Új privát üzeneted érkezett!

Heni,
látod, segíteni akarunk, remélem én is, hogy megfogadod a tanácsot, és doktorral, védőnővel beszélsz, és abból, amit mi mondunk leszűröd a lényeget...

Zsüci,
hát igen, ha még a gyártó is azt írja x dologra, hogy 4 hós kortól, akkor előbb tuti nem ajánlott...

Niki, csöcsfüggelék :lol: honnan szedet ezt a szókincset? :) Egy párszor megnevettettél ma már... jó formában vagy:)

Babaúszás-torna:mi nem megyünk babaúszásra... tornázunk dévényessel, heti egyszer jön, az most elég... havi 16ezer ft... de lazítja a manót, én úgy veszem észre... :)

Annus,
ti miko rmentek csípőkontrollra? mi a jövő héten... már várom, jó lenne a deszkapelenkát elhagyni már... (terpeszbetétet szaki nyelven... )

Hozzátáplálás: tényleg izgalmas lesz... én is várom nagyon... de persze nem 6 hós kora előtt...

jövő hét hétfő tali: lehet délután kellene inkább a talit tartani jövő hétfőn, ha akkor is ilyen kánikula lesz.. tegnap 2-kor kint voltunk, és a napernyőről visszaverődő fénytől 5 perc alatt meglátszott Marcinak a póló nyoma, mikor feltűrtem, mert olyan érzésem volt. hogy ez a gyerek ég le--- 5 perc után... és valóban, mert új ujjatlan póló volt rajtam akkor először, így az friss nyom volt... jöhetnétek 2-3-ra, aztán 3.30-tól lehet kimenni a kertbe, akkor tuti árnyék van már... gyorsan bementünk...

Marci is éjjel magától felkelt 1 órakor, el kezdett sírni... pedig nem lázas már, és hasmenése sem volt, puki gond sem... (tegnap napközben még volt hasmenése.)

Petrus,
Jó lenne, ha ti is tudátok jönni a talira... szerinted?

Barbapapa,
hát, felőlem jöhettek a srácokkal, csak lehet unatkoznának... pici a kert... vagy ha szeretnek kosarazni(bocsi, nem tudom mekkorák, a ház előtt nálunk van egy kosárpalánk és egy betonplacc) a szomszédé, de lehet használni....
vanni
 
 


Vanni!
Huu,nem tudom hogy kéne...mert ha meg délután van a tali,akkor meg a nagy melegben kellene mennünk....Milyen időt mond amúgy hétfőre:Nagyon meleget???

Nekünk nem mondtak semmit h vissza kéne menni kontrollra...majd szólnak.De nekünk csak picit volt kötöttebb,terpeszpelus nem is kellett.Lehet h tornáztatás nélkül is helyrejött volna...na majd rákérdezek ha megyünk oltásra!

annus11
 
 


Sziasztok!

Én is szeretném vinni Hannát úszni. Itt Tatabányán is van,de még várok vele egy-két hónapot.
De rohadt drágák ezek az úszópelusok. :?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 

 
 

Helló!
Délután vendégek jönnek, készülgetünk, most lerogytam kicsit :).
Kelések: S 2-3 alkalommal eszik éjszaka, okát nem tudom, illetve azt hiszem azért, mert 3 hónapos :). Növekedési ugrástól függetlenül. Viszont most náthás is kicsit (én meg még jobban), szóval nem bánom ha sokat szürcsöl, más gyogyót úgyse kap.

Tej: ne aggódjatok azon, hogy lesz-e! Ha eddig volt, miért ne lenne még? Valójában nem olyan ritka a hosszú ideig szoptatás, és azt hiszem ennek a valódi lényege később kristályosodik ki... Az első félévben kaja, aztán később nyugtató-altató - roppant praktikus! Én is aránylag sokáig szoptattam, tovább, mint eleinte gondoltam volna. Szerintem míg eljut odáig az ember, egyszerűen nincs szíve csak úgy elvenni a gyerekétől a melleket :).

Petrus, írj egy kicsit Magatokról is, ne csak mérgelődj :)!

Szilárd kaja: hm, erről már én is hallottam, de nekem fura. Persze lehet, hogy néhány év múlva meg letorkoljuk, aki nem szilárdat ad először :).
És ha már a korlátoknál tartunk: kellenek igen, csak nem mindegy, hogy mennyi és mikor. Na, de ezt majd úgyis boncolgatjuk eleget, most visszamegyek készülődni :).
kalloni
 
 


Annus, megnéztem az időjárás előrejelnzést, változékony időt mond, max 26 fok.. így végülis akkor lehetne délelőttől is, de mondjuk vagy melegben kellene jönni, vagy abban menni, hacsak nem maradtok nálunk estig reggeltől...
:D
vanni
 
 


Sziasztok!

Tinu:magamban akartam tartani de már nem megy.Kihoztad belőlem.Gondolom azt hitted hogy kezdő vagyok veled ellentétben akinek már két gyermeke van.Képzeld nekem uis volt egy gyönyörű kislányom aki 3 évesen meghalt.Szóval nem vagyok kezdő.És nem azért mert 3 hósan elkezdtük a hozzátáplálást,hanem mert beteg volt.Nem akartam leirni mert ez nekem nagyon fáj,csak már nem birtam tovább a válaszaidat.Egydet árulj el.Ha Dominik nem hajlandó enni a tápszert és tejem már 3 hetes kora óta nincs akkor mi a jó Istent adjak neki ha nem tejpépet és gyümölcsöt?Csináljak neki pörköltet?

Kép
kata840725
 
 


Tali:
ki mikorra szavazná a talit hétfőre? Délelőtt fél tíztől, vagy délután 2-től kezdődően?
vanni
 
 


Vanni,
nekem mindegy, szerencsére mi nem lakunk messze! Szóval én tartózkodom, szavazzanak a többiek! Vagy, az is megoldás, ha csak aznap reggel döntjük el, az éppen aktuális időjárás alapján...

Kata,
borzasztóan sajnálom, ami a kislányoddal történt. Hidd el, hogy senki (Tinu sem) akart neked rosszat, amikor leírtuk a véleményünket... Többfajta tápszert is próbáltatok?

Kép

Kép
zsüci
 
 


jelentem most szálltam ki a medencéből, kellemes 28 fokos víz, csak nem akartam hogy belémrohadjon a tej így kiszáltam, gyereket nagymami-papi tologatja...király az élet, már csak egy pina colada kéne kéremszépen... 8)

valami van ezzel a gyerekkel, eddig napközben vagy 2 órát aludt...most meg felkel enni, elvagyunk egy órát és beájul következő kajáig...na nem mintha baj lenne, de fura...

jajj nem tudom meséltem e (ez most független a hozzátápitól csak arról jutott eszembe) itt a környékünkön elég sok a roma család, védőnőm mesélte hogy náluk úgy megy ez hogy 3 hónapig csak tej, anyuka majdnemhogy csak húslevesen él, aki tápot ad az húhaejnyebejnye valahogy szereznek anyatejet, DE 3 hóanp után a gyerek mindenevő, értsd: Bea (vnő) kiment családlátogatásra 6 hós Sztojka Sanelhez...és mit reggelizik a drága véreshurkát kenyérrel (persze kis darabkákban) ..hem ez is érdekes...etől olyan szívosak a roma gyerekek :?: :roll: :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
Ez nem semmi!
Holnap én is kiruccanok!Megyek tesómékhoz malacsütésre!!!Van jakuzzi is...de mivel fürdőruhám nincs,és az ebédtől se szeretném senki kedvét elvenni 8) így inkább maradok kinn :wink:
Roma sztori is jó!!!!Hát igen,sose tudjuk meg mitől döglik a légy :lol: :lol:

Vanni!
Én a délelőtt fél10re szavazok.Többiek???

Kata!
:(

Kalloni!
Szívjátok az orrát,nehogy lerakódjon neki!jaj de utáltam én is...feszt elöl volt a porszívó....


Lehet apa mégsem jön...felhívtam és mondtam h ha be tudja fejezni akkor csinálja és maradjon...ezt a 2 napot már kibírom,fogat összeszorít és nagyot nyel :roll: :(
Igaz miután letettem picit megkönnyeztem...de összebujtunk Izussal :roll: Legalább ő itt van nekem....

annus11
 
 


Mniki,
én arra Pina Colada-ra várok már... te jó ég, mióta megtudtam, h terhes vagyok... Szerencsére a munkahelyem közelében van egy jó kis hely, ott készítenek Virgin, vagyis alkoholmentes változatot is, persze nem ugyanaz, de mégis... Már előre eldöntöttem, hogy azon a napon, amikor kiscsibém lemond a ciciről, veszek egy üveg PC-t meg egy doboz light mentolos cigit, leülök és élvezem a frissen visszakapott (testi) szabadságot... :oops: :oops: :oops: Ciki vagyok?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sztojka Sanel ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kata: ha jól emlékszem, nem is én hoztam fel a témát, hanem Netti... :roll: Én csak hozzátettem a véleményemet. És az, hogy hogyan táplálsz hozzá, nem attól függ, hogy hányadik gyerekedet eteted. Nekem Tüci volt az első és mégsem adtam neki 3 hósan darált kekszet. Igazából nem értem, hogy miért nekem címezted a hsz-ed. A kislányodat sajnálom, eszembe sincs azt gondolni, hogy rossz anya lennél. AZt meg végképp nem írtad, hogy miért adsz a tápszer helyett, mellett ilyeneket! HOnnan kellett volna tudnom? Látod, Inci sem sértődött meg a beszólásokon, mert nem vette magára (a hasonló okok miatt). Egyáltalán nem téged akartunk megsérteni, egyszerűen beszélgettünk a témáról annak apropóján, amit te és Heni írtatok. AMúgy mások is adtak már gyümit a gyereküknek a topikban, ők is megsértődhetnének akár az itteni vitán... Na mindegy, valszeg azért is érintett érzékenyen, mert még új vagy közöttünk. Eszemben sincs magam gyakorlott anyukának gondolni, hiszen minden gyerek másmilyen, nekem meg csak a sajátjaimmal van tapasztalatom.
És szörnyen unom már, hogy megint én vagyok a bűnbak.

Vanni: nem tudom, mikor lenne jobb a tali. Mivel Tüci nem jön, ezért nem fontos korán mennünk. Talán az uram azt pártolná, hogy inkább később menjünk, mert akkor indulnánk el, miután elaltattam Tücit... Jó, akkor legyen a részemről a délutáni szavazat. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hahó!

Annus, kitartás!!!!

Jó kis port vert ez a miteszikagyerek. Hagyjuk is. (Amúgy nekem se mondta se védőnő, se gyerekorvos mit adjak és meddig. Viszont a kórházban adtak kis füzetet, amiben a mai tudományos álláspont benne van. Mellé jó lett volna még pár olyan cikk, mint ami pl.: az lll honlapján is van. Pocsék a tájékoztatás.)

Emese, férjem tegnapi főzése: már nagyon éhes voltam, ezért mirelit cuccot sütöttem ki ebédre (kb. évente 2x eszünk ilyet), salival ettük. Estére meg pizzát sütöttem. Utána mondtam is, h máskor is csinálunk ilyen napot, h ő főz... :lol:

Mára tuti program van, zöldség-gyümi bevásárlás volt. Őszibarack lefagyasztás, paradicsom-aszalás és sült paprikakrém készítés folyamatban. 8)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Zsüci: nem tudom elképzelni, hogy egy baba megtartsa magát ülésben, ha nem tud maga felülni... Van ilyen? :roll: Amúgy miért nem lehet meginni egy koktélt szoptatás alatt? Én ittam bort is, sört is (na nem sokat), míg TÜcit szoptattam. Nem láttam rajta, hogy bebódult volna. :lol: Cigizni nem cigiztem. :wink:

Kalloni: azért egy nagyon picit jól esik, hogy nemcsak én kelek ilyen tetemes mennyiségszer éjjelente. :P Szerintem ma is vagy négyszer keltem, de már nem is számoltam. :? PEdig olyan jól indult az este, már 8-kor elaluldt Csongi és nem is ébredt meg utána egész ... este 11-ig kb.

Kép
Kép
tinu
 
 


Amúgy nekem sem mondta a védőnő az hozzátáplálást csak miután már elmúlt 6 hónapos Tüci. Úgy látszik, hamarabb kell rázizzenniük. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Anikó,
akkor jót főzött Embör :wink: :D
Tyű, a paradicsomot hogy aszalod? Meg a sült paprika-krém is érdekelne :)

Annus,
akkor hátha holnapra befejezik!!!

hátha vannak nálam okosabbak - szerintetek az közrejátszhat az éjszakai meg korai ébredésben, h Bogi cumizik? Ugye kb. 1-2 hete csak, és csak akkor kapja, mikor már nagyon nyűgös- ekkor el is alszik rajta tök gyorsan... Esti altatás mindig cicin van..

Niki,
tök jó, h Lilid magától el tud aludni!!!! Nagyon kis ügyi! :wink:

emese1979
 
 


Vanni,
mi nem tudunk menni, messze vagytok nekünk :cry: :cry:

emese1979
 
 


Emese!
Nincs olyan messze amúgy!!!4-6os villamos nyugati,és onnan busz kb 5 perc.
Szerintem nincs köze a cumihoz...bár mi kb 1 hetes kora óta adunk neki cumit,ennek ellenére mindig elaludt egyedülés tök hamar át is aludta az éjszakát!Amúgy eszik is ilyenkor?vagy csak megébred?Van h Iza is megébred..főleg most h fordul....cumi a szájába,visszafordítom és alszik is tovább.

Hát apa akkor csak vasárnap este jön.....de már csak a csempézés,járólapozásból van egy kevés ,fugázás és betenni a wct,zuhanyt és a csapot.Na meg visszapakolni! :roll:

annus11
 
 


Annus sajnálom, hogy nem tud hamarabb menni. :cry: Tényleg nagyon rossz lehet.
Du megetettem manót,mert már sírt(naná hogy,mikor az előző evés felénél beájult... :roll: ), kiszívta mindkét mellem, és még mindig sír.Erre a reggel és tegnap este lefejtből benyomott 60-at. Estére alig maradt, muszáj lesz a fagyóból megint kivennem.Áááááá.Nem bírják a csajok ezt az ütemet.... :( :o Na most meg szunyál azóta, szóval estére megint lesz nyűgösködés. Én tutira azt mondom,ez fejlődési ugrás nála. És pont most nem százas a mellszívóm....Mikor lesz már kedd, hogy megjöjjön az alkatrész??!!!
Amúgy vacak a mai napom is.Igen intenzív önsajnálatot tartottam, miután sikerült berendeznem papíron a nagyszobát, és mi tagadás, tetszett a végeredmény. Így jóformán a házimunka ma is elmaradt. Kezdek ciki lenni. Elteszem ezeket a papírokat jó messzire mostmár. :oops:
Közvéleménykutatás!!Mikortól moshatom majd együtt a pici ruháit a miénkkel, és nem külön sensitive mosószerrel??Erről érdekelnéneka vélemények.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Holnap jöhetünk haza!
Jó lett ugyanis Petya pisieredménye! :D

Ne vitatkozzatok Lányok!
Bár a túl korai hozzátáplálást én sem díjazom, de ha nincs más lehetőség,akkor kénytelen az ember lánya! Egy dologban azonban nem értek egyet! A tejtermékek adása nagyon megterheli még a kis gyomrukat,és lehet,hogy most nincs baja vele, de később komoly gondot okozhat! Ha már mindenáron hozzátáplálás,akkor gyümölcs, zöldség!
Már bocs a belevauért! :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szuper, hogy Petya már egészséges! Majd azért írj a kórházról, ha már lesz egy kis időd, Trixi!

Kép
Kép
tinu
 
 


Trixi,de örülök, hogy jöhettek, ez ám a jó hír!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Trixi!!!
Jajde örülök!!!Tök jó h inden oké már!!!!

Niki!
Én pl az én ruháimmal szoktam együtt mosni,azokkal amiben csak itthon vagyok.Hiszen javarészt az ő nyála,büfije stb van rajta :lol: :lol: De nekem szinte mindig megtelik 1 mosásnyira való...én együtt mosom a textil pelusokat és a kisruhákat amúgy.Szerintem egy jó darabig még ezzel az öblítővel,mivel nem drága,így totál mindegy mit öntök bele...

annus11
 
 


Én ugye neki mosom egyszer 60°on a textilpelusait,mert a tejszag még így se nagyon jön ki.Azokat nem szívesen mosnám együtt a mi lepedőinkkel meg törcsijeinkkel, mert ahhoz ugye fehérítőt mindent adok.Vagy lehet,ez nem érdekes? :roll: Meg a világos ruháinkkal is moshatom együtt az övéit?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, en is ugy csinalom mint Annus :D marmint a mosast!!

Trixi, orulok h Petya jobban van!

Kata, nagyon sajnalom ami tortent! Kerlek ne idegesitsd fel magad a teman, a hozzataplalas mindenkinek kenyes lesz amikor elkezdi es biztos lesznek ellen velemenyek. Engem tovabbra is erdekel ki mikor kezdi es mivel, en meg enm dontottem pontosan el. csak nagyjabol van mar sejtesem hogy is fogom csinalni. Azt tenyleg nem emlitetted h Dominik nem birta a tapit. Sajnos van itt mas a forumon akinek szinten! Ilyenkor nyilvanvalo h kell adni a gyereknek enni!!!!! mert kell.... ehezni nem ehezhet!
hidd el leginkabb a turorudin akadt fent mindenki :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu, akartam meg irni, h pl olyan voltam aki eloszor felallt 6honaposan es aztan onnan zuttyant popsira :lol: de elkepzelni en meg nemtudom Boronal ez h fog mukodni! de uuuuuugy varom :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Amikor bementünk, közölték, hogy csak egy szoptatós széket tudnak adni, vagy fotelágyat 3000,-/éj. Én erre mondtam, hogy úgy tudom,hogy ágyat kell biztosítaniuk, a törvény szerint. A nővérke szólt a főnővérnek, és mondták, hogy csak szoptatós szék van ingyen, az ágyért fizetni kell. Én erre a szoptatós széket választottam.
Aztán amiért szólni mertem, a főnővér berakott minket egy felső léguti betegséggel, és húgyuti fertőzéssel bejött kislány mellé. Az első éjszakát ott töltöttük, majd másnap amikor meglátta a doki, hogy hol vagyunk, mondta, hogy azonnal tegyenek át máshova. Ekkor átköltöztünk egy másik baba mellé, majd később szóltak, hogy felszabadult egy szoba, így átmehetünk oda. Mivel ott volt bent egy fotelágy, megkérdeztem, hogy melyiket foglalhatom el, amire az volt a válasz, hogy bármelyiket. Rákérdeztem, hogy biztos e, mire azt mondták, hogy igen.
Ezért letelepedtem a fotelágyra. Később a széket ki is vitték. Másnap reggel csörtet be a főnővér,és elkezd velem veszekedni, hogy én ezt hogy képzelem, ez fizetős ágy,és ki fogják vinni. Elkezdtem neki mondani, hogy kétszer is rákérdeztem, de ő hátat fordított,és kiment a szobából!
Az orvosunk aranyos volt,mert mondta,hogy ha akarom, ő közvetít,mint békebíró, de mondtam neki,hogy számomra az kommunikációképtelen,aki ezt megteszi. Felháborító! Nem mindegy, hogy üresen áll egy ágy a sarokban, vagy esetleg használja valaki? 3000,-ért a Balatonon kapok szállást!
Erre adtak egy papírt,amin rajta van, hogy mi mennyibe kerül. Mivel azon az állt,hogy kempingágyat adnak, így én közöltem,hogy azt kérek!
Ja, hát az nincs,csak a Madarász u-i kórházban! Ha ők ragaszkodnak a papírformához,akkor én is,hiszen ez nem volt odaírva!!! Erre persze nem volt válasz!
Mindenesetre a főnővér hozzáállása sztem megengedhetetlen,és ezért panaszt fogok tenni az Igazgatónál!
Talán kéne annyira tisztelni a másik embert,hogy meghallgatom, és nem fordítok neki hátat,otthagyva,mint eb azt a bizonyosat!!!!

Egyébként vesemedence gyulladása,és húgyuti fertőzése volt. Olyan magasak voltak az értékei,hogy a 7 nap nem volt elég,ezért nyújtották ki 10-re! Ma negatív lett a pisije,uh holnap végleg hazajöhetünk! Smile

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi, örülök, hogy haza jöhettetek!

Tali:
Huhu, eddig nem túl sok a jelentkező a talira: Zsüci, Tinu, Annus... Hean, Petrus, Kitty, Barbapapa? Szofi és Csani:) tudom hétfőn tudja meg, hogy tud -e jönni...

Írok Hean-nek, Kitty-nek, és Petrusnak... Mozza, jövő héten téged el lehetne csábítani?
És persze mindenkit, aki meg tudja oldani... Budáról ugye egyzserű, ott vagyunk, Pestről az Árpád-hídon lehet ugye átjönni... Vagy a Lánc-hídon...
vanni
 
 


Trixi,ez tényleg nagyon durva!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Nem is értem ilyenek miért dolgoznak az egészségügyben. Azt meg tudták mondani, hogy mi okozta a gyulladást?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Trixi, szuper, h Petya jól van! Kórház :twisted:

Kutyafüle, én van amikor együtt mosom a ruháinkkal- csak ha nem jön össze egy mosásnyi az övéiből. Pelus-ruha együtt, de ha pl.: törcsit mosok, akkor hozzádobom a pelust. Szal, ahogy alakul. De én nem vettem más mosószert meg öblítőt. Na, most kövezzetek! :D

Emese, kaják.
Aszalt pari: cikkekre vágom, tepsibe teszem sütőpapíron, aztán be a sütőbe. 1 óra 100 °C -on, aztán tovább olyan 50 °C-on, amíg jó nem lesz. Aztán üvegbe rakom és leöntöm olívaolajjal. Karácsonyi ajinak is jó. (Lucullusból az igazi, de a férjem most nem azt vett. :? )
Sült paprikakrém: kápia paprikát (v. mást, tecsóban éppen akciós most) grillen v tűzön megsütni, meghámozni, kimagozni. Be a turmixba, hozzá só és olívaolaj és kész. De egy adag fokhagymásat is csináltam, csepp chilivel. Szal ízlés szerint ízesíteni.

Ennyi. Fáj a hátam. Megyek vacsizni.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu,
azért nem iszom, mert egy koktél nem koktél, többet meg ugye nem lenne ildomos... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Trixi....... NC. en is panaszt tennek !!!!!! sztem nagyon felhaborito amit meg mernek itthon tenni az egezsegugyben :evil:

kirandultunk ma, meg furodtunk apaval nagy kadban.. gyerek total kidolt.... nagyon jo kislany volt ma :roll:

hozok mindjart kepeket!!

zsuci, epp elottem egy mojitoo :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


csajok én asszem nagyon gáz vagyok,én a kezdetek óta a mi ruháinkkal mosom...sensitivvel, drefttel, de sose külön, 5,2kilü babaruha sose jönne össze... :roll:

zsüci naja, egy koktél nem koktél, nem hat...télleg valaki okos, mondja mán meg menniy idő alatt megy ki az alkohol a csöcsiből? pl...elmegyek iccaka, iszom egy jólesőt, akkor másnap este pl már rácuppanthatom lilit vagy ő is bekábul még,

Kép
Kép
mniki84
 
 


mopst látom hogy megvan az első 2010 májusi baba!!! vagyis kismama :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!! megvan mit felejtettem el.. neked akartam irni :lol: :lol:
en olyan jokat rohogok sokszor azon amiket irsz !!!! hihetetlen vagy :lol: en lanyom 12 ora mulva eszik ujra :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kép anyaujjadefincsiii
Kép nezzukapaet..
Kép eztismegkostolom..

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki: én sose vettem számításba a szopitájmot Tücinél (jé, Csongónál még nem is nagyon ittam), ha ledöntöttem egy pohár bort, vagy sört. :oops: Általában ez valami családi eseményen volt, szóval nagyon szervezkedni nem tudtam volna a szopihoz mérten.

Na, de képzeljétek. Írtátok itt az a Karavalami malátitalt. Az uramat ráuszítottam a témára és beszerzett néhány dobozzal az Intersparból. Nekem ízlik, na de Tüci is teljesen rákattant. :shock: Ráadásul meg van róla győződve, hogy az sör. Szóval remélem, nem szólja el majd magát a bölcsibe, hogy a kedvenc sörével dobják már meg. :lol: :lol: :lol: Meg kellett innunk két dobozzal, nagyon várom az eredményt. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti: de jó képek! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, koszii :lol: Tucinek izlik is? :lol: nekem nem jon be :lol: :lol: de durva ha neki igen :lol:

holnap hozok ket kisruharol kepet.. nemtudom melyikben legyen Boroka az eskuvon :roll:

Apa folyamatosan piszkal, h evett Boroka egy orias turorudit es nem is kellett turmixolni :lol: joo csak viccel,de engem egesz nap ezzel huz........ nem fogok neki semmit meselni legkozelebb,mert olyan jokat mokazik most ezen.... :D

Voltunk ma gyurut nezni, aztan beugrottam a maria bababoltba es csomo harisnya is volt minden fele szinben. meg nagyon sok minden..... tok sok jo dolog van! eddig talan ez a legbaratsagosabb babas hely ahol jartam.. kanape,jatszoresz,ha megszomjazol lehet enni inni..... sok sok valasztek mindenbol, ruhabol is jatekbol is, mindenbol.... nem is hittem volna!

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Szupik a képek!!!Hát igen,Boró se panaszkodhat,jó súlyban van!!!

Ja én ma megmértem Izust,5960 g.

Niki!
Nem baj ha együtt mosod,én apa ruháival nem mosom együtt...mert azok gázosak...MÁVos cucc...ááááááááááááááászóval ki van zárva.de az enyémmel simán összemosom!!

Ankó!
nagyon jók ezek a receptek!!!Tényleg szupi!!!

ja én is meginnék egy pohárka vörösbort...holnap a malachoz meg egy sört...na hátha lesz vmi alkoholmentes is,vagy egy ksi csokilikőrt is el tudnék képzelni...de majd iszom jövőre :wink:

Képzeljétek!Nézgelődtem a BKVnál,mert újítások vannak!És van egy marha jó busz!Nekem találták ki!!!!!!A Borárosról indul és fél óra altt fenn van a sváb hegyen a fogaskerekűnél!!!Onnan csak 1 megálló mamám!!!!Eddig tök sok átszállás meg idő volt eljutni odáig!!!Bár azt az 1 megállót nem tudom hogy teszem meg...hegynek fel...babakocsival.Buszra fel kéne pakolni...fogaskerekű meg ritkán jár.....Mondjuk ott is lejtőn,emelkedőn kéne tolni...Ja és ez a busz olyan h néha alacsony padlós is megy!!!Szupi!!!!!

annus11
 
 


Még nem olvastam végig, szóval nem tudom, hogy valaki leírta e, láttam, hogy többször felmerült ez az alkohol dolog. Annus taliján azt hiszem mondtam azoknak akik ott voltak, most elmondom mindenkinek. :D Én azt olvastam, hogy az alkohol fogyasztás után 25 perc múlva jelenik meg a szervezetben, és 35 perc múlva az anyatejben. Viszont 3 óra múlva már nem kimutatható. Tehát ha valakinek éjjel nem ébred 3 óránként vagy előbb a gyermeke nyugodtan megihat egy pohár valamit. Nyilván a mérték itt is fontos. Jelentem én tegnap voltam ünnepelni a barátnőm 30. szülinapját és megittam 2 malibu-kólát. Fini volt. Este 11-ig legurítottam a kettőt, utána nem ittam többet. 3-kor evett Mira. Változást nem észleltem rajta. :lol: Mellesleg magamon sem, tehát nem volt túl erős az a Malibu.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny :lol: :lol: NA én este 6 körül szoptatok utoljára,aztán másnap reggel 6-7 kötül...szóval simán belefér 1-2 pohárral!

Netti!
Igen,nagyon jó ksi bolt!!!Sok minden is van,az árak is türhetőek!!!Tetszett nekem is a múltkor!

annus11
 
 


Trixi! Nagyon örülök, hogy hazajöhettek. Én is megszenvedtem gyerekkoromban a vesemedence gyulladást.

Netti! Boró nagyon szép, tök jók a képek!

Ennek a Karmizé tejcsináló cuccnak olyan íze van, mint a sörnek?

Én most már a két gyerek ruháját mosom egybe Drefttel meg fehér Silannal. Mira születése előtt mindig külön mostam Amina ruháját.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus!! Hat Boroka nem is panaszkodik mostanaban, alig eszik, gondolom az idoo :lol: 700ml korul maxx :D de nem latszik tudom :lol: :lol: olyan hurkai vannak :shock: :roll: vki eteti tuti..... :lol:

hat nalunk is este fel8 kor hammi, utana reggel 8 korul.... szoval azt hiszem neha napjan belefer egy poharral :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mi a fészkes van a vonalzóimmal???? Kezdek mérges lenni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Amugy nemtudom ti h csinaljatok... de en egy heten ketszer legalabb mosok csak gyerek ruhat!! mert annyi van :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mielőtt eldőlök:

Ühh, hát én is együtt mosok... kisruhát, nagyruhát, pelenkát, stb. Most éppen Almawinnel, de néha DM-es ezzel-azzal.De a pelenkák miatt bele szoktam dobni fertőtlenítőt is, így nagy gáz nem lehet. Sztem ha a baba bőre nem érzékeny, akkor simán lehet együtt mosni.

Tinu :lol:, Tüci nagy arc. És teljesen megértem, hogy örülsz, hogy én is kelek. Még J idejében nekem is nagyon jól esett, hogy a korosztályos fórumból voltak sorstársak. Nem sok, de volt. Az ember úgy érzi, hogy nem ő az egyetlen lúzer a világon :). Szóval pacsi-pacsi, bármikor kapható vagyok egy kis egymást sajnálós sóhajtozásra reggelenként :).

Alkohol: húúú, hát én is úgy hallottam, amit Reny írt. Más kérdés, hogy ez inkább vörösborra, és ilyen enyhe dolgokra vonatkozik. De én is ittam már egyszer-kétszer erősebbet, mikor rettentő rossz volt a gyomrom, és S-t se viselte meg a dolog. Se jókedv, se kóma :).
De nem is írok erről sokat, mert megkívánom...

Annus, az az egy megálló meg se kottyanhat :)!

Na, alvás, hosszúúú az éjszaka.
kalloni
 
 


Én is kétszer vagy háromszor mosok, igaz a kettőre. Mira napi szinten olyan 3 ruhát használ, mert most Huggies pelusunk van, és rendre kifolyik belőle a kaki. Ma reggel a pisi is peluson kívűl landolt. Aminának imádtam a Huggiest, legjobb pelus volt, Mirának a Libero vált be.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Dobok két képet ma készültek a három nőciről :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: