Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
k.ancsi
 
 


Annus, köszönöm! És mosószernek pl. Persil jó? Teafaolaj bioboltban lelhető fel? Egész belelkesedtem!!! Már csak Apát kell meggyőznöm.... Bár ő is környezetvédőlelkű...

Nekem is mind tetszik....De luxus lenne 3-t venni... Főleg, hogy nem biztos, hogy szeretni fogja. A kendőt egyelőre nem bírja...

Ildi, Niki, szavazatokat jegyeztem :lol:
k.ancsi
 
 


Mit kell csinálni, hogy a vonalzó automatikusan a hsz végére kerüljön?
k.ancsi
 
 

 
 

Jó reggelt!

Netti, igen, moshatózunk és nagggyon jó életérzés :). A miénket be se linkeltem, mert azok csak egyszínűek :). De akkor most:
http://www.thepopin.co.uk/ Meg http://www.popolini.hu/ plusz még olyan, amit Annus is használ, a Coolababy.

Zsüci, tudom, miről beszélsz, az én férjem is dolgozik. Igaz, hogy ő is itthon (legalább látjuk), de a családi program elég szűkös lesz.

Annus, vicces ez a válóperes papír :). Jujj, hát Téged is elkapott a pelenkaőrület? Iszonyú erősnek kell lenni, nagyon megértem. Én már határozottan leállítottam magam, de még most is meg-megremeg a kezem az 'Add to cart' gomb felett, egy-egy szépség láttán. Persze, nem kéne nézegetni, az segítene. De ez egy betegség :). (A varrás is meglegyintett már. Most inkább egy hálózsákot csinálok J-nak, arra tényleg szükség van.)

Kata, szegény, meddig lesz a férjed No-ban?
kalloni
 
 


Ancsi!
A profilban az aláíráshoz kell betenni a kódot,azt amelyik így kezdődik:[img....
Profilt fenn találod meg,a segédleteknél gördítsd le a menüt,a végén ne feljets rányomni h küld!Ha nem sikerül akkor megnézzük,lehet h nincs vmi bekapcsolva pl h mindig csatolja az aláírást vagy ilyesmi!

Persilt nem tom...azt kell nézni mennyi a szappantartalom!Én a DMes mosószert használom,feltétlenül a folyékonyat kell!És abból is a rózsaszínt,ami ilyen gyapjú stb ruhákhoz van.Tök olcsó amúgy,na meg ebben 5% alatt van huuu,nem tom pontosan hogy hívják...na majd meglesem!Teafaolaj bioolt vagy DMbe is láttam már,mindenhol ahol illóolajat árulnak!

annus11
 
 


Kalloni!
Huu,én előre elhatároztam h nem veszek semmi mást!!!Nekem így csak a coolababy van :wink: Erős vagyok erős vagyok :roll: na meg csóró 8) :lol:

annus11
 
 


Ancsi!
Neked is ajánlom www.mamami.hu és a fórum része!!!!

annus11
 
 


Halihó!

Szép ünnepet!

Mindenki környezetbarát-pelusozik? Inkább nem nézem meg a képeket...még a végén én is rákattanok. :lol:

Tegnap visszamentünk Heim Pálba csípőellenőrzésre, de f 11-kor már nem adtak sorszámot. F4-ig van rendelés.... :twisted: Azt mondja, kérjek időpontot...mondom most kérek akkor...azt nem lehet, ad telefonszámot. A gáz az, h a múltkor nem adtak telefonon időpontot, h jöjjek sorszámmal. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. A végén elviszem Kismarosra magánba, ott legalább uh-val is megnézik.
Viszont bementem a turiba és olyan tuti cuccokat szerváltam! Aztán megnéztük a Természettudományi Múzeumot is apával (meg Blankival természetesen).

Túrórudi és Danonino: egy kissé én is megszédültem. Heni, ne haragudj, nem az én dolgom, úgy csinálod, ahogy neked jó. Csak nekem ez még nagggyon korai lenne.
Tényleg miért nincs megfelelő tájékoztatás?! :(
Tegnap is láttam az utcán egy Blanki-korú kisfiút kenguruban, anyuka (v. aki vitte) éppen vmit tömött a szájába... szívem elfacsarodott. :shock:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


húú, ma lili nagyon nyüggencs, már mindent csináltam de semmi nemjó...cicin is odavan...most kiraktam a gangra alcizni, remélem sikerül neki mert nagyon odavan, pedig akkora vigyorral ébredt

hú én előre félek az esti tüzijátéktól, 10kor lesz, Lili 9kor alszik, belvárostól2 percre lakunk, folyó hozza a hangokat...jippiiiáájéééé :?

hoztam képet :oops: bocs ha sok vagyok a hülye képeimmel, de napi 50et tuti ellövök Lilire 8)

tejvámpír tépi anya melltartóját : Kép

így biggyesztek ha nyügi vagyok: Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na, akkor szenyázok :). Létezik csíkos puha CB:
http://cgi.ebay.com/New-12-Coolababy-One-Size-Fleece-Diapers-with-12-insert_W0QQitemZ320365027729QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a973e6191&_trksid=p3286.c0.m14
Csak nőknek!

A rózsaszín mosószer nem rossz, Wollwaschmittel egyébként. Lehet por is, azt érdemes egy kis vízzel összekeverni használat előtt. Az ecethez meg lehet rakni egy kis mosóparfümöt, vagy sima illóolajat néhány cseppet, az illatosít és nem zavar be. Teafaolaj meg kapható patikában is, sztem az a legmegérőbb :). És minden úgy van, ahogy Annus mondta.

Ancsi, a virágosra szavazok! A MT nagyon kényelmes, nagyon szeretem a miénket. Bár erősen borzolhatja a nép kedélyét, tegnap is megkaptam a buszon, hogy szenvedtetem a gyerekemet, mert le van kötözve és levegőt se kap. Majdnem eldurrant az agyam, kész szerencse, hogy leszállt az okostojás...
És egyáltalán nem macera, én dupla popónyit mosogatok, de valahogy élvezetes. Olyan szépen száradnak, meg minden. Nehéz megmagyarázni :).

A tűzijátékot lehet, hogy meglessük J-bal, de csak a szomszéd ház tetejéről maximum. S-t itthon hagyjuk egy nagyszülővel, ha minden jól megy.

Netti, bakker, kifelé egyáltalán nem egészséges...

No, dologra, ember...
kalloni
 
 


Ma nálunk apa főz (nincs kedvem). :lol: Mondjuk nem 'tom mi lesz belőle, mert nem tud főzni, meg alszik is...

Na, irány a teregetés :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


hát anikó erre én is kiváncsi vagyok :D lehet ráalszik egyet a dologra és istenit főz nektek...

én ma már kimostam, megsütöttem a cirkét-omlószat :twisted: hú de utálom azt a reklámot...felsöpörtem, gyereket kitettem a gangra...apa dolgozik :?

hú legyen már jövö 7 kedd :arrow: irány anya Ancsikával meg Julcsival...legalább (már elnézést) tudok egy egészségeset sz@rni... :oops: 8) :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, otthon nem tudsz???? :lol: Nem értem.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


de tudok :oops: csak enyimleány annyira megérzi ha leülök, eszem , c@rok...szóval sprintkaki van...óóó de olvasnék egy kis újságot... 8) jó a téma jólvan...

Kép
Kép
mniki84
 
 


OK, már vágom. Igen, tudják, mikor a legalkalmasabb "hívni" minket. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ancsi,
szerintem is a virágos a legjobb! De mondjátok, a MT-ban nem fáj nagyon a hát? Én a Björn Borg kengurumtól azért váltam meg és váltottam végleg kendőre, mert nagyon vékony volt a hátpántja (kábé uaz, mint a MT-é), és így (mivel kisebb felületen oszlik meg a baba súlya) nekem 10 perc után szét akart szakadni a hátam (pedig a bébi még csak 4 kiló körül volt, mikor utoljára beletettem).

MNiki,
Lilinek milyen színű a szeme? Csak mert a második képen olyan zöldesnek látszik... Jaj, imádom a zöld szemet!!! :oops: :oops:

Úgy látom nagyon megy a mosható pelus mizéria... Én mér rákukkantani se merek a linkekre, mert még elkap a láz... De egy buta kérdésem volna: ezekbe a pelusokba kell eldobható betét, vagy teljesen enélkül működnek?

Kép

Kép
zsüci
 
 


hát zsüci, olyan mindenféle, mint az apjáé, ahonann nézzük... :D zöldes-kékes-barnás-szürkés-sárga :D najó kicsit még kékesebb inkább...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
Témánál vagyunk!Enyim lányom is detto!!!És úgy nem lehet ücsörögni h közben hallom visít odakinn....jaj....múltkor is öcsémre bíztam...persze akkor is sírt,de legalább tudtam nem egyedül van odakinn.Na meg egy idő után csak elhallgatott!Amúgy vicces ahogy a WCről kiabálok ki h "mindjárt megyek kicsim" :lol: :lol: :lol: Nagyon jó a kép Liliről!!!!Iza is tép le rőlam a ruhát...meg fogja a kezem...feszt a kezemet kapja el amúgy és húzza magához!

Anikó!
Hu,nekem is kéne még főzni!Na be is áztatom a babot!Apát meg noszogasd,a végén pizza lesz belőle,lehet h ő is úgy gondolta h "főz" :wink:

Kalloni!
nem nézek oda nem nézek oda :lol: :lol: Amúgy szupik!!!!!!Én utálom a por mosószert..a gépbe is csak beleragad...én meg nem oldom fel vízben,akkor az olyan mint a folyékony :lol: Ja igen!Én ecet+levendula illóolaj,sokszor ezzel öblítek!Nem is tudtam h teafaolaj van a patikában!Legközelebb onnan veszem,igaz nekem még mindig van abból amit vettem!

annus11
 
 


Zsüci!
Anélkül,amíg a baba anyatejet kap csak,Később már érdemes beletenni egy eldobható betétet,majd olyat veszek ami a wcn lehúzható!Majd próbálkozom h mikortól lehet ideális...Kalloni???Vélemény?Neked már nagyobb J!

annus11
 
 


hmm, apa most mondta hogy csinál nekem olyan spagettipántos polót amire az van írva a mellénél,hogy , NE NÉZD! SZOPTATOK!! :D :D :D tisztahülye, odavan a csöcseimért, najó eddig a 70A-sat nézegette most meg itt vannak ezek a 85C-sek...csak hozzájuk érni nem lehet...max ha kifejem utsó csöppig... 8) :lol: :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Hűűűű, mennyi info pelusügyben.... Nagyon-nagyon köszönöm Annus, Kalloni. Nagy magányomban ma+holnap kiművelem magam, és előállok Apának a nagy ötlettel... :lol:

Niki, én fiam is így tép és így biggyeszt. Nagy szép Lili!!!

WC-ről kikiabálás :lol: Ismerős...

Kalloni, kendőt is próbáltad vagy rögtön MT? Ha kendőt nem csípi, ezt még szeretheti? Zsüci hátfájós kérdése engem is érdekelne. Bár nekem egy barátnőm mind3 gyerekét elöl hordozta kendővel nagyon sokáig, és sose panaszkodott. Jaj, és mint gyakorlott felhasználó: hasznos az alvócsuklya, vagy csak jó ürügy, hogy többe kerüljön? Köszönöm, ha válaszolsz. Bocsi, a sok kérdésért :oops:

No igen, nekem is a virágoshoz húz a szívem, csak Apa szerint picit lányos.

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Niki, póló :lol:

Na, gyermek alszik, Ancsi ebédel :arrow:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Niki, te dilis vagy! :lol: Tejvámpír :lol:

Nem tudom, én eddig utáltam a folyékony mosószereket, most Marci cuccait Drefttel sensivel mosom, öblítő nélkül.

Én sem kommentálnám a túrórudit és a danonínót csak annyival, hogy időnként felbukkan valaki (aminek egyébként nagyon örülünk), beír ilyen nagy marhaságot, mi meg jól felhúzzuk magunkat rajta. :evil: Úgyhogy most azért sem leszek ideges! :lol: Persze Heni azt csinálsz a gyermekeddel, amit akarsz, de ezentúl ezeket nem fogom elolvasni. :?

Tesóm hívott, hogy Debrecenben a belváros közelében egyszerűen nem lehet közlekedni, még a fákon is emberek lógnak, az utcákon hatalmas dugók. Éjjjjen a Virágkarnevál! (hogy nem unják még? :lol: nekünk van olyan debreceni ismerősünk, aki minden évben megnézi ugyanazt :lol: ) Még szerencse, hogy eljöttünk otthonról... Ja és itt is lesz tűzijáték és fellép a Tótgabi! :lol: :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Olvasgattam a pelusokról... Annus, kalloni, Ti neten vettétek? Vagy van vhol bolt, ahol meg is lehet nézni? Ti ilyen 'all in one'-t használtok? Kb milyen áron reális? TeszVeszen van új Coolababy 1db 1990-ért... Az o.k?

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Ancsi!! az ok annyiert! Annus is ugy vette azthiszem. mamamin ha olvasgatod a forumot ott is sokan arulnak,de ok szinte joreszt teszveszen is hirdetnek :D all in one!! en is most fogok beszerezni :roll: ugy de ugy rakattantam...

egyebkent van egy csaj babaneten,aki csinalja ezeket az MTket!!! (o hirdeti teszveszen vateran is) es babaneteseknek olcsobban adja, multkor volt itt.. irt ide, ket harom hete talan!! nekem az elso jon be a legjobban aztan a masodik es a harmadik!

Netti
Kép
maumau
 
 


Ancsi!
Ami teszvezsen van az ugyan az amit a mamamin árul a lány.Vagyis ugyan az árulja ott is.Én a mamamin keresztül rendeltem tőle.Sajna ezeket nem lehet boltban kapni nálunk...Ez a kb 2ezer ft reális ár,és ez még az olcsóbb!!!Mert van ami sokkal drágább....de semmi extrát nem tud....Amit nálunk lehet kapni boltban az nem ilyen AIO típusú zsebes,hanem külön külső és belső réteg van hozzá!De az olyan nagy!!!Hogy a gyerkőc elveszik benne!Ez meg szerintem egyáltalán nem vészes!!!
Hozzám akármikor eljöhetsz megnézni ezeket ami nekem van,de ha azzal a lánnyal beszélsz biztos nála is meg lehet nézni!
Én tőle vettem: http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1652 de a fórumban van más is aki árul klönféle pelust.Van ami használt pl,bár én nem venném használtan,persze ez az én meglátásom! :wink:

annus11
 
 


Ancsi,
nekem is a virágos jön be! :wink:

Niki,
jók a képek :)
Tejvámpíros nekünk is van :))

emese1979
 
 


Ancsi, mivel Te nő vagy, ezért lehet lányos :). Nekem is virágos van ilyen:
http://borameitai.gportal.hu/picview.php?prt=608785&gid=2500506&index=18

CB: nekem AIO és AIO zsebes is van, mindkettő jó, a zsebes gyorsabban szárad. A teszveszes ár korrekt, ez a lány hozatja be Mo-ra. De az ebay.com-on lehet találni olyan árverést is, ahol free shipping van, az még jobban jön ki. Bolt nincs, de van egy budaörsi klub (ld. mamami), ahol lehet pelenkákat taperolni.

MT: elvileg nem fáj tőle az ember háta. Nem mondom, hogy elsőre megy, gyakorolni kell, hogy a baba is szokja. S először sokat ordított benne, ma már nincs baja vele. Van olyan MT is, aminek párnázott a válla, dereka, a linkelteket nem néztem jobban, hogy milyen. Szóval, ha jól van felkötve, akkor eloszlatja a súlyt a háton és a vállon, olyan érzés - hogy egy szakértőt idézzek -, mintha a testünk folytatása lenne a baba.

Ja, meg a betét: létezik anyatejes kakihoz való papír, ez egész jól megfogja, csak a színanyag megy tovább a pelusra. Ez a CB-knél szerintem nem is kell, mert azokból nagyon könnyen kijön, más anyagból már nehezebben. Aztán a komolyabb pakolmányokhoz érdemes papírbetétet használni, mert arról egyszerűen csak le lehet gurítani a vécébe. A... ööö... krémesebbje, hogy úgy mondjam, szintén megakad a papíron, de persze balesetek előfordulhatnak.
kalloni
 
 


Annus, kalloni, köszönöm a sok-sok infot, tündérek vagytok. Én meg lettem győzve, már csak nekem kell apát... Én is ezt mondtam MT-vel kapcsolatban, hogy én hordom, nem Zsombi :-)

Asszem nyer a virágos :lol:

Netti, köszi, ezek a MT-k attól a lánytól vannak :D

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Halihó!
Nagy álmodozás,tervezgetés közepette benéztem.
Ezt nézzétek meg, nem tom linkelte-e már valaki,én nagyon jót röhögtem. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA
Visszaolvasok és majd jövök.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kata: a férjem rokonsága Úrhidán, Péten, Várpalotán és Öskün laknak. :)

Annus: nem tudom még mikor megyek sebészetre, először gyűjtögetek egy kis tejet. Gondolkoztam én is a babauszin, akkor mihamarabb meg kéne csináltatni a lábam, de asszem kicsit messzi van nekünk, van közelebb is. Persze a társaság nem mindegy. :wink:
Jut eszembe, Reni, te közeli vagy, nem megyünk majd valahova a közelbe Ringatóra együtt majd?

Lányok, ne írjatok már ilyen sokat a mosható pelusokról, mert tisztára megfertőztök engem is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kicsit kiszöktünk a kórházból, mert naponta csak 3* kap gyógyszert,ahhoz meg nem kell egész nap bent ücsörögni!
Szombaton jöhetünk haza véglegesen! :)
Petya már jobban van, az értékei már a normális közelében vannak. Érdekes dolgok vannak a kórházban, de ezt most hagyjuk.

Nem tudtam visszaolvasni, és nem is fogok,de valami megütötte a szememet!
A tehéntej alapú dolgokat, mint túró,joghurt, stb, nyolc hónapos kor körül lehet csak bevezetni fokozatosan az étrendbe, az allergén hatásuk miatt. Tejet csak egy éves kor után ihatnak a babák, de még akkor is inkább a babatejek javasoltak.
A tejtermékeket is csak mértékkel, hogy észre vegyük, ha nem bírja a baba pocija!
Ebben a korban, még nagyon éretlen a bélrendszer,és a flóra. Most lehet,hogy nem okoz gondot,de felnőtt korában bajai lehetnek ebből!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kutyafüle,
:lol: :lol: :lol: :lol:... de ugyanakkor ha belegondolok, nem is annyira... :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci, na igen,de sok mindenbe nem szabad belegondolni.Különben borzalom.Fogjuk fel úgy,ahogy így megnézve van, humorral! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Trixi!
Hol fexik Petya! Jobbulást! Törlőért vmikor eljutok Annushoz, pénzt átutalhatom neked? Tudsz irni piviben számlaszámot?

Annus!
Jövő 7 is jó? Este vmikor férjem elugrik érte. Most áll a bál :)

Heni babaétrendje:
1. 2 hónapos babának bébiétel???????????????????
2. túrórudi???????????????????????
3. Danonino?????????????????????

csodálod, hogy nem hizik??????????????????
taccsra tetted a bélrendszerét........

De ha megesik rajta a szived...... hát, no comment........ Ill.1: védőnőd legalább támogatja??????????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.20 16:21-kor.
Vendég
 


Trixi, otthon a legjobb!! Remelem Petyanal minden rendbe jott :wink:

Tinu!!! en total beleszerettem a moshato pelusokba!! sztem "oltozteti" a babat is :lol: es egyszeruen olyan szepek vannak :shock: :shock: en nem hittem volna.... bennem az elt mint regen.. h milyen bonyolult az egesz. holott mar a 21. szazadban nem is annyira az :D ha nekem menni fog.. hat barkinek :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


A heim pálban van, ami kritikán aluli!

Persze,hogy utalhatsz! Küldöm a számot!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

ZDORI:nekem a doki azt mondta hogy azért vág függőlegesen mert ugy fekszik Dominik,de szerintem mindegyik orvos másképp vág.Éppen milyen kedve van.

Többen is kérdeztétek mennyi időre megy apa.Hát 2 éves munka van de 10 naponként hazajön 4 napra igy talán kibírható. :D Vagy nem. :( Majd kiderül.Szerencsére Domi mindenért kárpótol.
Na Dominiknak nagyon bejön a tejpép.Alig akarta abbahagyni.
Rakok egy-két képet amin 2 napos volt.
Kép
Kép
Kép

Kép
kata840725
 
 


Kata! igy azert biztos kibirhatobb mintha ritkabban latnatok! de azert nehez lesz sztem.
Dominik miket eszik mar? mikor kezdet a hozzataplalast? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hello!

Az én gyerekem 1,5 évesen evett először rudit.

Tinu! Mi az a Ringató? :oops:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Megvan esetleg valakinek a szoptatás című dvd? Állítólag van benne szó a tej "visszahozásáról".
Sajna Petya abszolút nem akar cicizni,így elapadtunk, de még ha rá is tudnám venni, tejem már akkor sincs, illetve ami kicsi van, az nagyon nehezen jön,így meg már türelme sincs szívni! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Megint bekrepáltak a vonalzóim. :x

Kép
Kép
g_reny
 
 


Maumau:2 hete.3 hetesen elapadt a tejem igy Domi csak tápszert kapott.A poén hogy a védőnőnk(63 éves!!!) már régebben el akarta kezdetni a hozzátáplálást mivel a csak tápszeres babáknál szerinte előbb el kell kezdeni mert a tápszerben a reklámok ellenére nincs annyi vitamin amennyire babónak szüksége van,de én nem álltam neki gondoltam várok még pár hetet.

Kép
kata840725
 
 


Ja ez lemaradt.
Reszelt almával kezdtük fokozatosan emelve az adagot.Aztán őszibarack.Utána kicsi darált kekszet raktam bele.És hétfőn kezdtük a tejpépet.

Kép
kata840725
 
 


Anikó,
hogy sikerült Apa ebédje?

emese1979
 
 


Kata: szerintem még várhattatok volna a hozzátáplálással. Még jobb lenne Dominiknak a tápszer simán. Még jóóó sokáig. Felesleges ilyen korán kezdeni, úgyis olyan hamar elröpül az idő, minek rohanni mindennel? Tejpép, darált keksz... Ezek meg főleg még később. De ezek csak az én meglátásaim, a te fiacskádról van szó, nem az enyémről. :roll:

Reni: a Ringató zenés foglalkozás, amikor általában hangszerrel (furulya, vagy gitár pl.) egy általában zenei végzettséggel rendelkező foglalkozásvezető énekel, mondkókázik együtt babákkal, mamákkal.
www.ringato.hu
Mi jártunk Tücivel néhányszor, sajna nem rendszeresen. Az Örsön volt egy, de a csajszi, aki tartotta, most szünetel, nem tudom meddig. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hali!

Én is vagyok.Tök pihent vagyok....nem értettem hogy miért nem tudok belépni a vaterára, hogy megrendeljem a babatornázót..... :oops: :oops: ...izéééééé....nem a teszveszes accountommal próbálkoztam vagy 60szor..... :oops: :lol:

Tüzijáték:
Ma egy fullsznob-hipergazdag barátunk meghívott tüzijátékot nézni a yachtjára.....
Látszik, hogy mennyire ért a babákhoz: úgy gondolta, hogy egy 3 hónapos babának jó program egy durrogó-villanó izét nézni este f7től 11ig (mivel akkor köt ki a hajó.....). Hát, ez nem normális....... :shock: :?
Szóval ma korán bealtatjuk Lilit és a férjemmel megiszunk egy pohárka bort...hú, nagy a buli....amióta megtudtam, hogy terhes vagyok egy korty alkoholt nem ittam......szóval most egy decitől sztem sztriptízt fogok nyomni, úgy becsiccsentek.... :lol:
(ja, én még mindig elég vashiányos vagyok...napi 3 szem vasat szedek....PETRUS: mikor áll helyre szted a vas a szervezetemben??????????)
Lilinek is adok most vasat külön a doki ajánlásával.....
de mivel nem hajlandó kanálból elfogadni....iszonyat sz*r íze van, így napi 1szer a tápijába keverem bele. Ti hogy csináljátok???????????

Ja, és nem értem de Lilim csak a MAMos cumifejet hajlandó elfogadni..... :shock: :shock: :shock: tommytippie, philips nem kell neki.....MIÉRT????????

Netti!
Pelusok nagyon szépek. Kár, hogy az eldobhatósokból nem gyártanak ilyen szép mintásakat.... :(
Én lusti vagyok sajna még ezeket is mosni.... :?

Kutyafüle!
Link nagyooooooooooooon jóóóóóóóóóó! Szétröhögtem magam!!!! :lol:

Trixi!
De jó olvasni téged! Hogy vagytok???? Nagyon megviselt a kórházasdi? Sokat gondoltunk ám rátok! Küldtük a + energiát!!!!!

Láttam a 2010 májusiakat. Én úúúúúúúúúgy örülök neki, hogy megértették, hogy miért nyitottuk 'helyettük' meg a topicot, sőt még örültek is neki!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Szeretem a + észjárást!!!!!! :lol:

Kép
mozza
 
 


Ja, még akartam KISLILI cukicuki!!!!!!! Tejbandita! :lol:
Lili is így lefelé biggyeszt, ha nyügi.....

Netti!
Boróvideó szupi! Kis visítócsaj! Megzabálom! :D

Kép
mozza
 
 


Kata, en lanyom is kap tapit, de o meg semmi mast egyelore. de persze mindenki maga donti el!!

mozza, engem total elbuvoltek.... kiprobalom aztan meglatjuk :lol:
az ismerosotok meg nagyon okos :shock: :shock: brutal mik vannak :lol:

En meg azt vettem eszre h ha 8ig nem etetjuk meg a vacsijaval akkor utana o bizony nem akar enni.. csak aludni :D es mar 3x megcsusztunk es negyed9kor mar bealudt inkabb..... na mindegy.. fel8kor kel ugy h 8kor mar csicsika :lol:

JA!!!!!!!! es amiert jottem, megint kezdodik ujra.... most az inye felul oldalt van beduzzadva :( es uvolt es liternyi nyal jon belole....

kerdesem : borostyanlancrol kinek mi a velemenye?!
vagy esetleg tapasztalat?
ezek a gelek nem ernek tul sokat nalunk....

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: