Új privát üzeneted érkezett!

Till: nekem épp tegnap mondták, hogy örüljek nagyon, hogy lányok, mert ők csak esznek meg alszanak. Jót nevettem, anyám elmondása alapján én vagyok az ellenpélda! :lol: De én is reménykedem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
akkor kezet foghatunk! :lol: (én iszonyat baba voltam, kikészítettem szegény anyumat, mai napig rémálomként emlegeti a születésem utáni 1 évet :roll: - magnetofon felvételről meg is hallgattam a saját ordításomat, nem volt kispályás :mrgreen: - de úgy gondolom, "vezekeltem" már Vackornál, most megérdemlek én is egy "eszik-alszik" babát :lol:
- de ha a bátyjára és a jóanyjára üt, akkor sem rakom ki :lol:

tillidian
 
 


Akkor reménykedem,hogy sokáig ilyen jó gyerekek maradjanak :D Ma szerintem kivisszük őket levegőzni...

Rani,szegény barátnődék...hogy bírták túlvészelni?Még jó,hogy ott a kislány,így muszály erősnek lenniük...

...tegnap fürdés után Noncsi olyan mohón evett,járt közben keze-lába,és hatalamasakat cuppogott...aztán egyszercsak felsírt a cicivel a szájában,szinte fuldoklott,és elkezdett ordítani...apa gyorsan vállra dobta,nyomott egy hatalmas büfit,és nyugi lett.Viszont azóta is ilyen mohón eszik,nem értem miért?
Vendég
 

 
 

Ja,ikres Ranánk eltűnt,valaki esetleg nem tudja mi van velük?
Vendég
 


Röff!

Tékozló leány visszatér!

In medias res:

...épp a napokban "ünnepeljük", hogy Hanna pont annyit vollt bent, mint kint!!! :)
Rettenetesen megy az idő.
Címszavakban:
Mi még mindig Pesten - házépítés áll - rengeteg a kintlévőség, és senki nem fizet időre, válság, blabalabla... úgyhogy apa még mindig ingázik Lelle és közöttünk :(
Hanna 75 cm és 8 kiló, enni nem igen eszik, de annál többet cicizik. Nagyon jófej csaj, imádom! Néha hisztis, de szabad nenki, néha meg egész map kisangyal, és olyankor estére elfogy, mert megzabálom.
Kiságyrács mellet lépeget és egy kézzel támaszkodva a bútorokra próbálja elhitetni velem, hogy nemsokára egyedül megy le sörért!

És akkor képekben az elmúlt 9 hónap:

0.
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1250834145.8081.jpg[/img
6.
Kép
7.
Kép ]
8.
Kép
9.
Kép

Kép
zölddisznó
 
 


Szia Cocimama! De rég olvastam tőled! Úgy örülök, hogy benéztél. :D Komolyan megdöbbentem, hogy már így elrohant az idő. 9 hónap.... atyaég! Úgy a felére tippeltem volna. Csodaszép a lánykád. Jól látom, hogy van fogacskája?

skrisz72
 
 


Helló! Köszi!!! Van bizony, kettő.

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Na már kész a gyümitorta és várom a vendégeket.
Nyulasz nehezen bár de elfogadták ezt a szörnyűséget és próbálnak elörre nézni.
El tudtak búcsúzni tőle és ez sokat számított!!!
Kitti drága meg egy roszcsont szóval sok odafigyelést igényel.

Timi 3 ház! :lol:
Az azért még nem távolság!
Igen mi is lelegeltük így azt hittem nem lesz a sütire de szerencsére azért volt még elég.

Zölddisznó drága téged msn-en soha nem lehet elcsípni!!
Gyönyörűűűű a lányka!!
Két fog nem semmi ha mázlista szotyizni már tud! :wink: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nyulasz,
nem addig, mint szeretnéd! :wink: :lol:
nekünk már lecsengett, mire hazahoztuk (3hó) :wink: bár a kórházas napjai egy részét nem tudom :?

Zölddi,
hú de rég hallottam rólad!
édi Hanna! :) mennyi változás a hónapok alatt! :lol:

Tilli,
ugyeuyge? :wink: :lol:
amennyit Lencsi mocorog, vagy ezt folytatja, vagy kint majd nyugton lesz, ki tudja! :wink: na jó, ha rajtam múlik, legyen nyugis babád! :)

na egy bömbölős hangfelvételünk már nekünk is van! :roll: :D

angel37
 
 


Zöldi,
ez a Csajszi gyönyörűűűű!!!! :D :D :D Csak ámulok!!!! :D És micsoda szemek!!! :wink:

Angel
:lol: (tegnap őrület volt, amit művelt a Csajom :shock: elkezdte a tüzijáték alatt, és hajnal 3-kor még nyomta, de úgy, hogy két kézzel kellett kiemelnem és tartanom Őkisasszonyságát, annyira fájt :roll: Minden egyes része látható és kitapintható volt :shock: - emléxem, mikor Vackor így "nyomta" NST alatt és nem tudták vizsgálni, engem oklotak, hogy biztos nagyon ideges vagyok, próbáljak már lenyugodni, pedig neeem, és annyira nyugis vagyok, csak 100lábú a gyerek! - asszem, most már nem aggódom, hogy esetleg elkutyulták a Kaáliban, ez tutira a mi kölkünk :mrgreen: :mrgreen: :lol: )

Jövök még :P

tillidian
 
 


Helló Csajok!
Köszííííí!

Megnéztem a kint és a bentlakókat egyaránt! Hát, büszkék lehettek, csodaszépek vagytok!

Rani! Neked már van hasad?

Kép
zölddisznó
 
 


Itt vok megint!

Lányok,
a szénsavas ásványvíz helyett miért ajánlják inkább a bubimenteset? Nagy gondot csinálok Lencsinek, ha inkább bubisat iszom? :roll: (a szénsavmentesnek nincs semmi "értelme" :roll: )

Nyulaszka
"két pofára zabálás" ismerős :lol: , sztem ha bűfi megoldja, nem nagy gond, majd megszokja, hogy kell mértékletesen étkezni :D

ngel,
audi file-t lehet rakni a közös g-mailre? :lol:

tillidian
 
 


Till! Szerintem halál nyugival ihatsz szénsavasat. Ha nem puffadsz tőle, és nem érzel kellemetlen teltséget, akkor egész nyugodtan. Bébinek biztos nem árt.

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi!
Cukifalat!!! :lol:

Élek, nemtudok visszaolvasni. Soha nem vártam még ennyire a szeptembert, Balu unatkozik és lassan megőrülök tőle... :?
vovanda
 
 


Zöldi,
köszi :D (barátosném mondta -3 gyerkőcös-, hogy ez tiltólistás...de legalább ennyit hadd "bűnözzek" már :lol: )
Mesélj már, hogy telnek a napjaitok? :)

Vovi,
még 1 hét, kitartás! :roll: :P (én is nagyon várom a szeptembert :roll: )

tillidian
 
 


Jaj csajok, Eszti ma megdönti a cicinlógás rekordot. Gyakorlatilag reggel óta alig aludt valamit. Picit alszik, aztán ordít. Cici bekap, 5 perc múlva alszik. Leteszem, felébred, ordít. Aztán negyedóra alatt álomba sírja magát. Pici alvás és kezdődik az egész előlről. Cicimanó.

skrisz72
 
 


Halihó!
Én is jelen, csak kicsit aktívabb napjaink voltak, de azért olvastam. Most is csak pár sor erejéig, mert mindjárt megjönnek a vendégeink tizensokan.

Skrisz!
Ismerős a szitu, azért vigyázz a melledre, én azt hittem már túl vagyunk a sérüléseken, erre a kölök tegnap csinált rám egy hólyagot :? Én is dilemmázok mindig, mert nem hagyhatom hogy egy két lábon járó cuminak használjon (bár azért eszik is), de általában megingok :roll:

Bocsi, de mennem kell....... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Tilli,
hmm, gyanús ez :roll: csak nem Lencsi is háromemberes lesz? :wink:

áá, annyira sztem nem érdekes a bömbi, csak nekünk :D vagy tegyen mindenki egy sírást? :lol:

Lois,
hólyag? :shock: jujj!

élő cumma én is szoktam lenni :roll:

angel37
 
 


Sziasztok!

Tilli szerintem is ihatsz nyugodtan bubis vizet ha nincs tőle semmi bajod.
Nekem is mondták, hogy ha lehet ne szénsavassaat igyak de bevallom az esik jól ez van.

Zöldi igen van bár szerintem azért még nem túl nagy! :wink:
Nem hiszem, hogy a kaja lenne így is fogytam 3-kg. :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen ritkán tudok jelentkezni, de nyakamba szakadt a felújítás. Plusz az egész házat (társas) lekapcsolták a gázszolgáltatásról. mert az egyik régi csôn ömlött a gáz. Így elôre láthatólag 1 hónapig nincs gáz a házban, ami azért okoz némi kényelmetlenséget, mert cirkónk van és a melegvíz, fûtés (egyenlôre szerencsére nem kell :D ), fôzés mind gázos.

Édesség evés: évekig szedtem a Meforalt, mellette szépen tartottam a diétát. Mindenki csodálta az akaraterômet. Akaraterô? A túrót!! Csak ha bûnöztem olyan hasmenést kaptam, hogy csak na. Most, hogy nem szedem a gyógyszert, kieresztettem a szellemet a palackból. ritkán ugyan, de lecsúsznak a torkomon a habos sütemények és ölni tudnék egy pohár borért vagy sörért :shock: , de alkoholt nem iszok akkor sem ha a falat kaparom.

Nagyon jó olvasni a friss anyukák és babák mindennapjairól!

Bocsánat, hogy név szerint nem írtam senkinek!

Kép
lona1
 
 


Sziasztok!

Lona,hű,egy hónapig gáz nélkül? :shock: gratu a 30.héthez :wink: ...és hajrá felújítás :wink:

Zöldi,ez a kiscsaj :D ...eszméletlen gyönyörű :D :D :D

Rani,én a kólát kívánom nagyon... :(

...nekünk nem egyszerű éjszakánk volt...Noémi nem kakilt tegnap,így egész este sírt...gondoltam fáj a poci...háromszor kéredzkedett vissza cicire,hát hagytam,mert azt olvastam,hogy evés közben indul meg az emésztés,hátha sikerül kakilni...szorgosan kuksiztam be a pelusba a lába mellett,de semmi...volt egy kis hasmaszír,egy kis torna-féle,de csak sírt...mondja apa,rakjam vállra és paskolgassam a fenekét,hátha jobb lesz...semmi...aztán átadtam apának,amíg Balázst etettem...nézi,azt mondja,bukott,mert a hasán van a bodyn egy folt...kb két húszforintos nagyságú...nézem,hát a színe nagyon sárgás...nézi apa a pelust,üres...elkezdi levenni róla a bodyt,akkor látjuk,belülről van a folt,és kakis...de honnan jön?mondom csomagold már ki a pelust,mert ez fura...hát,az egész kaka elöl volt a pelusban,a hasa közepéig,így mi hiába néztünk be a combja mögött a pelusba,ott semmi nem volt...úgyhogy a fenékpaskolgatással sikerült majdnem a nyakáig felpinpongozni a kakát,mi meg csodáloztunk,hogy üvölt szegény... :oops: :shock: :mrgreen: ...mivel Balázs cicin,így apa első éles bevetése volt peluscsere ügyben :lol: ...persze utána jót aludtunk...


Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Nyulasz: :lol: :lol: :lol:
Annyira nyugis babáknak néznek ki! Egyre inkább várom, hogy babázhassak!

Lona: nekem sosem ment a hasam a mettől, akkor sem, ha bezabáltam mellette, nem is fogytam tőle, egyedüli jótékony hatása azt volt, hogy nem kívántam az édességet. Bezzeg most! :( Gratulálok a 30. héthez!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tilli!
Nem tudom, megy -e rögtön oviba. Ha megy is, max. fél napra. Folyamatos kaki-problémákkal küzdünk. Amikor óvodába került, még nem mindig szólt időben a kakival, de egész jól haladtunk, az óvónők is azt mondták, nem lesz gond, figyelnek rá. Na ebből az lett, hogy kaki-ügyben totál visszaesett a gyerek. 2 hónapig itthon volt tavaly ősszel, érdemi javulást nem hozott. A WC igazából sosem tetszett, na de ovikezdés után teljes bojkott, ha rá akartuk ültetni, sikítás. Fél év gyerekpszichológus, nem ragozom, a lényeg: az oviban vagy rőltették, hogy WC-re üljön, vagy nem tudom, mit csináltak, de parázik kegyetlenül. És tuti az ovi a ludas, mert az ikrek születése körüli időszakban volt vagy 2 hónap, amikor itthon, meg anyámnál tökéletesen működött, igaz, bilibe. Most kb. 3 hete jutottunk el addig, hogy ráül a WC-re, viszont szűkítőt nem enged feltenni (ovis WC-re asszociál róla valszeg). Az időzítéssel viszont gond van. Nagyon ritka az, amikor az eleje nem csúszik be. Már nem tudom, mit csináljak, megőrülök a tehetetlenségtől. Van jutalomtáblája is. Majd konzultálok pszichonénivel.
Szóval emiatt nem biztos, hogy megyünk. Nem akarom, hogy azt a kicsi eredményt is elcsesszék, amit nagy nehezen elértünk.
A vicc az egészben, hogy pisi terén napok alatt szobatiszta lett éjjel is, itt-ott volt baleset.
Bocsánat, OFFoltam, de már nagyon nem tudom, mit tehetnék. El vagyok keseredve.
vovanda
 
 


Nyuszi!
Gyönyörűek a babák!
Csajoknál meg erre lehet számítani. Hogy hasig sz@rják magukat. 8)
vovanda
 
 


Vanda,kaki ügyet sajnálom :( ...hasig szaris :lol: ,igen,a fiúknál a zacsi felfogja,hogy ne jöjjön előre... :lol:

Timi,nyugisak is,nem csak annak néznek ki :wink:
Vendég
 


Sziasztok!


Nyulasz nagyon szépek a babók és olyan édessen alszanak.
Kakis sztori nagyon király szerinted szegény gyerek mire gondolhatott, miközbe apa lelkessen pacskolta elölre a kakit? :lol: :lol:
A kólát én tegnap tudtam meginni elöször bár csak fél pohárral.
Muszály volt mert keveset iszom és nem is kívánok semmi folyadékot sőt képes visszaköszönni, így tegnap mikor megkívántam nem is áltam neki ellen igaz Zero volt.

Vanda sajnálom a kakis ügyet, hát igen az oviba néha úgy el tudnak cseszeinteni dolgokat. :roll:
Remélem azért hamar sikerül helyrerázni a kis lelkét szegénynek.

A szomszédom panaszkodott épp, hogy a kislányánál sajna ő maguk rontották el a bilizést.
Ugye mijen a szülő megpróbál mindenből a legjobbat. legszebbet megvenni.
Hát ők is így voltak vele a sima bilit haszálta a kicsi de elkövették azt a hibát, hogy vettek egy zenélőst.
Alul van rajta valami érzékelő ha vízet (pipit) ér elkezd zenélni.
gondolhatjátok szegény kislány mijen sebességgel ugrott fel a zenélő biliről.
Na azóta nincs bili!
Nem is gondolná az ember, hogy miket, hogy tud elrontani. :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nyulasz,
de édesek a nyúlbogyóid! :D
ó, hasigszarás nálunk is megy :wink: , főleg, hogy hason fekszik. ha épp mégse hason, akkor háta közepéig :roll:
Maki nem kakil minden nap, anyatejes babáknál normál, ha pár nap nincs!
apának gartulálok a tűzkeresztséghez! :wink:

Vanda,
:? remélem pszichonéni tud segíteni!

Lona,
jó, hogy benéztél!
júj, gáz nélkül :?
egy kis vörösbort ihatsz pedig! :wink:


nekünk elég hülye éjszakánk volt :roll:
este 7-től f12-ig húzta a lóbőrt, fürdés persze már elmaradt, marha nehezen akart kidőlni kaja után, f4-kor újra kaja, és megint alig lehetett letenni... hajnalra elmászott az ágy tökmásik felébe (nagyobb az ágy, nagyszülőknél vagyunk, utazóágyban), takaró sehol, zokni le, hideg volt a kis lába :?


jó hír, bár macerás lesz: tegnap aláírtuk a szerződést az új lakásra, okt. elején költözünk! :D :D

angel37
 
 


Angel!
Gratula az új kecóhoz!! Hova költöztök?? :D Igen rusnya hólyag, gondolhatod milyen volt utána mellre tenni, rögvest kipukkasztotta. Garmastannal szoktam kenni, de melyik a legjobb olyan bimbóápoló amelyiket nem kell lemosni? Mert váltanék. Talán mintha valaki a medelát ajánlotta volna, vagy az aventes??

Nyuszi!

Na ezen jót röhögtem, (bocsi Noémi :wink: )
Mennyire minik a csemetéid.... én kicsit szomorkodom, mert sittysutty elrepült ez a minimanó kor, KisZénél tegnap 4 kg-t mérlegeltem, az legkisebb széria (tescós) newborn cuccokat kinőtte...a bodyk okés azokat használtuk, naponta többszöri csere, de olyan édes rugijai is voltak, valamelyik egyszer sem volt rajta :?
De persze így van ez rendjén nőjetek jó nagyra ti is :D

Coca!
Hát téged is látni néha :D :D :D Kisnagylánykád igazán gyönyörű!! :D

Lona!
Én simán vörösboroztam orvosi javallatra :roll:

Rani!
Én is Zerot ittam, nekem tök jó volt az émelygés ellen :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Rani! hízzá' má'!

Lona! De gáz, hogy nincs gáz! A Te bébid is mindjárt a szárítókötél végéhez ér :)

Nyulasz! Köszi Hannadícséretet! :oops:
Én ittam/iszom kólát...semmi hatással nincs a szopira. (Meg kávét is)
Puszi a kis kétheteseknek! Irtó drágák!!!

Timi! Fagyi, csoki, sütike... ééén vagyok a gonosz Coca ;)

Vanda! Ez a kaki ügy nagyon kaki lehet. Kitartás. Picurok nyüzsögnek már? Helyváltoztatás?

Angel! Olyan édes az avatarképed! Hová költöztök?

Lois! Tesóm azt ajánlja, hogy a "nemkelllemosni" krémet is mossátok le.
Lona!
Én simán vörösboroztam orvosi javallatra


...én meg pálinkáztam a 13. hétig a vérzés miatt napi 2*3 cl-t.
Imádtam az orvosomat!

Kép
zölddisznó
 
 


Lois,
evvan, hamar nőnek ám! :wink:
(vackoromnál az 50-es méret nagy volt az elején, aztán ez történt, amit mondasz: csak tátottuk a szánkat, és foggalmam sincs, mikor nőtt ekkorára, de most a 152-es a nyerő méret :wink:
Tényleg, meddig tart a gyerek méretezés? Mert ugye így, 6 számonként megy, és láttam még 158-ast is :roll: )

Lona,
kitartást Nektek a gázhoz! Te hogy vagy? :P

Angel,
és tudsz napközben pihenni? :roll:

Vanda,
kitartás!!! Eljön az "érés" ideje, nem szabad siettetni!!! Ovi :? sajnos én is tudnék mesélni :?
Minden gyereknél más a szobatisztaság! Úgyis leszokik a pelusról egyszer :wink:
(Nálunk 2év 9 hónaposan kakilt először magától WC-be, és utána már csak oda! nem kellett sem rábeszélni, se szoktatni, sőt: egyszer véletlenül besikerült, és annyira a lelkére vette, hogy potyogtak a krokodilkönnyek :lol: - viszont a bepisi az következetesen megmaradt. 3 évesen nap közben már szobatiszta volt, de még 5 évesen is pelusban aludt. Az oviban nem voltak hajlandók pelust adni rá alváskor, inkább mindig ágyat húztak, és szerintem meg is szégyenítették párszor :evil: Szóval nem szabad erőltetni, szerintem, rá kell bízni a kölökre :P )

Nyulasz,
zabálnivalók!!!! :lol: :lol: :lol: kaki-sztori csúcs! :wink:

tillidian
 
 


Nem kellenek valakinek kinőtt Hannaruhák és egyéb cuccok? Tornázó, fejvédő, fonott mózes, kiskád...)

Kép
zölddisznó
 
 


Till!
Van még 176-os is pl. C&A-ban.

Coca!
Tényleg? A fenébe..... pedig azt hittem megúszhatom :? Na akkor mosogatom tovább.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kép
Vendég
 


köszönjük a dicséreteket...igen,még nagyon minik vagyunk,de már elhagytuk a születési súlyunkat,ádámkosztümben fürcsi elött Balázs 2500,Noncsi 2300 gramm volt este...

...ma én is ittam kólát...ebédhez.Kávézni szoktam reggel,azt tudom,hogy lehet.

Ma beszereztünk espumisan cseppet,de ez azt írja,hogy minden szopi elött kell :shock: ...de gondolom ez butaság,és elég akkor,ha baj van,és fáj a poci... :roll: nem?
Vendég
 


Lois, Coci,
maradunk Zuglóban, csak megyünk egy kb két és félszer akkorába, lesz végre nem csak egy szoba :) társas, de van kertecske, környéket ismerem, 22 éves koromig pár házszámmal arréb laktunk u.ebben az utcában :lol: hja kérem, a kígyó a farkába harap :wink:

Lois,
jujj, képzelem! :?
Makim is vadócul eszik, de sebeket nem ejt. de így is tud néha féjni a kis (még) fogatlan kis inyével :wink:
vettem babylove kenőcsöt, de a számra használtam, azt írták, oda is jó :) a saját tejed a legjobb rákenni, azt mondják...

ZöldiCoca,
köszi, az avatarom nevében is :wink:
aranyos vagy a felajánlással, de ezek a cuccok vannak! :)

Tilli,
nemigen, de lassan már megszokom a napi átlag kb 2 órát... napközben eygszerűen nem tudok alukálni, és született hülye vagyok, nem bírom, ha vmi nincs a helyén, nekem hiába mondják, hogy futhat a háztartás :roll:
éjjel meg, ha épp minden OK és csitu lenne, akkor tuti, hogy a légzésfigyelő sippan, áááá

nnna, látom még nem te jössz, Nikó előtted! :wink:
Hunci, köszi a táblát!

angel37
 
 


Zöldi: nem gonoszság ez velem szemben, másfél éve felhagytam a diétával, eszem, amit megkívánok, ma is lecsúszott 4 gombóc fagyi, süti a hűtőben-holnap vendégek jönnek- és mindjárt nekiállok sajtos rudat sütni. :wink: Az én IR-em a diéta felhagyásával rendeződött, na meg a met lecsökkentésével. Kicsit fordítva működök. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttünk hosszú nyaralásunkból.A vitorlást nem bírtam 3 nap után kiszálltam,maradt a csendes nyaraló.Amúgy minden okés oly annyira,hogy én nem is tudom ott van e a baba a hasamba??Olyan mintha nem is lennék terhes semmi tünet csak az,hogy nem jött meg,na jó és a cici 2x akkora.Szerdán töltöm a 8.hetet.És végre hétfőn megyek UH-ra eléggé izgulok,remélem minden okés lesz!!!???
keny
 
 


Szia Keny! És egy régi - visszatérő - motoros vagyok. Üdvözöllek! És boldog 8. hetet!

Kép
zölddisznó
 
 


Keny :D
már kerestelek "odaát" :D Örülök, hogy kinyaraltad magad! :lol:
Nyugi, ott "figyel" a babó/babók (?), megadrukk hétfőre! :wink:
(Kéretzkedj fel a táblázatba Huncinál!) :)

Nikó, Twist, Kistörpe, Pálgi, Rana és Tobi,
merre vagytok? :D

(Ki az a Lapulevélke? :oops: Mandi járt már itt egyáltalán? ) :roll:

tillidian
 
 


Sziasztok!
Nagy babaszoba építésben vagyunk, ezért csak gyors bekukk.
Egyelőre megmutatom, hol tartunk:

Kép

Nyulasz, nem mondod, hogy ekkora nagyok már az ikrek. Szépek és kisimultak.)

Zöldi, nagyon szép a kislányod, jó nézni, ahogy egyre nagyobb és gyönyörűbb:))

Puszi a többieknek is, rohanok, tőlem, mint pincérnőtől rendeltek a fiúk....
Vendég
 


Hű, jó a tábla! Tetszik, hogy már többen vannak utánam, mint előttem! :D

Keny: üdv újra a fedélzeten! Elhiszem, hogy nagyon várod már az uh-t! Így lesz ez a szülésig! :wink:

Till: lányod nem mocorog véletlenül többet most, hogy jön a hidegfront? Az enyémek hajnal óta tombolnak. Én naív, korán reggel azt hittem, hogy majd apa kezétől elcsitulnak, ahogy eddíg mindíg (és tudok még egy kicsit aludni), ehhez képest nekiálltak hárman morzézni a hasamon. Ahová a kéz vándorolt, mentek utána a lányok és a böködésre visszarugdostak, bukfenceltek, kaparásztak.

Twist: épül a szép babaszoba! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Angel!
Na akkor igazi lokálpatrióta vagy :)
A "tejrákenés" oké, de nekem nem sebre kell, hanem azért mert annyira száraz mindig, gondolom a sok szopi teljesen dehidratálja :?
Ő nem is annyira vad, inkább komótos és kitartó, szerintem inkább én vagyok a hunyó rosszul volt a szájában és sokáig hagytam, valszeg inkább ez volt a bibi (éjszaka én sokszor belealszom a szopiba, és arra ébredek hogy szépen csicsikálunk egymás mellett...... önkiszolgálás van kérem :oops: )

Nyuszi!
elméletileg summázódva működik a cucc, adod a kajákhoz (nekem a védőnéni azt mondta minden második kajánál elég), és pár nap múlva figyelhető meg javulás. Sajna ez nem úgy megy hogy cseppentesz és pocakfájás huss :? Mi is használunk 2 napja Infacolt, mert már az éjszakai szunya rovására ment kicsit a fájdogálás, de szerintem ma délelőtt már jobb volt (mert nálunk csak a fél nap fáj a pocak, délután kutyabaja...ki érti ezt?? ):shock: :shock:

Timi!

Ez érdekes... azért ellenőrizni szoktad a cukrod?? Mármint méred?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: néha megmérem, magas cukrom sosem volt, sőt, mindíg inkább alacsony volt. Apukám cukorbeteg, én ebben nőttem fel, nekem a főzésnél is az a természetes, amit így tanultam meg. Amíg 3x850 metet szedtem és betartottam a diétát, addíg nem mozdult az inzulinom, ahogy 3x500-ra csökkentettem és csokizok, sütizek, ha megkívánom egyből beállt egészséges tartományba. Egyébként is csak egy hajszállal volt a normál határ fölött, kizárólag a lombik miatt kellett szednem. Az egyetlen amin változtattam és meg is tartottam, az a napi 5x-i étkezés, mert régen azért ez max 3-ban kimerült, de inkább 2-ben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Értem ez klassz :) Csak azt nem értem, ha csak kicsit volt határérték feletti, akkor miért szedtél 3*850-et?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: 3x500-al kezdtem (azért kaptam akkor mert 22-25 tüszőm volt ugyan, de egyikben sem volt petesejt), 4 hónap múlva lombik-6 hetes vetéléssel végződött. Erre a doktornő megemelte 3x850-re, ezek után nem is indult el semmi és az inzulinom-cukrom sem mozdult még fél év múlva sem. Erre én csökkentettem önhatalmúlag és mély titokban és most itt vannak a lányok, legutóbb az éhgyomri inzulinom 4,.. valamennyi volt, a terheléses meg 13-14 ? már nem emlékszem. A cukrom is teljesen jó arányban volt. Kíváncsi leszek majd milyen lesz most a terheléses vizsgálat!?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kismamik és Anyucik :D

Reggel elutazunk Vackorral családozni, kedden este jövünk! Vigyázzatok magatokra, Babákra, Apákra! :D

(nem tudom, leszek-e net közelben, ha nem, ne aggódjatok, jövök kedden :wink: )

tillidian
 
 


Sziasztok

Nyulasz
:oops: útólag is hatalmas gratula a gyönyörűséges csemetékhez!
és úgy látom, hogy nagyon nagyon jó babák, nálunk ilyen itthon soha nem volt, hogy csak evés és alvás
bocs hogy csak most, de csak olvasni tudok, írni nagyon nagyon ritkán, mert Áronkám látva a bátyát nappalra - délutáni alvás alatt is szobatiszta lett, így már csak napi 1 pelenkát használ a kis drága éjszakára!

cici témához: azért szerintem vigyázzatok nehogy tényleg 2 lábon járó cicik legyetek, én sokáig az voltam Áronkám számára, sokáig csak így létezett, de aztán szegénynek eljött a kemény világ, és ma már csak este van cici, de egész nap a keze a pólóm alatt, különben balhé van, + egésznap mondja, hogy cici cici cici, édes nagyon, de szerintem sokszor már csak nyugtatja vele magát, mert szerintem érdemi mennyiség már nincs benne

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lois,
az ám :wink:

a babylove-os kenőcs elég zsíros cucc. azt gondolnám nincs nagy különbség ezek között...
Maki falánk és olykor vadóc, kb 5 perc alatt befalja a 90%-át a kajának, a többit összecuppogja.
dehidratálódás nincs, csak néha közben fáj, de leginkább, ha hülyén veszi be sötétben éjjel, olyankor nehezebben tudok neki segíteni :roll:
plusz mostanság be akarja tömni mellettem a kezét is :shock:

bealszotok? ez aranyos! :D
csajom is néha, engem is környékez, de még nem történt.

hú, tényleg szoptat vki fekve?
engem egyre inkább foglalkoztat!
a párnában csalódtam :roll: , talán ha kiscsaj nagyobb, majd újra megpróbálom.

Erika,
na ettől egyre inkább tartok...
nem szeretném,ha majd a buszon lehúzná rólam a ruhát :wink:

csak hát a cici ez egyetlen adu ász, ha más nem működik :?

angel37
 
 


Tilli,
te vigyázz magatokra! :lol:
na, itt tuti nem lesz kiközösítés! :wink:

angel37
 
 


Angel! Én éjjel mindig fekve szoptatok.

Kép
zölddisznó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: