Új privát üzeneted érkezett!

Lili, köszi, végül nem a Baby Lux lett, de az észérvek döntöttek. Végülis a Bergon volt a legelső amit kinéztünk. :)
Nagyon édes lehet, ahogy szopizza az ujját... :D :D Én hétfőn pislogni láttam. Az is olyan jó volt.
bex13

[quote="bex13"]S írta:bex13ziasztok!

Scooper, végre, hurrááááá!!!!! Add fel minél előbb. Örülök, hogy minden oké veletek.
Csenyeszka halpucolás...... Bibivel ellentétben én a csirkét sem. :oops: Én a nyers hústól undorodom, nem tudom miért. Kész kínszenvedés húst darabolnom. :oops:
Bibi annyira tetszik, ahogy állsz a dolgokhoz... Csak nehogy az legyen, hogy le se akarja majd venni. :lol:
Kata várunk az eredményekkel.
Viki tök jó!!! :D Én is a komodót várom, lemosom és utána mosom a rucikat. Ha minden jól megy, akkor 2-3 nap és itt lesz. És akkor lesz Tomi sarok is kialakítva. :lol: :lol:
Nem baj Kata, már tudjuk, hogy Te vagy!
Anna nagyon sajnálom!
Kriszta NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGIT!!!!! Szilvásvárad miatt én is nagyon irigy, már régebben volt róla szó, akkor írtam is, hogy milyen régóta szeretnék eljutni oda. Sok-sok éve... Várjuk a képeket!!!
Süti nekem nem kellett reggeli első vizelet, én az sztk-ban kaptam poharat. Érdekes volt... :D
Csinálj valamit a nettel és gyere sűrűbben.

Bex: kicsit "megráztam" magam, mert a gyerek pontosan érzi, ha ÉN aggódóm valami miatt ... vagyis, akkor ő is aggódni fog amiatt a dolog miatt ... ha azt érzi rajtam: ez nem nagy dolog, ennek csak így kell lennie, akkor menni fog :)

ééééés: kibírta a 2 órát, pedig a jobbik szeme volt leragasztva, tehát elvileg kellemetlenebb volt neki, mint tegnap, de annyira bizakodó vagyok, mert semmit nem veszek észre a mozgásán, hogy zavarná: vagyis ez azt jelenti: nem lehet nagyon rossz a szeme, mert akkor nem látna a rosszabbik szemével, és :

vagy nem akarná a mesekönyvet nézegetni, vagy nekimenne a bútoroknak, ha rövid vagy távollátóság kezdődne nála ...

itt egy kép: mintha azt üzenné vele: ana, ez nem is olyan nagy dolog

(miután levettük a matricát, egy kis idő múlva hozta, hogy tegyük vissza, és bohóckodott vele :) :

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megjöttünk ctg-ről.Berni kapott egy sportszeletet mielőtt bementünk ,a produkcióját láthatjátok a papír közepén felfelé mutató nyilakból :lol:
Kép

És akkor most a tegnapi elmaradt reagálás,már amire emlékszem:

Babcika,én tócsiként ismerem és mi tojást,fokhagymát és ételízesítőt is rakunk bele,így sokkal finomabb.A tetéje meg tejfölt kenünk....nyami.

Bex,folt az arcon májfolt,szülés után ha van időd kozmetikushoz járni akkor ő el tudja múlasztani,de van akinek magától eltűnik.Nekem is van a homlokomon.
Szerzemények gyönyörűek!!!

Madar,mondtam hogy dolgoztam éjfélig,azé jöttem olyan későn.
Cica....hát....azok után hogy tegnap este a fél kukát kipakolta az egyik környékbeli a bejárati ajtó előtt,ezekután nem kedvenc állat,bocsi.Én amúgy is kutyás vagyok.
Jaa,és papírokat egybe megszereztem egy családsegítő szolgálattól,mindjárt ki is töltöm.

Anna,részvétem :cry:

Lili,Fruzsi ujjszopi...de édes!!!!!

Bocs de most csak ennyire futotta pici agyamból,de gratula annak akinek jó eredményei lettek,és mindenkinek akinek jár valamiért is!!!!

sutimano76

Na látod Brumi,semmi gond,a gyerekek lazábban vesznek dolgokat,csak mi felnőttek bonyolítjuk az életünk!!!!!!!

Bex,net...tegnap hívtam egy céget...minden ü.intéző foglalt,adjak meg nevet számot visszahívnak.....na,ja de mikor...ma újra próbálkozok!!!
Most épp valami környékbeli routert használom,mert a tesóméké elhagyott :( (((,de erre meg azt írja nem biztonságos...gondolom a tulaja láthatja hogy merre járok a neten,na se gond ha minket akar olvasni..... :wink:

sutimano76

[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini
Ja és szeretném leszögezni, hogy ha megszületik babóca és hátérbe szorul a hsz ekre való reagálásom és csak pánikszerűen kérdezek meg kérdezek (mint most is jópárszor) akkor ne haragudjatok meg...tök bírok mindenkit meg mindent elolvasok csak hát ugye terhes..... akkor meg pánikolós első babás an
ya leszek..:))))) nemtom hormonálisan meg egyéb utakon mellik is a rosszabb:)

Nos,én ezzel meg úgy vagyok,hogy ha már most nincs net akkor elvonási tüneteim vannak,mi lesz akkor ha babó itt lesz???Én annyira függő lettem,hogy csak na........vagy akkor babafüggő leszek,és ez már nem fog ennyire foglalkoztatni....na azért nem hagylak el titeket..... :D hisz mi lenne veletek nélkülem ,bocsi ez csak vicc,és a fordítottját leplezem

sutimano76

Brumi, Lilláról nagyon jó a kép!!! Tündéri!

Süti, örülök h minden rendben volt a ctg-n!

Bex, szép a babakocsi!!!

Nst: Gyerekem kicsit hiperaktív volt. :D Először csuklott , utána meg nem állt a mozgásban! Sikerült felfogadnom a szülésznőt, tündéri, de hugim is nála szült így ismertem.
Kenetet levette a doki, megvizsgált és közölte hogy fel van puhulva a méhszáj, és papírvékony(na ezt nem tudom mit jelent). Jövő kedden kell mennem vérvételre és nst-.re.

Kép
kata05

Kata,és Lőrinc magától volt ilyen produktív,vagy te is ösztönözted????Papírvékony méh,felpuhult méhszáj?????Remélem itt valaki megmondja mi az,én nemtom,de legközelebb magyaráztasd el a dokival!!!

sutimano76

Scooper: örülök!Én is a táppénzt várom.Elvileg tegnap volt utalás,de ma még nem kaptam meg,így szerintem csak hétfő lesz belőle.

Brumi: Lilla nagyon ari a képen!

Bex: tecc a babakocsi meg a hordozó.

Süti: Berni nem semmi produkciót nyomott le!Ráadásul CSAK egy Sport szeletet ettél előtte.

Vicger: BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!Szilvásváradra mi is terveztük idén hogy megyünk,de most már nem vállalom be.Majd jövőre!
Vendég

Süti, utána is függő leszel. Szülés után a szoptatásról fogunk társalogni és gyönyörű babáink képeit fogjuk mutogatni!

Lőrinc magától volt aktív(dehát ő éjszaka szunyókál). Szülésznőm végig fogta a tappancsot a hasamon és ment a gyerek irányába, muris volt szegény tuti elzsibbadta guggolástól!
A szülésznőt kérdeztem ő azt mondta hogy nagyon jól alakul belül minden, könnyű szülésem lesz, úgy néz ki.(mondjuk ezt a doki is mondta)

Kép
kata05

Ezt honnan lehet tudni,hogy könnyű szülés lesz??????

sutimano76

Ezt honnan lehet tudni,hogy könnyű szülés lesz??????Én is akarom tudni!!!

sutimano76

Lina,igen CSAK egyet,de a múltkor nem kellett csoki se.Most is csak azért ,mert az úton elég nyugis volt,és hát nem szerettem volna egy hasrángatást!!!

sutimano76

Süti, gondolom a méhszáj állapotából következtenek, de amúgy nem tudom. Aztán lehet én leszek az aki 12 órát vajúdik, annyira nem hiszem azért el ezeket a dolgokat, bár biztatásként nem rossz. :D

Kép
kata05

Kata,ha hétvégén beköltöztök,kapunk képeket a felújított lakásról?Babaszobáról???

sutimano76

Bibi nagyon édes ezen a képen! Ahogy nevet.... :D
Süti én is amikor netet kerestem, sokmindenkit felhívtam és van ahol egyáltalán nem vették fel. Volt ahol felvették és nagyon segítőkészek voltak. Nekünk net és tv kellett volna, telefon nem. Ez gond volt. Meg az, hogy itt nincs kiépítve a kábel, másmilyet meg nem tudnak, holott a hirdetés... Mindegy. Nekem ezért lett T-mobilos, amiből az első 6 hónap csak féláron van. Én sokallom, de a pannonos nem működött itt jól. Hiába, hát falu. :lol: :lol: :lol:
Na jó még így is olcsóbb, mintha mindenkivel mindig telefonálnék. Anyuval is így szoktunk esténként beszélgetni.
Kata, Lina, köszi nektek is. Már csak a kórházi cuccost kéne összeraknom.
Lassan készülődöm, mert fél 4-re megyek gondozásra meg dokihoz. Megkérdezem a terhesgondozó csajt, hogy akkor most hogy is van ez a számolás. Nem szeretném, ha Tomi beindulna és még nem lenne strepto eredményem.
Tegnap este párom kiment betont locsolni és úgy jött be, hogy már megint.... Ez nem igaz, már nem tudom hány hullócsillagot látott én meg alig. :lol: :lol:
Imádom az eget fürkészni, de hiába van sok, pont akkor nem jön egy sem. Vagy csak nem látom, mert ugye hatalmas a terület és pont másfelé nézek. :lol: :lol:
bex13

Naná! :D

Kép
kata05

Bex,elküldöd priviben akkor hogy nektek mi van benne és mennyiért és hol!!!Köszke.
Persze bárki elküldheti,nagy segítség lenne ha nem kellene végig telóznom minden céget.KÖSZIKE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.08.19 14:32-kor.

sutimano76

Nos,bepakoltam a böröndöt,és hát szerintetek nem lett kicsit sok????A képen a börönd egy 3 részes legkisebb tagja,a pelenkázótáskában vannak a babának a cuccok,és a kézitáskába van a szülőszobára valók.Nem vittem túlzásba???Én csak azt raktam be ami a listán volt,ja és pár gyógyszerszerűség még nincs benne(akár homeos,akár más)?????????????? :shock: :?: Kép

sutimano76

szép napot ! :)

először is önző módon magunkról, bocsánatot is kérek érte :oops: Szóval Csöppke Luca jól van, fejvégű, átlagos mennyiségű vízben pancsizik.
BPD: 87mm
AC: 323mm
FL: 68mm
Súlya kb: 2736g
áramlás okés

ami viszont sejtetni engedi, sőt, egyenesen következik belőle, hogy nem fogjuk sokáig húzni, az a lepény 3. fokban való érettsége. khm...

Összehasonlítottam Atival az eredményeket, Atinál egy héttel korábbi van, tehát 34 hét 5 nap, ilyenkor még első fokban volt érett a lepény, s az egyéb eredmények is jóval kisebbek voltak, súlyilag kb fél kiló eltérés.

szóval fix, hogy nem húzzuk szept 17-ig, érzésem szerint be fog jönni a szept. első hete /ezen belül szerintem a 3. lesz a nyerő, de majd meglátjuk ;) /

az nst-n végig aludt, hiába csoki, víz, mozgás. Mondjuk tegnap este-éjjel kibulizta magát :D

Anna... :cry: :cry: :cry:

scooper:
sok hülye dokker van a világon... ha megteheted h váltasz kórházat, én nem haboznék. A táppénzes papír miatt pedig juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :D

Madar: aztán szép legyél ám! :D hja kérem egy tűzijátéknak meg kell adni a módját ;) de hogy még mindig pörögsz... döbbenet... :shock: :)

Andi, a közösségiséget nem a várandósság uccsó heteit taposó kismamáknak találták ki ;) S ha még csak egy egy napra nem érzed magad közösséginek, még hagyján.. ;) ;)

Nahát Kata :lol: De legalább már megismerünk így is ;)

Astrid, örülök a pihentető éjszakának! :) Lehet, hogy kaptál egy adag nyugit a nagy esemény előtt? ;)

Bibi, nagyon ügyes Lilla! :) Tiszta anyukája ;) ;)

Lili, nagyon jó eredmények! :) Ujjszopi :lol: :lol: micsoda édi lehet :) :) :)

Bex tecc a babajárgány és a hordozó is! :) :) :) Ügyesek vagytok! :) lehet látni képet a babaszobáról a picasán?

Csunyeszka
, ez a hala sztori.... elképesztő vagy Te is! :) én sem bírom sem megfogni, de még a szagától is rosszul vagyok ..

Süti, jól bepörgött a kicsi lánykád! :) :)

Kata, a tágulással szerintem nem lesz gondod ;) A méhszáj a terhesség vége felé szokott felpuhulni, ugye addig erősen tartja a méhet. A felpuhulást a nyílás követi s ezáltal a méhszáj vastagságának a vékonyodása... A méhszáj felpuhult, s papírvékony méhszáj: ezt akkor szokták mondani a dokik, mikor a szülés során a méhszáj szépen vékonyodik , s tűnik el .. mennyire vagy nyitva, azt lehet tudni?

Könnyű szülés:
ez teljesen szubjektív. Lehet könnyűnek érezni sok-sok órás vajúdásos szülést, s lehet nehéznek egy viszonylag gyorsat is. Az egész fejben dől el, közhely, de nagyon igaz...
Több összetevő is megkönnyítheti a szülést: a tágulás gyorsasága, mértéke, a fájások intenzitása. A könnyű szülés nem feltétlen sétagalopp, éppen a könnyűsége, gyorsasága miatt lehet nagyon intenzív.
Vajúdás hosszúsága: a vajúdásba beletartozik a 20 percenkénti rendszeres összehúzódás is, tehát a 12 óra majd mindenkinél ott van ;) Első babánál általában hosszabb a vajúdási szakasz szakemberek szerint.

Süti, szerintem nem lett sok a motyó ;) a többit, ami még esetleg kell, majd a Párod beviszi a kórházba ;)

Remélem nem hagytam ki senkit....

vicger

Vicger, azt nem tudom mennyire vagyok nyitva, de jövő csütörtökig nem szülhetek! :D Addig dolgom van.
Szép súlyú babád van!

Kép
kata05

Beszéltem szülésznővel, azt mondta, hogy bármikor hívhatom és hívjam is.

Gratulálok a szép és jó mai vizsgálati eredményekhez.

Csunyeszka, azért ne csak a 20.-át várd meg a szüléssel.
És egyébként is - ha jól emlékszem- utánam vagy, nem beelőzni és én csak hétfőre tervezem a szülést. Már megettem egy naptárt, hogy a babák is tudják :lol: :lol:

t-pk

és ma hivatalosan is betöltöttem a 37 hetet, azaz már 38-nak mondanak!!!

t-pk

Sziasztok!

Csak életjelet adok magamról, éppen pótlom a lemaradásomat, ugyanis néhány nap termését kell visszaolvasnom.

Anyummal nagy munkában voltunk, őszibarackot és paradicsomot főztünk be, ezért nem is nagyon jutottam a gép elé.

Még egyben vagyunk, szombaton töltöttem a 37. hetet, tehát manóka bármikor jöhet. Azért még egy kicsit jó lenne, ha maradna.
Ma voltunk NST-n, kicsi lányom ma nagyon aranyos volt, minden erőszak nélkül sokat mocorgott.

Ja, nagyon jó, Pestől lejövök Sopronba szülni, erre a doki betegszabadságon van, lehet, hogy nem is lesz, mire szülni kell. Sebaj, szülésznőm legalább ott lesz és elintéztem, hogy egy másik orvos átvesz addig (lehet, hogy nála fogok szülni?????)
cicke

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.08.19 18:15-kor.

vicger

Mennnyugi......Vicger,pedig annyi mindent pakoltam volna még,de úgy voltam vele,egy fürdőlepcsi kell a szülőszobára a beöntés után i zuhihoz,meg egyet raktam kórháziba is,aztán ha cserélni kell akkor apa majd pótolja.Ugyanez a felállás a hálóingekkel.Csak azért kérdeztem,mert akartam úgy odaállítani,mint aki 3 hét nyaralásra készült!!! :lol:

Nem jönnek át a képek,Kriszti,hát frissítgetem még az oldalt,hátha.

Cicke,befőzés :shock: a 37.hétben,na akkor lassan tényleg kezdem magam szényenleni,hogy én meg szinte egész nap döglök és a mosogatnivalót se kívánom a hátam közepére sem.

T-pk,nagyon ügyik vagytok,még a végén túlhordás lesz,ha így folytatjátok :wink:

sutimano76

Süti: Ne szégyelld magad! Nem vagyunk egyformák. Van aki többet bír, van aki kevesebbet. Én magamat a nem teljesen normális kategóriába sorolom. Szerintem nem ez az átlag. Na meg ugye többen voltunk a munkára és én ráadásul szeretem ezeket a pepecselős munkákat.
Jól el is fáradtam tegnap, szerintem kicsit többet csináltam a kelleténél.
cicke

:cry: :cry: :cry: Nekem nem jönnek be a képek,csak kis kereetben piros x-t látok,pedig Lilla képe,meg az én böröndösöm is bejön,akkor ezek miért nem .
Kriszti rakd fel kérlek a picasara,hátha ott meg tudom nézni,köszike!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Cicke,én is szeretem,de már egy hete nem megy.Eddig erőltettem,de mindig csak rosszabb lett,mostanra feladtam a küzdelmet,babóért is ,mert nem szeretném ha az én akarásom miatt jönne előbb.Csak elég car érzés,mert a környezetem nem valami megértő,illetve nem is a megértésről van szó,csak látják bálna mivoltomat és jól esne egy-két felajánlott segítség,de carnak rám nagyívben.Hát én nem kívánok betegséget senkinek,de ha lesz majd én is így állok a dologhoz.
Na,de elég a panaszszóból.

Vettem 10 tő virágot(100.-/db)és nem egynyáriak!!!,ha apa hazaér megpróbáljuk kicsit sziklakertszerűen elültetni.

Olyan aranyos az én férjecském:
1. csináltam ugye csirkemájzsírt,na azért annyira odavan,hogy minden este azt akarja vacsizni,mondom ma sütök ki halrudacskát,zöldségesrizst készítek hozzá,de nem kell,mert én csak pihizzek,neki teljesen megfelel a zsíroskenyér.

2.meséltem neki,hogy Brumi meglepiből kapott virágot a férjétől,és hát tegnap ő is járt virágosnál(nővérem névnapja volt),de én nem kaptam semmit :cry: :cry: :cry: .erre ma újságolom,hogy az "ő" pénzéből vettem ezt a tíz tő virágot,erre ŐŐŐŐŐŐŐŐ:na akkor ezt tőle kaptam ,(de úgy kell felfogjam mintha meglepett volna vele).Na szépen vagyunk. :? De legalább nem cirkuszolt ,hogy ilyenre pénzt költöttem. :wink:

sutimano76

feltettem a picasára őket az albumomba.
nálam bejön, nem értem, h mi a gond... :shock:

vicger

Elszállt minden, amit írtam. :twisted: :twisted: :twisted:

Majd este újra próbálkozom.

KépKép
KépKép
madar

Úgy nem szeretem, amikor fölöslegesen dolgoztam bármin. :(

Na, megpróbálom fejből a zanzásított verziót, ne haragudjatok.

Vizsgálati eredményekhez mindenkinek gratulálok, szép eredmények. :)

Bibi: igazad van, ha Te görcsölsz bármin, ezt Ők megérzik, szóval nagyon jól csinálja, kedves anyuka. :)

... és már semmire sem emlékszem. :oops:

Ja, Bibi, tűzijáték. Bocs, ha bele élted már magad, hogy a fotelből nézed, nem tudom, hogy itt lesz-e. Nekünk a Belgrád rkp-on van egy lakásunk és a buli ott lesz. Bár, most először úgy érzem, hogy nagyon szeretnék már túl lenni rajta. Fáradt vagyok. És ez a mai nap. Szörnyű volt Bp-en, a belvárosban a közlekedés, 1,5 óra alatt értem Budára, aztán újabb 1,5 óra volt vissza, őrült dugó mindenhol. Soha nem szoktam késni, nem szeretek késni, de a megbeszélésről is késtem, aztán a fodrásztól is, így annyira volt idő, hogy befestette a hajam, aztán eljöttem vizes fejjel. Majd csinálok belőle én valamit holnap estére. Reggel óta alig ettem, mert állandó időzavar volt, alig vártam, hogy hazaérjek, egyek, és muszáj volt egy kicsit ledőlnöm, annyira fáj alul minden, nyilal, fának a csontok .... phúúúú, de jó lenne 1 héttel idősebbnek lenni.

Ne haragudjatok, de elég nyügi vagyok, bocs, hogy Rátok zúdítottam, mindjárt magamhoz veszek valami folyadékot, hátha az segít ...

KépKép
KépKép
madar

Süti, milyen böngészővel működsz? Mozillával jó, explorer-rel nekem sem nyitja meg, lehet ez a gond?

Madar
, sajnálom a mai napodat... de drága Nő, azért ne felejtsd el, hogy a 40. hétben vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legalább az utolsó napokat szenteld a nyugalomnak, a lazításnak, csak magadnak s a babának, bár tudom, ez család mellett nehéz kivitelezni, de néha muszáj!!!! Ezennel egy kissé leszidlak :!: Ejnye meg a bejnye :!: :!: :!: :!:

vicger

Estééééét!

Brumi,szuper ügyes lánykád van,Anyája pedig nagyon okos.Meglátod,nagyon hamar rendbe jön Lilla.

Anna,nagyon sajnálom Kép

Lili,a második gyereknél majd rutinosabb leszel :wink: ,és nem mész máshoz.Örülök,hogy minden rendben.

Süti,sztem sem muszáj a reggeli első.Amíg nem volt itthon a kórházi kis pipettából,én a kórházban soha nem az elsőt produkáltam.Aztaaa,Te már "útra készen". Össze kell kapnom magam :lol: és behoznom a lemaradást.

Kriszti,én is tippelnék luca érkezésére,szeptember második hete :wink:

Madar,minden nap az az érzésem,hogy te útközben szülsz,annyit mész :lol: :lol: .Vigyázz magadra nagyon!!! A tüzijáték biztos jó lesz,de gondolom lesz dolgod elég.

Én ma lájtosan tettem vettem.Kaptam a pelenkázóra lapot.Cumisüvegeket,cumikat vettem.Voltam a gyerekorvosnál,megkaptam az újszülött receptcsomagot.Majd férjecske kiváltja,ha megszületett Junior.Megbeszéltük a részleteket,minden okés.Szombaton anya túra,sztem az utolsó,a többi napon itthon pihi.Dani holnap bulizik,és ott alvós,így édes kettes lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.19 17:50-kor.

Kép
v.andi

Kata, ha eddig nem voltak nagyon fájdalmas összehúzódásaid, akkor nagyon könnyen (és lehet, hogy hamar) is fogsz szülni :)

Tünde, olyan jó, hogy Lillával sikerült ilyen ügyesen megoldanod azt a dolgot. Lehet, hogy ha a fogmosásnál is tudnál laza lenni, akkor azzal se lenne gond?

Scooper, a'sszem a helyedben én is dokit és kórházat cserélnék...

Kriszti, nálam sincsenek képek :(

Mónika, nem csoda, hogy nyügi vagy...

Süti, én is elég netfüggő lettem, de lehet, hogy szülés után én kevesebbet jövök. Szigorúan végig szoktam feküdni a hat hetet (egyszer megjártam, azóta), és a számítógép kívül van az irodában :(

MA kitakarítottam a hűtőt (nem is volt annyira gáz, mint amennyire régen húzódoztam tőle), és rendbe tettem heteske ruháit, most hatoska van soron (6 éves, de vannak a szekrényében 2 évesekre valók is! Neki minden kell. Még hátra van nyolcaska - lehet, hogy holnapra. Meg a cipők. És holnap újhold. Ha folytatom az eddigieket, akkor két hétig nem szülök (nem is bánnám, nagyon sok dolgom lenne még, utána meg jöhetne a jól megérdemelt pihenés). Különben is nálam sokkal kellemesebb a vajúdás, ha nem oda, hanem valami másra figyelek.

:wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, nagyon szépek a képek :D

Andi, jó pihenést :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

na.. akkor megint próba cseresznye...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
a kedvenc:
Kép

vicger

Kriszti, nálam most megjelentek!

Hol van mindenki? Mi ez a nagy pangás?!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, kipurcant a csapat, meleg is volt stb... :)

Andi, háááááááááát 3. fokban érett lepénnyel olyan sokáig nem lehet húzni ;) nnnna, majd meglássuk....

vicger

Kriszti,természetesen :? explorer.

Madar,remélem a hétvégétek tényleg "csak" a holnapesti buliból áll,és a többi pihenés,mert ha nem akkor meghívlak pénteken reggelire és kedd reggelig bezárlak egy szobába!!!!!!!

Andi végre egy várandós anyuka,aki az utolsó heteit kissé lájtosabban éli.

Anna,jól i teszed,de azért hetente egy sms-t dobj valakinek majd,hogy minden okés veletek,mert fogsz ám hiányozni!!!!!!Főleg a tapasztalataid fognaik hiányozni.

Kriszti ,a kedvenc képed láttam meg előszőr....éééééééés nekem iiiiiiiiis,rögtön megmutiztam apának,hogy én úgy imádom az ilen képeket,szitukat!!!!

Ma kertészkedtünk,majd pénteken mutizok képek ha kész lesz.

Holnap nem nagyon leszek,mert megyünk a telekre apót köszönteni.
Ma megcsak addig míg a net is úgy akarja...

sutimano76

kopkop,jelentem én itt,csak dőlök jobbra balra,mint valami kelj fel jancsi.Lustaság a köbön.

Én is látom most a képeket.Még mindig szép hely Szilvásvárad.Kriszti,Te pedig nagyon jól nézel ki.A dátumra meg visszatérünk :wink:

Anna,lehet,hogy már válaszoltál,de mi lett az otthon szüléssel?

Kép
v.andi

:oops: Kriszti a többi kép is nagyon tetszik,nagyon szép helyen voltatok!!!!

Ne kelljen má kiírni azt a sok nevet,akik ma be se néztek :wink: ,gyertek csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti,azért az a lájtos még nem az igazi :wink: ,de nem ficergek annyit. :lol: Azért ma is csavarogtam barátosnémmal,és én vezettem. :roll: :wink: Várom a kert fotókat.

Kriszti,KisAti szeme olyan mint a Tied.Édesek vagytok a padon!

Kép
v.andi

Köszi csajok :D :D :D Imádom ezt a helyet, gyerekkoromban évente jöttünk ide az Anyuékkal, aztán most ismét :)
többet ér nekem ez minden óceánnál meg pálmafánál :D Ott is vacsiztunk, fokhagymás pisztrángot ettem Atesz pedig áfonyás szarvast... hát.... asszem szeretem mindegyiket :D :D :D / egyébként hal ügyben nagyon finnyás vagyok, utálom az iszapízű förmedvényeket .... na de eeeeeeeeeez.... valami isteni!!!! ha ott jártok, feltétlenül meg kell kóstolnotok!!! :)

én spec teljesen rosszul vagyok magamtól, totál be van dagadva a fejem... :? De a srácok jól mutatnak :D

Annát majd zargatom, ha nem jelentkezik be :D :D :D :D

Süti éljen a kertészkedés.. na de ilyen dög melegbe?????????

vicger

Andi, ha minden rendben, ügyesen tartom a diétát, akkor mehet. Különben 10 percre van a kórház :roll:

Az az egy baj van, hogy már halálosan unom a diétát, és halálosan éhes vagyok, és egész nap édességet ennék, de legalább egy nagy karéj zsíros kenyeret paradicsommal, vagy cicegét (tócsi, lapcsánka, stb), de azt aztán végképp nem lehet (ma egész nap hisztiztem és üvöltöztem, Márta egy szer úgy nézett rám, mintha nem lennék normális, ami azt illeti tényleg nem úgy viselkedtem és még mindig tele van az ágyam Margitka gönceivel, mert ugye, hol máshol válogassam őket? + még, ami Hetény szekrényében volt, de Samukára jó, és én már olyan álmos vagyok és gőzöm nincs Attila mikor ér haza a temetésről, mert én még beküldtem az Ikeába is, és naplót kell írnom, és a fele házifeladatom nincs kész, pedig hétfőn mennem kell a pszichológushoz, és különben is olyan nyafoghatnékom van :roll: :cry: :oops: :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti,még a nyálam is kicsorgott,ahogy írtad,nyammm.9 kor lesz vacsi :lol: :lol: :lol: Én csak a rómain a hekket imádom,de azt nagyon.

Kép
v.andi

Anna,annyira ezt érzem én is.Úgy szeretnék végre már egy jót enni!!!!!Lapcsánkát én is imádom,a zsíros denyóról nem is beszélve,mondjuk lila hagymával.Persze fehér kenyérrel,nem azzal a bakonyi barnával :evil: Ha kicsit közelebb lennénk egymáshoz,csinálhatnák a diétázóknak egy óriás zabálást szülés után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Pisztrángot még én is ehetnék :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Igen, hat héttel utána :wink: :(
Én tönkölyös kenyeret eszem, enyhén fűrészporos az íze. Egyszer vettem fogyi kenyeret, mert annak még alacsonyabb a szénhidrát tartalma, de az teljesen olyan volt, mintha papírt ennék :roll:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok,
én is vagyok, igaz fekve - kicsi drága férjem megoldotta, hogy ágyból tudjak netezni. Kikelek az ágyból és már kapok is, hogy feküdjek vissza.

Igazából nem sok változást veszek észre magamon, kivéve hogy vasárnap óta nem szedem a mg-ot és azóta sokat keményedek és nem akar után kikeményedni. És mintha éjszaka fájdogált volna a hasam, pontosabban zsibbadt a hátam - lehet jósló fájás szerű volt? Nem tudom, igaz nekem menseskor is csak a hátam, derekam és a lábam szokott zsibbadni.

Előfordulhat szerintetek olyan, hogy valaki nem igazán veszi észre, ha megindul a szülés?

egyébként ma nagyon aktívak a pocak lakók, egész nap hullámzik a pocim, csak az a baj, hogy vagy nagyon lent mocorog valaki és akkor iszonyatosan szurkál a hüvelynél, vagy beteszi valaki a pici lábát a bordám alá.

----------------------------------------------

Nagyon jók a képek! Olyan jó, hogy ti még ki tudtok mozdulni otthonról, kirándulni mentek.

t-pk

Nem, sajnos, nincs olyan, hogy nem veszed észre. Ki lehet tágulni "észrevétlenül" kb. 6 centire, talán 8-ra is (3,4 ujjnyira), de teljesen végigcsinálni egy (két) szülést úgy, hogy észre se vedd, ezt teljesen elképzelhetetlennek tartom. Sajnos rendes összehúzódások nélkül nem lehet szülni. A megélés már más kérdés, de az biztos, hogy észre fogod venni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?