Új privát üzeneted érkezett!

Áron mostanában a nagy büfögéseitől lepődik meg.
Úgy csodálkozik, mintha nem is ő adná ki a hangot! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


na, kölykeim beparancsoltam az udvarról, ajtót bezárom.
már a kicsi franc kivan, apa nincs a városba, s mind engem rángatnak le a pasik a raktárba.
egy fél órája az apeh egyik alkalmazottja jött, a csajának megmutizni valami abroncsot, az előbb meg a szomszéd utcából egy srác sógora. a gyerek ordít mert éhes (most épp nem akarja a cumisüveget), meg bekakilt, én meg itt csicskázom.
Gréta meg ordít, élvezi a sikongó hangját, amitől a kicsi mindig megijed, s akkor már ketten ordítanak.
közöltem apjukkal, hogy vége erre a hétre a kimenőinek (hétfőn ugye a húgomékkal túrázott, bár elsőszülött lányát is vitte magával)

másodszülöttem egy szűk órája evett tojásos nokedlit, erre most jön, hogy éhes. jól elzavartam, egyen gyümölcsöt, unalmában (épp most kapott Minimax nézésre engedélyt) ne növessze a pociját.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok anyukák!
Azt hiszem jön Dominik fogacskája.Valószínű ez volt a hőemelkedés oka.Rosszkedvű,sok a nyála és mindent töm a szájába.Épp reggel hivott apukám,mondtam neki hogy mi a helyzet és közölte hogy valószínű hogy az lesz.Nekem 3 hósan,nővéremnek 2 és fél!!!!hónaposan,bátyámnak pedig 5 hósan bújt ki az első fog.Hát ilyenek a gének. :lol:
Ja és csináltattam kistányért az én Drágámnak és az újdonsült fiaimnak.
Kép Papával.
Kép

Kép
kata840725
 
 

 
 

Csajok, ez a hsafájás iszonyú!!!
Túl vagyunk egy újabb rohamon, ilyen ordítást még életemben nem hallottam! Szegénykém úgy belelovalta magát, hogy szinte fuldokolt :( Megszakadt a szívem! Lehet, hogy a gripe water felerősíti???

Kép

Kép
mukkancs
 
 


Manó, megvan a mosoly-kép :)
Igaz, telefonnal, így a minőség olyan amilyen :)
(Kb. 30 képet csináltam, mire sikerült ez a kettő :) )


Kép

Kép
magdii
 
 


Manó: köszönet a tojásos nokedli tippért, holnapután az lesz az ebéd :)
Holnap rakott krumpli, szombaton pizza, hátha esetleg ötletet ad valakinek :)

Noémi: én is olvastam már, hogy a tejtermékek jó hatással vannak az anyatej mennyiségére! Az más kérdés, hogy vannak olyan vélemények, mely szerint egyáltalán ne együnk semmiféle tejterméket szoptatás alatt... ki érti ezt?

Mukkancs, ajaj, szegénykém! Nekünk is most volt egy kisebb fájásunk. Nálunk, azt figyeltem meg, hogy vannak, de nem olyan sűrűn, és sokkal rövidebb ideig tart, mint gripe nélkül. De gondolom ez is baba függő, nem?

Kata: édes a kép :) Állítólag nekem is kibújt két hónaposan az első fogam :)

Nos, lefekszem, ismét a nappaliba :( Voltunk az ügyeleten, most Tibi miatt, sikerült neki is benyalnia a vírust, valószínű Dávidtól. Remek négynapos ünnepünk lesz, minimum három napig feküdnie kell :roll: :?
Ráadásul utcabál van nem messze tőlünk, idáig hallatszik a népi muzsika, tudom értékelni, főleg, hogy már szombat óta alig aludtam...
magdii
 
 


Magdi : nagyon tündér.

nálunk tökre elbújt a tejcsi, rettenet szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó
 
 


Manó, biztos egy hullámvölgy, ne keseredj el! Max. egy-két nap, és lesz sok-sok tejcsi Géza babának!!!
magdii
 
 


Sziasztok!

Manó a fel a fejjel! Te a tejci előcsalogatásban profi vagy!! Biztosan most is sikerül! Nagyon drukkolok, mert tudom milyen fontos neked!

Áron nem kéri a cicit. Lefejve megissza a tejet seperc alatt, de amint közeledek a cicimmel üvölt. Bekapja szív párat, aztán megint sírás. Utána betömöm a cumit, ha nem túl fáradt, ettől lenyugszik és kezdjük előről.
Gondolom mostanra jött rá, hogy a cumisüveg mennyivel kényelmesebb. :(

Ilyenformán pedig tökmindegy mi van benne....nem mondom adok neki tejet amíg van...remélem még lesz is, legalább 1 hónapig!

Mukkancs, lehet, hogy a gripe water nem jött be. Mi először az infacollal próbálkoztunk, aztán jött az Espumisan. Ez bejött, pedig azt mondják mindkettőnek ugyan az a hatóanyaga. Szóval erre is: ki érti?!

Magdii, Dávid tündéri! :) Neki sem kell már sok és kinövi a mózest. :)
Kitartást neked a hosszú hétvégére. Én itt leszek, mert Viktor is dolgozik, gondolom így Ti sem mentek sehova!

Kata, végül is ha nem szoptatsz tök mindegy mikor jönnek a fogacskák. Esetleg homeopátiás golyók segítenek.
A tányérok édesek! :)
Már oda költöztek a fiúk?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


csajok, az anya taníts engem ninc smeg valakinek emailben küldhető formátumban?

vagy beszúrná a 10-11 hetes babás oldalakat? :oops: :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, valakinek megvolt, ha jól emlékszem Anuk küldte.

1-3 hónapig van, aztán 4-7 hónapos korig.
Beszkennelem neked!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Kép

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


:? :? :? :?

Elég kicsi, ha gondolod elküldöm e-mailben rendes méretben!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Dávid alszik :) Benyomott egy rakat anyatejet és beájult :)

Noémi, igen, Dávidnak sem sok ideje van már a mózesben :) Pedig imád benne aludni, nem tudom mit csinálok majd, ha kinövi.
Sajnálom, hogy Áron nem szeretne szopizni :(
Sajnos, a négy napban itthon leszünk. Nem terveztünk hosszabb programokat egyébként se, a városligetbe mentünk volna egyik nap piknikezni, ehhez tök nagy kedvünk lenne. Így ez a program ugrott :( De holnap átjönnek barátnőmék szalonnasütésre, holnapután anyósom jön. Akkor csináljuk a pizzát, ennek Anyukám nagy mestere nyammmm :)

Kivasaltam már vagy 25 pelenkát, egy rakat rugit, pólót :roll: De tele a hócipőm a vasalókkal, én mindegyikkel úgy járok, hogy bekoszolódik a talpa, most is az egyik pólóra sikerült egy csíkot húznia... pedig most vettem, tök új még, talán háromszor vasaltam vele. És kerámia talpas, amire állítólag nem ragad a kosz. Úgy látszik, erre az egyre mégis :? (egyébként sem értem - ezt sem - hogy ha tiszta ruhákat vasalok, miért lesz koszos a vasaló????)
magdii
 
 


Fú Magdii, de kitartó vagy!
Én az első 6 hétben vasaltam mindent. Mondták is, hogy le fogok szokni róla, és a nagy melegben valóban!

Bár a pelenkákat útálom vasalás nélkül, talán majd visszaszokom rá, ha végre enyhül az idő!

Talán nem is baj a pikinik, iszonyú meleget mondanak még estére is! Anyuék elutaztak, át kéne sétálnunk Áronnal - (1 ,5 km) virágot locsolni, de nem tudom merjem - e....

Szívesen kimozdulnék, de a kénikulában nagyon rossz, hegyen le és fel...majd meglátom!

Ahogy most végigolvastam ránk vonatkozó részt (Anya taníts engem) mindent csinálunk, kivéve az egyre több időt a szabadban...na de ebben a kánikulában. Ti ezt hogy oldjátok meg?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi, most voltam kint a kertben, teregettem. Rettenet meleg van, ha még nem indultatok el, szerintem várjatok picit vele. Így a pikniket már nem is sajnálom annyira :)
Én is próbáltam a pelenkát vasalás nélkül, de nem szerettem, ezért vasalom inkább :) a többi cuccok közül csak azt, amik nagyon gyűrődtek...
magdii
 
 


Köszi Magdii.
Mondjuk nem is akarok most elindulni, esetleg majd olyan 4 körül, de valószínűbb, hogy a 1/2 6-os etetés után. Talán akkor már nincs olyan fullasztó meleg.

Igen, én sem szeretem. Áron arca olyan pufi, hogy 1-1 nagy alvás után a pelenka mintája ott marad. Ez vasalással nincs így, valóban.
Én korábban minden pamut cuccot vasaltam. Most már nem. Végül is olyan duci, úgy is minden feszül rajta! :):)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


noémi, örök hála, jó ez így :) megnyitom azt majd ránagyítok egyet 8) kösziiii

Kép
Kép
mniki84
 
 


Igen igen, én is azokat a cuccokat nem vasalom, ami feszül Dávidon :D (azokat se nagyon, amiket éjszakára adok rá :P )

Ez a meleg szörnyű, jó lennének enyhébb napok. Így tök be vagyunk zárva a házba... mondjuk egy-két óra múlva már ki tudunk menni

Amadeával mi lehet? Ha jól emlékszem, a héten műtötték, remélem már jól és otthon van!
magdii
 
 


De jó,hogy betetted Noémi ezt a fejlesztő dolgot, most megnyugodtam, mert van, hogy egyedül hagyom a játszószőnyegen Dávidot, én meg csinálom a házimunkát - de eddig lelkiismeret furdalásom volt, hogy szegény egyedül kénytelen szórakoztatni magát. Ezek szerint pont jó, hogy néha nem érek rá körülugrálni :D
magdii
 
 


Szívesen! :)

Igen, Magdii tényleg jó őket egyedül hagyni, hogy később is el tudjanak játszani egyedül.
De az is nagyon jó, ha lehet egy kicsit gagyorászni, mert társaságra vágynak! :)

Én is unom már ezt a nagy meleget...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Nos, Dávid a játszószőnyegen jól elvan, épp felfedezte, hogy van egy birkája is :D Eddig a lila kutya volt a kedvenc :)
Lassan megyünk a kertbe, végre tűrhető az idő...
Találtam egy könyvet, a címe Kapcsold ki a tévét (többszáz játék van benne, amit gyerekekkel lehet játszani, a tervem, hogy belenézek, mégis milyen... )

Manó, Nálatok mi újság tejcsi téren? Remélem a tojásos nokedli hatását már érzitek!!!! (nálunk holnap tényleg ez lesz, már alig várom, ezer éve nem ettem :) )
magdii
 
 


Na én megint túrós tésztát ettem.

Érdekes lehet ez a könyv, mik vannak benne?

Áron is nemsokára eszik, aztán átsétálunk anyuhoz. Remélem nem pusztulunk meg a hőségtől!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!
NOÉMI:Igen ideköltöztek.Már sikerült elrendeznem azt is hogy szeptembertől ide járjanak iskolába.Eddig minden oké,jól elvagyunk egymással,Dominikot imádják(igaz nem is lehet nem szeretni :D ),remélem igy is marad.

Kép
kata840725
 
 


Manó: a prima pappa az asztal magasságába is állítható? Most láttam többet is jó árban a neten, lehet, hogy veszünk, ha tényleg jó. De fontos lenne, hogy az asztalhoz oda tudjuk tolni, és ne kelljen lehajolgatni. Bár gondolom, ez alapelvárás egy etetőszéktől. Tejcsinek hajrá!!

Kata:
édesek a tányérok. Nem irigyellek a helyzetért, remélem, később is flottul megy majd minden a fiúkkal! Szegények, nincsenek azért elkeseredve az anyjuk miatt?

Noémi:
majd, ha ráérsz, légyszi a 4-7 hóst is szúrd be!

Tegnap babamasszázs után a vezető védőnő nézte meg Borcsát, ki kellett töltenie a 3 hós tesztet. Ő is azt mondta, hogy nincs semmi baj, és ha egyszer megszereti a hasonfekvést, akkor nagyon gyorsan behozza a lemaradását! Viszont mostanában szörnyű, mert kisit elvan hason, nézeget is, de utána negyed óráig vigasztalhatatlanul bmböl. Már nagyon kivagyok, mert sajnálom szegényt, ő meg szerintem nem érti, hogy miért pont az kínozza mindig, aki amúgy a legtöbbet foglalkozik vele meg legjobban szereti...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Kata, örülök, hogy eddig minden jól alakul. Azért nem könnyű neked. Első gyerekes lévén Te is most tanulod az anyaságot - és 3 gyereken egyszerre.
Ráadásul kettő már nem is újszülött. Gondolom hogy a sok változás rajtuk is ki fog ütközni. Kitartást hozzá!!

Csillag, ma este vagy holnap beszkennelem azt is.
A prima pappa tuti több magasságba állítható, ez az ilyen fajtáktól alapkövetelmény.
Azért mielőtt licitálsz, kérdezz rá!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


tejcsi jól elbújt, még mindig nem találjuk :(
egyenlőre keressük, aztán kiderül vagy beborul

prima pappa asszem 7 fokozatban állítható magasságilag, háttámla talán 4 vagy 5 fokozatban dönthető.

Kata: gyerkőcök hányadik osztályosok?

kicsi fiam olyan tündér, ma ráadtam egy rugit amit Váradon kaptunk, elviekben egy nagyra sikeredett 62-es. Hát picit a lábfejénél hosszú, de egyébként szuper. s olyan jól áll neki.

Kép
kissmanó
 
 


na, itt a gyártótól a link, az első a Prima Pappa Dinner, a második a síma Prima Pappa:

http://www.pegperego.com/page.php?sid=9 ... 00227&cl=N

http://www.pegperego.com/page.php?sid=9 ... 00228&cl=N

na, 4 pozicióban írja a háttámlát.
amit megfigyeltem, meg tudom is, hogy a 2007-es modellnél már nem mind a 4 lábán kerekek vannak, s ezeknél sem. na, ezt azért annyira nem díjjazom, nekem tökre bejött a 4 kerék.
én ugye ebay-en licitáltam rá, kőkemény 4,95 euróért, személyesen kellett apa elvegye Linzből. de akkor épp No. fele ment, szóval belefért egy leszállás az ótópályáról. s Tétám most is használja. olyannyira, hogy mi az etetőtálcákat nem is használtuk ki, mindig a konyhaasztalnál eszik.

Kép
kissmanó
 
 


Ezek a modellek ki vannak állítva a Brendonban is.
Én a dinnert néztem ki, de végül a bebé comfort jobban bejött.

Egyébként ez a peg perego biztosan tök jó vétel Csillag! Barátnőm kisfia most lesz 5, és még "használja". Igaz már majdnem beleszorul, de az etetőszéknek semmi baja, tökéletes.
Szóval megéri beruházni, mert több babát is kiszolgál, és úgy emlékszem ti sem álltok meg egynél!

Megnéztem a tüzijátékot a tv-ben. A tetőről is látni, de szerintem tv-ben sokkal jobb.
De a legjobb a helyszínen. Nekem az tökre bejön...talán majd jövőre.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


bakker, most nézem, a Peg Peregonak van egy újabb etetőszéke, a Tatamia. Ez annyira dönthető, hogy újszülött kortól is lehet használni, pihiszékként. hmmm....

Kép
kissmanó
 
 


Adrikám 2 éves volt, s akkor épp aug 20-án Bp-en voltunk. Hát tökre uncsi volt a rakparton a járdaszegélyre leülve fogni a gyerekem fülét. Egyszerűen zavarta a pukkantgatás, s egyúttal rettegett is tőle. Na, akkor elhatároztam: legközelebb talán majd gyerekek nélkül. Vagy a legkisebb is legyen minimum 5, ha nem 6.
De amúgy tök szép volt, még egyszer láttam tiniként, hát az a Kádár korszak talán leggyengébbik felhozatala volt az ösmerősök szerint is.

Kép
kissmanó
 
 


Manó ez az etetőszék kapható a Brendonban...potom 85 000 forintért...

Igen mondjuk attól én is tartok, hogy jövőre a pukkantgatástól megijed Áron.
De az egyik ismerősünk pont a rakparton lakik, gondoltam bekéredzkedünk hozzájuk. Lemegyünk megnézni, és ha nagyon zavarja Áront visszamegyünk a lakásba.
Mondjuk mindenképp kenguruval, mert azzal lehet szaladni...ha vihar jönne.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy minden rendben-e veletek. Remélem minden bujkàlo tejcsi elöjön hamarosan, hadd romoljon rànk a megvett tàpszer :P
Egyelöre nàlunk ez a helyzet, miota itthon vagyok, még csak kétszer csinàltam tàpis potlàst és egyszer sem kellett màr, inkàbb csak biztonsàgibol. Nem hiàba, egykis hazai levegö...nyugalom...turo rudi, s màs megszokott izek :lol:

Mig itthon vagyok, beszerzem én is a Gripe watert, ha màr dicséritek, bàr most anyukàm édeskömény teàval itatja Rafit, mert ttol majd nem fàj a poci...eddig nem tul sok eredménnyel, ill. hogy nyakig pisisen ébred...
Ennek az is lehet az oka, hogy a hozott pellus elfogyott, vettem egy nagy csomag tescosat - de 3-as méretet, ami nagy! persze ma minden zàrva :x

Ràadàsul elég hüvös van szüleimnél (hatalmas vàlyogfalak, nagyon tartjàk a hüvöset) és a végén nehogy megfàzzunk.

Kisfiam most màr napi szinten nevet és gügyög, szinte egyik naprol a màsikra kezdett el kommunikàlni :)

Kellemes hosszu hétvégét!
preta
 
 


Sziasztok!

Kint a bográcsban rotyog a leves, leülök hozzátok szusszanni.

Tojásos nokedli:
nem a tejföltől, hanem a nokedlitől hat. Minden ilyen vastag tészta-nemű nagyon bejön, szilvásgombóc, nudli, nokedli. A pasim csak röhög, mert egy méretet megugrik tőle a mellem. Bár most semmi nem hat, de jelenleg ez a legkisebb gondom, megoldjuk.

Etetőszék: Nézzétek meg, mennyire lehet betolni a tálcát a pocakhoz. Amikor egyedül kezd enni, rettenet, ha bepotyog a kaja. És nem mindegyiket lehet elég közel tolni a gyerekhez. És ne legyen túl párnázott, fotelszerű, mert nem lehet kiganézni rendesen a redőkből a kaját. Nekünk egy egyszerűbb volt, re 1 éves kora után bele se volt hajlandó ülni a fiam.

Folyt.köv.

Benta

Kép
benta
 
 


Ilyen etetőszékünk van, csak más a színe:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=etetoszek&category=etetoszek&empty=1&productid=220467&pageno=1&whid=25

Az Ikeás is nagyon bejön nekem, anyukámnál olyan van. Pici babát úgyis karban etetek, amíg nem tud ülni.

Beni megkapta a 2 hós oltást + a pneumot. Hát, utána 2x akkora sírást rendezett, hogy csak na. Semmi nem volt jó, se karban, se cicin, semmi. Ekkor jöttünk rá a férjemmel, hogy mennyire elkényeztet minket Benike, hiszen nem szokott ordítani. Akkor sír, ha éhes/álmos. Ráadásul nem akart enni, órákon át. Szerencsére márnapra visszakaptuk a tündérkénket.

Tegnap megnéztük a tűzijátékot, itt a faluban. Nagyon látványos volt, a fiúk most láttak először. A picike meg itthon aludt, mind2 mama rá vigyázott.

Noémi,
a fogfehérítést bízd inkább a fogorvosra, annak legalább tuti az eredménye.

Szép napot!

Benta

Kép
benta
 
 


Benta: ho-ho-hóóóóó....nem ér a húgodról semmit se nem írni.
Anyukád is ott volt nálatok a tegnap? Megoldottátok és sikerült? Jól olvastam a sorok közt? Ha igen, akkor hurrá.

Nekünk hétfőn lesz az oltás, már előre rettegek. Ma szilvásgombi az ebéd második része (sokgyümis a leveske), hát nem tudom.....nokedli nem hozta a belé helyezett reményemet. Bár talán ma mintha (de csak mintha) vékony hajszálnyival jobb lenne mint a tegnap. Igaz, Grétám ma nem ordított ki reggel 6-kor az ágyból mint tegnap.

Ehhez a Brevihez hasolnó etetőszéke volt Adriámnak (Edinának olyan fából, ami székké és kis asztallá szedhető), hát azért ebbe a Peg Peregoba hamarabb bele tudom tenni a gyereket, mikor még nem ül olyan stabilan, s akkor az is egy változatosság napközbenre, meg abban is kajált kezdetektől (a hozzátápit értem ezalatt), s akkor hamar megszokta, hogy a kaja az abban van.
Az Edina félét nem szerettem, egyszerűen nem bírta a strapát, már nem lehetett használni az asztalt a székkel, egyszerűen szétment. Pedig valakin keresztül kaptuk, direkt a gyártótól, símán boltban nálunk akkor még olyan nem is volt.
Ennyi gyerek után állítom, hogy első gyereknél a sok beruházás kész anyagi csőd, de ha több gyereket akar egy pár (s tudja is előre, nem mint mi), akkor mindezek ellenére érdemes a minőséget venni.

Na, megyek, a ruhák megszáradtak, kéne tűrögetni.

Kép
kissmanó
 
 


Manó,
tesóm jó családi hagyomány szerint túlhord, keddre volt kiírva, teljesen zárt méhszáj, semmi jele szülésnek. Anyu azért tudott itt lenni, mert hétfőn meghalt apukám, és már nem kell ápolni. Sajnos így a temetés időpontját sem tudjuk addig kitűzni, míg húgom babája meg nem születik és nem lesz legalább 1.5 hetes.

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!
Kissmanó!Viktor most megy 5.-be,Ricsi pedig 6.-ba.Apa éjszakás volt igy mindketten mellettem aludtak.Mióta itt vannak egyszer sem kérdezték meg hogy telefonált-e az anyjuk.Ma reggel Ricsi etette meg Dominikot és tisztába is tette.Igaz először a pocakjára ragasztotta a pelus rögzítőjét de szépen kijavította a bakit. :D
Hát lányok ennél csodálatosabb nincs is mint az anyaság.Kishercegünk vagy alszik vagy eszik vagy mosolyog.De van olyan hogy eszik és közben fülig ér a szája.
Remélem mindenki jol van.

Kép
kata840725
 
 


Jaj ez lemaradt.
Kép Ricsi és öcsike

Kép
kata840725
 
 


Benta: igen, az a sajnálatos eseményt olvastam. Csak írtad, hogy Anyukád ápolja a Nagymamit is, s ezért néztem, hogy akkor hogy is.
Hát tesód sajnálom, ebben a melegben túlhordani.....
Temetés kérdéses időpontja....hát ez sem épp egy jó dolog, hisz így azért még az életetek azon részének a lezárása sem tud elkezdődni. Amit én a legszomorúbbnak tartok a dologban: meg sem ismerhette a pici unokáját.
Na jó....nem ragozom tovább, hisz ezt kérted.
Pussza nektek, meg hatalmas ölelés (most nem keresem ki azt a képet a nagy kezekkel amik ölelnek, remélem ismered, képzeld ide.....de ha mégsem ismered, akkor majd szólj, s küldöm)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.08.21 18:18-kor.

Kép
kissmanó
 
 


Hú Kata: a leírások alapján bejön neked ez a 4 pasis helyzet. Ennyien állnak majd sorba a kegyeidért. Nálunk megtört a jég, apa egyeduralma véget ért. Nekem meg van egy kettes számú nagy szerelmem.
Amennyire fura volt az elején a kispasi, most már olyan, de olyan boldog vagyok vele, hogy azt el sem tudom mondani (persze kiscsajt is imádnék negyedszerre is)

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Fogfehérítés: szódabikarbónás vízzel sikálni, hátha bejön.

Tescos 3as pelus: nekünk is nagy, a DM-es hármas viszont jó.

Manó: nekem is elbújt a tejem, örökre sajnos :(. Legalábbis a következő bébiig tuti. Már egy hete semmi..ha nem kettő.

Kata: nem irigyellek a helyzetért, de örülök, hogy jól elvannak veled a fiúk!

Gripe watert mikor elkezdtem Nándi is fosott egy hatalmasat. Jobban szereti mint az Infacolt.

Vasalás. én kb. 5 pelust vasalok, amit akkor használok, ha elmegyünk itthonról. Ennyi bőven elég.

Nándival szerdán vérvételen voltunk, nagyon ügyes volt, alig sírt.
Vendég
 


Puszedli: tejcsi :cry: :cry:
De miért kellett nektek vérvételre menni?

Vasalás: nálam nincs.

Ja, autóról nem írtam: sajna cégügyeink rosszul, izé...nagyon rosszul állnak, apa autójára nem bírtuk fizetni a lízinget, így már 2 hónapja nem is jár vele, napok kérdése, jönnek és elviszik. Van ugye a Smartom, no de 4 gyerekkel kissé érdekes lenne, hisz a 2 személyes variáns. No, de majd lesz vcalahogy, remélem. Apa most nézelődik egy használt Nissan Patrolt venni magának. Bulgáriába akarja beíratni, észbontó, hogy ott az éves adó 50 euró, míg itt ezernél is több lenne. A beíratás szintén. Hacsak nem az országban kap beíratozottat. Most épp a netet bújja, még az angol oldalakra is rámerészkedik. Max korábban látogatjuk meg Londont mint a tervezett jövő május.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Hu Mano!
Te jo vasart csinaltal azzal az etetoszekkel! :)
Mi a teszveszen vettunk egy robogot, vagyis papa, meg par honapja harmadaron, majdnem uj, es raadasul pont a Balcsin voltunk, a cuccos meg Kaposvaron. A pasi el is hozta! :D
A varosban utolerhetetlen. Kocsival mar nem lehet kozlekedni, BKV-vel 6szor atszall, igy meg 15 perc alatt akarhova odaer.

En Danim is 5 eves, es meg most is belemaszik az ikeas etetoszekbe. Amig Lorka nem tud ulni, addig majd a pihiszekben eszik.

Benta!
Mi jo levest fozol bogracsban? :)
En is nagyon szeretem a szabadban fott dolgokat, iden eddig csak husikat sutottunk, de az is nagyon fincsi volt.

Itt dog meleg van, tobbiek a parton, mi is lemegyunk majd 6 utan Lorkuccal.

Udv,
Agi

KépKép
lys
 
 


Ági: ráadásul képzeld, életem első licitje volt. S én magam licitáltam, senki nem cuppant rá. Aóta sem láttam olyan ócsón.

Robogó: sajna nem nyerő. Apjuk hordja a gyorsfutárhoz a cuccokat amikre érkezik a rendelés. Meg ugye reggel ő viszi a lányokat ha kezdődik a tanév.

Adriám az etetőszékébe már olyan 2,5 éves korától nem mászott be, mert bár a tálca levehető, azért egy összekötő izén át kell jutni az elején. Ez a Peg Perego meg nem rendelkezik ilyennel, így Grétám már hónapok óta egyedül ül fel a székbe. S ez milyen jó dolog is volt míg Gézu pocilakó vala.

Kép
kissmanó
 
 


Felbuzdulva most meg isv vettem a prima pappát: 13900 Ft, semmi hibája sincs, licit nélkül (licittel 13500 lett volna, de nem kockáztatok 400 Ftért, nehogy lecsapják a kezemről) + 1500 Ft postaköltség. :lol: :lol:

Borcsa ma fél 9ig aludt, rekordidő, és most is alszik, pedig fél órája ehetne. Most mondjuk szerintem a melegtől dőlt ki...

Banyoszka, visszajelöltelek+írtam is neked iwiwen.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Lys,
gulyásleves főtt, isteni lett, ilyen nem fő a gázon. Mikor jöttök haza?

Manó,
jól esik, köszönöm! Nagymamám most szerencsére jobban van, neki hullámzó az állapota, de remélem még sokáig jól lesz. Cégügyeket nagyon sajnálom, remélem jönnek a jobb napok. Tej-helyzet? Benjáminnak du.-este nem mindig vagyok elég, kap tápot, de nem izgat.

Benta

Kép
benta
 
 


Benta: gulyásleves....nyamika tud lenni bográcsban.
Tej helyzet? hát még a fagyis tartalékhoz sem nyúltunk a napokban, de tegnap délután 2-től szinte egybeszopi volt a nap. De az éjszakát így is átaludta a kis bogaram.
Én azért próbálom húzni csak szopival a dolgot amíg lehet, mert ha a cumisüveg egyszer befigyel, akkor ha nem fejek, tuti 2 hét max, s teljesen eltűnik. Ez tapasztalat, s a történelem tuti ismétli önmagát. Apa szerint ennyi szoptatásra vagyok kódolva. Hát a fene a kódolt pofámba. Haverok mind 18 hós korukig (minimum) szoptatták a csemetéket. Sőt, olyan is van, hogy lánya decemberben lesz 5, kisfia 2 éves 5 hós, decemberre várja a 3-ik gyerkőcöt, s bár a fiúcska nem szopik egy ideje, neki még mindig van teje. S nem is szívja, hisz baromság lenne. Mikor ilyent hallok, nem tudom, hogy örüljek-e nekik, vagy ha az én gyerekeimre gondolok, akkor fogjon el a sárga irígység.
Ez van.

Csillag: szerintem jó választás volt a licit. Anno ebay-en kellett volna licitálj míg az osztrákoknál voltál. Akkor kaptál volna olcsóbbat is, bár nem tom mennyivel. Szerencse kérdése.

Kép
kissmanó
 
 


Manó: vérszegények vagyunk, mindketten. Ellenőrzés. Remélem nem kell majd vas a bébnek.
Vendég
 


Ja, Nándi ma megtalálta a hüvelykujját :o, vagy 3x már azt szopizta.

Olcsóbb etetőszék nincs? :lol: kész vagyon...
bár apa asztalos...alkothatna vmit, ha most elkezdené, kész is lenne mire kellene :).
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?