Új privát üzeneted érkezett!

csak gépelni nem tudok...hehhe 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
Én néha már 7kor lesem az órát, hogy mikor kezdhetjük a fürcsit (ált. 8-f9körül)...nyugi, azért normális, hogy elfáradsz te is....pláne ha Lilid hiperaktívkodik eg. nap....
Nekem 4 napja mosni nincs időm..... :oops:
Már kiesik a szennyestartóból.....
Ma talán anyukám megszán és segít.... :roll:

Kép
mozza
 
 


http://www.origoingatlan.hu/keresomotor ... hp?oldal=2
Nem bánjátok,ha belinkelem a lakás tesóját,amit kinéztünk? Ilyen,csak 58nm-es. Bocs az OFFért!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Ja itt a 65 v 72nm-eseket nézzétek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza!
Lili nagyon édes!!!Látom nő a kis haja!!!Izának most kezd hullani picit...láttam a pelusán...de lehet h megint csak hátul koptatja ki...olyan furi azzal a folttal a tarkóján....

Niki!
Nekem nem jeleníti meg a képet...pedig megnéztem volna szivesen.....

Zsüci!
Szerintem egyél nyugodtan!!!!Ha észreveszed h nem bírja a gyerkőc akkor többet nem eszel olyat,ennyi!

annus11
 
 



Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zsüci!Egyetértek Annussal!!!Egyél,ami jól esik!!!!!Észreveszed,ha valamilyen kaja után esetleg nyűgösebb!!!!! Jó étvágyat!!!!
Hol a pizzáááááám?Éhen halok!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza, még itthon. Uram még most veszi fel a keresztfiát, utána jönnek haza, addigra szerintem pont Gyöngyvirág el fog aludni és még ma mennünk kell a szlovák határhoz. Onnan vettülk a kerítéshez a deszkát ás 6 db még hiányzik.
Megértem, hogy hiányzik az autód, nekem tavaly télen nem volt és lehet, hogy most télen sem lesz. Párom cc-jének a teteje még mindig nem jó, motorral jár be, de az max október végéig kivitelezhető....

Függöny megvan, millióan voltak, de tök olcsón kaptam kész füles függönyt, 4900 volt a pár, pont olyan színű, mint az ülőgarnitúra (ez véletlen, mert pont ez a függöny volt a legolcsóbb). Vettem még fekete színű fa wc deszkát, mert már elég rossz az itthoni, vettem új 95 Ft-os bögréket :-) , törlőkendőt, paplan-párna huzatot meg a lányoknak 6 db színe műanyag poharat. Gyv szépen iszik már üvegből is, de még néha leejt tárgyakat, nem szeretnék kockáztatni.

Ja, keresztszülőkkel közöltem telefonon a jó hírt, mert nehogy az legyen a baj, hogy nem hoznak megfelelő ruhát, nagyon örültek. A bátyám lesz a keresztapa (a nem beteg), pont vasárnap lesz a szülinapja! Tavaly Forma1 jegyet kapott, idén egy keresztlányt! :lol:
Vendég
 


Böbi,csak nem Audi CC-je van a férjednek????? :o :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hihi,megjött!!!!!!5 sajtos pizza és kakaós palacsinta!Nyisd az ablakot Annus!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi!
Jól bevásároltál!!!Én is nagyon mennék már ikeába...még nem tudom hogy fogom kivitelezni....

Niki!
Még mindig nem látom....namindegy!Viszont horror árak vannak Szolnokon!!!Mögöttünk a Hold utcában egy közel 500nm es telek 16 milla!!!!Csak a telek!Tudom is melyik az,ott sétáltam a múltkor...amúgy a Hold utcai oviba jártunk,olyan közel volt h néha egyedül jöttünk haza!Szeretem azt a környéket...nagyon szép házak épültek oda.....

annus11
 
 


Várom! 8) Én épp most fejetem be az ebédet! :lol:

annus11
 
 


Annus!
Férjed és Bking. :lol: :lol: :lol: Sztem simán megcsinálnád te is a whoppert..nem lennék meglepve....saját sütött zsömivel.... :roll:

Kép
mozza
 
 


Mozza :lol: :lol: Szoktunk itthon hamburget csinálni :oops: Igaz nem saját sütésű zsemlével,csak jól feltuningolom 8)

annus11
 
 


Kutyafüle, én még mindig nem látom! :-(
Nem, nem audi, "csak" peugeot.
Vendég
 


Annus, neked saját éttermet kellene nyitnod... :shock: :lol: :lol: A férjed biztos törzsvendég lenne!! (de valszeg az enyém is...) :lol: :lol:

Kutyafüle, nekem sem nyitja meg egyiket sem...[/b]

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!
2010-es topic nyitás:
Akkor majdnem rangidősként hadd legyen az enyém az utolsó szó a 2010-es topik nyitással kapcsolatban lányok-asszonyok:) Tiszteljük egymás idejét, és beszéljük meg priviben az ehhez kapcsolódó dolgokat, én azt javaslom. Ezt elsősorban azoktól szeretném kérni, akik betüremkedtek ide hozzánk.
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS, és szerintem KÖSZÖNÖM a nagyon sok más topic társam nevében.
vanni
 
 


Sziasztok!

Üdv itt Kata! Nagyon édes a te kisfiad is :)

Én 25 éves vagyok,Tatabányán élek. 2 éve vagyok házas és Hanna az első babánk. Régen,mint eladó dolgoztam.

Hanna ma volt ortopédián,mert a dokinőnk szerint kicsit lazább a csípője. De minden rendben vele,szerencsére. :D
Annyi csöpp kis babót láttunk. Így látszik milyen nagy már Hannus. :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Ja!

Ancsi! Téged is üdvözöllek itt! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Zsüci!
Bevallom sokszor volt ilyen elképzelésem...nálunk apum az aki nagyon imád főzni...öcsém mixerkedik(jelenleg csak hobby szinten,de a Lajsznál tanult).El tudnék képzelni egy családi vállalkozást....ja amúgy dédnagyapámnak kocsmája volt,nagyapám is dolgozott csaposként,tehát a másik oldalról is benne van a "véremben" a dolog!De azt hiszem ez nem ebben az életemben lesz.....de álmodozni szabad! :wink:

annus11
 
 


Na, míg hűl az ebédem, kicsit még pofázok. MIndkét gyerek alszik, iszom egy kávét és hátha sikerál takarítanom is egy kicsit még. :)

Mit is akartam? Ja, megvan.
Zsüci: azt akartam még az oltásokhoz, meg a betegeskedéshez, hogy a mezei vírusfertőzések ellen ugyebár nincs oltás, csak a bakteriális szövődmények ellen (Prevenar). Egy sima nátha is nálunk eltart a teljes gyógyulásig időnként 2 hétig úgy, hogy közben rendesen szívom a gyerek orrát. Sajnos, én is, de mások is, elkövetik azt a hibát, hogy még teljes gyógyulás előtt beviszik a bölcsibe a gyereket, mert hát 2 hét otthonmaradás egy kicsit sok a szülőnek egy náthával. Pedig TÜcinek is azért lett többször fülgyuszija, mert hamarabb bevittem a csanába, minthogy teljesen meggyógyult volna, ahol ugye nem szívják az orrát stb. Aztán szépen visszafertőződött és ráment a fülére, hörgőjére egyszer. Csakhát ugye nem fizetik vissza a teljes pénzt a csanában azért, ha utána otthon van a gyerek betegen. Így is volt simán, hogy kifizettem a hónapot (előre kell) és utána két hétig mégis beteg volt TÜci (egy napnak kb. a fele jár vissza, ha végül nem megy) és itthon volt. Szóval sehogy sem jó, de állítólag tényleg megedződnek a gyerekek egy idő után - oltás ide, vagy oda. De ennek ellenére nem ment el a kedvem az oltások beadásától, mert azt ugye nem tudhatom, hány fülgyuszitól menekedtünk meg. Ráadásul hálistennek ezeken hamar túllett (1 hét), míg pl. az unokahúgom otthon volt hónapokig a füléve, krónikussá is vált a fülgyulladása.

Amúgy meg olyan érdekes, most visszanéztem, hogy is volt egyeskémmel, mikor 3,5 hós volt. Hát napi 8-9-szer szoptattam, de már este 8-kor aludt és hajnalban 3-4-5-kor kelt először (ez változó volt). Tücit is sokszor szoptattam, de azért Csongi beelőzött. :lol: Nappal is, éjjel is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: akartam még írni, hogy nagyon szép képeket csinál a géped! Nagyon más szerintem az automata beállítása, mint a Canonnak. Azért még feltöltögetem lassacskán a blogba néhány képet, amit csináltam, csak nehéz a gyerekek mellett - idő... Mert azért más szögből fotóztunk, és különben is minden babáról, mamáról legalább több kép lesz, amit elmenthet. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Huu,hát én még nem látom olyan tökéletesnek a képeimet :oops: de azért köszi,még dolgozom az ügyön...meg picit kisebb képeket fogok csinálni,mert utána láttam h kissé nagyok lettek....

Azért durva h nem fizetik vissza ha nem megy a gyerek...honnan tudnád h beteg lesz?????Mért nem lehet hetente fizetni?Na mindegy...engem is hívnak! :wink:

annus11
 
 


Tinu, igen tudom, hogy nem kerülhetem el a vírusokat, bacikat, betegségeket... :? :? De igyekszem pozitívan gondolkodni, és arra koncentrálni, hogy az oltás igenis hatásos lesz és punktum! :D :D Gyerekkoromban nekem hasonló problémám volt mint Tücinek, csak nekem a mandulám fertőződött újra és újra, mert két nap után visszakönyörögtem magam az oviba. :lol: :lol: Aztán elmúlt (vagy megedződtem), de 14-15 éves koromban olyan erővel jött elő újra, hogy végül ki kellett venni a manduláimat. Vacak volt... :? :? De végülis érthető, h az ember szeretné minden bajtól-betegségtől távol tartani a gyerkőcét, de persze ez nem lehetséges, jaj, de sokat kell még nekem ezt tanulni...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hmm,de sajnálom.Akkor nem tudok mit csinálni.Nekem megnyitja. :cry: :cry:
Annus tényleg szép házak vannak arra is,és horror árak. :o :x Na mindegy.
Manó rendetlenkedik,nem akar aludni,pedig kéne....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!
Na akkor a bemutatkozás.25 éves vagyok és felszolgálóként dolgoztam egy étteremben.3 hónap után sikerült összehozni kis hercegünket.Dominik most 5600g és 61cm.Ha valaki kiváncsi még valamire kérdezzen nyugodtan.És a szüléstörténet.
Május 13-án csináltak NST-t ami nem tetszett a dokinak mert nem akart mocorogni a baba.Elküldtek lépcsőzni ami után elég aktiv lett de még igy is ugy gondolta az orvos hogy lehet ki kéne venni.14-én reggel bevittek a szülöszobára.Kaptam infuziot és azt mondták most már ne egyek és ne igyak semmit mert ugy döntöttek hogy mütét lesz.Délután meg is csinálták.Először altatni akartak aztán megkértem a dokit hogy ha nem gond akkor inkább csak érzéstelenitsenek mert látni szeretném mikor kiemelik.Hát ennél fantasztikusabb élmény nincs is mikor meglátod a kis magzatmázas visitó pocaklakót aki csodálatossá tette a várandósságodat.Én bevallom elsirtam magam mikor az első puszit adtam neki.Függölegesen vágtak és 21 öltéssel varrtak össze.Iszonyatosan fájt 4 napig de nem bánom mert nagyon megérte hiszen a karomban tarthatom azt a kis csöppséget akire egész életemben vártam és aki miatt megszülettem.

Kép
kata840725
 
 


sziasztok

nem vesztem még el, és nem is vesztem még meg :), de fáradt vagyok, talán pár év múlva kipihenem magam :)

kicsim kezdett többet kajálni, már túlléptük a 660-at, de bejött a meleg és újra nem eszik ennyit, sebaj, még mindig mosolygós, alig sírós nyugodt, kiegyensúlyozott bébike :), és lusti, ő nem forgolódik, egy héten egyszer talán ha megmutatja mit tud, titkolózik a kiscsaj, és brutál nyálaskodik, és köpköd és buborékot fúj, ilyenek :)

Éduát kiadtuk anyósnak, nem akar hazajönni, hiányzik nagyon :(

Most kicsit élvezem az egygyerekes anyukák életét, van időm a férjemre is, csak aludni nincs időm :)

vanni együttérzek velek hiszen én már 17 hete fejek egyfolytában, minden nap 5-kor kelek :) és este fél 11-nél hamarabb nem kerülök ágyba, és mostanában Lara felkel éjszaka is kb 2-3 óra körül kajálni. szóval rövidek a nappalok és az éjszakák is :), nem elég a 24 óra nekem :)

egy hozzászólás a 2010 májusi topikhoz, örömmel láttam a annus üdvözlését, és vártam nagyon az első pozitív tesztelőt, de csalódás volt, hogy mást találtam :(

jó hír: még egy kisbaba érkezik a családunkba, férjem unokatesója 37 évesen újra babát vár, 6 hetesek :)

unokatesómék is jól vannak ők már 13 hetesek a héten :)

lányok hol vannak a fényképek? ha már olvasni nem sűrűn tudlak titeket, a képeket hamarabb meglátnám az elmúlt napok oldalain.

mozza Lili nagyon édes :)

nyílt nálunk egy kis üzlet, használt és új gyerekruhákat árul, bizományi formában, tök jó, Larának bevásároltam márkás bodykból, a legdrágább egy nike volt 390,-Ft :)

Kedden Lara is le lesz mázsálva, nagyon kiváncsi vagyok, 1 hónapja nem tudom a súlyát :), szóval heti gyarapodását nem is tudom és akarom követni :)

Mindenkinek szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Szóval megvagyunk mi is, csak kissé olvasósan. A napjaink rendeződtek, S nagyon helyes kiskölök, már alig sír, sokat vigyorog és beszél. A súlya 7 kiló körül van (már fölötte), rém dagi, ennek megfelelően nem is forog még semerre, de rá is ér még. J fiam szintén aranyos továbbra is, tartja magát a néma üzemmódhoz és a pelenkához.
Nagyon jól vagyunk, kezd kiszámíthatóvá válni a ritmus. Persze nem órához kötve, de nagyjából 2,5-3 óránként eszik S, ezek között csinálhatunk bármit. Délelőttönként szoktunk elmenni, aztán ebéd, alvás, délután meg itthon szöszölünk, háztartunk, vendégeket fogadunk.
A topikot folyamatosan követem, egyszer nem is tudtam magam megtartóztatni és beleszóltam a vitába - nem kellett volna, kívülről nem jó belep*fázni :). De most tényleg írogatok majd, és jobban megismerjük majd egymást.
Addig is egy-két dolog még:
Netti, jó dolog a mosható pelus, megerősítem! Ezt a márkát nem ismerem tapasztalatból, de érdemes először egyet beszerezni, mert van olyan, hogy nem passzol a babához egy típus. Ha meg szeretnél szép mintásakat nézegetni, csak szólj és linkelek néhányat :).

Az este várása és az órák számolása normális dolog. Szerintem :).
kalloni
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak ma is vendégeink lesznek, így eddig dolog volt. Sütisütés, lakás rendbekapás - bár utóbbit főleg a férjem tette :lol:

Kata, én is üdvözöllek itt - így már nem én vagyok az utsó csatlakozó :)
Én 27 éves vagyok, BUdapesten lakunk a kedves férjemmel és kisfiunkkal, Zsombival, aki 2009.06.07-én született. Orvosi diplomám van, és egyszer vszleg háziorvos leszek.

Zsüci, Kamilla nagyon ügyi :D Zsombi még nem produkciózik, csak folyamatosan jár a keze-lába, ha ébren van, mint aki szalad valahova :shock:

Mozza, Lili olyan tündér :D Második (vagy harmadik) babónak jó lenne nekünk is egy kislány...

Böbi, én örülnék egy ilyen szülinapi ajándéknak :D

Én is, én is IKEA!!!!
k.ancsi
 
 


Ildi, a nyálbubi-fújás nálunk is nagyon megy :)

Ja, és én is szoktam várni az estét... a reggeli ébredést nem, mert még nem tudtam előbb ébredni, mint a kisfiam...
k.ancsi
 
 


Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: de nagyon szép a kis-nagylányod! :) Milyen huncutul néz!

Üdv Csatlakozók! Na végre eljutottam odáig, hogy bemutatkozzak. (Vagyis látjátok, rengeteget pofázok és teljesen ad hoc jelleggel. Szerintem még egyszer sem sikerült mindenre reagálnom annak ellenére, hogy mennyit írok. :shock: )
Szóval én 35 éves lettem aznap, mikor megszületett Csongor. :D Pszichológus vagyok alapból, és klinikai és mentálhigiéniai serdülő és gyermekszakpszichológus (nem tudom, pontos-e a titulus, még nem sikerült megtanulnom, olyan hosszú :lol: :lol: :lol: ). Látszik, hogy bp-i vagyok, X. ker. és hogy van már egy "nagylányom", aki dackorszakos (én meg idegbeteg). :wink:
Kata: Fejér megyén belül hol laktok? A férjem rokonsága szintén onnanvaló, meg Veszprém megyéből.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kalloni,Edua!
Örülök h jöttetek és végre hallunk rólatok!!!

Hatalmas lett Lara :shock: Azt hiszem nem kell félend h vmi nem oké a hízásánál :wink:

Kata!
Hosszában vágtak? :shock: Azt hittem az már nem szokás...nem semmi mik vannak!!!

Kalloni!
Most ütötte meg a szemem.S már 7 kiló felett???Atya ég!!!Hogy bírod???


na beszéltem apával...képzeljétek,jövőhét kedden megy készenlétbe :( :( :( :( :( :( :( Megint nem lesz itthon...én tényleg begolyózom!!!!!És azt se tudta megmondani hány napra....És igazság szerint hiába szervezek magamnak programot,barátnőzöm stb,de nekem apa kell!!!!!!!NA összekapom magamat....de nagyon nehéz!!!!Mondtam neki hogy többet sehova nem mehet nélkülem ilyen hosszú időre :? :lol:

annus11
 
 


Ildi!
Babatalis képek itt vannak dögivel: http://babatali1.annus.fotoalbum.hu/

annus11
 
 


tinu, annus :)

megnéztem a képeket, csodásak a babák és az anyukák is és persze a nagylányok is :)

kicsim most aludt le, azt hiszem én is lefekszek, bár eddig még nem sokszor sikerült pihennem is, jóformán csak fekszek, de utánna meg fáradtabb vagyok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jajj,de elfáradtam.Mást se csinálok egy órája,mint különböző honlapokra pakolom fel a lakásunkat. Ááááá.És ez a legdurvább HA. Kész vok teljesen!!!! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na sikerült a végét is feltöltenem a képeknek a blogra. Legalábbis többet nem akarok feltenni.

Annus tényleg, melyik az az internetes képfeltöltős oldal, ahova fel lehet tölteni ezeket a nagy képeket is, amiket a szupi fényképezőink csinálnak? NEkem eddig a kep.tar.hu-n volt albumom, de oda nem mennek fel a nagyobb képek, szóval valamilyen új kéne. Akkor fel tudnám én is tenni az összes képet, amiket a talikon csináltam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: ha ráklikkelek az albumodon a képre és felnagyítódik, az a rendes méret? Akkora, amekkorát a géped csinált?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Én a fotoalbum.hu -t használom,mert a fotomarketből szoktam rendelni képeket ésakkor itthonról is tudom!Itt úgy van h a rendszer lekicsiníti,de eltárolja eredeti méretben is,tehát ha előhivatod akkr eredeti,meg én nem xeltem be azt h másik is felhasználhatják,így lehet azért is h nem a rendes mérete van.Mert a blogban ha megnyitsz egyet akkor ott látszik h mekkora.De le kell tölteni és kiderül amúgy!
Ja és 3 hónapig tárolja nagy méretben,idén bevezették h 3600 Ft 1 évre a képek tárolása,de mivel én tavaly sokat rendeltem tőlük így nekem ingyenes!Szóval azt hiszem h itt se sokáig tartja meg nagy méretben a rendszer csak kisebben.

annus11
 
 


ANnus, akkor ha legközelebb lesz tali, akkor valahogy el tudom majd kérni az eredeti nagyságú képeket? Én is hivatnék elő belőlük. Majd viszek neked egy pendrive-ot. ÉN is a fotomarkettől szoktam rendelni, de még sose néztem meg ezt a fotoalbumot. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Persze!Megoldjuk,vagy átküldöm vagy akármi! :wink:
Kép

annus11
 
 


Ja szerintem így tök jó!Mert kiválasztom itthon amit szeretnék,és megrendelem a kis székemből!Ha reggel 6ig befut a rendelés akkor még aznap megvan,tehát ha most rendelnék holnap ilyenkor már a kezemben lehetne a kép!Eddig sose csalódtam bennük!Ja meg apának amúgy útba esik a Lurdy,van h ő megy be érte,de oda mi is el tudunk menni ugye!

annus11
 
 


szamolok 10ig. :lol: megtortent.

kalloni! szeretnek szep mintas pelusokat nezegetni! linket leccii :lol:

Babak nagyon szepek!! Annus ez a kep csuucs :D

Annyit irtatok, h elfelejtettem mindent :roll:
Es holnaptol nem is leszek nagyon aktiv, apazok majd sokat vegre :D

Amugy ugy orulok h meg mindig jonnek anyukak akik majusban szultek!! nagyon jooooo :D

meg az elso tesztelosnek is a 2010es topicban! izgulok erte tokre :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus!
Iza cukicuki a kis tappancsaival!!!!!!!!!!! :D
És még mindig nem árultad el mi a trükköd!!!!!Iza hogy tud ilyen jól fogni?

Ja, csajok!
Kérdés: Hol lehet online boltban kapni olyan színes-fa babatornáztatót????????????????? (ami indenkinek van)Szeretnék én is egyet Lilinek! :roll:

Tinu!
Picasat nem próbáltad még????? Ott limit nélkül tölthetsz fel nagy képeket is az accountodra.Én nagyon szeretem.

Na, anyum ma átjött....és segített picit :oops: ...sosem végeztem volna egyedül ennyi mosással vasalással (+ közben Lilizés).Imádom. (persze nem ezért :lol: )

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
Tali:
A talit jó lenne a kertben tartani jövő héten. Remélem nem fog esni az eső. Leszúrható plédet, napernyőt vagy akár a vizes állványost is lehet hozni, akkor szinte egész nap kint (is) lehetne lenni:) Délelőtt 9.30-tól lehetne jönni, délig abszolút kellemes kint, akkor még az ernyők sem kellenek. Enni: hát, rendelhetünk pizzát, itt van a Don Pepe tőlünk 3 percre, vagy lehet olyat is, hogy mindeki hoz valamit? Mire szavaztok?

Marci is jobban van, látta a dokinéni tegnap, azt mondta, kisebb vírust bekapott, orra nem folyik, és 1-2 nap a lefutása. Panadol szirupot kap. Reggel már nem volt hőemelkedése, remélem már este sem lesz.-
Jövő kedden megyünk oltásra, így tuti, hogy már hétfőn jöhettek, mert csak egészségesen oltanak ugye, és keddre visszarendeltek minket.....

Tinu,
Teljesen egyedül csinálod ezt a csoportot? a témát te találtad? Izgalmas lehet a munkád nagyon....

Mozza,
én sem vagyok megelégedve a külsőmmel, mióta szoptatok, és rengeteget eszem átalakultam.... remélem visszafordítható... Ahogy vége a szopinak visszatérek az én kis kedvenc kajáimhoz.,amiből nem sok tej lenne azt hiszem...
Nagyon szemezek a Björn Borg pihenőszékkel... csak a Brendonban 36ezer ft... ti ott vettétek? És ilyen piszok drágán?
vanni
 
 


mozza!!!

Sztem Izus mar amugyis "idosebb", gondolom azert is jobban fog, vagy nemm ?? :lol:

http://www.vatera.hu/wuddinio_fa_babato ... 24498.html

Ettol a csajtol rendelte mindenki :wink:
sok cucca van, kintrol hozzak oket! nagyon szep elobe is sztem, Boroka a cicat szereti :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


lanyok!! en most 3 orankent tornazok kb easy shaperrel itthon.. hat nagyon jo :roll: utalom amugy de latvanyos!! :lol: hetfo ota csinalom igy. 3orankent 200felules vele s 200 lab.. napi 4x-5x .. ahogy kijon! tejet nem zavarja ugy latom. gyereket se. es meg fogytam is masfel kilot :lol: na de majd ket het mulva meglatjuk mirol szamolhatok be :roll: mozgas hianyom van total.... :(

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Tali:
A talit jó lenne a kertben tartani jövő héten hétfőn. Remélem nem fog esni az eső. Leszúrható plédet, napernyőt vagy akár a vizes állványost is lehet hozni, akkor szinte egész nap kint (is) lehetne lenni:) Délelőtt 9.30-tól lehetne jönni, délig abszolút kellemes kint, akkor még az ernyők sem kellenek. Enni: hát, rendelhetünk pizzát, itt van a Don Pepe tőlünk 3 percre, vagy lehet olyat is, hogy mindenki hoz valamit? Mire szavaztok?

Marci is jobban van, látta a dokinéni tegnap, azt mondta, kisebb vírust bekapott, orra nem folyik, és 1-2 nap a lefutása. Panadol szirupot kap. Reggel már nem volt hőemelkedése, remélem már este sem lesz.-
Jövő kedden megyünk oltásra, így tuti, hogy már hétfőn jöhettek, mert csak egészségesen oltanak ugye, és keddre visszarendeltek minket.....

Tinu,
Teljesen egyedül csinálod ezt a csoportot? A témát te találtad? Izgalmas lehet a munkád nagyon....

Mozza,
én sem vagyok "formában", mióta szoptatok, és rengeteget eszem átalakultam.... remélem visszafordítható... Ahogy vége a szopinak visszatérek az én kis kedvenc kajáimhoz.,amiből nem sok tej lenne azt hiszem...
Nagyon szemezek a Björn Borg pihenőszékkel... csak a Brendonban 36ezer ft... ti ott vettétek? És ilyen piszok drágán?
Kép Kép
vanni
 
 


plédet, leszúrható napernyőt:)

kicsit nagyra sikerültek a képek, elnézést...
vanni
 
 


Vanni!
Hát nekem nincs leszúrható plédem :lol: :lol: de amúgy ernyőm sincs!
De szerintem babakocsival megyünk huuu,bakker.Most jut eszembe h a 4-6os nem jár csak a blaháig.....őőőő hát akkor mi csak akkor tudunk menni ha Szofi is megy és bepofátlankodunk :oops:

Na Iza nem is tudom mikor kezdett el így fogni...de minden után nyúl...ma a ruháját kapta be amikor pelenkáztam,felhajtottam neki és ő meg fogta szépen és a szájába nyomta! :lol: Rágcsálta a végét....
Ja amúgy mikro elmentünk Szolnokra akkor még nem volt ilyen ügyi,mert pl a tornáztatón is a madzagot nem fogta meg,én adtam a kezébe.Aztán most észrevettem h már megfogja magától...hihetetlen mennyire gyorsan fejlődnek!!!!


Most meg képzeljétek,az oldalán alszik...behalok!!Eddig hason aludt...jaj remélem h visszafordul hasra...félek h baj lesz :roll: mert félig hason van,nyomja a fejét a matracba meg a kis kendőjébe.Annyira édes,megzabálom!!!!!

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: