Sziasztok
Lányok!
Örülök, hogy mindenki jól van, mi is.
Egy páran segítettek megoldani a rejtélyt: a méhszájam 1,5 cm (vagy ujjnyi? Sose tudom
), és teljesen zárt. Így jön ki a 1,5000 adat, tehát az asszisztensnő jól írta, csak az tévesztett meg, hogy nem 4 számjegyű volt a dolog (pl 3000 vagy 1000), hanem 5.
Szóval teljesen zárt a méhszáj,
csak felére van rövidülve.
Viszont az jutott eszembe, hogy így a 30. hét tájékán nem is csoda, hogy a méhszáj lassan kezd készülni a szülésre, és elkezd rövidülni, nem?
Péntek reggel megyünk be a kórházba, csinálnak egy pár vizsgálatot, és akkor papíron befekszem, ha lehet. Ez azért célszerű állítólag, mert így kapok egy ágyat (remélem), és bármikor bemehetek, illetve ha vizsgálat van, akkor nem kell félnapokat sorbaállnom az ambulancián, hanem aznap reggel bemegyek, megcsinálják a vizsgálatokat, és már jövök is haza. Na, remélem, tényleg így lesz!
Azon gondolkodtam, hogy minimum hány hétig bírják még a babák a hasamban? Mit beszéljek meg velük? Úgy értem, nyilván én is szeretném elérni a 37 hetet (de jó is lenne!), de pl Vanda manói is 33 hétre születtek, és nem lett semmi bajuk!
Vanda, jól tudom? Hány napig kellett kórházban lennetek szülés után?? Inkubátorra szükség volt??
Mi is Chippolino babakocsink van, és én is azt hittem, olasz.
Ha tudom, hogy kínai, lehet hogy nem veszem meg, bár már tényleg MINDENT (márkás dolgokat is) ott gyártanak. Na mostmár csak kipróbáljuk!