Új privát üzeneted érkezett!

Szia Adri!

Nagyon szép konyhátok van!!! :D Tényleg Kediékhez hasonló konyhátok van! Tetőtérbe laktok?
Szeptember 3-ka mindjárt itt van, én már nem is emlékszem nagyon, hogy kellett vérvétel. :roll: A kenet vizsgálatra emlékszem, de a vérvételre arra valahogy nem.
Kíváncsi vagyok mit állapítanak meg a HSG-kor!
Vendég
 


Adri, szuper a konyhátok, nagyon tetszik!
Vendég
 


szia röpcsi,
köszi,igen tetőtérbe lakunk külön feljárattal alattunk meg anyukám... :lol:
igen mindjárt ittvan most kezdeget megjönni tegnap volt egy kis pirike ma még semmi...de szerintem meg fog jönni....jó lenne mert úgy számolta a nőci a HSG időpontot..... :roll:
amúgy nekem már volt HSG ultrahangos ott a bal oldalamat muttata,hogy el van záródva a jobb sz jó...hát én is kiváncsi vagyok a röttgenes mit mutat.... :?: :roll: :wink:

Kép
Adri
badró1
 
 

 
 

Röpcsike, nagyon szépet írtál, meghatódtam és köszönöm szépen!:) És gratula a laptetőhöz, sokszor van ez zsinórban, és tudod, a jelek nagyon számítanak!:) Én tuti biztos vagyok benne, hogy mindjárt itt a babásodás ideje nálatok. Ja, olvasom, hogy voltál Utazásnál, de ari tőled! És tényleg megszülettek az ikrek? És mi volt a komplikáció? De ugye jól vannak? Nagyon kedves vagy, hogy vettél neki babaruhákat. És a párod is cuki, hogy meghatódott a baba cuccoktól és ilyen szépet mondott neked, hogy a csekk még ráér:)

Adri, hú, de király konyhátok van! Nekünk is hasonló a hűtőnk, nagyon klassz, szeretjük. Látom, még mosogatógépetek is van, de jó! Szép tágas konyha, jó lett!:) Adri reméljük hogy a HSG-n lesz átjárható petevezetéked, vagy ott teszik átjárhatóvá. Nekem is az volt, hgoy le volt tapadva. A baloldalt már nem tudták felnyitni, a jobboldalt viszont ideiglenesen átjárhatóvá tették, a letapadásokat fel tudják nyitni az átmosással. Jó az, hasznos!:) Lehet inszemizni!:) na még egy hónap és túlleszel rajta és mehet a kezelés:)

Kedikém: ha kisfiúnk születik, akkor Márk lesz. Nagyon tetszik ez a név, dögös, szuper!) Ez lett a befutó nálunk. AKkor Márk baba lesz.
Vendég
 


Jajjj csajok, kedi gólyájáról jut eszembe, hogy amikor Szalajka-völgybe mentünk, útközbe láttunk 2 gólyát a fiókáikkal, olyan kis édesek voltak, akiket éppen etettek!!! :D
Mindenkire gondoltam, remélem szerencsét hoz!!! :D :D :D

Adri emlékszem még, hogy nálam a HSG vizsgálat elvégzése előtt nagyon rezgett a léc, mert attól féltem, hogy nem jön meg, aztán amikor megjött attól féltem, hogy nem múlik el. :?
Remélem nálad is minden időre történik! :wink:

Kedi, nektek mikor kezdődik a suliban az őrület?
Augusztus utolsó hetében vannak ha jól tudom a pótvizsgázások, nem?
Vendég
 


Ditke, mmzsó, rena merre vagytok???
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Mennyit írtatok!!!!!!!! :wink: :D Főleg Röpcsi!!!!! :wink: De ő le volt maradva!!!! :lol: :lol: :lol:

Mmzsó

Hol dolgozol hogy ennyit kell melóznod???? :shock: :(
Én sem hagytam volna ki a spontán baba lehetőségét, én is át tettem volna a párom vizsgálatát!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Hajrá spontán baba!!!!!!!!

Kedi

Sikerült elkapnod a párodat???? :wink: :wink: :wink: De jó lenne ha nektek is összejönne spontán!!!!! :wink: :D
Cigifüst szivárog?????? :shock: :? Fújjjjjjjjjjjj!!!!!! Szilikonnal nem tudjátok esetleg körbe kenni a vezetéknek a csövét, és akkor nem jönne ki talán a füst! :shock:

Rena

Te is endóval küszködsz????? :cry: :cry: :cry:
Nálad mikor derült ki???? Kaptál rá valami kezelést????

Twist

Jajjjjjj de örülök hogy egészséges a kislányotok!!!! :wink: Nagyon-nagy megkönnyebbülés!!!!! :D És milyen gyönyörű szép kislány!!!! :wink: :D :D A genetikai UH-n is biztos rendben lesz minden!!!!!!!!! :wink: :D
Két méhlepény????? :shock: Nem tudtam róla, vagy csak figyelmetlen voltam! :oops: :shock: A lényeg a lényeg hogy minden rendben!!!!!!
A szobácskát pedig azért remélem össze tudjátok hozni a 4 napos ünnep alatt, és a párodat legalább addig békén hagyják!!!!!!!!! :wink:

Röpcsi

Gratula a laptetőhöz!!!! :wink: :D
Szerintem a DM-es LH teszt is tökéletes!!!!! :wink: :D
De vannak a Teszveszen, Vaterán is LH tesztcsíkok és nagyon jó áron!!!!! :wink: :D
Ha termel antitestet a szervezet a spermiumok ellen, az gyakorlatilag az inszemmel és lombikkal kivédhető, mert rögtön a méhbe kerül!!!!!

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... tervez%E9s

Ez a rosszullét nem lehetett kellemes!!!! :cry: :cry: :cry: De szerencsére teljesen rendbe jöttél!!! :wink:


Hú, szupi lenne ha a New York-i faszi megvenné a lakásotokat!!!! :wink: :D Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!

Ez a szomszédasszony!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kiver tőle a víz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Könyvet írsz drága?????? :wink: Megveszem, miről fog szólni???? :wink: :lol:

Biztos hogy nem beszélt senki az én problémámról a látó asszonnyal, ráadásul 50 km-re lakik innen, tehát még csak hallani sem hallhatot róla!!!! :wink: Kérdeztem is hétfőn a csajszit akivel együtt voltunk a termékbemutatón, hogy miért pont én és miért meg úgy egyáltalán!!!! :wink: És erre mondta hogy léleklátó, és tudja!!!! Meg különben is a legeslegelején a bemutatónak a léleklátó véletlen összetört egy poharat, és mondta itt hamarosan keresztelő lesz!!!!! :wink: :D És hogy biztos hogy ebből kifolyólag lettem én a "kiválasztott"!!!!! :wink:

Adri

Nagyon szép a konyhátok!!!!! :wink: :D
Akkor drukk a hsg-hez, de lehet már nem is lesz rá szükséged!!!!! :wink: Amúgy is valamelyest azért kitágítják a petevezetéket ezek a vizsgálatok!!!! :wink: :D Még akár terápiás célja is lehet!!!! :wink:
Az egy szerencsés nap lesz a szept. 17, mert akkor lesz a 15 éves házassági évfordulónk!!!! :wink: :D
Vendég
 


Na és akkor az asztrológus!!!! :wink:

Nézzétek el nekem ha már összekombinálom a dolgokat!!!! :lol: :lol: :lol:

Na nem volt egy nagy durranás, elég sok mindent tudtam már, női megérzés, a sorselemző által elmondottak!!!! Lényeg:

Az elkövetkező 1 évben megint elég sok nehézségeket fogok kapni, mindezt azért hogy tanuljak belőle!!!!! :? De mivel elég racionálisan gondolkodom, kitartó és szívós vagyok ezért meg is oldom a problémákat, jól veszem az akadályokat!!!! :wink:
Én ezzel a karmával születtem hogy későn fogok gyereket szülni, én ezt vállaltam, de már nem lát semmi olyan rossz "fényszöget" ami miatt azt látná hogy miért nem jön a babaáldás!!!! :? :(
Szerinte a tudatalattiban van valami olyasmi ami miatt én "lököm" magamtól a babát, pont ezeket a szavakat használta, de szerintem pedig lehet hogy az átok ami eddig rajtam volt és ez az OK!!!!!!! :wink: (legalábbis szeretném ezt hinni, és nem mélyebben van!!!)
A párommal karmikus kapcsolat van köztünk, DE azt tudnom kell hogy ezekben a kapcsolatokban több a nehézség, megpróbáltatás, több a viszály, veszekedés, DE soha nem engedjük el egymás kezét!!!!! :wink: :D

Volt még szó egészségről, pénzről, sikerről!!!!!!! :wink: :D

JA! ÉS KISLÁNYOM LESZ SZERINTE IS!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs,hogy eltűntem,de hát melóhegyek.Hegedűművész-tanár vagyok.a suliban szünet van még,de a zenekari munka igencsak elkezdődött!Hát ezért dolgozom ennyit.Hétfőn pl.1 hétre elutazom,nem leszek köztetek sem.

Próbáltam visszaolvasni,de rengeteget írtatok :shock: !

Twist,
érted nagyon izgultam,de hát ha volt már négyes-teszted,akkor aggodalomra semmi ok!Örülök a jó híreknek,a kislánynak!Aranyos a képen!

Nem ígérem,hogy rögtön behozom a lermaradást,ráadásul jövő héten sem vagyok,de gondolok rátok szeretettel! :wink:
Vendég
 


Üdv Nektek!

Röpcsi, sajna már csak egy hetem van, aztán 24-én belekezdek az aktívabb munkába. Láblógatás teljesen nem volt, szerdánként pár alkalommal mentem dolgozni, de nem suliban melózom. Majd megírom még mit dolgozok, s amúgy ott, ahol már néztetek lakást is!

Ditke, szupi, hogy ilyen sokat,jókat írsz! Sajna nem csíptük meg a peteérést....párom dolgozik, aztán meg hulla fáradt, nem lehetett vele semmit sem kezdeni! Szerintem ez a peteérés már elúszott, ki is vagyok azért ezen bukva, mert spontánra esélyünk sincs, érzem.
Vendég
 


Mmzsó, várunk vissza, jó utat! Hova fogsz menni? Na, kedves félig-meddig sorstársam, akkor még egy szabadabb hét, s indul a tanítás! (Szintén pedagógiai vonalon munkálkodom!)
Vendég
 


Ditke, 15 éves évforduló? Hú, azta!!! Gratula előre is!:))) És előtte mennyit jártatok együtt? Mi 2010-ben leszünk 15 éve együtt, de házasok csak 13 éve vagyunk (szerintem ez szerencsés szám:).

Mmzsó, de gyönyörű foglalkozásod van!!!!! A párod is esetleg hasonló dolgokkal foglalkozik? Ismered Edvin Martont is?
Vendég
 


Ditke, jókat mondott a sorselemző, naná, hogy nemsokára jön a gyermekáldás, hiszen rajta vagytok!:) Már az is fél siker:)
Na, akkor kezet foghatunk, nekem is ez a karmám, hogy későn szüljek. Nekem olyasmit mondtak, hogy 33 vagy 36 éves (nem emlékszem) koromig leckéket (nagy pofonokat) kapok az élettől, helyt kell állnom, de utána már minden könnyebb lesz.
És érzel már esetleg változást, hogy lement az átok rólad?
Tök jó, hogy kislánykát jósoltak neked:)

Kedi, tényleg mindjárt tanítás? Ó, hát nagyon hamar elment ez a nyár. Nemrég kezdtél el pihenni és máris vége? Olyan rövidnek tűnik.
Vendég
 


Sziasztok!

Mmzsó

Ez igen! :D Hegedűművész tanár vagy!!!! :D Nagyon szép foglalkozás!!!!! :wink: :wink: :wink:
Várunk vissza!!!!!!!!!!!!!

Kedi

Köszi a privit!!!!!!!!!! :wink: :D
Válaszolok is rá!!!! :wink:

Twist

17 éves koromban találkoztunk!!!!!!!!!!!!!! Együtt jártunk egy 5 hónapot, majd vége szakadt a kapcsolatunknak, majd érettségim után ismét felkerestük egymást és azóta együtt vagyunk!!!!! :wink: :D
Tök véletlen találkoztunk, ő ugyanis 75 km-re lakott tőlem!!!!Vagyis most már tudom hogy nem véletlen volt, hanem ez volt a sorsunk!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :D

Most hogy tudom hogy elátkoztak, a nő ismerőseimet elég furán méricskélem végig!!!!! :lol: :lol: :lol: Kicsit távolság tartó lettem, és ha olyannak mondom el hogy mi történt figyelem a reakcióját hogy lebukik e vagy sem???!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó napot mindenkinek!

Ditke,véletlenek nincsenek, nektek együtt kell lennetek a pároddal, s látod így is lett. Szép, hogy ilyen fiatalon ismertétek meg egymást, most pedig már a 15 éves évfordulóra készültök! Sok boldog évet kívánok nektek továbbra is, bébivel/bébikkel kiegészülve....hamarosan! :D

Twist, hogy vagy? Hogy telik a hétvége? Holnap menni fogsz dolgozni? Jó, nem, hogy ilyen vad meleg már nincsen! Manócska hogy aktívkodik?

Adri, neked szurkolok a menzi miatt, hogy ne kavarjon be a hsg-be! (Én pórul jártam, mert rövid ciklussal számoltunk, aztán hosszú lett belőle és egy hsg időpontom elúszott a menzi miatt, de nálad minden okés lesz, mert neked szép szabályos ciklusaid vannak!)
Vendég
 


Sziasztok!

Biztos hallottátok a miskolci paneltüzet, még most is a hideg kiráz tőle, ugyanis Tesómék is ott laknak!!!! :( :( :(

Ő felhívott tegnap este hogy ne idegeskedjek ha meghallom a híradásokban vagy neten olvasom, nem az ő házuk, hanem pár házzal feljebb ég a panel!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: De nem gondoltam hogy ennyire súlyos, hogy emberéleteket is követel a tűz!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Ez valami szörnyű!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom az elhunytakat, hozzátartozóikat és az ott lakókat, akiknek talán ez volt minden vagyonuk, és biztosításuk sem volt!!!!! :( :( :(

Kérdeztem reggel a párom hogy ők voltak e, de azt mondta ők csak az 5-ös kiemelt tűznél mennek segíteni Miskolcra!!!! És csak 4-es kiemelt tűz volt.
A frász tör rám hogy a Tesómék a 9-en laknak és felettük csak a tető van, ők hová menekülnének?????? :cry: :cry: :cry: A párom azt mondta csak a tetőre, nyugodjak meg onnan helikopteres mentés lenne, vagy a miskolciaknak ill. a tiszaújvárosiaknak is 40 m-es létrás kocsijuk van, azzal kimentenék őket!!!!! :cry: :cry: :cry: Remélem soha, de soha nem kerül rá sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.boon.hu
Vendég
 


Jujj, Ditke, ez iszonyat! Még nem hallottam ezt az esetet, de szörnyű, hogy halálos kimenetelű volt a tűz! Borzasztó, de megnyugtató, hogy tesódékkal minden oké. Bennem is van ilyen félelem, hogy mi történne, ha, de bele sem gondolok jobban. Mi az elsőn vagyunk, s kicseréltettük acél ajtóra a fa bejárati ajtót, ugye az jobb tűzvédelmi szempontból, mert nem engedi be, sem ki a tüzet. Szörnyű dolog ez, nagyon.
Hát a párodnak sem könnyű a szakmája, épp a múltkor mondtam a férjemnek, nehéz lehet az a szakma. Hallottuk azt az autó balesetet a tv-ben, amiben 5 személy halt meg egy szabálytalan előzésből kifolyólag, hogy a tűzoltók vágták ki őket, hú, durva nagyon!
A 4-es tűz már nagyon nagy, bár nem tudom hány fokozat van, de ez komoly igaz?
Vendég
 


Hű, csajok, ezt az esetet én sem hallottam (egész nap Animal Planetet nézünk:). De megnézem mindenképpen.
Hű, nem is hallottam még olyat, hogy emberéleteket is követel egy paneltűz, szörnyű lehetett!:( Tesódék jól vannak? Őket nem telepítették ki?


Ditke, találkoztál gyanús nővel, aki megátkozott? Nem az a nő, aki a férjeddel flörtölt, akiről írtál nekünk esetleg?

Kedi, rendet csináltatok már? Képzeld, nálunk most kezdődik a rendetlenség. Jaj, mire abból újra rend lesz, 100 év!

Tegnap is vásárolgattunk még a babaszobához dolgokat és úgy örülök, mert jön egy hivatásos festő is hozzánk, így biztosan kész is lesz, szép is lesz:) A jövő hetünk jó húzós lesz, nagy rohangálás, pakolás, beszerzés, még bográcsban pörköltet is fogok készíteni az udvaron, hogy a munkás férfiakat meg tudjuk rendesen etetni!:)))

Itt, falun úgy szokás, hogy ha jönnek dolgozni hozzánk, akkor napi 3-szori étkezést kell biztosítani, ásványvizet és kólát és kávét is. Ez azért is jó, mert nem mennek el vásárolni, nagy ebédszünetet tartani, nincs sok leállás. Szóval, azt találtam ki, hogy bográcsozni fogunk, pl. vörösboros marhapörköltet csinálok, vagy borjút, vagy sertés, nem is tudom még. Én is imádom a pörit ám! Veszünk igazi házi kenyeret és kovi ubit és azzal lehet majd enni. Jó lesz!

Már szerdán kezdjük a beszerzéseket, előkészítést. Aztán csüt-péntek pakolás, zsákolás, szoba kiürítés. Szombat, vasárnap meg a festés igazi festővel és este visszapakolás.
Én majd menekülök, mert semmit sem merek emelni.

De kész lesz a babaszoba, annyira jó!
Vendég
 


Jaj, Csajok bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha ez éjjel 1 órakor történik amikor mindenki alszik, még nagyobb szőrnyűség történt volna!!!!! :cry: :cry: :cry: Füstmérgezésben haltak meg. :cry:

Tesómék ők jól vannak, őket nem kellett kitelepíteni. :? :roll:
Náluk is acél ajtó van, de az ablakon benyaldos a láng!!!! :? :(

Kedi

5-ös kiemelt a legnagyobb tűz, ez 4-es volt!!!! :?
Tudom hogy elég nehéz szakmája van a páromnak, nem is szeret róla beszélni, ha kérdezem nem szívesen beszél, szeretné minél hamarabb "elfelejteni" már amennyire ez lehetséges!!!! :? Tegnap is "feltekeredett" egy fára az autó a város határában!!!!
Így aztán ha elmegy(mennek) horgászni legalább ki tudja magát kapcsolni teljesen!!!!! :wink:

Twist

A gyanús nővel még nem találkoztam!!!!!! :lol: A párom "udvarlója" az olyan buta, hogy az kizárt hogy ilyesmi is az eszébe jusson!!!! :lol: :lol: :lol:
Anyósra, vagy a drágalátos sógornőmre gondolok, aki meg sem engedte hogy megnézzem a babát a kórházban!!!! :? :evil:
Ez nálunk is így szokás hogy főzni az embereknek ha jönnek segíteni!!!!! :lol: :lol: :lol: Mehetek én is enni, szeretem a pörit kovi ubival!!!! :wink: :lol:

Gondolj bele, egy hét múlva kész lesz a babaszoba és csodaszép lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D



Amit belinkeltem ott megtudjátok nézni a tűzesetet+képeket, videókat! :(
Vendég
 


Twist, nálunk már rend van, és tisztaság, minden olyan friss, üde illatú, színű! Jó dolog, hogy már a babaszoba készül nálatok, még ha kemény munkával jár is! De biztos szép lesz, az ilyesmit az ember nagy örömmel tudja csinálni, még ha olyan fárasztó munka is. Neked sem lesz könnyű a főzés, de az nagy szó, ha a festést a szakember csinálja, a párod meg majd pakol, emelget, bútort szerel. Fini kaja fog készülni és bográcsban még ízletesebb a pörki! Nyammmmm!!!

Ditke, rémes ez a tűz, hatalmas lehetett. Tudni mitől keletkezett?
Vendég
 


Kedi, nyomtam e-mailt, gyorsan olvasd el!:)) :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Még benéztem egyszer elutazás előtt.

Hűha,én sem hallottam a szörnyű tűzesetről,borzasztó!Ditke,örülök,hogy a tesódékat nem érinti!
Ditke,azért vigyázz ezzel az átok-dologgal,mert azért szerintem ez nem 100%,és nehogy amiatt nézz ferde szemmel emberekre,mert esetleg tök ártatlanul gyanúsítgatod őket.Én egyébként nehezen tudok elképzelni ekkora gonoszságot.A sógornőd nem kattant be véletlenül egy kicsit szülés után?Néha a hirtelen hormonális zuhanás hihetetlen hülyeségeket hoz ki a nőkből :roll:

Twist,
nem,a férjem nem zenész,ő teljesen "normális" :lol: Edvin Martont,vagyis Csűri Lajost ismerem,személyesen nem különösebben,az Akadémián fölöttem járt.

Kedi.Te is tanár vagy?De jóóóó!

Badró,
mire megjövök,tán már a hsg-n is túlleszel!Drukkolok,hogy minél kevesebb kellemetlenséged legyen és jó eredmény szülessen!

Mindenkinek szép jövő hetet! :wink:
Vendég
 


Szia Mmzsó, nagyon szép utat kívánok neked! Aztán jelentkezz amint tudsz!:)
Vendég
 


Kedi

Még nem tudni hogy mitől keletkezett a tűz, csak hogy a 6.emeleten történt. A 7.-en anya-fia-lánya bent rekedtek a lakásban és nem tudtak sehová menekülni. :cry: :cry: :cry: A lány még életveszélyes állapotban van, de a hírek szerint súlyosan károsodott az agya. :cry: :cry: :cry:

Mmzsó

Nyugi, nem nézek a női ismerőseimre ferde szemmel!!!!! :lol: :lol: :lol: Csak figyelem a reakciójukat!!!! :wink: Résen vagyok!!!!! :wink:
Nekem a kolléganőm mesélet anno egy nőről, akinek a szó szoros értelmében woodu(nem tudom jól írom e) babája volt, és azzal osztotta az átkokat!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Sőt a szomszédjának olyan levelet írt......, nem rég mutatta meg az özvegy a kolléganőmnek, ugyanis a levél után nem sokkal autóbalesetben meghalt a srác, a csaj éppen várta a második babát, de még el tudta vetetni, nem merte megszülni!!!!! :( :( :(

Úgyhogy sajnos vannak rossz emberek!!!!!!!!! :evil: :cry: :cry: :cry:

Adri, Rena, Röpcsi?????????????????????????
Vendég
 


Azta Ditke, milyen borzalmas emberek vannak! Ez a "vudu" dolog tényleg ennyire hatásos lenne... félelmetes!
Szerencsére, az a szomszéd, aki minket utált, annak csak a feljelentgetés volt a fegyvere. Az sokkal jobb, mint az ilyen mágia rémség!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a konyha dicséreteket... :lol:
Twist, beírod a táblába a pirimet...Aug.14-ét mert már akkor barnáztam és most is... ti is onnan számoljátok igaz :?:
Én is hallottam a Miskolci esetről.....borzalmas most volt a tényekbe... :cry:
puszi mindenkinek

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri, akkor mostani piri jókor van, már hsg miatt oké így? Amúgy kár, hogy piri van, babilag sajnálom, de ez amúgy azt is jelzi,hogy tudtok haladni, s mindig újabb lépés lesz a babához!

Ditke, láttam a tv-ben tegnap a tűzvészt, iszonyat!

Twist, itt is üdv, majd jövök még privivel, vagy emaillel!

Röpcsi, Rena ti merre vagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

Kép ám,csak eddig szinte "fetrengtem" a fájdalomtól.UTÁLOM a mensit!!!!!! :evil: :evil: Mindig úgy megkínoz de most különösen kicseszett velem péntekre vártam már előtte fájt a hasam alja ezért azt gondoltam pontos lesz,de nem még csak most jött meg ma és eddig csak kínlódtam mert ugye a fájdalomcsillapító késlelteti a mensit ezért vártam,hogy végre jöjjön meg,hogy vehessek be gyogyit.De most már jobban vagyok! :D Amúgy a hétvégén nagy családi banzájon is voltunk grilleztünk,bográcsoztunk és sok sok sütit ettünk!Nagyon jó volt!

Twist!DE jó,hogy rendben van az Afp-tek!Örülök,hogy kiscsajszitok lesz,nagyon édes!Amúgy is csajszit vártatok ugye?Veheted a sok szép rózsaszín rucit,annyira édes cuccokat lehet venni.Igen tényleg leszámol a "drága" főnököm,aminek nagyon örülök!!Olvasom,hogy bográcsozni fogtok és csorog a nyálam a pörire és a friss kenyérre,pedig már késő van és nem szabad semmit ennem.

Röpcsi!Jelentkezett a külföldi pasi a lakás miatt?Köszönöm jól telik a szabim,csak vészesen fogy.Sajnos nem utazunk csak pénteken akkor is csak éjszakai horgászatra megyünk,szombaton meg ha jó idő lesz és elmúlik a mensim akkor elmegyünk aqua parkba.Küldöm a privit!

Ditke!Örülök,hogy a tesódéknak nem esett baja a tűzben.Én is nagyon sajnálom a családot,biztosan szörnyű lehetett!Igen sajna nekem is endóm van! :evil: Tavaj derült ki és kaptam is rá kezelést 3 hónapig "klimaxoltam",pont jó volt mert júniusban kaptam az első szurit azután már nem is jött meg így az egész nyarat mensi mentesen vészeltem át,tök jó volt bármikor mehettünk strandolni. :D

Kedi!Ha nem pont pé. idelyén voltatok együtt nem baj mert van olyan kiskatona amelyik több napig bírja,tehát ha előtte voltatok együtt akkor összejöhetett! :wink: Kép

Kép
rena85
 
 


Helló Mindenkinek!!!

Itt vagyok ám időnként, csak olvasó üzemmódban, mert még mindig Eladó lakás táblákat, kiírást csinálok! :D :?
Ma tábla készítés mentes nap lesz, mert szükségem van még egy, két dologra, amit csak holnap fogok megkapni hozzá.
Elmentettem a gépbe a remekműveimet :) :lol: , amire már képzeljétek jöttek is az utcáról érdeklődők :!: :!: :!:
Tök jóóó!!!
Na, jövök vissza ám, csak leszaladok a boltba valami kajcsiért, meg a házba is kiteszem a hirdetést! :D
Vendég
 


Na csajok, hallom már, hogy a szomszédasszonyunk elemében van.........tudjátok az a mindent tudó! :evil:
Biztos azt is tudja mit fogok reggelizni, mert én még nem tudom.
Vendég
 


Közeleg a laptető!!! :D :)
Vendég
 


Röpcsike, hova teszed az eladó lakás táblát? Végül is - nem figyeltem - magad veszed kezedbe a lakáseladást?
Sajnos a családunkban sem sikerült egész nyáron eladni 2 házat, így akik akartak, nem tudnak most költözni, minden felborult. De talán hirtelen jön egy váratlan vevő (vagy kettő).

Kedi, hajrá spontán babóca, éljenek a jó jelek:)

Rena, beírtam a táblázatba a mensit! Jókor jött a HSG miatt, csak aztán múljon el, hogy tudjatok fürödni a pároddal.
Bográcsozni jöhettek mind, fincsi lesz! Egyik nap lecsót készítek benne, a másik nap meg pörit. Most a vörösboros marhapörköltre szavaztam, finom puhára fog főni:)

Felteszem a táblát, kérlek írjátok meg, ha kell rajta módosítani. Röpcsike, nem tudom, neked mikor is jött meg.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!jó táblagyártást!

Twist!17.-én jött meg légyszives javítsd majd át ha lesz rá időd!A lecsó is isteni,megyek!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Twist!Van friss pocis képed?Biztosan sokat nőtt Dorka baba!

Kép
rena85
 
 


Jó napot mindenkinek!
Rena, sajnálom a vacak pirizést! Iszonyat az endó, miket bír művelni! (Rem. jól emlékszem, hogy nálad is ez okozza a fájó, görcsös menzit?!) Ha jól tudom akkor Röpcsinek, Adrinak nincs endometriózis?! Bocsi, néha szita az agyam!
Rem. a munkahelyeden oké minden! Köszi amúgy Rena, hát most végülis sikerült a pé- körül akciózni, majd meglátjuk mi lesz!

Twist, hajrázunk, még tán nem úszott el ez a hónap! Légyszi írd be a tabellába a legutóbbi menzimet: aug.7.
Holnap jön egy barátnőm, akik a férjével már nem védekeznek, s aug. elején voltak együtt, lehet már terhes? Fura kemény a hasa mostanában, görcsölget, mintha menzizne, de nem és undorodik szagoktól, rosszul lesz pár dologtól. Ezek gyanújelek? Tesztje még nega volt. Neked a beülti után voltak ilyenek? Jó, azért a spontán baba más lehet, mint kezelések után, de hátha tudsz vmi ötletet írni mi lehet ez nála? Köszi, majd írok emailt, de most megyünk bútort nézni.

Röpcsi várunk rád és szurkolok én is továbbiakban, hogy a lakás ügyesen elmenjen, ha már ennyit munkálkodsz a táblákkal, csak bevonz egy jó vevőt a kiírás!!!! Jó lenne, akkor egy gonddal kevesebb lenne, s hamar lenne nektek is saját - aktívkodó szomszédtól mentes- fészketek! :wink:
Vendég
 


Szóval, javítottam a táblát:
Kép

Szóval, szombat körül szeretnék pocis képet csináltatni, mert félidős leszek és jubileumi kép kell:)

Kedi, hát figyu, ha aug. elején voltak együtt a barátnődék, akkor már érezheti, hogy terhes lett, mert már 18-a van, és együttlét (pé)után 14 nappal lehet már tesztelni. Nekem az volt, hogy görcsölt a hasam, tisztára megjön a mensi - érzésem volt és mellfeszülés (de ez is szokott lenni mensi előtt is). De közben szorgalmasan tesztelgettem. És a rossz mensis előjelekkel szemben egyre pozitívabb lett a tesztem. Tehát a tünetek szinte pont az ellenkezőjét mondták nekem, ami a valóság volt:)
Vendég
 


Sziasztok!

Mit szóltok a 12 kisbabát váró nőhöz?Nem semmi.Remélem (ha tényleg igaz) ,hogy egészségesek lesznek a kicsik.Szerintem egyszerre túl sok a 12,legalábbis nekem az lenne.Rögtön egy focicsapatot szülni az aztán nem semmi.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Csajok még mindig nem jött meg....barnázgatok egésznap elég volt egy betét... :roll: :roll: ha most HSG elött kibaszik velem akkor falnak megyek :twisted: :twisted: :cry:
Twist,most nem is tudom mi legyen a táblába írt 14.-el.. :?: :?:
a cicim kezd fájni..... :roll: :cry:
Szerintetek :?: :?: :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Rena, én is hallottam 12......nem semmi... :?: :roll: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri!Tesztet nem akar csinálni?Hátha két csíkos lesz,mert a mensid gyanus! :wink:

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Twist, köszi az infókat, ahogy számolgattam, szerintem is lehet már érezni, mert kb. a beágyazódásnál járhat most, azt meg kísérheti menzis jellegű fájás, ahogy olvastam már, hallottam már én is erről.

Rena, én erről a hírről lemaradtam, 12 baba, az nagyon sok!!!! Külföldön fordult elő ez az eset?

Adri, nekem is gyanús ez a több barnázós nap.....persze én nem szoktam barnázni,megjön mindig, de azonnal és nagyon, szóval annyira nem értek hozzá, hogy hány barna nap lehet normális?! :? Lehet tényleg kéne egy teszt, hátha baba van már ott!
Vendég
 


Kedi!Igen,külföldön de itt balra a cikkajánlóban eltudod olvasni!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!!!!

Adri

Nekem nagyon gyanús ez a barnázás!!!! :wink:
Nekem mindkét terhességemnél volt ilyen+fájtak a melleim!!!!!!!!! :wink: :D Én is mondtam hogy jöjjön már akkor meg, de ne szívasson!!!!! :lol: :lol: :lol:
TESZTET!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Twist

Nagyon jó szépítgetést kívánok neketek!!!!! :D Majd tegyél képeket!!!!!
A pocid gyönyörű, és a babaruhák is!!!!!!!!!! :wink: :D
A főzéshez pedig kitartást!!!!!!!!!!!!! :wink: Bizti fini lesz!!!!! :wink: :D
A táblában javítani kéne a menzim! :wink: Én örülnék legjobban ha júl. 5én jött volna meg utóljára, mert akkor azt jelentené hogy babát várok!!!! :wink: :D
Utolsó menzi: aug. 3

Kedi

Néztetek bútort???????? :wink:
Hát a te barátnőd is elég kismami gyanús!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Én sem bírtam már menzi előtt a kávé illatát, pedig imádom!!!! :wink: :D Csak akkor másra fogtam!!!! :lol: :lol: :lol:
Neked lógok még egy privivel!!!! :oops: :oops: :oops:

Rena

Sajnálom a menzit!!!!!! :cry: :cry: :cry: Az endót meg még jobban!!!!! :( :cry: Neked nem volt műtét????? :shock: :? Vagy csak műtét után a szuris kezelés? :shock:
Még pihizd ki magad a szabid alatt!!!!!!!!!!

Röpcsi

Egész Bp-et kitábláztad már????? :lol: :shock: :wink:


Tényleg nincsenek véletlenek! Múlt szombaton is, és ma is összetalálkoztam a sorselemzőmmel. Már szombaton meg akartam kérdezni tőle hogy tud e abban segíteni hogy megtudjam ki átkozott el, de mivel ma is találkoztam vele, így megkérdeztem!!!! :wink: Azt mondta hogy igen, csak keresztnév kell!!!!! :wink: Hurrá!!!!!!!!!!!!!! Már 3-4 ember mondta hogy nem kérdeztem rá! :shock: Valamilyen szinten engem is érdekel!!!! Jövő héten felvesszük a kapcsolatot!!! :wink:

Veresegyházon van egy nő aki lélekutazással gyógyít, ti hallottatok róla????? A volt takarítónőnk akar hozzá menni!

12 baba!!!!!!!!!!! :shock: :? Lehet hogy csúnyán fog hangzani amit írok, de nem lett volna szabad megtartani mindet!!!!!!!!! Nagyon kis súllyal fognak születni, ki tudja hányan nem élik túl, és nem beszélve arról hogy nem éppen egészséges a babák számára sem, hiszen egymástól veszik el a tápanyagot!!!! Hány retardalt baba lesz vajon???? :shock: Nem tudnak egymástól fejlődni!!!! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke!Laporoszkópiánál derült ki,hogy endóm van.Pihenek ahogy csak bírok! :lol: Ma az unokaöcsémre vigyáztam,annyira édes volt egész nap huncutkodott még nem tud értelmesen beszélni de be nem állt a szája egész nap.A saját kis "nyelvén" próbált magyarázni nekem,azt hittem megzabálom.Kíváncsi vagyok,hogy a sorselemződ kitudja e deríteni,hogy ki átkozott meg.Milyen rendes,hogy ennyit segít.Még nem hallottam erről a nőről.Igazából azt sem tudom,hogy mi az a lélekutazás. :shock:
Szerintem sem lesz mindegyik baba egészséges mert 12 gyerek az nagyon sok és ugye egy egészséges baba fejlődéséhez rengeteg vitamin meg tápanyag kell az anya szervezetéből,nehogy még 12-nek.Szegénykék azért remélem mindannyian egészségesek lesznek,bár erre kicsi az esély.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Jelentem megérkezett piri......végre :!: :roll: :evil:
és úgy fáj a hasam.... :evil: :cry:
Twist,javítod a táblába a ma inapot 20.-át :!: köszi
Mendtek ma tüzijátékra :?: :?:
Kép
puszi

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Adri!Én meg már azt hittem,hogy kismami vagy,de jó lett volna.Sajnálom,hogy megjött!Sajna a párom ma dolgozik,úgyhogy egyedül nézem meg.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Adri,kár, hogy piri, sajnálom, de remélem, ha már megjött hsg-re akkor el is múlik, igaz?

Ditke, igen, néztünk kis étkezőasztalt, azt meg is vettük, meg kell majd kis dohányzóasztal, könyvespolc stb. Ezt a részét szeretem, lakberendezni imádok! Bizony, várom a privit, de gondolom van dolgod, velem is gyakran van úgy, hogy nem tudok írni anniyt és akkor, amikor szeretnék. No, majd ha úgy alakul, majd írsz! Érdekes, az ilyen lélekutazással gyógyítás, még nem hallottam ezt!

Twist, tudtatok már vásárolni a babaszobához holmikat? El tudtátok kezdeni? Most hogy álltok?

Rena, jó pihit, relaxot és babavigyázást! :D Még ott van nálatok a kisgyerkőc?
Vendég
 


Helló!

Mi nem megyünk ki megnézni a tűzijátékot. A férjem elment pecázni fél 1 fele jön haza. Mi meg a macsekkal itthon vagyunk. Kicsit tartok a tűzijátéktól, mert nagyon közel vagyunk hozzá és amikor még a másik lakásunkba laktunk ott is teljesen kész ilyenkor a cicus.
Visszaolvasok aztán Mindenkinek! :D :wink:
Vendég
 


Találos kérdés következik:
Röpcsit az ezeregy tennivalója közül mi foglalhatta le az elmúlt 1, 2 napban?
Kis segítség: a válasz a mackóban rejlik. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi!Sajnos már nincs itt a picúr de holnap velük megyünk strandolni.Imád pancsolni,úgyhogy biztosan elleszünk.

Röpcsi!Remélem a cicátok nem fog megijedni a tűzijáték hangjától!
A kérdésedre a válasz esetleg természetes úton összehozni a babát?!
Kép mindenkinek!!

Kép
rena85
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?