Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és persze:
Trixi!
Nagyon örülök, hogy jobban vagytok.
Gáz lehetett a kórházban. Tudod, vsz. ha a főnővér kezében landol egy tizes, akkor máshogy áll hozzátok....szörnyű, hogy ez van............ :?

Én nem teszek el gyümit...nem férne be a hűtőbe....
Max. veszek majd frisset és azt préselem....persze az télen nem az igazi....de sajna nem tudom megoldani máshogy.... :?
Mindenki fagyaszt le babakajcsikat???????????????????????

Megjött nekünk is az ikea katalógus...na, kezdem nézegetni a mosókonyhákat...az még nincs bebútorozva....pedig nagyon szüksége lenne egy átlátható-rendszerezhető megoldásra... :roll:

Netti!
Teszveszen nem tudod hol/ki/milyen néven árulja a babatornáztatót????????????????

Kép
mozza
 
 


mozza
Szaboszi1
http://teszvesz.hu/item720981313_wuddin ... ta_uj.html
tessek :wink:
amugy picasa igen :D
ha pedig kiszabadulsz vmerre a varosban mozza, anyumeknak tobb uzletuk van budapesten! mindenhol van rengeteg gyerek ruha,csak ahoz ido kell atnezni.... de next,h&m,george,adams es hasonlo szuper markak, a baba ruhak szinte ujjak! igazabolsztem azokat senki se hasznalja el!
mondjuk en is rendeltem mar teszveszrol is,mert nem mindig van lelki erom bemenni es szet nezni! :lol:

huu es az ujpesti boltjukba nemsokara jon oszi aru.. most jovohettol 70%-os akció :roll:

na elfelejtettem amiert jottem! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza, próbáltam már mindenféle bogyót, de semmi.Dokinál még korábban voltunk,akkor a pajzsmirigyével volt gond.De most mikor nézték azzal sem. :cry: :cry:
Muszáj tennem megint képet.
Így alszanak a pasijaim. :lol: Imádom őket!
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Niki, az álmodozás mindig jó :). Mi is rendszeresen "tervezgetjük" a jövőbeli kertes házunkat. Háháhá, majd nyugdíjaskorunkban talán. Szőrügyben nem tudok segíteni :(. Riki irtó cuki, tök jól repkednek a kezei.

Mozza, nyugi, én biztos nem fagyasztok. Tele a mélyhűtő, plusz erre most nincs kapacitásom. Ha trehány anya vagyok, hát bevállalom :). Hol lakik a családod, mennyit kéne autózni Lilivel? (Egyébként erre is jó lehet a fokozatosság elve ;).)

Úúú, Reny, olyan helyesek a lányok. Hajaj, nekem is kell egy, ez már biztos.

Adraci, hőmérő helyett szélcső? (Rém hülye neve van :), de valakinél beválik, nekem nincs személyes tapasztalatom.)
A két nap még nem is olyan vészes, de jobb, hogy kijött.

Petrus, köszönöm :)! Hát akkor Te is klubtag vagy az éjszakásoknál? Hülye kérdés, de mennyire ébrednek fel egymás ébredésére? Vagy ha már kelnek, akkor egyszerre? És Te ott alszol a közelükben vagy kódorogsz a lakásban :)?
Két hete voltunk egy esküvőn, én is a sajátesküvős cipőmben nyomtam, isssszonyatosan fájt :). A bulin átvettem a tramplicipőt, már nem érdekelt a külcsín.
Ja, és emlékszem J-nek volt egy ilyen korszaka, hogy hajnalban 4-5 körül énekelt egy órát. Mi meg üveges szemmel bámultuk a plafont, kínunkban röhögtünk, de valójában nem is volt vicces :).

Zili, ez a juhászos módszer nagyon tetszik :). Már nem is emlékszem J hogy csinálta. Gondolom lassan, mint mindent :).

Arborétumból a vácrátótira adok egy voksot, aztán jeli. A vácrátóti előtt iszonyú finom lekvárokat lehetett kapni.

Emese, veregesd meg a válladat, ez már nagyon komoly anyai ösztön, hogy felébredsz Bogi előtt! Tudom, hogy nem segít az álmatlanságon, de gondoltam mondok valami pozitívat :). De igaz is, nem csak vigasztalás.
És persze, hogy Bogi is elalszik majd magától!! Semmi baj sincs a cumival, esetleg ringatás közben nem tudsz titokban olvasni? És még a ringatással sincs gond, nem kötelező egyedül elaludni, ezer százalék, hogy le fog szokni róla. A legjobb, ha megpróbálod elfogadni, hogy Bogi ilyen téren segítségre szorul és akkor a Te lelked sem háborog. Annyira :).

Niki, Isten ments, hogy éjszaka pelenkázz. Éjszaka túlélni vagy aludni kell, slussz :).

Tinu, mi háromszor keltünk és etettem, de mindig elfelejtem az időpontokat. Reggel próbálom összerakni az eseményeket és nem megy. De egyszer háromnegyed órán át édelgett még szoptatás után...

Ancsi, én a ruhákkal mosom a pelust is, bár a CB-t pont külön, mert abból sok van. 40 fok, Almawin vagy DM-es, de öblítőt nem szabad ezekhez. Örülök, hogy sínen a biznisz, majd számolj be mindenképp!!!
kalloni
 
 


Zsüci: hát ha ölben van a gyerek, akkor általában úgyis félülő poziban van, nem? De nem magát tartja, hanem te tartod. Legalábbis én ezt nem tartottam sose ültetésnek. Csongi is szokott ülő pozícióba lenni ölben, hogy tartom őt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese: azt én is akartam írni, hogy nem baj, ha altatod. Nem kell folyton az állítólagos tökéletességre törekedni (tudod, aludjon el egyedül, aludja át az éjszakát és lehetőség szerint 3-4 óránként egyen 10 perc alatt). :wink: Nálunk cicis altatás van, máshogy nem megy. Néha járkálás, de az sokkal fárasztóbb.

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti!
Köszi! :D
Hol van még anyudéknak boltjuk??????
Van site-juk????? Megnézném!!! :roll:

Kalloni!
Családi progi alatt azt értem, hogy mi3an babával mennénk valahova. Szerencsére anyumék-anyósomék is Budapesten laknak, így ez nem probléma. Csak jó lenne néha menni ide-oda sétálni stb babástól...és Lili nem bír hosszú időt az autósülésben tölteni.....viszont a babakocsijában csak akkor van el, ha nem a mózes, hanem az autósülés van a vázon....ördögi kör..... :?

Kutyafüle!
Nagyon cuki a pasik!!!!! Riki milyen nagyfiú már!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Altatás:
Tök furi, de Lili sokszor kimondottan NEM igényli az altatást....a vállamon nézelődik, ringatom és egy idő után elkezd nyújtózkodni-kapálózni....leteszem a kiságyba, mancsát bekapja és már csuncsizik is! :shock: :lol:
Másfél hónapos koráig csak altatva tudtam letenni az ágyikóba....

Kép
mozza
 
 


Reny!
Akartam írni, hogy nagyon-nagyon szépek vagytok! Jól nézel ki! :shock: :D :D Lassan kezdi magát mindenki ö.kapni. :D
Én ma nem tornáztam :oops: ....lustizok....vsz. holnap sem fogok :oops: ...brutkó hétfőm lesz....vezekelhetek majd RR-val! :lol:

Lánykám még mindig szundi.... :shock: 12 óta! :shock:

Kép
mozza
 
 


mozza, nicns site, vagyis asszem van,de rucik nincsenek rajta, minden heten erkezik minden boltba kb 70 zsak uj ruha es napi szinten van kiteve 10-12zsak cucc.. szoval eselytelen lenne! :lol:
leirom kesobb h pontosan hol vannak a boltok!! most pontosan mar en se tudom :lol:

hoztam ket rucit, nemtudom miben vigyem Borot az eskuvore! aztan lehet vmi harmadik lesz :roll:
egyebkent viszonyitas keppen, a feher mexx ruci ara anyumeknal 600ft kb :D a masike is :lol: most amikor 70%os arengedmeny van.. olyan olcso minden..... brutal!! persze mer nyariak leginkabb. de en hoztam haza azert farmer kertesz rucikat.. harisnyaval ilyesmi.. kesobb is raadhatom! azt hiszem :roll:
szoval, ime :
Kép
Kép

vanhozzajuk feher harisnya meg sapi is :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza, hát erre gondoltam, hogy fokozatosság. Először csak egy közeli helyre. Most nyáron még a földre is le lehet telepedni, hogy Lili vízszintesen is lehessen kicsit. Aztán újra haza autóval. Legközelebb kicsit messzebb is lehet merészkedni, stb. Most még tényleg nem túl jó, ha sokat van az autósülésben, de halkan mondom, egyszer-egyszer akár az is megengedhető, ha jól bírja.
kalloni
 
 


Mozza, Tinu,
köszi a + hsz-eket. Én közben rákerestem a neten, és még olyan cikket is találtam (http://www.nol.hu/archivum/archiv-458224), hogy életveszélyes a korai ültetés... :shock: :shock: Szóval most teljesen ráparáztam a dologra! Amúgy Tinu, igen, én tartom, de a "félülő" (félig hátradöntött) helyzetet már nem viseli el... Ha megpróbálkozom vele, nem dől hátra lazán, hanem befeszíti a hátát-nyakát, és húzódzkodik előre, mintha fel akarna ülni... :shock: :shock: Amúgy azon is gondolkoztam, hogy mi lesz, ha kezdődik a hozzátápi? A kaját csak nem kanalazhatom a szájába fekvő pozícióban?! Jó, tudom, erre találták ki a pihiszéket pl., de az általam olvasott cikkekben még azt is úgy emlegették, mint valami ördögtől való dolgot... Valahogy az evolúció itt elszúrt valamit... :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


zsuci, erdekes cikk, de Kamilla mar 4honapos!! sztem ne parazz ezen inkabb :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Van még valaki,akinek a babája egyszerűen útál hason lenni.Riki nagyon.És a védőnő szt mondta muszáj hasra tennem, hogy az izmai fejlődjenek.De fél perc után üvölt.Nekem meg nincs szívem hagyni,így visszafordítom, de van, hogy utána percekig kell vigasztalnom. Pedig olyan két hónapos korában imádott hasalni.Mit csináljak?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, sztem ne tedd hasra ha csinal mindent amit ilyen korban kell, en max ilyen esetben akkor tennem hasra ha ez nem igy lenne :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok,

Visszaolvasni még nem tudtam, ma értünk haza a nyaralásból, jó volt, de sajnos hétfőn meghalt a nagypapám :cry: Nagyon szerettem a nagyszüleimet, nagyon sokat voltam velük, fél évig náluk is laktam anno.

Igyekszem visszakapcsolódni, hozok majd fotót is.
Vendég
 


Mindenki olyan szép!
Reni és a lányok, szuper kép!
Netti, tök jó ez a f-f fotó!
Barbi, Léna megint csini! Nagyobbik fiad kiköpött másod!

Netti, hol vannak a turik? Nem lehetne egy éjszakai turi-bulit csinálni a topiknak? :wink: Csak vicc. :lol:

Jöhetne már az eső, iszonyat fülledtség van.

Kiscsillagom este f9-től reggel 6:20-ig aludt, és közben meg se nyikkant. :lol: (Szokott néha kelni hátsimi-cumiért, meg ált. f5-f6 között eszik.) Érdekes, h van olyan este, amikor már nagyon fáradt, h nem tud az ölemben elaludni, hanem csak egyedül a kiságyban. Ezért előbbre hoztuk a fürcsit negyedórával, ne legyen annyira nyügi.

Kutyafüle, énlyányom hason szeret lenni többnyire. Játszani van háton párx félórát.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Panndi, részvétem. :cry:

Kép

Kép
zsüci
 
 


panndi, nagyon sajnalom :( kepeket varom a gyonyoruu lanykaidrol (meg roladi s persze :) )

Aniko, vicces lenne.. :D

9ker, mester utca
5ker fovam ter
vana csepelii nemtudom hol :D ( de azt hiszem az meg jo nagy.. )
erzsebeten 2is
jozsef korut
ujpest
keleti pu
nyugati pu
az uj dunakeszin. (ott van anyum most:) )
most hirtelen ennyi jutott eszembe,de mostanaban zartak be parat meg nyitottak mashol.. de nem kovetem nyomom az esemenyeket :D
de igazabol amit ismerek is h milyen az aru az az ujpesti meg a dunakeszis. ujpesten nagyon tuti..... most dunakeszin is szuper jott.

nyilvan mashol se rossz. a bevetel nem azt mutatja azt hiszem :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, sajnálom. :(

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Zsüci: ilyen ültetésre gondolsz?
Kép
Kép
Kép Tüci és az adóbevallás 3,5 hósan

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi!Őszinte részvétem!!! Nagyon megértelek, én is imádtam a nagypapámat!:cry:
Na jót sétáltunk!! Stella is élvezte. Végre sikerült a vasalást is befejeznem.Nem volt kevés. :roll: És tornáztam is megint. Végülis nem volt annyira rossz nap. Na megyek fürödni,mert Cicó is akar mostmár.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu,
igen, pontosan erre gondolok! :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jelentem itthon!Fél 7re hazaértünk,fürdés,kaja és alvás!Feltettema képeket...több mint400 :shock: zzel elleszek egy darabig!!!Majd mutatok párat belőle....nagyon jó kisnap volt!
Izus iskapott ajándékot,egy bocit aminek a fejét ha megnyomod bőg,a hasán meg i lehet nyitni ilyen kiskönyvet ,állatok vannak rajta....na jól leírtam,de nagyon jópofa.Meg kapott ilyen kis gömböket,az is jó.Igaz 6 hóstól írja,de mivel Iza tök jól fog,így odaadom neki holnap,hátha kezd vele vmit!


Netti!
Ja ez a mester utca elején az??Szoktam oda (is) bemenni,csak kevés a gyerek cucc...hozzass már ide többet,és jó akciósat :lol: :lol: :lol: Ja és létszi külön kislány ruha zsákba téve,feliratozva h Annusnak és rajta h mennyibe kerül 8) :lol: :lol: :lol: :D

Ancsi!
Én külön mosom a ruháktól a pelusokat.

Barbi!
Nekem is vacakol a tejem...mikor mennyi van,ahogy tetszik....Léna nagyon csinike!!!A fiúk meg nagyon édesek együtt!!!!


Őőőőőőőőő,na megyek a 400 képhez.... :arrow:

annus11
 
 


Lányok,véleményeket szeretnék kérni!!!!!
A szoptatóspárna érdekelne. Nem tudok csak egy bizonyos fotelban szoptatni,de jó lenne pl az ágyban vagy bárhol....
Szerintetek milyen?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja én is szoktam így ültetni Izát,persze nem sokáig,de ilyenkor nagyon jól elnézelődik!Meg ugye tartom a kis fejét,hátát ,szóval szerintem nem olyan megterhelő neki...főleg az a kb 10 perc.

annus11
 
 


Niki, nekem van, szeretem! :roll: sok felekeppen lehet hasznalni!!

Annus :lol: :lol: ott meg sose voltam :lol: de van ahol tenyleg nincs is gyerek cucc :roll: Egyebkent a kuldetes megoldhato :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Boro is szokott igy lenni,de en nem szeretem igy,mert tobbszor elofordult h elkezdett csuklani akkor :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti 8) 8) na oké,majd bizniszelünk :wink:

Niki!
Nekem is van,meg csomó mindenkinek!Én szeretem,igaz én úgy használom h enek dőlök neki szoptatásnál,és az ágyban szoptatok,felülök mintha a TVt nézném,lábam is az ágyon van,lábak felhúzva és úgy a gyerkőc 8) Na ezen menjen el vki!

Képek átbogarászva...Mindjárt felteszem vhova....órák kérdése! 8) :arrow:

annus11
 
 


Pandi: részvétem. :cry:

Zsüci: ne aggódj akkor, Csongi is elég gyakran van így. Öööö, vagy nekem kéne aggódnom? :P Tücinek nincs gond a tartásával, gerincével, pedig ő is volt így sokat. Na jó, nem mondom, hogy egész nap, mert nyilván százféleképpen pakolja az ember a gyereket...

Kép
Kép
tinu
 
 


Addig is Izusról képek:
Így alszik az oldalán!És egy fürcsis :wink:
Kép
Kép
Kép

Ja és képzeljétek!Mondta tesóm hogy lehet h elkezd csinálni ilyen takarókat meg apróságokat,tudjátok ilyen foltvarrásost!Mondtam h nagyon bejött itt mindenkinek a takaró!Meg hogy majd reklámozom ,de egyenlőre befejezi az én ágytakarómat,aztán ha lesz ideje belefog :wink: Azt nem tudom h megrendelésre dolgozik e majd,vagy csak amit csinál azt lehet megvenni!De a blogomban mindenképp hirdetem majd ha van vmi eladó neki!!!!

annus11
 
 


Annus, nekem nagyon bejon a takaro!
Izus, nagyon szeeeep! megvan fesulve a haja? :lol: :lol: nagyon egyenletes!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Őőőő nincs megfésülve,ilyen a haja :lol: Csak felül olyan kóc :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk egyben, VÉGRE!Petya vigyorog,kacag mindenkire. Csak ha kajás,akkor morci, de hát ki nem az olyankor? :)
Niki!

Nagyon jó a szopipárna, nekem Marci azon tanult meg szopizni. Én meg ilyeneket akarok majd varrni, csak első nekifutásra vennem kéne egy gépet!

Lányok! Nincs meg valakinek a szoptatás című dvd? Állítólag abban benne van, hogy újra lehet indítani a tejet,amire nekünk most igen nagy szükségünk lenne! Sajnos Petya abszolút elutasította/elutasítja a cicit,így a tejem is elfogyott,és hiába fejem,nincs! Ő meg nem akar szopizni! Ördögi kör,de valamit tenni kellene!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi, ugyan mi még nem 'ismerjük' egymást, de én is nagyon sajnálom nagypapádat :(

Niki, nekem van szopipárnám, de nem nagyon használom.

Annus, Iza nagyon édin alszik, a takaró pedig tényleg szép, ügyes a tesód!

Altatás: ha cumival alszik el, az már nem számít 'egyedül elalvásnak'. Zsombi este általában elalszik az ágyában, mert már nagyon fári, nappal változó. Egyedül, kézben, babakocsiban... De a védőnőnk (aki férjem rokona :-) ) aano azt mondta tesómnak, akinek a kisfia nappal kizárólag babakocsiban tologatva alszik el, hogy örüljön, hogy alszik, mindegy, hogy hogyan :lol:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Panndi, nagyon sajnálom.

Niki, a szoptatóspárna szuper dolog! Egy halk megjegyzés: nekem épp most romlott el teljesen... Mikrogyöngyös töltelék volt benne, és a belső párna annyira kiszakadt (megint), hogy kiömlött az összes gyöngy a párna és a huzat közé. Kihúztam a cipzárt, hogy megvarrjam, de elöntötte a szobát a gyöngy, mindegyik feltöltődött és ragadtak mindenhová. Nem egy élmény összeszedni, visszatömni és megvarrni meg esélytelen :(. Szóval, ha látsz más töltetűt, akkor inkább azt ajánlanám, én is olyat veszek majd. Egyszer. Vagy varrok.

Trixi, de jó, hogy Petya ilyen gyorsan regenerálódott! Egy szoptatási tanácsadót nem akarsz felhívni? Házhozmenős is van.

Tinu, király az adóbevalló állampolgár. És milyen szakértő fejet vág... kisujjában az egész :).
kalloni
 
 


Panndi, részvétem.
Trixi, de jó, hogy már otthon vagytok.Dvd beszerzéséig próbáld ki ezt:http://www.lll.hu/node/9
vagy ezt:http://hu.motherlove.eu/[/url]

Kép
Kép
zili
 
 


az [/url] nem kell a második linknél.

Kép
Kép
zili
 
 


Köszi lányok, 87éves volt, várható volt a dolog, de akkor is...

Ancsi, üdv köztünk :)

Reny, nayon szépek vagytok :)

Annus, Iza édes :)

zsüci, ne irigyelj, még nem vagyok terhes :( De témán vagyunk :wink:
Vendég
 


Trixi!!!
jaj de jó!!!Reméljük most már minden oké lesz...tej ügyben nem tudok tanácsot adni...fogalmam nincs hogy lehet visszahozni.....

Panndi! :(

Kalloni!
Nekem tesóm varrta azt is,ilyen mikrogyöngy töltet van benne,de a huzattal semmi gond szerencsére!Én a maradék gyöngyből csináltam egy másik párnát,most mostam pont a belső huzatot...és nem hulottak szét a gyönygök...anno mi is sokat bénáztunk mikor töltöttük...majd bepisiltema röhögéstől...azok a kis gyöngyök mentek minden felé...aztán rájöttünk h a szőnyeg felett csináljuk,onnan könnyebb összeszedni :lol: :lol:

Ancsi!
Nekem egyedül alvásnak számít ha netalántán a cumi a szájában van :lol: :lol: Soha nem ringattam Izsut,nem kellett babakocsiban tologatni,cicin elaltatni....de ringatni se tudnám....neki úgy nem jó :roll: Leteszem,és rövid időn belül elalszik.Felhúzom a kis tevéjét és ennyi.ha van vmi nyűgje akkor bemegyek,aztán ki...most sajna sokszor hasra fordul és dumálgat még...de hamar elfárad és alszik szerencsére!

Emese!
Szerintem ne aggódj!Majd kinövi a ringatást!!!Lehet h 1 hónap múlva majd el tud aludni egyedül is!!!De ha nagyon zavar akkro tedd le a kiságyba és simogasd a ksi fejét,nyomass neki vmi zenét.Szerintem lehet egy idő után megszokná...de amúgy ráérsz erre....szóval ha nem olyan nagy gond akkor ringasd :wink: Persze ez is baba függő...látod én aki sose ringattam álomba,még hiányzik is picit :roll: :wink: Néha bealszik a kezembe...ennyi :(

annus11
 
 


Az a bajom, hogy ők is csak annyit tudnak mondani,hogy minél többet legyen cicin a baba,és erőltessem, ne pótoljak hozzá. Szóval elméletből ötöst kaphatok én is, de a gyakorlat az más. Kinek van szíve hagyni üvölteni a gyereket?
Most ahogy elnéztem, megpróbálom a szoptanít készüléket, talán ha jobban jön a tej,akkor jobban rákattan, bár amikor abszolút be sem kapja,akkor nem tudom ezzel hogyan lesz, de majd meglátjuk...

Köszönöm a válaszokat!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Azt akartam még írni, hogy anno a Macival is volt egy szopási sztrájkunk, és akármit mondtak, nem segített. Aztán rájöttem, hogy mi az oka,így megoldódott a dolog. De ez most ki van zárva,így tanácstalan vagyok. Ha emg eddig szopott,akkor vszlg nem a technika a baj!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Köszi a dicsiket! :lol: :lol:

Hát ha gépi kóla ízű ez a tejcsináló lötyi, akkor tutti veszek. Imádom a gépi kólát. Én az üvegeset is felvizezem.

Kutyafüle! Mira is utál hason aludni. Nekem is mondták, hogy rakjam úgy, de hallgassa az ordítását az aki ezt mondta. Szőr téma: nem tudom a Furminátor után mennyire hullajtja Stella a szőrét, de az én macskámnak is hullik. Mikor Amina kicsi volt és a mászós korszakát élte, én minden reggel azzal kezdtem a napot, hogy felporszívóztam, felmostam. Így azért nem volt olyan vészes a szőrmennyiség. Előfordult, hogy találtam a gyereken, ruháján, kezén. Sőt most is találok Mira ruháján is, de ez van. Én nem félek tőle, hogy baja lesz. Szerintem nem lesz. Amina 3 éves, születése óta a macskával él együtt, és néha bizony igen szőrös a gyermek, főleg mikor leül Luci mellé és 20 percen keresztül simogatja. Elmegy, kezet mos, ennyi. Szerintem ne parázz, szereted a kutyádat, Riki is szeretni fogja, néha szőrös lesz, de ennyi. Te tudod a legjobban milyen körülmények között tartod. Nyilván tiszta, be van oltva, féregtelenítve van stb. Sőt egy allergológus orvostól hallottam, hogy a gyerekek ha másfél éves korukig találkoznak kutyával, macskával (huzamosabb ideig, kvázi együtt élnek) 90%, hogy sosem lesznek allergiásak semmire. Úgyhogy szőrre fel! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi! Részvétem. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kutyafüle!

Hanna sem szeret hason. Bár már kicsit jobb a helyzet mint régen. Egy 5 percig azért el van. :) Most már a fejét is tudja így egy fél percig-percig tartani.
Szerintem csak lusti a Hannus. De nekem is muszáj lesz kicsit tornáztatnom,hogy erősödjön.

De érdekes,mert amikor rajtam fekszik,akkor szépen megemeli a fejét és sokáig tartja is. Valamikor szinte felkönyököl,úgy leselkedik. Biztos így könnyebb azért mint teljes vízszintesből. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Panndi! Én is sajnálom nagyon! Részvétem! :(

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Vanni! A képek a Margitszigeten készültek. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Na Bogi alszik... ma reggel az 5 órás kelés után 8 körül bealudt 10-ig, utána meg aludt még kb. 2*40 percet, meg az esti sétánál a kenguruban.

Tinu, Kalloni
köszi :) csak rossz nézni, hogy pl. nappal 1 órás nyüglődés után tud csak Bogi elaludni, szegénynek biztos rossz közben. És most még csak 5600 gr., remélem 10 kilós korára kinövi :wink:
mondjuk a 40 perces szopikat le nem cserélném semmire, olyan jó, mikor ott szürcsöl, közben rotyizik meg nézelődik :) :)

Annus,
ha Bogit lerakom, mielőtt beauldna, rögötn üvölt :) tojik a simire :) Annyira édes Iza, ahogy az oldalán fekszik!!

Barbi,
jók a képek. Tök aranyosak a fiaid, ahol átölelik egymást! Léna meg csini, mint mindig :)

Panndi,
sajnálom papádat :( Nekem sajnos már rég nem élnek a nagyszüleim :(

Kutyafüle,
jó nagy sérója van Rikinek még mindig! Nem tudjátok majd azt a részt vagy szobát lekeríteni,ahol majd Riki mászni fog? Én is úgy tervezem, mint ahog Reny is írta - reggel porzsívó, felmosás, Sztivike megkapja a konyhát meg a nappali egy részét, többin Bogi garázdálkodhat.. Amúgy kutyák, okosak nagyon, tehát könnyen meg lehet nekik tanítani, hogy amikor a gyerek mászik, oda ne menjenek.

Trixi,
örülök, h otthon vagytok, a lényeg, hogy Petya meggyógyult! Melyik kórházban voltatok?

Karamalznál én azt vettem észre, h kb. 3 nap kell (így 3 üveg), h vmi hatása legyen.

Na még haosn fekvéshez akartam: Bogi is utálta, most a kedvenc könyvét tartom elé m,eg simizem a buksiját, beszélek hozzá, és tök jól elvan így :)

Na megyek fejek egy kicsit...
Még lehet hozok egy képet.

emese1979
 
 


Ja,még azt akartam írni,hogy Hanna átlépte a 6 kilós álomhatárt!!!!!!!!!! :) Pontosan 6040 gramm volt ma este. Tök furi kimondani. :D De azért nagyon jó is!!

Tegnap találkoztunk Tescoban egy ismerőssel,akinek ikerlányai vannak. Az egyik 6300 gramm a másik meg csak 4 kiló! :shock:
A picinek szívproblémája van,így lassabban fejlődik. De olyan édik voltak. A kicsi fele volt a tesójának. :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.08.22 21:27-kor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Ja, Netti,
anyud Csepel boltjának a címét megkérdeznéd majd nekem? Köszi!!

Bogi, a hobbit :)

Kép

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: