Új privát üzeneted érkezett!

Bogi nem semmi Füge!!nagyon ügyes gratulálok!
Balcsis videón is aranyos....

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Hááááát, nem semmi amit ezek a csemeték fejlődnek! Csak nagyjából tudtam olvasni, de az evés-ivás-kúszás-ülés-állás-fogak................... :)

Nagyon gratulálok minden anyukának és babának!

Rólunk: Barbinak van már két foga, kezdi elfogadni a nem ciciből érkező ennivalót, bár még csak gyakorlás szinten, egyedül felül és persze továbbra is ezerrel kúszik-mászik!

Na azt hiszem ezt nem nagyon tudjátok überelni rokon szinten: tegnap vendégség, gyermeket kb.10 percre nem látom, "megetették" lángossal..............."HISZ OLYAN ÉDESEN CUPPOGTA"................
Ugye nem kell kommentálnom! :evil: :evil: :evil:

Julcsi: részvétem!

Zsu: nekünk is ilyen etetőszékünk van, csak természetesen rózsaszín :) Bernadetett már kiszolgálta, én nagyon tudom mindenkinek ajánlani, aki még nem szerzett be etetőszéket!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
hel29
 
 


nilababa,zümis: köszi :lol:

zsu: ma van :oops: Isten éltesseeeeeeeeee Bebét!!

helga: azért alángos durva! gratula a két foghoz

és akkor képek :lol:
alszom én mindenhol :wink:
Kép
ezért füge a füge :wink:
Kép
füge pofi
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.5832.jpg[/img]
pancsis
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.7001.jpg[/img]
játékos,hintás,babrakocsis
Kép

Kép
budabo
 
 

 
 

:twisted: na mégegyszer
Kép
Kép

Kép
budabo
 
 


Nagyon nagy carban vagyok lanyok. :cry: :cry: :cry:
Összeszedtem par napja valami gyomorbajt (falun voltunk es en hulye hallgattam valami hulye picsara aki azt mondta ihato a viz), hanyas, szedüles (emellett volt igan kemeny hatfajasom is), azota sem jott vissza igazabol az etvagyam, es a szedelges is megvan, de amugy ok, eszegetek is, mert muszaj. Efe rendben lenne.
Csakhogy a tejem rohamosan apad, tegnap mar azt hittem rendben lesz, de az elobb 2 ora utan 5 ml-t sikerult kipreselnem, Efe is csak sir a ciciken mert nem jön semmi, vagy csak keves es az is nagyon nehezen indul meg.
Annyira ereztem hogy lesz valami... A legnagyobb baj az, hogy hiaba hoztam otthonrol Humana HA-s tapszert, esze agaban sincs meginni. :cry: :cry: :cry: 2 napja napkozben szinte semmit nem alszik, ejjel meg orankent felsir. Hulla vagyok es ketsegbe vagyok esve. :cry:
Az az egyetlen szerencsem, hogy szamitva ilyesmire elkezdtem adni neki a gyümiket, igy almat es barackot mar szivesen eszik es a gabonapepek is jöhetnek, plusz a babatea, na de tejcsi vagy tapszer nelkül nem lehet lenni meg... :(

Egyebkent is a tököm kivolt mar vele hogy minden jöttment vajakosasszony itt azt kerdezgeti szopik-e Efe, semmi közük hozza, de most meg aztan total kivagyok...

Julcsi: reszvetem a csaladnak! :(

Kép
Kép
elif
 
 


elif:kitartás!!!!!!! próbálj ne parázni, esteleg apára bízni Efét és pihenni egy kicsit, vagy húzzatok el hármasban vmerre

Kép
budabo
 
 


elif:gyógyulj meg hamar!remélem azért a tejcid is visszajön!küldöm++++++++++++++++++++++++++++!ha Efe tejpépet is eszik,akkor amíg nem rendeződik a tejcid,adjál belőle többször neki,talán annak van rendesen tápértéke!drukkolok ezerrel,hogy minden rendben legyen!mikor jöttök haza?

Kép
nilabali
 
 


bogi.Füge is tud grimaszolni! :lol: és amilyen pózokban ő is ki tud feküdni..........mi is szoktunk röhögni Bazsin,hogy milyen pózokban nyúl ki! :lol:

Kép
nilabali
 
 


nilababa: azért megnézném kábel rágcsálós Bazsát is :lol:

Kép
budabo
 
 


Zetibebi akkor kellene olyan információ, hogy ha kakil akkor milyen... pl kemény, nagy darabos, esetleg fájdalmas stb... Silicea 9CH 2x5 bogyó (sovány, gyenge fázékony gyerek, kemény széklet nehéz kiüríteni) szerintem ez lesz Zéti szere de azért várom a leírást. :wink:

Zümis fantasztikus képeket tettél fel! Muki nagyon édes ahogy játszik hajnalkával :lol: :lol: :lol: köszönjük a köszöntést! :D

Lkverus köszi még egyszer a gofri receptet! tegnap mgint sütöttem és isteni finom lett! :D nagyon jó, hogy Vincinek ilyen jó étvágya van! Mi inkább visszafejlődünk mert már nem akar semmi mást enni csak anyatejet :? de nem adom fel :D Én nem kövezlek meg a kenyér miatt... ha ízlik Vincinek és nincs tőle semmi baj akkor miért ne adnál neki. A jégkorzsak 3-at még nem láttuk, de ezek után megszerzem ha tényleg ilyen jó! :D

Budabo na igen most az a hivatkozás, hogy nemsokára kezdődik az iskola úgyhogy még had szórakozzon... :? köszi a köszöntést! Milyen jók a Füge videók! Nagyon klassz az úszógumija! és hogy feláll! Fantasztikus kiscsaj! csodaklassz képeket tettél fel!

Nilabali teljesen normális, hogy Bazsi 3x kakil! nálunk is naponta minimum 1x de inkább kétszer kakil. :D köszi a köszöntést!

Zsu83 Köszönjük a dicséretet! De jóóóóóóó, voltatok pizzázni? Szuper programok! MA Sukoróra megyünk a barátnőmnek csinált egy padot a férjem és azt visszük le... tegnap apunál voltunk (jobban van, de szerintem átmeneti... én mindenesetre imádkozom és bízom a csodában) Boldog névnapot Bencusnak! :D Alapozó apa orrára? Ez cooooooooooool! :D

Julcsi-79 köszi a köszöntést! Borzasztóan sajnálom a nagymamát... :( nem lehet könnyű... beteg volt?

Lénának boldog felediket!!!!!

Hel29 elveszett bárányka! :D de jó már 2 fogatok van? Na mi még sehogy sem állunk a fogzással... :roll:

Elif jajj nagyon sajnálom! Gondolom az idegen környezet is rátesz meg az sem mindegy hogy idegeskedsz meg beteg lettél... nem vittél homeós bogyót? Valahogy vissza kéne hoznod a tejedet.... :( annyira szeretnék segíteni, de nem tudom, hogy hogy... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen Mindenkinek a névnapi köszöntéseket, Zümis nagyon aranyos a képeslap, köszönjük! :lol:

Ma délután kapja meg Bencus az ajándékot! :D

Andrisnak nagyon boldog Félévest kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gerendai Zsu, http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =6&whid=25

Bogi, nagyon ügyes Füge, csak néztem, hogy milyen gyorsan felállt! :shock: :D Pancsis videó is nagyon édes! :D
A képösszeállítások pedig szuperek, mindegyik kép nagyon tetszik! :lol:

Helga, Lángos?????????????????????? :shock: :evil: No comment!

Elif, nagyon sajnálom a betegséget, próbálj meg nem ráparázni a tejre, mert az nem használ! Homeós tejszaporítót nem vittél!? :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zsu83
 
 


Millye, alig bírtam felállni a pizza után, úgy bekajáltam! :oops: :D
Jó hogy mentek a barátnődhöz, legalább tudsz egy kicsit pletyizni, utána nem sétáltok egyet a Velencei tónál!? Persze ha az idő engedi! :roll:
Örülök, hogy Apukád jobban van, sokat gondolok Rá, és szorítok, hogy javuljon az állapota! ++++++++++++++++++++++++++++
Köszönjük a névnapi köszöntést! :lol:
zsu83
 
 


Kint nem lehet More Milk-et kapni?
Ugyanígy járt az egyik ismerősöm: 6 hós volt a baba - hányós-fosós vírus és neki a More Milk a semmiből hozta vissza a tejet... Csak ugye ő itthon volt... :( Pár napig nem lesz baja, ha diktálod bele azt, ami csak megeszik, de szenvedtesd cicin, mert az is kell hozzá!
Hajrá, nagyon drukkolok, és próbálj meg nem idegeskedni!!

ladmon
 
 


millye: jó barátnőzést, mi a keddi foci meccsre megyünk jegyet venni. hmmm ez is jó progi nem? Mindegy apának kisfalujának csapata játszik, naná hogy menjen és szurkoljon. Az úszógumi kölcsönbe van, de láttam tök jókat ilyen lábasban...kocsi,hajó alaku..stb. Apukádnak+++++++++++++++

zsu: köszi. Nagyon tetszik nekem is a bödön. Keresztem "pecázott" neki Siófokon a gyerek vidiben egy egyszerűbb változatot neki - a régi hagyományos, bedobod a kockát és kész - édesen zörög vele.

elif: nem tudnál ténleg itthonról More Milket rendelni? én is csodákat hallottam róla

Kép
budabo
 
 


millye:küldöm apudnak a ++++++++++++!jó lesz kicsit barátnézni neked is!nekem csak azért furcsa,hogy Bazsi sokszor kakil,mert idáig csak napi egy volt,ezért gondolok a hozzátáplásása,de nem fáj poci sem csak több kicsi adag jön!

bogi:mi is drukkolunk a debrecennek,jó lenne,ha végre valaki kijutna a BL-be!

zetibebi:nekem is eszembe jutott barátnőm kisfia,mert gond volt a kakival és neki már a szirupok meg a kúpok sem használtak,pont mint Znél,ajánlottam nekik,hogy igyon éhgyomorral gyerek egy kis üveg probiotikus joghurtot, danonnak van,most nem jut eszembe a pontos neve,négyes csomiban árulják,kis üvegben,én a bélműtét óta mindennap iszom reggel éhgyomorra és nagyon megkönnyíti és kiszámíthatóvá teszi a dolgokat!barátném kisfiának is használt!

tegnap nem volt takarítás,mert Bazsi összvissza aludt,de most apa elvitte sétálni,meg a mamához,ezért most nyugiba takarítok!megyek is!

Kép
nilabali
 
 


bogi:kábelrágycsálós Bazsi,ma a fejére húzta a virágcserepet......nem nagyon zavarta,aranyosan kajálta a leveleit a nagy kosz közepén.....csak a teájáért ugrottam ki a konyhába,nem gondoltam volna,hogy eléri a virágot,mert szekrényen van,de lelóg kicsit.....zt hiszem tényleg elkel a járóka!

Kép
nilabali
 
 


köszi lanyok. Picit jobb a helyzet, de nagyon ingadozik...
More Mılknek utananezek itt. Otthonrol rendelni mar nem lenne ertelme, mert penteken megyunk haza, addig valahogy ha minimalis tejcsivel is de megprobalom kihuzni es akkor otthon beszerzek.
Hoztam Urtıca Urenst, szedem is folyamatosan.
Most nem volt hajlando cicizni Efe, annyira türelmetlen volt, az apjanak adtam es fejtem szorgalmasan, le is jott 90 ml hala az egnek es üvegbol bepuszilta. De baromi nehezen jott a tejleado reflex :(.
Nezek ma valami mas tapszert is, mert igy nagyon szorongok hogy nıncs semmi a kezemben.
Emiatt most mennek mar haza, de egyebkent mas teren jol erezzuk itt magunkat. Majd meselek ha megnyugodtam kicsit.

Kép
Kép
elif
 
 


nilababa: :lol: :lol: nem semmi Bazsa hogy pillanatok alatt mire képes :shock: azért ez is megért volna egy képet!!

elif: kitartás akkor, rendeződni fog nyugi!!!

Kép
budabo
 
 


elif: ha tápszert veszel, akkor kerüld el a HA-sakat, mert azok keserűek. :? Úgy tűnik, kicsi fiad már rájött erre :(

Kép
kangu
 
 


Elif! Kitartás, nagyon sajnálom, a betegséget! Fejni-fejni-fejni!!! Nekem Tamarával volt 8 hónaposan mellgyulladásom, szinte elapadt a tejem, egy idő után ő is ordítva szopizott, annyira nem jött belőle semmi... Fejtem éjjel-nappal, és nem adtam neki több egyéb kaját, hogy még többet szopizzon. Igaz, időbe telt, de nem kellett egy csepp tápszer sem, és visszajött a tej. Szorítok neked!

Kép
mist
 
 


Megkapta Bencus a sütifaló bödönt, először csak nézegette, de aztán rácsapott, levette a fedelét, meg felborította, aztán szép egyenként átvizsgálta a formákat! :lol:

Nilabali, hú nem semmi Bazsi, nagyon kell vigyázni a babáinkkal, egy pillanat alatt bármire képesek! :?

Elif, rendbe lesz minden meglátod, szépen visszajön a tejci!
zsu83
 
 


elif! Hú de sajnálom, ami veled történt! Gyógyulj meg hamar! Tejcsinek drukkolok!!!!!! Ha-s tapi télleg keserű, mi is simát eszünk, és már sajna sima se túl jó, mert már nem izlik neki, nincs íze...így csúnya módon egy vanilliarudat dugok a csomagba, így lesz valami íze....vanilliáscukit a cukor miatt nem akarok még adni, Áginak mondjuk azzal bolondítottam annakidején a tápiját, de akkor ő már nagyobb volt. Sajna még a 2-est sem ízesítik...a 3-as meg még korai lenne, jó éjt tápit meg nem ehet reggel is :) pedig az fincsi Vinci szerint :) azért drukkolok hogy tudj még szopiztatni, szerintem hazajöttök, és minden renden lesz, efe is megnyugszik, és kell majd neki a szopizás! na meg tejpépet is lehet hígra csinálni, hogy iható legyen, legfeljebb kis tápszer bele, és fincsi kis turmix lesz :)

Bogi! Videók nagyon jók, nem semmi ahogy Füge felpattan :)

zetibebei: actimel a neve a joghurtitalnak, amit Nila ajánlott, és szuperjó!!!!!!!!!!Az én bélműtött picifiam a műtét után napi 2 adagot ivott meg, nagyon rendbetette a pociját, meg az egész bélműködését, azóta is hetente 2x iszik, és nincs gond a kakival, meg a belével!!!fincsi is, van ízesített, bár nekem a naturt szeretik a kölik :)ja, és van 6-os csomag is, az kicsit gazdaságosabb, bár nem mindig lehet kapni!

tali: kedd nekem tuti nem jó :( sajnos....vidámparkba megyünk családilag :) már 3 éve ígérjük a gyerekeknek, hát most megyünk ÜCS- ből :)esetleg máskor? Ja, és mível nincs forgalmija a kocsinak, és előreláthatólag még egy ideig nem lesz, így vonattal tudok csak menni, ami a nyugatiba érkezik. Esetleg Margitszigeti tali? Vagy millenáris? vagy gellérthegy? azt már igértem a köliknek, hogy megyünk oda kirándulni egyszer.... ikea nekem kicsit messze van gyalog 3 gyerekkel, vagy csak a köv. 7től, mikor beindul a suli, és akkor csak egy gyerekem marad :)

millye! örülök, hogy bejött nektek a gofrirecept, nekem volt sokféle, ez a legjobb, már évek óta csak ezt csinálom :)

jégkorszak 3at megpróbálom valahogy feltenni a közösbe....nem tom siekrül e.....vagy valami elérhetőséget megadok hozzá..nah migyá...

hel! Lángos :roll: :evil: azért én örülhetek, hogy anyukám csak a túrorudit nyomta a gyerekbe :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ááááááááá millye! sehogy se tom átpakolni a jégkorszakot :( dvd-n nagyon szívesen odaadom, csak ahoz találkozni kéne valahogy!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Éljen soká a fél éves András!! :D

Ááá, gondoltam írok összefoglalót, ha lefekszik Esztike, erre én is elaludtam. Én már ugyan fent, szerintem ő is nemsokára kel a megaalvásból, mely -tőle nem megszokott módon- már 2 óra 15 perce tart! Éljen!

Addig visszaolvasok rendesen....

ladmon
 
 


zsu:helyes lehetett Bebe!!

ikverus: Te sima tápszert adsz Vincének? Nálunk is reggel meg délben nyögve nyelősen issza a tápszert, este bevágja mondjuk. Köszi Füge dícséretet.

Apának van jegy keddre! Hajrá Loki!!

Kép
budabo
 
 


Hugic: Juhéjjj, hogy ti nem adtátok fel a nyaralást! Persze, ha utolérted magadat, várjuk ám a képeket!! :wink:

kreiszi:Alex annyira édes, hogy csak na!!! :D

Zsu: Bencus meg egy kis erőművész! Cuki ő is!
És boldog névnapot neki, ugyebár!! :D

Nila: Bazsi is aranyfalat, de ezt ugye mondanom sem kell... Olyan nyugodt a képeken, mint mindig... :)

Panna: Juhéjj! Újra köztünk!!! :D Én gondoltam ám rád, hogy remélem, sikerült a Balcsiban fürdenetek úgy, ahogyan szeretted volna! És igeeen!! :D

Hajnalkázó Muki és utazó Andris is szépségesek!

Julcsi: Sajnálom Isti mamit... Nektek azért jó pihenést!

Helga: egye kutya! Tényleg te lehetsz a nyertes a "hogyan táplálnak a nagyik versenyben!"

Bogi: Mutattam apának, ahogy Füge feláll! Azt mondta, idézem: "Uff" :D Nem semmit, ahogy nyomja!! :D

Zsuzsi: Éljen soká' a hátonalvós Léna!! Ugyeugye?? :wink:
Persze én még napokig settenkedtem a szobájába, amikor aludt, mert olyan cuki volt,a hogy elterülve nyomta! :)
A kaja ügy meg... Hát ja, nekem is voltak hasonló aggályaim, DE: ha elkezdtem volna tápival pótolni, akkor előbb-utóbb még ennyi tej sem lett volna, szóval ez most olyan valamit valamiért. Így tudtam csak anyatejen tartani. Most már kár ezen rágódnunk asszem. Amúgy meg Esztinek csak a nektarin jön be annyira, minden másból 60-70-eket eszik. De Lénácska meg hadd egyen és ostromolja csak Petra trónját!! :lol:

ladmon
 
 


Lányok aszem sikerült alkotni valamit jégkorszak ügyben....Kis türelmet :wink:

Kép
zümis
 
 


Zsu83 én is szeretnék a fél éves hófordulóra venni a fiamnak egy dömpert de nem kapok sehol olyat amilyen annak idején a lányomnak volt... csak nagyon gagyikat találtam... :? köszi a köszöntést! :D Nagyon jó volt lent Sukorón és a nap is sütött... meglepődtem mert amikor elindultunk akkor nem volt jó idő, de mire leértünk 100 ágra sütött a nap... :D sétáltunk utána a tóparton, de nem sokat mert nem vittük a babakocsit :evil: majd teszek fel képet :D

Budabo de szuper, hogy sikerült jegyet vennetek! te is mész? Én szeretek meccsre járni... épp most is terveztük, hogy megyünk, de amikor kiderült, hogy Roberto Carlos nem jön akkor meggondoltuk... :D meg babával gond lett volna.... vagyis nem szívesen mentem volna.... :?

Nilabali köszi! Hűűű akkor ma takarítottál? Nem semmi, de jó, hogy a férjed vigyázott rá mert így egyszerűbben ki tudtál takarítani! :roll: Akkor ma nem dolgozott a férjed? :roll:

Elif +++++++++++ remélem rendbe jön a tejci! neked jobbulást! :roll:

Lkverus nem gond ha nem megy a mese felrakása .... bár jó ötlet a talizás is! :D :D :D Hű vidámparkba mentek? IRIGY IRIGY biztos jól fogjátok magatokat érezni! :D

Ladmon köszi a köszöntést! :D

Zümis akkor ügyi vagy! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, csináltam képeket, csak még fel kell őket raknom a gépre! :roll:

Ladmon, köszönjük a köszöntést! :D

Millye, örülök, hogy sétáltatok is, kár volt otthon hagyni a babakocsit! :?
Pont nekem is ma jutott eszembe a dömper, hogy lehet, az lesz Bencus következő játéka! :D
zsu83
 
 


Zsu83 a babakocsit azért hagytuk itthon mert akkor a barátnőm padja nem fért volna el a csomagtartóban és utánfutóval nem akartunk menni... :? na de majd legközelebb :D A dömper azért volt a fejemben mert a lányom nagyon szerette bele ült meg tologatta, de majd teszek fel képet, hogy milyen volt hátha valaki tudja hol lehet kapni :D 150 kilót bírt el és kb. 120 centi hosszú volt... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


dömpert csak gyerekkoromban láttam utoljára igazi strammot...Andrisnak akartunk venni, de nem találtam normálisat, csak tök gyenge anyagból, törékenyt, és még a fazon sem tetszett....na meg az ára 5-6 éve volt 6000ft. gondolom most több, vagy még szarabb az anyaga...mi imádtuk gyerekkorunkban :) Ha talál valaki jó minőséget szóljon, én is akarok egyet Vincinek!!!!!

amúgy a régió nagykerben biztos van :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Lassan meegy....holnap folytatom... küldök emailt a közösbe olvasatok bele :wink:

Kép
zümis
 
 


Stelly ugye nem baj,hogy azt az oldalt használom amit megadtál a könyv feltöltéséhez? :oops: :oops:

Kép
zümis
 
 


ladmon:mi így voltunk Adrival...mutattam apának és leesett az álla...Te hogy adod a nektarint? reszeled? Tök jó hogy már most van Esztinek kedvenc gyümije azok közül amit kapott :lol:

zsu:várom a képeket, nagyon tetszik a bödön nekem is.

millye: apa megy csak fiukkal, régen sokat jártam főleg Fradi meccsre, szurkolni is aztán dolgozni, innen melóhelyről meg Vácra jártunk amig még volt NBI-es csapata. Szerettem, nagyon állat hangulat volt, már voltam szurkolóként azon az ősidőkbeli fradi meccsen is amikor - ha jól emlékszem - kispesten lovasrendőrök,meg kardlap...meg minden bejátszott, na az nem volt akkora élmény. Akkor még közöm nem volt a céghez. A velencei tó nekem is tetszik, évekig jártunk Válra nyáron. :lol:

Kép
budabo
 
 


Millye, most nézem már nincs két hét a lányod szülinapjáig! :D Lesz valami buli neki? Mit fog kapni?

Bogi, most este jót játszottunk Bencussal a bödönnel! :D
zsu83
 
 


zsu: képet!!!!
Na én asszem bebújok nézek vmi filmet... :D

Kép
budabo
 
 


Nila, nincs semmi gond, Jó lenne a holnapi, de ha mégsem jön össze, ne csüggedj, biztosan hamarosan újra összejön valami! Nem esett Bazsa fejére a cserép?

Füge olyan csuda bátor a Balcsiban, én elképzelem Lénát, hogy visítana, ha beleültetném egy ilyen úszó csodába :? :?

Bence babákat éltesse isten névnapjuk alkalmából! :P :P

Andrist is éltesse isten feledike alkalmából! :P :P

Helga, mit reagáltál a lángosetetés után? :shock: :evil:

Bogi, pont ma fűztem Sanyit, menjünk ki a meccsre, ugyi neki is csapata a Loki, de azt mondta, éjfélre érnénk haza, nem megyünk és punktum! ...na mindegy, majd itthonról, és végre lehet nézni is mert nincs digi tv-nk, és a kinti meccset nem láttuk(online nem jött be vmiért)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Millye, küldök pü-t, gyanítom hogy nem mindenkit érdekel mi van a bilijében :D

Köszi a szorulásos ötleteket, megyek végig sorra rajtuk. A laevolac és a glicerines kúp hasztalan, a szuperdoki által javasolt probiotikum kedden érkezik, addig is meg kell valahogy oldani.

Elif gondolok rád, kitartás, reméljük találsz tápit neki amíg nem jön vissza szépen a tejcsi. Sok türelmet neked, meglátod sikerül majd visszahozni a tejet!

Andisnak boldog félévest!!! :D Lénának is, utólag!!! :oops: :D

Füge irtó vagány, az elmélkedős képe a kedvencem :wink:

Huhú, holnap kicsi Zéti belép a társadalmi életbe, kezdődik a bölcsi :D azért vagyok még mindig fent mert a cuccait rendezgettem, tök izgi :)

Olivér kicsi szívem visszatért a régi kerékvágásba, ma már 3x ébredt, legutóbb úgy döntött nappal van és szórakoztatni kell :shock: ilyet sose csinált, egyszerűen teljesen felébredt és úgy csinált mintha kezdődne a nap. Kííírály. Kapott egy kamomillát hátha mégis használna, meg nagy nehezen visszaringattam. Hát ennyit a szép álmokat tápszerről. :? És nem, nincs fogzós fájdalma, se nem viszket.

Na lépek, ha jól számolom van még húsz percem a következő ébredésig. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nem akarja betölteni a pü-s oldalt, holnap megírom Millye! (illetve ma)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nem akarja betölteni a pü-s oldalt, holnap megírom Millye! (illetve ma)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Látom nem én vagyok az első,Zeti megelőzőt :shock:
Én lánykám úgy döntött 5kor kell,és fél 6ig játszunk...most ő birtokolja az egész ágyat :D
Lehet kevés neki este a táp?(elgondolkoztam ezen,mert 3napja ezt csinálja 5kor kell,a 7:30helyett)de lehet a foga is közre játszott,sőt biztos.
Akkor turmixolok neki körömpörköltett és krumplit(aki nézi a showder klubot érti :wink: )
De a viccet félre téve!

Bogi A képek videók isteniek!!!Füge felállása :shock: mint aki 1000éve tud állni, pikk pakk megvolt.

Elif sajnálom a tejcit meg hogy beteg vagy..pihikézél sokat(már amennyire hagynak)

Julcsi Nagyon sajnálom!
ZSu: Bencus nagyon aranyos ,utolag boldog névnapot.(a széketek nagyon profi,lehet mi is beszerzünk egy ilyet otthonról,meg sütidobozt is,itt is van de az dánul nyomja...olyan meg nem kell.

Bazsalikom fején virágföld?meg cserép? :lol: ezt megnéztem volna...és a kaki szerintem mindenkinél fog változni mikor áttér a ciciről vagy tápról a gyümikre főzikre,ez a normális.Ne aggódj,de én is mindig mustrálom a kakit.

Mi 7végénk nagyon jól telt sőt isteni volt.

Péntek volt a legjobb....úgyan is...KÖLTÖZÜNK...miénk a ház.... :D :D olyan boldogok vagyunk...jaj már alig várom,szept 1től már mehetünk is...de ez kicsit húzodni fog...barinőm jön Petrusra figyelni amig én pakolok...imádják egymást..meg hát én is itt leszek.Úgye apa napközben dolgozik,igy a kisebb dolgokat én rakom össze,de mondtam neki,ha Petra elaludt a szekrényeket én is széttudom szedni darabjaira...az nem nagy vaszisz dasz :lol:
(összerakni már nem valószínű)


A másik szombaton palacsinta party volt nálunk,130dbot sütöttem :shock: de nagyon élveztem, pont eltaláltam a tésztáját összesen 6db szakadt el.(azt hiszem nyitok egy üzemi konyhát)Nagyon jó kis társaságunk van,Petra megpróbált mindenkit túl beszélni,teljesen be tud gerjedni mikor nagyobb társaság van nálunk,látom rajta hogy élvezi...nagy érdeklődéssel tudja hallgatni a beszélgetést,este lementünk a kertbe és ott voltunk lent,Petra a kocsiból figyelte az eseményeket,aztán a jó levegőn ő pihent egy kicsit.

Vasárnap pihis nap volt,sétáltunk kávézgatunk(szokásos helyünkön ),Petra megmutatta hogy kell mászni,és ő mennyire eltudja foglalni magát hasra fordulva a két mutató úja összeérintgetésével.közbe még "dalolászik "is...messziről csodáltuk apával...annyira édes...

Na most befejezem,odabújok a hencegnőm mellé...és csúcsúkálok vele.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


ha nem gond egy sorozat rólunk!!!!

Kép Megszerzem a könyvet!!!

Kép meglesz az

Kép Hogy is mutatta anya....hogy kell olvasni:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Kép A tiltott gyümölcs....de én megnézem!!!


Kép Hmmmm....melyik ruhát is szedjem le!!!


Több nem lesz...mentem..

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Hajnski melózik,
Zsufi szintén,
Crocusék viszont ezeréves nyaralásban vannak,
elifék Törökhonban eszik a baklavát,
gjétiék is elutaztak,
Andreáék is tutira,
Hugicék meg már visszajöttek,
Zsancy is újra Dánhonból csipog,
Zéti végre eszeget tejen kívül egyebet is,
Helgáéknál a lángos viszi a prímet,
lkverus Vincije viszont kenyérkatonákat eszik,
Léna mindent és sokat,
Natasa jobbára csak tejet,
Adri is csak tejenélő, és álldogál,
Füge is álldogál,
Andabella Mesije tornázik,
Millye Andrisa csudára hintázik,
Csenge meg hintázás közben dudál is,
Julcsi-Marci alvás közben kúszik,
Kangu Hunorja nem sok mindent csinál, de azt nagyon intelligensen...,
kreiszi Alexe meg csuda édesen, de már négykézlábra gyúr,
Muki a kertben "hajnalkázik",
Bazsi viszont a lakásban élő virágokat kedveli,
Bencus a járókában élő kisállotakra támad,
Zétivera eddig "Jó éjt tápi' fun klubbon gondolkodott (már nem...),

kaandi ezer éve eltűnt, nicko is, monic is, Gabi is, Amy is, Erika és még sokan mások

Amúgy sikeres hozzátápi/csődös hozzátápi, fogytam sok kilót/fogytam kevés kilót/fogynom kéne sok kilót, van fog/nincs fog/ "nőljön már ki a fog!!",

A lényeg gyerkőciknél: ülés-állás-fekvés-forgás-kúszás-mászás-kábelzabálás-tönkretevés-lerángatás-és szerintem néha telekinézis is... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.08.24 07:59-kor.

ladmon
 
 


Jóvanna, tökre ráértem.... :D

ladmon
 
 


ladmon:ismét ügyes voltál!
Esztike korán kelt?

zsuzsi:aranyos vagy!ma kiderül mi lesz holnap!Bazsi fejére ráesett a "cserép",de műanyag,nem sírt,vígan kajálta a levelét.....

zsancy:Petra is kis felfedező!nagyon édes!örülök,hogy sikerült a lakás!jó sok dolgod lesz,de gondolom nem bánod!130palacsint?húú,belegondolni is fárasztó!

millye:nekünk volt kiskorunkban olyan dömperfélénk,aminek még utánfutója is volt-nekünk kellet is,mert 5-en vagyunk tesók-sokat játszottunk vele!apósom már most gokartot akar venni a fiamnak!jó lehetett a séta a tónál,ne is volt túl meleg sem4én már várom az enyhe őszi időt,nem szeretem a meleget!

zetibebi:ajaj,mégsem olyan tuti a jóéjt tápi?pedig már nagyon örültem,hogy rendeződik az alvás nálatok!Znek szuper első napot a böliben!

zsu:kérünk képet a bödönnel játszó Bencusról!

bogi.én is nagyon szeretem a focit4jó lenne,ha a Loki bejutna a BL-be,lehetne menni jó kis meccseket nézni!

zümis:jégkorszak3?!de szuper,imádom rajzfilmeket!!!!!!!!!már látom,hogy Bazsival állandóan mesét nézünk és moziba járunk...

elif:sokat gondoltam rátok,minden rendben?

verus:vidámpark biztosan szuper lesz!

Kép
nilabali
 
 


Budabo na akkor ebben is hasonlítunk (meccsre járás) :D Otthon hogy oldod meg, Füge mozgásterét? Mármint mivel rekeszted le, hogy eddig és nem tovább :roll:

Zsu83 igen lassan itt a szülinapja... még nem tudom pontosan, hogy mit fog kapni.... nem egyszerű az ajándék már egy ekkora lánynak.... :D szerintem lesz buli.... jó lenne ha jó idő lenne mert akkor kint tartanánk... :D

Gerendai Zsuzsi köszi a köszöntést! :D

Zetibebi köszi a köszöntést! :D már megy Zéti bölcsibe? :shock: :D hű kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja élvezni! Sajnálom az éjszakázást! :D Várom a privit! :roll:

Zsancy hurrrá! Ezek szerint sikerült a másik otthont megvenni? De szuper! Jó költözködést! Nagyon jók a képek Petráról! :D

Ladmon fantasztikus az összefoglaló! :shock: :D (mint mindig) :lol: De mintha magatokat "kifelejtetted" volna :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nilabali gokartot? az nem korai egy kicsit? :D A lányom a dömperével nagyon sokáig játszott és nagyon szerette... de sajnos az idő meg egyéb tényezők miatt tönkrement... de emlékszem, hogy baromi drága volt... de megérte. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


illye:de,persze,hogy korai!!!!!!!!!azt mondja az após,hogy inkább most venné meg,mert mindig drágább lesz.....mindegy is,már ráhagyom a hülyeségét!

Kép
nilabali
 
 


Nila, örülj neki, vegye csak meg! Elrakja valahová, és 2 én múlva ott lesz, tényleg jobban megéri most megvenni az ilyet, nem 2 ft. És milyen jókat fog Bazsa tekerni vele, te meg futhatsz majd utána egy újabb kicsibabával a pocidban(bocs, de ezt most úgy elképzeltem, még az utcát is láttam, ahol) :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Ladmon, áruld el, mennyi ideig gyártasz egy ilyen összefoglalót! Csúcs lett! ...ja igen, és Eszter? Na majd én írok róla:

Ladmon Esztere meghódította a küszöbön túli területeket is, biztos azért, mert imádja a nektarint!

Vera, írd meg, hogy ment a bölcsi! (nem sokat alhattál, ha itt kakukkoltál még hajnalban is, reggel meg induló volt!)

Millye, nem kerülte el a figyelmemet, hogy nem írtál féléves összefoglalót Andrisról( csak mert én sem írtam, ma lesz meg, ahogy visszaértünk a védőnénitől a 6 hós státusz után, és lesznek adataim)
Szóval? Írsz-e?

Zsancy, olyan édes Petrád, a kis felfedező! Ott aztán résen kell lenni! De örülök az új lakásnak, ügyesek vagytok! Éljen a költözés!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?