Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok én is, végigolvasgatam a lemaradásom, de Apa itthon van (végrevégrevégre), és mindig ölelnem kell :)
Rámjött a senkimástnemakaroklátni feeling. Jól viseli :) :)

Kép
lili34

+t :oops:

Kép
lili34

Lili,ez annyira édes: senkimástnemakaroklátni feeling. Jól teszitek,pihenjetek,és élvezzétek az utolsó kettesben töltött időszakot.

Madar,picit előbb szólsz,hogy Dínóztok ma. (privit írtam)

Kép
v.andi

Tünde, 1 héten 1x!! 5 golyócska (ha csak nem akarsz két nap múlva megszülni :wink:

Bocsánat, szita a fejem.
Győrben már vihar van, nálunk még csak borul. Ma nem vagyok olyan jó formában, a drága gyermekek meg még azt is szétpakolják, amit már összeraktam :cry: :cry:
Főzni is kéne, de ma annyira nincs, se kedvem, se erőm...

A szájbedagadás 1 héttől 1 napig van előbb, mint a szülés, de ha valaki olyasmit eszik, amire ő vagy a baba allergiás, attól is bedagadhat, bár az egy picit másként néz ki...

Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: Reggel arra keltem, hogy tiszta víz lettem, lábam, arcom is.

Most meg a jóslók kínoznak, amik szerintem a több, mint egy percig tartó kínzásaikkal akár át is fordulhatnak fájásba.

Majd elválik...ha ma nem jelentkezem, akkor megjött a gólya!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Csunyeszka, akkor dobj egy sms-t.

Én meg vagyok, de a hangulatom pocsék - megyek is bebújok a takaró alá és ráhúzom a fejemre.

Pedig mára is gyűjtöttem kérdéseket:

a fájás együtt jár a keményedéssel? Tehát, ha már fájásaid vannak, akkor keményedik is a poci vagy lehet, hogy csak fáj?

t-pk

Kata: Én szerintem ma a kórházban kötök ki, mert sokáig nem lehet bírni a fájásokat!

Mikor fájásod van(mint most nekem), akkor fáj a derekad, mintha el akarna törni, fáj a hasad, mintha menstruálásod nagyon erős lenne, ráadásul az egész hasad egy kockában, mint a betontömb....

Én most itt tartok...

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Fájás=méhösszehúzódás, ergo keményedik a méh. Fordítva nem igaz, ha keményedik, az nem biztos, hogy fáj is.
Egyébként sokszor nem is a méh keményedése a legrosszabb, hanem kisugárzik a fájdalom a derékba, lábba, szemérem-, gátrészre.
Nekem spec. a derekam nem szokott fájni, de a gátrészem és a lábam (combkörnyék) eléggé... Igaz, menzeszkor is inkább ilyen bajaim vannak, deerékfájás nem.

Csúnyeszka!

Akkor lehet, hogy lesz ma két topikbaba?? :):)

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Számmal semmi baj nincsen! Csak a hasam fáj nagyon.
Tegnap este fiam bal oldalról átköltözött jobbra. ??? Később visszament, de 2 napja soxor kemény a hasam. Mint a kő és ilyenkor mindenhol körbe, azt sem érzem ilyenkor hol van...
De van egy csomó dolgom. Matrac szagával nem voltam kibékülve, tegnapi napoztatás után sem. Így ma kimostam azt is, kint szárad.
Mosógép még megy a többi babaruhával, textilpelusokkal. Komód tiszta forró vízzel mégegyszer átmosva, kiságy is. Konyha nemsoká kész, pakolhatok ott is. Aztán takarítás.
Szobában még az ágyat kell átforgatni az éjjeli szekrényekkel, lehet nekiállok míg lejár a mosigép. Aztán megyek Tescóba meg kell vennem a holnapi tortához valókat!!!
A száraz ruhákat be kell pakolnom.
Még volt valami, de nem emléxem.
Ja, a szagokra vagyok írtóra érzékeny. Legyen az sülthús, matrac, fa ahogy fűrészelik... Bármitől rosszul tudok lenni...
Tegnap este negyed 10-kor főztem még, na nem nagy dolgot, csak unc'benst. Muszáj volt, mert a fagyiból már ki lett véve a hús és kiolvadt. Megyek folytatom, majd még jövök, addig mindenki legyen jó kislány.
Csunyi várjuk az sms-t ha menned kell.
Lili, hasonlóan érzek én is. :lol:
bex13

Csunyeszka, lehet, hogy ez a Te hidegfrontod?

Bex, azért ne hajtsd túl magad! (mondom én :wink: )

KAta, aludj jól!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Húúúúhhhhhaaaa,Csunyeszka,akkor drukkolok!!!!Tegnap úgyis mondtad,hogy mostmár szülnél,hát tessék.Viszont akkor tényleg dobj sms-t,mert kilukad az oldalam!!!

Bex,fájó pocival mimindent tervezel,én olyankor már huppanok is le a kanapéra.A lényeget kigazoltam,a többit majd holnap.Elkezdtem takarítani a teraszt,közben mosok,mosogatok,de mindent csak félig csinálok mert kész vagyok, tehetetlen nyomoréknak érzem magam,aaahhhhhhhhhhhh.Szeretném visszakapni a strabíró énem!!!!!
Egyetlen egy bajom van,hogy nem haladok,mert lassan többet kell pihennem mint amennyit dolgozok!!!!!!!!

Na,jó akkor most pihenésképpen újra vizsgálom a sárgabelű görög ízét!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Csunyeszka!!!
Nagyon drukkolunk!!!!!!

Most nincs több időm írni, elmegyünk még mi is kicsit kirándulni!!!

Ha visszajöttünk jelzek!

KépKép
csikipetra

látom Petra,te is úgy vagy vele,hogy aki izegmozog könnyebben
megszül.Azért messzire ne menj a kórháztól!!!!!

sutimano76

látom Petra,te is úgy vagy vele,hogy aki izegmozog könnyebben
megszül.Azért messzire ne menj a kórháztól!!!!!

sutimano76

Csunyeszka, de izgiiiii :? :? :? :? :? :? Jesszus, most óránként jöhetek leskelődni, hogy van-e valami, hír!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szurkolok, hogyha lesz valami, sima ügy legyen!!!!!!
Bex, lassíts, még olvasni is sok volt a tennivaló :lol: :lol:
Olyan fincsi lett a husi+krumpli+sali, lenyomtam egy kis tejszínhabos kávéval....... Mindjárt szétdurranunk :) :)
ÓÓ Anna, ide is jöhetne egy kis vihar, a borulás már megvan, kis szellő is jött, talán lesz egy kis felfrissülés! Ahogy elkezd esni, úgy "rohanok" le szétázni :lol:
De jó, hogy írjátok ezeket a fájás okosságokat!! Köszi :) Más így olvasni, mint az orvosi dumákat! :)

Kép
lili34

Eddig bírtam!

Most indulok Zalaegerszegre a kórházba!

Ha nem szülök, ha megszülök maradok már sötét Zala székhelyén :wink:

Mindenkinek pusssssssz és kitartás!

Sziasztok!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Hahó!

Vagyok,csak ezt a meleget nagyon nehezen viselem és már a bordáim is állandóan le akarnak szakadni.

Csunyi: drukk ezerrel!!!!!
Vendég

Csunyeszka, sok erőt, bárhogy alakul :wink:

Lili, én nem tudom, hol állt meg az a front, vagy eltévedt, mert itt még mindig meleg van, süt a nap, és mindenki teljesen nyomott. Ha tudtam volna, hogy ilyen sokáig nem esik, kimostam volna két adag ruhát is...

ÉHES VAGYOK!!!!!! (1/2 4-ig nem ehetek /sajtot, vagy húst lehetne, de attól meg kikészül a gyomrom :cry: :cry: :cry: :cry: / Én nem bírom már ezt a diétát :cry: :cry: és dolgozni sincs kedvem, pedig nagyon-nagyon kéne :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Kiállítás megvolt, meg nagyon finom husileves ebéd is, most kis pihi, utána valami szabadtéri program, ha nem fog esni. És most neki ugrok az olvasásnak.

Andi: mégegyszer ezúton is nagyon köszönöm. :) :) :) Egyébként igazad volt azzal kapcsolatban, amit a kiállításról írtál, de Julcsi tényleg nagyon élvezte. :) Most éppen az ott beszerzett gumi dinóval játszik. Ja, és számomra elképesztő volt, ahogy az apróságok ott vágták a dinók nevét, én kiolvasni alig bírtam egyiket-másikat :oops: Ők meg fejből nyomták. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Csunyeszka: Drukkolok én is!

Átolvastalak titeket. Nem semmi milyen vita volt, és tök jó, hogy így megvédtétek egymást!!! Ügyik vagytok!

Én is megpróbálok most egy kicsit több időt Annával tölteni, jön a suli, meg a tesó is lassan.

Tegnap a várban voltunk, ma heckezni.

Szóval vagyok, csak lassított üzemmódban. De majd igyekszem benézni, mi lesz Csunyeszkával.

Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jesszus, Csunyeszka, nagyon szurkolok!
Anna, most olvasgattam végig az augusztusiakat, ott a cukrosoknak szülés után már mindent lehetett enni!! Ez az egy tart életben, hogy nemsokára benyomhatok egy "vájling" mákos gubát!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja, és az augusztusiak szülés-sztorijain telesírtam vagy 20 zsepit... halál gáz vagyok már :lol: Fruzsi meg csak nyomja ma a pogót a hasamban, mintha késsel szúrkálnának alulról...

Kép
lili34

Sziasztok!

Csak beugrottam és ...

Csunyeszka: nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Küldöm a sok-sok pozitív energiát!!! :lol:

Andi: Írtó jó a videó! És én is nagyon irigyellek a hangod miatt! Nekem gyerekkoromban az egyik álmom volt színházban szerepelni, de nem volt elég az indíttatás. Otthon inkább a sport felé irányítottak (bár nem kellett nagyon erőszakoskodniuk :wink: ), így maradt az 8tól 20 éves koromig. De a zenét a mai napig imádom.

Minden fészekrakónak gratulálok az eddigiekhez, és a hátralévő dolgokhoz kitartást! Főelg Anna neked!

Kép

Kép
hgrita

Először is HAJRÁ Csunyeszka!

Csak kb. tudtam visszaolvasni, jó sokat írtatok. köszi mindenkinek a haskötésre a tippeket, igazából értem, hogy mit mond a dokim, csak kényelmetlen a felkötés....az a lényege, hogy mivel előreesik a pocak, a babapopó kifelé áll és ezáltal nem nyomja olyan erővel a méhszájat, hogy ki tudjon nyílni...

Bibi!

Anitás hastartó szimpi, de erre a pár napra sajnálok rá pénz adni...

Amúgy amilyen nagy szám volt eddig, most eléggé be vagyok sz*rva, félek, hogy hogy fog Lotti kibújni. Mivel 10 napja 4 kilósnak saccolták...dokim szerint elmérték, de ha megyek kedden kierőszakolok egy uccsó uh-t. Annál nagyobb szívás nem létezik, mint hogy megpróbálom simán, aztán mikor hulla fáradt vagyok, közlik, hogy akkor csaszi mégis...

Nem akarok panaszkodni, de akkora a hasam, hogy ha ülök(mint most a gép előtt) a combomig ér a hasam és a belső combomon érzem a kaparászást, ütögetést. Mert Lotti írtó mozgékony csajszi, alig hagy nyugton.

megpróbálok képet tenni, fejem nem ér nézni, most eléggé lestrapált vagyok...

Kép
arvaerika

Süti, ezek nem csak tervek!!! :lol: :lol: :lol:
Babaruhák elrakva, másik adag teregetve! Szoba átrendezve, felmosva!
Konyhába még nem végeztek, így csak utána tudok feltakarítani. Viszont bezavartak, hogy üljek le kicsit, mert nagyon dagadt a lábam. Így ideültem kicsit.
Anyu kivasalta az ágyneműt, baldahint. Tesco még hátra van. :( :(
Anna, Te csak ne szólj ez szót sem, napok óta pakolászol Te is!
Bibi teccik a hajad nagyon.
bex13

Sziasztok!

Végigolvastam mindent, de nem jegyzeteltem, és az agyam ma a szokásosnál szitább!!! :oops:
Annyira kész vagyok tegnap reggel óta, alig bírok mozdulni, nehezemre esik egy poharat arrébb tenni, (amit megpróbáltam, azt el is törtem :D ) szabályszerűen úgy érzem, mintha napok óta kemény fizikai munkát végeznék, lezuhanyoztam, hogy hátha felfrissülök, mert az idő is nyom, és úgy elfáradtam benne, hogy rosszabb..... ez kész.
Tuti itt is lesz vihar, Apának is fáj egy régi sebe nagyon.

Csunyeszka, hős védelmezőm, szorítok!!!!!!!!
Megvan valakinek Csunyeszka száma? Táblázatban nincs!!

Apa hajnalban ért haza egy fellépésről, odabújt mellém, a hasam az oldalához ért. A kismanónk felébredt és elkezdett olyan szambát levágni odabenn, azt hittem, szétesek... mondtam, hogy ajajajjj, erre Apa kérdezte, hogy mi van? Mire válaszolhattam volna, addigra Ébano egy akkorát rúgott felé, hogy Apa kezdett el jajgatni :D Harcművész a gyermekünk, le sem tagadhatja :D Mondjuk képzelhetitek, nekem mennyire fájt, ha az apja ennyire érezte :shock: de olyan megható volt :oops:

Andi, én is a mérlegre hajtok, elvileg még sikerülhet is!! :D

Bocsi, képtelen vagyok mást írni, leszek később, erőt gyűjtök!

floranan

Kép

Kép
arvaerika

Előre bocsánat mindenkitől, mert már most tudom, hogy képtelen vagyok mindenre reagálni, de most mindent elolvasok :wink:

Taranee: jól teszed, csak pihengessél, és annyi programot vállalj csak be, amennyi jól esik.

Floranan: festés hogy áll, mikor végeztek vele?
Haracművész Ébano :)

Scooper: hogy izgultam, hogy apa alatt le ne szakadjon az ágy. :roll: :lol: Hát, Te, ne is mássz bele!

Viki: hol volt lovasnap? Mert az tudom, hogy most van a fogathajtó VB, de ezen kívül volt most valami lovasnap is?

Mabe: Kicsi Hercegnő gyönyörű ... és olyan jó, hogy itt vagy. :)

Sütikém: maradt a virslis kifliből és a pogiból. Na nem ezért, mert nem volt jó, hanem mert ez volt a vésztartalék, apa nagyon nagyon finom kajákat intézett. Viszont lefagyasztottam a megmaradt pogikat. De, ha találkozunk majd, süttetek Nektek Manyi nénivel frisset. :wink:
Vakond: reménytelen és hosszú kűzdelemre számíts. :wink:

Kriszti: Ma jól aludtam, nem volt hajnali kalózkodás. :)
Könyvre én már az elsők között feliratkoztam, előrendelésben. Kórházi motyó ... :?: összeraktad már?

t-pk: az az út néhány hete engem is szétrázott. :evil:
Valami jó könyv, vagy film nem segít ilyenkor?

Anna: takarítás: már ne haragudj, de tényleg nem vagy nóóóómális ... konyha, fürdő, polctörlés, fiúk szobája ...
60 kg vagy ... tényleg? Uhhhh, mikor voltam én annyi??? Na, majd nem sokára ... :wink:
Vihar, friss levegő ...irigy vagyok ... itt olyan fülledt idő van.

Bibi: nagyon jó a fonás... tecc ... én is szoktam fonatni néha, mert akkor 4-5 napig tuti rendben, nem kell vele foglalkozni. Hétfőn 11-kor megyek is, mert ugye kedden kórház, így biztosan végig kihúzom a kórházban a fonással és legalább a fejemmel nem kell bíbelődni. :wink:
Szeptember 7-ét is beírtam a naptárba. Figyelni fogok. :)

Andi: ohhh, én 5 percentként is tudok pisilni. :)
Megnéztem én is a videókat. Ejha ... nagyon jó vagy :) :) :) Csatlakozom a kalapemelgetőkhöz.
Nekem is megírod honnan szeded ezeket a jó smiley-kat? Köszönöm. :)

Peppino: akkor Nektek is jól alakult a 20-i program. :wink:

Petra: jó kirándulást. :)

Bex: lassíts!

Erika: Lotti 4 kg ... húúú,lesz egy kis dolgot vele. :wink:

Nagyon örülök a Zsófi híreknek én is. :) Csunyeszka kösz a híreket. :)

Csunyeszka: húúú, de izgatott lettem ... nagyon figyelem a topikot ... :) Durkkolok.

KépKép
KépKép
madar

Erika: húúúú, de nagy a pocid ... de szerintem csak azért látszik ilyen nagynak, mert olyan vékony vagy ... ezért lenni irigy :oops:

KépKép
KépKép
madar

Csunyeszka! Drukkolok én is értetek, légy erős!! :)

Erika! Akkor jó nagy baba lesz Lotti?? Valahogy csak ki fog bújni, muszály neki!! :wink: Egyébként én is félek, főként, h. első baba, és bár most nem tudom mennyi a becsült súlya, de már egyszer mondták, h. valószínű több lesz, mint 4 kg. Na én 156 cm vagyok, most kb. 60 kg. és elég gyenguszka... :roll:

Taranee! Jó kis programjaitok voltak! Jó, hogy kihasználjátok ezt a kis időt Annával, biztos jó érzés neki is!

Madár! Nem semmi pörgést művelsz még így a végefelé is!! :wink: Ezek szerint (remélem!) most nem érzed a késszúrásokat és hasonló dolgokat!!

Petra! Jó kirándulást! Te is ilyen kis izgő-mozgó vagy így a végefelé... :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, iszonyú régóta nem írtam :oops:
kicsit túl sok topikot vállaltam, aztán csak az ős-ős és ős topikokra maradt erőm.

Néha olvasgatlak Benneteket, és szeretnék visszacsatlakozni, ha nem bánjátok :wink: lehet kis idő kell, míg képbe kerülök, remélem elnézitek :oops: meg ugye iszonyú elmaradásom van a picasan is...gyakorlatilag a nulláról kell kezdenem :-)

Most jönnek az igazán izgi napok-hetek :-D látom, Csunyeszkának lehet most nagyon drukkolni, ráadásul itt lesz egész közel hozzánk :-D

Itt a nyugati határszél már nagyon be van borulva, sajnos a Savaria Karneválozók ennek nem örülnek, de én annál inkább :wink:

Csak pár szó rólunk: május közepétől nem dolgozom, mert sokat keményedtem, és igazából hosszú hetekig azon paráztam, ne legyen baj, nagyon féltem :oops: sokat feküdtem, szedtem a Diaphyllint (méhlazító), és még mindig egyben vagyok, zárt méhszájjal, NST szerint nulla fájással...Per pillanat a bokám dagad félelmetesen, nem használ neki semmi :roll: de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :wink:

Olvastam, hogy sokatoknak jóslófájásai vannak, én még abszolút nem tapasztaltam ilyet, nem tudom, ez így normális-e :roll:

Ja, számomra megdöbbentő, hogy néhányan milyen energiabombák vagytok :shock: 1 napra felsorolt házimunkátok, nekem kb. 1 hét alatt van meg :lol: totál le van szívva minden erőm, nem tudom, szülni, hogy fogok :roll:

Most mennem kell sürgősen csokit enni :-D

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csunyeszka ügyes legyél!!

Ír valakinek sms-t??

Én ma olyan vagyok, mint akit agyon vertek - hideg front....

Csak ámulok-bámulok, hogy mennyi mindent tudtok csinálni - lemegyek a lépcsőn és már le kell feküdjek a nappaliba a kanapéra. Remélem a lányzók megszületése után visszakapom az energiámat.

t-pk

Erika, nem semmi pocakod van!
Vígasztalásul mindenkinek, aki előre láthatólag nagy babát vár: előfordul, hogy könnyebben megszületik, mint egy kicsi (legalábbis anya azt mondja, hogy a 4kiló 70 dekás öcsémet könnyebb volt megszülni, mint a 3 kiló 30-ast, pedig ő sincs 160 centi!!!)

Egyébként ma én is tiszta lekvár vagyok, ma sokkal kevesebbet bírok, mint tegnap... Én várom a vihart, nekem sokkal jobb, ha elkezdődik, nekem a rendes hidegfront felér egy energiabombával, de most hőség van és nagyon nyomott az idő.

Szezsó, jó hogy visszataláltál hozzánk :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szezso!

Persze, hogy emlékszünk!!!! Most már gyere sűrűbben!

Én is várom a lehűlést , de nagyon!

Az előbb mértem cukrot, 2 db túrós (kevés cukorral)palacsinta után 2,4 lett. Ez nagyon nem jó, ma reggeli után 6, 4 volt és állítólag az a legrosszabb, ha ingadozik. Most nem elég, hogy a szüléstől félek, de iszonyú lelkifurdalásom is van, hogy nem tartottam szigorúan a diétát (igaz mindig mértem rendesen).....

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Jó sokat tudtok írni :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :wink:

T-pk
Akkor indítanak, ha valami indok van rá...
A babák és a te állapotod szabja meg...
Miért ne lehetne kivárni?
Fájások: nekem 15 percesekkel indult...

Erika
Baba akkor nem illeszkedik be, ha éraránytalanság, tartási rendellenesség van... az ellen meg a has felkötése se használ...

V.andi
Akkor nem teszek képeket... ne emiatt legyenek kellemetlen éjszakáid :wink:

Csunyeszka
Köszi a Zsófi-híreket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagycsalád nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(férjemék 6-an, mi négyen vagyunk testvérek...és mindenhol sorban születnek a gyerekek--nekem ezért tragédia a lombik :cry: )
Hajrá!

Kilók
Mikor jöttem haza szülés után, akkor voltam 53... :wink:
(itthon nincs mérlegünk, csak egy kicsi konyhai :oops: )
(tegnap felvettem a kisbikinimet és az udvaron napoztam kicsit...Imola is kinn volt szinte egész nap)

Erika
Jó nagy a pocid!

Szezsó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Diétázó kismamik most ne olvassanak! :oops:

Rám jött a dilinyó ( nálunk nem én szoktam főzni, csak ha anyós dolgozik ), és neki áltam főzni! :lol: Babgulyás, saslik, madártej és almás pite :lol: :lol: Most lettem kész, 1kor kezdtem. Be is dagadtak a lábaim, de megittam pár perce fél liter ásványvizet, már szedi is le a dagadást, látványosan húzódik le.
Noncsim viszont hiperaktív lett, nem is csodálom, amennyit ugráltam ma.

Csunyeszkának mennek a pozítív energiarészecskék. Lehet, hogy ma vagy holnap már babázik? :lol: Amúgy fduri, pici Imola is egy nézeteltéréses szóváltás után született, lehet, hogy Csunyeszkával is ez lesz az Incikével való vita után :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
scooper

Anna: köszi :-D

Erika: nagyon édes pocid van :-D

Mabe: számomra hihetetlen, együtt kellett volna szülnünk, erre Imola már 2 hetes, Te meg már bikiniben napozol :lol: 53 kg ?! :shock:

Szülésindítás: ha más nem indokolja, nálunk betöltött 41. héten be kell feküdni és megindítják.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Scooper: én nem diétázom, így elolvastam, de nem kellett volna, mert megint megéheztem :lol:

Szerintetek gyümölcsnappal lehet javítani a lábdagadós helyzeten? Mert feleslegesen nem kínoznám magam 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe!

köszi az infót, én is így gondolom....

Szezso!

Édes poci? Aranyos vagy, hogy így gondolod :D

Scooper!

Én is pont erre gondoltam Csunyeszkával kapcsban. Úgyhogy ha valaki paprikás hangulatban lesz, vagy vita alakul ki, akkor ott biza szülés lesz...

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Lányok: nekem is pont ez jutott eszembe, még mondtam is neki, hogy meg ne szüljön :shock: :shock: :shock: ... tényleg annyira felhúzta magát, hogy rossz volt olvasni :roll: :shock:

Remélem, rendben vannak, rossz, hogy nem tudunk róla semmit :(

Mi voltunk az Iguanaban, szuper volt :) ... Csak nekem még mindig nagyon melegem van, egész nap ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Scooper: ez is lehet a szülés egyik "előjele": mármint, hogy így pörögsz, pedig addig nem ... ;) ... isteni menüt raktál össze: jajjjjjjjjj anyám: almáspite, madártej :shock: ...

nekem édesség gyanánt be kell érnem az őszibarackkal, és ha 2nél több becsúszik, akkor már szörnyű lelkifurdalás gyötör :(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Erika: olyan szívesen kölcsönadnám az enyémet (Anita öv), mert én nem használom, nem bírom ebben a melegben ... csak ne lennél olyan messze ... :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jövő héten összeveszne velem valaki?? :lol: :lol:
Majd szólok mikor kell mennem ctg-re és akkor elötte való este!!
Csak az a baj, hogy velem nem lehet veszekedni - férjemnek is csak nagyon ritkán sikerül. Még a terhesség alatt is- amikor pedig vannak hormonok- max, ha 2szer volt egy kis vita.

t-pk

[quote="szezso"]S írta:szezsocooper: én nem diétázom, így elolvastam, de nem kellett volna, mert megint megéheztem :lol:

Szerintetek gyümölcsnappal lehet javítani a lábdagadós helyzeten? Mert feleslegesen nem kínoznám magam 8)

:lol:

Igyál sok-sok vizet (én napi van, hog 3-4 litert is), és só nélkül egyél. Nekem ez működik. A gyümölcsnap nemtudom, hogy leviszi-e, azt nekem nem kellett próbálnom soha. :shock:

KépKép
Kép
scooper

Kata: semmi olyan téma nincs, amire ugrasz? :-)

Csajok, nézi vki a Viasaton az Emberi történeteket? :shock: elég extrém...

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaabe!

köszi az infót, én is így gondolom....

Szezso!

Édes poci? Aranyos vagy, hogy így gondolod :D

Scooper!

Én is pont erre gondoltam Csunyeszkával kapcsban. Úgyhogy ha valaki paprikás hangulatban lesz, vagy vita alakul ki, akkor ott biza szülés lesz...

Akkor nem csak nekem jutott eszembe :lol: Bibinek is, neked is....

KépKép
Kép
scooper

[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumicooper: ez is lehet a szülés egyik "előjele": mármint, hogy így pörögsz, pedig addig nem ... ;) ... isteni menüt raktál össze: jajjjjjjjjj anyám: almáspite, madártej :shock: ...

nekem édesség gyanánt be kell érnem az őszibarackkal, és ha 2nél több becsúszik, akkor már szörnyű lelkifurdalás gyötör :(

Lehet, hogy Noncsim is készülődik. :?:
Madártejet anyósnak, almáspitét apának :lol: Akartam még lekváros buktát, de későn vettem észre, hogy sütős lekvár alig van itthon. :oops: Két buktáért nem kapcsolom be a sütőt, boltba meg rohantam eleget reggel :lol:

Szülés előjele lehet a reggeli hányinger ? Két napja úgy kelek, hogy hasmenés, és kegyetlen hányinger.... :shock: :cry: :?

Neked cukrod ennyire rossz? :shock: Mármint, hogy csak két barackot nasizhatsz?

KépKép
Kép
scooper

Scooper: szerintem iszom annyit, lehet használ is valamennyit, de még így is elég kellemetlen...viszont a sóra nem szoktam figyelni. :roll: akkor kiiktatom...

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="t-pk"]J írta:t-pkövő héten összeveszne velem valaki?? :lol: :lol:
Majd szólok mikor kell mennem ctg-re és akkor elötte való este!!
Csak az a baj, hogy velem nem lehet veszekedni - férjemnek is csak nagyon ritkán sikerül. Még a terhesség alatt is- amikor pedig vannak hormonok- max, ha 2szer volt egy kis vita.

Ha gondolod, én szívesen felhúzlak (persze csak a szent cél érdekében :lol: :lol: ) Csak áruld el, mivel lehet kiakasztani :lol:

KépKép
Kép
scooper

T-pk: Velem akkor 25-én este vesszen őssze valaki. 26-án jó lenne szülni, mert már egyre ingerültebb vagyok. És ilyenkor utálom magam.

Bibi: És mi finomat ettél? Mennyire gyerekbarát ez a hely? Csak azért kérdezem, mert ha Máté megszületett, szeretnénk majd még tél előtt a maciparkba menni, de eddig mindig gondot okozott felétek az ebéd. Csak a HÉV megállóban lévő pizzériát találtuk, és bár nem volt rossz, de jó lenne újítani majd.

Erika: Ilyen csúcsos pocit is régen láttam már! :lol:

Szezso: üdv újra itt! Látod, még pont időben a babaeső előtt. :wink

Scooper: Madártej!!! Imádom! Még sose készítettem. Nehéz? :oops:

[/b]

Kép

Kép
hgrita

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumicooper: ez is lehet a szülés egyik "előjele": mármint, hogy így pörögsz, pedig addig nem ... ;) ... isteni menüt raktál össze: jajjjjjjjjj anyám: almáspite, madártej :shock: ...

Lehet, hogy Noncsim is készülődik. :?:
Madártejet anyósnak, almáspitét apának :lol: Akartam még lekváros buktát, de későn vettem észre, hogy sütős lekvár alig van itthon. :oops: Két buktáért nem kapcsolom be a sütőt, boltba meg rohantam eleget reggel :lol:

Szülés előjele lehet a reggeli hányinger ? Két napja úgy kelek, hogy hasmenés, és kegyetlen hányinger.... :shock: :cry: :?

Neked cukrod ennyire rossz? :shock: Mármint, hogy csak két barackot nasizhatsz?

Scooper: a cukrom rendben van, mert EGYÁLTALÁN NEM nasizok: 3 óránként ehetek CH tartalmú étket, és ezt be is tartom ... csak van, hogy kicsit több csúszik a barackból (mert 3 óránként is meg van szabva, hogy egyszerre mennyi CH mehet :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?