Új privát üzeneted érkezett!

Emese, persze, holnap mondom is! azt hiszem a csepeli egesz nagy uzlet :D
Boro is ilyen bodyban nyomta ma mint Bogi :lol: nagyon cuki ez a kep, megzabalom :lol:

nalunk holnap lesz merickedes! sztem most nem hizott olyan sokat
mint eddig! mar multheten is kevesebbet ugye. na nem mintha gond lenne :roll: :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Na feltöltve!!!
De csak az nézze meg akinek van ideje és akit érdekel :lol: :lol: Amúgy érdekes volt a malacka :wink:
http://malacsutes.annus.fotoalbum.hu/

annus11
 
 


Sziasztok!

Panndi,sajnálom Papádat!Lányok jól vannak???
Képeket átnéztem,minden baba nagyon cuki!
Mi hétvégén a keresztelőt szervezzük/szerveztük.Kicsit kezdek besokallni tőle!
Trixi,örülök hogy már minden rendben veletek!Petyának puszi!
Látom volt szó a hozzátáplálástól.Hát Hanna is kapott már 3x almát,de nem sokat és egyelőre nem is fog.Max ez a pár kanál mindennap,vagy almalé pici.De nem akarom túl hamar terhelni a pociját főzelékkel meg efféle dolgokkal.Most a kakit "karban"tartom az almával és ennyi.Na meg látszik rajta hogy örül az új íznek,de nem esek túlzásba!Próbáltam 1x pár kanál barackot,de attól poci fájás volt így azt kerüljük sokáig.Almát sem adok mindennap.Na témát befejezem,mert ugye ez is egy a sok vélemény és nézet közül.Mindenki úgy csinálja ahogy neki a legjobb.Na meg a babának!
Mosásról is írtatok.Hát én nem vettem más mosóport,öblítőt.De Grétiét is külön mosom a mai napig.Külön Hannciét,meg külön a miénket.
A blogomba raktam pár képet,frisseket! http://gretahanna.blogspot.com/
Bocs most ide nem teszek,lusta vok kicsinyíteni!! :oops:

Megpróbálok sűrűbben jönni!
Szép álmokat!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Annus,neked akartam még írni!Hannának is van olyan bocija,amit ma írtál!Bőg és a pocija könyv!!! :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus, vegig neztem!! nagyon szep kepeket csinaltal, biztos jo volt a hangulat!! az a malac :shock: brutaaaaal :D
Izusnak latom a vegen nem tetszett h masok fogtak :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Pandi,
részvétem a nagypapád miatt..... tudom, nem nagy vígasz, de ez a kor nagyon szép egy férfitől....

Tali: nem tudom hétfőn fog -e esni, de lányok, ha holnap egész nap esik, akkor nem tudunk a kertben lenni, elázik a föld, úgy nem jó heverészni rajta... bent, hát, ott cica van, föld sajnos egyenlőre alkalmatlan... így még jelentkeznék, hogy milyen a föld állaga, mert ha vizes, akkor inkább napoljuk el a talit... egyenlőre Tinu, Zsüci, Barbapapa tud jönni, Szofi hétfőn tudja meg....

Ültetés: én is parázom ezen... mostanában én fekszem mellé, és úgy játszunk... tetszik neki.. sőt, úgy még ügyet id tudok intézni... elvan 1 órát kb úgy, hogy csak ott vagyok mellette.. ma pl. rendbe tettem a közüzemi számlákat, hogy átlássam a dolgokat...

Altatás: nálunk attól függ ki altat, és mennyire fáradt, nyűgös Marcibaba. Én sajnos már csak max 5 percig bírom hason karban egyik kezem az ülepénél pozícióban, amiben ő még ha nagyon nyűgi, vagy nem álmos kellő képpen, akkor is elalszik kb 20-30 perc alatt...
Én mindíg megpróbálom letenni, kb 10 alkalomból 3-szor el is fogadja, hogy akkor most aludni kell, mancsát szájába teszi, és látszik rajtam hogy behelyezkedik az alváshoz... a másik 7 alkalommal a szobában a babakocsiban altatom el, hason.... úgy kb 5-10 perc alatt alszik... más kérdés az átemelés, ami nem mindíg sikeres, mert ha nem aludt be kellő képpen, akkor felébred, pláne, hogy rajta a deszkapelenka... Ritkán babakocsiban sem megy, akkkor a vállamra veszem, és beteszek egy kis andalító zenét. (Enyát, vagy Erát szoktam, és lassan mozgok vele.. így aludt el picinek is... a tükörből lehet látni, hogy mikor ragad le a szeme, onnantól kezdve még 5 percig így, és akkor heuréka, alszik a kiságyában tovább, ha akkor teszem át... Bocsi a fogalamzásért, álmi vagyok, megyek is csucsikálni tovább..)

Mi is tegnap mérickődtünk pucin, 7050gramm Marci:) ő reggel 7-8 körül eszik, aztán 11 körül, koradélután 2 körül, délután 4-5 körül amikor megkapja, amit hajnalban a ciciben hagy, úgy 25-60 grammot, és este 7-8 körül tápszert pótlásnak, 30-60 grammot, étvágyától függően... és hajnalban eszik 2.30 körül, akkor a legtöbbet napi szinten, van, hogy 170-180grammot is... napközben csak 90-130grammokat... Nekem így ez vált be, igaz, kissé gyakran eszik talán...
vanni
 
 


Ja, még azt akartam, hogy ha nem eszem este rendes főtételt, akkor csak 10-20 grammokat hagy a ciciben hajnalban... vagyis gondolom kevesebb a tejem... tejszaporítónak a durumtészta és a zabpehely is nagyon jó szerintem...
vanni
 
 


Na még eszembe jutott...
Kutyafüle,
abszolút megértelek,, én is a cicaszőr miatt parázom...én sajnálom azt az időt minden nap arra, hogy porszívózzunk, felmossunk.. tudom, egy cica más dolog... hiába szociális, legalábbis a mienk, nem olyan hűséges... Szóval mi elköltöztetjük, amíg Marci mászik... és vissza, ha már nagyobbacska, járni tud, és nem a földön tölti idejének nagy részét... pont ma beszéltem le a szomszéd sráccal.. felköltözik Füsti 2 emelettel... aztán majd leereszkedik a borostyánon, és kopogtat:) Kíváncsi vagyok.... amúgy benti cica...

Mozza,
mi ha hosszabb időre megyünk valakihez, akkor visszük az utazóágyat, és abban játszik, pihizik a babó.

Niki,
behalok Riki hajától... olyan tündéri! Kinek van a családban ilyen vörös haja? :)
vanni
 
 


Jó reggelt!

Panndi,
pont azért irigyellek, h rajta vagytok a témán... :wink: Nálunk most jön két-három év szünet... :(

Zsuzsi,
gratula Hanna 6 kilójához!

Vanni,
Marci alaposan belehúzott... Már több, mint 7 kiló? Hatalmas kisfiú! Képek? :shock:

Cica, kutya: nekünk nincs, cicát nem szeretem, kutyát nem is tartanék lakásban, de anyósomnak két kutyája is van: az egyik egy nagyon öreg vizsla, aki állandóan vedlik, másik egy hosszúszőrű keverék, akinek szintén folyton hull a szőre. Mikor ott vagyunk, minden tiszta szőr lesz, a pelus, a takaró, a ruhánk (pedig nem kúszunk-mászunk a földön, és anyósom minden reggel felsöpör-felmos)... Sajnálom, ha ezzel megbántom az állattartók érzéseit, de én konkrétan sikítófrászt kapok, amikor látom, h Csibe a kutyaszőrös textilpelust tömi a szájába... Úgyhogy megmondtam anyósomnak, hogy amint a bébi elkezd kúszni-mászni, vagy a kutyák lesznek kitiltva a lakásból, vagy mi nem megyünk hozzá... :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti!
Hát igen,Iza már fári volt,azért így is fél7re értünk haza...de apummal még nem vot közös képe,és már nagyon hiányolta...csak amíg pici volt nem merte megfogni :lol: Nem is értem,hiszen 4 gyereke van 8)
Tudtam h sírni fog,most ilyen korszakát éli,az idegeneknél sír....ha már mogszokja akkor nincs gond,de ehhez kéne legalább 1 nap h babusgassa vki ,beszéljen hozzá és utána már sinen van.
Picit félek h anyás lesz...mert h folyton velem van,főleg h az apja se látta az utóbbi időben...ha öcsém is visszajön a bringa túráról akkor minden este a kezébe adom picit,h szokja a gyerkőc!Mert hiába lakik itt,mégse szokta meg a gyerek,hiszen alig látja!!!


Anita!
És szereti Hanna a tehénként?Én úgy látom Izának bejött,bár eddig neki minden bejött!Szereti ezeket!Ma reggel odaadtam neki,pontosabba elé tettem,ő meg odanyúlt és megfogta és magához húzta 8) :lol: :lol: Keresztelőhöz sok sikert!!!!Aztán gyere és mesélj még!!!!Apa talált már vmi jó melót?Blogodat szoktam nézni,nagyon szépek a lányok!!!!


Vanni!
Marci hatalmas!!!Nem semmi hallod!!!!El is hiszem h nem tudod sokáig tartani....mi kb most vagyunk 6 kilósak,nekem már az 5 kiló is sok volt :lol: Macsek akkor nem költözik messzire!!!Tök jó hogy így meg tudjátok oldani!!!!

annus11
 
 


Zsüci!
Mondjuk így megértem,hiszen nem veletek laknak a kutyák!!!Na meg lehet h anyósod nem is olyan hatékony a takarításban....amúgy én se tartnék a lakásban állatot.Halaink vannak,de az nem koszol 8) Meg sajnálnám szegényt...itt még egy erkély sincs,semmi!!!Én alig bírom idebenn néha,nem még egy kutya....de kertesben feltétlen lesz!

annus11
 
 


Kalloni!
Neked akartam még írni!
Ez a hálózsák varrás jó ötlet,szerintem én is csinálok télre...olyan gyorsan kinövi ami van neki!!!Nagyon nagyot meg nem akarok venni,mert akkor csak belegabalyodik.....Te szabásminta alapján csinálod?Vagy csak úgy "fejből"?Lehet h az egyik zsákról leveszem a mintát....

annus11
 
 


Anita!

Nagyon tetszett a blogodban az a diavetítős dolog. Én is csináltam egyet az enyémben: http://zsuzsihanna.blogspot.com/

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus,
kertesben én is tartanék, amíg még otthon éltem anyumékkal ott is mindig volt, de szigorúan kinn a kertben (igaz, az egyik kuty bobtail, a másik pedig németjuhász volt, egyik sem kimondottan szobakutya) :D Csak akkor jöhettek be a lakásba, amikor tűzijáték volt és szegények megbolondultak odakinn.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsuzsi!
Na,neked is van már blogod!!!De jó!!!!


Zsüci!
Na igen,Karcagon is csak akkor jöttek be a kutyák.Most csak 1 van,de az se vmi szobakutya....akkora :shock: én nem is szeretek kinn lenni ha ki van engedve...van neki ilyen terület leválasztva,így nem kell kikötni ha vmi olyan van.Pl ha én kinn vagyok 8) Amúgy nem bánt,"dajkáltam" míg pici volt meg minden,kis játékos,de nagyon erős...egyszer nekifutott a lábamnak és kirugta alólam...majdnem dobtam egy hátast :shock: Na meg engem megharapott egy kutya anno,és hát ezt a nagy kutyától való félelmet nem lehet kitörölni már....

annus11
 
 


Annus!

Már egy ideje megvan a blog,csak nem kezdtem vele semmit.
Hol lehet blogháttért beállítani. Múltkor írtad,de már nem tom. :oops:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Zsuzsi!
http://noritascrap.blogspot.com/
Ezen a az oldalon nagyon sk van,és le is van írva hogyan kell!!!!

annus11
 
 


Annus!

Hogy kell létrehozni új HTML/Java Sript modult? nem értek hozzá :oops:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Zsuzsi!
Testreszabás,azon belül az elrendezés,és ott vannak ilyen modulok.Arra kell nyomni h új modul kiválasztása,és ott van egy ilyen.Szólj ha nem találod!!!

annus11
 
 


az hogy HTML kód szerkesztése?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Zsuzsi!
Írok privit!!

annus11
 
 


Ok

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Köszi Annus!

Sikerült!!! :) Már csak fejlécet kell csinálnom.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Anyám kiborít.Nézegettem egy székké és kis asztallá átalakítható etetőszéket 5000 forintért.Erre azt mondja minek, minket is felnevelt anélkül meg minek szórom a pénzt ilyenekre.Kezdem unni hogy mindenbe beleszól meg az én pénzemen akar spórolni.Bocs, hogy panaszkodással kezdem a napot, de már az idegeimre megy.A gyereket is már tömni akarja mindenféle kajával és ha azt mondom nem, akkor azzal jön hogy ne féltsem már annyira, meg hogy nekünk már tejbegrízt adott 4-5 hónapos korunkban.Ha meg megmerem jegyezni hogy nem tesz jót a gyereknek azt kapom hogy biztos a neten olvastam ezt a sok hülyeséget.Na jó abbahagyom mert gondolom nektek is megvan a magatok baja.

Úgy néz ki viszont hogy szeptember végén elköltözünk.Azt hiszem ha nem változtat a hozzáállásán akkor nálunk sem lesz nyitva sűrűn a kapu előtte.

Szép napot!!

KépKép
harhaj
 
 


Zsuzsi,nagyon szép a blogotok!Most már nézem a tieteket is!
Annus,én is szoktam nézni a tied!
Nem is írtam,szerdán Hanna a tanácsadóban,5350gr és 61 cm volt!Kis hízott libám!Meg a Dr.nő ki volt akadva mennyire kifordítja a kezét,hát elég brutál tényleg!A blogban van róla kép,a Gréti kifestett arca alatti kép.Kifordítja a karját és arra támaszkodva löki magát és megy,kúszik.Meg így is tud vele fogni.A képen még nem is nagyon van,sokszor a könyöke totál előre néz. :shock: A doki azt mondta viccesen,majd egyszer kiakad neki.Hát kössz.
Keresztelő.Ma is menni kell a paphoz megbeszélésre.Még 2x kell meni ráadásul nem mond semmit.Meg másnak nem is kell mennie.Én már unom,mert ugye olyankor anyura hagyom a lányokat.
Majd este leírom a blogba részletesen miken is vagyok kiakadva,legalább nevettek.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Harhaj,az a szék annyiért olcsó.Én is hallgatok sok ilyet!Kitartás!Na majd erről is írok a blogba. :roll: Mert most én sem vok túl jól anyámékkal,vagyis olyan furi minden.Na tényleg leírok mindent és akkor sok előző írományomat is jobban értitek majd.
Addig is puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Panndi, részvétem.

Anita, megnéztem a blogot. Gréti és a macska :D

Lányok, hogy mi (férjem és én) mekkora címeres ökrök vagyunk!!!! Nem tudom emlékeztek-e rá, de meséltem, hogy Marci nagyon szeret fürödni, de a törölközésnél-öltöztetésnél rázendít. Pedig mindent úgy csináltunk, mint ahogy a nagykönyvben. Beszéltünk, énekeltünk, mosolyogtunk, gyorsak voltunk mint villám na és hangulatvilágítás a lelazuláshoz. De semmi...ordítás és ordítás. Aztán apánál jött a szikra :idea:Tán kapcsoljuk fel a villanyt...És lássatok csodát, a gyerek vigyorog, gagyog, nézelődik és NEM SÍR... Bakker, két ekkora majmot, mint mi, a gyereket 3 hónapon keresztül két félhomályba burkolózott valaki öltöztette, csoda, hogy sírt... Bakker...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


bezombultam...majd írok... :? pfff....

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki! :lol: :lol:


Gyöngyi! :lol: :lol:
Én soha nem csináltam félhomályt...még az esti szopinál se!Ki mondta h sötétben kell a gyereket öltöztetni? :lol:


Anita!!! :?
Ok,ma látom mindenkinek kiakadós napja van!!!Kíváncsi vagyok mi a gond,bár van egy tippem....

Harhaj!!! :roll:
És hova menétek?Albi?Vagy vesztek vmit???Emlékszem mikor mondtad h odaköltöztök...szerintem épp itt az ideje h elmenjetek....

annus11
 
 


Sziasztok!

Ma megint 2.30-as ébredés, 3ig vártam, hátha visszakómál a kisasszony, de csak fészkelődés... aztán max 5 perc szopi után aludt tovébb negyed7-ig... ez az lrdekes, mert nem azért ébred meg, mert éhes lenne... na mind1, már kezdek visszazökkeni a hajnali kelésre, csak eleinte nehéz volt, könnyű jót megszokni...

Most meg beuludt, pedig 11-re megyünk a járókáért... kéne kelni enni :)

Gyöngyi,
a lényeg, h rájöttetek a dologra!!!

Anita,Harhaj
sajnálom a zökkenőket :( de CSAK a pindúrokkal meg magatokkal foglalkozzatok, úgy, ahogy neketek jó és ahpgy jónak látjátok!

Niki,
mi történt? éjszakai műszak? :(

emese1979
 
 


Bencéket isten éltesse!!! :wink:

annus11
 
 


Emese, ha vigasztal a tudat, hogy nem vagy egyedül, akkor elmesélem, hogy az én babám is u.ezt csinálja. Már átaludta az éjszakát (este 9-től reggel 7-ig, 8-ig, volt, hogy 9-ig húzta a lóbőrt). Aztán 1X csak ismét kelt 4-kor-fél ötkor (sőt Bodajkon hajnali 2-kor). De valahogy nem bánom. Én most nyugodtabb vagyok, hogy hajnalban is eszik kicsit, aztán szó nélkül visszaalszik. Szerintem semmi sincs véletlenül. Bízz Bogiban, neki most erre van szüksége. Talán a tejmennyiségnek is jót tesz a hajnali etetés.

Annus, én nagyon sok helyen olvastam, hogy alvást elősegítő hatása van a hangulatvilágításnak és ne nappali fényárban fürdessünk este. Na, így dőlnek meg a jól hangzó elméletek :D Persze lehet, hogy túlzásba vittük a budoár hangulatot, azért talán nem ártott volna, ha a gyerek lát is minket :lol:

Niki...akarsz róla beszélni? :)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


és még a csokiskekszem is egy nagy böszem amőba lett a sütőben..szép nap-jó nap...pff...hisztispicsaniki

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi!
Na én ezt sehol nem olvastam...de eszembe se jutott.Fürdés öltözés,hát látni kell vmit nekem is :lol: :lol: Én néha csinálok olyat h az utolsó szopinál csak a sólámpa ég,de ez attól függ milyen hangulatban vagyok....ha nagyon fáradt már Iza akkor nem oltok nagy lámpát a szopihoz!

Ja Iza ma 4kor evett,aztán 7kor...azóta meg alszik :shock: Olyan 3-4 körül kezdett esni,kicsit verte az ablakot szerintem arra ébredhetett....de nem tudott elaludni...én se,mert azt játszotta h felemelte a magasba a lábát és ledobta a matracra,ugyan ezt a kezeivel is...akkora hangja van ahogy lehuppan a lába/keze....Na mondom akkor adok neki picit.Evett,és ahogy letettem már csukódtak is le a szemei!

Ezt az időjárást én már nem bírom......2 naponta változik....

SOS!!!Vki tud megbízható,jó áron jó munkát végző redőnyöst Pesten???Akarok redőnyt csináltatni még az ősszel!!!

annus11
 
 


Niki :roll: :lol: ilyen napok is kellenek!!

kiscsajkedvenccsorgozzorgoragokajavalaziment:
Kép

ES 6750gramm :) 160 korul hizik par hete! csokken.. :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, nagybattyam redonyos! Megkerdezhetem ha gondolod! jo aron dolgoznak, meg ha nem kell szamla gondolom megjobban :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Boró nagyon édes!
Annus mi a tipped??
Na mindjárt jönnek látogatók,de úgy nincs most kedvem........pihenni akartam ma.
Niki neked sincs jó napod??
Mondjuk alapból nekem jó,csak ez a sok minden már kiakaszt.
Gyöngyi:Lőn világosság.
Mennem kell....

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese: csúcs a kép! :D Bár a hobbitoknak szőrös a lábuk, én meg nagyon kerestem rajta. :P

Gyöngyi: ilyen sztorit hallottam már mástól is! (a fürdetőset)

Vanni: akkor majd ma mondjad, mi legyen holnap!

Ma reggel nem volt piros pisi. :) Igaz, nem is fejtem reggel, meg nem is volt olyan nagyon meleg. Bár nehezen hűl ki a lakás. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nem szeretnék harmincfokokat. :roll: Egy szép, kellemes őszre beneveznék. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


mozza írta:Ja, és persze:
Trixi!
Nagyon örülök, hogy jobban vagytok.
Gáz lehetett a kórházban. Tudod, vsz. ha a főnővér kezében landol egy tizes, akkor máshogy áll hozzátok....szörnyű, hogy ez van


Mozza
én ott dolgoztam, nem ezen múlik!!
Vendég
 


Kalloni
otthon külön szoba van, este ébredek, ha szólnak (nem nehéz meghallani, kicsi a lakás :) szüleimnél közös járókában alszanak, én meeg velük 1 szobában... hajnalban ébredtem, hogyBence a krzén cuppog, aztán Luca is ébredt... nem a hang miatt.. tesó kerestbe fordult és a fejét rugdosta :) Luca mellett ágyút lehet sütögetni :) fordítva nem mondható el...

esküvőn tök jó lelvoltak, B. mozizott, L. aludt
Vendég
 


Sajnos en is sok esetben tapasztaltam, h ha penz van.. kedvesseg is.. :? de nem csak az egezsegugyben sztem.
Nalunk a haziorvos is addig volt csak bunko mig nem kapott penzt :roll: tisztelet a kivetelnek!

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus!
Légy szíves nekem is egy olyan privit küldj, mint Zsuzsinak, mert én totál béna vagyok, nem tudom megcsinálni a bloghátteret.
Ciki ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Na kimentem Lurdyba h vegyek apának bérletet...hétvégén zárva vannak :evil: de vettem fel pénzt,ez is vmi.Bementem ott a reálba,vettem karamalzt!Eléj jó íze van,eddig a simát próbáltam.Iza hazafelé bealudt a kocsiban,addig meg nézelődöt,néha sikított,de elvolt!

Netti!
Neked akartam mondani hogy szerintem a 2.ruci lenne jó Borónak az esküvőre.De azt is nézd h ti miben lesztek!!!Gondolom egy közös fotó csak lesz már!!!!Amügy jut eszembe.Nehogy már ne legyen közös fotód Boróval :shock: Odamegyek és irgum burgum lesz!!!Nem lesz többet 3 hónapos stb!!!Ha nem csináltatsz egyet odamegyek és csinálok én!!!
Huuu,tényleg!Na,nekem nem kell számla 8) Mi vagyok én,apeh :lol: Ilyen nagy ablakaink(ez már ilyen ajtó kb) vannak,6 db.Amúgy úgy számoltam h olyan 100 körül jönne ki....

Moncsi!
Megy aprivi mindjárt!

Boró és Bogi is nagyon szépek!!!Iza ma betámadta a tehenét....Lehet picit nagy még neki,de nem nagyon zavartatta magát 8)


na majd jövök mindjárt...

annus11
 
 


Moncsi!
http://noritascrap.blogspot.com/ A többi a priviben!!

annus11
 
 


Hali!

Na, mi ma 6kor keltünk....gondoltam, hogy ez lesz...tegnap a mozi miatt kb. 1 órával hamarabb fektettük le Lilit....
Ma meg tiszta nyafi-nyügi.... :?
Megnéztük Tarantino új filmjét, B. Pittel a főszerepben....nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!! Ajánlom mindenkinek...végre egy olyan T. film, ami megközelíti az elsőt!!! :D

Annus!
Megnéztem én is a képeket! Rólad miért nincs kép!!!!???? Követeljük! :lol: Ne csak te fotózz mindig, rólatok is legyen anya-lánya sorozat!!! :D

Petrus!
Sorry, értem, hogy a személyes kötődés miatt sértett, amit írtam, sorry. De sajna én 1000%-ban ezt tapasztaltam mindenhol....ameddig Magyarországon egy főnővér max. 120-140 ezer Forintot kereshet, addig igenis, mivel élnie kell vm.ből jól fog neki jönni a 'zsebpénz'....
Máskülönben mivel magyaráznád, hogy egy aggódó anyukával így viselkedett, rá sem nézett stb? Fári volt stb....de ha kapott volna egy borítékot és pár kedves szót, akkor vsz. segítőkészebb lett volna... :roll:
Amikor én Lilivel a kórházban voltam, akkor takarították csak ki normálisan a szobát, ha anyum adott pénzt a takinőnek....máskülönben 2 perc alatt ö.csapta az egészet....
A csecsemősök is amikor be szerettem volna menni fürcsire, hogy megnézzem hogy kell csinálni, meg pl. hogy kell szoptatni, vagy pelust cserélni, akkor közölték, hogy nem lehet....amikor közöltem, hogy én fizetnék ezért, mert meg akarom vhol tanulni, akkor meg tárt karokkal vártak! :shock:
KÉRDÉS:
Már múltkor kérdeztem, help pls :roll: :Lilinek a vascseppeket és a Dvitamint -mivel kanálból kiköpi és nem tudom visszakanalazni (rázár)- cumisüvegből adom....beleteszem a tápiba, amikor pótlás kell és így megeszi.... EZT SZABAD?????? Nem árt a hatóanyagnak vagy valami???? :?:

Netti!
Alias Bébidivat szakértő társnőm. :lol:
Boró ruci:
Az első verze szép, egyszerű, de kicsit vékonynak tűnik az anyag...ha hüvi lesz, akkor vsz. fázna benne Boró, nem? A második szép, de én tuti hófehérbe öltöztetném! :roll:
Sztem az első nyerő ha jó az idő, az nagyon tetszik! Ha rossz...akkor talán egy 3. verzió... :roll:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
Még nem tudtam viszaolvasni. De itt volt a hitelközvetítő meg anyósomék, próbáltuk nézni a hiteleket.Na csak nem kell az a 19M fedezet, elég lesz ott 13,5M is!!!!!! :lol: Mindegy, ugye ez a kisebbik dolog, a nagyobbak előttünk vannak.Holnap beszélek a főnökömmel is, megpróbáljuk hirdetni az újságban is, hátha....
Visszaolvastam egy másik topicot,ahol még csak tervezgettük a babánkat.Olyan jó volt, csak úgy futkoott rajtam a hideg!!!Pont egy éve tudtam meg, és ilyenkor már Dani is tudta. :lol: :lol: :lol: És azóta mennyi minden történt......
Na nem nosztalgiázom tovább,olvasok vissza.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,ruci! Most olvasom Mozzát!!!Az első szerintem nagyon szép!!!A második nem lagziba való, nem alkalmi. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus,megkerdezem a redonyt! csak ha tudnal mondani mereteket segiitene :D kepekrol akartam kerdezni miert nem vagy rajta...? ?? :lol: add masnak a gepet a kezebe!! (mondom en :lol: )
amugy van par kep rolam meg Bororol.....de mindegyik ilyen itthoni.. en meg egy kis boltba se mennek el ugy, nem hogy kozze tegyem! :lol: :lol: de legkesobb az eskuvon keszul sok sok kep.... foleg h lesz fotos is! :roll: de mostmar igerem h hozok kozos kepet...... :oops:

mozza, a feher mexhez van egy feher hosszu ujju mexx felsoo meg harisnya! de kicsit lehet sok egyutt :roll:
mostmar vagy egy harmadik lesz,vagy nem lesz olyan huvi akkor az elso. a masodikat felavattuk :lol: igy mar nem adhatom ra... :roll:
a cseppeket en ugy szoktam h kanalba kis tej,es abba a csepp!! igy megeszi.. de volt h nem volt tiszta bebi kanal es belenyomta a tapiba..... nemtudom szabadott e volna! gondolom oltari nagy hiba nem lehet azert :roll: :D
a penz kerdest illetoen absz. igazad van. sajnos ezt tapasztalom en is mindenhol. ha megy a boritek akkor minden oke mindenhol kb.. en ossze se adnam h terhessegre mennyi penz ment el! hany ember kapott boritekot.... csupan azert h segitokeszek legyenek......

mozza! most megneztem! es lehet siman kinovi addig a mexxet :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza!
Nem árt, csak igya meg az egészet ;)
A te vasszintedet ellenőrizték? Elvileg 3 hónap elteltével már kell javulásnak lenni!
Vendég
 


Ja,ruci! Most olvasom Mozzát!!!Az első szerintem nagyon szép!!!A második nem lagziba való, nem alkalmi. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: