Geri: milyen 4D uh rendelo ez, ahol nem csinaljak meg a 20. het elott???
En ilyenrol meg nem is hallottam...
En a 16. heten fogok menni, bejelentkezeskor is mondtam, annyit mondtak, hogy az tok jo, mert akkor ezt a babat egyben latjuk es szinte biztos, hogy mutatni fogja a laba kozet, nem ugy, mint Kristof annak idejen. Vele a 29 vagy 30. hetben voltam ugyanitt es o akkor mar akkora volt, hogy takarta magat teljesen, az arcat lattuk felig, illetve a genetikai mereseket tudtak megcsinalni. Vegig aludt. Teny, hogy mar pufi volt, ez a baba meg meg csontoska lesz. Szivesebben mennek par hettel kesobb, de en csak most tudok, kihagyni meg nem akarom. Jo lesz az igy is szerintem!
Egyebkent siman vehetsz se nem fius, se nem lanyos szinu cuccokat. Szerintem a nagyobb, dragabb es tartosabb cuccoknak praktikusabb is a mindket nemhez kompatibilis tipus, mert vegulis ki tudja, hogy mi lesz a vegere a bababol es ki tudja, hogy egy evvel kesobb nem erkezik-e ellenkezo nemu kisteso veletlenul???
Az elet kiszamithatatlan. Olyasmire gondolok, mint peldaul Ferinek tetszett a kek kisagy, de en feher mellett dontottem. A baldachin kivetelevel az agynemu is kompatibilis, az nagyon szep szines figuras, mintas, inkabb mar kisgyerekes, nem babas. Igaz, teljesen felesleges volt kihozni tavaly (otthon kaptuk nagymamamtol), mert Kristof meg nem hasznal agynemut lepedon es babatakaron kivul.
Negybol harom babakocsit is igy vettunk meg: az elso sotetszurke-narancssarga volt, a 2. kocsi fekete volt bordo szelekkel, a harmadik lett kiralykek, de azt tudtuk, hogy csak atmeneti kocsi lesz, a negyedik pedig ugye citromsarga/feher.
Egy tipp szinvalasztashoz: a fekete nekunk nagyon durvan szivta a napot, eleg meleget csinalt a babanak. Ez nyaron a 40 fokos Magyarorszagon lehet, hogy nem praktikus, itt meg elmegy.
Minel feltunobb szinu a kocsi, annal konnyebb lesz vele kozlekedni, ha forgalmas helyen laktok. En wembley kozepen lakok, tobb ember es auto van, mint legy. A fekete es egyszerubb szinu kocsival pokol volt atjutni egy forgalmas buszmegallos reszen, vagy olyan helyen, ahol sokan jottek velem szemben, a zebra nelkuli uton valo atkelesrol mar nem is beszelek. Az emberek figyelmetlenek, eszre sem vettek bennunket, mindig en alltam meg, en kerulgettem mindenkit a babakocsival, az autosok sohasem lattak, nem engedtek at, gyakran elindultak mogottem es szinte rank szaladtak. Nah, ezzel a citromsarga babakocsival ilyen gond nincs, ez nagyon tetszik benne!
50 meterrol eszre vesz mindenki a legnagyobb tomegben is es szo szerint torom az utat, ugyanis ugy valik szet elottem az ember tomeg, mint Mozes elott a Voros-tenger. Az autosok maguktol integetnek, villogtatnak hogy induljak. Es nem is koszolodik annyira, mint gondoltam, meg nem volt kimosva, pedig lassan ket honapja megvan es Kristof ugye mar abban eszik neha, ami nem keves maszatolassal jar.
Nori: tenyleg, a talalkozo is motivalhatna!
Motival is, meg a hazautazast is nagyon varom, nah meg a kaposztas bablevest, a tobbi leadott etelrendelesemmel egyutt, es a 4d-s uh-t. Csak valamiert nagyon nem tudok meg ezekbe belegondolni, de talan jobb is igy.
A tegnapi uh-val kapcsolatban is elhitettem magammal, hogy nem is varom annyira, ennek koszonhetoen vartam ugyan, de nem gondoltam ra allo nap egesz heten, igy nagyon gyorsan eljott az ideje. En olyan vagyok, hogy ha valamit nagyon-nagyon varok, tervezek, akkor az nagyon sokara jon el es biztos, hogy meg is hiusul elsore.
Igy ma rovid tavu celokat tuztem ki koran reggel: elvitettem magam vasarolni kajaalapanyagot es foztem isteni finom sajtkremes fokhagyma kremlevest, valamint tiramisut raktam ossze. Az utobbi nem az en szajizem szerinti lett, mert nagyon eros lett a kave es nekem keseru. Igy legalabb fenek kimelo, Feri es egy baratja meg mar el is tuntettek tobb, mint a felet.
A multkor emlegettetek a magos gubat (ami nekem babajka, igy hivom), ugyhogy vettem ma bagelt, mert kifli hijjan itt abbol keszitem. Holnap talan az lesz a menu nekem, Ferinek mas, mert o babajkat nem eszik.
Terhesgatya: tegnapelott lottem ebayen egy hasznalt nextes farmert potom penzert. Ugy voltam vele, hogy megnezem, hatha jo ram, mert ugysem kapok 6 extra long meretet. Ez 8 extra long, de irta a csajszi, hogy szuk fazonu es nyulos. Ma mar meg is erkezett, a tavalyi terhesgatyokhoz kepest ez kifejezetten jol all, komolyan mondom, hogy a maga modjan meg csinos is, csak a szine nem Beas, de Ferinek is tetszik. Tenyleg szuk fazon es nyulos, a combomon kb jo is, de a fenekemen lehetne egy kicsivel kisebb, illetve derektajrol is lecsuszik meg. Gondolkodom azon, hogy hazaviszem es varratok be egy allithato gumit a derekahoz belulre nagymamammal.
De osszessegeben nagyon jo vasar volt, szinte tiszta uj es 10 font volt mindennel egyutt.