Új privát üzeneted érkezett!

Hát ittam még egy kávét,de nem lett jobb,asszem lefekszem!!!!

sutimano76

Lili,noooormális???? Kép Frankón nem ér rá ? :lol:

Süti,annyit azért ért a kávéd,hogy olvasható,amit írsz,sőt nem is egyszer,hanem kétszer Kép

Kép
v.andi

Sziasztok.

Vagyok én is, csak mire mindent végigolvastam, mindig maradt lemaradásom. A nagy meleg nekem sem tett most jót, tiszta zizis volta. Pénteken töltöttem a 36. hetet, elkezdtem szedni a homeos cuccot. Valaki rakta fel. (sztem Floranan). Már csak a pulsatilla-t kellett beszereznem, mert azt nem mondta a szülésznő. Nekem viszont nagyon bejött. Nem voltak hullámvölgyeim, kicsit lenyugodtam. (tudom, h nem mindenki hisz benne.) Anna írta, hogy a pulsatilla-ból csak heti 1x5 bogyó lehet. (sajna :( )
Mivel megjött lehűlés, igyekszem behozni a lemaradásomat takarítás ügyileg. (azért csak módjával. :D :D )
Holnap megyünk ctg-re. Remélem belőlem nem "rázzák ki" a kicsit. Majd készülök csokival, és hideg vízzel. (ha jól emlékszem Madár írta). Remélem bejön. Most megyek, összedobok valami ebédnek valót, és összeszedem magam kicsit rend ügyileg. :oops: :oops:

spickey

Jelentem én teljesen szedált állapotban vagyok... mint akit kiütöttek teljesen... bezzeg Ati pörög ezerrel.. NagyAti meg szolgálatban, szóval buli van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, megértem, hogy bosszant a zacsis dolog, remélem sikerült szépen szeletelni. Samuka miatt meg végképp ne aggódj, szerintem teljesen jól el lesz Istentisztelet alatt, max a gyülekezet tanul egy kis toleranciát és empátiát. Ráfér mindenkire ;)

Flora, örülök, hogy kész vagytok a festéssel. Mikor mi tavaly újítottunk fel, nálunk is volt jó pár olyan fal, amit legegyszerűbb lett volna simán újra rakni :evil: :evil: :evil: mi is szívtunk a festéssel, a hálóban a plafonról kétszer dobta le az egészet :evil: :evil: :evil:
Képekre kíváncsi vagyok nagyon! :)

vicger

Süti: Indigó nekem is már csak akkor jutott eszembe, mikor egy Tom és Jerry-t kiszenvedtem anélkül :oops:

Vicger: Pocak alakul :lol: Lucalak nagyon szép. Tetszik az a zöldárnyalat.
A faldekorhoz még majd jön Micimaci, Zsebibaba, Bagoly, Malacka ( Tigrist nem vállalom be a csíkjaival :? ) Csőrike mellé meg Szilveszter. Nem nagyon áll szándékomban kifesteni, mert 1., sose tudtam festeni, csak elszúrnám vele. 2., Még nincs glettelve-tapétázva a szoba, így is feleslegesen csinálom, úgyis el fog tűnni, de addig is kinéz valahogy a babasarok.
Lottó: dádá! :lol: És ha most lenne ötösöd? :lol:

A hasmenést én kérdeztem, illetve pontosabban azt, hogy hasmenés és reggeli hányinger jelezheti-e, hogy közeledik a szülés. A hasmenést tudom, de hányinger? :roll:

Bőrfájás: :? Nekem inkább viszket, nem is tudom, melyik a rosszabb :cry:
Enyém gyereknek nem azért kell könyörögni, hogy menjen kicsit arrébb, hanem, hogy maradjon már egyhelyben :lol:

Madar: Nem alvás nem jó :? Én se nagyon tudtam. Esett itt is egész éjjel, ablak persze nyitva, örültem a friss levegőnek, így viszont tudat alatt végig a csurgást hallottam, és 20 percenként kellett pisilnem :?

Andi: Madár :lol: a tejben....

Flora: Áááááá, rosszabb mint tegnap volt, egyfolytában nyomja magát lefelé. Szerintem már nagyon jönne ki.
Festés: :) A lényeg, hogy nektek tetszen.

KépKép
Kép
scooper

[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok.

Vagyok én is, csak mire mindent végigolvastam, mindig maradt lemaradásom. A nagy meleg nekem sem tett most jót, tiszta zizis volta. Pénteken töltöttem a 36. hetet, elkezdtem szedni a homeos cuccot. Valaki rakta fel. (sztem Floranan). Már csak a pulsatilla-t kellett beszereznem, mert azt nem mondta a szülésznő. Nekem viszont nagyon bejött. Nem voltak hullámvölgyeim, kicsit lenyugodtam. (tudom, h nem mindenki hisz benne.) Anna írta, hogy a pulsatilla-ból csak heti 1x5 bogyó lehet. (sajna :( )
Mivel megjött lehűlés, igyekszem behozni a lemaradásomat takarítás ügyileg. (azért csak módjával. :D :D )
Holnap megyünk ctg-re. Remélem belőlem nem "rázzák ki" a kicsit. Majd készülök csokival, és hideg vízzel. (ha jól emlékszem Madár írta). Remélem bejön. Most megyek, összedobok valami ebédnek valót, és összeszedem magam kicsit rend ügyileg. :oops: :oops:

Spickey: Anna nem a szülés-előkészítésre írta azt az adagolást, hanem az érzelmi ingadozásra !!!

Nekem ez a sémám, holnap kezdem el :) :

Szülés előtt:
1. Betöltött 37. héttől:
- Caulophyllum D6 ill. 5CH-s potenciál, folyamatosan napi 1x5 golyó, és
- Arnica 15CH, Cimicifuga 15CH, Gelsemium 15CH, és
Pulsatilla 15CH egymást követő napokon (4 napos ciklusok), napi 1x5 golyó.

Látod: ebben is benne van a Pulsatilla, csak Anna azért írta, hogy ne szedjük sűrűbben, mert ugye beindítja a szülést (ebben az adagolásban, a 40. hétre :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na, megjöttem én is, ebéd kész (cukkinikrémleves, borsófőzelék, fasírt)

Látom, megint jó sokat írtatok4

Sajnálom, hogy Csunyeszkáról nincs semmi hír

Bibi! Aranyos vagy, hogy felajánlottad a hasszorítós bugyeszt... :D

Cukor: nem tudom, miért mért annyit, megmértem után 1 órával, akkor feljebb ment. Éjjel is felkeltem, meg éhgyomrit is mértem, az is oké. Meg 4 naponta nézem a pisit is tesztcsíkkal, abban sincs sose cukor vagy aceton....
Amúgy szülés előtt kb.2 héttel többnyire rendeződni szokott a cukor, nem tudom mi az alapja, de többek is mondták már.

Aludni én sem nagyon tudok éjjel (én is csendesen hisztizek), mert amikor végre elaludnék, akkor vagy Viki jön haza a buliból, vagy a párom allergiája ébreszt fel.... :cry:

Megyek, mert megjöttek alurkók....

Kép
arvaerika

Még valami: Valaki írta a pocakra a nedves törölközőt. Jól emlékszem? Tényleg jó? Sajna az én bőröm már nem igazán tud nyúlni, pedig rendszeresen kenem búzacsíraolajjal. Fáj, viszket, reped, ég, ha valami hozzáér, meg tudok őrülni. És persze, hogy a legvékonyabb résznél van a popója. :? :?

spickey

Mégsem jöttek, csak Balázs kaputelefonált fel, hogy nem baj-e, hogy nagyon sáros lett? Mondtam, nem baj, játsszon csak nyugodtan (lent van a barátaival az előttünk levő bekerített játszótéren). Imádommmmm

Kép
arvaerika

Szia Bibi:))

Én ezt a verziót néztem, már nem tudom ki tette fel.

35 hét után bármikor:
1. hét:
- pulsatilla C 30 1. nap
- caulophyllum C 6-12 5 napon át
- 7. nap szünet

2. hét:
- pulsatilla C 30 1. nap
- cimicifuga C 6-12 5 napon át
- 7. nap szünet

Ne izgulj Bibi :D :D ! Azért nem kezdek el mindent ész nélkül szedni! Egyébként máshol is utánanéztem, érdeklődtem a dologról. (+ szülésznő is mondta a pulsatilla-t leszámolva) :lol: :lol: Nagyon aranyos vagy! :) A pulsatilla viszont lelkileg sajna nekem sem árt :? .

spickey

Homeos szakértők:nekem egy kérdésem lenne.
Azt tudom,hogy a mentolos nem.És ha jól tudom akkor a bogyók bevételét megelőzően fél órával.Ettől még maradhat a mentolos fogkrém,vagy mindenképpen le kell cserélni?

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mi hallottuk tegnap este a Madonna koncertet, jó hangos volt, tetszett (mondjuk látni semmit nem láttunk :( ), a végefelé kezdett el az eső esni, úgyhogy mákjuk volt az ottlevőknek. De esett egész éjszaka, legalább friss lett az idő! :lol:

Bex, nagyon aktív vagy, ez a polcmosás, meg a hasonlók... de tudom, h. meg kell csinálni. Ezek az anyukák ilyen aranyos segítőkészek!!
Az én bokám is már hónapok óta nem látható, úgyhogy együttérzek!
Köszi kérdésed, jól vagyok, bár épp ma reggel volt egy kis gyomorproblémám, azt hittem hogy lesz valami rókakoma, de hála az égnek semmi. Meg olyan étvágytalan is voltam, a reggelit sikerült kb. fél óra alatt elfogyasztanom (kemény 1 szelet kenyér volt). Még mindig Tamás a fiúnk neve, ha tetszik apósnak, ha nem.. :) Bár mindig rákérdeznek, hogy változott-e, (reménykednek..) mi meg mondjuk szépen, hogy nem... :wink:
Nem ununk!!! :wink:

Erika! Finomakat főztél! Hú de éhes vagyok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok, csak gyors bekukk.
Jó sokat írtatok már ma is. Fé szemmel itt voltam, csak közben a tortát csináltam. Mázlim volt, mert reggelesett az eső, így párom nem ment apuért. Azt beszélték meg, majd 10 körül induljon el. Így fél 9 körül gyorsan nekiálltam és megsütöttem a 3 lapot. Fél 11 körül indultunk volna, erre megint nekiállt esni az eső. Így nem tudnak dolgozni szerencsére. Legalább apu pihen kicsit, legalábbis remélem. Párom segített kicsit, most meg kint ássa kapu sínjének alapját.
Torta nemsoká kész, csak a csokimáz hiányzik, de az olyan macera.
Bocsi, de most nem, reagálok semmire, talán később.
bex13

[quote="v.andi"]H írta:v.andiomeos szakértők:nekem egy kérdésem lenne.
Azt tudom,hogy a mentolos nem.És ha jól tudom akkor a bogyók bevételét megelőzően fél órával.Ettől még maradhat a mentolos fogkrém,vagy mindenképpen le kell cserélni?

Andi: erre szerintem Bibike jobban tud neked válaszolni, ő a nagyobb szaki :lol: :lol: (Én aloe-s fogkrémet használok, ilyen gondom nem volt. Bocsi, de ezzel a kérdéssel még nem foglalkoztam). :oops:

spickey

Erika, Balázs milyen rendes gyerek:)
Vicger, gyerünk cincogni, ha nincs otthon a macska:)
Szegény lábdagadósok:S Nekem egyszer volt ilyen, mikor szétment a bokám futás közben, elszakadtak a szalagok, amikor már erőltetni kellett, akkor dagadt, de úgy éreztem szét is durran az egész lábam!!

Készen vagyok a takarítással!!! A hálóban még visszavolt a szekrénytető, a többi helyiségben szép lassan elkészült, és most volt kedvem. Ki tudja mi lesz holnap, vagy akár délután?! Leülök és úgy is maradok, kül is forma-1 :) bár gyanítom, hogy vízszintbe helyezem magam, szóval a szar éjszaka után valszeg alvás lesz. Apa horkolása nélkül (be kellett mennie melózni).
Kisüt a nap. Ennyit a jó időről :? :? :? Időjárásjelentésben 21 fokot láttam mára Bpesten. Délben. Pedig csak ki kellene nézniük az ablakon!!!!!!!!!
Megyek körmöt lemosni, festeni!
Csunyeszkáról AKAROK híreket!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lili34

[quote="arvaerika"]N írta:arvaerikaa, megjöttem én is, ebéd kész (cukkinikrémleves, borsófőzelék, fasírt)

Látom, megint jó sokat írtatok4

Sajnálom, hogy Csunyeszkáról nincs semmi hír

Bibi! Aranyos vagy, hogy felajánlottad a hasszorítós bugyeszt... :D

Cukor: nem tudom, miért mért annyit, megmértem után 1 órával, akkor feljebb ment. Éjjel is felkeltem, meg éhgyomrit is mértem, az is oké. Meg 4 naponta nézem a pisit is tesztcsíkkal, abban sincs sose cukor vagy aceton....
Amúgy szülés előtt kb.2 héttel többnyire rendeződni szokott a cukor, nem tudom mi az alapja, de többek is mondták már.

Aludni én sem nagyon tudok éjjel (én is csendesen hisztizek), mert amikor végre elaludnék, akkor vagy Viki jön haza a buliból, vagy a párom allergiája ébreszt fel.... :cry:

Megyek, mert megjöttek alurkók....

Erika: ez nem bugyi, a bugyimat nem adnám kölcsön senkinek :shock: :shock: :shock: ... ez egy pánt: szívesen elküldöm, ha kéred !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hahóóó csajok!!!!

Újra itthon. :lol: Bocsi, de ne várjátok, hogy most akármire is tudok reagálni, mert több mint 10 oldallal vagyok elmaradva. Termeltetek rendesen. :lol:

Mi jól vagyunk, Ákos is jól viselkedik a pocóban.

Kriszti köszi a Csunyeszkás tájékoztatást!
De ahogy visszalapoztam ti nem tudtok egy nagy hírt!!!!!!!!! Van ám új pici lánykánk!!!!!!!
Dorkamartini pénteken közel 1 napi vajúdás után végül császárral, de világra hozta a mi kis titokzatos naaagy sötét hajas lányunkat, Dorkát!!! Sok részletet nem tudok (32 cm ??? - ezt sztem elírta és 3.020 g), de majd hívom és ha tudok többet, akkor megírom.

Most menek kipakolni és várom a Csunyeszkás infókat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.08.23 12:24-kor.

Kép Kép
manósziget

[quote="v.andi"]H írta:v.andiomeos szakértők:nekem egy kérdésem lenne.

Bevétel előtt után fél órával, de legalább 20 perc: SEMMIT SE, még vizet se, mert a nyálkahártyáról szívódik fel a szer ... ha ilyen rendszeresen szedsz homeos szert, mint most a szülés körül, akkor jobb, ha homeos fogkrémmel mosod a fogad, pl homeodent (nekem citromos van :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok,

Én még egyben!
Tegnap délután egy csomót írtam nektek ( igyekeztem mindenkire kitérni, hát nem elszállt minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 :x :x :x :x :x :x :x Szóval jól kiakasztottam magam!

Süti, megkérdezem barátnőmet,hogy cseréltek e telefonszámot. Múlt héten haverkodtak össze UH-n, nem régi az ismeretség, szóval nem tudom mi a helyzet.

Ma voltam dokinál, NST most nem lett a legfényesebb,szerdán kell mennem újra.Soma még nem illeszkedett be teljesen.
Dokival azt beszéltük,hogy ,ha nem indul be magától ,akkor 10 napon belül indítja a szülést. :cry:

Most lelépek, főztem borsólevest, és nagyon korog a pocakom.

De igyekszem ma visszajönni, és írni nektek többet!

KépKép
csikipetra

Ja, Süti, Csunyeszkára gondoltam az előbb, amikor a telefonszámcserét említettem.
Kicsit kihagy az agyam.................. :shock:

KépKép
csikipetra

GRATULÁLUNK DORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÁRJUK A HÍREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
(MINDJÁRT SÍROK,MERT EZ ANNYIRA MEGHATÓ,ÉS ÚGY IRIGYKEDEK :cry: )

KépKép
csikipetra

WÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Éljen Dorka!!

SZeretettel gratulálok.Sok tejcit,boldogságot és nagyon várunk vissza a beszámolóval.

Brumi,köszi.Inkább veszek,mert az tény,hogy megkönnyíti ezt a pár hetet.Én is szeretném szedni a homeos bogyókat a jövő héttől.

Kép
v.andi

Scooper, a hányinger, sőt a hányás is teljesen szokványos része lehet a vajúdásnak (egyéni)

Én is Spickey homeós előkészítését követem, de ott a könyvben az van, hogy ha pl. megreped a burok, de nincsenek fájások, akkor kell a Puls. C30-ast többször szedni, egyébként hetente egyszer. Aki 15-t vagy még kisebb potenciált szed, azt lehet többször is (minél kisebb a szám, annál többször lehet, minél nagyobb, annál ritkábban)

Andi, a mentolos fogkrémet mindenképpen le kéne cserélni. A Homeodent "nagyon fincsi" citromos és tutti-frutti ízben kapható :wink:

Lili, nagyon ügyes vagy! :D

Szia Manó! DE jó, hogy előkerültél :D :D És köszönjük a jó hírt, tényleg nem tudtuk. (Inkább 52 lehet, nem?)

Dorka, gratula és sok örömet, gyors felépülést!

Samuka végül végigaludta az i.t-t, a kenyér is tűrhető lett (bár a szeletelést végigbőgtem :wink: Szóval végül rendben volt minden.

Én is nagyon kiváncsi vagyok, mi van azokkal, akik már napok óta nem jelentkeztek...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="v.andi"][ írta:v.andicolor=red]WÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Éljen Dorka!!
[/color]
SZeretettel gratulálok.Sok tejcit,boldogságot és nagyon várunk vissza a beszámolóval.

Brumi,köszi.Inkább veszek,mert az tény,hogy megkönnyíti ezt a pár hetet.Én is szeretném szedni a homeos bogyókat a jövő héttől.

Andi: nekem van egy majdnem teljes tubus pluszban (költözéskor nem találtam, megvettük, utána meglett az eredeti: az egyik citromos a másik klorofilos) ... mindkettő jó még egy ideig, szívesen neked adom az egyik, ha szeretnéd: nálunk nem fog ennyi elfogyni a lejárati időig ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

DORKA: millió puszi nektek !!!!!!!!! .... én is megkönnyeztelek benneteket !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka gratulálok!!

Innentől jön aztán a babaeső. Valaki nem ír pár napig, már nagyon baba gyanus.

t-pk

Dorka! Szeretettel gratulálok kislánykádhoz és jó egészséget, sok tejet kívánok Nektek! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nyah, beszéltem Dorkával. Szegénykém jól megszenvedte, mert erőltették, hogy próbálja meg simán megszülni a faros babát. De mikor már a finishben voltak (kb. 3 nyomás lett volna vissza neki) rájöttek kicsit nagyobb a baba, mint mire számítottak és így nem menne neki... gyors érzéstelenítés és csaszi. De azt mondta mindent megért a szenvedés. :) Tejcije még nincs, de bízzunk benne, hamarosan beindul neki. Röviden ennyi.

Szóval egy aktuális (?) lista:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.08.23 13:40-kor.

Kép Kép
manósziget

Szegény Dorka!Le a kalappal előttük.Nagyon ügyesek voltak.

Manó,köszi,hogy hírt hoztál tőlük.

Juj de furcsa már ezt a táblát látni :wink: Nem rég még ahhoz adtunk adatokat,hogy egyáltalán megteljen Kép

Én ma megerőltettem magam.Hajat festettem és megebédeltem.Ettem két palacsintát a leves után.Kíváncsi leszek a cukromra Kép Utána pedig eltörtem egy tányért.Ez a mai mérleg Kép

Kép
v.andi

Hát nem erre a hírre számítottam :D:D:

Dorinához nagyon-nagyon gratulálok!! :):)

Csunyeszkáról még semmi hír?

Nálunk egyenlőre még nem tűnik ma babásnak az idő, érdekes módon egyetlen egy keményedésem se volt még ma, pedig ez azért nagyon nem jellemző mostanában...

(Ja: Manó! A hivatalos dátumom aug. 29., szóval egy nappal idősebbek vagyunk... :D)

Astrid

Kép
astrid

Dorka, hatalmas gratula Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Manó, szia újra itthon! :) Köszi a tájékoztatást Dorkáról! :) Majd kérünk képet is ám!!! :) :)

Lili, háááát őszintén szólva a bulit úgy értettem, hogy megfeszülök a másfélévesemmel ekkora hassal, x napi nem alvás után egyedül. ;) a cincogás is Apának jár :) :)

Én most jól kib...tam a világgal, és jóóóóóóóóóól megmutattam neki!Szitu:
Frankón ebéd után vagyunk, Ati bólogat, szépen elalszik. Gondoltam na most az egyszer én is lefekszem vele aludni, úgyis totál kész vagyok. Mellé fekszem, betakarózom, és ahogy becsuktam a szemem abban a szent pillanatban csengettek. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De ajóbüdösqvaéletbeabbawazzeeeeeeeeeeee..... Nagyanyós volt... hozott kaját... délelőtt kérdezte mi lesz az ebédünk. Mondtam rántott sajt, hasábkrumplival. nyugtázta. most erre hozott bakker két túróval töltött zsemlét, meg valami hasábkrumpli szerűséget :evil: :evil: :evil: :evil:
Tudom én, hogy jót akar, és segít és minden és izé.... és köszönöm is neki, mert tényleg néha nagyon jól jön, mikor nincs kedvem/energiám/türelmem főzni.... De ez az időzítés.... Úgyhogy most dacolok a világgal és dafke nem feküdtem vissza. fasza csaj vagyok. hehehehehe.
Már többször gondoltam rá, hogy csinálok egy táblát, amit a bejárati ajtóra ki fogok tenni, s ráírom, hogy alszik a lurkó ne csengess :!: Asszem eljött ennek is az ideje....

Atesszal pedig megbeszélem, hogy
1. kórházba látogatni senki se jöjjön, csak ő. /gyerkőcöket ugye nem engednek be, mást meg nem akarok látni/
2. az első héten lehetőleg max napi egy családtag jöjjön megnézni a jövevényt... s lehetőleg ne az első nap, hogy hazajövünk...

Gyanús vagyok magamnak, mert nagyon szenzitív lettem, s nem csak sírós, de dühös, és agresszív is, és hisztis is, és bunkó is, és ezt így egyszerre...

ja, és azt álmodtam, hogy anyuéknál vagyunk, s egy jó adag magzatvíz loccs, s Szombathelyre mentünk be a kórházba, de meggondoltam magam, s minden áron Miskolcon akartam szülni, s el akartam indulni kocsival.... Többre nem emlékszem... de nem volt valami jó érzés ez az álom...

hisztis vagyok, és nyűgös... 8) 8) 8) 8) 8)

most meg megyek és főzök magamnak málnalevélteát, s elkezdem inni. és punktum.

vicger

Astrid, vihar előtti csend ;) este szépen beindul, s irány a nagyvilág! :) :)

Andi, mit ártott az a szerencsétlen tányér? :) :) :)

vicger

Kriszti!! Olyan jókat kacarásztam a majdnemalvásodon! Bocs!!! De ez a MURPHY!! és ismerős!! :D :D :D :D :D :D

Andi! A tányértörés az meg a várandósság elengedhetetlen része... :wink: :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vicger: :shock: Dettó. Én is hisztis, bunkó, örjöngő, dühöngő lettem ma. Szegény apa nem is csinált semmit, és mégis kapja az osztást :lol: Azért próbálj megnyugodni picit....

Manó: Üdv újra itthon, és köszi a híreket!

Dorkának pedig sok-sok gratuláció!!!!!!!!!! (ilyenkor én lenni nagyon irigy, bár szegényke jól megszenvedte :shock: :cry: )

KépKép
Kép
scooper

Kriszti,nagyanyós monnyon le :twisted: Ahhoz képest hogy....,elég türelmesen bírod. Na és az álmod???? :shock:
Én is pont tegnap beszéltem meg anyáinkkal,hogy kórházba lehet jönni látogatni,utána 2-3 hétig mindenki felejtsen el minket.Majd szólunk,ha lehet jönni.Addig nézhetnek képeket rólunk.

Astrid,tudod,hogy mindenféle előzetes bejelentés nélkül döntenek úgy a pocaklakók,hogy leindulnak kifelé.Szóval nyugtával dicsérd a napot :wink:

Kép
v.andi

Manó,milyen volt a hosszú hétvége?Ákost olvastam,hogy ügyes volt.Míra?

Kép
v.andi

Dorka hatalmas gratuláció Dorinához. Nagyon ügyesek voltatok és rendben lesz a tejci is.

Mééé bőgök én is? :oops: Valamiért én is azt érzem, hogy most aztán majd nem győzzük kapkodni a fejünket. :wink:

Anna: Kriszti jól fogalmazott :) ... szerintem is rendben lesz minden, ne aggódj! :) .... most olvasom, hogy minden rendben volt. Látod? :) :) :)

Kriszti: ez nem igazán "kontroll lovaglás" volt, csak mondta az oktató, hogy nézzük meg, mert olyan ügyes. 1-1,5 éve a korival volt ugyanez a helyzet. Mi akkor is azt mondtuk, hogy annyit csináljon belőle, amennyi neki jól esik. Pici még, gyermek, játszon sokat, korizzon, lovagoljon amennyihez kedve van és amennyit tudunk neki biztosítani, de ugyanolyan fontos, hogy legyen ideje itthon színezni, homokozni, játszani ... most is kint van a kertben és egy hatalmas papírdobozból házat csinál. :) Szóval, meglátjuk ... szeret járni a lovardába, imádja a lovakat, de nem hiszem, hogy heti 2 alkalomnál többet fogjuk vinni, annál is inkább, mert már a korit is nagyon várja, az is hetente kétszer van. Szeretném, ha ilyen maradna, mint most, vidám, cserfes, csacsogós, kiegyensúlyozott, imádnivaló vagány kis csajszi :) .... ááááá, nem vagyok elfogult. :wink:
Egyébként még a lovastáborról annyit, hogy én is azt gondolom, hogy ott nagyon jó helyen van, jó levegőn van, megtanulja, hogy kell gondoskodnia az állatokról, érzi a felelősséget, a lovaglás kapcsán fegyelemhez szokik. Olyan jó volt látni, hogy komolyan és fegyelmezetten koncentrál végig, amikor lovagol, pedig eleinte, emlékszem állandóan csicsergett közben.
Szőnyegsika, gyerekszoba ... én ezt most nem bírnám. Most már én is érzem, hogy fáradok ... szép lassan csinálok mindig valami kis dolgot, aztán kis pihi, utána megint lehet valamit, megint pihi ...
Imádom a story-jaidat, de ezt már mondtam :)

Floranan: de jó, hogy megvagytok vele. Tudom, min mentetek keresztül, nálunk is 1 hete lett vége. Utána én is azt mondtam, hogy soha többé 9 hónaposan ... :roll: De most már szép és jó, és tényleg a Tiétek. Várom a képeket a jövő héten ... lesz nálam gép a kórházban. :wink:

Andi, Lili: cica itt van. Nagyon helyes cicus, fekete. Julcsi Nektarinnak nevezte el. Ne kérdezzétek, miért? Runci lett volna, ha a szürkét tudjuk elhozni, de arról lecsúsztunk. Egyáltalán nem fél, nagyon barátságos, nem nyávog elkeseredetten, evett is. Julcsi csinált neki egy nagyon helyes alvós kosarat, tett bele puha rongyit, rózsaszín szív alakú párnácskát :oops: :lol: és egy szőrállatkát, természetesen cicát. Be is vásároltunk a cicusnak, vettünk cicatálat, sok-sok kaját, alomtálcát, almot, játékot ... nem ocsó dolog ez a cica :wink: Fotóztam is, de majd este töltöm le, akkor teszek fel képeket. :)
Andi, egyetértünk, én sem bírok már energiabomba lenni ... lassan azt sem tudom, mi az, hogy energia ... :wink:
Ja, és én pohártörésben vagyok jó. :)

Lili: no pánik! :)

t-pk: ebéd után kint üldögéltünk hármasban a kertben, apa szivarozott, itta az espresso macchiatot és közben nézte a szelet és sóvárgott, hogy milyen jó lehet most a Balatonnál ... :) Szerintem Veronika 2 hetes lesz kb. és megyünk újra Füredre. :wink:

Süti: Kialudtad maga?
Kösz a drukkot, nagyon ügyes volt a kiscsaj, majd teszek fel este képet, de ahogy írtam is Krisztinek, nem volt nagy tétje, csak megnéztük. Ha Ő akar vele komolyabban foglalkozni, majd szól, egyelőre "csak" imádja.

Spickey: hideg víz, igen, ez az, ami nekem mindig bejön :)

Erika: Balázs :) :) :)

Peppino: potya buli, akkor jól telt az este. :)

Bex: akkor indulok, nem vagyok finnyás, nekem csokimáz nélkül is jó lesz :wink:

Manó: jó hogy minden rendben Veletek. Hiányoztál. Köszi Dorka híreket, meg az aktualizálást. :)

Petra: húúú, akkor nem sokára Te is babázol. De ezzel a keddel, lehet, hogy nálam marad az előny. :wink:

KépKép
KépKép
madar

DORKÁÉKNAK NAGYON GRATULÁLOK!!!! JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!

Ez a táblázat nem semmi. Hamarosan valóban "babaeső" elé nézünk!!! :lol: :lol: :lol:

spickey

Kriszti!

Akkor várjuk a híreket! :wink: :D:D:D
Magzatvízről én is álmodtam, de közben meg arról is, hogy lejjebb lévő, de tök kemény és zárt méhszájat állapítottak meg. Ebből a tök kemény azért nem valószínű, mert még ha zárt is, azért minden gyereknél szépen felpuhult időre...

Ja, ha belegondolok, nekem valamilyen módon mind éjszaka indul... Szóval inkább felkeltével kell "dicsérnem a napot". :D:D Akkor ma nem szülünk! Ha mégis, akkor ez van... :D

Madar!

Nektarin, ez aranyos! :)

Astrid

Kép
astrid

Madar Nektarin :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D micsoda csúcsszuper név egy macskusznak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó fej lesz a cica, ott is kötelez ám a név :D
Lovaglás: teljesen egyetértek. Bár most valamilyen felsőbb hatalomnál fogva nem vettünk lottót /minek nekünk annyi lóvé? / de, ha egyszer, márpedig egyszer tuti, lesz annyi zseton, hogy vegyünk egy tanyát, v vmi kisfaluban nagytelkes sok és nagy fás birtokot, akkor ott lesznek lovak... ha otp-s reklámfigura lennék, most azt írnám, hogy egy egész ménes :wink: :D

Anna, örülök, hogy rendben lezajlott az Úrvacsora is. A kenyeret ne sirasd, nem fájt neki ;)
Jaaaa, nem is mondtam, hogy a gyerekszoba rend miatt sárgulok az irigységtől!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) akkor már jöhet a szülés is? Tényleg névileg hogy álltok?

vicger

Halihó!

Dorkának gratulálok :-D Micsoda meglepi! :-D

Manó köszi a hírt! :-D

És valóban a babaeső előtt sikerült csatlakoznom :lol:

Vicger: ez tényleg Murphy-sztori :-) Neked Anyukádék szhelyiek? Azt tudom, hogy szültél már itt...

Andi: nálunk a törés-zúzás Apa reszortja :lol:

Spickey: enyém Baba is mocorog csoki hatására CTG-n, bár nálunk nem nagyon izgat senkit az sem, ha végig alszik :roll:

Peppino: nekem tetszik a Tamás (Apa is az :-D, mostanában nincs olyan sok belőlük szerintem :-)

Bibi: megnéztem a bölcsőtöket és a babaszobát picasan, nagyon tetszik :-D végül nekünk nem lesz bölcsőnk, vettünk kiságyat, és sajna mindkettő nem fért volna el.

Lili: az időjárás előrejelzésben a hőmérséklet mindig árnyékra vonatkozik :-) nálunk most 25 fok van.

Floranan: zoknihúzást hogy érted? Úgy, hogy rámjön-e, vagy még tudom-e kivitelezni a felhúzást? :-D Amúgy mindkettőre igen a válasz, bár szép nyomott hagyott a dagadt bokámon :?

Na, nálam a gyümölcsnap nem válik be bokadagadás esetén, ez mostanra világossá vált. Az eredmény, hogy durva éhes vagyok, a bokám meg kb ugyanannyira dagadt, mint gyümölcsnap nélkül. :evil:

Mennem kell, mert valami komolyan beakadt a bal oldalamon (derékban, és előre sugárzik :shock: , és nem bírok a gép előtt ülni...

Legyetek jók!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Astrid, mármint olyan híreket, hogy szülök? :) :) napok , hetek kérdése az egész :lol: :lol: :lol: :lol: na, de tény és való, hogy hülye lettem. már csak egy veszekedés hiányzik, de nincs kivel :lol: :lol: :lol: Atesszal pedig egyébként sem veszekszünk, szóval kell valakit keresni.....

valamit még akartam... ja!

jobbára éjszakai szülések, ez jó! nálam pedig a 12 óra játszik be, vagy délben, vagy éjjel :D ha sormintát nézzük, akkor most éjjel jön.. bár én reggel akarok szülni, nem szeretnék plusz napot a kórházban dekkolni. . .

vicger

Szezsó, nem Szhelyiek, Répcelakon élnek.

vicger

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, röpke 9 oldalnyi visszaolvasni valóm van még, remélem éjfélre végzek vele :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor jönne jól a villámolvasás :roll:

Remélem mindenki jól van :wink:
Vendég

Nem aludtam,végül a második kávé segített.Felnyaltam az alsó szintet,aztán átnéztem a nővéremékhez és megcsináltattam vele a körmöm,mostmár csak séróval kéne kezdeni valamit.

Timi gratulálok a kiscsajhoz!!!!!!!Nem semmi szenvedésen vagy túl,de a lényeg hogy már babázhatsz!!!!!
Egészséget és sok tejcsit kívánok.

Én meg Bobokáról hozok hírt............anyukájáéknál volt a 4 napban,ma este már itt lesz,még egyben van!!!

Petra,sejtettem hogy Csunyiról írsz,remélem sikerük infót szerezned!!!

Kriszti,nem alvás :(
Andi,tányér :(

sutimano76

Sziasztok!

Dorka gratulálok és mielőbbi felépülést kívánok!!!

Móka köszi a híreket és várjuk a beszámolót Balcsiról. :D Ja, akartalak már kérni, kivennéd a kérdőjelet Tamás mellől?
Madar elkéstél! Már rajta a csoki is. :lol:
Peppino reménykednek? :shock: Még meddig? Nálunk anyósék még nem tudják, nem kérdezték soha, mi meg nem mondtuk.
Érdekes, mert most is itt voltak és látták a babsarkot is, mégsem kérdeztek rá.
T-pk tök jó, Balcsi közepéről beszéltetek! :lol: :lol: De édes, hogy onnan érdeklődik, hogy vagy!
Erika fiad aranyos lehetett a kérdéssel. :D
Petra bízom benne, hogy nem kell majd indítani!
Anna sajnálom, engem is nagyon szokott bántani, ha valamit elfelejtek. :cry: De jó, hogy szobával kész vagy.
Szezso igyexem mindenkinek írni valamit, legalábbis azoknak, akik az előző 2 oldalon voltak. :wink: Persze nem mindig sikerül. :(
Lili Te is írtad, hogy lassítsak, erre tessék, most Te pörögsz.
Bibi? Süti?
Andi jó, hogy előre tisztáztad anyukkal mi a helyzet.
Kriszti, kiváncsian olvastam mi ez a kib....ás a világgal. Nekem inkább úgy tűnik, magaddal! :lol: De a tábla jó ötlet!
Astrid, akkor ha reggel nem jelentkezel, tudjuk, hol vagy! :wink:
Spickey, holnapi nst-hez sok sikert.
Scooper nyugi, már nincs sok hátra!
bex13

Astrid: akkor lehet, hogy én értesülök majd először? Én szoktam ébredni mostanában a legkorábban. :) :wink:

Kriszti: ez a névválasztás egyébként pont ezért nehéz. Ha látod, könnyebb már nevet adni, mert valami elindul benned a fejéről, az arcáról, bármiről ... de ugye ezeket a manókat mi általában már akkor látjuk meg teljes valójukban, amikor nevet adtunk nekik. Na, de mindegy, Nektarin már Nektarin és nem tudom, hogy Julcsiban mi indult el, de nekem is tetszett a választása. :)
Előjegyzésre beírsz a lovardába? :lol:
Kriszti, annyian keresnek itt veszekedő partnert a szüléshez, szerintem álljatok össze ... vagy ugrasszunk mi össze Benneteket ... melyik működik jobban? :lol:

Szezso: lábdagadás nálam is ... mindjárt megyek és vízszintesbe helyezem én is magam.

Boboka: hol jártál? Már aggódtunk. ... Aha, már tudom, most írta Süti :wink:

Süti: én akkor nem iszom meg a második kávét ... nem akarom felnyalni az alsó szintet :oops: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bex: akkor, ha nem működik, fogjuk erre :wink: :lol: ... de rendben lesz, tuti :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,nagyon egyedi nevet adott Julcsi a cicának.Sztem tök intelligens.Ja,és el sem hiszem,hogy ezt Te írtad Kép :
[quote="madar"]
írta:
madar ... mindjárt megyek és vízszintesbe helyezem én is magam.

Süti,meghívhatlak egy kávéra????Én ma nem csináltam semmit :lol: :lol: :lol:

Boboka,üdv jra itthon.

Kép
v.andi

help!
word szövegszerkesztőben hogyan kell a papírt megfordítani? Tehát a szélesebb része felül, magyarul elfektetni?

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?