Új privát üzeneted érkezett!

Mozza!
Hát van 1 kép rólam is!Épp apával telefonálok!Ez van,mindig én fotózom...de nővérem anyukája csinált képeket,majd onnan kérek!!!!Meg így h egyedül vagyok nincs ki fotózzon...de azért vannak közös képeink egy csomó!!!

Huu hát nekem eszembe se jutott volna fizetni a takarítónőnek :shock: De amúgy senkinek se!Mondjuk tényleg elég rendik voltak,segítettek,ha volt kérdésem válaszoltak.

Én Boróra inkább jövőre adnék fehéret,a polgárira inkább vmi mást....Na Netti!Most légy okos 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Niki!
Lagzi nem lesz,ha jól tudom,csak polgári! :lol: Vagy lehet lemaradtam vmiről? :shock:


Netti!
Ablakok:85x250es kb plusz felül egy kb 10cmes szellőző,ami nem szellőző mert azt kihagyták belőle :evil: És ebből van 6 db.Én teljesen hétköznapi fehér redőnyt szeretnék.Pesten belül is csinálják?Bár gondolom.Előre is köszi!

annus11
 
 


Annus, este megkerdezem mennyibe lenne! csinaljak mindenhol :roll: lagzik dehogy lesz, minden jovore lesz csak :D

ez a ruha kerdes izgalmas lesz, szegeny gyerek... tole kene megkerdezni :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Annus!
Nálunk is dettó...férjem nem szeret fotózni, én meg mindig lövök, ha van vm. eksön. :lol:
Így papás-babás képünk egy csomó van.
:D

Petrus!
Férjem is dettó ezt mondta...de miután Lili kieszelte ezt a szájbezárós trükköt vagy 4 ruciját leette vassal....nem tudom kimosni.... :?

Netti!
Lehet, hogy Boró most nem nő annyira gyorsan és még jó lesz rá az első mexes fehér...az nagyon szép-egyszerű-elegáns! :roll:
Valami helyes fehér hajpánttal vagy sapival...cipő van hozzá????Valami fodros zoknival....nagyon tündérke lesz! :D

Kép
mozza
 
 


Netti!
Te miben leszel????????????????????????? :roll:

Kép
mozza
 
 


Igen,én is ezt akartam kérdezni Netti!!!!!Mit veszel fel??????

annus11
 
 


Jut eszembe, ismeritek a ruhafalva.hu-t? Akinek a közelében van jó angol turi, annak ez nem pálya, mert kicsit drágább. Én nagyon szeretem ezt az online boltot, eddig kétszer rendeltem tőlük, és valóban gyönyörű, jó minőségű rucikhoz lehet hozzájutni.

Netti, ez neked megy :wink:
http://ruhafalva.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=30055&category_id=13&manufacturer_id=&option=com_virtuemart&Itemid=169

Az a Mexx ruha egyébként tüneményes.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


:lol: :lol: :lol:

de kivancsiak vagytok!!!!!! hozok majd kepet ugyis a vegeredmenyrol!!! amugy meg nem fix...... mert mindenki azt akarja h menyasszonyi ruhaaban legyek! igy hat lehet az lesz.. de semmi nagy unnepseg nem lesz, tok hulyen ereznem magam. lesz ebed utana ilyesmi aztan ennyi.. majd jovore unnepelunk! :lol:

van a rucihoz sapii, de van feher hajpantja is! olyan kis cuki benne.. de mostanaban leszedi a fejerol ezeket :roll: ha nem harisnya akkor kis zokni,meg vmi kiscipot kell meg nezni.. de tok fugg az idojarastol is az egesz!
egyebkent neztunk ruhakat! van egy ami nagyon tetszett.. csak most tulzasnak tartom. de majd alszom meg ra parat! :lol:

mozza, remelem nem no mar annyit.. dee majd felprobalom ra.. lehet szuk lesz :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyii, nagyon szep rucii!! jaj de most ha vegig nezem a linket elcsabulok.......
mondjuk halistennek anyumeknal azert rengeteg fele ruci megtalalhato! es tenyleg nagyon jo minoseguek.. en nem is hittem volna :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi, belekuksiztam!! de megnyugodtam! kb ilyen aru van anyaeknal is, ugyhogy beszerezheto minden :lol: :lol: nempenzee :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Ki ne hagyd a fehér rucit...így 2szer is lehet rajtad majd! Két különböző! :lol: :wink:
Én most vm. avangárdabba is belemennék, aztán jövőre meg klasszikusabb.... :roll:

Kép
mozza
 
 


mozza,apa is ezt mondta :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, pokerakademia site-ot olvasgattam, basszus!! Lili le se tagadhatna az apjat :shock: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én is Mozzával értek egyet!Most vmi extravagánsabbat is felvehetnél!Vmi kis sexi,dögös....jaj olyan jók vannak....kár h nekem ezekhez nincs alakom....na meg nem szándékozom még egyszer férjhez menni 8) Max ha az uram elvesz megint,mint Béja asszonyt a Győzike :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus, most csak gyors beugrás Neked :):
Innen:
http://avarazsollo.blog.hu/2008/09/26/szabasmintak
vettem a hálózsákot. Annyi változtatás volt, hogy én két teljes oldalt vettem, mert a vállánál fogják össze patentok. J már ledolgozza magáról a cipzárt, ez meg rajtamarad :).
Rém egyszerű, még nekem is ment :). A tökéletestől persze messze van, de sikerélmény, és J-nak is tetszik az oroszlánok miatt.
kalloni
 
 


Annus, en meg egyszer tengerparton is ferjhez akarok menni :lol:
ezt terveztuk amugy iden nyarra! csak mintha nem jott volna ossze :lol: ruhat illetoen igazatok van!! jovoheten probalgatok is :oops: :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én lemaradtam... Netti, férjhez mész? :)
Vendég
 


panndi :lol: igen,nyarra terveztuk, aztan terhes lettem.. aztan nem voltam jol, aztan majd most, de nagy unneples csak jovore lesz.. :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Helló!

Na, megjöttünk, persze visszaolvasnom esélytelen!
Nagyon jóléreztük magunkat, isteni időnk volt, Csani is jól viselkedett, jól érezte magát.
Leadtuk a mérleget, kicsit furi, de egészen jól bírom nélküle!

Netti, majd küldj képet! Hanyadikán lesz a polgári pontosan?
Leht, hogy már írtad, csak nem olvastam: hogyhogy most megtartjátok a polgárit? van valami oka, ami miatt ez nem ér rá jövőre a többivel?

Panndikám, őszinte részvétem... A lányok hogy vannak?

Vanni, írj majd, hogy milyen a föld. Nem tudom, hogy tudunk-e menni sajnos. Még hegyekben állnak a kicsomagolnivalók meg a koszos ruhák...

Na, lépek is, sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, valaki esetleg összefoglalhatná a fontosabb eseményeket, témákat! trixiék meggyógyultak???
Na tényleg megyek.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi,van oka igen. a csalad.. :? (nem az en oldalamrol) en nekem nem lenne ez fontos..... total raerne jovore egybe minden! de a baba miatt mar amugy is surgettek. de mivel az elso 4-5 honapot szinte vegig fekudtem.. igy eselytelen volt! utana meg nem voltam hajlando akkora hassal ferjhez menni! :roll: szoval azt hittem feladtak a piszkalodast.. de neeem :) es nincs sok kedvem hallgatni..ugyhogy most lesz a polgari szeptember 18an! persze nem eroszak meg semmi!! csak mashogy terveztuk volna alapbol, mint ahogy lesz. de igy is szep lesz jo lesz.. mindenki megnyugszik!
vagy nem :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


szofi, trixiek jol vannak! osszefoglalnam mi tortent.. de mar en se tudom. volt szo hozzataplalasrol,sertodesrol,turorudirol meg a danoninorol meg meg meg meg van a 2010es majusi kismama :)
Annus malacsutesen volt :lol: es egy kep se keszult rola!!! szoval ilyenek tortentek..

Netti
Kép
maumau
 
 


de ezeknel sztem meg itt voltal :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, Netti, így már minden világos... :? A család az család. :wink:
Ohó, a hozzátáplálás első néhány sorozatánál még itt voltam. Láttam a kismamit is, jippppijjjééé! Viszont a sértődésről meg a danoninoról lemaradtam... Lehet, majd visszakeresek.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Na, elnézést, hogy ilyen későn írok, csak most jöttünk jaza 1 órája, és muszály volt manót etetni....
szóval direkt a kertben tettem, jó a föld, csak aki tud jhozzon valami neylont is a pléd alá... és azért picit fúj a szél, sapit stb. hozzatok... szóval akkor várok mindenkit szeretttel: délután úgy 2 körültől...


Aki volt nálunk, tudja, hogy kell jönni, aki nem, hívjon a 0630 525 2623-on. Ki is jön akkor? Zsüci, Tinu, Szofi... Zsüci, ti hogy jöttök? MIndjárt rátok telefonálok, hogy tudtok e jönni. més nem jön azt hiszem...
vanni
 
 


Tali: beszéltem Barbapapával, Zsücivel, Tinuval, ők biztos jönnek holnap . 2 -től várok szeretettel mindenkit akkor, aki szeretné az elérhetőséget, hívjon. Barbinak, Zsücinek küldöm priviben...
Szofi, remélem sikerül rendet tenni holnapram, hogy tdjatok jönni, olyan rég találkoztunk...
Van mérleg, 3 kiságy.. amit tudtok hozni: napernyő, pléd, alá nejlon, vagy valami strandgyékény, inni. és nasi, amit gondoltok...
vanni
 
 


Vanni: én bizti nem tudok hozni sok mindent, mert BKV-zok. Remélem, nem baj. Plédet, nejlont viszek, a többit nem hiszem... :roll: 2-kor elaltatom Tücit, utána el tudunk indulni, szóval nem érünk oda túl hamar.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nah, újra itt.

Vanni, köszi a telefont, várom a térképet!

Szofi, remélem tudsz jönni! A mosatlan ruha nem szalad el, hidd el... :lol: :lol:

A mai nap tök furi volt. Csibe kelt reggel 7-kor (egy órával később a szokásosnál), evett, aludt 1/2 9-től 10-ig. Evés, aztán alvás 12-től 1/2 1-ig. Idáig nagyjából megfelel a normál napirendnek... Aztán 3-kor bealudt, kelt 1/2 5-kor, evett, visszaaludt 3/4 6-ig, evett, visszaaludt 1/2 7-ig... :shock: :shock: :shock: Remélem csak az időjárás a ludas, gyanús nekem ez az aluszékonyság... Másnak a manója is csinál ilyet?

Kép

Kép
zsüci
 
 


na itt...hú tegnap este nem tudom mivolt...bent bőgtem a kádban este 9kor...

5kor kezdődött...elkezdett sírni, ó okés éhes vagy, cici be, tejcit meg köpi ki nagy ívben, ezt eljátszotta 5ször...oké nem éhes,de sír sír vigasztalhatatlanul sír, lezongoráztuk a kötelező kört (éhes szomjas, fázik melege van, kaki pisi, poc-puki...séta-fekvés. játék...blblblabla, semmi, kendőben 2 perc okés volt)közben folyamatosan próbálkoztam a cicivel, de nem mint aki utálja...fél8kor azt mondtam apának én feladom vigyük orvoshoz...lezuhanyoztam apával kicsit elvolt, akkor gyors fürci...akkor még rötyögött is annyira élvezte, ohh mondom dejó akkor ennyi volt...DENEM, felöltöz, azt' akkor cici, de üvölt hogy ő nem...ez 8kor volt...2 óta nem evett, nem aludt...én totál kivagyok...gyorsan cici lefej, kijött idegesen 80ml...ÉS tőlem nem fogadta el, csak apától, hú totál kivoltam...aztán ettől a 80mltől lenyugodott kicsit átb@sztam , cici be, és akkor cicin beájult...de én kivoltam...ofkorz 2kor kelt, gyors szopp,aztán csicsi...volt még mocorgás 4kor is...fél órán keresztül de nem voltam hajlandó felkeni, csak egy puki volt...reggel fél 8kor kelt, és most pl alszik...hú én azalatt a 2-3 óra alatt örgedtem 10 évet...de a párom egy angyal...a türelem szobra...szégyenlem is magam hogy kiakadtam... :oops: :cry:

ma reggel meg a sütim szétfolyt...de ez már semmi...csak fári vagyok...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na itt!!!

Enyim gyerkőc is alszik!!!Már délelőtt is volt egy majd 4 órás etap 2 kaja közt,most meg 4 óta durmol.....ilyenkor már túl szoktunk lenni a fürcsin,vacsin és már csicsikál....kicsi csúszásban vagyunk,tuti az időjárás miatt!!!!

Jó talit nektek holnapra!!!!Kát hogy nem tudunk menni :( Fotózzatok!!!!

Niki!
Lehet h nehezen indult be a tej,ilyenkor Iza is csak ellöki a cicit,be se kapja,üvölt torka szakadtából...muszáj vagyok a lefejtből adni neki."beetetem",aztán ha már nem olyan nyűgös akkor a cicit is elkapja és kiszívja ami benne van!Legalábbis nálunk ilyen történések szoktak lenni!

Szofi!
Örülök h jó volt a kiruccanás!!!

Kalloni!
Köszi a linket,hát igen,nem egy nagy szabásminta 8) vmi ilyenre gondoltam én is...legnagyobb bajom h nem tudom letizstázni a széleket...na de csak nem esik szét!Amúgy kinéztem egy tök jó mintás polárt....de lehet h az túl meleg lenne télire...te milyen anyagból csináltad?

Apa még Karcagon..áááá bealszom mire ideér.... :cry:

annus11
 
 


Tyű, Niki, kemény lehetett! Túl vagytok rajta szerencsére.
Zsüci, időjárás lehet a ludas.

Tegnap korán lefeküdtünk, én is, h ha jön a vihar és felkel, bírjam. Erre alvási paradoxon van: hamarabb fektetem és később kel. :shock: F9-től 6-ig szunyált, viharra semmi reakció, miközben férjemmel mindketten felébredtünk rá. Mondjuk, semmi bajom ezzel. :lol:

Vasárnapi nyugi van: bevásárlás, főzés. Tuti lett a kakaóscsigám.

Ha férjem nem lenne még holnap is szabin, én is mennék a talira, de így ugrik. 8)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hű, Niki, ez kemény lehetett! Asszem ezt hívják szopisztrájknak. Nekem lövésem sincs, hogy időnként miért kattannak így ki ezek a picik. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, véletlen, h tyű lett a hű :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Az az érdekes h Iza ezt csak akkor csinálja ha nagyon fáradt....meg nekem is van h 1-2 perc mire beindul....én is dühös lennék 8) A pótlással is ugyan ez van...van h egész nap nem kell neki,csak estinél pótlok.Van h minden kaja után kér még...és ez van 1 hónapja....jaja nagyon fárasztó....de nem adom fel!!!!

annus11
 
 


Megzabálom ezt a csajszit!!!Össze van kucorodva és úgy alszik a kiságyban...már szinte a rácsvédőn...mindent a feje alá gyürt,lassan hason van...na arra úgyis felkel!!! :lol:

Tudom h ez változó,de kb mennyi idő amíg megtanul visszafordulni?cska hogy felkészüljek.....

annus11
 
 


Sziasztok!

Niki!
Csepelen van egy kölcsönző,és árulnak szép menyasszonyi rucikat 25 ezer körül. Nagyon jó állapotúak vannak, de csak vékonyka lányzókra! (Így nekem szóba se jöhet)
Nem tudom mi van, de én csak hízok folyamatosan,annak ellenére,hogy nem eszek többet.

Petya most este már vagy két órája sírt. Evett,kakilt,stb, de még mindig. Ha leraktam, ha felvettem, semmi sem volt jó. Fogtam, beraktam a hordozójába,és a tv felé fordítottam. Most csend van! :D :P :P

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus,Eszter!

A popsitörlő dobozos volt, vagy sima tépőzáras?
Csak mert kissé meglepődtem. Ma ugyanis kibontottam egy kartont,és abban dobozosak voltak, pedig amikor csak 5 db-ot vettem külön,akkor a simát adták ugyanennyiért! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!
Igen,dobozos!Azért volt ez olyan nehéz...amúgy nem gond,csak hova tegyek 12 db dobozt..... :lol: Nem kell itt vkinek popsitörlős doboz????Már arra is gondoltam meghirdetem teszvezsen 8) Csak nem tudom h megvenné e vki üresen.... :lol: :lol: Max kidobom vagy beviszem a védőnőnek v a kórházba.

annus11
 
 


Annus: nálunk mind2 gyereknél kb. 2 hét volt a kétféle forgás között.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ez jó, csak meglepődtem, mert ahogy írtam, elsőre simán adták...

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti, aznap lesz Zsófi két éves :)

szofi: lányok, jól vannak, köszi, majd írok róluk, ha lesz időm :)
Vendég
 


Drága lányok!

Viszaolvastam, de ráment a nap... 8) Mondjuk egy-két helyen ilyen képeket vágtam: :shock: :shock: :shock:
Na mind1, talán jobb ez így, a sors nem akarta, hogy belefollyak.

Vanni, egyre inkább úgy állok hozzá, hogy tojok mindenre, megyek a talira.

Barbi, nincs kedved együtt menni? Na majd holnap felhívlak...

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt :)
holnap majd visszaolvasok.

szép estét

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Nálunk ma is vendégek voltak, holnap pedig elutazunk 5 napra Balcsira. Csomagolás már félig kész, de tuti lesz, ami itthon felejtődik...

Ja, Annus a cumival alvást én is egyedülnek tartom (tegnap véletlenül pont lett a kérdőjelből...)

Niki, ilyen nálunk is volt már. Meg vígasztalhatatlan sírás is, amikor már Apa vette ki a kezemből, mert már látta rajtam, hogy nem bírom. Utána én is kiakadtam, hogy miért akadtam ki :lol: De szerintem tök normális reakció ez.

Az eg.üggyel sok a negatív tapasztalata mindenkinek (nekem is), de higgyétek el, van aki kedves és készséges zsebbepénz nélkül is!

Bogi nagyon cuki!

No, megyek még pakolászni! 1 hét múlva jövök csak :(

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Szofi!
Pedig a te stílusod még hiányzott volna 1-2 helyen! :lol: :lol: De lehet tényleg jobb h kimaradtál....

Eszter!
Üdv itthon!Várjuk a beszámolót,képekkel!!!

Tinu!
Ok,na majd figyelem...

Apa elindult,már a vonaton van...kb fél12re itthon is lesz :roll:


Iza belekapaszkodott a tevébe és felhúzta magát...nagyon durva!!!A végén tényleg kézilabdás lesz,nagyon kézre/karra gyúr :wink: :lol: Ja persze közben fel is húzta a zenélőt,szóval már nem nekem kell felhúzni :lol: :lol: De azért még nem ülésbe...van egy tippem h a "tevével" fog felülni....

annus11
 
 


Szofi! A talin említetted, hogy megkérdezel a férjemnek egy munkát. Mondtad, hogy úgy rémlik kell valakinek felújítás. Ha tudsz valamit már a dologról megírod nekem? Jó lesz pü-ben is. Köszi. :lol:

Off:
Ha valakinek szüksége van lakásfelújításra, festés, mázolás, tapétázás, parketta stb., szóljon, mert hiper-szuper szakembereket tudok ajánlani, ebből egyik a férjem! Előre is köszi. :)
Off vége.

Üdv itthon minden nyaralósnak!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ancsi!
Ja oké,akkor az egyedül elalvásba belefér a cumi :lol: :lol: Jó pihit nektek!!!

annus11
 
 


Az egészségügyről mesélhetnék,de inkább nem teszem. Három kő kemény évünk volt benne,+ Szabi. De azért volt jó tapasztalat is,több alkalommal.
Volt olyan esetünk,hogy Dettinek kellett egy spec. vizsgálat,amit akkor még csak Debrecenben csináltak. A kórházat nem részletezem, csak hogy egy vállról indíthatót küldenék nekik, azonban a Bethesda kórházból a vezető anestheziológus doktornő leutazott utánunk,hogy ő altathassa be Dettit a vizsgálathoz! Még kaját is hoztak nekem (jött az asszisztense is),és utána nem fogadott el egy fillért sem!!!
Nemrégen találkoztam vele,és annyira kedves volt! Szerinte Isten áldásai a saját gyermekeim, mert megérdemeltem azok után amit a kicsimmel végigcsináltam!

Ugyanakkor a visszaúton a helikopterben felejtődött a kislány fél pár cipőcskéje,( le kellett venni,hogy a pulzoxit rátegyék) amit karácsony előtt pár nappal visszaküldtek egy szaloncukorral. Ez csak egy apró gesztus volt,de hihetetlenül jól esett akkor,és még most is,így utólag visszagondolva rá.
Az a cipőcske lóg a mai napig a visszapillantó tükrön... :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi :(

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: