Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti:

FIle,Oldalbeállítás,Fekvő

Kép
v.andi

Kriszti!

Aha, a szüléssel kapcsolatosan. :D De veszekedésben rám ne számíts (bocs! :):)), voltak itt olyan rendes jelentkezők, akik segítenek, ha szeretnéd! :D:D
Word: verziótól is függ. Nekem 2007-es van és angol, ott van egy olyan fülecske, hogy "Page layout" és azon egy "orientation" ikon. Korábbi verziókban (ha jól emlékszem), akkor a File menű és Page Setup/Oldalbeállítás menüpontban van (álló/portrait vagy fekvő/landscape).

Madar!

Hát ha onlány leszek akkor, akkor lehet, hogy te leszel az első. :)

Astrid

Kép
astrid

Vicger,oldalbeállítás?????sztem,de én nem vagyok egy számítógépzseni.

sajnálom Andi ,de a saját alsó szintem is sok volt,nem vállalok mást,még egy kávéért se!!!

Nya,lassan megjönnek Bibiék,most menek!!!!

sutimano76

Mikor lesznek már hírek Csunyszkáról????????

t-pk

Sziasztok!

Gratulálok én is Dorina baba megszületéséhez! Kívánok egészséget, boldogságot és sok tejcit a kibővült kis családnak! És nagyon irigykedem... :oops:

Köszönöm Andris nevében a bókokat! Nekem meg dagad a májam! :lol:

Manó: Örülök, hogy még egyben visszaértetek! Ákos nagyon rendes fiú, hogy még hagy egy kicsit lazítani.

Madar: Én is nagyon várom már a képeket a lovaglásról!

T-pk: ma éjjel azt álmodtam, hogy szültél! :lol: De látom, nem...

Boboka: Jó, hogy te is újra vagy!

Én azért is várom már a babaesőt (ami remélem Madarral a hét elején megindul), mert reménykedem, hogy az megfelelő hangulatba sodor és Máté is mihamarabb itt lesz velünk. Már nagyon terhes kezdek lenni magamnak és a családnak is. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Madar, hogyne vennélek előjegyzésbe! :) :) ma nagyon alacsony szinten vegetálok, s talán ebből is fakad, hogy kezdem értelmi fogyatékosnak érezni magam :lol: :lol: , de kivel ugrasztatok össze? :) Atesszal? Na, vele nem fog menni, még soha nem veszekedtünk, de még nem is vitatkoztunk... :shock: néha el is gondolkodunk rajta, hogy ez noooooormááááális? :oops: :wink:

Andi, teljesen jól teszed a lazulást! viszont egy kávét nyomnék én is :D ugye a gyerekszoba..... meg a szőnyeg.... meg jobban megnéztem, az ajtókat is le kell mosni....az ablakoknak sem ártana egy frissítő lemosás...stb

Boboka, jó hogy meg vagy!!! :)

vicger

Köszi köszi!!!!!!!!!!!

vicger

nyahhhh....
önhatalmúlag felhívtam a zalaegerszegi kórházat, s utána érdeklődtem... na most Csunyeszka a gyermekágyas részlegen van, de a nővér az ágyánál lévő telszámot adta meg, amit Csunyi nem vesz fel, gondolom van egyéb dolga is :) és most jön a kombináció: szerintem már babázik... majd még később megpróbálom újra hívni, hátha sikerül. Annyira zavarni meg nem szeretném, ha valóban babázik, akkor az bizony idő és energia :)

vicger

Dorka
Sok szeretettel gratulálok!
Kép
Vendég

Vicger, micsoda kis Columbo vagy! Remélem tényleg jól kombinálsz és Csunyi már babázik. :lol: Olyan jó lenne biztosat tudni.

Kép

Kép
hgrita

[quote="vicger"]n írta:vicgeryahhhh....
önhatalmúlag felhívtam a zalaegerszegi kórházat, s utána érdeklődtem... na most Csunyeszka a gyermekágyas részlegen van, de a nővér az ágyánál lévő telszámot adta meg, amit Csunyi nem vesz fel, gondolom van egyéb dolga is :) és most jön a kombináció: szerintem már babázik... majd még később megpróbálom újra hívni, hátha sikerül. Annyira zavarni meg nem szeretném, ha valóban babázik, akkor az bizony idő és energia :)

Ha a gyerekágyason van, akkor 99%, hogy már babázik :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 16:51-kor.
Vendég

Kriszti,szólíthatlak sherlock holmesnak??? :lol: :lol: :lol:
Ha gyerekágyas,akkor valószínű babázik.Bízunk benne,nem annyira tömött a kórház,hogy oda is kismamákat fektetnek :lol:
Kíváncsi vagyok már nagyon.

Kép
v.andi

[quote="hgrita"]
írta:
hgrita
T-pk: ma éjjel azt álmodtam, hogy szültél! :lol: De látom, nem...

Hát még nem, bár most kétszer úgy lezsibbadt a bal combom belseje: egy pillanat alatt, de nagyon fájt utána semmi, hogy ki tudja mi lesz - bár mint kezdő fogalmam sincs, hogy ez jelent-e valamit vagy csak valami ideget nyomot meg valamelyik törpe.

Csunyeszka hírek - na most még kiváncsibb vagyok......

t-pk

Csunyeszka nem szült még meg lányok. Most beszéltem a nővérrel /egyébként tökre normális nővérek lehetnek ott :) / Csunyi épp lent sétálgat egy másik anyukával... Viszont így nyugodtan tudom majd hívni, mert nem ébresztek fel egy babát sem ;)

vicger

[quote="vicger"]C írta:vicgersunyeszka nem szült még meg lányok. Most beszéltem a nővérrel /egyébként tökre normális nővérek lehetnek ott :) / Csunyi épp lent sétálgat egy másik anyukával... Viszont így nyugodtan tudom majd hívni, mert nem ébresztek fel egy babát sem ;)

Hát ezek az ikrek se adják be könnyen a derekukat. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Vettünk még egy szopipárnát. Igazából csak utántöltet kellett volna, de aztán Ati is teljesen rákattant a szoptatóspárnával való csatározásokra, s így nem lesz vita abból, ha a hugi használja az újat, Ati pedig a régivel csatázik :) :) :)
Occsóér vettük, a teszveszen 3ezer ft-ért.

vicger

Néztem a fogathajtó VB-t, meg közben kukoricát főztem, meg mostam, teregettem, meg elveszítettem egy "Kinevet a végén"-t, meg egy Memory-t Julcsi ellen. :)

Andi: azért feküdtem is közben :) Honnan veszed ezeket a nagyon jó smiley-kat? Megírod nekem is?

Astrid: onlány ... ez teccccc :lol: :lol: :lol:

Rita: velem tuti történni fog valami legkésőbb kedden. Számíthatsz rám, nem fogok csalódást okozni. :wink:

Kriszti: pl. ha jól emlékszem t-pk is vágyik egy jó kis veszekedésre, meg még írta valaki ... mert hátha felgyorsulnak tőle az események.
Vicger magánnyomozó, szép munka volt. :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,mélben elküldtem neked.

Kép
v.andi

Sajna Brumiék nem maradtak sokáig,viszont nagyon sok szép ruhácskát kaptam tőle!!!!!!!!! Kép

Csunyeszka,hát ha sétál,akkor csak valami jóslószerűség viccelte meg.Amúgy hová is sietne hisz még van 1 hónapja!!!!!!
Bár azt hittem ők is beelőzik Madart!!!!!!

Madar így lesznek elsőből utsók!!!!!

Viszont úgy nézem a csajok sietnek kifelé!!!!!!

sutimano76

Andi, köszi, meggyütt. :)

Süti: még nem adom fel, azért marad mögöttem is valaki. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Én olyan nyüsssssssssssz vagyok egész nap, hogy boaaaaaaa.....
én is kérek szépen ilyen smilékat, Andi, Süti léccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii / már egyszer kértem pufffffffffff.... de akkor sem vett észre senkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry: :cry:

Azt gondolom, rám férne egy kiadós alvás. 8)

vicger

Vicger
Itt van egy csomó szmájli :lol:
http://www.33smiley.com/
http://wade.hu/smiley/
Vendég

Kriszti,neked már elküldtem mélben

Kép
v.andi

Kép

Kép
Vendég

Kriszti mél ment,megérkezett??????

sutimano76

Kép

Kép

Nőci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe: de szépek vagytok. :) :) :)
És mondd, milyen hason feküdni, cipőt felvenni nyögdécselés nélkül, könnyedén lehajolni stb. stb. stb. :oops:

KépKép
KépKép
madar

Madar,jogos kérdések,bár én már attól sárgulok,hogy Imola már babázhat,Abba bele sem merek gondolni,milyen jó hogy tud hason feküdni és stb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit egészségtelen kajára vágyva épp az előbb fejeztem be a sültkrumpli evést majonézzel,light colával(tudod Floranan,meki hű vagyok).

sutimano76

úgy gondolom eléggé lehűlt a levegő a Kép -hoz,úgyhogy most elvonulok picit

sutimano76

Sziasztok!

Voltunk Sütiéknél, megnéztük a fűűűűűűűűűűűűűt :) ... nagyon szépen alakul :wink: :lol: :lol: :lol: .... a vakondtúrásokat is megnéztem :? ... nem lesz egyszerű dolguk a kis dögikékkel ...

Sütike: szívesen !!! :lol: :lol: :lol:

A babaszoba csodás élőben !!!!!!!!!!!!! :) ... és olyan jó volt Sütivel talizni :)

Nekem minden bajom van: alig vártam, hogy hazaérjünk, pedig csak fél óra autóval .... össze-vissza keményedik a hasam: remélem, nem én leszek a következő ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hellóka!

Megint hogy termelünk, te jó ég!!

Ma határozottan jobban vagyok!
Elkezdtem kimosni a babaholmikat, illetve, amit én viszek majd be… pár dolog hiányzik, de úgy nagyjából megvagyok, csak be kell pakolni, és odakészíteni Apa keze ügyébe. Jobban is érzem magam tőle, bevallom.
De tegnap óta mindent leejtek, kiborítok, eltörök, mindennek nekimegyek, stb stb. Sőt, majdnem bementem a csukott ajtón, pedig tejüveg!!!!

Rájöttem, h alig van babarucink… másfél mosásba belefér minden… az nem kevés?
Mondjuk félig babonából sem vettünk olyan sokat, de akkor is.

Anna, örülök, h kész a szoba! Kenyér :(

Vicger, én is pont erre gondoltam, eddig annyira problémamentesen viseltem a várandóságot, ez belefér… csak azért nem volt kellemes, de ez így van rendjén :wink:
Fincsi… nyam :D

Andi, nem is igazi energiabomba szeretnék lenni, de legalább annyira, mint eddig, ez nem állapot, h egész nap csak feküdni bírok… annyi minden teendőm van még, főleg a jövő héten kell intézzek sok mindent!

T-pk, őrült Apa :D

Lili, én CSI Helyszínelők (mindhárom féle), meg Gyilkos elmék, ilyenek mániás vagyok… régebben X-Akták meg Odaát, de mostanában inkább nem nézem őket. Jaj, és a vámpírosok… Megnéztem valamelyik nap az Alkonyattól pirkadatigot, hát… utána nem is mertem sokáig kimenni pisilni…

Spickey, nem én követtem el a homeos infót :)
Indigó jó ötlet!!!!

Erika, Balázs édes, hogy így feltelefonált!!!

Manó, üdv itthon!

Dorkáéknak hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden jót, és várunk titeket!!!!
És Dorinababa biztosan feledteti a szülési kellemetlenségeket és a fájdalmat!!! Ügyesek vagytok!

Petra, Somával minden oké lesz, ne aggódj!!!

Vicger, alvás, nagyanyós, álom, nem vagy semmi!! Relax!! :D

Madar, Nektarin :D

Szezso, úgy értettem, fizikailag fel tudod húzni? Nekem nagyon nem megy…

Boboka, jó, h megkerültél!

Vicger, ha magyarul van: Fájl, Oldalbeállítás, például ott is lehet.
Jó vagy, köszi a Csunyeszka infókat!!!! :D

Rita, ha sokat gondolsz arra, hogy Máté megérkezik, szerintem simán lehet, h elindul kifelé!! Sokat számít, ami a fejben van!!!

Mabe, jaj de szépségesek vagytok!! Te is nagyon jól nézel ki!!

Süti, Meki :D Anyu tegnap lepett meg vele, úúúúúgy örültem…. Már látom, amikor Mekizünk együtt :D
Én most fekete teát fogok csinálni, arra vagyok 3 napja rákattanva. Ez normális, hogy utsó hónapban lettem kívánós????

Illetve azon gondolkodom, szedjek-e én is valami homeós bogyót vagy igyak málnalevél-teát? Alapból nem jutott eszembe semmi ilyesmi, nem mert nem hiszek bennük, hiszek rendesen, csak úgy nem éreztem szükségét, de olyan sokan szeditek/isszátok, biztosan jó lehet!

Megyek, benézek Picasára…

floranan

Floranan,sztem a másfél mosás elég.a kettő sem sokkal több.Nekem ennyi volt,+ a kis farmerok,és egy overál.Hamar kinövik a kedző ruhakészletet.Kábé 1 hónap,nagyon nem érdemes bevásárolni.Én itt vettem sokat: www.ruhafalva.hu
Ha úgy érzed,hogy "használ",akkor idd nyugodtan a málnalevél teát.Ártani semmiképpen nem fog.

Jaj Mabe,olyan szépek vagytok együtt,persze külön-külön is.És én is lenni irigy :)

Kép
v.andi

Elvonultam elmélkedni az élet nagy dolgairól, kis ez , kis az... közben beszéltem húgommal, aki megkérdezte, hogy miért nem szültem még meg?
Mondtam neki, b...+ ezennel felkerültél a top 10be, idióta kérdésfeltevőként. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

méleket még nem néztem, na de majd most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mabe, gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű lánykád van!!!!!!

vicger

én is CSI fan, de csak a L.A.-s a miamitól sikítófrászt kapok, a ny-i még elmegy :)

vicger

[quote="floranan"]
írta:
florananSpickey, nem én követtem el a homeos infót :)
Indigó jó ötlet!!!!

Akkor Floranan 1:1. Az indigós ötlet nem én vagyok. :lol: :lol:
Én szabad kézzel, vagy diavetítővel dolgozom. (most épp micimackós csoportképen, de a befejezéssel megvárom a szülést :D mivel a segédvonalak nagyon átütnek :evil: ) Ráadásul csak akkor csinálom, ha kedvem van. (de mindegy is. :) )

spickey

RITA:

Kérdezted az Iguanat: a Szabadság térnél van, a Zoltán utcában (én ott dolgoztam (a téren) sokáig, onnan jöttem szülni, innen ismerem az Iguanat ... )

Több, mint 5 éve járunk oda rendszeresen, a színvonal minden alkalommal azonos, ott csalódás nem érhet:)

Amióta meg van Lilla, bejött egy fontos szempont: mennyire toleránsak a minikkel ... elég sok régebbi kedvenc kiesett emiatt nálunk a "pixisből", de persze tudom, hogy a egy Leroynak nem profilja, hogy gyermekbarát legyen ... viszont két korábbi kedvenc "fennakadt" ezen a rostán: az Iguana és Gianni étterme a Pomodoro (ez is a Szab térnél van, csak az Arany J. utcában ) ... az Iguanaban külön gyerek játszósarok van kialakítva! és a pincérek figyelnek a minikre, tisztában vannak vele, hogy a kicsik fel alá szaladgálnak, és nekik kell figyelni, ha tele kézzel egyensúlyozva jönnek .... kifestő könyvet, és mindenféle apróbb játékot tartanak, van kis asztal, miniszékekkel ... a Pomodoroban nincs ilyen játszósarok, viszont ott is figyelnek a kicsikre ...

Hozzá kell tennem, hogy mi soha nem megyünk telt házas időben étterembe a gyerekkel: nyitásra megyünk, és szinte üres még a hely, mire mi már végzünk az ebéddel ... nem élünk vissza sem a pincérek, sem a gyerek türelmével :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Egy mél jött, a smilés fotóalbumos. Ezek fognak mozogni? :roll:
Kép

vicger

mondom én hogy bunkó vagyok!
köszi köszi köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger

Próbáltam hívni Csunyit, de felvette oszt letette a kagylót, már kezdek félni, még egyszer megcsörgetem, le is kiabálja a buksimat 8) 8) :lol: :lol: :lol:

vicger

Én nem vágom,hogy nektek miért nem mozog,de a javát innen mentettem le:

http://www.kolobok.us/index.php

Kép
v.andi

Én és ÉnApa is csatlakozunk a Helyszínelők rajongókhoz. (Miamiban a távolbarévedőtekintetű nyomozókrapektól kapok én is rohamot) :lol: A magyar csatornákon csak ezeket bírjuk.

És ma letoltam egy nagy eper-shaket a Mekiben! :lol:

Mabe: nagyon szépek vagytok!

Madar: Megkaptam a privit, holnap válaszolok, csak ki akarom fejteni a témát bővebben. :wink:

Flora:Én nem szedek/iszok semmit, ha ez megnyugtat. Örlük, ha a pajzsmirigy bogyómat nem felejtem el bevenni, nem hogy még észben tartsak ennyi mindent. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Feladom. Pedig úúúúúúúúúúúúúúgy igyekeztem :oops: :( :)

vicger

[quote="bibiesbrumi"]R írta:bibiesbrumiITA:

Kérdezted az Iguanat: a Szabadság térnél van, a Zoltán utcában (én ott dolgoztam (a téren) sokáig, onnan jöttem szülni, innen ismerem az Iguanat ... )

Több, mint 5 éve járunk oda rendszeresen, a színvonal minden alkalommal azonos, ott csalódás nem érhet:)

Amióta meg van Lilla, bejött egy fontos szempont: mennyire toleránsak a minikkel ... elég sok régebbi kedvenc kiesett emiatt nálunk a "pixisből", de persze tudom, hogy a egy Leroynak nem profilja, hogy gyermekbarát legyen ... viszont két korábbi kedvenc "fennakadt" ezen a rostán: az Iguana és Gianni étterme a Pomodoro (ez is a Szab térnél van, csak az Arany J. utcában ) ... az Iguanaban külön gyerek játszósarok van kialakítva! és a pincérek figyelnek a minikre, tisztában vannak vele, hogy a kicsik fel alá szaladgálnak, és nekik kell figyelni, ha tele kézzel egyensúlyozva jönnek .... kifestő könyvet, és mindenféle apróbb játékot tartanak, van kis asztal, miniszékekkel ... a Pomodoroban nincs ilyen játszósarok, viszont ott is figyelnek a kicsikre ...

Hozzá kell tennem, hogy mi soha nem megyünk telt házas időben étterembe a gyerekkel: nyitásra megyünk, és szinte üres még a hely, mire mi már végzünk az ebéddel ... nem élünk vissza sem a pincérek, sem a gyerek türelmével :)

Köszi a kimerítő infot! :lol: Mivel a házasságinkat és a szülinapomat se fogjuk tudni "rendesen" megünnepelni, ezért gondoltam arra, hogy jó lenne majd gyerkőcökkel vagy ha meg tudjuk oldani nélkülük majd elmenni valahova, mondjuk októberben. Már régen keresünk jó mexikói éttermet, de hát nincs túl sok a piacon. Így ezt mindenképp megjegyzem. :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"] írta:hgritan és ÉnApa is csatlakozunk a Helyszínelők rajongókhoz. (Miamiban a távolbarévedőtekintetű nyomozókrapektól kapok én is rohamot) :lol: A magyar csatornákon csak ezeket bírjuk.

És ma letoltam egy nagy eper-shaket a Mekiben! :lol:

Mabe: nagyon szépek vagytok!

Madar: Megkaptam a privit, holnap válaszolok, csak ki akarom fejteni a témát bővebben. :wink:

Flora:Én nem szedek/iszok semmit, ha ez megnyugtat. Örlük, ha a pajzsmirigy bogyómat nem felejtem el bevenni, nem hogy még észben tartsak ennyi mindent. :oops:

Mi Apával " 24" fan-ok vagyunk :):):) ... meg én imádom a Sex & NY-ot (már többször láttam az egész sz7ériát, nem tudom megunni .... :)

Epershake, Meki .... óóóóóó tölcséres Mc Freez :( .... nekem erre gondolni sem szabad :(:(:(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszönjük!
Kép

Megyek Kép
Amíg hagy a Hercegnőm :wink:
Vendég

Dorkamartininek gratula, szegénykém jól megszenvedett!

Bibi!

Jaj, persze én sem bugyira gondoltam (tudom, hogy azt írtam :oops: ). Ismerem az övet, láttam már. Bízom benne, hogy mire ideérne, megszülök :D

Ma szerintem ciki, nem ciki, de kicsit bepisiltem. Azt hittem, hogy magzatvíz, most nézegetem, de szerintem nem. Meg egy kicsit barnás trutykó is jött, de azóta sem....(bocs, ha gusztustalan voltam)

Még mindig elég parázós hangulatban vagyok, erre egy ismerősöm részletesen elmesélte a szüléses tragédiáját :oops: (direkt nem írom ide)

Vicger!

Gyanús vagy te nekem....

Kép
arvaerika

Mabe!

Nagyon szépek vagytok, látszik, hogy mennyire rendben vagytok !Sugároztok a szépségtől mindketten!

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni, csak gyorsan átfutottam, amiket írtatok. Napközben nem érek rá a gép elé ülni, annyi minden akad, este pedig nagylányom igényli, hogy valaki legyen vele, gyakran 10kor még nem alszik (ja, melleleg délután sem, pörög egész nap).

Mi még egyben (ki tudja meddig????).

Dorka! Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok örömöt kívánok Nektek az új kis családtaghoz!

Imola!
Nagyon tündéri a kis hercegnő! Olyan jó Rátok nézni, Te pedig csak úgy sugárzol!

További szép estét mindenkinek!

Cicke
cicke

Dorka... GRATULÁLOK... (tudtam! megéreztem... :wink: ) sok boldogságot... és sok tejcit kívánok Neked! És Gratulálok Tied Apikának is! :)

Most nincs energiám másra reagálni... :(

Lábdagadás.... tessék felpocolni... legalább 10 percre... a lényeg, hogy feküdni... és magasabban legyen mint a szíved... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Floranan: Te csak tegnap óta? :lol:

Rita: OK, várom, bár napközben rohangálok, kihasználom az utolsó kórház előtti napot, de este gépközelben leszek. :)

Este hajat mostam Julcsinak, nem mondom,hogy nem volt megeröltető. Mondtam is neki, legközelebb már csak akkor mosunk hajat, amikor Veronika már nem a pocakomban lesz. :)

Ígértem fotókat, csináltam is még cicusról, Kifli kutyánkról, de hulla vagyok, majd csak holnap töltöm le. :oops:

Meg összeírtam a holnapra tervezett dolgokat, kihasználom, hogy még van egy nap: el kell mennem postára, bankba, Fibernethez még egy szerződést kötni, VÜSZI-t kell lecsesznem, hogy mikor viszik már el a zöldhulladékot, Üveges Tónihoz akarom elvinni a hűtő eltört üveglapját, autószerelőhöz kellene egy rövid időre elszaladnom, és még autót is ki akarnám takaríttatni, hogy szép tisztán várjon rám.
Mondjuk nem dráma, ha bármi vagy minden elmarad belőle, de szeretném még a kórház előtt ezeket letudni. Ja, és megyek a fodrászhoz befonatni én is a hajam, mert úgy mindig kibír 4-5 napot és talán ennyi nappal meg is ússzuk a kórházat. :wink:

Most elteszem magam én is holnapra. Ha útnak indulok reggel, akkor csak délután jövök olvasni Benneteket, ha totális erőtlenség, lustaság bármi lesz úrrá rajtam, akkor viszont itt fogom rontani a levegőt a gép előtt. :)

No, jó éjszakát Mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?