Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok!
Évi,Joli!
Üdv újra a látók és olvasók sorában!!!!!
Évi,én a helyedben örülnék,ha legalább a lányomat lánynak néznék!!! :evil: Bár gondolom számítottatok tőlem erre! :lol: Még most a szurin is megkérdezték,hogy ugye fiú?? :evil: Kapják be! :evil:
Vince amúgy nagyon helyes kispasi a szőke fürtjeivel együtt...szerintem ne vágasd le neki,olyan jól áll!!! :wink:

Joli!
Most vissza kellett lapoznom,hogy mit is kívántam! :lol: Nagyon rendes vagy ám,hogy mindenkihez szóltál!! Így hogy a kisebb fiad is itthon van,legalább besegít Csanád körül,nem? Az az anyatejes előadás... kaptam meghívót,gondolom mert sokáig szopiztak/nak a gyerkőcök,de hogy volt-e vagy lesz-e azt nem tudom,mert amikor én tudtam,hogy lesz,el is mentem,de rajtam kívül senki nem volt... :oops:

Gabus!
Évi az első sorban írta,hogy már jobban van a szeme,bár mikor levette a kötést még homályosan látott,most azért már jobb! A kép nagyon cuki,bár szerintem a férjed annyira nem élvezte ezt a pózt! :lol: HA Mira valami miatt nagyritkán köztünk alszik,ugyanígy az apja fején van! :D

Csajok,természetesen a nemrégiben hozzánk csatlakozott anyukákat kerestem,nem a pocakosokat!!! :lol: Vajon miért írtam el?? :roll:

Szintus!
Múltkor kérdeztem valamit és nem válaszoltál!! légyszíves keresd vissza és válaszolj!!! :x Ha-ha,csak azt kérdeztem,hogy vannak-e már nevek!! :lol:

Ja,még nem is írtam a lényeget,Mira hajnaltól hányt!Még délben is minden kijött belőle ami bement! Még az innivaló is,és nem tudom mitől! :roll: Tegnap este megint kicsit,azaz nemkicsit bamba voltam. Felmosóvizet csináltam,jó habos lett,és Mira vett a habból,és rákente a hátamra,majd lenyalta az ujját.De ez szerintem olyan csekély mennyiség,hogy ettől gondolom nem lehetett baja.Végülis a kedve jó,abszolút nem látszik rajta smmi,csak egy büfi kíséretében minden kijött...azért délután óta nem volt gond...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!

Jó éjt!

Csilla :D

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Pat,
igen, azóta újra megnéztem, nekem az első bekezdés valahogy kimaradt Évi hsz-ében, amit lejjebb írt, hogy jól vannak, arra emlékeztem, de ott meg a szemét nem említette.
Bocsesz. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

NE VEGYETEK BUDGET MÁRKÁJÚ DOBOZOS SŰRÍTETT PARADICSOMOT!!! Töltött paprikához vettem a Sparban, mert nem volt az a jól bevált, régi piros konzerv paripüré. Hát soha többet. A papírdoboz ízét lehet érezni rajta, de a paradicsomét nyomokban sem... :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabi, nem fogunk venni! Hacsak nagyon rá nem vagyunk szorulva :D Én kecskeméti üvegeset használok, ha lehet. Amúgy köszi és tényleg jó dolog, ha megosztjuk egymással az ilyen tapasztalatokat.

Csilla, értékelem, hogy fél kettő felé még beköszöntél! :P

Pat, ugye semmi baja már Mirának? Sajnos nem tudjuk kivédeni, hogy ne nyúljanak olyan dolgokhoz, amihez nem kellene. Csanád minap a forró puliszkába markolt bele, pedig mellette voltam :oops:

Mariann, sajnos még mindig nem látom a vonalzódat, de ha igen, mondom neki, hogy irány haza! :) Kellemes hétvégét!

Többiek: ki mit tervez a hosszú hétvégére? Mi talán egy nap elmegyünk látogatóba, egy nap hozzánk jönnek vendégek...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Kép
Ikerhúgommal

KépKép
Kép
el..né
 
 


De arik vagytoooooooooooooooook! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli!!! Tényleg de arik vagytokkkkkkkkkkkk!!!!!!!!
Szerencsére nem irtatok olyan sokat, hogy vissza nem tudjak olvasni, most van időm egy kicsit, de már most is hulla vagyok.
Miért gondolod Joli, hogy 4 héttel a szülés előtt korai rá készülni? :)
Még nem vagyok korántsem kész egyébként, még mindig van kimosni és vasalnivaló babaruha, meg a bőröndöm sincs még összepakolva, csak megirtam a listát, hogy mit akarok vinni. Meg megkerestük a dokit a kórházban aki császározni fog, (nem az aki tavaly és nem a magánorvosom), nagyon szimpi volt, szóval eddig minden ok.
Pat! Nem hiszem, hogy az egy csepp felmosótól lenne. Ha már elmúlt, akkor nem aggódj miatta, aminek ki kellett jönnie az már kijött:)
Ártemisz jól van, harmadik fogacskával, és szerintem valami még bújik, mert a "tünetek" folyamatosak.
Napjaink nyugisabbak, de persze nem unatkozom...Hogy lehet az, hogy a házimunka soha de soha nem ér véget???????????????????(ez költői kérdés, nem válaszoljatok) :)
jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Jaj, Adri, úgy izgulok már én is! Tényleg mindjárt itt van az idő, pedig mintha tegnap lett volna, hogy megtudtuk, hogy jön a tesó. :)

Mi meg nem súlyra gyúrúnk, hanem hajra :lol:
Kép Kép

Sajnos csak ilyen vacak képeket sikerült készíteni, de mit lehet csinálni, ha a gyerek perpetuum mobile. :evil:

Amúgy...
Lefogyott a betegség alatt 7,6-ról 7,2-re. Ma mértem, és 7,8 már.
Livi pedig 13,7, tehát majdnem 1 kilót hízott a nyáron. Nem azért nagy szám, mert hízlalom őket, csak így visszaigazolást kaptam, hogy nem csak érzéki csalódás, hogy sokkal jobban eszik mostanában. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat, mi van Mirával?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Arik vagyunk? Talán voltunk kiskorunkban :) Főleg ha a gyerekeinket kérdezzünk :D A nagy fiam mondta, míg ott voltunk az ikerhúgomnál, hogy "Kató nénje még anyunál is rosszabb, amikor ideges" :lol: Persze nőtt a májam, pedig lehet, hogy nem dicséretnek szánta?! :roll:
Adri, én abszolút nem néztem a vonalzót és valamiért négy hónapot gondoltam a szülésig :oops: Persze így belegondolva tudom-tudtam, hogy hol is tartasz. Házimunkára van megoldás:bejárónő! :)
Gabi, tiszta csoda, hogy tűri Nóri a gumikat, csattokat a hajában! Ha a méretét nem nézzük, akár kétévesnek is elmenne, olyan nagyossá teszi.
Írhattatok volna ma többet is és az éjszakai műszaknak levonok a béréből, milyen dolog, hogy ekkora a pangás? Ha nagy ritkán van időm egy nap többször jönni, akkor már én is írjam tele az oldalt? :twisted: :lol:
Amúgy azért vagyok még fent és ilyen hangulatban, mert most jöttem meg a Liszt Ferenc térről, ahol egy barátnőmmel kirúgtunk a hámból miután Csanád elaludt, egy saláta és 6 cl baileys erejéig.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó reggelt!

Mostanában nem tudok rendesen aludni, azért ez a korai időpont!

Joli! Nagyon hasonlítotok tesóddal! De jó lehetett nektek gyerek korotokban! Nem voltak iker kalandjaitok? Úgy értem becsaptatok embereket, vagy az iskolában egymás helyett feleltetek stb. Mesélj kicsit, milyen volt!

Gabuska! Nagyon édik a gyerekek és grat a hízáshoz! Jázmin is szépen tűri a gumikat, meg csatokat. Csak a csatok valahogy mindig eltűnnek, most sincs két egyforma! Majd veszek egy újabb adagot! A szilikon gumi viszont nagyon bejött nekünk!

Adri! Pont ezt mondom mindig Gyurinak. Neki tök jó, kitalál valami munkát, megcsinálja és kész van! Nem kell vele többet foglalkozni, sokáig tart, stb. Én megcsinálom a házimunkát, és egy óra múlva akár kezdhetném elölről, mert semmi nem látszik. Ezt utálom az egészben és persze, hogy mindig ugyanazt kell csinálni.
Hú, tényleg nem sok idő van már! MEgvan már a császár időpontja? Vagy amikor beindul a szülés, akkor lesz meg a csaszi?

Évi! Nem is mondtam, hogy Vince szép kisfiú! MAjd kérünk képet a fodrászolás után is!

Csilla! Ezt a bőbeszédűséget! :lol: Jó reggelt Csilla! Szilvi! :lol:

Ma megyünk anyósékhoz ebédre, délután meg a főtérre, felvonulás lesz, műsorok, este tüzijáték!

Kép
szly27
 
 


Joli,
nekem van alibim, néztem a Debrecen-meccset! 8)

Szly,
a szilikon gumi nekem is bevált, főleg azért jó, mert Zoli is elboldogult vele, mikor neki kellett anno Livi hajából kiszedni. Csak az a gondom vele, hogy hamar elszakad.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hahó!

Milyen az a szilikon gumi :shock: :oops: ?
Lányok még :oops: pancsiznak, jól levízipisztolyoztam a családot :lol: .
Én tegnap tévéztem 8) , meg csináltam megint egy fölösleges könyvet Toncsinak, egy szusszra végigolvasta :roll: . Most már bonyolítanom kell a mondatokat. De úgy örül nekik, szóval csinálok még.

Pat, még ami fontos lehet ovikezdésre:
Eü törzskönyv, friss orvosi igazolás, státusz lap
Nálunk is szeptemberben lesz a nagy szülői, nyáron csak egy bemutatkozó találkozó volt.

Évi, nagyon örülök, hogy már gyógyul a szemed, borzasztó lehetett. Szerintem is tündéri a hosszú hajával Vince.

Szia Szly :wink: . Mitől ez a koránkelés? Én ma kaptam egy kis pihiidőt, csak mindig becsászkált valaki és persze Bogika is bekakkantott 2x is. De a hosszú hétvégén újrapróbálkozom a pihenéssel.

Bogi megunta a pancsit, pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés...élünk,bár én alig. :( Tegnap estétől nagyon rosszul vagyok,százezerszer hánytam,megy a hasam,iszonyatosan fáj a gyomrom!Nem tudom mitől lehet,szerencsére Mira jól van,azóta vele nincs gond. Jelenleg ülni meg levegőt venni is nehezemre esik,így be is fejezem,bocsi!
Azért ti használjátok ki a jó időt,kiránduljatok,pihenjetek! :D
Aztán majd jövök! :wink:
Szép napot mindenkinek! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, jobbulást! Ejnye, hát te is megkóstoltad a felmosó vizet :wink: ?

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Pat, jobbulást!!!

Csilla, lehet kapni olyan hajgumit, ami ránézésre a befőttes gumira hasonlít, de kisebb, és szilikonból van, így nem ragad, gabalyodik bele a hajba és csúszik, így könnyű kihúzni a hajból.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Patr
Jobbulást!

Joli
Hú, de jó neked, hogy ikertesód van!
Máténál változó, hogy jól eszik-e. Ma jól evett, egész nap nassolt. Nagyon utálom, de ma így jött össze.
Elhiszem, hogy Csanád imádta, hogy annyi ember volt körülötte.
Nem jelent meg új fogunk, legalábbis nekem eddig még nem tűnt fel. :-)

Adri
Már tényleg nincs sok hátra. Már azt is tudod, hogy mikor lesz a császár?

Évi
Örülök, hogy jobban van a szemed. Vince nagyon édes, és legfeljebb a haja miatt nézhetik lánynak, az arca kisfiús.

Gabus
Gratulálok a hízáshoz. És nagyon csini a frizutok!


Mi voltunk Menjugate oltáson kedden, Máté két darab öntözőkannával volt hajlandó jönni, azzal sétált a rendelőben, és a dokinénihez is behozta őket. Az egyik a sajátja volt, a másik ugyanolyan, csak kertből szedte össze. Jó vigasztárgyak voltak a kannák, mert csak egy kicsit sírt a szuritól.
Ti beadattátok ezt a szurit?

Hisztinél már én is próbáltam egy kis vizet az arcába locsolni, de hatástalan volt, még jobban belelendült.
Máté is iszonyú hisztis, és szerintem egyre rosszabb lesz.

Kép

Szülinap
Kép



Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 37.883.jpg[/img] ]
kittina30
 
 


Kép

Kép
kittina30
 
 


Kittina,
nagyon jópofa, hogy lufikat tettél a székekre.
Bejöttek az ajik Máténak?

Én beadattam a menjugate-et, és tuképp minden ajánlott és kötelező oltást, kivétel a rota (azt nem is tudtam, hogy van) és a kullancs elleni. A lakótelepen nem sok van (bár már egyre több, azt hallani...), de amúgy is kalap vagy kendő van rajtuk nyáron, meg be is vannak kenve folyton naptejjel, úgy tudom azt nem nagyon szeretik a kis dögök.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Csilla! Korá kelés azért van, mert jár az agyam! De hétfőn ígérem megírom mi miatt!
A szilikon gumit azért is szeretem, mert pici, jól megfogja Jázmin vékony haját!

Patri! Jobbulást!

Kitti! Máté nagyon kis huncut. El tudom képzelni a két locsolókannával! A Thomasos tortája marha jó, nagyon tetszik!

A Menjugate az agyhártya? Vagy mi magyarul! Az agyhártyát én is beadattam. Mást nem.

Gabuska! Kis bájos Nóri ezen a képen! Cuki! Te minden nap fotózol?

Kép
szly27
 
 


Minden nap. :oops:
Általában az emberek a mobiljukat tartják kézközelben, szem előtt. Én a fényképezőt. :oops:

Igen, a menjugate az agyhártyagyuszis oltás. Meg még valami mással is van kombinálva, ha jól emlékszem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Megebédeltünk, most megyünk arra a strandra, ami Livi mögött látható a vonalzón. 8)

Szép napot!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Bogi tönkretette apa telefonját, áll a bál itthon :? .

Délután barátok jönnek hozzánk látogatóba.

Akkor nekünk is van ilyen gumink, de olyan picik, hogy én azt hittem, valami hülye játékból esett ki :oops: .

Nagyon édes Máté a képeken. Locsolókanna :lol: .

Boginak még nem adattam be a Menjugate-t, Toncsinak pedig igen. Majd Bogi is megkapja.

majd még este jövök, addig írjatok!
Néha megírhatnátok a menüt is, némi ötlet jól jönne :roll: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla,
ilyen pici gumik vannak a pónikhoz, nemtom van-e nektek, mert abból pl. eshetett le ilyen. Bele van téve a sörényükbe, de alig lehet észrevenni. Mondjuk ezek még kisebbek, mint amit a hajba teszünk a gyerekeknek, de ugyanez az anyaga.

Én holnap kipróbálok egy zacskós kaját. Paprikás csirkesült alap. Bele kell tenni a pipihusit sütőzacskóba, rászórni ezt a port, és úgy megsütni. A zacsit ki kell pár helyen lyukasztani. A képen jól néz ki, majd meglátjuk.

Olyan szuperül éreztük magunkat a strandon! És Livi már egyre ügyesebb. 8)

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

meditáció
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megjöttem és visszaolvastam.
Menjugate? Nem hallottam róla, de rákérdezek a dokinál, mert szerintem mi nem kaptunk. Fizetős vagy kötelező?
A képek szuperek mindenkinek!

Kriszti! Nekem a legelső tetszik, Máté nagyon huncutul néz rajta!

Patr! Ezek szerint nem a felmosó víz volt a bűnös. szerencsére Mirán könnyebben átment és te szenvedsz "szerencsére". Bocsi tudod, hogy értem. Talán valami étellel lehet összefüggésben a dolog.
Jobbulást!!!

Évi!
Szerintem is a haja miatt nézik Vincét lánynak, mert az arca azért elég fiús. Egyébként nagyon-nagyon hasonlít az egyik unokaöcsémre anno amikor ilyen kicsi volt. Szintén lánynak nézték a haja miatt. Különben Ámint is már nem egyszer megkérdezték, hogy fiú vagy lány pedig még nem is volt csajos cuccba.

Mi 2 éjszakát töltöttünk Miskolcon a rokonoknál és nagyon hamar elrepült. Tegnap Tapolcára mentünk sétálni és talán túlzás volt a napsütés, mert Ámin lázas lett estére 38.
Más baja nincs most is szunyál. Remélem csak ennyi. Az apja bekente meleg alkohollal a hátát és a mellkasát, azt mondta az jót tesz.
Egyébként nagyon jól viselkedett az idegen helyen, szépen aludt éjszaka is pedig kicsit féltem, hogy gond lesz.
Még most ült először vonaton és buszon is.
Próbálok majd képet is feltenni.

Kép
havacska
 
 


Kép Itthon a szekrényben. Legalább egy fél óráig szépen eljátszott egyedül. Máskor is ki kellene pakolnom? Kép Reggel idegenben. Kép

Kép
havacska
 
 


Kép Menekül a tapolcai mókus.

Kép

Nem tudom mi van, de nem volt könnyű feltölteni. Ja az írásaim elcsúsztak bocsi.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Nálunk kicsit sűrűre sikeredett az utóbbi két nap :) 20.-án bátyámékkal, unokahúgomékkal strandoltunk, este pedig nem jutottunk haza a tűzijáték előtt, így azt néztük, pedig Csanád már nagyon álmos volt. Tegnap egy barátnőmet látogattuk meg, ugyanúgy 3 fia van, mint nekem, a kicsik között nem sok a különbség. Barni ott is maradt, nekem még intéznivalóm volt, így ismét 9 után értünk haza.
Most már csendesebb napok következnek. Ma hozzánk jönnek vendégek, ideje lenne nekifogjak főzni.
Csanádot is nézik lánynak, talán őt is a nagy haja miatt, de én nem aggódok, ennél fiúsabb már nem is lehetne :)
Kitti, gyönyörűek a torták és a szülinapos is :) Tényleg nagyon jó, hogy van ikertesóm, azért is szeretettem volna mindig, ha nekem is lesznek ikreim.
Szly, nincsenek olyan igazi ikres történeteim, olyan szelíd gyerekek voltunk, akiket a szél is elfújt, meg sem gondoltuk, hogy fel is cserélhetnénk egymást. Az iskolában általában úgy szólítottak fel felelni, hogy na, melyiketek szeretne kijönni? Később voltak olyan fiúk, akiknek mindegy volt, melyiknek udvarol, de az olyannak nem volt semmi esélye :D
Alig várom a hétfőt, hogy mi a nagy titok, közben drukkolok, hogy minden jó legyen!
Pat, neked küldök a sok gyógypuszit, de remélem nem betegség miatt nem jöttél, hanem bulizás miatt!
Csilla, te mindig meglepsz valami plusz teljesítménnyel :) Ügyes vagy!
Gabuska, örülök, hogy mindenhová viszed a fényképezőt és használod is :P Jól látom, hogy a mostani strandolásra Nórit nem vittétek? Aztán írd meg, milyen volt a zacskós kaja...bár ha teszel húst hozzá, az nem is igazi zacskós :D
Mariann, remélem tényleg semmi baja Áminnak, csak sok volt a napsütés. Úgy tűnik, hogy egy kicsit te is feltöltődtél a kiruccanástól :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Mariann, jók a képek és szuper az új vonalzód!!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli valahogy olyan szelid,szerény kislánynak is képzeltelek el,hisz most is olyan vagy,jólelkü,kedves emberke,türelmes(báris én igy itéllek meg,szólj,ha tévedek :!: 8) ) :wink:
Jó,hogy igy programokat szervezel magatoknak!Szép volt a tüzijáték?Én is szivesen megnézném egyszer élőben
:roll: 8)

Mariann
a képek nagyon cukik!Ámin nagyon gyönyörü kisfickó! :wink:
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,csini vagyó a képen!
Remélem Áminnak már nincs láza!Lehet,hogy a foga gyötri,neeem?
Apukád hogy van?

Gabuska
amikor ránézek ezekre pancsis képekre,akkor ugy megkivánom én is a fürdözést!De mi már összecsomagoltuk a medencét,mivel épiteni kell az udvarban valamit,igy sajna zavar... :? :(

Szly már én is várom a titkot :wink: (milyen kiváncsiak vagyunk,mi nők :lol: )

Pat
hogy van Mirus?Kicsi Márk még elvan a nagyszülőkkel?
Nevek???Nos azthiszem most semmiképpen sem fogunk egyezni az én drágámmal(még fiúnévben igen,az Balázs),de lánynévben nem jutunk elörébb nekem a Hanna a nyerő(ugyis az lesz,ha-ha,mondtam,hogy én hordom ki a gyereket,azután engem vágnak fel,hát hadd válasszam már én a nevet!)kicsit egoista vagyok,tudom :oops: :oops: :oops:

Mi elvagyunk,én takaritgatok ugy lightosan,Fruzsi pedig segit visszafelé :wink:
Ő mostanában szerencsére nem beteges,már sok foga van neki,persze nem engedi,hogy megszámoljan,de majd ha alszik :wink:
Berniék már Horvátoknál?De jó nekik!

Réka még mindég a Balcsinál van?

Puszi!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!

Kép
Kép
szintus
 
 


Gabuska
Nagyon jók a strandolós képek!

A Tescos mini műszerfal bejött Máténak, de legtöbbször minden érdekesebb a játékoknál.

Mariann
Ámin nagyon édes. Jó az új vonalzód.

Szintus
A Hanna nagyon szép név.


Megbolondulok a parlagfűtől, annyira viszket a szemem!!! :evil: :evil: :evil:
Gyógyszerem nincs. Minden évben el kellene menni az allergiagondozóba, hogy felírják a gyógyszereket, de nem kértem időpontot, és 1 hónapos várakozások vannak, úgyhogy most már úgyis mindegy. Tavaly alig jött ki, azt hittem, hogy idén is megúszom. Tavaly vagy kevesebb volt a levegőben, vagy hatott, hogy Máté pont augusztusban született.
Meg ugye Máté napi egyszer még szopik, ezért sem akartam semmit beszedni, de most már kezdem nem elviselni.
kittina30
 
 


Jó éjszakát!
kittina30
 
 


Jó estét!

Köszi a dicséreteket minden téren.
Mivel a vonalzóm faképnél hagyott muszáj volt keríteni egy másikat.
Ámin délután is lázas volt és étvágytalan bár a tejcsit megitta most este.
Hát nem tudom azt hallottam, hogy a fog csak hőemelkedést csinálhat vagy mégse? Tény hogy bántja a foga is szegényt, állandóan a szájába turkál.
Apa sajna ugyan úgy van vagyis nem javult.

Joli! Tényleg tök jó, hogy ikertesód van főleg ha jól ki is jöttök egymással.

Szly! Nagyon izgi! Mindjárt hétfő!!!
:lol:

Kép
havacska
 
 


[quote="szintus"][ írta:szintuscolor=red]Joli [/color]valahogy olyan szelid,szerény kislánynak is képzeltelek el,hisz most is olyan vagy,jólelkü,kedves emberke,türelmes(báris én igy itéllek meg,...

Akkor már ketten vagyunk. :wink:

És a párodnak melyik lánynév tetszik?

Kittina,
na igen, itt is kismillió játék van, de mivel játszanak? Edények, fakanalak, irattartó, fehérneműs fiók estébé... :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Annyira utálom a laptopot, harmadjára kezdem újra. De most kikapcsoltam a touchpad-ot, ha most is kirak, szétvágom 8) .

Szóval Mariann, Miskolc már csak egy köpésre van tőlünk, gyertek el hozzánk is, van utazóágyunk, Neked van egy ágyikó, várunk :D .
Ámin továbbra is cuki, láz? Te is jól nézel ki.

Bogi is meleg volt ma, folyik az orra és hapcizik egy csomót, bár este kitüsszentett egy tollpihét :shock: . Hátha...

Ma egész nap kint voltunk a levegőn, kéklámpás nap volt a városban tűzoltókkal, rendőrökkel, mentőkkel. Felpróbálta Toncsi a tűzoltósisakokat, tüzet oltott apával, rendőrkutyusokat néztünk. Volt autósüldözés, lövöldözés, robbanás (bár azt már nem vártuk meg, mert Toncsi sírva fakadt a hangzavartól :shock: , olyan kis érzékeny lélek :roll: ) . Estére kimerültek, így már 8 után kifeküdt a brigád.
Pat, a fiadék nem voltak? Hogy vagytok?

Még vasalnom kéne :x , pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Újfent itt vagyok! :D Nem úsztatok meg,meggyógyultam! :lol:
Gyorsan visszaolvasok...bár asszem nem fog sokáig tartani :?
Majd jövök! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Most csak röviden:

tegnap hazajöttünk, minden oké, Gyuri lába még mindig rémesen néz ki, fáj is, nem tudom, mi lesz így, jövő héten minden esetre itthon lesz (ez a jó a rosszban), nekem meg rendet kéne raknom, meg takarítani, ehelyett felmentem ma a mesterségek ünnepére a picurral. :roll:

Megyk ágyazni Gyurinak (a fene egye meg hogy nem tudunk együtt aludni)


Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Mindenkinek köszi a jókívánságokat.Szerencsére rajtam is gyorsan végigfutott a dolog,csak az ember szervezete olyan könnyen le tud gyengülni...több vendégünk beteg volt.és aki az volt (mi is Mirával) voltunk a strandon,és több szomszéd is mondta,hogy van valami 1 napos vírus...mindegy, alényeg,hogy vége!

Minden feltöltött kép szupi!
Amin Nóri úgy elmélkedik,olyan mint egy nagylány! :D
Máté nagyon cuki,és szuperek a torták is. Márknak is van olyan kormánya!
Joli,tényleg,mint 2 tojás!!! :shock:
Ámin haláli ott a szekrényben,szerintem is pakold ki gyakrabban!Mariann te pedig nagyon fiatal vagy! :wink:
Ja,és így közelről Livi igenis hasonlít rád is Gabi! :)

Csilla!
Úgy tudom nem voltak kint,azt biztos mondta volna Márk.Minden érdekességet megoszt velünk,pl.hogy a dédi elvágta a kacsa nyakát! :roll: Hát remélem azért nem a gyerek előtt! :evil:
Minden nap beszélünk,már nagyon-nagyon hiányzik,és hogy ne legyen (még több) harag a családban,nem megy az uram haza érte,hanem majd anyósék hozzák vissza pénteken! :cry: :cry: Bár ő nagyon jól van,annyira nem készül még vissza...csak hát a szülinapi ajándékok őt is vonzzák! :D

Sly!
Nagyon szorítunk,hogy minden a lehető legjobban alakuljon!!! :)

Kriszti!
A férjem ugyanígy van az allergiával. Tavaly már-már azt hitte,hogy "kinőtte",pedig 25 múlt mikor először kijöttek a tünetek,most meg 36! De idén nagyon szenved,könnyezik a szeme,prüszköl...és semmi gyógyszre nincs! :?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szia Réka!
Üdv itthon! :D És miért is nem tudtok együtt aludni???

Ja,ma mi is hazaköltöztünk végre a saját kuckónkba!!!!!Vagyis inkább úgy fogalmazok,hogy fogtuk a gyereket,fogkefét,törölközőt és már itthon alszunk! A cuccok majd holnap "jönnek"...meg holnapután...meg azután....!!!! :lol:

Ja,a kutyaügyet még nem is mondtam...
Pár napja az öregasszony újfent kihívta a zsarukat,hogy valaki LÖVÖLDÖZ RÁ! Kijöttek,és először ki sem jött a házból,így azok felkeresték a szomszédokat!Mindenki elmondott mindent,természetesen nem történt semmi,kijött az öreglány,cáfolt mindenkit majd elmentek a zsaruk! Később tologattuk Mirát az udvarunkon,amikoris szembe jött velem az egyik nagy dög!!! :shock: A szomszédok megkergették kicsit!Végül kihívtuk a sintért,mindezt 20-án,aki el is vitte a kuytát,elég meggyötört állapotban, azt mondta,múlt héten is elvitt egyet a másik szomszédból! :shock: Már csak 5 van! :?
Azóta az öreglány éjt nappallá téve kiabál,hogy gyilkosok vagyunk,meg hogy az Isten vegye el a mi kölykeinket is! :shock: :shock: :shock: Most nem azé' de szerintem le kéne lőni az ilyen "embert",aki gyerek halálát kívánja!!!!!Semmi hasznára nincs az emberiségnek!!!!!!!!!Undorító vén qrva!!!! :evil: :evil: :evil: (bocs)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,még írni akartam,hogy a dm-ben akciós a Huggies pelus. Most 2 csomag van egybecsomagolva,így a mi méretünk (4-es 8-tól tizenvalahány kilóig) 4300Ft a 88 db.Plussz még egy kiscsomag törlőkendő ajándék.Nekem küldtek a baba-bónusztól megint egy 15%-os kupont,így már csak 3.600 körül volt,ami már "csak" 40Ft/ db. amúgy Tescósat hazsnálunk,mert nagyon bevált,de már abból is 3000Ft az 50-es csomag! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Mariann! Nagyon édi Ámin és te is csini vagy!

Gabuska! Livi nagyon bátor a karúszóban! Látom ügyesen ugrál! Mi még itt nem tartunk Rolival! Őt még el kell kapni, ha ugrik.

Patr! Ez a nyanya nem semmi! Még 5 kutya van! :shock: Ezeket etetni is elég lehet! Remélem mindet elviszi a sintér!
Köszi! Már izgulok a holnap miatt! Remélem minden rendben megy majd!

Csilla! Te ismered Zsuzskát? A másik topicba is írt anno és most a zárton is van. Ők is voltak a rendőrös napon, lehet még láttátok is egymást.

Réka! Üdv újra otthon! Gondolom azért jó volt hazamenni! Továbbra is jobbulást Gyurinak, bár ahogy írod nem sokat javult eddig!

Mi tegnap Hortobágyon voltunk. Jó volt, csak full meleg. Végigjártuk a vásárt. Kajáltunk, aztán meg Márió és a Kosombolis (vagy milyen) együttes volt. Jót táncoltak a gyerekek!

Ma elpakoljuk a gyerekcuccokat anyuékhoz (kiságy, etetőszék), mert holnaptól dolgozok!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Na, most visszafelé.
Szly, ha holnaptól dolgozol és holnap derül fény a titokra, akkor a munkáddal kapcsolatos a dolog, jól gondolom? :)
Pat, köszi a Dm-es tippet! Én is tescósat használok nappalra, de az olcsó régit, az még jobban tartja a folyadékot, mint a színes :o Éjjelre és utazásra Liberót, vagy Hugghiest rakok rá. Kutyás szomszéd pfúj! Harag a családban? :( Örülök hogy meggyógyultál hamar és hogy hazaköltöztök végre!
Réka, már nagyon vártalak :wink:
Csilla, az ilyen kéklámpás nap inkább a fiúknak való, nem? Szegény Toncsit megijesztették azok a csúnya egyenruhások :P
Kitti, sajnálom az allergiát :(
Szintia, zavarba hozol:oops: Nem is ismersz, írásban mindenki kedves és a legjobb oldala látszik :D Gabi, te még ráteszel egy lapáttal! De lám, van valaki itt, aki nem hasonló hozzám?
Szegény Ámin, remélem tényleg csak a foga és hamarosan kibújik!
Csanád is katasztrófálisan alszik, már nem tudom, lehet-e a fogára fogni. Az éjjel is két és fél órát volt félig-meddig ébren :( csak kétszer állt fel, a többi sírdogálás csendesebben vagy hangosabban.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Én is kiszemeltem az akciós Huggies pelust és mindjárt felrobbanok, mert Hou kidobta a kedvezményes kuponomat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig beterveztem egy nagy bevásárlást és fénykép előhívást.
Nade ha én dobtam volna ki valamit ami neki fontos????

Csilla gondoltam rád ezerrel , de így is 3 napig nem voltam apánál és azon kívül amit a tesóm adott neki inni tutira nem kínálták a nővérek. Nagyon dühös vagyok cserepes a szája. Tegnap az egyik öreg kb 10x kiabált az ápolóknak én pedig 2x csengettem, de semmi. A folyosó végén füstölnek állandóan. Rohadjanak meg (bocsi), de még ők is kerülhetnek ilyen helyzetbe, remélem a sors visszaadja. Amelyik kiabált ki volt kötve a keze, mert állítólag rosszalkodik és mire valaki meghallotta , hogy szólt bejön kettő nővér majd az egyik: Ne engedd el a kezét, mert be van kakálva és szét fogja kenni majd elmennek. Peluscsere? Minek? Majd ha idő van.
Apa nem tudja mondani, hogy szomjas, így nem is kínálják, de mindegy, mert a csengetésre sem jönnek oda.
Nagyon érik bennem, hogy panaszt teszek a főnővérnek(gondolom neki kell).

Ámin sajna elég nyűgi és nem eszik bár éjszaka 3x ivott tejcsit. Sokszor felsírt lehet, hogy tényleg a foga bántja. A láz meg le-fel max 38.
Holnap elviszem a dokihoz.
Kedden estére a kis barátjának torokgyuszija lett együtt játszottak, de gondolom az nem lappang szombat estig vagy mégis? Lehet elkapta?
Ja és nem válaszoltatok, hogy lehet a foga miatt lázas? Tapasztalatok?

Kép
havacska
 
 


Mariann! Nagyon sajnálom, hogy ilyenek a nővérek! Ez tényleg felháborító!
Elméletileg azt mondják, nagyon magas láz nem lehet fogtól, de szerintem a max 38 még belefér!

Képzeljétek, tegnap este beszélgettem Rolival a cumiról. Hogy milyen rosszat tesz a fogaknak, meg már a száján is látszik, hogy még cumizik és csúnya csücsöri a szája (ez nem igaz), stb. Fogta magát és mind a két cumiját kidobta a kukába. Ő ajánlotta fel magától és meg is tette! Este zokszó és cumi nélkül aludt el! A cumikat kiszedtem a kukából, megmostam és elraktam. Vissza már nem fogom neki adni, majd azt mondjuk, elvitte a kukásautó, ha kérdezi. Magától nem beszél róla, nem kéri, nem kérdezgeti. Én dicsértem meg ma egyszer, hogy milyen szép a szája, már alakul vissza! Úgy örülnék, ha ilyen könnyen menne a dolog. Egyenlőre úgy néz ki!

Kép
szly27
 
 


Joli! Hogy te milyen jól tudsz következtetni! :lol: Eltaláltad!

Szóval aki esetleg azt gondolta volna, NEM VAGYOK TERHES! :lol: Tessék bevallani, ki gondolta ezt? !

Kép
szly27
 
 


Én :D .

Holnapra szorítok Neked, és nagy gratula Rolinak a cumihoz!!! Szuper ügyes.
Toncsinak hiába mondunk mindenféle horrort a szájával és fogaival kapcsolatban, nagy ívben tojik rá és szopja az ujjait folyton. Kiborít vele, ha rászólunk miatta meg sírva fakad :? .

Mariann, nekem a doki max. 37,2-3-t mondott a fog miatt. Boginak nincs láza, esetleg enyhe hőemelkedés, de az éjszaka borzasztó volt. Félóránként ébredt sírva és csak egyre belelovallta magát, se cumi, se víz, se tápi. Csak az segített, hogy teljesen fel kellett ébreszteni, villany mellett nyugodott csak meg. Egy kis játék után visszaaludt egy félórára. Felváltva istápoltuk apával. Fél 3-kor váltottunk :? . Orra még mindig folyik sajnos, a hasa sem lehet túl jól, mert hol összegömbölyödik, hol kifeszíti magát, plusz még a két rágófog is bújik. Úgy sajnálom szegény.

Mariann, egy ilyen 2-3 napos kiruccanás sem férne bele, ha tesódékat megkérnéd addig, hogy apudat látogassák :roll: .

Joli, Toncsit nem is az egyenruhás bácsik, inkább a szirénák ijesztették meg jobban.

Szly, nem ismerem Zsuzskát és lehet hogy láttam az 1000 gyerek között :lol: .

Pat, a Libero is kb. ilyen árban van a 84 db-os. Mi azt használjuk. A libero pontokból akarok most Boginak ajándékot a névnapjára, remélem még időben.
Én szeretem a kutyusokat, kellő távolságból, de Toncsi kicsit fél tőlük.

Nincs valami tuti tippetek herpeszre, úgy úúúúúúúúútálom, fúj.

Szép délutánt, hátha nálatok nem esik!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Megint itt vagyok :D
Csilla, a herpeszre csak addig van tippem, míg ki nem jön. Amikor kezdem érezni, hogy jönne, azonnal kenegetem ecettel, nem szokott kijönni. Igaz ritkán is indul el. Akkor nem csak mi aludtunk rém rosszul? Bogi is, Ámin is...
Mariann, én írtam, hogy remélem a fogától van, Csanád is lázasodott be már többször és egyéb problémát nem talált az orvos. Az enyém 38-at mond, hogy belefér a fogzásba. Lehet ha a főnővérnél többet használna, ha minden műszakból adnál valamit egy-egy nővérnek, hogy itassa meg kétóránként apukádat.
Szly, a te gyerekeid mindig jól alszanak? Ügyes Roli, hogy már cumi nélkül is! :)
Íme az a Csanád, akit tegnap (is) lánynak néztek:
Kép
Általában ebben a felsőben is lánynak nézik:
Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Lekopogom, kop, kop, kop, az enyémek általában jól alszanak! Kivéve a betegséget. Este fél 9-kor alszik el Jázmin, úgy, hogy beteszem a kiságyba és otthagyom. Reggel kel olyan 7 óra felé. Éjszaka semmi dolgom vele. Az éjjeli szekrényre teszem a cumijait, így ha éjszaka felébred, tudja, hogy ott mindig talál egyet, kinyúl a kiságyból és beveszi, alszik tovább. Ezt csak onnan tudom, hogy reggelre minden cumi eltűnik a szekrényről.

Roli kb 9 és fél 10 között megy ágyba. Egyedül alszik el szintén, most már cumi nélkül. Ő van mikor tovább aludna reggel, de max 8-körül ő is kel.

Nagyon aranyos Csanád!

Csilla! Nekem még sosem volt herpeszem! Így nem tudok segíteni!

Kép
szly27
 
 


[quote="szly27"]J írta:szly27oli! Lekopogom, kop, kop, kop, az enyémek általában jól alszanak! Kivéve a betegséget. Este fél 9-kor alszik el Jázmin, úgy, hogy beteszem a kiságyba és otthagyom. Reggel kel olyan 7 óra felé. Éjszaka semmi dolgom vele. Az éjjeli szekrényre teszem a cumijait, így ha éjszaka felébred, tudja, hogy ott mindig talál egyet, kinyúl a kiságyból és beveszi, alszik tovább. Ezt csak onnan tudom, hogy reggelre minden cumi eltűnik a szekrényről.


Ez jó ötlet,mert ha kiesik a cumi a kiságybol,akkor nagy cumi keresés van éjjnek idején,nagy sirás közepette,de nekünk is van 3-4 cumi,majd én is ezt praktizálom :wink:
Roli ügyes,hogy ilyen könnyen búcsútvett a cumitól! :!:

Kép
Kép
szintus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?