Új privát üzeneted érkezett!

Sziaszotk!

megcsináltattam ma az ekg-t. Meg megkaptam a beutalót a diabetológiáról. A 14. héten kell menni cukorterhelésre.
Hétfőn meg megyek a laborba. Aztán még a körzeti dokihoz kell elmenni.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Az én fejemen már nem segít semmi :wink: :wink: :D :D

Mértem a vérnyomásomat, és tökéletes volt, 125/70. Igaz, az nappal volt, de majd reggel is megmérem. Szoktam néha tejeskávét inni, de nem rendszeresen. Nem vagyok nagy kávés, és ilyenkor tényleg lemondok róla sosem-lehet-tudni alapon. De ha az helyrehozná, akkor tényleg egy tejeskávé semmit nem csinál. A barátnőm mondta, hogy neki amikor mingrénje volt, ugyanígy fájt. Az a szemkiesős fejfájás inkább a melegfronttól szokott nekem lenni, ha pont akkor van meg a mensim. Ilyen egybeesés egy évben általában kétszer szokott lenni, és kb annyiszor fáj alapból a fejem. Holnap meg is fogom mérni a vérnyomásomat reggel. Azt hallottam, hogy második terhességnél gyakran előjönnek vérnyomás problémák. Egyébként egyfolytában szédülök, de az az utrotól van. Mindig a bevétele után kezdek szédülni kb 2 órán keresztül. Kíváncsi leszek, ha abbahagyom, elmarad-e. Ha igen, akkor tutira attól volt.

Engem még a 6. heti vizsgálat óta semmilyen vizstálatra nem küldtek el. Sem EKGra, sem terhelésre, sehova! Vadszi! Te diabéteszes vagy, vagy miért kell menned ennyi helyre? EKG-t mintha nekem később csinátak volna Szilárdnál.
Vendég
 


angie34: Nekem a védőnő adta a beutalókat, hogy ezek az első vizsgálatok. 1. Ekg, 2. Diabetológiáról beutaló a cukorterhelésre, 3. Vérvétel, 4. Körheti orvoshoz menni. Ezeket kell itt elintézni a 12. hét elött.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 

 
 

Hülye kérdés, de a cukorterhelést nem a 24. hét körül csinálják?

Nekem tavaly EKG nem volt, a háziorvos meghallgatta a szívem, és benyomta a pecsétet a kiskönyvbe.
Ettől függetlenül mehettem a Szívcentrumba, mert szívbeteg vagyok, és kellett a kardiológustól egy nyilatkozat (meg egy szívultrahang), hogy túlélem a természetes szülést. Elfelejtettem megkérdezni, hogy most is kell-e menni, de remélem nem, mert minimum 3 óra a várakozás időponttal.

Én a fogorvossal állok hadilábon, mert a régim otthagyta az SZTK-t, ahol eddig dolgozott, és nem tudom, hova ment. És különben is, ha most valaki a számban turkál, tuti hányni fogok, mert a fogmosást is végigöklendezem, hányinger nélkül. Alexával ez végig megvolt, de csak egyszer kellett a vödör.

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok, a cukorterhelés nálunk is a huszon akárhanyadik héten van. Ez mindenhol máshogy van ezekszerint! Még jó, hogy legalább a 40 hét az minden dokinál ugyanazt jelenti. Legalább ez!!! :D:D:D
Képzeljétek, holnap lenne 2 hete, hogy a toxoplazmám eredményére várok, természetesen még mindig nincs eredmény!!!! GRRRRR!
Viszont képzeljétek, alacsony a cukrom!!!
Vendég
 


Nekem a 14. héten kell menni, még rá is irták a papiromra, hogy el ne felejtsem.
Szerinem azért mert a mamám cukorbeteg volt. Meg a párom apukája is. És nekem igy nagyobb az esélyem a terhességi cukorbetegségre.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vivi!
Az alacsony cukor nem baj, ugye? Nem érzed magad rosszul tőle?

Nekem már megjött a toxoplazmám, és ahogy vártam, még mindig negatív. Igaz, vagy egy hónapja csinálták és a dokim kapta meg az eredményt, úgyhogy azt nem tudom, mikorra lett kész.

Kép
Kép
detty74
 
 


Én úgy gondoltam, hogy a fogorvossal megvárom amig kicsit múlik a hányinger. Nem szeretnék kellemetlen meglepetést. Amúgy jó ismerős a doki.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vadszi!

Már senki nem kap szép színes kiskönyvet. Mégpedig azért, mert kitiltották belőle a reklámokat. Ez idáig rendben, de miért nem lehet azért rajta egy mosolygós,anya-baba páros? Főleg, hogy nagyjából ezzel egyidőben az eddig reklámmentes gyermekegészségügyi kiskönyvet telerakták reklámmal, a védőnő meg már a babák fejére ( a fényképen) írja rá, hogy mikor kell legközelebb oltásra menni, mert máshova nem tudja a kiskönyvben...
Igen, ha volt cukorbeteg a családban, akkor hamarabb IS megnézik, hogy reagál a kismama a terhelésre. Aztán majd a szokásos idejében is, ami a 23-26. hét között van, hivatalosan a protokollban. Azért ekkor, mert normál esetben ekkortájt várható, hogy kijöjjön a terhességi cukorbetegség!
Nekem a 2. babánál kijött, azóta mindjárt az első laborral megcsináltatja a nőgyógyászom a terhelést is, tavaly a 8. héten voltam pl. A belgyógyász pedig csóválja a fejét ( őhozzá küldött a nődokim, amikor kijött a terhességi cukorbetegség, azóta is Ő ellenőrzi végig minden terhességem alatt a cukrom), hogy minek, hisz, ha a hajlam megvan, helyből diétázni kell és kész, azon kívűl Ők úgyis ellenőrzik. Most nem is küldött el már a dokim terhelésre, hanem azt mondta, menjek a doktornőhöz szeptemberben.

Nekem ezzel a 8 meg 12 gyerek vállalásával az a legnagyobb gondom, hogy az anya felelőtlenül játszadozik a gyermekek életével. Hisz hány lesz közülük egészséges? Hány fog egyáltalán élve megszületni? És ráadásul, hogy meg akarja őket szülni természetesen??? Hisz minél több baba van bent, ez is annál kockázatosabb lehet a babákra nézve, elég, ha mondjuk belegondolunk, hogy gabalyodhat ott össze-vissza a sok köldökzsinór, mi mindentől lehetnek azok az apró babák oxigénhiányosak stb.

Márti
borossné becz márta
 
 


Most már tudom, hogy miért nincs szép kiskönyv. De azért egy kép tényleg lehetne rajta.

Egyébként én kaptam egy mappát. Kicsit nagyobb mint az A/5-ös.
És az az egész tiszta hirdetés.
Egyébként nem zavar, mert leglább kapásból van mibe raknom a papírokat. Egybe vannak.
Van egy része ahova rá kell írni az én nevemet. A védőnő nevét. Meg a babáét. Gondolom azt majd pár honap múlva. :lol:

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vadszi neked legalább mappát adtak! :)
Nekem azt mondta a védőnő, hogy vegyek egyett, és abba tároljam a papírokat! :)
Amúgy egy kg-t fogytam, és a vizelet eredményem megint negatív lett!
Én már másodszor voltam a védőnőnél, nem tudom itt miért kell ilyen gyarkan járni, pedig holnap leszek 9 hetes.
Megkérdeztem a védőnőtől a toxoplazma vizsgálatot, mondta, hogy a dokinak szóljak, és a következő vérképnél megcsinálják akkor!
Kicsit még mindig idegesít ez a hyperkinetikus keringés, de remélem nem lesz gondom vele!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Ezt nézzétek mit találtam. Nekem nagyon tetszik!!

http://www.teszvesz.hu/item709721557_ba ... zatta.html

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Voltam tegnap a dokimnál... hááát még mindig nem vagyok nyugodt egyáltalán. De leginkább abban kételkedek, hogy egy hete az ügyeleten az orvos értett az UH-hoz egyáltalán. Megjött a progeszteron eredményem, az 64,9 lett, ez ekkor teljesen normális így biztos nem hormonális alapja volt a vérzésemnek. Nem is kaptam Utro-t, mert felesleges lenne normál érték mellett a hormonpótlás, amit én el is fogadok.
Viszont a tegnapi UH-on a heamatoma nagyobb volt, mint 2 hete, most kb. 14mm. Nem szívódott fel. Egy hete az ügyeletes doki azt mondta szó szerint: Itt nincs vérrög, én nem látok semmit.
No most, tegyük fel, ő lett volna a választott orvosom, akkor mit lát?? A másik, ami aggasztott, hogy az ügyeletes egy hete 16mm-nek mérte a babát, a dokim tegnap 17mm-nek 4cm-es petezsákban... no ez volt, ami igazán megijesztett. De látszott és hallatszott a szívverése, a kezei, lábai, dokim szerint szép egészséges baba, a korának megfelelő méretekkel. Háááát, furcsa nekem ez, de minden héten mennem kell ellenőrzésre egészen a 12. hétig, így meglátom, jövő hétig mi minden változik. Megpróbálok nem aggódni... és persze fekszem folyamatosan.

Mindenkinek szép babavárást, aki hány (Vadszi pl.) jobbulást!! :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Ginnie!

Kitartást! Hogy ki hány mm-t mér, az nagyban függ attól, hogy épp pont hova teszi a vizsgálófejet! Bízz a dokidban és főleg a babádban! Minden rendben lesz! Az uh-os orvosról pedig no comment...

Nézzétek csak, mit találtam! Még nem késő megkeresni a helyeket, ahol ingyen végzik! És sokan szülnek ezekben a kórházakban!

http://www.sejtbank.hu/hirek/ingyenes_d ... szures.php

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!
Bocs az eltűnésért, de nem volt sok kedvem fórumozni, az utolsó vizsgálaton kiderült, hogy van egy nagy hematoma a baba mellett:( amiből még baj is lehet, ráadásul mielőtt kiderült hogy terhes vok 3 héttel előtte voltam vérvételen és totál jó volt a vérképem, most meg nagyon szar lett:(

Remélem mindenkinél minden rendben van, de nincs erőm visszaolvasni:(

Vasárnap elutazunk pár napra a Balcsira egy orvos barátunkhoz, ott legalább pihenhetek egy kicsit:)


olvastam, hogy a fogorvos a téma, kb eddig jutottam, na nálam Maninál ez úgy volt, hogy kb az ajtóból vizsgált meg a fogorvos és adott pecsétet:), én járok magán dokihoz, de ő nem adhat pecsétet:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


Képzeljétek úgy becsípődött valami a derekamnál, hogy nem tudok szinte abszolút mozogni.
Olyan mintha a fenekem jobb feléből sugározna le a lábamba, én nem tudok ráállni a lábamra
Nincs valami jó gyógymód ötlete valakinek?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi!

AÚÚÚÚÚ, az nagyon rossz lehet!!! Nekem a nyakamban volt, és akkor - nem terhesen - borzasztó erős gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítókat kaptam (az elején infúzióban, hogy egyáltalán meg tudjak mozdulni). Ezeket viszont terhesen nem szabad bevenni, és az ilyenkor hatásos krémeket sem. Viszont találtam neked valamit.

Van egy tapasz, ami nem tartalmaz gyógyszert, hanem a bőr természetes izzadságát használva hat. A neve MOTTO (mikroelektromos működésű fájdalomcsillapító tapasz). Mellékhatás nélküli, drogmentes. (bemásoltam a tájékoztatóból) Én ezt kaptam pár hete az ízületi gyulladásomra, és két nap alatt hatott úgy, hogy Alexát is emelgettem, pedig a doki megtiltotta (jó fej!). A kék csomagolású az akut fájdalmakra van, a sárga az ízületi dolgokra, reumára. Kb. 900 Ft volt, két tapasz van benne, de 10 napig rajta lehet hagyni egyet. A gyógyszertárban, Herbáriában és illatszer üzletekben kapható. Mivel nincs kockázata, szerintem nyugodtan kipróbálhatod. Nekem a gyógyszerész ajánlotta, mivel semilyen más készítményt nem használhattam terhesen.

Kép
Kép
detty74
 
 


Szabccsi: én mindenképpen masszázst javasolnék. Ha van valami izomlazító krémed akkor azzal kéne. Nekünk nagyon jól bevált az ovosi zsálya. Szerintem lehet használni terhessen is, de ezt meg kell kérdezni.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Szabcsi: nekem tegnap este volt úgyan ez, nem tudtam kimenni pisilni:( Bálintnál is sajnos sokszor előfordult, mozogj sokat, bár marhára fáj, de sajnos mástól nem múlik el

Kép

Kép
andrea001
 
 


Szabccsi!

nekem is volt ilyen becsípődés kb másfél hónapja, mikor még nem tudtam a babáról, elég kemény, de pár nap alatt elmúlt szerencsére, akkor kaptam izomlazítót a mentősöktől, mert ráadásul még melóztam is......feküdj a padlóra, tégy egy párnát a derekad alá, ez a legjobb.....vigyázzatok magatokra, nagyon rossz érzés....

Kép

Kép
ktouch
 
 


Nekem is hasonló bajom van,egyszer már műtöttek,gerincsérvem volt,illetve van.Most májusban újult ki a dolog,azaz nem nagyon tudtam menni.Akkor egy kiszakadt sérvet mutatott az MR,infúziókat kaptam,és jobban lettem,azóta elvagyok,kb 2x durrant be,de pihenésre elmúlt megint.Hogyan fog ez még később alakulni,nem tudom,mást nem tudok,csak pihenni,remélem nem lesz baj,és gyógyulj te is Szabccsi!

Kép
pandi34
 
 


Igen,az a legjobb,kemény,egyenes fekhely.A gyógyszerek nekem amúgysem nagyon hatottak,csak ez,és az infúzió,de ezt most ugye nem lehet.

Kép
pandi34
 
 


Köszönöm lányok a támogatást!
A fekvés tényleg jó, csak minél többet fekszem annál inkább nem tudok mozogni, mert nehéz felülni.
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez a sok fekvéstől lehet, hogy ellazult az izületek és csak egy picikre rossz mozdulatra becsípődhet.
A sok mozgást javasolták többen. :oops:
Szépen nézek ki, kb, mint egy 80 éves, ahogy próbálok 5 métert megtenni 20 perc alatt!
De kicsit talán tényleg jobb!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Nagy a pangás, gondolom mindenki az ünnepen van.
Nálunk itt a városban nagy sz.. a műsor kár kimenni.
Péntek reggel elutazom, majd csak vasárnap este jövök haza.
Addig nem jelentkezem.
Mindenki vigyázzon magára nagyon.
jah: pénteken (holnap) már 10 hetes leszek!!!!!! :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Minden a legnagyobb rendben - azt leszámítva, hogy szerintem felszedtem vagy 5 kg-t a folyamatos zabálásban és henyélésben. :oops: :?
Igyekszem visszaolvasni legalább az utolsó 2-3 oldalt.

Tudja valaki, mi a nyaki redő tól-ig határértéke?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szép hétvégét minden kismaminak!
Nyaralóknak kellemes kikapcsolódást!
Mi is most hétvégén, illetve tegnaptól máig anyósomnál vagyunk. Aztán folytatjuk otthon a pihenést.
Én egyre rosszabbul vagyok ahelyett, hogy jobban lennék. Hulla fáradt vagyok! És az émelygés véletlenül sem mérséklődik!
Kérdés a kombinált tesztről és a nyaki redőről (mint aki még sosem szült :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ):
Most hogy is van? Betöltött 12. héten kell menni??? Ugye igen? Mert ha nem, lecsúszok róla!
Kell beutaló. És én 4-én megyek dokihoz, ezekután legelőbb csak 7-én hétfőn mehetek a kombinált tesztre, akkor leszek mensi szerint pontosan: 12+2 hetes! Az okés, vagy előbb kellene???
Vendég
 


Szia Vivi!

Itt részletesebben is olvashatsz róla!
http://www.fetalmedicine.hu

Első trimeszteri kombinált szűrés : 10-13. betöltött terhességi hét, optimálisan a terhesség 12. hetében (11. betöltött hét).

Második trimeszteri tripla vagy négyes szűrés : 14-18. betöltött terhességi hét, optimálisan a terhesség 16. hetében (15. betöltött hét).

Integrált szűrés : Első vérvétel és UH vizsgálat a 10-13. betöltött terhességi héten, optimálisan a terhesség 12. hetében (11. betöltött hét). második vérvétel a 14-18. betöltött terhességi héten, optimálisan a terhesség 16. hetében (15. betöltött hét).

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!
olyan mérges voltam tegnap, kisfimanak be lett ígérve a körhinta ami babáknak van, erre kimentünk a XVII. kerületbe egy kört ment csak, mert tele volt minden cigánnyal, és olyan rohadt csúnyán méregettek, hogy inkább eljöttünk. Kimentünk a III.kerületbe de ott nem volt semmi, kimentünk Pomázra régen ott nagy búcsú volt, na ott se volt semmi , meg Szentendrén sem. Nagybátyámék Tahitótfalun laknak ott gyerekkoromba akkora bulis búcsú volt hogy el sem hiszitek, erre volt kint 8 árus, 1 cukorkás, 1 játékos meg szőnyeges, fatálas, festményes meg ruhás, na ezen jól kibuktam:(

nem érdekel valakit olyan,hogy nyertem egy másik fórumon 5ezer ftos kupont, ilyen természetes anyagokból cuccok, megkeresem a kupont és mellékelem, oda adom tök ingyen, de nekem nem kell.

Kép

Kép
andrea001
 
 


vivi, szabcsi...

hát én már nem is tudom hogy van ez.

Amikor én 2 hete felhívtam az istengyegyi géndiagnosztikai klinikát és mondtam, hogy 11+3 naposan mennék Integrált tesztre + nyaki redőre, akkor arra azt mondták, hogy ne menjek, mert korai és a betöltött 12 hét előtt nem végzik el a vizsgálatot.
Ezért kaptam én most hétfőre - 24-re időpontot. akkor én már 13+3 éeszek mesi szerint. De nekem a kombináltat akkor csinálják meg + a nyaki redőt is.

vivi, szerintem te a 12+2-vel tökéletes időzítésben vagy!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


vivi,
na ezt találtam az Istenhegyi honlapján:

A Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahang-vizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasság alapján határozzuk meg a pontos terhességi kort, majd megmérjük a tarkóredőt és vizsgáljuk az orrcsont jelenlétét. Az anyai vérből a magzat által termelt két marker (PAPP-A és a free- ß-hCG) koncentrációját mérjük. A teljes vizsgálat körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, így a kismamáknak egy konzultáció keretében rögtön eredményt adunk. Ha a teszt negatív, 15-18 hetesen kell elvégezni az AFP vizsgálatot, illetve 18-20 hetesen a genetikai ultrahang-vizsgálatot.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Az Integrált tesztnél két vérvétel történik, a kismama az ultrahang eredményt saját orvosától hozza. Az első vérvételre az 1. trimeszterben (a terhesség első harmadában), 12-13 hetesen kerül sor, a levett vérből a PAPP-A marker (pregnancy associated plasma protein) szintjét határozzuk meg. A második vérvétel a 2. trimeszterben (a terhesség második harmadában), 15-18 hetesen történik, amikor az AFP, a free-ß-hCG, az uE3, és az Inhibin-A markereket mérjük. Eredményt a második vérvétel után adunk.

A Négyes tesztet akkor javasoljuk, ha a kismama már elmúlt 14 hetes terhes. Ez a vizsgálat megegyezik az integrált teszt második felével.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Az egyes tesztek megbízhatósága Down-szindrómára (nemzetközi adatok):
Álpozitív ráta* Érzékenység**
Kombinált teszt 1-2 % 95 %
Integrált teszt 1-2 % 90 - 95 %
Négyes teszt 5 % 80 %

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Nekem szeptember 8án kell mennem erre a genetikai uh-ra. Amúgy néztek minden féle máj meg mindent a vérvizsgálaton, az szerencsére mind jó lett, csak nagyon brutálisan vagyok vérszegény:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


http://www.arkocaps.hu/
ez az az oldal ahol nyertem az 5EZRESutalványt írjatok ha valakit érdekel

Kép

Kép
andrea001
 
 


Engem érdekelne akupon...írtam privit is, de nem látom az elküldöttek között, azért lehet, hogy megkaptad :)

Jééé, ma lettem 9 hetes :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Kupon elkelt:) remélem neked hasznos lesz:)
gratulálok a 9. héthez:)

Kép

Kép
andrea001
 
 


Köszi :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Szép napot mindenkinek!
Kedves Detty 74! Amint látom, Te is március 12-re vagy kiírva. Én is. Te hová valósi vagy? Hol fogsz szülni? Örömmel veszem, ha válaszolsz! És azoktól is, akik szintén ebben az időszakban fognak szülni! Kellemes babavárást mindenkinek! :)
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Van esetleg valakinek tapasztalata, infója a Sote II. Nőgyógyászati Klinikáról? Én ott fogok szülni, eddig vegyes véleményeket hallottam, de többségben volt a pozitív. Előre is köszi!
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Honey!

Most olvastam, hogy 3mm alatt kell lennie a nyaki redőnek!
Drukk hétfőre, én is megyek aznap!

Márti
borossné becz márta
 
 


Dizzy!

Hát, én eddig úgy tudtam, hogy március 11-re vagyok kiírva, de ezt úgysem én fogom eldönteni. :)
Én budapesti vagyok és a SOTE II-n fogok szülni. Ott szültem a lányom is tavaly és én alapjában meg voltam elégedve a kórházzal. Meg igazából úgyis csak pár napról van szó. Illetve állítólag azóta felújították a szobákat, így nem potyog a vakolat és a konnektorok is működnek.

Honey!

Én is 3 mm-ről tudok.

Kép
Kép
detty74
 
 


márti,
akkor drukk nektek is! :)
Ha nem bánod, neked majd elküldöm sms-ben az eredményt. Megírnád ide? Mert rögtön utánna megyünk is Balcsira és 1 hétig nem leszek megint gépközelben.
Előre is köszi!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szép jó reggelt! Hogy telnek a hétvégék? Mi ma megyünk a János-Hegyre. Nem tudom, hogy fogom bírni.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kíváncsi leszek erre a hidegfrontra, ránk férne már, bár nem hiszem, hogy olyan nagyon lehülne....
Émelygés változatlan, fáradtság van. Szeptembeeeeer, de várom már!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát én sem nyaralok, az a múlt héten volt, most minden nap ügyeletben vagyok az irodában ezen a hosszú hétvégén, de a jövő hetem laza lesz, szerencsére, pihenhetek kedvemre.

Én is várom kicsit a hidegfrontot, jól fog esni, bár a meleget is jól bírom. Nem is tudom, szerencsésnek érzem magam, hogy semmiféle rosszullét nem kerülgetett ebben a nagy hőségben, remélem ezután sem lesz rosszabb.

Kívánom nektek is, hogy minél hamarabb elmúljanak a rosszullétek!

Kép

Kép
ktouch
 
 


Huu nekem ultrafos a hétvégém.
Úgy összevsztem a férjemmel, hogy 2 napja nem beszélünk. Nem is köszönünk egymásnak.
Nagyon ritkán veszekszünk - egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vesztünk össze kapcsolatunk során, viszont olyankor ölre megyünk.
Sztori:
Állandóan dobálja Flórát, fel a magasba. Persze puszta szeretetből és persze a gyerek többnyire élvezi... DE kurvára figyelmetlen! Soha nem nézi meg, hogy hol dobálja. Legutóbb egy liftben!!! kezdte dobálni... mondanom sem kell, izomból odabaszta a gyerek fejét a lift tetejéhez... Csilliárdszor kértem már hogy ne csinálja. Kértem szépen, és most már kérem csúnyán is! :evil:
Tegnap ugyan ezt csinálta, miközben anyuéknál voltunk szülinapi vendégségben. Mondanom sem kell, hogy egy bazi nagy kitekerhető napellenző alatt állt... és megint izomból hozzácsapta Flóra fejét a kereszttartórúdhoz.
Tény hogy semmi baja nem lett a gyereknek, de azért bőgött rendesen.
Nem kicsit kezdtem el üvöltözni vele, ott a vendégek előtt. Tény, hogy a hangnem és a stílus nem volt a megfelelő... de egyszerűen már nem tudok vele mit csinálni, hogy ezt fejezze be! :evil: :evil:
Na és ezek után neki áll feljebb, hogy én így beszéltem vele.

Bocsi, hogy nagyon off voltam... de ezt most muszáj volt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Mamacka!

Én nem hallottam ezt a storyt, de elképesztő! Melyik országban történt? Nem tudod, mennyi idős a csaj?


Detty mindent leírt... a nő azt hiszem 32 éves.

Pont ezért nem értem, hogy hogy volt lehetséges ha ilyen vacakul élnek akkor miből fizették????

Nem is a 12 gyerek a sok hanem az, hogy egyszerre jönnek!!! Kész csoda ha nem lesz köztük beteg és mind életben marad.
Az a felelőtlenség, hogy ilyen sok babát ültetnek be.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Honey
A férfiak már csak ilyenek!
A gyereknek meg kell egy kis izgalom amit az apja nyújt! :)
Amúgy megértelek! Ismerős a helyzet!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép

Ambrus/Rebekáról készült első portré.
Doktorbácsi művébe anya kicsit belefirkált.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: