Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol:

Minnie!
Iszonyú helyes pocid van!!!!!!Na majd élőben! :P
Ennyi meglepit mára! :P

phpBB: Kép
belluska

Belluska!

Légyszi-légyszi, tényleg írd le, hogy mit vigyünk vagy legalább adj valami támpontot, nem szeretnénk üres kézzel menni!!! :roll: :D :wink:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!
Gabó!
De szupi! Úgy örülök! Mondtam, hogy ne izgulj! :D

Belluska!
Köszi a listát a nevekkel! Következő kérdésem nekem is az lett volna, hogy mit vigyünk! Úgyis viszünk valamit, akkor meg már már jobb, ha egy kicsit összekoordinálsz minket! :wink:

Minnie!
Szupi a pocakfotó! Köszi, hogy megosztottad! Várjuk majd a továbbiakat is! :wink:

Babyonboard!
Tudsz esetleg olyan UH-képet feltenni, ahol még mind a két picur egyszerre látszik, de minél nagyobbak? Minket nagyon izgat ez az ikerkérdés! A férjem már évekkel ezelőtt is, amikor még az Intézet közelében sem voltunk, ikrekre készült. Mondta is neki mindenki, hogy nem tudja, hogy mit akar...!!! :lol:
hbzs

Minnie!
Milyen cuki kis podód van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok
Gabó :!: :!: :!: :!:
Szuper, szóval akkor ti is minimum négyen jöttök :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök.

Én már mondtam Belluskának hogy mi sem megyünk üres kézzel. Ez biztos. Szerintem mi viszünk finom padlizsánkrémet és üdítőt....
De mindent nem árulok el :D :D

Minnie
Nagyon helyes a pocid majd összemérjük :D :D
Arra gondoltam ha a nyugatihoz bejöttök mi nagyon szívesen elviszünk benneteket, elférünk tudod és visszafelé is jöhetnénk együtt.

Már nagyon várjuk a találkozót :D :D :D
Vendég

Hmmmmm...csajok!
Hogy lehet ezt megszervezni? :roll: :lol:
A kaják és sütik közül is megvan,hogy melyiket csináljuk,de ahogy gondoljátok!
Most ti vendégek vagytok csajszikáim!Hmmm...!

Hbzs!
Akkor jön párod is?

belluska

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :wink: Puszi!Pocak simi! :P

belluska

Minnie,
nagyon édes pocid van :lol:

Belluska,
modn mikre gondoltál és mi megvesszük, megfőzzük, megsütjük. Írjál pár dolgot amire gondoltál, mi meg lecsapunk rájuk, beosztjuk egymás között. De az felesleges, hogy aztán mindennek a felét ki kelljen dobni. :roll:

i.kata

Hbzs,
köszi, megkaptam az e-maileket :lol:

i.kata

Belluska!
Szerintem az ajtótokig biztosan el fog jönni :D (egyedül engem nem enged el :oops: ), de hogy marad-e, vagy visszajön értem, azt előre nemigen tudom megmondani. A hétvégén festeni / tapétázni is fognak apósommal, a lépcsőfeljárónk mentén a falat (egyelőre csak fehér falunk volt, az pedig az elég szűk lépcső miatt már eléggé összekoszolódott), és még nem döntötték el, hogy csütörtök-pénteken vagy péntek-szombaton fogják csinálni... Az utóbbi mellett szól, hogy 19-én este éjszakai túra lesz a gyermekvasúton, amire férjem évek óta készül (valamikor gyermekvasutas volt), s most végre szeretnénk elmenni. Nem érdekel valaki mást is? :wink:
hbzs

Csajok!
Az biztos,hogy anyu is süt egy isteni fincsi sütit meg én is(ez tuti)!
Fasírt biztos lesz és még én szoktam csinálni csirkemellből nagyon fincsi husit(remélem ízleni fog) :lol: !Gyümölcs sali is lesz!A salátákat még nem döntöttem el milyen legyen,mert nehéz is, nem tudom milyeneket szerettek!De lesz!
Enni kell majd az biztos,de ami marad azt csomagolom nektek! :P :wink:
Kriszta hozza a fincsi padlizsánkrémet(én imádom!) :P !
Jót eszünk,dumcsizunk csajok,ne törődjetek semmivel!
Kérdés!A kenyérrel ti hogy álltok?Ki milyet szeret?Sima,barna,nem barna???? :lol:
Gondoltam még majonézes krumplira is,ami jó köretnek is,persze ha szeretitek!
De bármilyen ötletet,kívánságot szívesen veszek! :D

belluska

Belluska,hogy gondolod te ezt,hogy senki ne hozzon semmit?A jéger,sör,bor felajánlásod ilyen sorrendben jól hangzik:)Inenn Csepelről busszal tudunk eljutni hozzátok?

salygabó

Katám!
Mi vagyunk most a vendégül látók,nehogy már áttestáljam a feladatokat! :lol: :wink: Pussz!

belluska

Lányok szombatra elfogyna az utrom,tehát be kell mennem az intézetbe.Mit gondoltok van esélyem ultrahangra,mert akkor mégcsak a 13.-ik napon leszek beülti után :oops: Azt nekem kell kérni,vagy a T.Úr mondja?

salygabó

Gabó!
Az biztos,hogy az Örsről jön közvetlen járat Pécelre a 169-es busz és Kőbánya-kispestről Rákoskeresztúrra is jön busz,ahonnan átlehet szállni a 169-esre!De mióta babázok itthon,nem vagyok olyan jártas ebben!
Szerintem az uh. még korai,de az első lombiknál a Karácsony miatt nekem is előbb csinálták meg,de ennyire korán talán akkor sem!De ki tudja,lehet rátok kukkantanak!Kérdést megér szerintem!Várjuk a holnapi fotót a tesztről!

De valakihez csajok,akik ketten jönnek nem férnének be Gabóék?Ne kelljen buszozniuk!

belluska

Belluska,
jó kis menüsor :lol: Legalább a gyümisalit átvállalhatom? :wink: Vagy csináljak itthon francia salit? Bármit szívesen besegítek, még akkor is, ha Te leszela vendéglátó. :lol:

Gabó,
szerintem még korai lenne az uh, lehet szinte semmit nem látnátok még. Én talán tesztelés után 1 héttel voltam (szintén azért, mert elfogyott az utróm) és csak 2 apró pöttyöt lehett látni. Szóval így pont a tesztelés idejében még nem biztos hogy látszani fog bármi is.

Végre elfogyotak a szurijaim:-) Már nagyon untam :oops: Főleg, hogy már felezve kellett szúrnom, így jó sok bökés volt. :roll:

i.kata

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dicséretet, igyekszünk... :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Mi apával mindenevők vagyunk, úgy, hogy az általad leírt ételek számunkra tökéletesek!!! :) :) :)

Kriszta!
Megbeszélem apával, hogy mit szól az ajánlatotokhoz, de lőre is köszönjük a lehetőséget! :D
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kata!
Mi is imádjuk a padlizsánkrémet!!! :lol:

Gabó!
Én a teszt után 1 héttel voltam Utrot iratni, akkor a Sipos doki volt bent. Először mondta, hogy lesz UH, fel is feküdtem el is kezdte nézni, de aztán amikor nem látott semmit, megkérdezte, hogy mikor is teszteltem, mondtam neki, hogy 1 hete. Erre csodálkozva azt kérdezte, hogy akkor még mit keresünk... :shock: De lám rá 2 hétre ott volt a gyönyörű babó a pocakomban és a monitoron is tökéletesen látszott!!! :D :D :D

Zsuzska!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Ladiva!Hbzs!
:) :)

Szép estét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
:lol: :lol: :lol:
Na jó legyen, a kettő közül valamelyiket átvállalhatod! :D :wink:
De csak a te megnyugtatásod végett! :wink:
Örülök,hogy már nem kell szúrjad magad és remélem minden jól alakul majd!Drukk hegyek először is majd a fagyi babiknak az ébredéshez!Aztán a befészkeléshez! :wink:

belluska

Minnie!
Mi is mindenevők vagyunk!Oké,szuper! :lol:

belluska

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Gabó!
Akkor te is jössz holnap az intézetbe? Én is ott leszek UH-n! 8)
UH-n még szerintem sem fogják látni a babá(ka)t, de receptért azért gyere! :wink:

Kata!
De jó, hogy nincs már több szuri! Akkor most már a babák felébresztése a következő pont? Veled mi fog történni a beültetésig?
hbzs

Jó reggelt!

Belluska,
akkor ha nem gond, bevállalnám a gyümisalit :lol:

Én az előbb majdnem infarktust kaptam, mert valaki be akart jönni a lakásba. Kinéztem, és egy idős nő gyötörte a zárat, hogy betolja a kulcsát. Kicsit eltéveszette a lakást, még jó, hogy nagy betűkkel ki van írva a nevünk az ajtóra, mert nem sikerült észrevennie :roll:

i.kata

Hú, Kata, micsoda izgalom ismét! Ezek szerint valamelyik szomszéd néni volt, akit ismersz, ugye?
hbzs

Sziasztok Lányok!
Először is Gabó Graaaaaaaaaaatula!!!!!Én két nappal előbb teszteltem,és nekem is halványan már látszott,és örültem,hogy megcsináltam,mert tuti,hogy azalatt a 2 nap alatt agyon idegeskedtem volna magam,így mosolygósan teszteltem már az adott napon!!!! :lol: :lol: :lol:
Még az lesz a jó, amikor betelefonálsz az intézetbe, úgy fognak örülni!!! :D :D :D
Hbzs!
Nekünk az elején tudtak csak mind a kettő babóról felvételt készíteni,utána már nem fértek el egymás mellett,:) felülről van a kis fejük lefotózva,de képfeltöltésben nem vagyok otthon sajnos :roll:
Én mindig ikreket szerettem volna!!!!Igaz még pocakban vannak,de annyira szerencsésnek érzem magamat,hogy így alakult!Kívánom nektek is!!!!
Belluska drága!
Nagyon köszönjük a meghívást,de sajnos nekünk nem jó a tali időpontja,de sokat gondolok majd rátok!!!Annyira jó, itt tényleg mindenki babás lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Wepe!Minden renden veletek?Jelentkezzél...
Kata!
Bnőmnél is ugyanez volt (IR) a diéta a legfontosabb,hogy szigorúan betartsd, de a terhesség alatt is!!!!És akkor minden rendben lesz!
Zsuzska!
Ti mindennel készen vagytok már? Vásárlás,babarucik....stb.
Neked nem magas a pulzusod?

Kép
babyonboard77

Hbzs,
nem ismerem azt a nőt. Kutyával volt és azt mondta nem itt lakik, csak itt vannak :roll: Fölöttünk tuti nincs kutya, úgyhogy fogalmam sincs ki volt az, de nagyon megijedtem.

Baby,
köszi, nagyon igyekezni fogok a diétával. Végül mára szántam el magam igazán, úgyhogy tegnap már bevásároltam a diétához kajákból is. Remélem meglesz az eredménye. :lol:

Ma egész nap a zümmögést kell hallgatni megint. Itt szállnak el felettünk a Redbull-os gépek a gyakorlásra, meg a helikopterek. Tegnap is egsz nap gyakoroltak és ez lesz még 3 napig.

i.kata

Babyonboard!
De kár, hogy nem tudsz képet felrakni! :cry: No, nem baj, majd nézegetjük a sajátjainkat! 8) Köszi a drukkot! :D Milyen jó, hogy mindig is ikreket szerettél volna, s meg is kaptad őket!!!! :D Kár, hogy nem tudtok jönni a találkozóra! :(

Kata!
Így már aztán tényleg nem csoda, ha jól megijedtél. De reméljük, csak arról van szó, hogy pl. a felső szomszéd elutazott nyaralni, és ez a néni vigyáz addig a lakására a kutyájával...
Ti merre laktok, hogy felettetek gyakorolnak a repcsik? Mi a reptér közelében lakunk, s még mindig, lassan 6 év után is, szeretem nézni őket az ablakból, ahogyan felszállnak. Mondjuk csak elvétve, ha megváltozik a szélirány, repülnek pont a kertünk felett... (De az a legjobb! 8) )
hbzs

Kata!
Rendben,akkor azt én nem csinálok! :lol: Köszi!!!!! :D
Nem semmik történnek felétek,hát én is infarktus közeli állapotba kerültem volna!
Hajrá diéta!!!!!Meglesz az eredménye biztos ha kitartó vagy!De azért nálunk lehet vétkezni ugye? :wink:

Hbzs!
Úgy tűnik ott kellene laknunk a repcsik miatt ahol ti(gyerekekkel min. 2 hetente repülőtérre kell menni),imádják! :lol: :wink:

Baby!
De sajnálom,pedig megkuksiztuk volna az ikres pocidat! :D :wink:
Majd legközelebb!

Kriszta!
Pussz és pocak simi! :P

Mindenkinek szép napot!!!!! :P

belluska

Sziasztok!Kata akkor most már nemsokára beülti,tök jó,remélem most én utánam gyorsan jösz....(ezt jól megfogalmaztam,de tuti érted,ugye? :roll: )Baby77,köszönöm a drukkot,és igy utólag is mindenkinek csajok...Ma reggel messziről,de itt ólálkodott róka koma.El is csodálkoztam,hogy ilyen hamar...:(Ezt a részét kihagynám:)hbzs,én úgy 9 körül érek oda a barátnőmmel megint,már őt is ismered ugye?:)Szóval tali!Neked miért lesz uhu,lombik előtt álltok ti is?

salygabó

Gabó!
Na nehogy mán buszozzatok!!! Szigorúan megtiltom!!!! Jöttök velünk és punktum!!! Majd telcsin megdumcsizzuk, hol találkozunk!!!!

Belluska!
Na nehogy mán mindent ti vegyetek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Baby!
A pulzusom szerintem nem magas, 70-80 között ingázik.
Mi még semmit sem vettünk meg.... apa épp ma adta ki nekem házi feladatnak, hogy nézzem meg az árakat, hol tartanak és írjam össze, mit kell vennünk, mennyibe fog kerülni sacc/kb. mennyit kell félre tennünk. Meg a hétvégén kapunk ugye egy halom cuccot is.
Ti hogy álltok???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs,
mi a XI. kerületben lakunk közel a Dunához és ezek a gépek a budaörsi reptérről indulnak, szóval ahogy most néztem, éppen itt fordulnak nem messze tőlünk.

Belluska,
akkor megbeszéltük, én hozom a gyümisalit :lol:

Gabó,
ma is csináltál tesztet? Tessék csak örülni róka komának, én tuti nagyon örülnék neki :lol:

Én pénteken megyek uh-ra, kíváncsi vagyok hogy most egyáltalán mit fognak nézni. Gondolom méhnyálkahártya vastagságot :roll:

i.kata

Mivel mi reggel jövünk haza a Balcsiról, így tuti, hogy sütni nem tudok semmit sem. De nagyon szívesen viszünk inni valót, ha megmondjátok, ki mit szeret. Ásványvíz, gyümilé, kóla????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata lesznek pénteken az intézetben?nahát....:)

salygabó

Gabó, ünnepnap, nem ünnepnap, ez nem számít. Ha úgy jön ki a lépés, akkor muszáj ezeken a napokon is elvégezni a szükséges beavatkozásokat. Egyedül talán a vasárnap szabad, bár lehet, hogy a biológusok közül egy-egy akkor is belátogat megnézni, hogy mi újság a kis embriókkal.

Jó hamar elérkezett hozzád a rókakoma, de ennek tessék csak örülni, ez már a legszuperebb jel!

Bellus, én ha nem nagy gond a barna kenyérre szavaznék. Én is viszek egy szuperkönnyű sütiszerűt, mindenki eheti, mert cukor nem lesz ám benne. Drukkoljatok, hogy sikerüljön is megcsinálnom.
Vendég

Én is barna kenyérre szavaznék!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibolya hívott, hogy megnézte a dossziémat és holnap kell mennem. Mondtam neki, hogy nekem hosszabb volt a ciklusom, mint ami a papíron szerepelt, de azt mondta akkor is menjek holnap. Szóval kikkel fogok holnap az intézetben találkozni? :lol: Hbzs, Gabó? :lol:

i.kata

Kata
Repülőket mi is halljuk, pihenés nuku.

Én még viszek szeletelt kenyeret mert a padlizsánkrém piritóssal is nagyon fini. (Belluska azt nálatok tudunk csinálni nem?)Nekünk mindegy egyébként hogy fehér vagy barna kenyér.

Gabó
Lássuk a tesztet :D :D :D
Vendég

Gabó!
Róka koma!Én nagyon örülök!!!!!Csak lightosan jó is az most neked(bocsi)!Biztos volt ma is tesztelés! :wink:

Rendben,lesz ilyen kenyér is meg olyan is!Férjikém nem eszi meg a barnát :lol: !Mikor most Barni után fogyóztam én sem ettem sima kenyeret,de most bevallom vétkezünk!Sőt találkozó után újabb fogyi következik részemről legalább 3 kg-ot le kell még röppentenem magamról :D !
Kriszta!
Akkor én ne vegyek szeleteltet?Mert pont a padlizsánkrém miatt gondoltam én is,mi szinte csak pirítóssal esszük!Van két kenyérpirítónk! :wink: Nyomatjuk ezerrel drágáim! :lol:
Krisztám!Róka komával mizujs?????Remélem jobb a helyzet! :wink:

Kata!
Na tessék holnap találkozó lesz!?De jó!!!!!!!Már éppen ideje,hogy én is találkozzak valakivel! :wink: Még jó hogy Krisztánk hangját már hallottam,mert egész ellennék keseredve! :lol:

Férjikék mit szeretnek inni nem válaszoltatok!!!????? :roll: :D

belluska

Belluska,
az én férjem szinte sosem iszik, szeritem most sem fog. Nagyon nehéz rávenni akár egy pohár borra is.

i.kata

Kata!
Párom is csak alkalomszerűen,de ő inkább sört szokott inni! :D

belluska

Hát enyém férj mentes sáványvízen tengődik, mert vezet a drága ugye :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor alkoholból nem vásároljuk túl magunkat úgy nézem! :lol: :wink:

belluska

Kata,te hányra mész,de jó akkor megint láttlak?:)

salygabó

Gabó,
szerintem kb. 8-ra megyek megint. Nem tudom most lesz-e vérvétel, vagy csak uh. Te mikor jössz?

i.kata

Gabó, Kata!
Akkor lehet, hogy egyikőtökkel sem találkozom, mert én csak 10-re terveztem menni... :cry:

Gabó!
Nekem még nem lesz lombik. Ez csak egy 3. napi UH amiatt, hogy lássák, végre összeestek-e a stimulálódott tüszőim a 3(!) hónappal ezelőtti 5. inszem után. :roll:
hbzs

Szia!

Belluska!
Alkoholt miattunk sem kell venned. Apa lesz a sofőr, de egyébként is csak nagyon ritkán szokott inni. :) Ásványvízből mi is inkább a menteset szeretjük, ő a szénsavas üdítőkből mindent megiszik, én inkább rostosokat szoktam inni, mert a változatosság kedvéért a nátrium-benzoátra (benzoá savakra) is allergiás vagyok, ami meg a szénsavas üdítők többségének a tartósítószere... :? :? :?

Számoljátok, hogy már csak 4-et kell aludni a találkozóig?

Szép estét mindenkinek!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Rendben!!!!Én már számolom,kezdek izgulni! :lol: :wink:
Pocak simi! :P

Hbzs!
Reméljük mindent rendben találnak!!!!!!Várunk a hírekkel! :P

Kata!
Tőled is várjuk a helyzetjelentést! :P

Jó éjt!Én is elteszem magam holnapra!
Holnapra várható a lázasodós nap a gyerekeknél ha egyáltalán lesz(remélem nem)!Jó lenne ha megúsznák a drágáim!Puszi nektek!

belluska

Belluska!
Drukkolok, hogy ne legyen semmiféle lázasodás nálatok!
hbzs

sziasztok!

olyan jó olvasni titeket :D
akkor én most mit hozzak.... :roll: :?: :?:
dezsina

Hbzs!
Köszi,remélem nem lesz semmi,egyenlőre nincs!

Dezsi!
:lol: :lol: :lol: Magadat drága Dezsi! :D :wink:

belluska

Sziasztok!

Gabó,
elkerültük egymást...

Nem voltak ma sokan és olyan jó volt így. 9,5mm a méhnyálhahártya. Hétfőn megint megyek uh-ra, és ha minden igaz, akkor jövőhét csütörtökön lesz a beülti. Ha nem sikerül, vagy nem ébrednek fel, akkor 2 hónap múlva kezdünk egy új lombikkal.

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?