Új privát üzeneted érkezett!

Andi, Kisgyőrben voltunk anyóséknál :)

Süti, gyere költözz, bár itt nehezebb lenne a füvesítés, de vakondok fix h nincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, a szembeszomszéd meg egy fapics. szóval jó csere lennél :D :D :D :D

én is kérek majd ilyen smiléket!!!!!

Este megkívántam a kólát :oops: :oops: s ittam egyet.. jégkockával hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lucám meg úgy bepörgött tőle, hogy azt hittem szétszakadok :shock: :lol: :lol: :lol: buli volt :D

vicger

Aaaaaazta Andi,nem semmi,nem röhög,IRIGY,bár én inkább itt énekelnék mondjuk a Dóra helyett:
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/4700 ... zoveg.html

sutimano76

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,privi azt írja ki hogy rossz az oldal,de talán itt megkapod:
[quote]M írta:ondjuk 10-11 körül megfelelne nektek??????Bár fent vagyunk már előbb de apikának addig sorozata van,és mostanában annyira ügyesen dolgozott a kertbe,hogy ennyi a minimum amit megérdemel,hogy nyugibba megnézze.

Andi,mindjá küldöm,kösziköszi

nem is 6kor akartunk kopogtatni ... :shock: :lol: :lol: :lol: ... persze: fél 11 körül ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na nnnnnneeeeeeeeem,Kriszti Ti gyertek,emlékszel gyerkőcöknek is jobb a kertben!!!

sutimano76

Süti,ezt én is nagyon szeretem :) Meg mindent,ami zene.Gyerekkoromban minden este színházban énekeltem.Nekem nagyon hiányzik

Kép
v.andi

Az okés Brumi!!!!!!!!!

sutimano76

Sziasztok lányok! Bexnek mára annyira felpuffadtak az ajkai remélem nem szül meg!! :cry:

Kép
lipót beatrix

Süti, Te vagy a fiatalabb, én meg az öregebb és a több :lol: :lol: :lol: :lol: már ha csak a gyerkőcök számát nézem :D :D :D

Bibi, ctg-s privit küldtél? el is felejtettem mondani, nagyon tuti lett a hajad!!!! nagyon tecc!!!

Szerintetek honnan kerülnek elő a muslincák? honnan tudják, hogy gyümi van a háznál? Milyen fejlett szaglásuk lehet? meg mérték már egyáltalán? s hol vannak, mikor nincs gyümölcs? Vagy eleve a gyümiben vannak kódolva, s egy bizonyos érettség után dekódolva?

vicger

Na jó Andi hagyd abba,mert már nincs ilyen sárga mint én!!!!Melyik színházba????
Amúgy Ati nagy szerelem!!!!!!!!Számomra.Ezt apa is tudja!!!

A másik kedvenc és hát innen a lányom neve:Vágó Bernadett
http://www.youtube.com/watch?v=LgJpERLIeaQ

sutimano76

Süti,állami operaház gyerekkórusában,így az olyan operákban,amiben gyerek van,abban mindben :oops:

Kép
v.andi

Kriszti a nővéremnél ez nagy kérdés,szte a muslinca csak LESZ,a gyümiből szte.

sutimano76

Szia Bea! :)

Csak nem fog ma beindulni ;) hányadik hétben van most ? nincs vonalzója, így nem tudom....

vicger

Andi, basszus, Te tényleg ilyen híres vaaaaaaaaaaaagy?????????? :shock: :shock: :roll: :wink: :)

vicger

Süti, számomra is roppppppant gyanús ez a muslinca ügy.... de akkor ilyen alapon, simán megesszük a dögöket....

vicger

Muslinca: nagyon utálom.Eszem egy kis gyümit az ágyban :lol: , de mire végzem tele a szoba velük.

V.andi: mi szűzre gyúrunk, de nem szeretném szeptemberig húzni. Bár amennyire szeretem már most ezt a két kis nyavalyást, még az is lehet.
Szept.07. férjem szülinap
szept.02. házassági évforduló - szóval azt már mondtam leendő apucinak, hogy akkor le van tudva az ajándéka :wink:

t-pk

Hát ez nem semmi,szóval most a kalapom emelem lefele,és onnan nem kerültél színpadra,akkor mit is akartam én?????Nálam a szolfézs tette be a kaput.4 év zongorázás és egy álom lett oda miatta.

És bocsi mindekitől,de csak is a pasi miatt még egy kedvenc:

http://www.youtube.com/watch?v=cFlhAEDL3yQ

sutimano76

Süti,Danit választottam.Lehetett volna rá lehetőség,de inkább anya lettem. :oops: :oops: (írtam privit)

Kriszti,muslincákat én sem értem,honnan a francból kerülnek elő :twisted:

Kép
v.andi

Szerintem nem sok jobb dolog (áldás) van annál, ha valakinek szép hangja van. Én is mindig erről álmodtam, de álom marad.

Majd amikor megkérdezik, hogy szoktam -e énekelni a gyerekeknek:
- csak, ha rosszak :wink: :wink:

t-pk

Vicger: Nem tudom miért nem jelenik meg a vonalzó? De ha minden igaz akkor ma tölti a 36 hetet! Szerinted is jelent valamit, ez a megváltozott száj? Vagy már megint kezdem túl aggodni a dolgokat? :)

Kép
lipót beatrix

Annyit beszéltünk a muslinca miatt a gyümikről, hogy megkívántam - de nem merem felhozni az ágyba a muslincák miatt :?

t-pk

A tapasztaltak azt mondják, hogy megdagad a száj körül a szülés közeledtével. De azt senki nem mondta, hogy mennyivel elötte - 1nap vagy 1 hét?

t-pk

T-pk,ez aranyos.
Nekem nővérem azt mondta,hogy ---megjegyzem képzés nélkül-- nem különlegesen szép,de tisztán énekelek,szóval Bernit már kínzom vele egy ideje,igaz inkább csak musicalakat kapott tőlem.

sutimano76

t-pk,a gyümölcsöt vidd fel,ne a muslincákat :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Á, gyümi nincs musclinca nélkül. Láthatatlanul követik a gyümit és csak akkor jelennek meg a dög muslincák, ha már az ágyban van a gyümi velem. Lehet ufok...

t-pk

t-pk: Anno nekem is mondta a közértes,hogy a fejemből ítélve hamarosan szülök,de nem emlékszem mennyivel előtte lehetett.

Kép
v.andi

Ma megjött a babaslingem londonból -még nem próbáltam ki, de ránézésre tök jó, puha és használhatónak tűnik. Lehet veszek mégegyet így még a csajszik születése elött.

t-pk

T-pk: Köszi én is igy gondoltam! Akkor lehet hogy még se vagyok annyira Lipót? :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Fejrá nézésből a szomszédok már nekem is mondták: illetve azt, hogy már látszik az arcomon (bár azt nem mondták mi :wink: ).
Bár az én szám alapból ki tud nézni úgy, mint akit szájba vágtak és feldagadt.

t-pk

Az egyik drága pocaklakóm azzal szórakozik, hogy bedugja a lábát a bordám alá és ott focizik - tök jó érzés. :shock: :shock:

t-pk

Bea, hááááááát, valóban sokaknál kissé torzul, megváltozik az arc a szülés előtt, de ez sem alapigazság... s nem mindenkire érvényes. Pl a szám nekem is be van dagadva kissé-közepesen mostanság, de szülni még nem megyek :) ja, és a fejem is dagad :D :D :D :D
s egyéb esetleges jelek a szülés előtt: megváltozott viselkedés, pl nagyobb érzékenység, vagy befordulás, a kismami elkezd befelé figyelni, de lehet jóval nagyobb aktivitás is, az előzőekhez képest...

T-pk láthatatlan muslincák ... az már tuti génkezelt gyümölcsben lakik :D :D :D

vicger

T-pk,nem irigykedem.Nekem egyszem Juniorom csinálja ezt lassan 2 hónapja.A jobb bordáim alatt a lába.Néha tud fájni.2 manó gondolom nagyobb rumlit csap.

Kép
v.andi

Na jó, nem hisztek nekem muslinca ügyben :wink: :wink: :D
Akkor megyek gyümit enni, de tuti muslinca is jön vele - csak át ne menjenek a monitoron, mert ezek mindenre képesek!!

t-pk

na csajok, én elteszem magam holnapra, igyekszem elaludni mielőtt megint elkezdek fájni ott..... /ezt annyira tudom ám utálni...... :evil:

vicger

Még szerencse,hogy a 2 őszibarira amit megettem,nem jönnek a muslincák a gyomromban.Majd megkérem Juniort lepkehálóval kapja el őket. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is elköszönök mára.
Nyugodalmas éjszakát kívánok.Holnap anyatúra,sztem az utolsó.

Kép
v.andi

Szép kis élet van itt ilyen későn,csak az én netem lassul már megint :?
Bár Berni is bordázna már kicsit.Én úgy érzem kicsit elfordult,máshol púposodik a hasam és olyan helyen érzek lászárszerűséget,ahol eddig nem az volt,viszont az nem a bordáimnál van,hanem a bal petefészkem környékén.

sutimano76

Szóval itt hagytok!

Aludjatok jól, én megvárom még a férjem míg hazaér a moziból-

Egy kérdés még holnapra:
tudtok még olyan dolgokat, népi megfigyeléseket, amik a szülés közeledtére utalnak.

Tudom, sokról már volt szó, de hátha van még.

Na akkor most már tényleg jó éjt....

t-pk

Jó éjt csajok!!!

sutimano76

Hát nagyon remélem,hogy Tomika még elvan anyuci hasába egy darabig!!! :) :) :) Csak ezt a változást tegnap még nem láttam. :shock:

Kép
lipót beatrix

Ébresztő Hétalvók!!!!!!!!!! Hasatokra süt a nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar? hol marad a hajnali kelés, kávézás, világhálón kalózkodás? :)

Tegnap megállapítottam, hogy azt a pénzt, amit megspóroltam a várandósság alatt azzal, hogy nem használok tampont, simán elköltöttem wc papírra :shock: :shock: :shock: úgyhogy jelentem jó esetben is nullszaldós vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabe, ma már gyere sok sok képpel :)

vicger

Jó reggelt

[quote="vicger"]T írta:vicgeregnap megállapítottam, hogy azt a pénzt, amit megspóroltam a várandósság alatt azzal, hogy nem használok tampont, simán elköltöttem wc papírra :shock: :shock: :shock: úgyhogy jelentem jó esetben is nullszaldós vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, sikerült korán reggel megnevettetned :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea,remélem egyben vagy még :!:

[quote="vicger"]s írta:vicger egyéb esetleges jelek a szülés előtt: megváltozott viselkedés, pl nagyobb érzékenység, vagy befordulás, a kismami elkezd befelé figyelni, de lehet jóval nagyobb aktivitás is, az előzőekhez képest...

Hát nekem ilyen ki-be fordulás elég sűrűn van.Nagyon ingadozó a hangulatom.

Kép
v.andi

:lol: :lol: :lol: :lol: Engem is Kriszti!!!!

sutimano76

:D örülök :D

hangulatingadozás: én stabilan antiszociális vagyok asszem...
De az is lehet, hogy ennek a hangulatnak a legfőbb oka a napi közélet és lecsapódásai. Pl most itt a rendőőőőőőőőőőőrség legújabb hőstette... s az ezzel kapcsolatos ultranyálas és pátoszos nyilatkozatok. mindenki nyilatkozik ömleng és rózsaszín biztonságos jövőt jósol. Csak ezzel az az egy bajom van, hogy most már el tudom képzelni, milyen volt a Rákosi érában élni. :shock: :shock: :shock:
Az egész színjáték egy ocsmány, undorító kocsonyás genya. már bocsánat. Nem lennék meglepve, ha megint egy/6/ Kaiser Edét kaptak volna el ekkora arccal....

Bocsánat az offért, de ez már annyira ki akart jönni belőlem ;)

Ja, és új fejlemény van, képzeljétek, egyszerűen nincs se kedvem, se hangulatom főzni... sőt, általában ki is húzom magam alóla :shock: :? tök gáz.... egyelőre még nem érkezett panasz... egyelőre...

vicger

Kriszti... engem is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hogy mik jutnak eszedbe... :roll: :roll: :roll: tényleg írj egy könyvet.... 8) 8) 8)

Jelentem én ma tök jól aludtam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igaz a szokásos 6 pisijáratom megvolt.... de mindig visszatudtam aludni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti... nem direkt fekete... nemtom mit csinálok rosszul... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kép Kép
vikiviktor

Viki,gondolom a mélből elmentetted a gépedre,és onnan csatolod melléklet feltöltésekét.Én így szoktam,és nekem nem fekete.
Kép

Kép
v.andi

Igen lementettem a gépre... és onnan csatolom mellékletként.... s így jönnek létre kis fekete kockák.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Jó reggelt!

Ez totál igaz Kriszti!! Rám is jellemző (nullszaldó)!! :wink:

Olvasgattalak ám Titeket, volt itt mindenféle téma...
Egyébként Bibivel értek egyet a legutóbbi vitával kapcsolatban mindenben!! Remélem nem lesz több ehhez hasonló itt.
Madár szerintem el van foglalva, csak azért nem tud jönni. :) Madár! Azért annak örülök, hogy a dokid belement a cserébe!
Remélem az én dokim is lesz, amikor én fogok szülni, aug-ban szabin lesz (csak 27-én van), de akkor még nincs szándékomban! :wink:

Andi! Szuper a Flipper Öcsis videó!! Tök jól nézel ki és (bár még hanggal nem hallgattam meg) aranyos vagy! :wink:

Mi az erkélyről néztük meg a tüzijátékot, szuperül lehetett látni 4-5 helyszínről is a durranásokat, és sütöttünk húst rakletten, délután jöttek "anyósom" és "sógornőmék" is, úgyhogy kicsit güris nap volt, de végülis jól sült el.

Beatrix! A szájdagadással kapcsolatban, csak tesómból tudok kiindulni, neki is bár be volt dagadva a végefelé, csak sajnos nem tudom, hogy mennyivel szülés előtt. Majd esetleg megkérdezem. Remélem azért Bex még nem szül, még azért 2-3 hetet húzzon ki!! :)

T-pk! Örülök, hogy még Ti is egyben vagytok!
Állítólag anyukákból is ki lehet indulni, ha valaki anyuja korábban szokott szülni, akkor a lánya is korábban fog, és ha normál időben vagy később, akkor leánya is úgy fog... Nálunk legalábbis eddig így volt. Anyu és nővérem is vagy időben szült / v. max 1 héttel később, mint a kiírt időpont. Anyósoméknál is így volt, ő is, sógornőm is 1,5 héttel korábban szültek... Úgyhogy én bízok! :)

Süti! Klassz, hogy a füvetek már növöget!! Mire itt lesz Berni, szép pázsitotok lesz remélem! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Ráadásul meg is vannak meredve.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Viki, lehet, h zavarban vannak ;)

Szerintem senki nem fog szülni betöltött 37. hét előtt. utána meg már nyugodtan lehet, bőven időben van. a kiírás időpontjában egyébként a gyerkőcök asszem csak 10-15%-a születik, a többi két héttel előtte és utána bármikor.

Amit még mondanak:
-első babák nem sietnek /kivételek vannak ;) Imola és Matyi, Málna pl :D :D /
-a fiúk lustábbak, a lányok kíváncsibbak, hamarabb jöhetnek.
-A többedszer szülők általában korábban szülnek a kiírtnál /itt is bőven vannak kivételek pl Anna is ugye, nálam is volt terminustúllépés/
- ha a két gyerkőc születése között több, mint 5 év telt el, az olyan, mintha első szülés lenne
- Ikrek általában 37 hétig bírják a pocakot / kivételek itt is szép számmal vannak :)/
- a többedik gyerkőcök gyorsabban születnek meg, kevesebb a vajúdási idő

vicger

Na,most jól megnyugtattál Kriszti.Gyakorlatilag hasonlóra számítok,mint Danival :? :) Hát,asszem azzal megbékélek,bár rövidebbre terveztem a születés hosszát :wink:

Viki,nem tudom miért nem ficeregnek.

Tök nyomi idő van.Süt a nap,de mégsem.Nyomizik a fejem,és el kellene indulni anyukámhoz.Nem bírok életet lehelni férjecskébe,pedig nem csak az én anyukámhoz megyünk:lol: :lol: :lol: . Én nem csak a főzéshez vagyok lusta.Épp tegnap mondtam férjecskének,hogy gyakorlatilag fekve érzem jól magam a legjobban,és nekem ez annyira szokatlan.

Kép
v.andi

Húúú, lányok! Most látom +3 oldal olvasnivalót írtatok :shock: :) ezt most nem tudom elolvasni, csak gyors bejelentkezés. Igyekeztem az elmúlt héten amennyit csak lehet Julcsival és apával lenni, és a hétvégén is, mert keddtől kórház és Veronika :wink: ... szóval, most elmegyünk a Dinó Kiállításra, Julcsi nagyon szeretné megnézni ... aztán még délután is közös program, de remélem este tudok jönni és, ha nem is tudok mindenre reagálni, de igyekszem majd visszaolvasni és írni.

Ha valakinél valami esemény, please írjatok nekem sms-t. :) Kösz.

Pusztok
Madar

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?