Új privát üzeneted érkezett!

Vicky, megnézte a hasad is? Mert mikor taliztunk nekem nem tűnt fel, hogy kint lenne :)
Én sem értem miért akar befektetni. Engem a dokim is fenyegetett vele, ha nem leszek jó kislány, s nem tartom be amit kér, akkor befektet, de annak nincs sok értelme, ezt ő is mondta.
Szurkálni te is tudsz, nekem is csak szóban elmondták, meg a csaj bemutatta hogy kell betenni a szerkezetbe az inzulint, és hogy légtelenítek, meg hogy beszúrás után mennyit kell várni, stb.
Te mint rutinos szurkáló gondolom be tudod elsőre adni magadnak gond nélkül...
A diétát meg neked kell kitapasztalni, hiszen ez a dokinő is mondta minden ember máshogy reagál a kaják CH tartalmára, ki kell tapasztalni mit lehet, s mit nem enni, hiszen van akinél az egyik megugrasztja, a másiknál meg semmit sem zavarja a cukrát. Ezt 2 nap alatt úgy sem tudja beállítani, megmondani mi lesz jó neked.
A napi 6-szori étkezés rajtad múlik. Általában nem adnak inzulint, míg a diétával megoldható a szinten tartás. Nálam állítólag azért adtak, hogy megelőzzük a gondot, hiszen a pajzsmirigyem is befolyásolja a cukrom, én komplex eset vagyok.
Van, aki sohasem kap inzulint, mert tudja hogy tud 7 alatt maradni úgy, hogy a kötelező CH-ot megeszi.
Lehet csak a dokinak jobb az, ha befektet, de szerintem sok értelme nincs. Beszéltük, ha magas, akkor úgyis kell inzulin, az meg nem 1-2 nap kérdése, hiszen ez folyamatosan nő majd, ha meg hypóznál, arra ott a szőlőcukor, s akkor valóban kell konzultálás a dokival. Remélem nem kerül rá sor, hogy be kelljen feküdnöd...és persze az inzulinra is remélhetőleg később kell majd ráállnod.

remény73
 
 


Vicky mit és mennyit ettél? Illetve mi volt a tízóraid? Lehet ezek mind megmondják, mi nem volt jó. Ha gondolod írd le, s megnézem, hátha tudok segíteni...Különben nekem is a déli szokott magasabb lenni, mert ott több CH-ot viszünk be, s nem mindegy mit.

remény73
 
 


remény: Megnézte a hasam, megnyomkodta és meghallgatta a tüdőmet is. Pajzsmirigy hormont is nézet hétfőn. A tízóraim 1 körte volt és diétás kekszből 1 db. A kiskönyvben, amit adott, csak a három nagy étkezést kell mérni, úgyhogy nem tudom hogy ez mennyi volt, de az ebéd előtti az 4,8 volt. A tegnapi kínaimnak a másik felét ettem meg (bár egy csomót még ki is öntöttem, mert nem kívántam) és 1 almát. Tegnap elfelejtettem mérni a kínai után. Rizs volt és szószos csirkecomb. Lehet hogy sok ch lett. Tegnap este olasz tésztát ettem a westendben, arra meg csak valami 5,8 lett. Úgy látszik a tésztákat jobban bírom. Én mondtam neki, hogy be tudnám magamnak adni, de úgy láttam, hogy nem igazán érdekelte. Majd max. hétfőn megkérdezem, hogy így is be kellene-e feküdnöm.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Vicky, most én is 7,6-ot mértem a graham lisztes 3 palacsintámmal meg 1 tányér gyors levesemmel. Én rájöttem, hogy amiben liszt van nekem emeli rendesen, így a panír és a palacsinta is.
Én azt néztem a kis adag rizs az kb. 40 CH, vagy picit több, s ehhez már nem jöhet nagyon semmi olyan, ami nagyon emel, így salátát szoktam meg húst enni. Lehet a szószos húsodban is volt, ami emelt... Vagy az alma nem kellett volna már hozzá, hiszen 1 alma is több, mint 100 g, így az is 7 CH feletti mennyiség, tehát valószínű nem 50CH-t ettél, hanem többet.

Az olasz tészta durum, az lassabban emel, viszont ott gondolom szintén kis adagot ettél,mert a tésztából is kb. kisadagnyi ami belefér...

remény73
 
 


Ja és a másik, hogy nem fog a gyógyszer elhagyása után egyből beállni, nekem is ma beadtam az inzulint, mégis magas lett, pedig én csak 50 CH-t ettem... Emiatt is nem értem a befektetést, hiszen ahhoz a teljes terhesség kell, hogy teljesen beálljon. A védőnőm azt mondta, hogy a legtöbb kismamának a szülésre sikerül csak belőni hogy ok legyen, de próbálni kell mindig lejjebb szorítani...

remény73
 
 


Valaki jelezte hogy neki nem volt cukorterhelése még, és még 20. hét alatt van. Megnéztem a Margitban az van kiírva, hogy új rendszer szerint 35 év felettieknél csinálnak 12.hetit, egyébként csak 24. hetit. Vagy akkor ha van a családban cukros, vagy olyan probléma, ami ezt indokolja...

remény73
 
 


remény: Persze is adag volt a tészta és abból is maradt meg. Valószínűleg igazad van, mert több lehetett, mint 50 ch, csak most ez a nő nem mondta, hogy 6-szor egyek és gondoltam akkor csak 3-ba osztom a 160 gr-ot. Ezért ettem még az almát, mert a kajámból azért olyan sok nem fogyott. Hát marad inkább az 5-6-szori kaja, mint eddig.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


RONY
De jó téged is látni!
Mikor mész dokihoz? Nemsokára kezditek a bébiprojektet igaz?
Nem tudom neked mennyire telt el gyorsan ez a pár hónap de nekem olyan mintha múlt héten beszéltünk volna a szüneteltetésről, aztán meg már le is járt. Nagyon fogok neked drukkolni, milyen protokoll lesz?

TRIX
Az anyuci.hu-n néztem én is a gyarapodást, ott be is lehet írni hogy mennyivel kezdted és kiszámolja végig hetenként hogy mennyi lehetsz maximum. Hát én még mindig tartom a kezdeti súlyomat, egyetlen dekát nem híztam még, és nagy a valószínűsége hogy a diéta mellett még fogyni is fogok. Azért remélem Milónak jut elég tápanyag a kis pocakjába, nem élném túl ha éhezne a kicsi szarosom.

REMÉNY
Ez a hypozás ez konkrétan mit takar? Másnéven bekómálsz?
Pont azon gondolkoztam valamelyik nap hogy a barátnőm mondta hogy vigyek majd a szülésre szőlőcukrot, és hogy azt most így hogy cukros lettem lehet majd használni? Bár már vettem néhány homeos bogyót ami gondolom jobban fog segíteni a sima szőlőcukornál.

Megjöttem a védőnőtől. Egy kis végzős csajszi én voltam a 2. páciense mert előttem volt egy nő! Aranyos, mondta hogy majd meglátogat itthon. Szívhangot is próbáltunk nézni de mondta hogy nem erőssége úgyhogy nem bizti hogy sikerülni fog.
Hát nem nagyon jött össze, de rugdalózott a kis pöcsi közben is úgyhogy biztos minden oké. Jövő héten befurakodok a terhesgondozóba mert utána meg szabira megy megint a dokim és kisírok egy uhu-t. Megmondom hogy aggódom a cukor miatt ezért szeretném ha nem a protokoll szerint lenne uhu, hanem amikor ott vagyok akkor szánjon legalább egy-két percet rá! Meddig tart???
A vérnyomásom is magas volt, már csak az hiányzik hogy ez is problémát okozzon akkor tényleg elásom magam ha még toxémiás is leszek, meg hasonló nyalánkságok. Akkor azt hiszem lesz nemulass a családnak, mert tuti hogy közrejátszanak ebben hogy minden szart benyelek gyakorlatilag.

dita75
 
 


Dita!

Vérnyomással vigyázz, ne hagyd magad felhúzni mindenen. Valaki régebben mondta (lehet itt a neten) hogyha nagyon fel akarta valaki idegesíteni akkor arra gondolt magában hogy szegénynek milyen rossz lehet, hogy ilyen ...........(ide mindenféle jelző jöhet :wink: ) és mennyien sajnálják ezért és még a családja is hogy útálhatja blablabla. Végén még idegeskedés helyett nevetni fogsz rajta. :D

Szóval olyan protokollom lesz, hogy van 3 fagyibébink. Úgy számoltam, következő héten megyek dokihoz és 2 hét múlva csak beteszik, semmi gyogyi (remélem) Hát nagyon gyorsan eltelt, mintha tegnap lett volna.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


RONY
Ez szupi, nem is emlékeztem hogy maradt fagyitok! :oops:
Lehet hogy azért egy enyhe stimut kapni fogsz, de korántsem olyat mint a lombiknál sőt még annyit sem mint az inszemnél ha jól tudom.
Van hogy csak egy kis closti. Legalább pénzbe már nem kerül, leszámítva az utrot. A szervezeted is pihent, hát nagyon együtt van minden, a csillagok is remélem jól állnak és nektek kedveznek.

Ne félj most már a sarkamra állok mert a kettő együtt már tényleg nem játék (cukor is meg vérnyomás) úgyhogy mielőbb meg fogjuk ejteni a beszélgetést és ha valakinek nem tetszik a rendszer akkor az utolsó hónapjaimat anyukámnál fogom tölteni nyugiban.
Nem szívesen hagyom itt a kis kulipintyómat a két fiúnak gyakorlatilag ebek hadjára de mindennél fontosabb hogy végre rendeződjenek az ilyen jellegű dolgok mert már eddig is azt hiszem eléggé megszenvedtem, nem hiányzik a nyakamba egyéb probléma, még kicsi sem, nemhogy valami orbitális mint pl. egy koraszülés.

dita75
 
 


Tegnap 20:20-kor megszületett Rilla Kristóf babája 3400 g-mal és 53 cm-el!!!! Sok boldogságot, hosszú életet, sok tejcsit és gyors felépülést kívánok itt is!! :) :)

(Nálam semmi. :x :x Még a tegnapelőtti jó híreket is letagadta dokinéni. :( Már kezdem elveszteni a türelmem. Pénteken megyek legközelebb, ha akkor is változatlan, akkor lehet, hogy vasárnap vagy hétfőn megindítják.)

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk: köszi a híreket Rilláról!!!! :lol: Neked pedig kitartást és türelmet kívánok még a hátralévő napokhoz!
Szorítok, hogy magától induljon meg a szülés! :wink:

Rilla: Gratulálok Kristófhoz, szép méretekkel született! :wink: Kívánok sok boldogságot, egészséget és sok tejcit! Ha hazaengednek és lesz időd, várjuk a képeket sok-sok szeretettel! puszi

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


rilla: Gratulálok Kristófhoz és jó egészséget a családnak.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


RILLA

Kép

Sok boldogságot, tejcit és jó egészséget kívánok nektek!

BIKMAKK

Köszi az infot én is drukkolok hogy magától meginduljon a szülés minél előbb.

SWANNY ?????????????????

dita75
 
 


Rilluka!

Gratulálok Kristóf megérkezéséhez!!!!!!

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Megint 7,2 lett a cukrom. Virsli volt és 2 szelet bakonyi kenyér. Nem kaptam másfélét. :( Nagyon el vagyok keseredve. Nem akaron kórházba menni. Megpróbálok a nőcivel beszélni holnap az ügyelete alatt, hogy ne fektessen már be. De ha meg a nyaralás előtt már nem kapnék inzulint, akkor meg még inkább tönkre tenné az egész nyaralást, hogy nem okozok-e valamit a babának a 7 fölötti cukraimmal. Nem tudom mit csináljak. Szerintetek bajt okozhatok, ha csak utána fekszem be? Mert szerintem olaszban nem fogom tudni tartani a diétámat, azt sem tudom majd, hogy mi micsoda, nem még azt, hogy mennyi benne a ch.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Sajnálom, ezek nem valami jó hírek. :(

10 körül jó szombaton ha nektek is!

dita75
 
 


Oké, akkor 10-kor a c und a előtt. Hát tényleg nem a legjobbak az eredmények, majd alakul.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Rilla!
Nagyon gratulálok a kisfiatokhoz. Sok egészséget és örömet kívánok. Ha végre hazahoztátok a gyönyörű szobájába, akkor írj le nekünk mindent, mert kíváncsiak vagyunk ám!
Bikkmakk!
Köszi a híreket, Neked pedig kitartás, már nincs sok hátra :shock:
Ennyi várakozás után az a pár nap már nagyon hamar eltelik (persze gondolom azért már tényleg inkább terhes a dolog és szeretnél már végre túllenni rajta)
Swanny!
?????????????????????????
Dita!
Ne idegesítsd magad, mert nem ér annyit az egész. Én azt nem értem, hogy egy ekkorra gyerekre miért ne lehetne rászólni, ha bajt csinált. Az életben mások sem fogják óvni, jobb ha hozzászokik a dologhoz.
Szerintem is próbálj beszélni először a pároddal és találjatok ki valamit közösen, mert erre mindketten rá fogtok menni. Nem csak neked, hanem a párodnak is szüksége van a nyugalomra, főleg, ha gázos a melóhelye is!!!!
Amúgy hogyhogy nem kapott fizetést????????????????? Ezt nem értem....

RÓLUNK:
Most jöttünk a 4D UH-ról és 100%, hogy kisfiúnk van :lol:
Kislányban gondolkoztunk eddig, de nem bánom, majd a kistesó lány lesz. Most aztán bajban vagyunk a nevekkel, de még bőven van időnk kitalálni.
Csak azt sajnálom, hogy kislánynak minden megkaptunk volna ingyen..... Na mindegy.
Szóval REMÉNY:
Én mindenképpen vevő vagyok a használt kisruhákra (még a farmerok közül is egy-kettőre, mindjárt visszakeresem, hogy melyik oldalon tetted fel a képeket)

Kép
akire79
 
 


VICKY
Oké! Igyekszünk nem késni, azért egy kicsit messziről megyünk de talán nem lesz baleset meg semmi.

AKIRE
Eddig kéthetente volt előleg és rá két hétre a különbözet ami már fizetés. A kedves utódom kitalálta hogy neki milyen szar hogy kéthetente kell bérszámfejteni. Amúgy 5 perc az egész, mert én 7 évig csináltam és nem hisztiztem miatta.
Az előleget mindig párom szokta megtartani, abból fizeti a gyerektartást meg a kocsirészletet, és a fizetés az enyém. Namármost hogy most kitalálták hogy nem lesz fizetés hanem egyben lesz az előleg és a fizetés is mint más cégeknél is egy hónapban egyszer van pénzosztás így az én járulékom most kimaradt, de +-ban még azt is kitalálták, hogy mivel sok ember elmegy se szó se beszéd és anyagi kárt csinál vagy nála marad valami értékes szerszám, gép akkor a főnököm nem tudja behajtani tőle és ezért visszatartanak mindig a fizetésből, hogy legyen a főnöknek fedezete az ilyen esetekre. Hát szép mondhatom, már nem tudják hogy zsigereljék ki az embereket.
Ráadásul mindezt iskolakezdésnél mikor 3 gyerekes családok is vannak.

Sanszos volt hogy nektek is kisfiú lesz. De még nagyon fiatal vagy és nálatok nincs is másik gyerek, úgyhogy a következőt majd összehozzátok spontán. Ha kislányt szeretnétek akkor nem pé napján kell együtt lenni ennyi ez egész! :wink:
Na persze ez sem 100 % garancia de az esélyt növeli! :)

Azért gratulálok a kis pöcsöshöz, képet kapunk???

dita75
 
 


Lányok, megérkeztek a ruhák lány és fiú vegyesen (első körbe 2 nagyobb szatyor+ 1) kicsinyenként felteszem. Íme a csoportképek, ha valakit valamelyik érdekel és csak arról kell neki kép, azt is megoldhatom. Mind be van árazva a hátulján cetlivel, így nekem első körbe az az ár az irányadó, de ha több dolgot kértek próbálhatok alkudozni a csajjal...hátha.
Kép
Kép
Kép

Rózsaszín együttes:
Kép


Paplan, párna, fejvédő, tárolózsák, baldahin szett:
Kép

Még van pár darab, majd még fotózok, most ennyi...

remény73
 
 


Vannak benne 2-3 darab kisebb, koraszülött méret, van benne terpesznadrág (vagy minek nevezik) vadi új, kis sapik, rugik, napozók...

remény73
 
 


dita: Mi bent leszünk a westendben, ha késtek akkor max. szólsz. Nem megyünk sehová, legfeljebb akkor elmegyünk még odabent sétálni.

akire: Gratulálok a kisfiúhoz. Ha nekem mégis lányom lesz, akkor neked adom a Reménytől vett kisinget. Nagyon szép, ott van ez is a farmeroknál.

remény: Szépek a cuccok, arra a kis zöld rugira vevő is lennék a második képről, ha megnéznéd nekem a méreteit meg az árát. Mindjárt felteszem, hogy melyikekre gondolok. Az overált vagy azt a meleg cuccot nem hozta, amit mondtál?

Tegnap este eléggé kiborultam emiatt a cukor miatt. Hogy mit fogok én odakint csinálni, mikor semmiről nem tudom, hogy mennyi benne a ch? Meg hogy mi van, ha 7 fölöttieket mérek? Meg fogom beszélni a dokinővel, hogy nem tudok már nyaralás előtt befeküdni, szerintem azt meg tudják mutatni ambulánsan is, hogy hogy kell beadni (mellesleg tudom is, mert a puregon is tollban volt). Azt meg hogy mennyi inzulin kell meg csak tudja. Tegnap bocsánatot kértem a gyerektől, hogy mérgezem a 7-es cukraimmal és annyira kiborultam, hogy elkezdtem zokogni. Alig bírtam abbahagyni. A párom meccset nézett én meg elmentem lefeküdni. Legalább őt ne borítsam már ki. Ma már jobban vagyok, pláne hogy ő is utána nézegetett a neten és egy kicsit megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, vannak olyanok is akiknek 10 fölötti a cukruk. Azért már jó lenne legalább az inzulin, hogy ne idegesítsem magam folyton. Nekünk a gyerek beköltözése sem volt egszerű és most még a bent tartásáért is küszködni kell, más meg csak úgy marad és végig cigizi meg bulizza a terhességét és egészséges gyereke születik. Kicsit kiakasztó. Bocsi a panaszkodásért, de mással nem tudom megbeszélni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok ám mindig, csak lusta vagyok írni.
Először is: Rillának gratulálok a kisfiához és mindenféle szépet és jót kívánok nekik!!!
Cukor: le a kalappal előttetek, csajok! Én is mindig úgy félek a sima cukor-vizsgálattól is, mert egész életemben zabáltam az édességet. Sajnos most is többet eszem belőle, mint kéne. 7-én megyek terhelésesre, de már tele a gatyám...Én nem is tudom, mi lesz velem, ha kiderülne, hogy egy hajóban evezünk Veletek! De, tudom! Visszanézném az írásaitokat, és valami recepteket, bár, fogalmam sincs, hogy bírnám betartani azt a szoros diétát, napirendet. Persze, a babák érdekében muszáj, dehát akkor is...
Na, majd mindjárt én is kapok a pofámra valakitől, hogy örüljek, hogy egyáltalán sikerült a gyerek...
Dita!
Külön csodállak a türelmedért. Én már le sem merem írni, miken szoktam balhézni a párommal az exe, meg a kölke miatt. Már én magam is bunkónak tartom magam néha, annnyira nem bírom elviselni, pedig kutyagumi az egész ahhoz képest, amit Te nyelsz...
Tényleg!Nálunk én vagyok a bűnös ezekben a vitákban, mert k... nagy a pofám, és én is érzem, hogy igazságtalan vagyok, de olyan nehéz kibírnom...Erőlködnöm kell. Lenne mit tanulnom Tőled, az tuti...Engem már kivágott volna a párod...
Remény!
Önző módon : a ruhák miatt is írok: engem a csajos cuccok érdekelnek: az 1. képen lévő sárga kardigán: mekkora?. plüssből van? Ára?
És a 4. lép egy az egyben ugyanezek róla? Persze, he valaki már lestoppolta, akkor majd legközelebb...
Köszi az infokat!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


És még ez is. 7,5 lett a reggeli utáni cukrom a gyógyszer nélkül. Most már nem az a kérdés, hogy kell-e az inzulin, hanem hogy hogy tudnám kórház nélkül elintézni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, bocsánat, hogy azokat még nem tettem fel, itt vannak nálam. Őszinte leszek, mert nem akarok senkinek hazudni. A kis vastag rugiba beleszerettem, és kérnék még egy kis gondolkodási időt, mert tetszik, pedig nekem van már egy világoskékem :) Ha szombaton hazajöttünk megírom hogy döntöttem, és ha megtartom megírom, ha nem, akkor a képét felteszem ide, vagy csak neked priviben az overállal együtt. Ok. Kérlek ne haragudj rám, és remélem ki tudlak engesztelni...

A zöld rugi az kicsi méret, koraszülöttnek való.
Váll-ülep 29 cm, sarok-váll 36 cm. Ára 600 Ft.
Brigi, a kis sárga plüss. 28 cm hosszú, 28 cm széles, ujja 20 cm. Hónajban el van a varrás feslődve, de ha valaki tud varrni nyom nélkül vissza tudja varrni. Ára 500 Ft.
A rózsaszín együttes rugija váll-ülep 36 cm, váll-sarok 41 cm, ujja 22 cm.
Felsőrész 23 cm, szélesség 25 cm, ujja 20 cm.
Van hozzá kis sapi. A 3 együtt 900 Ft.

Mindhárom nagyon szép állapotban van szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára remény73 2009.08.20 09:34-kor.

remény73
 
 


Vicky, eszembe jutott egy megoldás, ha mégis megtartanám a rugit, ami vagy jó vagy nem számodra.Felvetem azért. Ez a kis vastag plüss rugi, amiről beszéltem 32 cm váll-ülep távolsága, ami szerintem első méret, kb. 1-2 hónapig használható csak. A mi babáink közt van 14 hét, ami 3 hónap. Ha mégis októberben jönne a fiam, akkor elég lenne ez is vastagságra, ha hidegebben, lehet nem is használnám. Mit szólnál, ha én megvenném, s mire neked jön a baba meg tudnád tőlem venni. Teszek ide képet róla, ok? Még nem döntöttem, csak tényleg nem szeretnék senkit becsapni...

Kép

Vajszínű, és nagyon puha, kis fülecskékkel, stb... Ha így is ok neked...

remény73
 
 


remény: Persze hogy nem haragszom én még nagyon ráérek vásárolgatni egyébként is. Nekem így is megfelelne, csak igazából hazahozni kellene meg szellőzni benne amíg hidegebb van februárban. Nekem már eggyel nagyobbra talán nem is lesz szükség. Majd megbeszéljük. A kis zöld rugi meg akkor nagyon pici. Mondjuk ha olyan 50-es lett volna, akkor még megveszem, mert hátha szükség lenne rá, de így remélem nem lesz ilyen pici babánk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, most van egy kis lelkiismeret furdalásom a plüss vastag rugi miatt...hiszen miattad hozta ide a csaj és én emlegettem neked ezt is, s most meg itt gondolkozok rajta megtartsam-e magamnak... kérlek ne haragudj rám, nem vagyok büszke magamra...
A kettőt együtt akartam neked külön feltenni, de most mégis halogattam a felrakásukat, mert annyira édesek...bocsánat érte.
Felteszem a sima overallt is ide első körben csak neked, nézd meg, szerintem ez is aranyos, nekem kék zsákom van, és ezt anno megvettem volna, ha az nem lett volna már meg, és mivel ezt is miattad hozta a csaj... (Mikor átvettem mástól a kéket, másnap találkoztam ezzel a csajjal, s mutatta ezt is nekem, s szívem szerint megvettem volna...)

Az ára 1500 Ft, ha érdekel mérek is...

Kép

remény73
 
 


Lányok, a most következő kép bal felső vastag plüss kapucnis rugiját már ne nézzétek, a többi szabad préda...

Ezeket az előbb a rugi miatt nem tettem fel, bocsánat.

A mellette levő kis fehér is nagyon pici, koraszülött méret.

Kép

remény73
 
 


Sikerült beszélnem a dokinővel, még ma be kell feküdnöm. Ha bent találok netet, vagy amikor hazajöttem, akkor írok.

dita: Ha mégis kiengednek szombatra, akkor felhívlak és elviszem a cuccot, ellenkező esetben sorry.

remény: Ne legyen már lelkiismeret furdalásod, nekem ez az overál jobban tetszik és lehet hogy jobban ki is tudjuk használni. Legyen akkor inkább ez és ha a fiad kinőtte a másikat, akkor még arról beszélünk mondjuk januárban. :) Viszont nem tudom, mikor tudnám átvenni az előzmények miatt. De valamikor a jövő héten biztos össze tudunk futni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény!

Megírod, hogy a paplan, párna, stb.... szett mennyibe kerül?
Bár még nincs kiságyunk sem, de ez nem árthat :lol:

Nem találom melyik oldalon tetted fel a farmernacikat!!!!!!!!
Tudja valaki?????????

Kép
akire79
 
 


Teszek fel képet a kisfiunkról, remélem fog valami látszani:
Kép

Kép
akire79
 
 


Akire, az ágynemű szetten 8000 Ft szerepel. A kis paplan, fejvédő, párna, baldahin nagyon szép állapotú, a tárolózsák felső rekeszében találtam valami aprócska foltocskát, de lehet mosással az is kijön. Brendon szett.

Ha küldesz nekem mail címet átküldöm a nacik képeit...

remény73
 
 


Vicky, sajnálom, hogy be kell feküdnöd, remélem mihamarabb kijöhetsz...az overállt meg átveszed majd később, ezen ne múljon, rendben?
A méretei: 38 cm váll-ülep, váll-sarok 52 cm.
Ha tényleg kell, én kifizetem a csajnak majd, mikor rendezem vele az anyagiakat, és te meg fizeted nekem amikor tudunk találkozni.

Ok a másikról meg majd beszélünk később.

Melyik kórházba mész?

Lehet te kevert inzulint kapsz s emiatt kell kórházba feküdni? Mert mondjuk annak beállítása még nehezebb, mint a gyorsan felszívódóé, s az a lány is szenved vele már 6-7 hete akiről meséltem, pedig ő nem is terhes...Drukkolok neked, hogy ne kelljen sokáig bent lenned, s minden ok legyen...

remény73
 
 


VICKY
Sajnálom a kórházat, de az egészségetek mindennél fontosabb.
Inkább most mint később és akkor talán a nyaralás alatt sem leszel stresszben.

REMÉNY
Nagyon jók a cuccok, nekem is nagyon tetszik az overál meg a vastag plüss rugi is. Kár hogy már ennyi vevő van rá! :shock:
De ami szép az szép, nekünk meg jó az izlésünk! Nemde???

AKIRE
Nagyon cuki a kis kukis. És tényleg milyen kis férfias arcvonásai vannak. A tesóm mikor meglátta Bogyó 4D-s képeit a 17 héten egyből megmondta hogy fiú. Őt nem érte akkora meglepetésként mikor a 24. héten mondta a csajszi a másik 4D-n.
Párom mondta is hogy ő és tesóm már ingyen megmondták hogy fiú én meg kiszórtam emiatt 25 ezret az ablakon! :oops:
De most már tuti és ez a lényeg, mert már volt hogy nem bírtam otthagyni csajos cuccokat a boltban és megvettem annyira kívántam hogy lány legyen. Most szegény Milónak rózsaszín kiskabátban kell járnia egy pár hétig mert attól még rá fogom adni, a babakocsiban úgy sem látszik, az a lényeg hogy jó meleg. :)

dita75
 
 


Hello!

Remény! Köszi az infokat.Minden érdekelne, amiket kérdeztem, ha a rózsaszín együttes is plüss. Még érdekelne az új képről is a rózsaszín-fehér rugi(amelyiknek van lába is). Valahogyan meg kéne majd beszélnünk-írnunk a postázást, átadást. De ráér később is, ha még lesznek cuccok....
KÖSZI ELŐRE IS!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


sziasztok


gondoltam szólok hogy a 4D uh a 8.ker Baross u-ban a SOTE-val szemben 6.000 Ft-ba kerül most akciósan, akinek van kit kukucskálni szerintem nagyon megéri most.

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


sziasztok

itt az elérhetősége:

http://4dultrahang.com/

Kép


Kép

Kép
lukacsne
Fót
 
 
 
 
 


Brigi félretettem amit kérdeztél. Ezek szerint érdekelnek még? Kérjek tőle még ruhákat? Mik érdekelnének?

A rózsaszín, elől 2 zsebes, hátul patentos rugi váll-ülep távolság 31 cm, váll-sarok 42 cm, ujja 17 cm, ha jól mértem őket. 56-os van benne gyári címke, magyar termék, szép állapotban. Ára 700 Ft szerepel rajta.

remény73
 
 


Köszi az infot, bár ez nem akció mert 3 hónapja voltam ott és akkor is ennyi volt ez a sima babamozi de aki örök emléket szeretne az biztos a drágábbat választja ahol dvd-t és képeket is adnak.
Remélem hamarosan a te birtokodban is lesznek ilyen dolgok! :)

BRIGI
Ne fájdítsd a szívem!

A cukorhoz drukkokok hogy elkerüljön!
Egyébként hogy vagy? Mocorog rendesen a kiscsaj???

dita75
 
 


Dita, igazad van, aki elmegy az már DVD-t is szeretne a babamoziról...
Kérdezted a hypózást, az az mikor nagyon leesik a cukrod, szapora pulzus, verejtékezés, szédülés, homályos tudat, eszméletvesztés lép fel. Általában 3,5 alatt van ez...

Ahogy látom van ami mindenkinek megtetszett a ruhatárból, s ha úgy látjátok a lány hozzon még további darabokat, akkor jelezzétek. Ma reggel úgy ment el, hogy van még ilyen, meg olyan cucc, hozhatja, de mondtam majd ha ezeknél kiderül érdekel benneteket. Nem tudom meddig maradnak itt nálam a ruhák, de szerintem a jövő hét végéig. Amik nem kelnek el, visszaadom a csajnak őket. Párom már most kicsit mérges miattuk, de az a 3 szatyor, ami most itt van a sok egyéb cuccom mellett még elfér, nagyobb kupit nem okoztak...:))

A fentiben tudom sok a lány cucc, főleg rugik, hálózsák, sapik, és egyebek kerültek ide, és tudom legtöbbünk fiút vár, de majd ha úgy látjátok több fiú cuccot szeretnétek, továbbítom a csaj felé, s ha van neki elhozatom...

Brigi, ok, a postázást majd megbeszéljük, amíg nem közeleg a szülés addig nem sürgős nekem sem a postázás...

Rilla, nem tudom hogy csak akartam, vagy gratuláltam-e Kristófhoz, de én is szeretnék minden jót kívánni nektek és ha lesz lehetőséged, szeretettel várom Kristófról a képeket, s a történetet. Nagyon boldog napokat és sok tejcsit kívánok nektek.

Tudunk valamit Bikmakkról és Swannyról?

remény73
 
 


Brigi, a 3-as szett nem plüss, az bordás anyagú pamut, belül fehér pamut béléssel a kisfelső, a rugi hátul cipzáros, és belül kellemes pamutos, de ez nem bélelt. Így akkor már nem kell, csak ha plüss lenne?

remény73
 
 


Sziasztok!

Remény!
Köszi az infokat! Aha, engem a plüss cuccok érdekelnének, mert hideg lesz gondolom, amire szülök (remélem), és az első naggyal is a plüssök nagyon beváltak. Esetleg a rózsaszín-fehér az plüss?Akkor érdkelne. Nem akarlak terhelni, hogy mit hozzál, elhiszem, hogy a párod ki van kissé akadva. Nálunk csak a saját kis ruhák zsákjai vannak, de ezek is néha útban vannak. Majd, ha hozol cuccokat, úgyis érdeklődök.
Szóval: nekem a sárga pulcsi kéne, az tuti, meg ez a rózsaszín-fehér rugi, ha plüss. A mérete szerintem jó.KÖSZI!
Dita!
Bocsi, nem akarlak "húzni" ezekkel a csajos-rucikkal, de kék már van nekem is egy csomó a tesóm fiáról, így az már nem kell :oops: Nálunk fordítva lesz: a lány sötétkékben-drappban.
Egyébként én most itt köztetek jó helyzetben vagyok a rucik miatt, mert látom, szinte mindenki fiús. Aztán majd Tigris biztos beerősít ezen az oldalon is a nagy számok törvénye alapján...
Egyébként: mocorog a bébi, van, hogy szinte egész nap érzem, valamikor meg csak ritkán, főleg, ha nyugiban vagyok. A férjem szerint "horror". :lol: És hol van még a 8.-9. hónap...
Na, egyelőre ennyi, megyek a "naggyal" boltba (persze a kicsi is jön. :lol: :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi, a rózsaszín, aminek az elején 2 zseb van az is plüss, és a kis sárga is.
A nagy többsége ezek közt plüss, a 2 rózsaszín hálózsák is :)

Ne tudd meg, én is nejlonzacsikban tároltam/tárolom a ruhákat, amiket kimostam és volt hely a szekrénybe már bepakoltam, meg vettem a kiságy alá tároló dobozokat fedeleset, s ami abba belefért, azok abban vannak, de még így is van néhány zacsis, mosatlanom :)

A postázást meg majd megbeszéljük később, mikor aktuális lesz...1 ismerősömnek is vannak rucijai, fent a neten, esetleg nézelődj tt is, mert én 2 cipzáros pulcsit vettem tőle, azaz tett félre, de 5000 felett ingyen postáz, így ha esetleg van ami tetszene beszélek vele, s ha megvan az 5000 elküldi nekem. Én fizetem, s amikor nálam a ruha, s kéred postázzunk, akkor fizeted majd, ha jó így neked. Priviben elküldöm a linket, nézelődj... s szólj, ha valamelyik érdekel...

remény73
 
 


Sziasztok lányok!

Csak egy gyors helyzetjelentés a kórházból. Nem tudom, hogy meddig kell bent lennem, dokinő azt mondta, amíg be nem áll a cukrom. Innen megyek szülni, úgyis csak át kéne baktatnom a másik épületbe. :) Na jó, ez mg viccnek is rossz. Megpróbálok délután kikéredzkedni sétálni, ha ezt olvassátok, akkor sikerült wlant találnom. Amúgy elvagyok, csak nem aludtunk valami sokat. Aranyos szobatársam van, ő a 30. hétre lett cukros. Eddig napi három inzulinra számítok, de még nem tudom. A reggeli már egész jó volt inzulinnal, de sajnos még ma éjszaka sem alhatok otthon, mert még ma is kell hajnali 3-kor mérni. Ma hajnalban 4-re sikerült visszaaludni, 6-kor jöttek a teljes vérképhez levenni a vért és 7-kor megint cukormérés. Már annyi lyuk van rajtam, mint egy rendes szitán. Az ujjaim hegyén, a vénáimnál és most már a combomon és a vállamon is az inzulin miatt. De végülis nem panaszkodom, nekem kellett. Ha hazakerültem írok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


BRIGI
Hát nem csak a ruhákkal, de még ezzel a gyerek dologgal is hogy nálatok egész más és mégis fent vagy akadva. Már mondtam a másik barátnőmnek aki hasonló helyzetben van mint én hogy csak mi ketten vagyunk ilyen szerencsétlenek, mert pl itt mindkét szomszédasszonyom férjének van gyereke az előző házasságból de 3-4 év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltak itt.

VICKY
Sajnálom ezt az egész dolgot, nagy kiszúrás hogy már az elején ilyen gondjaid vannak. Akkor ezek szerint holnap nem találkozunk, ezt még jobban sajnálom, de majd akkor legközelebb.

Tegnap leszakadt alattunk az ágy! :shock: :shock: :shock:
Nem tudom mi jöhet még. Elromlott a mosogatógép pár hónapja már kézzel mosogatok most meg az ágy! Csupa drága holmi.
De nem érdekel egyikből sem tudunk másikat venni úgyhogy apának letettem a földre a matracot a keretet kihánytam a fenébe és én amíg nincs kész a gyerekszoba a nappaliban alszom. Evvan!

Ma elhoztuk a gyerekszobabútort, remélem hamarosan összeeszeljük apával valahogy mert darabokban van.
A pelenkázó az szerencsére össze van szerelve.

Amúgy olyan rendes a párom fia hogy én pakoltam a nagy hasammal a gyerekszoba cuccot ő meg állt karbatett kézzel hogy ő nem azért jött ide hétvégére hogy cipekedjen!

dita75
 
 


Vicky, sajnálom, hogy már az elején ekkora gond adódott a cukor miatt,remélem belejössz, s a szervezeted is, s mihamarabb kijöhetsz.Én drukkolok neked. Azért nem semmi, hogy hajnalban is kell mérned...Milyen inzulint kapsz? Én Insumed rapidot.

Dita, hát kicsit felforrt az agyam mikor olvastam a kölyök hagyott emelni. Ez nagy bunkósság tőle...De azt hiszem az apjának kellett volna szólnia és rendre tenni a fiát, és téged nem engedni cipekedni, pakolni.Én a helyedben elbeszélgetnék apával is erről, mert ha ő máshogy gondolja gond van...

remény73
 
 



Sziasztok!

Fent van az éjjeli bagoly megint...Átadom az ágyat Dita párjának...Én úgysem sokat használom, jól ellennének a férjemmel :lol: :lol:
Hát, jót röhögtem ezen az ágyon...(bocs, biztos idegesítő a sok kiadás tetejébe még ez is). Nekünk is volt ilyen kalandunk. Amikor költöztünk, mindent csak lassan, apránként tudtunk megvenni -persze, anyagi okokból.Sokáig mi is régi kiszuperált matracon aludtunk, az ágykeret megvolt, csak rács, meg matrac kellett volna. Aztán (már nem tudom, hogy jutott eszünkbe), összeraktuk az ágyat (vas,180x200-as), volt bele a régi, szar matrac, csak még rács nem. Párom meg tett alánk (rács helyett) valami bútorlap-maradék félét (gondolom, ez a konyhaszekrény, vagy gardrób maradéka lehetett, mert ezek is házilag készültek), hullafáradtan lefeküdtünk a tákolmányra, egyébként benne is volt a pakliban, hogy leszakad, érezni lehetett. Mindegy. Mozdulatlanul "élveztük az új ágyat"...Egyszer csak -szinte az 1. megmozdulásnál -reccs...Akkorát szólt, mint egy ágyú...Összetört a bútorlap (most is röhögök....)Volt már este 10 is talán, már nem akartuk szétszedni a keretet, viszont nem fértünk el mellette a szobában, mert elfoglalja az egészet. Kénytelenek voltunk átköltözni a gyerekszobába a régi , jól bevált matraccal együtt. Na, aztán szépen , lassan vettünk rácsot, meg új matracot is, bár a rács szar most is nyekereg összevissza. Ez nem túl nagy gond, mert most már úgyis szinte "csak aludni "használjuk. Bár én már arra se nagyon. Ez a 3. éjszakám, hogy 5 órát sikerült szunyálnom :oops:
Bocsi, ha valakit untattam...
Vicky!
Kitartás!!!!Talán nem "marasztalnak" bent sokáig. Látod, én itthon sem bírok aludni...
Dita!
Nekem a lányommal van bajom időnként. Ma is , amikor megkértem, hogy menjen el a boltba, egyszerűen kijelentette, hogy "nincs kedve". Aztán elmentünk a férjemmel, hazaérünk, jön a kiscsaj egyik osztálytársa (aki nem is barátnője), gyerek ugrik, pattan a bringára. Otthagyott csapot-papot. Félig leszedett szárítót (felajánlotta, hogy lepakol, amíg én sütögettem). Elszáguldott bringázni. na, párom meg ugrik az ilyenre (én is most már egyébként, mert időnként túlzásokba esik a gyerek). Aztán amikor hazajött, elbeszélgettünk vele . Nem hangos szóval, csak megkérdeztük, hogy szerinte mi mindig azt csináljuk, amihez kedvünk van???Hát, ha meglesz a kistesó, bizony aktívizálni kell magát, én nem fogom a picit -15 fokban 25 réteg ruhába felöltöztetni, hogy elfussak a boltba. A nagy meg lófrál a barátnőkkel, biciklizik, meg görkorizik. Ahhoz volt kedve...
Na, nem panaszkodom egyébként, csak, ha tudnátok, milyen lusta...Telik egyik nap a másik után, aztán ki sem bújik a szobájából, max. enni. Már várom, hogy kezdődjön a suli. Szerintem, ő is unja már magát itthon. Ráadásul, hogy még szebb legyen az egész, neki ott az "eredeti" faterja, aki meg úgy elrontja, hogy csak na. Nyáron jó sokat volt nála, aztán ilyenkor megérem "helyrerárzni". Látod, Dita, nálunk is vannak ilyen csodák. Perzse, azért Te viszed a prímet, magasan...
Remény!(Dita, ezt Te ne olvasd el) :shock:
Akkor szeretném még kérni a plüss rózsaszín-fehér rugit is....
KÖSZI!!! :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?