Szijjjasztok Csajócák!
Na, végre le tudok egy kicsit ülni a gép elé.
A múltkor este úgy volt, hogy elmegy Apa itthonról, aztán mégse lett belőle semmi, maradt és akkor már megkért, hogy ne a gép előtt üljek megint (mint általában sok este
), hanem legyünk kicsit kettesben.
Kedden lesz a 2. házassági évfordulónk, ha lefeküdt Alexa, elmegyünk valahová egy kicsit együtt, anyukám vigyáz majd Lexire, bár úgysem kell vele semmit csinálnia, hiszen végig alussza az éjszakát úgyis.
Egyébként jól vagyunk. Kinek, hogy telt a 4 napos ünnep? Mi itthon is voltunk, pihiztünk és jöttünk-mentünk is. Pénteken Lellén voltunk, tegnap meg a párom vidéki rokonainál egész nap. Alexa jól bírta a gyűrődést, oda és vissza is aludt az autóban, ott meg egyet a babakocsiban. És elmúlt 5 hónapos, hihetetlen, hogy hogy megy az idő.....
Etna: Remélem, a bosszúságok ellenére azért nagyon jól sikerül a keresztelő, várjuk a képeket nagyon! És gratu Boti újabb fogacskáihoz+a kúszáshoz is!
Tina: Nekünk a kórházba kellett bevinni pl. pelenkát, de közben adtak ők is annyit, hogy a sajátból szinte semmit sem használtam el. Popsikenőcsöt is vittem, de azt is kaptunk bent, szóval haza hoztam bontatlanul az egészet. Egyedül a popsitörlőnek vettem hasznát, abból tényleg a sajátot használtam. Hintőport is adtak a kórházban a köldökére. Saját ruhát viszont mi nem adhattunk rá, csak kórházit.
Azok meg olyan elnyűttek voltak...De a Rota vírusfertőzés miatt, ami a szülésem ideje alatt volt a kórházban, nagyon-nagyon szigorúan vettek mindent, folyamatosan fertőtlenítettek és látogatási tilalom is volt akkor.
Laar: Nagyon édes Mírácska a képeken, gyönyörű szemei vannak!!! Alexa is folyamatosan bámulja a Tv-t, azért igyekszem úgy intézni, hogy ne lássa túl sokat, bár, ahogy Etna is írja, az új (LCD) Tv-k már nem károsítják a szemet. Alexa annyira nézi sokszor, hogy alig tudom elfordítani onnan, tekeri utána a kis nyakát.
Alexa is nagyon szeret pancsolni a fürdővízben, ezerrel csapkod a kis lábaival, csupa víz körülötte minden és persze mi is.
Kiru: Meglett Ákos pisi eredménye? Minden rendben volt vele? Biztos jól sikerült a Balatoni kiruccanásotok. Hozhatnál friss fotókat a pici fiadról! Miket csinál mostanában?
Tényleg, te is úgy szopiztad az ujjaidat, ahogy Alexa?
Lesza: Nagyon el vagy tűnve...Hogy vagytok, mi újság veled és Ákos babával? Bukások szűntek már?
Rózsám: Te is nagyon eltűntél....
Jöhetnél azért fórumozni! Mikor lesz a köv. inszem?
Petra: Hogy vagytok?
Angyalom: Nagyon szép Eszterke a képen, amit feltettél róla, szerintem rád hasonlít. Gratulálok a lépegetéseihez, nagyon ügyes a kiscsajszi! Olyan jó nektek, hogy tudtok Etnával találkozni, jó lenne egyszer egy olyan tali, amin mindenki ott tud lenni a fórumról! Álok, álom....
Luca: Nagyon édi Tamás ezen a képen! Remélem, jól sikerül a nyaralásotok!
Grácus: Mikor tesztelsz, mikor izgulhatunk érted?
Vasikáé, Bibócska: Mi van veletek, teljesen eltűntetek...
Arte: Elhiszem, hogy rossz volt a régi munkahelyedre így bemenni.
Gondolj arra, hogy minden rossz után jön valami jó, ami esetedben szerintem egy kisbaba lesz hamarosan.
Szilvi:???
Na most lépek, lassan szopi van. Puszi és szép vasárnapot kívánok mindenkinek!!!!