Új privát üzeneted érkezett!

rufi=rudi

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


sziasztok!

este szuper jó volt!!!! Vincit sikerült fél 8kor letenni, bár a drága nemigen akaródzott elaludni, de csak beadta a derekát :) és mentünk apával "bulizni".Elmentünk a már jól bevált lánybúcsús teaházba, foglaltam egy kis 2 személyes wigwamot :), ettünk cézársalit, meg ittunk coctailt, aztán mentünk a kossuth moziba, és megnéztük az Excsajok szelleme c. filmet! Hát király film!!!!!Iszonyat jó volt, nézzétek meg!!!!! Rengeteget röhögtünk rajta :) aztán imádkoztunk hazáig, hogy ne talizzunk rendőrrel a lejárt forgalmis autónkkal, mert hát kocsival kelett menni, mert Vinci nem elalvása miatt lekéstük a vonatot :(
hazaértünk, elaludtunk, és Vinci felébredt fél 3 kor, bulizott 2 órát, jól bekajáltattam, hullaként elterültem végre, és már megin ébren van! Bizti mer elmentünk, különben sose kel fel éjszaka....
nagyok meg jól elvoltak hugommal :) imádják szerencsére :) csakhát alig van enki is ideje egyetem melett, meg meló, meg pasi...

na megyek, Vinnyó nyüffög nagyon...ja, apától nem kaptam semmit, mer majd később azt mondta....én vettem neki egy extra szuperjó üvegű, nagyon jó illatú Azzaro parfümöt :) (parfümösüvegygyűjtő vagyok-ez a gyengém :) )

majd jövök...elvileg ma megyünk védőbanyához méricskére :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zetibebi: köszi. Oli nagoyn ügyes az alvással, csak produkálja ezt minnél többször!!

ikverus: gratula a jó estéhez!

Kép
budabo
 
 

 
 

csokitéma:
én se tiltottam soha, csak módjával, ált.ban főleg túrórudi volt a mindennapos fincsiség, de aztán jöttek a mikulások, és egyebke, rokonok csokival teletömött zacsijai...hát volt hogy a lányom nem akart mást enni, cska csokit, hagytuk, hogy egye akár egy hétig is csak azt....úgy megutálta, hoyg húsvétig rá se bírt nézni :) és jöhetett a kolbász, meg egyebek :)
Andrisomnál is volt hónapokig tartó csak mézeskenyér zabálás....hagytuk, most mindent megeszik, kiv. borsófőzi, de nem válogat, imádja a pörköltet...stb., szóval én úgy vagyok vele, a gyerek szervezete tudja mi kell neki épp, ha csoki, akkor csoki, ha én mint szülő benyomok egy táblával, ne már megvonjam a gyerktől...persze kell a határ, és meg is húzom, mert nyalókát csak évi 1x veszek, keménycukrokat soha, helyette otta rágó, csoki, tejszeletek..nem is kell nekeik a cukor, ha meg cukor, akkor a gyógyszertáros méz, megpemetefűcukor szokott nasi lenni, meg szőlőcukor :) szerinem lehet ezt a dolgot elfogadható irányba terelni, nem kell tiltani élből, mert aztán tényleg ott tarta gyerek, hogy megy valahova, és teljesen kiéhezetten csak zabálja az édességet... és utálálni fogja anyát, apát, amiért neki ezt nem engedik, suliban dugicsokievő lesz...stb. nah, ellövöm magam :) Vinci szétszed itt mindent :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jó reggelt!

fiam ma már fél7-kor felébredt,de már alszik újra!

julcsi:sokáig nem kaptam szikrát a családod miatt!este a zuhany alatt beszélgettünk apával is....szerintem Marcibogyesz kivételesen tüneményes szép baba,már most egy kis egyéniség és NEM SOVÁNY!annyira édes pofikája van a hatalmas szemeivel,és amikor mosolyog életre kel az arca,meg kell zabálni!nem értem,hogy nagypapájának,miért nem ő a legtündéribb baba a világon?a családunkban Bazsi a 7.unoka,most ő a legszebb,mert ő a legújabb unoka,de, anyuék mindig mondják,hogy ennyi gyönyörű unoka csoda egy családban,pedig nagyon különbözőek a gyerekek,de mind csodálatos!tesód is tudhatná,hogy nem egyformák a babák,és jól is gondolod,hogy örülsz neki,hogy nem duci baba,mert ilyen alakttal,valószínűleg könnyebb lesz az élete.
cukor témához:ebből a dologból én sem fogok engedni,gyereknek semmi szüksége rá és nagyon ártalmas,és is szeretném,ha sokáig nem találkozna vele Bazsi.ő is annyi cukrot lát,ami a HIPPes teában van,abból is egy doboz másfél hónapig is elég!hozzátáplálás ügyben is csak kövesd a magad útját,hiszen te ismered a fiadat és most nem a mennyiség a lényeg,hanem hogy szokja a gyermek az ízeket és az emésztőrendszerének is időre van szüksége,hogy megszokja az újfajta táplálék emésztését!vagyis,ne hagyd magad és csodálatos kisfiadról hozz nekünk soksok képet!

zetibebi:Oli ügyi volt a nagy alvással,reméljük rendszert csinál belőle!

verus:de szuper,hogy jól éreztétek magatokat!

andus:nagyon jó,hogy alakultok Zétivel!azért az 50mili nem kevés ám,ahhoz képest,hogy most kezdtetek el mást is enni!szorítok,hogy minden rendbe jöjjön4

zsuzsi:gyógypuszit nektek az esés miatt!köszi a cukkinis ötletet,neki is állok eltenni pár adagot!

bogi:Füge nagyon ügyi kislány,hogy feláll!mostantól rendesen résen lehetsz majd,hogy vigyázz rá!

stelly:én is így gondolom,hogy nem akarom ngyon korlátozni Bazsikát a felfedezésben,végül is azért vagyok itthon,hogy vele legyek és vigyázzak rá,ez a dolgom és én örömmel teszem,sajnos nem tudjuk kivédeni az összes balesetet!

kreiszi:tényleg szinte egyformán nőnek a fiaink!mi kb.4körül leszünk pesten,mint múltkor-de ez még lehet változik-és végül is akárhol jó lehet,mert ki tudnak minket rakni.én nem vagyok ismerős ezért,ha van kedved talizni,mondhatnál valami jó bababarát helyet és én megpróbálok odamenni!olyan jó lenne!

millye:tényleg régen hoztál már képet a fiadról!

Kép
nilabali
 
 


Zsu83 jól tettétek, hogy elmentetek sétálni! :D hogy telt az éjszaka? Fogacska? Nyűgi még Bencus?

Julcsi-79 nagyon változó, hogy mikor mennyire nyűgös... tegnap nagyon jó baba volt és nem bántotta a foga... de van olyan nap, hogy jobban bújik meg igényli a társaságom akkor biztos szenved miatta... vagy csak arra fogom.. :roll: Nálatok? Most is jó éjszakátok volt? :D

Budabo igen manó tegnap letelepedett hozzánk :D Nagyon ügyes Füge, hogy gyakorolja a felállást! :D Akkor kezdheted az óvintézkedést! :D Sajnos munka ezerrel... de remélem most a hosszú hétvégén szentel ránk egy kis időt :roll: Húúú lassan itt a házassági évfordulótok... mit veszel apának?

Andus70 jó hogy jöttél! Azért ha lesz egy pici időd akkor kérünk képeket :D

Zetibebi :shock: hűűűűű de ügyes Zéti! :D Akkor most már csak anya alvókáját kell rendbe tenni! :D Sajnos vannak olyan esetek amikor nem tudod kivédeni nagyi vagy bárki által a nasik adását... :? Nálunk hülye szokása volt az anyósnak, hogy addig nem állsz fel az asztaltól amíg meg nem eszed... mondanom sem kell hogy sikeresen megutálta a lányom ennek örömére a kedven kajáit egy időre :evil: én meg úgy nevelem, hogy amennyi jól esik annyit egyél.. :roll:

Lkverus de jó kis programot szerveztetek! Ez már a házassági évfordulós kiruccanás volt? :roll:

Nilabali igazad van a képpel kapcsolatban :D majd teszek is fel... :D NAgy szerencséd van a fiaddal, hogy ilyen jókat alszik :D

Megkóstoltam a sárgadinnyét :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi: Füge videók nagyon jók! És tényleg felállt? Amikor írtad, akkor nem is fogtam fel igazán! Atyagatya!! :D

Stelly: Jaj, annyira el tudom képzelni szomorú Adribabát a rácsnál, ahogyan vár téged....
Remélem, kialudta a tegnapi nyűgösséget!

Nekünk sajnos a nappali az általános tartózkodótér.... Így azt nem lehet teljesen gyerekbiztossá tenni... Bár tegnap már magára húzta az alsó polcon elhelyezett könyvekkel teli papírdobozt és kipakolta a kábeleket. Ezeket még megoldhatjuk, de ha muszáj, akkor irány a járóka!
De ez neki nem baj, mert olyan benne, mint egy kismajom. Folyamatosan lopkodja be a mellette levő asztalról a tárgyakat, aztán elvan... :D

Zétivera: Hú, köszi, hogy értesz! :) Na, most már kapd össze magad és aludj, amikor csak engedi hétalvOli!
Mivel ijesztgetett a gyerekorvos? Nem értettem a hszben...

Andus:
de jó, hogy alakul a dolog! Valószínű, Zéti köszöni szépen, jól elvan a 80-jaival. Láttunk már ilyet ugyebár! Azért nem durran rá semmilyen plusz kajára!

Millye: Andrisod étkezik rendesen? Ööö, nem a sárgadinnyére gondoltam... :D

Verus: dejó, hogy sikerült megünnepelni klasszul! Gondolom, jót tett nektek! :)

ladmon
 
 


millye:hát igen,nagy szerencsém van a fiammal és nem csak az alvás miatt..egy ajándék ez a gyerek,imádom őt!
Andris szemei beragyogják a képet!annyira szorítja,hogy fehérek az ujjai!ízlett neki a dinnye?
Bazsi ma paradicsomot kap krumplival,kíváncsi leszek rá,hogy ízlik-e neki!

Kép
nilabali
 
 


millye! igen, ez az volt, de még hátravan egy csokibomba a dunakeszis Part Caffe-ban, azt nagyon imádom, oda majd a 7végén a gyerekkkel megyünk...az olyan, hyog fél óráig készül, iszonyat álomfinom, folyik belül a csoki a gombócból, ami amúgy ropogós külsővel rendelkezik, és fagyi van hozzá, meg valami isteni szirup....szóval egy álom! Gyrekek is imádják :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


csajok! már csak 71 kg vagyok! az azt jelenti, hogy nagypocak óta már 4 kg-ot fogytam!!! Szuper! ha ilyen intenzítással haladok, talán egy év múlva visszaáll a régi rend :) vagy csak rossz a mérleg? mindenestere cicik eltüntek :) már nagyjából rámjönnek a régi felsőim :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


sárgadinyés Andris szuper aranyos! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ja, én is el akartam újságolni a -1 kilómat, ami egyértelműen a hetek óta előforduló szobabiciklizés hatása! Mert kevesebbet azért nem eszek ám... :wink:
De a -4 az szééép!! :)

Most kicsit elszontyolodtam... Ma már tüsszentettem 4-et, asszem megkezdődött a parlagfűkoncentrálódás... :(

ladmon
 
 


Ladmon sajnos csak nyammogunk... :? már azért jobb az étvágya, de nem a régi... :roll: a gyümiket is csak nyammogja... érdeklődő minden újra meg belenyal de ennyi... nem lesz egyszerű a hozzátáplálás... én meg fejek ezerrel, hogy a tejem ne apadjon el :? Lehet kapni ilyen elválasztó plüss kígyót hátha nagyobb részt le tudnál Esztikének rekeszteni :D

Nilabali csak az újdonság varázsa volt a dinnye is... színes, új megkóstolom... de ennyi... ráfogom a fogzásra, hogy biztos azért lett étvágytalan... :roll:

Lkverus vettél neki parfümöt? :D Hol is van ez a Part Caffe? Én is szívesen megkóstolnám :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Gratulálok Olinak a hatalmas alváshoz!!! (anyának meg irgumburgum, hogy rémisztgeti magát!!!)

Cukor: Andus, igen, én is gondolkodtam már ezen, és azt hiszem, az lesz a megoldás, amit ZVera ír - kap majd Rudit, meg túrókrémet, meg tejszeletet, vagy ilyesmit néha, hogy ne az legyen, hogy 100%-ig tiltva van minden (mert ugye a tiltott gyümölcs mindig a legfinomabb), de általában nem lesz itthon édesség. Nyilván ennek az lesz az ára, hogy apa és anya se nassol - amit Tomi egyelőre nem akar elfogadni, de ebben szigorú leszek magunkkal is. Nehéz fenntartani az egyensúlyt, meg tudom, hogy tesó is ha Mikulás környékén utcára ment a gyerekkel, osztogatták nekik a szaloncukrot, de jó lenne, ha nem ez lenne a fő nassolás-típus, hanem inkább a gyümölcs. Szóval ha nagyon kéri majd a csokit, kapni fog, mert ha nem én, valaki más úgyis ad neki, akkor már inkább tőlem kapja, és akkor meg tudom határozni, milyen legyen. Csak a keménycukroktól, nyalókáktól kiver a víz, azt neee... Na pár év múlva kiderül, mennyire működtek a jól kitalált módszereim...

Millye, Adrinak is ugyanez a helyzet a fogzással, mintha hullámokban jönne - tegnap extra vacak volt, de előtte nap meg mintha semmi baja nem lett volna...

Verus, hajrá régi rend :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


G.Zsuzsi!
Teljesen igazad van amit irtál,csak én úgy értettem ezt hogy estetleg ti próbáltatok ki más fözit...mert akkor lehet mi is kipróbálnánk.A meggyet is tőletek lestük el :wink:

Millye:
mennyire szép szemű a te Andrásod!
Sárgadinnye?Nagyon édes ahogy majszolja...

Lányok valami ebéd ötlet?Kifogytam teljesen az ötletekből...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Ladmon, én szedem az ambrosiát, meg immunerősítőt, ahogy Millye javasolta, és (kopp-kopp-kopp) eddig annyit érzek az allergiámból, hogy egy hete naponta kettőt tüsszentek, meg reggel viszketnek kicsit a nyálkahártyáim, de aztán elmúlik. Tavaly ilyenkor már halálomon voltam pedig. Szóval bizony, indul a parlagfű-buli, de lehet, hogy ez a homeós cucc működik (ellentétben a tavalyival, amti próbáltam). Próba?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


millye: kösziköszi nagyon jó kép!!!!!!! olyan szép szemei vannak a fiadnak

ladmon: köszi.

két kép:
ezen még félig leengedett ágyban térdel
Kép

este már teljesen leengedett ágyban...ezek után jön a puffanás :oops:
Kép

Kép
budabo
 
 


millye: mi kipróbáltuk ma az almapépet amit Julcsi ajánlott és bejött nekünk, bár Füge szinte mindent megeszik...apának parfümöt csak itt állt fölöttem :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


Édesség:

Igazából mindenki maga tudja mit ad a gyerekének nassolni,én magamból kiindulva az édességet mellőzni fogom,mert nem jó az a szervezetének (kapni fog de nem minden nap,de kap majd müzli csokit,abba legalább a fele nem cukor,hanem különféle gabona)ha csokival és más édességgel van tömve,meghízhat ,a másik meg a fogainak sem jó.Én fogaim igen rosszak de szerintem ez visszavezethető arra hogy rengeteget teáztam és a tejpépet is abból ittam kicsinek, ami fogszúvasodáshoz vezet úgye.Én már most sem ittatok Petrával gyümilét cumisüvegből,szépen megtanulta az ittató poharat használni.Ha már én szenvedek a fogaimmal,ő ne jusson már ilyen sorsra,meg egyébként is.Mikor szorulása van egy picit a kamilla teába én csempészek egy kis cukrot,hisz az a fő hogy megigya, hogy tudjon kakilni,de más evvel sem ért egyet.De ez teljesen normális nincs 2egyforma anyuka.
Az meg hogy a gyerek tömi magába a csokit mert a szervezetének az kell,avval én nem értek egyet,de ez is más dolog.
A gyerekek szervezetének igen is minden nap meg kell kapnia a megfelelő vitaminokat,amiket salátákkal,gyümölcsöket tudunk bevinni a szervezetébe.Kell a szervezetnek a cukor is...de nem mindegy mekkora mennyiségbe.
De mindenki maga látja mi jó a gyerekének,mindenki hisz valamibe,és mindenkinek vannak elvei amiket tűzőn vízen de kitart mellettük.

Én pl a homeós nyugi bogyót nem szeretném soha kipróbálni...szerintem a gyerek ha nyügős annak oka van,és én mint első gyerekes anyuka saját magam szeretnék rájönni arra hogy mit miért tesz a gyerek,mikor miért hisztis és hogy tudom megnyugtatni.Nekem ez nem tetszik hogy hisztis a gyerek adunk neki 5bogyót és akkor ő is elvan meg anya is meg könnyebült mert nem kell stresszelni hogy mi a gyerek baja...(nem feltétlenül a hisztit a fogzásra értem)
Számomra ez természetes alapú nyugtató...
De ez is teljesen helyén való hogy valakinek bejön valakinek nem...hisz nem vagyunk egyformák.
NEm akartam senkit sem sértegetni vagy épp megbántani,nem igy szándékoztam ezt megírni...csak a csokihoz kerestem egy témát amiben pl én különbözök....
(lehet vannak ennek a bogyónak jó oldalai ,és tudtok rá megfelelő magyarázatott adni,de kötöm az ebet a karóhoz és tiltakozom ellene...most...de lehet változik majd ez is)

ÓÓÓÓÓ Fügcsi hercegnő nagyon édes....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy: Értem én, hogy mit mondasz... DE: a Chamomilla nyűgösségre ugyanolyan alkotóelemeket tartalmaz, mint a kamilla, csak szinte nem is kimutatható mennyiségebn.
Ergo: amikor te kakigondokra kamillateát adsz, akkor ugyanazt adod, mint más anyókák 5 golyó formájában. (Tudom, millye, ez durva leegyszerűsítés, de muszáj volt kötekednem! :D)

Stelly: én tavaly Coryzaliával kihúztam, nem volt jó, de vészes sem. Az a gondom, hogy azzal, amit te szedsz, már elkéstem. Azt ugye megelőzésképpen már el kellett volna kezdenem?

Édességre vissza: majd megnézem én magunkat meg az elveinket akkor, amikor a gyerek az összes idegpályánkon átgázolva x csoki után sikít a bolt közepén! :D
Én csak addig vagyok magabiztos, hogy csecsemőknek nem kell adni, majd ráér később megismerni a cukrozást. (Amúgy is befordulok, amikor Laci családja megkínál lecukrozott eperrel....)

No megyek... Zöldborsófőzi... (hacsak a borsó nem égett már oda.... :) )

ladmon
 
 


Lkverus csak tudnám, hogy a 71 kiló hol van rajtad? Olyan jó alakod van 3 gyerek után is csini vagy! :D

Ladmon te is nagyon csini vagy... szoba biciklizel? De ügyi vagy! És nincs gond a tejcivel? Csak csendben kérdezem, hogy nem akarsz valami homeós bogyót kipróbálni az allergiádra? :roll:

Stelly akkor a fogunk lesz nekünk is... :roll: már kérdeztem a 430. oldalon, hogy mi újság allergia ügyben, de nem válaszoltál. Szeded a bogyót? :roll: Ááááááá most olvastam, hogy Ladmonnak imént írtad, hogy szeded. :D

Zsancy köszi :D rakott kelkáposzta vagy rakott zöldbab? Gyors egyszerű... :D Én is azt akartam írni mint Ladmon, de szerencsére ő leírta helyettem és nem ismétlem :D a lényeg benne van, hogy a Chamomilla a Calendula mind gyógynövények felhígítva és olyan mintha te kamillateát adsz Petrának :D

Budabo köszi :D :D :D hűűűűűű Füge nagyon ügyes és nagyon helyes! mi még nem ácsingózunk viszont ilyen térdeplőset már csinált párszor... :D na de ami késik nem múlik :D Almapép? És hogy csinálod? Leturmixolod és odaadod? Vagy teszel még bele valamit?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ladmon:nálunk tegnap volt borsófőzi!

zsancy: :lol:

bogi:Füge csúcs!nem rágja az ágya szélét?

Kép
nilabali
 
 


Ladmon... :D na most elbízonytalanítottál..de most már azé sem :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Jó reggelt!

Csak rohanva, nagyon készülök... Asszem kcisit nagy port vertem fel a cukorkérdéssel, de ugye nem lesz veszekedés belőle, Lányok? :shock: :?
Amúgy cukorügyben egyetértek Stellyvel (akivel amúgy elég sokszor egy húron pendülünk :wink: ), a mindenáron tiltással nem hiszem, hogy jót tennék, de amíg ilyen pici, addig kerülni akarom, amennyire csak lehet.

És igen Zéti, igazad van, ez biztosan csak vicc volt Apukám részéről -és nem is akarok több szót utána erre vesztegetni-, de rossz vicc. És Tesó részéről sem volt jó a visszadobott labda... Főleg, hogy folyton arról beszél az egész család, hogy Adél milyen gyönyörű... :? (Amúgy Tesómnak meg is fogom mondani, hogy rosszulesett, Apának nem, felesleges. De Katusnak rengeteget köszönhetek, nagyon közeli viszonyban vagyunk, mindenben segít, nagyon szereti Marcit, szóval itt igazán semmi gond nincs alapvetően. Apám furcsa ember, Ő nem tud nagyon mit kezdeni a gyerekekkel.)

Neked meg külön köszönöm, Nila, olyan jólesett, amit Marcusról írtál... :oops: :cry: De ígértél ám nekünk egy videót, emlékszel? :wink:

Andus, örülök ám, hogy haladtok!!! :D

Fügcsi állóbajnoknőnek pedig külön gratula, fantasztikus kiscsaj!!!

Minusz egy kiló és minusz négy, szuper!!! Ügyesek vagytok Lányok!
Tegnap elmentem futni, borzasztó nehéz volt... :( De rászokom és a bicózásra is, és idővel jobb lesz. :wink: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Stelly: Nincs hintátok? Nyűgösségre nálunk jól bevált, ma reggel fél órát hintáztattam...

Köszi Millye, jól aludtuk, két perces felsírás, háromnegyed hatkor evés és háromnegyed nyolcig alvás. Ügyes Fiam van! Lesz ez még rosszabb is... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: :wink: a videót hozom majd,de a héten még nem volt a kezemben a gép! :oops:

Kép
nilabali
 
 


zsancy: köszi. A homeos bogyók szerintem nem olyan nyugi bogyók amit ne adhatnál a gyereknek. Ha később pl éjszakára citromfűteát adsz neki hogy jobban aludjon hasonló természetes dolog. Ez nem olyan nyugtató. Nekem is a refluxomat homeoval kezelték ki, évekkel ezelőtti rosszulétem utáni "pánikolós" időszakomon a homeos segített. Szerintem nagyon jó dolog, nekem bevált, Fügénél is fogom használni. Abban igazad van hogy mi magunk próbálunk rájönni a nyűgösség okára, de gondolj bele hogy amikor fáj a fejünk,hasunk mi tudjuk hogy ha beveszünk egy gyógyszert, iszunk egy pohár gyógyteát akkor jobban leszünk. A babáknál fogzás alatt nyilalhat a foga amit mivel tudsz enyhíteni? rágókával, kenegetéssel, masszírozással, de a chamomillával is. Tehát nem csak nyugi bogyó hanem fájdalom csillapító is. Nem hiszem hogy megbántasz bárkit a véleményed írod le, nekem meg a véleményem hogy nem rossz dolog. Nem vagyunk egyformák. :lol:

millye: humana pép, tejmentes, nagyon finom. Kipróbálhatnád esetleg ezt is. Forralt vízzel kell összekeverni. Fügi evett belőle,plusz gyümi és szunya, bár hallom hogy most mocorog már. Piros popsira a homeost még nem próbáltak ki, mert jobbnak tűnik most, de ha nem javul akkor biztosan. Nektek mikor van az évfordulótok? Nagylányod mit csinál?

nilababa: azt nem, de a babakocsit igen :lol: Bazsa herceg mit csinál?

julcsi: az almapép bejött nekünk úgy néz ki. Mégegyszer útravalónak MARCID EGY TÜNEMÉNYES,OKOS,NAGYSZERŰ, HELYES KISFIÚ AKINEK EGY NAGYON ÜGYES ÉS SZERETŐ ANYUKÁJA VAN.

Kép
budabo
 
 


julcsi:megvan a videó!!!!!!!!!!!!!nem akartam csalódást okozni!teszem a gépre és you tube-ra,azt hozom a linket!

bogi:Bazsi kis ördögfióka,éppen a virágot próbálja lecibálni a tv mellől és nagyon pipa,hogy ne megy neki,mert nem éri el!hozom a linket,hogy hogyn kúszik Bazsika!
most lépek,mert készítem az ebédjét!később jövök!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Mi már megjártuk a boltot, megint kezd hőség lenni kint!

Julcsi, nem volt szép Apukádtól amit mondott! :x
Marci pedig egyáltalán nem sovány, arányos testalkatú! Bencus is eléggé megnyúlt, Ő se néz ki már olyan husinak, de ha valaki lesoványozná, akkor nagyon összevesznék vele! :evil:
Most fognak építeni Érden társasházakat, szeretnék egy pici kertet is hozzá, amit Bencusnak varázsolnánk gyerekparadicsommá! :D

Bogi, múlthéten leugrottunk valamenyik nap a Velencei tóhoz egy gyrosra! Apa szeptemberbe itthon lesz 2 hét szabin, valószínűleg akkor megyünk Balcsira! :roll:
Füge nagyon ügyesen áll! :D

Gerendai Zsu, ugye nem ütöttétek meg Magatokat? Szegény kicsi Léna hogy megijedhetett! :(

Kreiszi, szept. eleje nekem ok, akkor még pontosítunk! :wink:

Andus, nagyon jól haladtok Zétikével, mégha ezek a mennyiségek nem is tűnnek olyan soknak, de meglátod nemsokára még több lesz, és lassan ráérez Zéti az ízekre! :wink:

Zétivera, tüzijátékos szmájli a 9 órát alvó Oli tiszteletére! :lol:

Ikverus, nagyon örülök, hogy jól sikerült az estétek! :D

Millye, éjszaka jól telt, 6-kor felkelt Bencus, szopizott, utána fél9-ig aludtunk! :D Ma nem olyan nyügi, hazajöttünk a boltból, láttam rajta hogy álmos, beraktam a kiságyába, ment két kört, mire bementem hozzá már aludt! :D Már szépen látszanak a fogacskák, csak fényképezni nem engedi! :?
Nálatok éjszaka?
Nagyon jó a sárgadinnyés kép, és továbbra is imádom Andris szép szemeit! :D
Lehet hogy tényleg a fogzás miatt lett étvágytalanabb Andris! :roll:
zsu83
 
 


Bogikám, Neked is köszi! :oops:
Örülök, hogy apfelbrei bevált (milyen kis divat lett belőle... :lol: )!

Ja, Nila, én is nagyon szívesen taliznék Veletek újra, de sajnos kedd nekem sem lesz jó... :(
Várjuk a videót!

Tényleg lépek. Pussz

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


nilababa: várom a videót!!!!

zsu: fürcsiztetek is? most megint rossz időt mond szombattól :cry: nem is tudom hogy menjünk..ne menjünk. Ha nem megyünk tuti jó idő lesz, ha elmegyünk tuti esni fog.

Kép
budabo
 
 


Millye: olyan elkerítő plüssel szemeztem én is, de igazából csak pár hónapra jelentene megoldást. Azzal meg tuti nem hátráltatom a mozgásfejlődését, ha naponta 15 percre járókába dugom.
A homeós dologról meg jelen szezonban lecsúsztam, azért nem állok neki.

Füge nagyon vagányan álldogál!

Julcsi:
mert futni car... És, amit az ember nem szívesen csinál, az nem lesz hosszú távú... Én nagyon agitálnálak szobabicóra... Arra nem kell rákészülni, 45 percet vesz el az ember életéből egyszerre - közben lehet híradót nézni, annyit meg apa is kibír a gyerekkel.
Lassan Panna is visszatér, majd elmondja ő is a tapasztalatokat.

Zsancy: igazad van.. Csak azért se.... Hát nehogymá' :D

Én meg lelépek olvasni, amíg alszik.

ladmon
 
 


Julcsi-79 mikor utaztok? :D Nagyon ügy Marci! Szerintem egyre jobb lesz ez az alvás dolog :D

Budabo és amit írsz humana az almapép? Mert azt írtad, hogy almapép. Hol vetted? :roll: Örülök, hogy a popsi már nem annyira piros! :D Nekünk október 25.-én van az évfordulónk :D október jó zsúfolt mert a férjemnek 18.-án van a szülinapja nekem 30.-án közötte meg az évforduló :D minden héten van valami. Lányom előbb játszott a fiammal és most nézi a tévét.... ma lusti napunk van :D A lába javulóban van... nem kiabálom el de mintha jó lenne ez a homeós bogyó a porcra :D

Zsu83 milyen ügyesek vagytok, hogy már megjártátok a boltot! :D mi csak reggeliztünk... ma sztrájkolok egy kicsit... na jó utána áthúzom az ágyneműt meg megyek kertet locsolni. Tényleg hogy vannak a muskátlik? Nálunk már jobb a helyzet mióta kaptak növénytápszert :D Nálunk jól telt az éjszaka... nem volt ébredés :D bár reggel nyolckor már felkelt... de 10 órakor már aludt is :D Drukkolok, hogy összejöjjön nektek egy kis kertes házikó :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon ha a megelőzésről le is csúsztál de a tüneti kezelést bármikor elkezdheted... van bogyó arra is ha tüsszögsz meg a szemed bedagad meg folyik az orrod! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


julcsi: szívesen bármikor!!!!!!!!

ladmon: köszi. Én is beszoktam járókába rakni, de nem szereti, de egyedül meg nem lehet ott hagyni. Nem hiszem hogy gond lenne.

millye: örülök hogy javul a lányod térde. Én is sztrájkolok, hétfőn volt családi vacsi kaja rendeléssel, de mint írtam apum "bunkó"volt nem ettünk, tegnap rohantunk nem ettünk. Ma nincs kedvem főzni. Szegény Laci utálni fog. Holnap nincs itthon, pénteken meg megyünk ha megyünk. Sztrájk van!!!!!!!

bocs de még ezt a keresztlányom töltötte fel:

http://www.youtube.com/watch?v=Se_UbuO-Ud0

Kép
budabo
 
 


millye: humana - apfelbrei - tejmentes almapép 4 hós kortól adható. Van sima ízesítés nélküli is. 800 Ft egy doboz az auchanban, de Julcsi írta hogy corában, tescoban is kapható talán. Dm-ben én nem láttam, de attól még lehet. Nagyon fini íze van.
http://www.bionivo.com/product.php?productid=2154
Julcsi még ezt is ajánlotta. Próbálgass hátha bejön, de jó lenne ha cicire térne vissza, hogy ne kelljen fejni ésne menjen el a tej :cry:

Kép
budabo
 
 


Budabo :lol: :lol: :lol: de édes ahogy Füge kacag! :D Az a két foga :shock: :D és már milyen régóta kibújt neki... :D Sajnálom, hogy apukáddal összezörrentetek! Mindig van valami... nehogy jó kedve legyen az embernek... :evil: Pont 20.-án dolgozik Laci? na akkor kezet foghatnak a férjemmel... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nem szabadultok tőlem egykönnyen... (Gyerek nagyalvást nyom, huhh mi lesz az autóban? :? , én meg szinte kész vagyok, csoda! :D )

Szóval, Móni, a szobabicón gondolkodom egyébként, de én szerettem futni... Rengeteget futottam korábban, és látszatja is volt. (Csak plusz x kiló az plusz x kiló... :( ) De a szobabicózás tényleg nagyon praktikus és egyszerű!

Jaj, és én is akartam, hogy remélem, Lénácskának semmi baja nem esett!

Andris meg csudakékszemű!!! :D

Abencze Csongijának és Iricc Milosának pedig nagyon boldog feledik születésnapot kívánunk szeretettel! (Hátha véletlenül olvasnak... :wink: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: nálunk a piros betűs ünnepek dupla pénz :oops: hétfőn meg túlórában megy. Jövő hónaptól pont annyival fogok kevesebbet kapni mint amennyi a lakás hitel. :cry: És mindig bejön vmi, meg én is mindig kitalálok vmit. Egy kis balcsi leruccanás, fügének új kocsi, fügének ruhák...stb. :oops: Képzeld visszaludt, Lacus pont feljött,oda adta neki a cumit, fejére húzta a pelenkát és szunyál. :lol: Mi van felétek? vhol megtudod nézni a pépet?

Kép
budabo
 
 


Budabo és ezt kaja helyett kell adni vagy desszert? Azért kérdezem mert ha kaja akkor inkább maradnék annál, hogy a szopizást forszírozzam nehogy elkezdjen tényleg apadni. :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: én gyümi helyett fogom neki, egyik nap gyümi másik nap pép..egyenlőre így tervezem. Azt mondta a védőnő hogy gyümit ne számoljam kajának, ezért gondolom hogy a három tápszer és a főzi mellé még belefér. Csak nem tudom hogy ez mennyire laktat. :oops: Én neked nassinak gondoltam ill szép szemű hercegnek. :lol:

Kép
budabo
 
 


Budabo na így már érthető, hogy dolgozik... kell a pénz... :? nálunk is ez van... :roll: Nagyon ügyi Füge ezek szerint nálatok van a manó... a fiam nemrég kelt fel, de nem nagyon akaródzik játszani... :? annyival kevesebb lesz a pénzed? :shock: :roll: Hű nem semmi... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nilababa: mit főztél? mit adsz Bazsának? és hol a videó???????

Kép
budabo
 
 


millye: igen, mert idáig ugye a táppénzt kaptam ami nálunk 100% most meg a gyes-t, gyed-t - sosem tudom melyik van előbb :oops: -Idáig nekem olyan volt mintha dolgoztam volna. Sajna ezért is kell jövőre mennem mert hosszú távon ez nem lesz jó így. Ha az ember megszokik vmit akkor azt szeretné fenn tartni és a lányomnak is szeretnék sok mindent megadni. Így ha meg megtudom oldani hogy összevissza járok be, akkor tudok vele lenni és nem bölcsibe megy egyenlőre. Ha nem lesz benn megoldható akkor nem hiszem hogy visszamegyek.

Kép
budabo
 
 


millye: megyek én is ránézek Fügére, elküdlöm manót, apának írok filmeket és majd jövök vissza később. Jók legyetek addig is :lol:

Kép
budabo
 
 



Kép
nilabali
 
 


Julcsi-79 Köszi :D Jó utat nektek és érezzétek jól magatokat! :D

Budabo na akkor kipróbálom :D hátha... :D Értem már... te nem TGYÁS-t kaptál? Nem is tudtam, hogy nálatok 100% a táppénz :shock: Pályát tévesztettem... :? csupa jó dolog nálatok! :D Én is babázok egyet mert a fiam hiányol! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: na, akkor lökjél lécci tippet! Folyamatos tüsszögés. Ennyi, és ettől folyik az orrom, ha nem lenne a tüszi, nem folyna. Na?
És jobb lesz, mint a Coryzalia? (Mert az pont allergiás náthára való.)

Julcsi: most hova??? Most utaztok? Mert lemaradtam!! Vagy nem? Vagy igen?

Ennyi volt az alvás-olvasás! Jeeee.... Akkor irány az ebéd!

ladmon
 
 


Nilabali nagyon ügyes Bazsi! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nila: Bazsi is megy, mint a motor!! :D

Füge mert nagyon vidááám! :D

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?