Új privát üzeneted érkezett!

Viki,nem a: HOgy bírod???? - kérdés nem jutott eszedbe??? :lol: :lol: :lol: Pocakfogdosást és a hülye kérdéseket én is nagyon utálom.

Anna,ezzel az evéssel én is így vagyok.Amit lehet,sosem elég. :? :lol:

Süti,komoly harcot vívsz a vakonddal :) Remélem sikerül megszabadulnod tőle.Köszi az iwiw-es ötletet :wink:

Kép
v.andi

Jaaaaaaaaaaa és még jönnek azzal, hogy lent van a hasam... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pedig nincs lent :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: legszívesebben savval-hánynám le a kérdező... tanácsokat mondogató embereket.... :shock: :shock: :shock: :shock: akkor megtudnák, hogy még jól fent van és nyomja a gyomromat..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil:

Süti pedig igencsak csinálhattál volna ilyen volt képet... :twisted: :twisted:

Anna... 57.... uramatyám... :shock: :shock: :shock:

Jaaaa Babcika... Boboka... Taranne.... Kata.... Peppino... Mabe (Istennőd biztos lefoglal...).. Móka... S.Vera.... Spickey.... Manó (balcsin van!)... Lili... Lina... Nikilány... merre vagytok :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Scooper... szép a kiságy..... párna is van benne???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Brumi,tök jó az új haj!!!

Anna,jó étvágy.Nem semmi az utolsó szülésed :shock:

Kép
v.andi

Andi,vakonddal szívem szerint beszélnék,még pedig arról hogy lenne olyan hely a kertben ahol nagyon örülnék ha ásna,illetve nem is én hanem apika,mert a garázs helyén ki kell lepátolni,10 cm földet,a betonalap miatt,na ott jól jönne a segítsége,már a kutyának is mondtuk,de ezek az állatok szarnak a fejünkre.Baaaaaassszus,most jövök rá ,miért ásna a kutya hisz nem chappit(kertbe virágültetős reklám )kap vacsira,na holnap szólok sógornak,hogy ezt jól elb@...ta.

sutimano76

Simán leszek a forum kérdezője: néha olyan hülye dolgok is eszembe tudnak jutni. De jó, ha ezzel nem vagyok egyedül.

Pl:honnan jött be ez a k..va bogár a szobába, ami nem hagy békén - na jó ez más téma.

De ha megszülök, akkor átadom a staféta botot.

Remélem lassan hazaér a férjem, bár most hívott, hogy mit szólnék, ha elmenne moziba az új tarantino filmre... :?

t-pk

Andi... pisijárat dettó.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: azt sem szeretem amikor a meleg miatt buzerálnak... evvan hideget nemtok csinálni... :? :? :? :? :? :? :? és nem is akarok, mert szeretem a meleget.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

levadásztam a kis dögött... :lol: :lol:

El is fáradtam...

t-pk

Süti: Kép Kép Kép

t-pk,a kérdésedre a válasz:talán bejött a nyitott ablakon :lol: :lol:

Scooper,szépen alakultok Ti is :wink: (szobailag)

Kép
v.andi

Viki a régi telómon van egy kép egy gazosabb részről,de nincs zsínorom felrakni a gépre,ha valakinek át tudnám küldeni és fel tudná tenni,akkor tudnék mutizni képet!!!!!!

Ki az a valaki aki tudna segíteni???Kérem a telószámot priviben!!!!Köszönöm!!!!!

sutimano76

Pisi: ma doki mondta, hogy megvizsgál: Mondtam ok, de elötte pisi. Mire végeztem eltúnt, 10 perc múlva jött, mire már ismét pisilni kellett, de nem mondhattam neki, hogy megint várjon - de kibírtam a vizsgálat végéig :lol: :lol:

t-pk

Kata... most nézem, hogy mi egy napra vagyunk kiírva... :)

Jaaaaaaa ezt is akartam már írni... nnnnnnnee kismami-agy....de nem fog ki rajtam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: van egy barátnőm aki ikreket túlhordott.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: úgyhogy lányok, istennők még van időtök.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi ,lehet hogy csak erősen romlik a szemem,de kérlek ne sötétísd el a képeket,mert én így nem sokat látok!!!!!légyszilégyszilégyszi!!! Kép

azé' sötétítek, mert így álcázom magam :shock: :shock: :shock: ... hogy ne legyek annyira felismerhető az ide tévedő, olvasgató idegeneknek :) ... írtam privit, ha jó neked, vasárnap megláthatod élőben, mert házhoz megyünk ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata... még jóhogy nem pisiltad le.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Süti.... nemtok segíteni... nekem sincs kábel... :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Én is olvastam olyat aki 42 héten szült 3700 és 3900 babákat.
:? :? :shock: :shock:

Én a 38-39 héttel kibékülnék.

t-pk

Süti,küggyed nekem MMS-ben a képet.Hm????

Kép
v.andi

Sajna telos kép ügyben én sem tudok segíteni...

t-pk

Igen süti, van benne párna, de azt ki fogom majd venni belőle, egy ideig csak pelenka lesz a buksija alatt.

Te még jól jársz a kérdezőkkel. Enyém szomszédok beképzelték, hogy közös gyerek :evil: :evil: Múltkor is jött az egyik szomszéd lánya a babájával, erre másik szomszéd kikapja a kezéből, és mondja nekem, hogy majd az enyémet is így fogja ellopni! :evil: Anyád..... Meghogy majd ha a mienk csinálja ezt-meg azt :evil: Mondom álljon meg a menet, az ÉN gyerekem, neki semmi köze hozzá. És még csak fel se fogja, hogy égeti magát...meg engem idegel. Meg osszák az észt, hogy mit-hogyan kell csinálni- mint ha én nem tudnám.

A másik, majd mindenki jól meg fog sértődni, mert kaput zárni fogom (egyeseknek szokásuk csöngetés nélkül berobogni, múltkor is pont, mikor fürödtem! :evil: ), és senki sem jöhet babanézőbe! Majd lesz belőle sértődés, de legalább akkor nem állnak szóba velem :lol: :lol: :lol:
Szóval gyökér szomszédokkal én is meg vagyok áldva.

Más...
Megemlítettem nagyimnak ( ő bajcsyba melózik), hogy oda mennék szülni. Mondta, hogy nagyon fognak nekem ott örülni, mivel nem oda jártam gondozásra, de nem érdekel. Hivatlosan oda tartozom, szóval... Hacsak nem sos kell mennem a kórházba, akkor nem Cegléden fogok szülni. Mentős tuti nem fog innen bevinni pestre :S

KépKép
Kép
scooper

Brumi,privi azt írja ki hogy rossz az oldal,de talán itt megkapod:
[quote]M írta:ondjuk 10-11 körül megfelelne nektek??????Bár fent vagyunk már előbb de apikának addig sorozata van,és mostanában annyira ügyesen dolgozott a kertbe,hogy ennyi a minimum amit megérdemel,hogy nyugibba megnézze.

Andi,mindjá küldöm,kösziköszi

sutimano76

Süti,hova tegyem majd a képet?Picasára az albumodba?

Kép
v.andi

Andi,egy már asszem elment,lehet egyszer a második is odaér,régi car teló még küzd,Tedd ide nyugodtan,majd ide teszem én is holnap az ilyen lettet.
KÖSZI mégeccer

Közben elment a másik is,remélem!!

sutimano76

Lehet, hogy kiábrándítót fogtok tőlem olvasni:DE ÉN MEGŐRÜLNÉK, HA TÚL KÉNE HORDANOM ŐKET :shock: :x :cry:

Már így is fáj minden szervem,ami nem végtagom(ja, kivéve a bokám, mint a vízilóé)!

Én kiegyezek darabra 2,5 kilóval 8)

Mai bolti sztori: Bementem a nagyobbik fiammal a boltba, többiek vártak a kocsiban(pecaláz délelőtt). Egy km sor, és elöl egy 60 körüli néni. Hátranéz és mondja, menjek előre, ő szívesen átengedi az elsőbbséget nekem(többiek reakcióját forgatni kellett volna).
És kérdezi fiam: És kis hugit rejt a pocak?
Fiam: Igen az is van benne meg öcsi is
:lol: !
Néni: De jó! Akkor egyből két tesód is lesz!
Fiam: Hát már kettő ilyen van!
Néni: Isten ajándéka a gyermek, én voltam a 6. gyerek és volt még egy öcsém is.
Meghatódtam..nagyon aranyosan reagálta le :)

Vannak még olyan emberek, akik nem felejtették el az igazi értékeket, amin nincs vonalkód és árcédula!

Most eszembe jutott a néni :)

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Süti,átküldöm mélben,és akkor te fel tudod rakni a kettőt egymás mellett?Miccósz???

Kép
v.andi

Köszi,úgyis jó Andi.

sutimano76

Csunyeszka,nem ítél el senki,hisz amiket te ikrekkel csinálsz,attól én már döglődnék.Már így is csodállak titeket.

Bolti sztori... :D

Érdekes eddig engem is csak egyszer engedtek előre,és érdekes módon az is egy öreg néni volt!!!!!!

sutimano76

Csunyeszka,nénike nagyon cuki lehetett.Hozzáteszem a fiad se semmi :)

Süti,elküldtem :wink:

Kép
v.andi

ANNA:
köszi a pulsatilla tanácsot, hogy kell szedni??? amikor sírós vagyok 5 golyó ... vagy pár napig 2x5 ???

SÜTI:
köszi a biztatást, és igazad van, elég kerek a világ nálam is, nem kellene sajnálnom magam ... csak, amit Kriszti is írt: annyira nem tudom elképzelni, Lillától hogy fogok elválni, ha menni kell, mert itt lesz az idő ... még annyira szükségünk van egymásra !!! (nekem is ő rá :shock: :shock: :shock: .... :)

ERIKA:
a büfés néni egy álcázott angyal volt, csakis az lehetett ... miért nem vezel fel Anitás pocaktartó pántot ??? ... az tart annyira, amennyire egy pocakot meg tud tartani egy ruhadarab ...

SÜTI:
vakond :twisted: :twisted: :twisted: .... nincs ötletem, nálunk nem túr, mi a gazzal küzdünk a fűben :shock: :roll: :roll:

Szerdai NST - sztori: már elszállt a mérgem, csak a magyar EÜ újabb gyönygyszeme: hogyan gyakorolja hatalmát egy osztályos nővér a szerencsétlen 37 hetes kismama fölött, és beszéljen vele olyan stílusban, hogy annak sírni lenne kedve ... de végül megcsinálták a CTG-t, csak a dokival nem sikerült találkoznunk, mert éppen szülésnél volt: másfél órát vártunk rá a dög melegben, és 4en vártak rá rajtunk kívül este 7kor ... felhívtam a védőnőt, hogy nagy gáz-e, ha eljövünk úgy, hogy nem írta alá a papírt: azt mondta eljöhetünk ... Lilla is velünk volt (hol is lehetett volna szegénykém ???), szóval eljöttünk ...

FLORA:
libatepertőben nincs CH ... azt ehetjük, pl paradicsommal ... de kenyeret hozzá alig, tehát magában nem hiszem, hogy sokan megkívánjuk :)

Innen jut eszembe:

PETRA:
csicseriborsó olyan, mint a lencse, bab, elég magas a CH tartalma, salátaként nem jó cukros diétában sztem ... :cry: .... éééés: köszi a dícséreteket !!! :)

T-PK:
szerintem itt sokunk nevében mondhatom: amikor CTGre mész, az egész topic rád gondol !!! :) .... csúcs, hogy 2 babával, ebben a melegben ilyen sokáig húzod, annyira jó, hogy még bent vannak a picik a pocidban :):):)

Fájások: nekem a 15 percesekben volt rendszere, a hamarabbiakban nem véltem felfedezeni ... elkezdtem írni az időpontokat (óra-perc) egy kapra, egymás után ... és simán látszott, hogy 15 perces időközben jönnek ... és az is , amikor 10re váltott , majd 5 re ... szülés előtt pár nappal is írtam a 15 perceseket, de azok egy idő után leálltak ... szóval: amit Kriszti írt: a rendszeresség gyanus !!!!

ANNA:
én is irigylem a fagyizókat ... azért a Norbi update becsúszik, de az nem az igazi ...

SCOOPER:
mondjad Noncsinak, hogy már nem bukfencezzen, majd azt inkább kint :)

ANDI:
Lilla igazi kis kalóz, reggel ébredés után megy a tapasz, és 2 órát simán fent van :)

VIKI:
na ez nem semmi: dinnye plusz lekis palacsinta :shock: :lol: :lol: .... mondjuk én meg a koviubit eszem mindenhez, legyen az lecsó, sajt vagy rakott brokkoli :)

ZSÓFI:
olyan jó lenne már veled is beszélgetni, remélem, hamarosan köztünk leszel újra !!! :)

ANNA:
köszi a firu-dícséretet: a férjem is pont így mondta, ezekkel a szavakkal :) ... Igauna: én már kb 5 éve imádom, nem lehet megunni ...csak most nem ehetem azt, amit mindig szoktam, de nem baj, mert minden olyan guszti ott : )

FLORA:
latin istennő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

folyt. köv. most mennem kell ,a férjem vár :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vacsi helyett:

Kép

Jól látjátok sárga belű görögdinnye,egy vagyonért vettük,de sajna már ez sem a régi!!!!!

sutimano76

Férjem lelépett moziba... :cry: :cry:

Tök jó, hogy egész délután aludtam a pesti fárasztó utat, most tuti 1-ig nem fogok tudni - főleg egyedül.
Na jó, nem vagyok egyedül: a két kis tündéri pocaklalkóm mindig kapható egy kis játékre :lol: :lol:

t-pk

[quote="sutimano76"]V írta:sutimano76acsi helyett:

Kép

Jól látjátok sárga belű görögdinnye,egy vagyonért vettük,de sajna már ez sem a régi!!!!!

Én ilyet még nem is láttam, és milyen az íze? Görög?

t-pk

Én úgy szeretem ezt a filmet: Apácashow II. :oops: :lol:

Kép
v.andi

Andi megvan,köszi,hát telón jobban mutat a kép,így kissé életlen,de ez van!!!

Brumi,amikor angliába voltál is túl éltétek!!!!
[quote]a írta:nnyira nem tudom elképzelni, Lillától hogy fogok elválni, ha menni kell, mert itt lesz az idő ... még annyira szükségünk van egymásra !!! (nekem is ő rá

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs ami a legfontosabb,hogy most Lottinak nagyobb szüksége lesz rád!!!Viszont félő,hogyha így állsz a kérdéshez,akkor ebből Lotti most mit érezhet,volt itt szó arról hogy elengedni a babát,hátha te így állsz Lillához,akkor talán túl fogod hordani Lottit.

sutimano76

Süti: milyen az íze?? Görög? :lol:

Kép
v.andi

Engem is érdekel, hogy milyen az ize, Süti????
vikiviktor

Süti beletemetkezett a dinnyéjébe Kép

Kép
v.andi

T-pk,sajna már nem a régi az íze,kb 9 évesen ettem én utoljára,mert azóta én se nagyon láttam sehol.De annyira emlékszem,hogy a mézédes görögdinnyénél is édesebbnek kéne lennie.Nos van íze,de nem tudom behatárolni,lehet az ilyenre mondják hogy tök ízű. :cry: Csak azért sajnálom,mert egy gyerekkori álom pukkadt ki,és ráadásul egy vagyonba került!!!Egy kb 4 kg-t vettünk,de voltak ott sokkal nagyobbak.lehet azok fincsibbek lettek volna,de mivel minden fajta méret volt,sztem nem vágta volna ketté az öreg,hanem mondta volna hopgy vegyünk egy kisebbet!!!!

sutimano76

Andi.... honnan vannak neked ezek a jó smilek??????????????? Én is akarok!!!!!!!

Süti először megeszi.... hogy megtudja mondani milyen az ize... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Mennyi kilója????
vikiviktor

Noooo mindenkinek szép éjszakát... :) menek alukálni.... :) :) :)
vikiviktor

Viki,küldtem mélt :wink:

Kép
v.andi

Viki 199 volt kg-ja,így 1100.- fizettünk,úgyhogy kb 5,5 kg lehetett.

sutimano76

Andi,Apácashow.....hmmmmmmmmm,eccer nekem is jó,de ennyi.Nálunk most enyim a gép apa meg film+-t néz,övé a tv.

sutimano76

Szép estét! :)

Kicsit nem vagyok, csavargok, aztán máris buliztok itt :D :D :D :D Ejnye na...

khm khm khm... betudom a kismamaagynak, hogy a fájásokról szóló értekezésemet ilyen lazán figyelmen kívül hagyják a hölgyek :twisted: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
T-pk, talán tegnap kérdezted, hogy honnan lehet tudni, h bizti szülés e, akkor írtam h a lényeg a rendszeresség és az erősödése a dolgoknak, amik egyéntől függően lehetnek fájdalmas összehúzódások, vagy éppen lájtos keményedések, vagy akár talpbizsergés is :wink: :wink:
Szóval, ahogy Astrid is írta, kis túlzással órát lehet igazítani a rendszeressé váló fájásokhoz, fél-egy perc csúszás lehet, de 5 már nem nagyon szokott lenni :wink:

Anna
, kórházi cucc: hááááááááát, ahogy bepörögtél, szerintem jövő héten már esedékes lesz :)
Én megvárom az anyuékat :)

Manó jól van, írt sms-t vasárnap jönnek haza, s dög meleg van feléjük.

Zsófiéknak nagyon örülök, hogy végre kifelé jönnek a kórházból!!! Szuper!!!

nem is tudom mit akartam még....

ja, holnap elvileg csempézzük a wc-t, meg délután megint csavargás lesz, szóval elvileg nem szülni tűntem el :)

vicger

Ez a Segal film csak egy a sok közül,de néha vannak benne jó poénok!!!!Amúgy nem érdekel.

sutimano76

Andi... köszönöm... már csak arra kell rájönnöm, hogy rakom be ide... :roll: :roll: :roll: Kép

Asszem sikerült... Kép
vikiviktor

Kriszti,borzasztóan sajnálom a fájásos dolgot,ténlllleg nem direkt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Na de,holnap se leszel????????????Ne má,akkor állhatok neki vicceket keresgélni a neten ha egy kis mosolygásra vágyom??????????Vaaaaaaaaagy mehetek gazolni is ?ÁÁÁÁÁ,inkább téged olvasnálak!!!!
Nem akarsz a szomszédomba költözni?????Folyton a nyakadon lógnék????

sutimano76

Mért lett fekete a "nevet"... ???? Na mindegy majd holnap tovább próbálkozom.... :roll: :roll: :roll: :roll: Most már tényleg jó éjt!!!!!!
vikiviktor

Viki,én azt hittem direkt ilyet küldtél!!!

sutimano76

Süti,6 éves koromtól 20 éves koromig énekeltem. :oops: :oops: Ezért szeretem ezt a filmet.
Nem röhög,de gondolom megismersz:
http://indavideo.hu/video/Flipper_Ocsi- ... ba47a970fd

Kriszti is előkerült!Merre csavarogtál?

Kép
v.andi

Már csak a holnapot kell egyben kihúznom, hogy ne oroszlánok legyenek a csajok, hanem szüzek.
Férjem közölte, hogy holnap ki se kelhetek az ágyból és akkor tuti nem szülünk holnap.

t-pk

t-pk,ti is belőttétek a csillagjegyet :?: :!:
Mi mérlegre gyúrunk,és az még nagyon odébb van.
Holnap akkor ágynyugalom.Bár sztem ha eddig bírták az ikrek szerintem szeptemberiek lesznek.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?