Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok közben, Ati szüreteli a zöld koktélparadicsomot az erkélyen... én meg örülök :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, Junior sem éhezik ;)

Anna gyerekszoba :D :D :D, szerintem kicsi lánykád nem fog késni ;) Főleg, ha a ruhásmumust legyőzöd... Kitaláltátok már, hogy mi a neve?
aztán most az ugrott be, hogy könnyen lehet, hogy a szülés miatti gondolataid az oka a babák tovább bent maradásának.. hm?

Szerintem a méhtevékenységi görbékre nem lehet adni, h ki mikor fog szülni.. hisz a fájás is abba maradhat, /ahogy Atinál/ vagy minden előzetes nélkül elfolyhat a magzatvíz...

vicger

Csunyeszka, mindig van valami kifogás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a végén még túlléped a terminust :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem ill Atesznak van egy ismerőse, ikreket várt, s túllépte a terminust :lol: :lol: :lol: pusztán pszichés okokból, mert a dokija /aki egyébként az enyém is,/ nem császározik, csak nagggyon alapos okok miatt, s a csajszi totál parázott a hüvelyi szüléstől... úgyhogy pszichésen nem engedte el a babákat, azok pedig jól bent maradtak, amíg doki bá, ki nem szedte őket ;)
Egy kis adalék a "fejben dől el"- hez :)

vicger

Na, ahogy ígértem még egy bekukk ma.
Azt hittem, csak Andi lesz a hírekkel, erre tessék, győzzel olvasni. :wink:

Andi: rendes vagy kösz :) szép eredmények :) pufók Junior :lol:

Kriszti: erre már én is gondoltam, hogy a tűzijáték esetleg gyorsíthat az eseményeken, de nem nagyon bánnám már azt sem. Apa nagyon ügyes vásárló. :) Egyébként is írtam már, hogy többször megjelent lelki szemeim előtt az aug. 21. :wink:
Te szidsz meg engem? Kétszer elolvastam, hogy jól látom-e mi mindent tervezel mára? Ejnye-bejnye, tessék lassítani.

Astrid: gratulálok öcsédék kisfijához :)
Babaértesítő: de jófej vagy, ez sokkal kedvesebb és személyesebb dolog, mint az sms. :)
Én a picasan csak a régi albumodat találtam :(

Bex: kolléga - ez aranyos :evil: :lol:
Hasfájás: pihenj sokat.
Pult: szuper, majd azt is szeretnénk látni :)

Erika: jó pancsolást délutánra. :)

Anna: Te is túlvállalod magad.

Csunyeszka:
pecaengedély :lol: ez nyomós érv, nem lesz itt szülés még néhány napig. :wink:

Na, megyek autót bepakolni, Julcsit összeszedni, aztán holnap este jövök.

Mindenkinek szép és nyugodt napokat, sok-sok pihenést és alvást. :)

KépKép
KépKép
madar

Anna, el nem tudom képzelni, hogy férsz el, hogy főzől. Főleg ennyi emberre! Én sem fértem sehová, mindent az asztalon csináltam, ezért találtam ezt ki. És összesen 2000-be került, a csavarok meg az élvédő hozzá. A többi helyben van.
Nem panaszkodhatom, mert apunak és apósomnak is az ismerettségeken keresztül sikerült sokmindent megszerezni olcsóbban. Például a házunk a kőműves szerint is bombabiztos alapokon nyugszik. :lol: :lol: Apu sokkal olcsóbban jutott hozzá a betonba való vastagabb vashoz, mintha a vékonyabbat vettük volna. Így nem félek, hogy leszakad a terasz, (volt ilyen félelmem) mert a felső szint is így lett bevasalva, meg a kerítés is.
Apósom a viacolort vette meg olcsóbban, meg a bútorlapokat hozták rakattal. Sógórom is ebből vitt el a mosdópultjához....
Neked is köszi az ötletet, már jegyzetelnem kell, aztán a gyógyszerészt megkérdezem a sok tipp közül ő mit mond. :lol:
Na jól van elég lesz belőlem, velem lesz tele az oldal.
bex13

Hahó!

Visszaolvastam kicsit!

Gondoltam írok picit, hogy tudjátok, még mindig festünk, nem szülök :D

De lassan betelik a poharam, fizikailag nem vagyok fáradt, mert szinte be sem engednek a mi részünkre, de lefáraszt agyilag, mert az alapok annyira carok, h kész... amit már egyszer lecsiszoltunk, alapoztunk, újrafestettünk, háááát néhol megint olyan hepehupás, meg 1 helyen, ahol fal-találkozás van, ott mintha repedne... szegény Apát is úgy sajnálom már, ő fizikailag is kész van, meg sztem átkozza az előző festés elkövetőit, pedig azok állítólag szakemberek voltak... most éppen ott tartunk, hogy megcsináljuk, ahogy tudjuk, és pár év múlva, amikor lesz időnk, pénzünk és lelkierőnk, újra, és akkor teljes generál.... de azért szép lesz és a miénk :oops:

Én is rühellem már a kérdéseket, hogy bírod a meleget és társai, kedvencem még a név betűzése, és az értetlen fejek, grimaszok és hogy ennek van valami jelentéseee??? Illetve a következő embernek, aki kérdezés nélkül megsimogatja a hasam, LETÖRÖM A KEZÉT :evil: :evil: :evil: na jó nem vagyok agresszív, de ez milyen már?????? Ti ezt hogy kezelitek?

Mindenkinek jó pihit, kevés nyűgöt és szép napot!!
Megyek ebédelni, pusza

floranan

Madar!

Az "új" album nem előre került, mert a képek dátuma szerint sorrendeli az albumokat, és az nem mind mai (tettem bele régebbi fényképet is). De csak 1 albumom van, most már oda tettem a közös családi képünket is, ami karácsonykor készült. Ott vannak a mai alkotások is.

Kriszti!

Nem tudom, nekünk mennyi "beleszólásunk" van a baba születésének időpontjában (hiszem, hogy Isten erről is gondoskodik). Az az egy biztos, hogy én még nem érzem készen magam, és a legkisebbnél is így volt. Úgy éreztem, még van mit csinálnom. De az a nap, amikor született, tökéletes volt. Másnap már mindenfélével maceráltak volna... És is dec. 23-án hazajöhettünk, karácsonyt már együtt tölhettük 6-an, végülis minden jól sikerült.
Hogy most mi lesz? Még van pár napom a terminusig, szóval az annyira nem izgat, még talán pár napot szeretnék...

Floranan!

Szerencsére az én környezetemben nem szokás a pocisimogatás. Nem is tudom, miért van annyi embernek erre ingere, pláne sokszor kérdezés nélkül, ahogy látom (nekem nem! :D).

Kitakarítottam a kanapé és a puff alját (hogy mennyi szemét, por tud összegyűlni alatta), úgyhogy eggyel közelebb léphetünk a szüléshez. :D:D (Ez csak azért sarkalatos pont, mert a kanapé kinyitható, és az első időkben valószínű ezen alszunk ketten Dórával (napközben is), apuja a mi ágyunkban.)

Astrid

Kép
astrid

Csunyeszka: én pedig hétfő elött nem szülök - bár annyira nem érzek semmit, hogy simán bírom tovább is (csak nehogy meglepődjek valamelyik este :lol: :lol: )

Vicger: nekem is 3. fokban érett a lepényem. Akkor a doki - nem az enyém- azt mondta, hogy semmi gond, van akinek már a 34 héten ilyen - elég a szokásos heti ctg, ha ott minden rendben, akkor minden rendben :wink:
Az én dokim sem mondott rá semmit tulajdonképpen, nekem az ikrek és a méhnyak, méhszáj állapota miatt kell mennem sűrübben ctg-re.

t-pk

Csunyeszka, nagyon jó lehet kint a természetben együtt :D . Nincsenek szúnyogok? (csak mert engem már a legyek is csípnek)

Mónika, ha jössz, ha nem: jó bulizást estére ( az előbb azért nem írtam, mert azt hittem nem jössz már). És ha holnap szülsz, akkor szép szülést és könnyűt :)

Én már találtam ki nevet, de Attilának nem tetszik, és még csak azt a rövid tizen-neves listát se nézi át, amit kiírtam :cry: , legföljebb az lesz a neve, amit én mondok :P

A 8.-nál tuti, hogy én nem mertem olyan sokáig megszülni. Sehol nem éreztem magam biztonságban. Ez most azért nincs. Kb. óránként vannak azért összehúzódásaim (éjszaka biztos: ébredés, pisilés, összehúzódás), és úgy fájnak a forgóim, hogy majd szétesek (szerencsére felváltva, hol az egyik, hol a másik :roll: )

Bex, nagyon kicsi a konyha, ami egyben étkező és jelképesen nappali is. Pár évvel azelőtt, hogy ideköltöztünk, nagyon idétlenül alakították át a házat, mi most ezt nyögjük (szolgálati lakás, ez van ezt kell szeretni). Én is sokat használom az asztalt, bár az meg kényelmetlenül alacsony.

Floranan, én is utálom, ha hozzáér valaki a hasamhoz. Szerencsére nekem csak a sógorom szokott, vele meg elég ritkán találkozom.
Borzasztó lehet így a festés. Én is falra tudnék mászni az ilyen "szakemberektől", mint akik, korábban festették a házatokat.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Csak gyors bekukk: NEM szülök, csak nagyon nincs időm nap közben gép elé ülni, és este meg már nem bírok: visszatértem a dinnyéhez, mert ahogy abbahagytam, rögtön elkezdtem vizesedni ...

Olvaslak benneteket, de nincs erőm reagálni: csak gyorsan egy témához:

Magne B6: dokim 14-én azt mondta: 2x1 mehet végig, mert ekkora terhességet az már nem befolyásol, ahhoz az túl kevés, viszont a lábikra-görcsöt helyre teszi ... és mennyire igaza van: 4 napja elfogyott, azóta MINDEN hajnalban arra ébredek, hogy mindkét lábamat húzza a görcs, de olyan durva, hogy még izomláz is marad utána :roll: :shock:

Szóval: én szedni fogom tovább, mert engem egész terhesség alatt eddig elkerült ez a dolog, és szeretném, ha ez így maradna ...

Tegnap voltunk ctg-n: meg lett végül csinálva, de majdnem nem ... akit érdekel, elmondom priviben, nem akarom itt közszemlére tenni az eseményeket ... amúgy a CTG rendben volt, jól vagyunk, de nagyon-nagyon nyűgös vagyok fizikailag, és lelkileg instabil: mindenre ugrok, mindenen bőgök ...

Lilla: 3 nap után fellélegezhetek: simán tűri a két órás ragasztást a szemén, hála istennek !!! :) ... ezen sem kell stresszelnem magam, ezzel hatalmas kő gördült le rólam, lehet még ti is hallottátok :)

Anna: igen, igazad van: a fogmosást is így kellene kezelnem, csak a probléma ott van, hogy ez kb 1 éve probléma, és nem találom a "kulcsot" hozzá ... a szeméhez igen: nagyon tetszik neki, hogy ő a kiskalóz, ez bejött elsőre ;) ... most azt beszéltük a férjemmel: annyira mossuk meg neki, ahogy hagyja, és vesszük újra a Spiffies fogtörlő kendő, elől azzal töröljük át, azt hagyja (ez viszont csak részleges megoldás, mert a fogközök piszkosan maradnak, de jobb a semminél ... )

Bocsi, most megyek vacsorát és holnapi ebédet főzni: holnap teljes generál, délelőtt fodrász, délután pedikűr, gyanta stb :)

lehet, még jövök ma ... pussza mindenkinek !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

Kicsit eltorzult a kép a kicsinyítéstől, de a lényeg látszik...Apa elfoglalta Noncsim helyét :lol: :lol: [/img]

KépKép
Kép
scooper

De legalább jó erős az ágy! :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi, Pulsatilla C 30, ha van otthon... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mondom én, hogy nem fog késni a lányka! :)

T-pk, különösebben nem aggódom, keresgéltem a neten, s elég sok 30. hét körüli kismamánál már 3as a lepény, s mégis ellátta a funkcióját végig.

Hát csajok... ma majdnem felrobbantam! áthúztam az ágyneműnket, s mit látnak szemeim, minden hol toll és toll és toll és toll.... hozzáteszem, fekete a szőnyegpadlónk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hát a párna megadta magát a huzatban, illetve a varrás egy 5 centis részen, s ömlött az égi áldás mindenfelé... ez pont hiányzott.... a huzatban is volt vagy két maroknyi pihe.. amit tudtam kiszedtem, de ki sem rázhattam bakker, hisz társasház, minden erkély tele lett volna tollal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pocaktapi:

én is utálom ha hozzámnyúlnak, pláne kérdezés nélkül... ennél nagyobb taplóság nem nagyon van, mégis milyen alapon taperolja a kismamákat bárki emberfia??? Ráadásul ilyenkor tök idegenek is valamilyen általam fel nem fogható okból őrült késztetést éreznek arra, hogy hozzá nyúljanak a pocakhoz. Bakker, menjen állatkertbe a simogatóba, s élje ki ott magát... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

sóginővel újabb fejlemények vannak, most már másodszor büntették meg tilosban parkolásért, ugyanott, ahol elsőként, s ismét nem fizeti ki a büntit..... hozzáteszem, nem 5ezerre, hanem 30ezerre...mindezt úgy, hogy nagyon jól tudta, hogy oda nem lehet állni, s már egyszer ugyanitt megbüntették 30ra... alig egy hónapja... ááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Iskolapéldája annak, hogy hogyan csesszük el a gyerekünket azzal, hogy minden tette következmény nélkül marad, minden szarból kiszedjük, sőt, még meg is simizzük a buksiját, hogy jóvanna, nincsen semmi baj! ehhhhhhhhhh elegem van nagyon...
Simán nem fizetném ki anyós helyében a büntit, aztán választhat a kisasszony, vagy meg közmunkára, vagy leüli. oszt jónapot. baszki, ha valaki 28 évesen is ilyen segghülye, hát úgy kell neki.
elnézést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.08.20 14:37-kor.

vicger

Bibi, ctg-s privit majd kérek. Örülök, hogy minden okés, az instabilitásodnak viszont nem annyira... :roll: :roll: Tessék lassítani egy kicsit!!!

Scooper:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: valóban nem kell attól tartanod, hogy leszakad az ágy Noncsi alatt :D

vicger

[quote="laki papné"]B írta:laki papnéibi, Pulsatilla C 30, ha van otthon... :wink:

Anna: van;) ... lábikragörcsre Magne B6 helyett ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Nem, a mindenért sírásra és lazításra :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid, nagyon szép a dobozka és meg az előke is! Nagyon ügyes vagy. Ez tényleg nagyon személyes, ilyet nem kap minden nap az ember! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, ctg-s privit majd kérek. Örülök, hogy minden okés, az instabilitásodnak viszont nem annyira... :roll: :roll: Tessék lassítani egy kicsit!!!

Én is kérek privit - kiváncsi fáncsi vagyok

t-pk

Sziasztok!
Én is vagyok, bár engem senki nem hiányolt... :cry:

Süti
Babával is lehet netfüggő az ember :wink:
Nekem egy sporttáskányi cuccom volt a kórházba... :?

Vicger
3. fokban érett lepény a 36. héten tökéletes :lol:

Anna
Barát :cry:
Mi vagyunk, csak kicsit virágkarneváloztunk :wink:
Itt van a férjem családjának egy része (2 testvére+családjuk) :lol: :lol: :lol:

T-pk
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki teljesen észrevétlenül szüljön... pláne nem ikreket...

Bex
Nekem is t-mobilos netem van... :wink:
Vendég

Astrid! ha én kapnék ilyen ajándékot legalább két napig sírnék a meghatottságtól!!!!!!!!! :cry: :) csodaszép!!!!!!!!! A doboz pedig elképesztően szuper, ötletes és ismét jönnek a szuperlatívuszok ;)
Minden tiszteletem a Tiéd! :)

vicger

Mabe86: jó hogy itt vagy!_
Nem is arra gondoltam, hogy nem veszem észre, hogy szülnék, hanem hogy idöben, az első jelre. nekem ez fontos, mert legjobb esetben is 1-1,5 óra a kórház kocsival....

t-pk

Mabe, dehogynem hiányolunk, csak teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy van már egy főnököd is ;) ;) ;)
Imola hogy bírja a csavargást? Kendőben viszed, vagy kocsiban? Van egy tippem, hogy semmi gondja a sétákkal :) Új képek a Hercegnőről?
Virágkarnevál.... mindig is szerettem volna elmenni rá... idén mondjuk nem :D meleg is van, sokan is vannak, antiszociális is vagyok :D :D :D
Viszont, ha vannak képeid róla, akkor nagyon szuper lenne, ha mutatnál belőle párat!

Örülök, hogy normális a lepényem :D

vicger

[quote="scooper"][ írta:scooperimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1250774728.1095.jpg[/img]

Kicsit eltorzult a kép a kicsinyítéstől, de a lényeg látszik...Apa elfoglalta Noncsim helyét :lol: :lol: [/img]

Hihi, úgy látszik, ez Apa-szokás, nálunk is a párom bepattant az utazóágyba, amint hazahoztuk, nekem meg a hajam szála égnek állt, annak nem is masszív fa az alja!! De átment a próbán!! :wink:

floranan

Bibi nekem is küldheted, szerintem itt mindenkit érdekel mi van Veled!
Anna sajnálom a sikertelen átalakítást. De igen ez van, ezt kell szeretni. Nekem is alacsony az asztal, ha állok ezért le szoktam ülni. :lol:
Kriszta sógórnőd tényleg nem semmi! De anyósod a hibás.
Mabe, nem hiányolunk, mert Te most igazoltan vagy távol, :wink: de örülünk, ha jössz. És pakolhatod a képeket a picasára! Én is szeretném egyszer élőben látni a karnevált, de tömegiszonyom van...
Floranan kitartást!!!
Scooper tök jó a kép! :lol:
bex13

Vagyok megint picit, bocsi, ha nem reagálok a legtöbbre, de az agyam totál szita...

Plusz most kómás is vagyok, elaludtam a kertben, arra ébredtem, h tűz rám a nap (árnyékban dőltem le), lezuhanyoztam, most hűvös magnézium pezsgőtabit iszogatok... mondjuk egy koktél jobb lenne hehe :D

Lassan talán elkezdem nagyon halványan látni a festőalagút végét... és azt hiszem az én párom egy hős :oops: (szivecske)

Akik nyűgösek, lazítsanak picit, ha lehet, fagyizzanak nagyokat, ha nem, akkor valami fini gyümis limonádét igyanak, amit szabad. Fájásokkal tessék pihizni!

Madar, remélem egyben maradsz még!
Bibi, örülök, h Lillus megbarátkozott a kalózosdival!! 8)

Apát lehet, h elviszik szombaton a debreceni virágkalneválra fellépni, nem hiszem, h tudok menni vele, megpróbálok, de ha arra jártok, nézzétek meg :D

Ha lesz erőnk, este megnézzük valahol itt Pesten a tüzijátékot, úgy szeretem!!

Ahogy olvasgatom, rájöttem, hogy én nem tudok semmilyen számszerű adatot a lepényemről, ez baj? :D Annyi az összes infóm, h teljesen zárt, de picit megrövidült már.

Jövő héten meg kell vegyem a kórházi csomi másik felét is, én sztem egy sporttáskával megyek és annyi, max még valami plusz kis női táska... az jutott eszembe, vajon lopkodnak-e a kórházban? Értéket nem nagyon viszek mondjuk vagy széfbe teszem. Apu most volt kórházban, kapott ottani használatra egy tolókocsit, és mondták benn, hogy vinnie kell egy bicikli-bilincset, mert lopnak, tolószéket is. :shock:

floranan

Anna, ha a férjed nem akarja megnézni a listát, egyenként csorgasd neki az infót, a neveket :D "Drágám, mit szólsz ehhez?" Ha nem, akkor pár óra múlva: "Hhúúú, és ehhez?" Előbb utóbb a lista végére értek :D

Ismételten fejet hajtok azok előtt, akiknek már van gyerkőcük, én kész vagyok most így is, ha még gondoskodnom kéne egy másik picurról vagy nagyobbacskáról, nem is tudom, mi lenne.... (fejhajtás)(fejhajtás)(fejhajtás)

floranan

Most nézem, a Virágkarneválnak holnap vége? Akkor valamit nem értek :D

floranan

Sziasztok!

Vagyok még én is. Elég sokat pihizek mostanában. Tegnap bent jártam a mhelyemen, drága főnököm várt mint a messiást, hogy akkor mi van a szülési szabimmal. Megbeszéltük, hogy pont tegnap járt le a szabim, úgyhogy hétfőtől vagyok szülésin. Majd bemegyek a körzetishez, hogy vegyen terhesállományba azt beviszem a suliba. Viszont megkaptam a lányom után járó beiskolázási utalványt :lol: Mehetünk tornacipőt, tréninget stb. venni, még mielőtt megszülök.
Lányom tegnap a szomszéddal, meg uncsijával gyermekvasutazni volt, apa nincs péntekig. Mi ma de. a tisztavatást néztük meg. Többre nem vállalkoztam. De Anna élvezte, mert voltak lovas huszárok is. Most megnézzük sokadszor az István a királyt, én nagyon szeretem. Aztán este ágyból lesz tüzijátéknézés, vagy talán az M3 felüljáróról!

Sziasztok! Pussz mindenkinek!

Ja, és ha lesz erőm holnap a mesterségek ünnepére megyünk a lányommal, majd kiderül, ma nem volt erőm felmenni a Várba.

További szép napot.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Sziasztok...

Vagyok én is de inkább olvasó üzemmódban....

Mabe... én is várom kis tündérkédről a képeket... :)

Astrid... szuper szép ajándékok.... nagyon ötletes... nagyon ügyes vagy.... :) :)

Móni... használd ki az időt... és mulass jól...

Bibi... engem is érdekel a privi... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kriszti... tessék pihizni is... :wink: :wink:

Anna... barát... :( :( :(

Floranan... előző festők... :evil: :evil: :evil: szurkolok apikádnak... :)

Scooper... stabil ágy... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bex... foci... :evil: :evil: :evil: de ne tessék már harciaskodni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi... szomszéd... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Junior kis pufók... ez nagyon ari... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csunyeszka... pecázás... nem semmi vagy... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

T-pk... én is parázom attól, hogy nem fogom tudni mikor kell indulni... :shock: :shock: :shock: nekem még nem volt keményedésem (vagy nem tudom milyen kéne legyen... :shock: :shock: ) és jóslóm se.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:roll:

Mi voltunk lovas napon... de csak egy órát bírtam... :? :? :? :? :? :? úgy érzem hulla vagyok... pedig semmit nem csináltam ... veletek ellentétben... én már attól elfáradok, hogy olvasom ti miket megtudtok csinálni... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Asszem alszok egy kicsit.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Vicger
Nekem friss képeim nincsenek a karneválról :cry:
Aki debreceni és szinte azon az útvonalon lakik, amerre a menet halad, nem akkora újdonság.
Sétálni inkább babakocsival járunk, de pl. kiállításra kendővel mentünk be...

Bex
Karnevál... az utcán építenek lelátókat, lehet jegyet venni és akkor nem kell a tömegben nyomorogni...(mi is vettünk a rokonoknak)...
Vendég

[quote="floranan"]M írta:florananost nézem, a Virágkarneválnak holnap vége? Akkor valamit nem értek :D

Virágkarnevál aug.20-i rendezvény... mellette vannak egyéb programok is a városban...
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Életjelet adok én is. Olvasgattalak Titeket, de írni már nem maradt energiám. Baba ruhákat mind kimostam, már csak egy kevés vasalni való van.
Ha elkészülök a rucikkal, akkor rendbe teszem a babaszobát és talán már jobban ráérek jönni hozzátok. Addig is jók legyetek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.04 22:33-kor.
Vendég

Hol vagytok??

Én holnap megyek újre ctg-ra, nem tudom mi lesz. Nem tudom minek kellene történnie, hogy ott fogjanak és megindítsák a szülést.
Van olyan, hogy nem érzek összehúzódásokat, de jobban ki van nyílva a méhszáj és akkor megindítják szerintetek? Ha igen, mennyire kell, hogy nyítva legyen?

t-pk

Nem jutok a végére, próbálok visszaolvasni, bocsi hogy csak ennyire telik

Még egyben vagyunk, bár tegap este igencsak erősen jósolgattam. Szerintem nem fogjuk megvárni a szeptember 5-ét. (én nem is bánnám).

Süti: Elfelejtettem még írni (kismama-agyam néha kihagy), hogy ugye én Sopronban vagyok, hol anyuméknál, hol anyóséknál, tehát csak lájtosan segítek be a házimunkába, Neked meg ott van még az is. Nem baj, ha már nem bírsz annyi mindent elvégezni a ház körül, szerintem a legfontosabb, hogy kicsi lányoddal minden rendben legyen.

Amúgy minden tiszteletem azoké a kismamiké, akiknek a pocaklakó mellett akár csak egy gyerekük van, és nincs napközben segítségük. Nekem van, és néha még így is nehéz a nagylányommal.
cicke

sziasztok,megjöttem!!!

köszi ezt a sok írást,egy ideje már olvasok.

kriszti,37 hét...gratula,sógornő... :twisted: :twisted: ez hihetetlen????Hogy tud így élni???

Madar,köszi a génbókot :oops: , pogi virslis kifli,hát mostmár sárgulok hogy nem lehet a vendégek közt,a maradékra vevő vagyok!!!

Andi,apának kitartást!!!!Nekem már az is sok (ill.kevés)amit írtok.A fűnyírás miért volt gond???Dani vagy Apika még aludt??????Ha jól emlékszem 9.30 körül írtad.nemsokára én is fűnyírós szomszéd leszek,de azért igyekszem olyan időben csinálni,amikor a szomszédok a kertben vannak,akkor tuti nem zavarhatom őket..Nálunk volt olyan hogy fél8-kor kezdték.
Junior eredményeihez gatula,pufi arc,na majd ha kint lesz meglátjuk!!!!

Krisztinálunk nőtt a fű,bibibíííííííííí!!!!!!!Reggel még nem látszott semmi,mire hazaértünk nőtt 1 cm-t ,apa meg is jegyezte!!!!!

Astrid,babának a pelustáskába van popsitörlő,azt vinni kell,és az enyim tartóban van,ezért sok helyet foglal,viszek pelust is,mert doki mondta,hogy bár adnak,de ha éjjel elfogy akkor séta a nővérpultig hogy adjanak,szóval jobb ha viszek párat,a pelenkázóra vagy magamnak viszek eldobható alátétet.És amit ajánlott a szülésznő az a piros kistürcsi,mert állítólag az megnyugtatja a babát,és kértek még kisplédet,de az már nem fért bele.

Floranan kitartás a festéshez.Pocaksimi.... :evil:

Brumi Lilla ügyes!!!Miért vagy rossz hangulatban??????Én ezt nem engedem meg magamnak,azzal vígasztalom vagy inkább ostorozom magam,hogy másoknak sokkal rosszabb,mert nincs mit enniük,nincs mellettük egy ember se aki szereti őket,nincs ruhájuk,betegek stb.Szóval ehhez képest én tök szerencsés vagyok,van hol laknom,van szép ruhám,van egy szerető férjem,van mit ennem,egészségesek vagyunk és nemsokára egy gyönyörű kislánnyal bővül a család.Fel a fejjel!!!!!!!
én is kérek ctg privit!!!!

Scooper,nem semmi mennyire masszív az ágy!!!!!!! :lol:

Mabe,már hogyne hiányoznál,de teljesen természetes hogy nem jössz,hisz egy csoda vár rád ,hogy vele foglalkozz és tökre rendben is van.Szóval igazolt a hiányzásod.Na jó nem sértődök meg ha nem jössz 1 :!: napig :D .Köszi a képet még mindig olvadozok a kis Hercegnő láttán.

T-pk,Csunyeszka, :oops: megmondom őszintén én nem gondoltam hogy ikrekkel ilyen sokáig fogjátok húzni,én úgy tudtam,hogy az ikrek mindig(90%-ban)előbb jönnek,gratula!!!!!

Hát ennyire emlékeztem és ha ez az írás elszáll,akkor kitépem a hajam!!!!!

sutimano76

Cicke,hát egy hete nem is viszem túlzásba a házimunkát.sőt egyre kevesebbet,és igyekszem a tudtára adni azoknak akik segíthetnének rajtam,hogy már nagyon kéne!!!!
[quote]A írta:múgy minden tiszteletem azoké a kismamiké, akiknek a pocaklakó mellett akár csak egy gyerekük van, és nincs napközben segítségük. Nekem van, és néha még így is nehéz a nagylányommal.
Ezt már én is kijelentettem régebben ,teljesen egyetértek veled!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Sziasztok, csak benéztem.
Anyuék fél órája mentek el, az egyik oldal kész van, nagyon jól néz ki már így is. Annyira örülök!!! :lol: :lol: :lol:
Még kicsit pakoltam, felsöpörtem, ne hordjuk szét a koszt.
Kimostam a babaruhák egy részét, ágyneműt, fejvédőt, baldahint.
Holnap kimosom a komódot, ha hagyják.... anyu ma nem engedett semmit csinálni, nem érti meg, hogy megbolondulok, ha nem csinálhatok semmit... (Főleg így, hogy körülöttem 3-an dolgoznak.)és akkor bepakolok!
T-pk értesíts minket, ha bent kell maradnod!
Süti milyen napod volt? Nem is írtunk sokat!
Cicke is megvan, Szuszika is, okés. Már csan Pancsikáról kell hírekat hallanunk...
Én mentem fürödni és hajat mosni, azt annyira nem szeressem, aztán kidőlök. Holnap kelés el kell intézni pár dolgot.
Jó éjt mindenkinek!
bex13

Bex,semmi extra,ettem egy jó halászlevet,egy jó vadast(azt kértem anyóstól),míg apósom aludt du,addig elmentünk fagyizni(5 gombóc),aztán mikor hazaértünk apósom felkelt,felköszöntöttük,és indultunk haza,mert nővéremék balcsiznak,így a kutyával játszás,etetés,plusz közel 1000 m2 locsolás(2 kert)volt az esti program.Aztán már jöttem is olvasni.

sutimano76

De ettél egy jót! :lol: 5 gombóc??? Örülök, ha 3 lemegy. Jó, hogy mondod, van a fagyasztóban jégkrém.
Na tényleg léptem, puszi nektek!
bex13

Mabe, kicsi lánykád nagyon édes!!!!!!!! :) :) :) :)

Örülök, hogy két elveszett is meglett! :D

Süti, hűazannya micsoda füvetek van :) :)

T-pk, ebben nem vagyok profi, de szerintem max 3 ujjnyinál van esély arra, hogy azt mondják indítják oxival, ha nincsenek összehúzódások... 2 ujjnyival esélyes, h bent fognak, de szerintem nem indítják... bár, amilyen szívesen indítgatnak mostanában, talán még ez is belefér, végtére is ikrek...
De ettől függetlenül, hidd el, hogy észre fogod venni, ha megindul az szülés!!!!!!!! Egyszerűen olyan nincs, hogy nem veszi észre az ember. Ha nem is fáj, de pl bekeményedik a pocak pontosan 20 percenként, majd 15 percenként s így tovább. Erre mérget vehetsz, biztos, mint az atomóra. Egyedül a rendszeresség és a sűrűsödés biztos a szülésben, a többi teljesen szubjektív és egyéni.

vicger

Fagyi: imádom, de mióta babák vannak a pocimban, alig ettem - akkor is csak max 1 gombóc citromot...

t-pk

Bex, szépen alakulnak a dolgok nálatok, tök jó!!!! hajmosáshoz kitartást! :) :)

Zárójeles mondat: nem jutottam be a gyerekszobába.... :( 8)

vicger

Kata: Már régebben írtam az indításról, hogy nekem megindították bő 2 ujjnyival! Szerintem ha neked is eléri azt az értéket, ha nem is irány a szülőszoba, de ágyat biztosítanak neked :wink:

Anna: Szúnyogok...nos ha most mennék a szülőszobára nagyot néznének, szerintem azt hinnék bárányhimlős vagyok, pedig ááááá! De az a kib@..tt Vape kenőcs egy szart sem ér! Vagy lehet vonzotta a szúnyogokat :evil:

Süti: Már egyre inkább azok vagyunk többen,akik kihordják az ikreket is!

Kriszti: Agyban dől el :wink:
Tudod nem akarok sokat időzni a kórházban és a koraszülöttön, mert hárman várnak haza és suli és ovi!
Na meg persze soha nem sajnálom magam csak azért, mert abban az állapotban vagyok, amiben több ezer éve minden várandós nő és emlős :lol: (jó-jó néha sírok, panaszkodom, de ennyi önsajnálat belefér
:wink: )

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Kriszti,most viccelsz!!!!Tudod mióta vártam erre a fűre!!!!! :D Pici de a mienk!!!!

sutimano76

Nos ennyit engedett ma a router,jóccakát!!

sutimano76

Csunyeszka, mér, szoktál panaszkodni? nem nagyon tűnik annak :)
naná, hogy nem akarsz kincstári ágyban lenni x ideig, én sem tervezem :) hisz jönni kell haza a csemetékhez :) :) :)

Süti, nektek lesz a legszebb pázsitotok!!! s milyen jó is az, mikor az ember a harsogó zöldet látja az udvarban :) :) :)

hehehe simán lemaradtam idén a tűzijátékról! :D :D :D :D

vicger

még mindig nem raktam össze a kórházi motyóm...

vicger

Sziasztok!

Scooper
Én ismerem a párodat a 8. ker.-ből. Látom még nem nőtt ki a gyerekkorból és starpabíró az ágyatok is. :lol: Gratulálok a babához és további nyugis várakozást. Gondolom Kocsis nagymama és leendő nagynéni is örül a kis Noncsinak.

Mindenkinek jó babavárást kívánok. Már nincs sok hátra. Nem kell félni a szüléstől ez az egyik leg természetesebb dolog a világon, amit csak mi nők vagyunk képesek végigcsinálni.

Inci (2005/2006 téli és 2009 májusi babásoktól)

Kép
Kép
incike

Vicger!

Szerintem neked megy az sms, mert látom, te sokat vagy fent....(persze, ha nem bánod)

Tegnap végül is nem mentünk Agárdra, mert Fanni későn ébredt délután, így benetünk a néptáncfesztiválra. Nálunk minden évben ilyenkor van, fantasztikus a hangulat, nekem az indonézek tetszetttek a legjobban, gyerekek is élvezték nagyon. (csak ne lett volna ekkora tömeg). Idegenek arcán láttam a megdöbbenést, hogy mekkora pocakom van....

De volt tegn ap egy kellemes élményem, nst után sokat kellett várni a dokimra, mert műtött és nem vittem megammal kaját. Büfé persze zárva. Megkérdeztem a portás nénit, hogy hol van a közelben nonstop, erre olyan aranyos volt, hogy a saját készletéből csinált nekem két hamletes szendót paprikával, paradicsommal.... :D Pedig nem is ismerem.

Kép
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?