ANNA:
köszi a pulsatilla tanácsot, hogy kell szedni??? amikor sírós vagyok 5 golyó ... vagy pár napig 2x5 ???
SÜTI:
köszi a biztatást, és igazad van, elég kerek a világ nálam is, nem kellene sajnálnom magam ... csak, amit Kriszti is írt: annyira nem tudom elképzelni, Lillától hogy fogok elválni, ha menni kell, mert itt lesz az idő ... még annyira szükségünk van egymásra !!! (nekem is ő rá
....
ERIKA:
a büfés néni egy álcázott angyal volt, csakis az lehetett ... miért nem vezel fel Anitás pocaktartó pántot ??? ... az tart annyira, amennyire egy pocakot meg tud tartani egy ruhadarab ...
SÜTI:
vakond
.... nincs ötletem, nálunk nem túr, mi a gazzal küzdünk a fűben
Szerdai NST - sztori: már elszállt a mérgem, csak a magyar EÜ újabb gyönygyszeme: hogyan gyakorolja hatalmát egy osztályos nővér a szerencsétlen 37 hetes kismama fölött, és beszéljen vele olyan stílusban, hogy annak sírni lenne kedve ... de végül megcsinálták a CTG-t, csak a dokival nem sikerült találkoznunk, mert éppen szülésnél volt: másfél órát vártunk rá a dög melegben, és 4en vártak rá rajtunk kívül este 7kor ... felhívtam a védőnőt, hogy nagy gáz-e, ha eljövünk úgy, hogy nem írta alá a papírt: azt mondta eljöhetünk ... Lilla is velünk volt (hol is lehetett volna szegénykém ???), szóval eljöttünk ...
FLORA:
libatepertőben nincs CH ... azt ehetjük, pl paradicsommal ... de kenyeret hozzá alig, tehát magában nem hiszem, hogy sokan megkívánjuk
Innen jut eszembe:
PETRA:
csicseriborsó olyan, mint a lencse, bab, elég magas a CH tartalma, salátaként nem jó cukros diétában sztem ...
.... éééés: köszi a dícséreteket !!!
T-PK:
szerintem itt sokunk nevében mondhatom: amikor CTGre mész, az egész topic rád gondol !!!
.... csúcs, hogy 2 babával, ebben a melegben ilyen sokáig húzod, annyira jó, hogy még bent vannak a picik a pocidban
:):)
Fájások: nekem a 15 percesekben volt rendszere, a hamarabbiakban nem véltem felfedezeni ... elkezdtem írni az időpontokat (óra-perc) egy kapra, egymás után ... és simán látszott, hogy 15 perces időközben jönnek ... és az is , amikor 10re váltott , majd 5 re ... szülés előtt pár nappal is írtam a 15 perceseket, de azok egy idő után leálltak ... szóval: amit Kriszti írt: a rendszeresség gyanus !!!!
ANNA:
én is irigylem a fagyizókat ... azért a Norbi update becsúszik, de az nem az igazi ...
SCOOPER:
mondjad Noncsinak, hogy már nem bukfencezzen, majd azt inkább kint
ANDI:
Lilla igazi kis kalóz, reggel ébredés után megy a tapasz, és 2 órát simán fent van
VIKI:
na ez nem semmi: dinnye plusz lekis palacsinta
.... mondjuk én meg a koviubit eszem mindenhez, legyen az lecsó, sajt vagy rakott brokkoli
ZSÓFI:
olyan jó lenne már veled is beszélgetni, remélem, hamarosan köztünk leszel újra !!!
ANNA:
köszi a firu-dícséretet: a férjem is pont így mondta, ezekkel a szavakkal
... Igauna: én már kb 5 éve imádom, nem lehet megunni ...csak most nem ehetem azt, amit mindig szoktam, de nem baj, mert minden olyan guszti ott : )
FLORA:
latin istennő
folyt. köv. most mennem kell ,a férjem vár