Új privát üzeneted érkezett!

Jó napot mindenkinek!

Tegnap szar napom volt, egész nap fájt a fejem.
Mindegy. Tankönyveket becsomagoltam, a táskába bepakoltam már csak a sallang van hátra, torna és úszáscucc, tisztasági csomi, nevet írni mindenbe :o.
Így elsőben furcsa, vagy 10x néztem meg a papírt mit kértek mert mire végigolvasom elfelejtem. :)

Egyébként mit mondanak meddig kell tutira megfordulni a babának?, annyira nem szeretnék farosan szülni, márpedig vagy 6 hete meg se moccan :(.

Sziszkó: csudaszép a babakocsi (ez nekem is tetszett) :P

Holnap családi banzáj lesz a párom apukájáéknál. Alig várom, kaja hegyek :) (egész héten nem főztem, csak ilyen kisütős husit meg sült krumplit, de már a fülemen jön ki :P)

Na megyek körülnézek a hűtőben :)
Szép napot mindenkinek!!!
anyabebi
 
 


csak próba
anyabebi
 
 


fsdg
anyabebi
 
 

 
 

Hogy kell az avatar-hoz 10kb-ra kicsinyíteni a képet. én 25-nél kissebbre nem tudtam :(
Photoshopom van.
Bénagéza:)))))))))
anyabebi
 
 


Szia Mindenki! :D

Sünci,
Te nem vagy éhes??? :shock: Hogy csinálod? :oops:
(Zsrit: én tegnap is bűnöztem: olyannyira kevés volt a 200 CH, (főleg azért durva, mert 1 dl tejben kb. 4,8 van, tehát 2 dl tejjel már be is kaptam egy tízest :shock: ), hogy hajnal kettőkor hangosan korgott a pocakom, muszáj voltam enni :oops: )
Azért durva, mert husiból tényleg bármennyit lehet enni, abban 0 a CH, de én alapból nem vagyok húsos, ilyenkor nyáron nem is szoktam enni :roll:
Az édesség nem hiányzik, de mikor vacsira leküldök 3 szelet hártyavékony (teljes kiőrlésű) toast kenyeret (szeletenként 14 CH), utána nem győzök vizet inni, mert éhes maradok :oops:
Csak nézem, hogy Pasikáimban mi mennyiség tűnik el (vackor 2 karéj jó vastag, puha kenyérig meg sem áll :lol: ), én meg nyelek nagyokat :roll:

Anyabébi,
sajna nem tudom :roll:

tillidian
 
 


anyabebi:
Ha a dpi-n allitasz akkor az segit!

tilli:
en abonettet szoktam enni (csak reggelire eszem a GLIX kenyeret mert az ugy is magaban tolom le) szoval az Abonettbol van olyan amiben szeletenkent 3.3-3.5 CH van csak. Abbol a tizoraira lehet ennem 3 szeletet. (a tizoraim 20CH) szoval a 3 abonettre rateszek turo-tejfol-pritaminpaprika mixet (amit elore keverek be) jol kenheto, vastagon is lehet . :D erre jon pulyafelvagott, sajtocska, kovi ubi es e melle 2 db paradicsom. Az eddig 13-14 CH kb. Akkor meg 6 CH-nyi gyumit hozzadobok es kesz is a 20 CH. :)
A vacsi is ilyenforman alakul (30CH) de akkor 4 szelet abonettre vagyok hitelesitve. Ugy eltom mint az allat!!! :mrgreen:
Ugy vettem eszre hogy minel tobb novenyi rostot pakolok magamba annal jobban eltom. Az Abonett meg egyenesen zsenialis!

Na megyek, keresek valamit ebedre, szerintem a menu a kovetkezo lesz:
Elore elkeszitett daralt pulykahusi gombaval, spargaval. Ezt serpenyoben osszekutyulom 2db tojassal, ugy talalom. Lesz hozza sult (serpenyos) fuszerezett padlizsan (provance-i fuszeres) ehez 6db teszta (mindig egy fajtat hasznalok, orias csavart tesztak).
Meg egy kis brusszeli kaposzta es gyumolcs (10 CH) az ebedem 50 CH igy.
Yumm!

Nya, jok legyetek, diabetologiai fejtagitas berekeszt ezennel :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok Lányok.
tettem fel képeket a gmail-re az ágynemű garniturákról ami eladó ,és a Kisfiam hordozójáról is/az nem eladó csak szerettem volna megmutatni./A 4 részesről most nincs képem de annak is ugyan ez a mintája.Ide nemtudok feltenni képeket pedig le is kicsinyítettem, :shock: áááááá nemtudom mi lehet még a probléma. :shock: :? vagy mire kell még kattintani vagy mi a probléma?számítógép zsenik segítsetek :? légyszi

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziasztok!!!!!!!!!!
Szilveaaa a korházból van szülésznőm!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kicsike:
kuldd el nekem e-mail-ben, lekicsinyitem es visszakuldom, akkor fel tudod ide is tenni majd oket!
mariaoakley@gmail.com

sünciboglya
 
 


sziasztok kismamik!!! most éppen alszik a banda (apa és fia) ezért van egy két nyugodt percem itt a gép előtt. Elvileg én is aludnék még egy kicsit, de fel kellett kellnem cukrot mérni!!
Pattogó, Zsrit: sajnos én is a diétások közé tartozom, nemcsak Sünci és Tilli.Ha nem lennék terhes valószinüleg jobban bírnám, bár akkor valószinüleg nem is lenne problémám a cukorral-a terhesség során alakul csak ki, utána nyomtalanul el is tűnik. Szenvedés, de mindent a kisbabákért!!!!!
Sünci: a cukrot nálam már terheléssel mérik a laborban, hanem én mérem otthon 4-szer egy nap. Reggel reggeli előtt, majd 2 órával reggeli után, 2 órával ebéd és vacsora után. A diétám a következő képpen alakul: 1 pohár tej (1.5%) és két kis kétszersült. A tízóraim: 1 szelet kenyér,sajt és 1 gyümi, Az ebédem: 1adag hús, 1 1/2 adag zöldség , 3 szelet kenyér és egy gyümi.
az uzsonnám: 1 gyümi (ezt már felváltottam másra, mert délután mindíg éhes vagyok), a vacsim meg 1/2 adag hús, 1 adag zöldség és 2 szelet kenyér (lehet, hogy erre már nem túl jól emlékszem.) A vacsi után 2 órával mérés, majd lefekvés előtt ehetek 1 joghurtot 2 szelet kétszersülttel.
Az egy adag hús az kb. 2kis kétszersültnek megfelelő bármilyen zsírtalan hús, vagy pedig sajt (feta, zsírtalan trapista szerű..stb)
A zöldségekből sem ehetek annyit amennyit akarok. Le van írva kb. mennyi engedett egy-egy étkezésnél. Ugyanígy a gyümikkel is. Pl.eperből egy kis kávéscsészényit, barackból 1-et, almából 1 kicsit, banánból szintén egy kicsit...stb.
Nekem tetszik ez a ch-számolás, talán jobb mint az enyém, főleg,hogy nem is maradsz éhes utána. Mi amúgy is rengeteg friss zöldséget eszünk, mert van kertünk, (uborka, paradicsom, padlizsán, zöldbab, paprika..stb), de mivel még a zöldségeket is ki kell mérnem, abból sem ehetek annyit, amennyit akarok.
Én is bent tartom az értékeket határon belül s a kb. 15 nap alatt, amióta csinálom, talán csak 3-4-szer léptem túl, vagy voltam közel. De tudom, hogy miért. Pl. a tészta nagyon felviszi nekem a cukromat, úgyhogy azt már nem nagyon ehetek. Vagy az elején azt hittem ehetek fitnesst, vagy alpent a tejjel reggel, s kiderült, hogy a cukrom az egekig emelkedik ezektől.
Mindenesetre ügyi vagy te is, s ha tényleg veszélyeztetett vagy a cukorbetegségre, akkor nagyon jó, hogy már most megtanulsz "helyesen"étkezni és a cukrot kordában tartani!!!!

Datolya: ja igen, a torta nagyon hiányzik és úgy általában az édesség. Most találtam egy 0%-os jégkrémet és azt próbálgatom hová tudnám besúvasztani ebbe a nyamvadt diétába. Nincs benne cukor, s elvileg ehetem.
Kérdezted mennyire bírja Iliasz a kilengéseket. Nagyooooon!! Ő imád társaságban lenni, utána nem lehet hazahozni. Szereti az embereket, a zenét, a táncot-mindent ami egy falusi bulival, eljegyzéssel, esküvővel együtt jár. Nagyon aranyos ilyenkor, csak nagyon oda kell rá figyelnünk s ez egy kicsit fárasztó nekünk, de nem mennék sehová nélküle!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Zsrit: aranyos vagy, írnék én magunkról, de általában csak annyi időm van, hogy pár dolgot itt lereagáljak (már amire emlékszem egy-egy oldal elolvasása után!!)
A kisfiam úgy tűnik megnyugodott egy kicsit s mintha érezné, hogy hamarosan jön a kistestvérke, még anyásabb lett. Amit egyáltalán nem bánok, mert imádom amikor "rajtam lóg". :D Tegnap előtt rátetette a kezét a hasamra és akkorákat rugott a hugica és ő nagyon élvezte. Vigyáz is rám és sokszor megpuszilja a hasamat.
A kicsi lányom sokat mozgolódik és már nagyon nyom alul, valószinüleg befordult fejjel lefelé, bár nálunk ez tök mindegy,mert hiszen császárral szülök majd. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, pedig annyi mindent kell még csinálnom a világra jötte előtt. A kiságya is fent van a padláson, ruháim meg nagyon kevesek vannak. egyelőre senki nem adott, csak a fehéreket választottam ki a kisfiam rugijaiból és bodijaiból, de majd elmegyünk vásárolni valamikor szeptemberben. Jövő héten megyek diavitológushoz, laborba és a nőgyógyászomhoz is. Szeretném ha már kiderülne pontosan a császár időpontja, mert szeretne jönni a nevelőanyukám a szülésre.
Szóval kb. ennyit rólunk!!

Sziszkó: sajnálom, ami veletek történt, de szerencsére nem lett nagy baj!!!!!!!! A kicsid valószinüleg azért nem "szólalt"meg utána, mert érezte, hogy nagyon megijedtél.
Tök jó, hogy ennyi mindent vásároltatok-annyira irigyelek mindenkit, akinek már megvan szinte minden. úgy szeretnék én is csavarogni és kisruhákat vásárolni!!! De sajna nekem nincs pénzem, így a férjemre kell várnom.

Nita: Te is ügyi vagy, hogy megvan már minden a kis Barninak!!!!

most megyek, mert ébredezik a családom
sok puszi Mindenkinek!!!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Betty akartam mondai hogy adok én neked ruhát............de hát nem M.o-on élsz....... :)

valakinek küldök mmst felteszi de nekem a képet? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicsiket babajárgány ügyben! :lol: :wink:

Nita!
Én szívesen segítenék,de béna vagyok ehhez! :oops: :oops: :oops: :oops:

Betty!
Nem akarok tolakodó lenni a kérdésemmel és ne válaszolj,ha nem akarsz,de a férjeddel nem közös kasszán vagytok?Nem akkor mész vásárolni,amikor Te akarsz? :roll: :shock: :roll: :shock:
Ha programozott császárod lesz,akkor nem Te leszel az uccsó köztünk! :wink: :wink: :lol:
Gondolom október közepén meglesz a kiscsaj! :lol: 8) :wink:

Anyabébi!
"Na megyek körülnézek a hűtőben" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tetszett! :lol: :wink: :wink:
De ne egyél ma este túl sokat,hogy holnap tudjál jó sokat enni! :wink: Ha dőzs,akkor legyen dőzs! :lol: :lol: :lol: :wink:

Tilli!
Dr House rajongó vagy? :wink: Régen én is néztem,de párom ki nem álhatja azt a sorozatot,így muszály volt leszoknom róla! :?
Viszont a Helyszínelők minden fajtáját(sima,New Yorki,Miami) imádom! :lol: :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szisz semmi gond........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép jó estét!
Tegnap késő este értünk haza, és nagyon fáradt vagyok azóta is. :wink: Egész nap olyan voltam ma, mint a mosott sz.r... :oops: :) Majd holnap jelentkezem! Képeket teszek fel gmail-re.
Nita: Nekem nyugodtan elküldheted. :wink: :D
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
bobóbaba
 
 


Sziasztok Lányok!

A 20-át együtt töltöttük a férjemmel, nagyon szuper volt! Aztán ma reggel megint anyáéknál kötöttem ki, de próbáltam megbarátkozni a sorsommal, így jobban sikerült a nap, mint ahogy gondoltam. Tesómékkel meg az ikrekkel Szabadi-Sóstón voltunk majdnem egész nap, még a vízibiciklizést is bevállaltuk a két picurral, képeket majd hozok! Talán holnap, de nem ígérem...
Ma éjjel egyedül alszom (illetve a cicával), aztán holnap megint jön haza és hétfőn már együtt megyünk Pestre. Betankoltam könyvekből, mert azt hiszem, hogy leginkább pihenni fogok, azon kívül, hogy találkozom egy-két pesti barátommal.
Úgyhogy jövő héten valószínűleg nem tudok majd jönni, sőt utána (Debrecen) sem 2 hétig, majd azért próbálok életjelet adni magamról.
Holnap azért még jövök!
Jó éjt Mindenkinek, én hulla vagyok...!
Vendég
 


Ja, szekszárdi halászlét vacsiztam...hmmm de fincsi volt! Még az ikrek is megkívánták olyan jóízűen ettem, nekik is muszáj volt 1-1 kistányérral adni. Lilike kanalazta befelé, mint aki 1 hete nem evett, közben meg mondta egyfolytában: jaj-jaj-jaj-jaj, cípi, cípi, jaj-jaj-jaj-jaj, cípi! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


betty:

Hat igen, nem egyszeru ez a cukor dolog, de tenyleg, jobb ha az ember beleszokik es kesobb nem adodik tobb gond :):):)

Joejt lanyok, en most el egy jo idore.....
Kellemes hetveget mindenkinek!

sünciboglya
 
 


Tesóm csinálta a mai napról, én is ott vagyok a nagy hasammal :D
http://www.picturetrail.com/flicks/7484928/preview
Vendég
 


Eszti, nagyon aranyosak a balatoni kepek :)

Otletes is ahogy a tv-ben uszkalnak a halacskak a kepek elott!:)
Szep a pocid!!! :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok! :P

Barátnőmmel voltunk vacsizni és moziban, nagyon jó volt, "anyuka-nap" :lol: (ő is lepasszolta a 2 manóját és kimenőt adtunk magunknak :wink: )

Betty,
Ez durva lehet, hogy napjában többször Te méred a cukrodat! :roll: (mennyi volt a terheléses, ha csináltak ilyet?)
Érdekes ez a diéta! Nincs megszabva a CH, és az, hogy mennyi gyors, mennyi lassú? :roll: (nekem pl. nem szabad reggelre tejet innom, mert az gyors CH, és megdobná a cukrot, csak 10óraira lehet :roll: )

Ó, szegénykém, nem is tudom, hogy bírnám én, ha nem volna nálam pénz...(én mindig eldugok "ínséges időkre" :))

Sünci,
kipróbáltam a módszeredet: óracsörgés reggel, kitámolygás a konyhába és félálomban reggeli :roll: hmmm :oops:

Sziszkó,
igazából House-t most azért nézem, mert a 24, a Médium, a Született feleségek és a Numbers (itt Gyilkos számok-ra fordítják) "elfogyott" :lol: - szóval nagy sorozat-fun vagyunk Apával, ő tölti le, gyakorlatilag minden megvan itthon, de pssszt!!! :oops: :lol: - TV-t nem nézek, mert idegesít, hogy alkalmazkodnom kell kezdési időhöz, reklámot nyomnak, stb. de így esténként, ha Vackor már alszik, bizony "lecsúszik" 1-2 film :lol:

Másik topikban egy csajszi majdnem lekéste a saját szülését, annyira nézte Jack Bauert :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - a férjének úgy kellett kitaszajgatni az ajtón :lol: mire a kismami: "miért, úgysem kezdik el nélkülem" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - 4 óra alatt meg is lett a baba, pedig először szült :)

tillidian
 
 


Jó reggelt!

Korán keltem, látom én vagyok az első.
Hajat mosok aztán edzek a nagy zabálásra :mrgreen:
Gondolok majd rátok :))

Sorozatok: Belépnék a fun klubba, Vészhelyzet-fan, Grace klinika-fun, Dr.House-fun. Megszállott "klinikológus" vagyok. :mrgreen:
(az anyukám ápolónő, a János kórházban nőttem fel :))

Na szép napot nektek, este olvasok addig is tessék írni :)

http://moshatopelus.blogspot.com/2008/0 ... lapok.html
anyabebi
 
 


Egy indiszkrét kérdés: néha van olyanom mintha beleszúrnának valamit a puncimba :oops: hirtelen, mindig megijedek. Valaki?

http://moshatopelus.blogspot.com/2008/0 ... lapok.html
anyabebi
 
 


Anyabebi, én voltam az első :D :D :D csak írni még nem volt erőm :? ilyen érzés nekem is szokott lenni, ritkán, de éreztem már, tök rossz. Én is meg szoktam ijedni :( :roll: de miért lenne ez indiszkrét??? Azért vagyunk, hogy az ilyesmiket megbeszéljük...
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Végre sort kerítettem az írásra :roll: , azért olvasgatlak benneteket kb. kétnaponta, de visszaírni már rendszerint nincs erom. Már nehezemre esik hosszú ideig a számítógép elott ulni, a bokám, lábam pár napja dagad, elég kellemetlen tud lenni, foleg este, szét akar durradni és zsiborog is :cry: ......na de úgy veszem észre ez a mai esos ido segít rajta :lol: , mert ma reggel már úgy keltem, hogy elég szépen "leapadt" !
Hozzátok is elért már az eso? Olyan jó, végre ki tudom szelloztetni rendesen a lakást, de sajnos holnaptól megint jon vissza a meleg.......szeretem a nyarat,meg a meleget, de így kismamaként... :evil: :evil:

anyabébi, nekem is szokott olyan lenni,mintha alulról "szurkálnának", nemtom mitol lehet :roll:

Moncsi, orulok, hogy hazamehettetek :wink: :D

Tilli, láttam te is a szopipárnásoktól vettél ágynemugarnitúrát és szopipárnát......mi is, mult szombaton voltunk érte Budapesten....a kérdésem az lenne, hogy a baldachint hogyan kell rátenni a vasra? :oops: Mármint neked volt valami zsinór belehúzva az anyagba, amivel osszeráncoltad ? Mert az enyémben nincs semmi.....kulon kell vennem??? Remélem érthetoen írtam le, hogy mit szeretnék kérdezni :oops:

Sziszkó, mi meg mult szombaton csináltunk ilyen bevásárlókorutat, mint ti a héten....mi is voltunk a Bippában, ott vettuk meg a légzésfigyelot,meg pár apróságot, takarókat, orrszívót, pelenkázóra feltétet, stb.!
Gratulálok a járgányotokhoz :wink: Nekunk is ki volt nézve a Pierre Cardin PS 682, voltunk megkukkantani, de a Brevit fogjuk megvenni. :wink: Egyébként a két kocsi nagyon hasonlít egymásra, csakhát a BREVI olasz, dupla annyiba kerul, :oops: , de a párom is odavan érte :D

Most éppen kiságyat keresgélek, a pelenkézókomód már megvan, natúr fenyo, jó nasszív és hatalmas a pelenkázófelulete! :wink: A Lidlben vettem hozzá polcokat, amiket felrakunk folé a falra, nagyon jó árban voltak !!!!!!
Kiságyat is natúr fenyot kell így vennem, ágynemutartósat szeretnék mindenképp, ehhez ragaszkodom!! Ugy néz ki megtaláltam a megfelelot, a netrol fogom megrendelni !

Csajok, akik diétáztok, meghajlok elottetek, minden elismerésem a tiétek ! :roll: Nem tudom én hogy bírnám ki :oops: :oops:

Egy kérdés: ti milyen matracot vettetek vagy vesztek a kiságyba? Sima kókuszt 6 cm-est vagy kókusz+molitan 8cm-eset??? Gyorsan el kellene dontenem, mert a kisággyal egyutt szeretném megrendelni a netrol, mert nagyon jó árban van nekik! Mivel nincs koztuk árban csak minimális kulonbség, én a vastagabbikon gondolkodom, de elfogadnák tanácsokat, akiknek van tapasztalata, hogy melyik a jobb? Elore is koszi :D

Ne hari csajok, akikhez kulon nem szóltam, de most ennyire futotta, megyek kortés sutit sutni........
ginuska
 
 


De kérdésem nekem is van :D :D :D : Ti hogy fazoníroztok??? Én már nem látok semmit a lényegből a hasamtól :roll: úgyhogy csak úgy érzésre, aztán alulról tükörrel leellenőrzöm :lol: de nem az igazi így...a férjem mondta, hogy segít, de nem akarooom!
Vendég
 


Eszti, jók a fotók! Fazon: én háromhetente megyek kozmetikushoz e célből, lekapja, aztán részemről a fáklyásmenet... Az kéne még, hogy itthon szórakozzak vele. Lassan már a csatos szandálok is kihívást jelentenek, nemhogy egy fazonírozás. :roll:

Lányok, tényleg érdemes kizarándokolni a Bippába, megéri? Olyan baromi messze van, de jövő hétre tervezek egy beszerző körutat én is.

Ma, ha minden igaz, találkozom egy szülésznővel a kórházból, hát kíváncsi leszek...

Kép
szilveeaa
 
 


SZiasztok!

mrsparis: ciki, nem ciki én apusra bízom a fazonírozást. :oops: Felállni is már csak segítséggel tudok, hajlongás nem megy. Igazság szerint már naggyon terhes vagyok.

Na megyek, akartam még írni, de jönne apus ide. Majd du. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Még nem indultunk, gyorsan szólok.

Fazon: Épp tegnap estem át rajta mert már nem várok apánkra.
Kád szélérle, szemben tükör. Pikk-pakk lekaptam az egészet. :)
Múltkor rettegtem, féltem apánk lenyúzza bőröstöl :mrgreen:
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Sziszkó,nagyon tetszik a babakocsitok!És nagy szerencse,hogy nem történt bajotok az autópályán!!

Szurkálás,nálam is van,szerencsére elég ritkán.

Fazon.....hmmm.Apára bízom,bár most egy kicsit el van hanyagolva. :oops:

Diéta:biztosan bele lehet jönni,de ez nekem iszonyat bonyolultnak hangzik,és hálát adok az égnek,hogy nekem nem kell diétázni.Mert ha én egyszer megkívánok valamit.....
Paris:nagyon jók a képek!

Kókuszmatrac:én már nem is emlékszem,hogy hány centis.A lényeg,hogy a Panni ágyát matracostól megkapja Tamara.Csak azt nem tudom,hogy Panni min fog aludni....

Kép
Kép
zanikó
 
 


Na jó, akkor nem csak én bénázok a fazonírozással :D :D :D

Diéta: minden tiszteletem a diétázóké! Én meghalnék pl. kakaó nélkül, ma már kettőt ittam :oops:

Most válogattam ki Tofi 56-os meg 62-es ruháit...hát annyi van neki, hogy 5 bébit is lehetne ennyi ruhába öltöztetni :D igazi topmodell lesz a kiscsaj :D ezeket itt hagyom anyukámnak kimosásra, aztán amikor költözünk, már visszük magunkkal.

Ma takarítok, mosok, főzök, jönnek haza anyuék és a férjem is este 7 körül!!! Még a körmeimet is meg kellene csinálni, de a lábamat pl. már szinte nem is érem el...

Köszi Csajok a képdicsiket! Az ikrek nevében is.
Vendég
 


Nnnnna 68-ig átválogattam a ruhákat, meg az ikrek csecsemő-játékait is. Hoztam egy képet, ezekbe a zsákokba csak 56-68-ig ruhák vannak! :D
Kép
Vendég
 


Úristen, 51 nap!!! Nemrég vártam, hogy menjen 100 alá, most meg 2 nap és 50 alatt vagyok :!: :!: :!:
Néztem az előbb, hogy már van 2010 májusi topic is-mi már "nagy öregeknek" számítunk itt... :D
Na jól van, nem írom tele az oldalt :roll: :oops:
Ikrek elmentek kisvasutazni Pestre, úúúgy hiányoznak :( mi lesz velem egész jövő héten??? :shock:
Vendég
 


Eszti nagyon szupi a videó összeállítás......cini vagy rajta!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
én tükör segítségével "kopasztom" ott magam..... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok :)

tudom - tudom Betty :) ezer bocs hogy kihagytalak, máskor mindíg megemlékezem Rólad is mint szenvedőről, tudod, csak most nem jutott eszembe ...
Örülök hogy jól vagytok és a kisfiad is békésebb :)
- pénz dolog :( - mi gyakorlatilag külön kasszán vagyunk ezáltal nem várok a vásárlással másra, mindkettőnk vesz ezt - azt ...
rossz lehet kiszolgáltatottnak lenni anyagilag - még élénken emlékszem a volt férjem kapcsán mikor az ikrek születtek :? :?
De reméljük hamarosan Nálad is indulhat a beszerző körút :)

Nita :)
MMS :) :) - ha Nekem küldenéd abban max. én gyönyörködnék :lol: :lol: - pont tegnap néztem hogy én még a gmailre sem csináltam albumot ... egyébként pocakos fotóm NULLA azaz 0 db van

Eszti :)
tök jó a videó :) édesek vagytok! jó nagy a pocid is már!!
DE nehogy már ne gyere!!!!! Te vagy az egyik topic "motor" aztán meg három hétig nem tududnk majd rólad ....

Ja és fazon:
nálam is ez fix, 3 hetente kozmetikus - ő gyantázza aztán viszlát ... ez most sem változott.
Ezzel nem sem vagyok hajlandó otthon bíbelődni :D

Szilvi :)

csatos szandál :lol: :lol: Nekem is van egy két bonyolultabb darabom amiket nyögve fuldokolva és izzadva szerelek fel le magamról :lol: :lol:
holnap megyek a masszőr/dúla csajhoz szülésfelkészítőre egyébként ...
végül akkor Te is váltottál kórházat??

Till :)

akkor a párom imádna Nálatok lenni!!
ő is sorozat fun :lol: :lol: - na én nem 8) de mind1, minden nem stimmelhet ...
Én is 4 óra alatt akarok szülni!!!!!!!

Anyabébi :)

nekem ilyen szúrás hál' istennek még nem volt ...
bár össze vissza derekamba hasamba stb. már jönnek mindenféle szurkálások :?
ja és szerintem megfordulni még van ideje ... olyat is hallottam már aki az otolsó napokban :shock: :shock: fordult be

mindenkinek szép hétvégét!

R

Kép
zsrit
 
 


Zsrit, de cuki vagy; "topic-motor"-ez jól esett :D :D :D elviszem a laptopot mindenképp meg a vezetéknélkülit, aztán valakire rácsatlakozom, ha sikerül :oops: :oops: :oops: ha nem, akkor max. netkávézóból tudok jelentkezni néhanapján...utána költözünk és ha bekötötték a netet, már jövök is :D ha csak nem szülök akkor :lol: :lol: :lol:

Sorozatok: én anyuméknál egyfolytában Comedy Central-t nézek, ott nagyon jó sorozatok vannak, bár néha kissé fárasztóak...amúgy leginkább Viasatot nézek (Gordon Ramsey, Topmodell leszek a két kedvenc) vagy Spektrumot. Ma mondjuk :oops: :oops: :oops: egész idáig a Playboy Villa lányait néztem, nem tudom mi lesz a kiscsajomból :lol: amúgy óriási Szex és New York fan vagyok, akármikor, akármilyen mennyiségben tudom nézni, pedig szinte betéve tudom az összes részt :shock:

Húúú csajok, elkezdtem takarítani, addig jutottam, hogy csináltam 2 mosást+teregettem, kitisztítottam a macskaalmot (nem nyúlok bele!!!) meg felsöpörtem, felmostam az alsó szintet, de muszáj volt lepihennem :roll: :oops: még hátra van a nappali meg a felső szint rendberakása meg megsütni estére a férjváró vacsit!
Vendég
 


Hahó! :D

Anyabébi,
sorozat-fun klubba felvettünk! :wink: :lol:
Szurkászás nekem is szok lenni, sőt: a hasamban is :roll: - néha, ha hirtelen mozdulok, olyan, mindtha késsel végigvágnának a pocakomon itt-ott :roll:

Ginuska,
nem kell hozzá semmi pót-alkatrész! :D Én is 1 órán át vacakoltam, 4x fűztem fel, mire rájöttem! A baldachin textilt a közepénél fent kell elkezdeni felfűzni (van ott 2 lyuk középen), de úgy, hogy ahol avas "U" alakú felső részének két vége van, azt kezded el a textil közepén bevezetni. Szóval, minta "hátulról" fűznéd fel. Macerás, mert szűk is a textil közepe, szóval össze kell kicsit préselni a vasat. Utána a vas szárára fordítva rakod rá ezt az "U" részt, a tartó szára középen lyukas, oda kell bedugni az "U" vas két végét.
Szólj, ha nem sikerül, küldök privit!

Borotva:
bemászom a kádba, egy kis kézi tükörrel és egy lámpát pont oda világíttatok, oszt' hadd szóljon! :wink: - Én teljesen leborotválom magam ilyenkor, nem csak "fazon"t igazítok :D

tillidian
 
 


Zsrit,
küldd át Apát, enyémmel jól meglesznek :lol: Ő most Start Trek-et néz :lol: (kb. 500 DVD van csak sorozattal, lemezenként 12 film :shock: )

Zanikó, Eszti,
aszittem, soha nem szokom meg a diétázást!!! :oops: (még az orvossal is veszekedtem, hogy értse már meg: 35 évig nem reggeliztem, soha nem éhezem meg dél előtt, most sem vagyok hajlandó, meg el is híznék...erre közli: jó, akkor jöjjek vissza 2-3 év múlva, majd beülteti a kanült a vénámba, és akkor nem kell minden inzulinnál újra szúrni :shock: merthogy addigra durán cukros leszek!- szóval megembereltem magam, és 1 év alatt sikerült is rászoknom a diétára, most már automatice megy :P ja: és mióta 6x eszem egy nap, fogytam :roll: na jó, ez még a terhesség előtt volt! Azelőtt meg max 3x ettem egy nap, délben, este 7 körül és éjjel 2 körül, vagyis: inkább zabáltam :D

tillidian
 
 


csajok én megdöglök.....meleg vaaaaaaaan :(
pedig be van borulva és a szél is fúj.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tilli, koszonom szépen a részletes tájékoztatót :D , mivel még a baldachinvasat nem vettuk meg, és nem volt így alkalmam szemrevételezni, nem is gondoltam volna, hogy egyenesen arra kell felfuzni! :oops: :oops: Na majd ha megjon az ágy és a vas is, akkor megpróbálkozom vele és ha esetleg nem menne, majd jelzek :lol:

Csajok, nekem is nehezen megy a fazonírozás, vagyis jobban mondva a csupaszítás :lol: , nekem meg apa nem akar segíteni :roll: , pedig már tobbszor megkértem rá :!: Azt mondja, O fél megcsinálni, merthogy mi van, ha megvág.....
de majd megmondom neki, hogy itt a fórumon mindenkinek a férje csinálja :D

Eszti, sajna én nem tudtam megnézni a fotóitokat,nem indul el, csak a halacskák úszkálnak....nemtom miért....majd még megpróbálom még1x elindítani

Szilveea, hogy érdemes-e elmenni a Bippába? Attól fugg, mit szeretnél venni... a légzésfigyelo pl. szerintem ott a legolcsóbb (angelcare), de a tobbi cucc máshol is kb. ugyanannyi! Mi azért mentunk oda, mert nem messze onnan lakik a "szopipárnás" csaj, de egyébként az internet alapján nekem még a "minimano" lett volna nagyon szimpi, nagyon jó akciók vannak, szerintem a kínálat is nagyobb, mint a Bippában, de az már messze lett volna! A férjem pedig nem akarta egész Budapestet végigjárni :lol:
ginuska
 
 


Sziasztok :D

Anyabebi: Jó, hogy felvetetted a témát, mert nekem is szokott ott szurkálni, és nagyon kellemetlen. Csak én nem mertem rákérdezni... :oops:

Eszti: Nagyon jók a képek. Édesek a lányok, te meg tényleg szép kismami vagy. :D Nem szabad ennyit dolgozni!!! Tessék pihenni is!!! :D Persze tudom, könnyű mondani... Én is ilyen vagyok, ha elkezdem, addig nem nyugszom le, míg az egész lakást meg nem csinálom. :roll: :lol: Mi finomság lesz a férjváró vacsi??? :wink: :lol:

Till: Borotva: szintén, csak én nem viszek se tükröt, se kislámpát... Apa ellenőrzi, ha végeztem. :lol: :lol: :lol: De már egyre nehezebb. Át is akartam adni neki, de nem nagyon akarja bevállalni. :roll:

Az összes diétázós előtt le a kalappal!!! Én csak zabálok egész álló nap össze-vissza. :oops: :oops: :lol: :lol:

Nita: Nem küldted a képet.
bobóbaba
 
 


Az előbb kimaradt:

Monica, hol vagy??? Ha jól emlékszem tegnap utaztak haza, reméljük csak a fáradság miatt nem jön! :wink: :wink: :wink:
bobóbaba
 
 


baba nincs meg a számod!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bobó, köszi, de már akkora vagyok, mint egy bálna :? :roll: a lányok viszont tényleg édesek :D
Azóta már megcsináltam a felső szintet is, egy rakat megszáradt ruhát behoztam, összehajtogattam, tesóm jött még áthozott nekem egy csomó előkét, textilpelenkát meg egy kistakarót, úgyhogy megint kihúzhatok egy pár dolgot a listáról. Kaptunk rózsaszín csipkés baldachint is, olyan szééép!
Lábamat már megpedikűröztem, kezem félig kész. Fürdök, lakkozok, aztán dobom be a kajcsit a sütőbe. Ja, egyébként pikáns csirke lesz a vacsi.
Gondoltam ezek után majd pihizek, de addigra meg felébrednek az ikrek (már hazaértek a vasutazásból), úgyhogy abból sem lesz semmi, de ez egy ilyen nap... :D
Vendég
 


Lánykák,
ti vettetek már cumisüveget, sterilizálót, mellszívót és társait? Nameg piperecuccokat: babafürdetőt, hintőport, popsikendős stb.
Most jöttem rá, hogy ilyesmi is kéne :roll:
Itt a kórházban nem adnak semmit. Pelus (napi 7- 8 ), textilpelus, popsitörlő, hintőpor tuti kell a szülés utánra...

tillidian
 
 


Till én minden olyat is megvettem már........csak kifőzni kell őket...... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na csajok, én búcsúzom, holnap tuti nem leszek, jövő héttől meg bizonytalan, ahogy már írtam! Azért gondoljatok rám és ne felejtsetek el, jövök, amint tudok!!!

Pusza!
Vendég
 


Till: Cumisüvegünk van 3db, sterilizálónk is van. Mellszívóm még nincs. :) Babakozmetikumok közül van 1 babaolaj, 1 csomag törlőkendő, 2 db. pelus, 1 babafürdető, meg 1 testápoló. (Persze ezek is csak azért mert úgy kaptuk őket. :oops: :lol: :lol: )
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem azt mondta a védőnőm, hogy a gyógyszerári készítményeket használjam majd. Viszont amit kaptunk, az állítólag nagyon jó, és még ekcémás bőrű babáknál is lehet használni. (Babe) Gyerekbőrgyógyászaton dolgozó ismerőstől kaptuk. Most legyek okos....

Nita: Küldtem privit. :D
bobóbaba
 
 


Bobóbaba!
Néztem a képeidet,csinos pocak! :lol: :lol: :lol: :wink:

Eszti!
Pontosan tudjátok már mikor költöztök "ki"? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes lehetett lilike! Lásd:cipi,cipi..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked is extra pocakod van már! :lol: :wink:
Én most tartok 67 napnál,de nekem már ez is ilyesztő! :shock: :shock:
Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de nekem a 20.-ik héttől iszonyú gyorsan mennek a napok! :roll: :shock: :shock:

Tilli!
Mit néztetek meg a moziban? :lol:

"miért, úgysem kezdik el nélkülem" :lol: - 4 óra alatt meg is lett a baba, pedig először szült "

Hacsak ezen múlik,akkor én is a tv előtt fogok az uccsó pillanatig ülni! :oops: :oops: :wink: :wink:

Anyabébi!
Nekem eddig nem szúrkált még ott lennt,de barinőmnek is volt ilyen a 33.-ik hét környékén,de elmúlt neki. :roll:

Ginuska!
Megnéztem a Brevi babakocsit,tényleg nagyon hasonlít a miénkhez! :lol: Jó választás lesz szerintem,ha ezt veszitek meg! :wink:
A babaágyat honnan rendeled meg? :?: :?: :?: :?:
Mi is netről rendeljük,mindjárt belinkelem.Ezen a képen nincs hozzá ágyneműtart,de rendelünk hozzá(ehhez én is ragaszkodom) és azzal együtt 23 ezer ft lesz.
Ja és hűek maradtunk a kiságy nevéhez,az is Martin,mint a pici fiam! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

http://www.tikotiko.hu/images/kisagy-za ... artin3.jpg

Matracot is innen rendelünk.A kókuszmatrac 6500 ft,a a120X 60 -as.A kókusz+molitan matrac az mennyiben másabb mint a sima kókusz? :roll:

Szilveeaa!
Na,milyen volt a tali a szülésznővel?Szimpi? :D
Igen,tényleg érdemes elmenned a Bippába!Szerintem jó áron lehet kifogni cuccokat!Mi nem csak a babajáegányt vettük ott,hanem kis ruhákat is vettünk,nagyon édesek! :D

Fazon:Én se variálok vele,tükörrel itthon lekapom az egészet! :)

Zanikó!
Hát ha a pici örölkli panni ágyát,kénytelenek lesztek panninak újat venni,nem? :)

És végül rakok egy pocifotót,ma készült!

Kép 30+3 nap :-)))

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó, a kókusz+ molitan olyan, hogy a két kókuszréteg kozott van szivacs......azóta próbáltam rákeresni a neten és teljesen eltéroek a vélemények, vannak sokan, akik a sima szivacsosra eskusznek....mindenesetre azt a kovetkeztetést szurtem le, hogy a kombinált verzió jó választásnak tunik :wink: !
A kiságyat mi itt Szlovákiában rendeljuk meg, azt hiszem Csehországban gyártják ezeket a kiságyakat, majd rakok fel képet, ketto kozott vacilálunk! Nem a legolcsóbb, de nem is a "csillagos ég" kategória ! Mindenesetre nagyon szépek!

Gyakorló mamik: szerintetetk melyik praktikusabb? Ha a kiságy oldala leengedhetos vagy pedig az, amelyiké nem, hanem 2-3 rács kiveheto??? Kérlek segítsetek :roll: Kép scarlett kiságy
Kép Jarda kiságy

A 2. képen ami van, az tetszene inkább, de talán annak az ágynemutartójának nincs fedele és azért az szerintem praktikus dolog, egyrészt, mert nem megy bele a por, másrészt pedig hogy nem lehet belelátni, ha a fenti pozícióban van a kiságy! Egyébként "csak" 2 pozícióba állítható mindkét kiságy, az szerintetek elég??? :roll:
ginuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: