, jó színe lett a falnak és ari a bordűr!

Rena, neked is ma volt az első munkanapod szabi után! Milyen volt? Elment már a régi tapló főnököd? Kitartást a tornához! Hamar el fogod koptatni azt a 7 kg-ot!

Adri, kipihented magad?
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a muzsikálásból,nagyon jó volt!
Lányok,úgy döntöttem kiszállnék a fórumozásból,mindig azt tapasztalom,hogyha elutazom és nem levelezgetek a foganás nehézségeiről,mindig sokkal jobban érzem magam.Remélem,értitek,hogy nem Veletek van problémám,hanem nekem tesz jót,ha kicsit hanyagolom a témát.

Mindnyájatoknak mielőbbi babásodást kívánok,Twistnek szép terhességet! :wink:

Mmzsó
Vendég
 


Hűűű, nagy a csend.....

Sajnálom Mmzsó, de megértem a döntésedet, mihamarabbi babásodást kívánok neked!

Többiek merre vagytok? Leült ez a fórum........ :cry: :(
Vendég
 


Sziasztok!

Jelen, de csak bekukucskálok, mert olyan fáradt vagyok. :(
Sok munkánk van most, szerencsére, így estére teljesen kész vagyok! :oops:

Visszaolvasok aztán írok! :D

Kedi, nem semmik a képek, amiket küldtél!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok! Most van időm először benézni a fórumra.
Mmzsó, nagyon sajnálom, hogy nem jössz fórumozni, de ha neked könnyebb lelkileg, ha nem mindig ez a téma jár a fejedben, akkor totálisan megértelek. És mielőbbi babásodást kívánok!

Szerintem csak azért ült el a fórum, mert mindannyian dolgozunk.
Röpcsi és majd' megszakad, Kedi is, Adri és Réna is és Én is. Tényleg, mire bekapcsol a gép, beindul az internet stb. addigra már el is alszom. Így sokszor be sem kapcsolom a gépet, hiszen nincs erőm kivárni sem....

Jövő héten szeptember és kezdődnek a kezeléseitek, nagyon várom a sikeres eredményeket. Jó lenne megint valakiért izgulni és új kismamit üdvözölni:) Ditke, ugye te jössz most? vagy Röpcsi, Kedi? Adri, ugye HSG lesz nemsokára?
CSináljátok csajok, haladjatok, minden okés lesz, még idén lesz pozitív tesztetek, még ősszel tuti!

Én már visszafelé számolom az időt, hogy mennyit kell még dolgoznom a 2 éves szabimig.) Már csak 35 napot és vége.

Le szerettem volna írni, hogy annyira klassz volt, mert talizhattam Kedivel és megismerhettem személyesen és nagyon aranyos csaj és szuper volt a mini-talink.!!! És ő is láthatta a nagy pocimat, remélem, hgoy nem ijedt meg tőle.))))
Puszi nektek, megint rohannom kell ,megjött a párom és megint folytatjuk a pakolást.
Vendég
 


Köszi Twist, irulok-pirulok :oops: Majd folyt.köv, s te is megnézhetsz pocakosan.....valamikor biztosan ilyen is lesz. Jövő héten eldől talán hogyan, merre tovább. Rem. a többieknek is lesz jó hírük, s tudunk ismét drukkokat küldeni. Kitartást még a baba-szoba pakoláshoz!
Vendég
 


Ja, Twist remélem szerencsét hozol nekem a továbbiakban, levettem a pocakmintát.........én is akarok Manócska lakot, rem. tényleg összejön ebben az évben, ha nem , akkor a következőben, vagy utána, valamikor tuti! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is!!!!! :lol:

Twist

Olvastam a blogod, nagyon szupi hogy jó lett a vv eredményed!!!! De ezt tudtuk!!!!!!! :wink: :D Holnap nagy drukk Hajdú doktornőhöz is!!!!!!!!!!!! :wink: Nagyon tetszik a babaszoba!!!!!!! :wink: :D Ez a sárga szín!!!!! :wink:

Irigy vagyok a mini talitokra Kedivel!!!!!!

Nem ígérem hogy holnap, de vasárnap tuti gép elé fogok ülni, és írok!!!!!!! :wink: :D Addigra megjön piri nénje is, és hétfőn telcsi az ARO-ra!!!!!!! :wink: :D Nagyon-nagyon várom!!!!!!!!!!!

Addig is bemásolom amit az egyik nagyon kedves fórumos társamnak írtam emailben hogy hová lettem mostanság!!!! :?

Most még nagyon a fórumra sincs időm, szamaritánus szolgálatot látok el, mostanában 3 barátnőm magánéleti problémájával foglalatoskodom, adok tanácsot, vagy csak az is jó, ha meghallgatom, vagy csak leírhatja stb............... De szerencsére egyiküknek rendeződnek a dolgai!!!!!!!!!!!!!!! A másiknak még mindig a se veled-se nélküled, bár most inkább az együtt!!!! A harmadiknak pedig már régesrégen el kellett volna vállnia, mert ebbe a kapcsolatba ment tönkre, ebbe betegedett bele és lett rákos beteg!!!!!!!!!!! Csak most kapta meg a lökést hogy el is induljon 16 év házasság után!!!!!!!!!!!! Ő is volt az asztrológusnál, és megmondta neki ha nem változtat az életén, 2 év múlva újra rákos lesz!!!!!!!!!!! Na ez volt az első löket, majd a hülye férje viselkedése pedig a második löket!!!!!! Most döntötte el a héten hogy ezt nem bírja tovább, elválik, egy hét alatt 6 kilót fogyott!!!!!!!!! Bár valamelyik nap még azt is mondta hogy megöli, mert úgy kikészíti idegileg!!!!!! Belém meg a frászt hozza, mert tudom hogy ha elönti az ideg, meg is teszi!!!!


Puszi addig is, legyetek jók!!!!!!!!!! Legkésőbb vasárnap jövök!!! :wink: Visszaolvasok és írok!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Kedi, alig várom, hogy pocakos legyél!:)) Minden hónapban fotózd le a pocid, hogy növekszik, tök jó lesz, meglátod! Hajrá!:)))

Mikor kezdődik a suli? Hétfőn, vagy kedden? Merthogy akkortól visszatér az őszi menetrend a MÁV-nál és végre nem óránként, hanem félóránként lesz vonat. Borzalmas volt ez a nyári menetrend, le sem lehetett ülni a vonaton és tényleg csak óránként járt. Ja és senki nem adja át nekem a helyet, az emberek borzalmasak:(((
Nem tudom azt mondani, hogy tisztelet a kivételnek, mert nekem nem adják át. Egyetlen lány adta át az elején, aztán azóta sem senki.
Vendég
 


Ditke, de jó, hogy te is jelentkeztél!:)))
Ó, a lelki istápolás főleg három barátnőé, nagyon nehéz lehet! Sok-sok energiát elfoglal. Mindig ezen járnak a gondolataid, nagyon ügyi vagy! Főleg, hogy az egyiknek rendeződnek a dolgai!:)
Várom, hgoy ARO-ra menj és legyen újabb esély és hajrá következő inszemi!!!
Nem szoktad nagyon a lelkedre venni mások bajait? Nekem ez szokott a bajom lenni. MÁs szomorú dolgai miatt én is elkenődöm, nagyon átérzem a fájdalmát. Pedig jobb kívül maradni és hideg fejjel segíteni. Én nem nagyon vagyok alkalmas ilyesmire emiatt.

Puszika
Vendég
 


Halihó!
Örülök, hogy jöttél Ditke! Ne búsulj, majd kibővítjük a talit! Lehet, a Sote-n is össze fogunk futni, nálam jövő héten lesz esedékes a piri, de nem várom, szóval kb. egy időszakban fogunk oda járni, ill. majd kiderül. Rem. a másik két barátnőd sorsa, érzelmi élete is rendbe fog jönni! Kitartást, neked is sok energiát, hogy tudd bennük tartani az erőt!
Twist, már a héten bent voltunk, készültünk a kövi értekezletre, a tanévnyitósra, de már a héten is volt pár gyerkőc. Tudod, ez nem suli, itt azért másképp működnek a dolgok, de hétfőtől teljes gőz lesz, le sem állunk jó ideig. Hát, így van, az emberek borzalmasak, egyszer egy tv2-s naplós riport bemutatta hogy nem adják át az emberek a helyet pl: a pocakos kismamáknak.Botrányosan bírnak viselkedni egyesek!
Vendég
 


Szasztok! Ma a munkahelyen kell lennem, mivel megszívtam, hogy köztisztviselő vagyok és a szombat is munkanap lett. Röhögtek a kollégák, hogy be vannak nőve a szemeim, hát igen, álmos vagyok, mitagadás.

Képzeljétek, hogy a Baross utcai klinikával szemben lévő 4D szalonban csináltattam 4-es tesztet és az ünnepek miatt nagyon későn lenne eredmény, tegnapra ígérték (így is a 4 nap helyett 2 hét lett volna). De nem kaptam meg. Ma meg mennem kell a genetikushoz az eredménnyel, de miféle eredménnyel?..... nem kaptam még meg.....
Az a baj, hogy Hajdú doktornőhöz egyszerűen képtelenség időpontot kapni, ezért a mait nem mondhatom le, csak ugyebár milyen eredményt fogunk kielemezni, miért is megyek hozzá?.... a semmiért??????????
Szóval, jó mérges vagyok, nehéz lesz normális hangvételben telefonálgatni. Ja és tegnap telefonáltam délben a Barossba, hogy mi van már az eredménnyel és estére ígérték. Este 9-ig vártam a gép előtt, de semmi. Aztán reggel is már 5-kor bekapcsoltam, de semmi. Most sincs még semmi. Tehát nagyon megszívtam velük!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok!
Kép Elég húzós napjaim voltak, de sebaj, szeretem amikor ismét beindul az élet. Visszajönnek az emberek, meló, pörgés van. :D Hozzánk ide az irodába, nyáron nem nagyon jöttek ügyfelek, de most úgy néz ki megindultak, aminek nagyon örülünk! :D 8)

Twist
Néztem a babaszoba képeket, nagyon szép lett a babykuckó!!! :D :wink: Kellemes, ízléses, kislányos falszint választottál, a függönyről nem is beszélve, ami szerintem nagyon passzol a szoba színéhez! :D A mackós bordűr nagyon cuki! :D
A bútorokat, mindenféle kellékeket szeptember vagy október körül kezditek el megvenni?
Kíváncsi leszek milyen időnk lesz most Karácsonykor, hideg hó nélküli vagy hideg nagy hóval. :roll: Mindenesetre vegyetek jó kis meleg ruhákat a kistündérnek, mert igaz a kórházból csak a kocsiig lesz levegőn, de egy újszülött ilyenkor a legfogékonyabb a bacikra. Olyan kis édes kezes-lábasak vannak, biztos, sikerül majd valami jó meleg ruhácskát, takarócskát vásárolnotok. :D

Köszi drága Twist jól vagyok! :D Jól vagyok, csak valahogy mostanában olyan álmos vagyok, hogy időnként azthiszem lefejelem az íróasztalomat, annyira alhatnékom van. Fáradtnak nem érzem magamat, inkább álmoskásnak. :? :(
Vendég
 


Csajok eltűnt az írásom!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Meg vannnn!!! :shock: :shock: :shock: De, hogy hogy került elő???
Na, mindegy folytatom tovább! :D

Twist folytatás:
Jövő hét vége fele derül ki, hogy sikerült-e spontán a babyke, kíváncsiak vagyunk nagyon! :D Ebben a hónapban, ciklusban főleg akkor voltunk együtt, amikor az LH teszt kimutatta az akcióra, termire alkalmas napokat, így reménykedünk benne, hogy talán most sikerült a kispicúr :!: :!: :!: :D Ha esetleg a gólyánk még csak útba tart hozzánk és nem száll most le hozzánk, akkor bejelentkezünk a klinikára. Köszi a szorítást, remélem még ebben az évben nekünk is sikerül! :D :roll:

Igen, nálunk is volt paneltűz, azért mert az egyik lakó otthagyta, felejtette a vasalót a ruhán! :evil: Tudod, szerintem régebben az ilyen ott felejtett vasalós balesetekből, tűzesetekből elég sok volt, mert akkor még nem voltak olyan korszerű vasalódeszkák, aminek a végén van vasaló tartó. Így gondolom én, hogy amikor az ember sietett valahova, valaki becsöngetett hozzá, vagy a konyhába ki kellett mennie kikapcsolni a kaja alatt a gázt, nem volt hirtelen hova tennie a vasalót és visszatette arra ruhára vagy tartóra, amin vasalt és az 1 mp-en belül kiégett, meggyulladt és kövi pillanatban már lángokban is állt minden.
Vendég
 


Na, még 1 sor lemaradt Twist:
Nyáron sokszor az erdők égnek, télen pedig a lakások elejtett, elborult gyertyák miatt gyulladnak ki.
Vendég
 


Ditke
Jó lehetett a Tisztánál nyaralni, pihenni és persze iszapot dobálni, iszapfürdőt venni! :D :lol: Melyik részénél voltatok? A férjem imádja a Tiszát, persze inkább pecázás szempontjából. Nagyon ritkán megy a Tiszára pecázni, inkább a Dunára, Velencei-tóra, Balcsira. A Tisza tónál párévvel ezelőtt nyaraltunk, jó volt, de nem mennék vissza, nem voltam akkor valami jó passzban :oops: :cry: :cry: és így nem úgy maradt meg bennem az egész mint egy szupi nyaralás. :? Valahova máshova szívesen elmennék Tisza mellé, ahol fürcsizni és este pecázni is lehet.

Én is időnként szamaritánus szolgálatot, lelki segély szolgálatot látok el a barátnőimnél. Van, akinek segítek avval amit mondok vagy tanácsolok, van aki meg csak végig hallgatja, elolvassa amit írok és utána ugyanúgy folytatja az életét, mint előzőleg, majd egyszer csak megint a már korábban meglévő problémájával jelentkezik, amire a reagálásom majdnem mindig ugyanaz mint előzőleg. :roll: :? És miért, mert nem akar tovább lépni :!: :evil:
Nehéz jó tanácsot adni, jó megoldást találni a problémákra, de van amikor csak egy jó hallgatótárs is elég, hogy az illető megkönnyebbüljön, még egyszer átgondolja a dolgokat és aztán tiszta fejjel cselekedjen. :D :wink:
Én amikor egyik vagy másik barátnőmmel beszélgetek, próbálok csak mint barátnő válaszolni, tanácsot adni neki, de ez persze nem mindig sikerül, ugyanis nagyon sokszor a munkahelyemen tapasztalt dolgok szerint tanácsolok neki(k) valamit, ami nem mindig jó, és nem mindig fogadják meg ami miatt lehet, hogy a későbbiekben eldurvulnak, nagyobb problémák lesznek azokból a kicsikből amik jelen helyzetben vannak. :roll:
Vendég
 


Kedi
Megkaptam az e-mailedet és megakarom kérdezni, hogy hogyan küldted el így sorjában csatolva a képeket? Az óriás fájl csatolásába csatoltad be őket vagy a csatolt fájl ablakba? Csak azért kérdezem, mert nem sokszor szoktam képeket küldeni és amikor meg küldök, nem mindig sikerül megkapnia a címzettnek, címzetteknek a mellékleteket. :oops: :?
Küldeni akarok a költözésünkről képet, mert úgy emlékszem elmaradt. :D Micsoda véletlen nekem is jövő héten lesz esedékes a piri, de persze én se várom! Remélem bejött az LH tesztes próbálkozás és sikerült a lombik előtt spontán teherbeesnem :!:
Remélem, egyikünknek se jön meg :!: :!: :!:
A suli már elkezdődött, a volt általános sulis ofőm mondta, hogy már be kellett menniük értekezletre, megbeszélésekre. Hétfőtől meg rendesen elindul az egész. Kedi, hol dolgozol még, mondtad, hogy majd megírod!?!
Vendég
 


Rena
Sajnálom, hogy vége a szabadságodnak :oops: , de gondolj arra, hogy most már nem lesz ott a munkahelyeden az a hülye főnököd és így azért kellemesebb, sokkal jobb lesz munkavégzés közben a közérzeted! :D :D :D :wink: :wink: :wink:
A tűzijátékkor, amikor a férjem meg a haverja elmentek pecázni nem fogtak aztán semmit, vagyis a párom fogott egy halat, de aztán a tűzijáték miatt cirkáló motorcsónakosok és a tűzijátékra kijött emberek miatt akkora lett ott a hangzavar, járkálás, hogy akkor szinte meg se mozdították a halak az úszót. Nem sokáig maradt a párom meg a haverja, csak pár órára mentek ki a Margit szigetre.
Mesélte, hogy ahol ők voltak onnan alig-alig lehetett látni a tűzijátékot mégis egy csomóan kimentek oda.
Jó lehetett ez a nagycsaládi összejövetel :D Régen nálunk is voltak családi összejövetelek. Hol a mamáméknál, hol a papáméknál voltak nagy családi ebédek, vacsorák. Istenem, de jók is voltak azok :!: :!: :!: :D Főleg ünnepekkor találkoztunk, de amikor még kispalánta voltam emlékszem, hogy évközben is elutaztunk vidékre és ha nem is mindannyian, de azért elég sokan összetudtunk jönni egy közös ebédre, vacsira vagy egy egész hétvégére. Ünnepekkor is szoktatok találkozni?

Lakásátalakítással, hogy álltok???
Vendég
 


Adri
Örülök, hogy jót buliztál!!! :D Időnként kell egy kis kirúgás a hámból, nem igaz??? Barátokkal vagy családdal volt a buli?
Jövő héten már itt a HSG!!! :shock:
Hogy állsz, hogy vagy???
Vendég
 


mmzsó
Sajnálom, hogy elmész, de ha valamikor is úgy gondolod, hogy jó lenne valakikkel, sorstársbeliekkel a kis trónörökösről beszélni, gyere csak nyugodtan, mi itt leszünk!!! És remélhetőleg mindannyian már nagy pocakkal!!!
Sok sikert a babásodáshoz Neked is!!! :D
Vendég
 


Nézzétek csajok, ma kaptam egy e-mailt, ami ezt a megtörtént történetet tartalmazta. Felregisztráltam egy oldalra és onnan küldték ezt:

Egy házaspár 25 éves életkoruk környékén döntött úgy, hogy babát szeretnének. Különösebb problémájuk nem volt, a nőnek mindig rendszeres volt a ciklusa. Mindketten egészségesek voltak. Aztán másfél év sikertelen próbálkozás után döntöttek úgy, hogy orvoshoz fordulnak.
Kiderült, hogy a férfinak nagyon alacsony a spermaszáma, és rendkívül kevés a jól mozgó sejt és sok abnormális. Az orvos gyorsan rájött arra is, hogy mi lehet ennek az oka. A férfi pékségben dolgozott, mindig forró levegő vette körül, a herék felmelegedtek és mindemellett szoros ruházatot viselt. az illető Ez a kettő együtt a spermiumok elpusztulását eredményezte. Az orvos tanácsát megfogadva a férfi ezen túl csak laza alsóneműt vett az overálja alá, kevesebbet tartózkodott a kemence mellett, gyakrabban járt ki a szabadba hűsölni, és munka után mindennap vett egy jó kis hűvös zuhanyt. 8 héttel a reformok bevezetése után izgatottan várták az újabb spermavizsgálat eredményét. A doki jó hírrel fogadta őket: a spermaszám megháromszorozódott, és duplájára nőtt a jól mozgó, életképes sejtek száma. 4 héttel később pedig már együtt figyelték a terhességi teszten a második piros csík megjelenését. Szóval 3 hónap elég volt a spermák feljavítására és hogy megfoganjon a bébi.
Ez egy külföldi eset, ezt elolvasva és több külföldi esetet is elolvasva, nem is tudom, miért van olyan érzésem, hogy az itteni orvosok nem foglalkoznak kellőképpen, hogy kiderítsék, mi lehet az oka a sikertelen próbálkozások sorozatának???

Érdekes nem? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok hát nálunk is nagy bent a pörgés ma is voltam 4-ig dolgozni....munkanap van :twisted:
Twist,igen HSG remélem belefogok férni az időbe de tudod késett....beírod a pirimet a táblába Aug.20..köszi
Jövőhéten 3.-án megyek vérvételre....és ha minden jól megy 17.-én HSG....már nagyon várom...tullennék rajta kiváncsi vagyok ugyan azt mutatja ki mint az uh-on..... :?: :roll:
Röpcsi,nagyon drukkkkkkkkolok,hogy jöjjön a GÓLYA :lol: :lol: :lol:
Keddi,tök jó,hogy tudtatok talizni Twistel........ :lol: :wink:
Többiek :?:
puszika

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Twist, jó klassz lehetett a tali Kedivel!

Remélem csajok ha máshol nem is, de a klinikán azért összefutunk majd! :D Jó lenne veletek találkozni!!!
Elvileg jövő héten mindenki startra, babára kész!!! :D
Vendég
 


Üdv!
Köszi Röpcsi, remélem, hogy nem jön meg neked sem, meg nekem sem. Szuper lenne lombik előtt spontán babásodni. Drukkolok++++++++++
A kérdésedre felelve, nem az óriás fájl csatolással, hanem csak úgy egyesével csatolgatom a képeket ott, hogy fájl csatolása. A freemail sokszor szenyázik, van, hogy nekem sem csatolja normálisan a képet és amikor elküldöm a levelet, utána látom, hogy nem a melléklet díszeleg ott, hanem az, hogy hibás fájl csatolása. DE ez szerintem a freemail hülyesége. Na, próba cseresznye, várom akkor a költözős képet! Mi újság a még eladó lakással? jelentkezett vevő-jelölt, érdeklődő?

Adri, mindjárt itt a hsg nap! Szorítok, hogy piri ne zavarjon be, s el tudjátok végeztetni a vizsgálatot.

Twist, sajnálom, hogy így megjártál az eredményekkel? Végül mi lett a dologból? Még megkaptad a leleteket, vagy hogyan intéződött el a dr.-nővel a konzultáció?

Ditke, Rena, ti merre jártok? Gyertek, a laptető is közeleg!!!!
Vendég
 


Kép

Vagyok ám én is csak most eléggé sok minden történt velem.

Twist!Nagyon szép lett a babátok szobája!!!!!!Remélem azért volt időd pihenni is!Remélem tényleg lemegy az a 7 kg hamar!Milyen ez a diéta amiről írtál?Végül is megtudtad szerezni az eredményt amit a genetikusnak kellett vinned?

Mmzsó!Sajnálom,hogy itt hagysz minket,de ha neked így jobb megértem!Mielőbbi babásodást kívánok!

Kedi!Jó lehetett a talitok Twistel,hiszen teljesen más ha valakivel személyesen is találkozol nem csak a neten beszélgetni.Bárcsak neked se jönne meg pirike!Drukkolok!!!!

Ditke!De jó lenne ha nem jönne meg!De ha esetleg megjön akkor irány az Aro és nemsokára izgulok érted,hogy kétcsíkos teszted legyen.Meg persze a többiekért is izgulok, minél hamarabb babásodjatok!!

Röpcsi!Örülök,hogy beindult nálatok a munka és,hogy jönnek az ügyfelek.Ezek szerint maradsz a mostani munkahelyeden?Nagyon remélem,hogy sikerült a babót összehoznotok,főleg így,hogy a megfelelő időben voltatok együtt!Sajnos ünnepekkor nem tudunk találkozni az összes család taggal mert sajnos nagyon messze laknak sokan,ezért döntött úgy a család,hogy nyáron mikor mindenki hosszú szabin van egy napra eljön mindenki.Az átalakítást mos kicsit szüneteltettük de szerintem jövőhéten már újból nekiáll a párom az apróbb dolgoknak amiket ő is meg tud csinálni.Érdekes ez a cikk amit találtál,hát szerintem is nagy bűnös a szoros alsó.Mi is laza alsókat veszünk a páromnak,hátha ez is segít valamit a kis katonákon.

Adri!Mindjárt itt van 17.-e,nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!


"Drága imádott" főnököm előbb lelépett a cégtől már a hét elején leszámolt! :D De,aztán kaptam én is hírt attól a cégtől ahová jelentkeztem,hogy mehetek interjúkra,el is mentem beszélnem kellett jó pár emberrel és most úgy néz ki,hogy én is itt hagyom a céget.Úgyhogy már csak pár napom van,hogy kiélvezzem a helyzetet a főnök nélkül.Nagyon boldog vagyok mert nagyon bízom benne,hogy ezen az új helyen majd sokkal jobban fogom magam érezni.De egyrészt félek is az ismeretlentől,meg,hogy megfeleljek az elvárásoknak.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Üdv Rena, örülök, hogy írtál te is. Olvasom, hogy sok dolgotok volt, nagyon sok minden történt veled. Szuper, hogy jól haladtok a lakással, és jó, hogy az utolsó napokat a régi melóhelyeden nyugiban töltöd el. Sokat számít azért, hogy milyen szájízzel hagyod ott a régi helyet, mivel nem fog macerálni a régi főnök, biztos jobb hangulatban leszel, mikor átkerülsz az új helyre. Sok sikert, nyugis munkát, jó csapatot kívánok neked! Tudod, a változások aztán sok új és pozitív dolgot tudnak bevonzani, s most minden szinten változások voltak nálatok!

Bizony, lányok, jó volt a tali Twisttel, élőben is olyan kis lendületes, mint a blogján, meg a fórumon is. Nagyon jót tudtunk beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk egymást! Éssss, én már láttam egészben, s olyan nagy kerek pocija van. Jól áll Twistnek a kismamaság! :mrgreen:
Vendég
 


Ja, Rena, kíváncsi vagyok mit dolgozol most és mi lesz a kövi munkád, megírod priviben? Köszike!
Vendég
 


Kedi!Elküldtem a privit! :)

Kép
rena85
 
 


Köszi Rena! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Na tegnap nem sikerült jönnöm mégsem! :oops:

Ma pedig délutánra megyek, így gyorsan írok!!!!

Ma megjött, fel is hívtam az ARO-t szerdán 1/2 1-re kell mennem!!! Jön még valaki?????????? :wink:

Twist

Olvastam a blogod hogy minden teljesen a legnagyobb rendben van Dorkával!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Ez annyira szuper!!!!!!!!! :D :D :D
Gyönyörű lett a babaszoba! :wink: :D
Vannak ezek a hungarocell figurák, Micimackós, Eperkés stb.... amit a falra még ki lehet rakni, és nem túl drágák, és tutira feldobják még a szobát!!!!!! :wink:
Nézd: http://www.teszvesz.hu/49306_baba_es_gy ... racio.html

A barátnőmnek van egy új 44-es Brendonos kismama farmerszoknyája eladó, kérte hogy tegyel fel neki a Vaterára, vagy Teszveszre, téged érdekelne?

Röpcsi

Tiszta dilinyós ez a New Yorki fazon!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Hát mond meg neki, vegye meg az egész kerületet, és költöztessen el onnan mindenkit és akkor TALÁN csendes környék lenne!!!!!!!! :evil: Miért New York csendes város lenne, kétlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Mi is csak a Tisza miatt nem költöztünk még el innen!!!!!!!! Pedig kapott a párom régebben két álláslehetőséget is, sőt még nekem is szereztek volna munkát, de a Tisza miatt(is) nem mentünk!!!!!!!!!
Jó volt a Tiszán, de az ottalvós része már nem volt olyan szupi! :? Mi elég nyugodt, csendes környéken lakunk, hát ami ott volt, hajnalban már elkezdődött a motorcsónakázás, napközben a vizisielők, nagyobb jachtok, és marhára nem érdekelte őket, hogy a kisebb csónakokat, hajókat esetleg felborítja a hullám!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Mentek mint az állatok!!!!!!!!! :evil: :evil:
Jó hogy beindultak az ügyfelek nálatok!!!!! :wink: :D
A szomszédasszony örült a gesztusodnak hogy lemostad az ő cuccaikat is? :wink:

Kedi

Kezdődik a munka? :( Nem irigyellek!!!!!!!!
Köszönöm a képeket, nagyon szép lett a lakás, a rumli miatt viszont nem irigyellek!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok a spontán babához, meg Röpcsinek is!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Rena

Te is állást változtatsz! :wink: :D De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok az új munkahelyhez!!!!!!!!!! :D Hol fogsz dolgozni?
Nagyon jó lehetett a családi összeröffenés!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
A lakásfelújításhoz pedig kitartást!!!! :wink: Ezek a pasik mindig kitalálnak valamit!!! :wink: :lol:

Mmzsó

Sajnálom hogy elmész, de ha neked könnyebb így!!!!!!!!! :shock: Ha meggondolod magad, gyere nyugodtan!!! :wink: :D Drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!! :D
Még lehet az ARO-n is összefutunk!!!!! :wink: :D

Adri

Mindjárt itt a HSG! Nagyon drukkolok a jó eredményért!!!!!!!
Ne izgulj, én is elengedtem magam ebben ahónapban kétszer is ivászat terén!!!! :oops: :lol: Kihasználtam, míg lehet!!!! :wink:


Ha nem válaszoltam mindenre, ne haragudjatok, de olyan sokat írtatok!!!!!!!!! :oops: De kérdezzetek!!!! :wink:
Vendég
 


Még annyit, sajna én is az a fajta vagyok, aki magamra veszem más baját is! :( De aztán rájövök, hogy ez nekem nem jó, és próbálok kilábalni a negativizmusból, és rendszerint sikerül!!! :wink: :D
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?