Új privát üzeneted érkezett!

Dy!nekem is nagyon tecc a tapéta,ezt elfelejtettem írni.

Bikfy!
Kipihentétek magatok?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!
Pont most akartam írni, hogy nem mesélsz a cisztádról. Látom, ma mész. Nagyon szorítok.


Twist!
Gratulálok Dórikádhoz. Nagyon szép név. Láttunk tőled már pocakos fotót? :shock: Kéretik sürgősen pótolni. :lol: Remélem, jól vagytok, puszillak benneteket.


Nyaralásról: Fantasztikus volt. Híztam 2 kg-ot, egyre jobban nézek ki. Végre mindenki dícsérget. Sok diabetikus kaja volt, nem volt nehéz tartani a diétát. Most vidám vagyok és boldog. Sokat kirándultunk is. Pozitív gondolatos könyveket olvastam, meg végeztem a bennük lévő gyakorlatokat. Ijesztő, de működik. Elmentünk a csodálatos Tihanyba és 2 gondolat jutott eszembe. Az egyik, hogy ez annyira gyönyörű, muszáj megmutatnom majd a gyerekeimnek. A másik, hogy vágyakozva figyeltem a vitorlásokat, és azt gondoltam, ezt az érzést én is át akarom élni. 1 óra múlva hívtak a rokonaim, hogy most indulnak ki a Balcsira egy jachttal, van-e kedvünk velük menni. És 1 óra múlva már ott uzsonnáztam egy csodás hajón a Balaton közepén. És hosszú idő óta először éreztem, hogy élek. Olyan boldog voltam, hogy azt hittem, szét szakadok. Persze a babámra most sem tudtam nem gondolni, de most valahogy másképp, és ez sokkal jobb volt.
Ez a pozitív gondolatosdi működik, hogy a fene enné meg. Szépen sorjában teljesülnek a vágyaim. És ez igazi jó érzés. Nagyon boldog vagyok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi!

Hányra mész ma?

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Tök jó, hogy jól érzed magad!

13-ra, de biztos sokat kll várni, mert még most is csak 1 doki van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


VICKY
Gondolhatod nekünk most kezdené vödörszámra hordani após, mert van szőlője.
Legfeljebb idén több pálinkát tud csinálni mert nem kell hozzánk ezentúl hoznia. Rajtam kívül eleve nem igen ette senki.
A páromnak meg a gyereknek kéne cukrosnak lennie már csak a hús terén mert húst-hússal esznek abban meg nem sok a ch.
Nekem még a felvágottaktól is herótom van.

BUMI
Drukkolok a cisztakukucshoz hogy mielőbb kezdhessetek.

BIKFY
Nem magam miatt szomorkodom hanem hogy ez a dolog azért egy kicsit veszélyes a babára nézve. A macera is kiakaszt mondjuk egy kicsit meg hogy nem ehetek tonnaszám gyümölcsöt, hisz eddig szinte azon éltem, nem is híztam még semmit a terhesség alatt pedig most léptem be a 3. trimeszterbe.
Láttam már ezt-azt, de majd igyekszem mindent betartani az orvosok utasítása szerint, hogy minden rendben legyen.

Örülök hogy jól éreztétek magatokat!
Jó olvasni a soraidat.
Most a 4 napban párom nem dolgozik. Szeretnék én is kettesben lenni vele legalább egy napot, hisz tavaly tavasszal voltunk utoljára kettesben. De persze a gyerek már szerdán jönni akar természetesen vasárnap estig. Nem is értem minek hisz itt nálunk még egy csak egy nyomi tüzijáték sem lesz, náluk a balcsin meg több helyen is. Majd kiharcolom hogy a csütörtök csak a miénk legyen és lehet hogy meglátogatjuk Suskát és Olcsát a Balaton másik felén. Szombaton meg nagy családi banzáj lesz anyuéknál.
A múlt heti depim után jól fog esni egy kis figyelem.

dita75
 
 


Sziasztok!!

Dy nekem is tetszik a tapéta jól néz ki.
Bikfy hajrá laptető mindjárt küldöm az Ákos elérhetőségét.
Én ma megyek hozzá megyek uhra meg vizsgálat és megbeszéljük mi lesz a cukorral.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!!

Dy nekem is tetszik a tapéta jól néz ki.
Bikfy hajrá laptető mindjárt küldöm az Ákos elérhetőségét.
Én ma megyek hozzá megyek uhra meg vizsgálat és megbeszéljük mi lesz a cukorral.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok!

köszi csajok a dícséreteket!

Vicky
a barackkal azért vigyázz,mert tud ám olyan görcsöket produkálni... képzeld el,én is imádtam,de most terhesség alatt össz vissz 2 ettem,mert mind a 2* begörcsöltem tőle... :shock: szóval csak óvatosan barackozzatok! :wink:

Bikfy
tök jó,hogy itt vagy! és milyen életvidám,és energikus! :lol: ezt már szeretem! öröm olvasni a soraidat!
sok sikert a dokihoz!

Bumi
drukk,hogy minden rendben legyen!

Dita
hajrá csütörtök! :lol: Lökd ki azt a kölköt legalább 1 napra!!!! :wink:

Vius
ha megjöttél a dokitól,jelentkezz,hogy mi újság! remélem,hogy ma végre te is megtudod a babó nemét! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ciszta még megvan, köv ciklus fogamzásgátlós.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bikfy!
Laptetű! NAgyon jó előjel!

Bumi!
Nagyon sajnálom azt a fránya cisztát! HOgy viseled lelkileg?
Ahogy Dituli mondaná: " A ciszta mongyon le!" - vagy valami ilyesmire emlékszem! Tényleg eltűnhetne! És a ciszta helyett egy kis babácskát növeszthettnél!

Twist!
Mi lett a mai vérvételed eredménye? Szurkoltam nagyon !

Ma nagyon sok melóm van, volt. Épp hogy csak végigolvastalak benneteket. Este még jövök, hosszabban! Mindenkinek puszi

rodina74
 
 


Bumi
sajnálom a cisztát! :( a fogigátlós ciklus az most meg mire jó? azon kívül persze,hogy ne légy spontán babás....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


BUMI
A franc egye meg már ezt a kurv@ cisztát már bocsánat, most már nagyon haragszom rá! Miért nem tud elkotródni már?????
Én már meghülyültem volna a helyedben, csodállak hogy te ilyen erős vagy! Drukkolok hogy a fogigátlóval már végre minden oké legyen.
Kitartás és áramoljon benned a + csííííííííííííííí!!!! +++++++++++++

DY
Ma este elővezetem a tervemet. Remélem nem találok süket fülekre.
Úgy gondoltam hogy csüt-ön csinálunk apával valamit kettesben, amellett hogy elhozzuk a gyerekbútort. Péntek reggel meg útrakelünk Suskáékhoz a Balcsira, útközben felvesszük a kölköt és komppal megyünk át a túloldalra mert mi az északi résznél lakunk nekik meg a déli részen van nyaralójuk. Remélem belemegy a párom mert ha nem akkor már holnap a védőnő után utazom fel anyuékhoz és nem tudom mikor fogok hazajönni. Legfeljebb ha könyörög. Most már zsarolni fogom ha másképp nem megy! :)

Majd viszek fényképezőt Suskáékhoz és ha megjöttünk akkor teszek fel képeket Olcsáról, meg gondolom Suska is csinál képet ahogy dögönyözöm a kis vasgyúrót! :)

VIUS
Nagyon kiváncsi vagyok már hogy neked is fiad lesz-e vagy mégsem???????? Dusán vagy Darinka????? Gyere azonnal ha megtudod!

dita75
 
 


Dita
akkor sok sikert a terved sikerességéhez!!!!!!!! :wink: +++++++++++++++++

Vius
na,mit mondott a doki????????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
A terv dugába, párom még be sem lépett már csörgött a telefonja és osztotta az észt a kölök anyja. Nagy kísértés kellett hozzá hogy ne vegyem ki a telefont a kezéből és küldjem el a jó édes anyukájába.
Nem tudom mit képzel magáról, tök stresszben van a párom hogy mindenhonnan csak okoskodnak és teljesen tönkreteszik a kapcsolatunkat. Mindenki csak saját magát nézi hogy neki mi a jó és mi meg le vagyunk folyton szarva. Olyan idegesek vagyunk most mind a ketten hogy komolyan azon vagyok hogy holnap felhívom és nagyon összeveszek vele. Undorító már amit csinálnak! Anyósomék is csak kavarni tudnak, meg okoskodni de egész nyáron egyszer vitték el a kölköt most vasárnap.
Sztem nekik köszönhetem a fasza kis terhességi cukromat is és ki tudja mi jöhet még, koraszülés, elmegy a tejem, stb???? Mind amiatt hogy ekkora faszkalap családba kerültem????? Hát akkor inkább jobbra el!

dita75
 
 


Dita
csak nyugi! megértem,és átérzem a problémádat! De sajna ezen csak a párod tudna változtatni,ha a sarkára állna végre,és nem hagyná,hogy még mindig a volt a felesége dirigáljon neki! én a helyedben tuti,hogy kiosztanám azt a nőt.... :shock:
nagyon vigyázz magatokra,és próbálj meg légyszi megnyugodni! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok megjöttem.

Hát ma sem lettem, sokkal okosabb a dokkerem elfelejtette az uht igy majd csaj jövöhéten kedden néz meg mikor megyek diatetikushoz.
Holnap elmegyek a terhesgondozóba és megpróbálom itt kiharcolni az uht.ugy is van it nálunk 26 hetes Pécsett meg nincs.Már hívtam a védőnöt hogy nekem hogy lehetséges ez de azt mondta hogy megoldható dolog .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nagyon nem akarja a jó isten hogy tudjam mi lesz.

Bumi sajnálom a cisztát.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy, igazából a MagneB6-ról a védőnőt kérdeztem csak meg, ő azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem. Én az Extraból szedek napi 3-4-et, amennyi rá van írva. Nem többet azért. A magnézium citrát is keményedés ellen van? De gyönyörű kerek, feszes pocid van!!!! Nagyon szépséges! És szép a tapéta és a bordűr csík is Nálunk sárga lesz a fal, még akartam Macis bordűrcsíkot rá, de aztán mégsem vettem meg, nem tetszett. majd lehet, hogy én festek a falra

Rodina: Hát nekem egy-két hét kellett, hogy elintézzem a vizsgálatokat. De Buminak látod, nem kellett az altatásról papírt hoznia. Nekem itt Pesten kellett. Ez ezek szerint változó. A vérvételem lezajlott rendben, elég sok regisztráció volt, meg telefon a laborba, hogy mikor lesz kész stb. Minden leletemet elvittem, bediktáltam. Most résen voltam, elmondtam az ikreknek induló terhességet, az IR-t, mindent. És jövő héten pénteken lesz csak eredmény sajnos. Másnap megyek a genetikushoz értékelésre, remélem, hogy utána fellélegezhetek

Ditus, nagyon szép a kisfiad kívülről!:)) Azaz gyönyörű nagy a pocid Szép formás! Sajnálom, hogy a párod régi családja felhúzta őt is, téged is. Ne foglalkozz velük, legalábbis minél kevesebbet. Ügyes vagy, hogy nem tépted ki a párod kezéből a telefont.

Vicky, te is felteszel pocakfotót? És tudod már, hogy kisfiú vagy kislány lapul odabenn?

Bumi, nemár, hogy megint ciszta! Na, majd ha egyszer eltakarodik, akkor tuti meglesz a sikeres lombik, csak tarts ki még egy kicsit!

Bikfy, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, egészen más a hangulatod, teljesen kipihentnek és boldognak tűnsz, de jóóóóóó! Máskor is be fogunk utalni titeket nyaralni!:) És nagy gratula a laptetőhöz!

Vius, mi volt a mai megbeszélésen a dokinál? Ja most olvasom, hogy elfelejtette az UHU-t, jaj de kár!



Na, én is teszek fel jubileumi fotót.


Kép
Vendég
 


Twist
igen a magnézium citrát is a keményedés ellen van,vagyis nekem sokszor görcsölt a hasam,és arra írta a doki. amúgy ez erősebb,mint a magne b6,és tiszta magnézium...
szép pocak! :wink:
köszi a dicséretet!

Vius
sajnálom,hogy a dokid elfeljtett megnézni uh-n! :( de drukk a jövő héthez!!!! :wink:
pocakfotó?

Vicky
te is dobhatnál egy pocakfotót!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


twist: Még nem tudjuk a nemét, remélem 25-én valamit már tud mondani a doki.

Közkívánatra ide is teszek fel pocakfotót.

Kép



vicky79
 
 


Vicky, köszönjük a szép fotót! Te is szépen kerekedsz, szuper!:) Nagyon csini vagy!
Már nincs vörös hajad? Ugye, jól emlékszem, hogy volt?
Ez a lakásotok? Nagyon jól néz ki az a tégla burkolat, mindig is szerettem volna olyat, nagyon király!
Vendég
 


Szasztok!

Szépek a pocik!

TWIST
neked a félidőhöz képest nem is olyan nagy a pocakod, nekem ilyenkor már bazi nagy volt. :roll: Persze én kirívó eset vagyok, nagyon csinálja bent a helyet Miló. Lehet hogy akkora hasam lesz mint Évinek az ikrekkel! :shock: :shock: :shock:

Hát ami azt illeti ma lehet hogy munka után felhívom a csajt és amilyen állapotban mostanában vagyok tutira összeveszek vele.
Amúgy ha valakit érdekel hogy miért baszogatta páromat elolvashatja a másikban, sztem vérlázító már amit csinál hogy abszolút se ő de mi sem nevelhetjük a gyereket. Úgy látszik neki az az elve hogy a gyerek éljen szabadon úgy ahogy ő akar.
Hát már ne is haragudjon de amíg az én házamban van és én ganézok utána naphosszat meg költöm rá a pénzem addig azt hiszem ha a feje tetetére áll akkor is bele fogok szólni hogy ha nem úgy csinál valamit ahogy én elvárom. Mégiscsak egy gyerek könyörgöm. Ha meg nem tetszik a rendszer akkor nem kell idejönni, ennyi az egész, nem????

dita75
 
 


Dita
hát, tökre megértelek!a párod exe nem semmi egy nő lehet.... :roll:
elolvastam amit a másikba is írtál,és egyszerűen felakadt a szemem. Tök fura,hogy vannak még hülye emberek. remélem,hogy minél hamarabb rendeződnek a dolgok,és sikerül megnyugodnod!
most akkor jön hétvégén a gyerek vagy nem?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hali

Vicky szép pocak!!!

Dita te vagy kirivó eset mit szóljak én???

Engem mindig mérnek az utcán a Balcsin is ugy néztek mint borjú az új kapura én meg persze nem álltam szó nélkül és megkérdeztem mi van kismama vagyok igen nagy a hasam és ha meg szültem majd lemegy.ne félj mindjárt nem néztek rám többet. söt még köszöntek is.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


twist: Vöröses volt, de most nem festem. Most sötétbarna. A tégla mintás tapéta nekem is nagyon tetszett, még az előző lakók csinálták. Ez az előszobánk és egyben az étkezőnk. Teszek fel egy linket, amin még több képet találsz a kéróról. Most egy kicsit már másképp néz ki. A nappaliban egy fekete bőr sarokülő van, ez az ágy meg a biciklik helyén a gyerekszobában. Az lesz majd az ő birodalma, addigra odaadom az ágyat.

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... ure/Otthon



vicky79
 
 


VIUS
Hadd lássuk mi is azt a pocakot! :)

DY
Jönni fog holnap de akkor mondtam a páromnak hogy szombaton a buli után kanyarodjunk arrafelé hogy le adjuk otthon és akkor a vasárnap csak a miénk. Annyit mondott hogy majd még megbeszéljük. Én szombaton még anyuéknál rá kérdezek hogy akkor mi a stájsz és ha nem akkor haza sem fogok jönni.

Bocsi hogy mindig ezzel fárasztalak titeket de gyakorlatilag amióta nem dolgozom és itthon vagyok a négy fal között nem igen történik semmi csak a terhesség a témám és ez az örökös hercehurca.

Bízom benn hogy novembertől már elveszi a boldogság az eszemet annyira hogy semmi más nem érdekel majd Milón kívül és sikerül mindent leráznom magamról mint kutyának a vizet a bundájáról.
Hát majd meglátjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.19 09:39-kor.

dita75
 
 


dita: Akkor szombaton mikor találkozunk? Szerintem a c und a előtt kéne összefutni, úgyis oda mentek. 10 körül?



vicky79
 
 


VICKY
Este megírom hogy hány óra körül érünk oda de sztem is olyan 10 körül lenne jó ha nektek is! Még megbeszélem párommal meg anyuval is hogy egyáltalán hányra menjünk hozzájuk és eszerint válaszolok pontosan.

dita75
 
 


Halihó!

Vicky!
Te Békáson laksz? Ha igen, akkor te is kiszedetted a gardróbszekrényt, látom! Nagyon szép a pocakfotó!

Twist!
Meglátod minden rendben lesz! Ne izgulj! Vigyázz magadra, és kíméld magad a hétvégén!!!

Bikfy!
Nagyon örülök, hogy szuper volt a nyaralás! Szerintem a lelkednek is nagyon jót tett! Örülök, hogy lelkileg rendben vagy! Tényleg nagyon jó olvasni, hogy milyen vidám és felszabadult vagy!

Dy!
NAgyon szép a tapéta és nagyon jó hozzá a bordűr is! Igazi csajos kis szobája lesz Grétának! Nagyon jó izlésed van! MAjd kérünk képeket!

Ditta!
NAgyon sajnálom, hogy mindig van ami idegesít. Rossz lehet, hogy nem tudod a terhességedet igazán kiélvezni, mert mindig történik valami, ami miatt bosszankodsz és idegeskedsz! Bár még a másik topikban írtakat nem olvastam, de kérlek, hogy pihizz skoaté s kíméld magad! Ne foglalkozz senkivel, csak magaddal és Milóval!
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, hisz nem én idegeskedek nap, mint nap, de légyszi vigyázz magadra!


Vius!
Sajnálom, hogy tegnap nem sikerül meglesni a picurt, de hátha ma!
Várjuk a nagy híreket és: Pocak fotót akarunk!

Tényleg! Timejkáról tud valaki valamit? Nem jelentkezett senkinél priviben? Jó lenne tudni, mi van vele!

Na, én tegnap szereztem papírt teljes vérvételre, vizeletre, sőt pajzsmirigy vizsgálatra. Mondtam a dokinak, hogy szeretnék beutalót a diabetólógiára, hogy ott csináljanak IR vizsgálatot, de csak terheléses cukorra adott. Azt mondta, hogy ugyanaz! Tényleg? Én nem így tudtam, bár én semmit nem tudok még erről a témáról! A vizsgálatok viszont csak szeptember 7-én lesznek, mert a laboros pont most megy szabira, és nem lesz helyettese!
Twist! A HIV-t és a hepatitiszt megcsinálta a KAáli? Vagy azt is önállóan kellett intézni?
Szóval most ezekkel voltam elfoglalva, és nagyon gondolkodom, hogy bejelntkezek Fülöp doktorhoz is.
Ja, gynevacot is felírattam, csak pont most nem lehet kapni, mert most van a következő adag gyártásban! Jó, mi? Pedig szerintem jót tett volna. Most is iszogatom szorgalmasan a málnalevél teát, hátha összejön egy spontán baba! :roll:

rodina74
 
 


sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, de Bence tegnap délután belázasodott, szegény ma már talán egy kicsit jobban van, de még magas láza van. Valamikor jön a doki, remélem semmi komoly és hamar elmúlik...

kicsit visszaolvastam, de ne haragudjatok, elég szita az agyam..

Bikfy,
hát, nekem minden hónapban nyaralni kellene menned, szuper, hogy így feltőltődtél!!!!!!!!!!!!!! Remélem sorra válnak valóra az álmaid!!!
Mikor is mész a dokihoz???

Bumi,
iszonyatosan sajnálom a cisztát!!!!! A fogigátló minek kell? Az elmúlasztja???
Minden elismerésem a tied, ennyi év után, így bírni lelkileg!!!!! Vagy csak nem mutatod??? Tiszta szívemből kívánom, hogy most már csak egy hónap válasszon el a kis csöppségetektől!!!

Rodina,
megértem, hogy kivagy, bár remélem azóta már jobb egy kicsit!!!! Én is tiszta depi voltam, tegnap óta talán jobb, de nagyon kegyetlenül meg tud viselni...
jártok vizsgálatokra? intézed a dolgokat? viszed már másodikán magaddal a papírokat. Akkor még ciklus végén leszel, igaz?

Babicsek,
ti most inszemezni fogtok, igaz? drukkolok nagyon, úgy tűnik eddig minden oké, igaz??

Dita,
nagyon kiakasztó, amit az a nő művel. Én a helyedben felhívnám és higgadtan megpróbálnám elmagyarázni neki a helyzetet, érvelve, hogy ő is volt terhes, tudja hogy ez mivel jár, stb, stb. Remélem azért jó hétvégétek lesz. A cukor meg tényleg olyan, amit Bikfy írt!!! CSak minőségi cuccok jönnek ezután és olyan egészséges leszel, mint a makk!!!!

Vikcy.
szép a pocakod és a lakás is!!!! Gyönyörűen kerekedsz!!!! Olvastam a körülmetélést... jajj, szegényke, egyikőtöknek sem lehet könnyű!!!!! Bencunak szerencsére minden rendben van a kukacával, már vissza is megy a bőr :P

Twist,
nekem nagyon tetszik a pocid!!! lesz ez még akkora, hogy majd alig bírsz mozogni tőle. S elvileg a 20. hét után indul meg a növés.. meddig is dolgozol?? bírod ezt a meleget???

Vius,
tőled is kérünk pocakfotót, had lássuk azokat a méreteket!!!! Jól vagy egyébként???

DY,
tiétek a bordür igaz?? (bocsi, szita az agyam...). Nagyon nagyon testzsik, lehet, hogy ha kislányunk lesz, akkor lopom az ötletet!!!! nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi a többiektől, másra nem emlékeszem :shock:

mi most stimu nélküli inszemet csinálunk. Semmi gyogyesz, csak maga az inszem, a romatnika kedvéért. A dokim nincs, így RL fogja csinálni, kíváncsi leszek a különbségre. Az éd dokim annyira óvatos hogy semmit sem érzek.
Tegnap voltam uhun, 7. napon, a jobb oldalon van egy 17-es tüsző, az endometrium meg 6,1-es. pénteken megyek legközelebb uhura, akkor beszéljük meg a dokival, hogy mikor és hogyan legyen.
nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hogy legyen stimu vagy nem , de örülök, hogy így döntöttünk, mert nagyon jól érzem magam, hogy most a szervezetem dolgozik és nem a gyógyszer. Aztán meglátjuk, mit hoz ez a hónap... :shock:
Vendég
 


Ja, azt elfelejetettem kérdezni, hogy az IR az micsoda????
Vendég
 


Sajna nem jártam sikerrel majd jövöhéten kedden pécsett szerdán meg itthon néznek meg gondolkoztam hogy a szerdait lemondom de nem mert lehet kedden nem mutizza magát csak szerdán.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

csak gyors bekukk.

Szépek a pocik, én is akarok!

Nati!
Mi már túl estünk a holtponton, így már viszonylag jól viseljük a kudarcokat.

Rodina!
HIV hepatitis, csak az ANTSZ csinálja. Ha a házidokid ad beutalót, akkor ingyen, ha nem , akkor vagy egy tizes kettőtöknek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


NATI
IR= Inzulin Rezisztencia. Némelyik meddőségi központban már beletartozik a kötelező vizsgálatok közé mert ha nincs kezelve a történet akkor szinte lehetetlen teherbe esni mellette.
Nekem egyszer csinálta a Bata a többi mind a Rubliczky.
Volt hogy nem akarta az igazságot a méhszájam és nem volt a legkellemesebb a dolog de ez nem az ő hibája volt. A Mariann is nyomta a hasamat tiszta erőből, én meg már csillagokat láttam, de amúgy nem lesz majd különbség sztem hidd el. Hátha bejön a dokicsere. Nálam a BMC-ben bejött. Ott az orvosok egymás között is állítják hogy az akinek nem a saját dokija csinálja a beavatkozást szinte kizárt hogy ne jöjjön össze a dolog. Nálam és még egy csomó ismimnél úgy is lett! :)

RODINA
A Kaáli protokolljában még nincs benne ez a vizsgálat?
Amúgy elvileg ugyanaz maga a vizsgálat mert pl. a BMC-ben is úgy van hogy vinni kell a glükózt meg ha akarsz akkor citromot és 3x van vérvétel. Ugyanezt csinálják a terhesség 24. hetében mint most nálam is ahol kiderült a bibi.

Megjöttem a védőnőtől. Egy kis végzős csajszi én voltam a 2. páciense mert előttem volt egy nő! Aranyos, mondta hogy majd meglátogat itthon. Szívhangot is próbáltunk nézni de mondta hogy nem erőssége úgyhogy nem bizti hogy sikerülni fog.
Hát nem nagyon jött össze, de rugdalózott a kis pöcsi közben is úgyhogy biztos minden oké. Jövő héten befurakodok a terhesgondozóba mert utána meg szabira megy megint a dokim és kisírok egy uhu-t. Megmondom hogy aggódom a cukor miatt ezért szeretném ha nem a protokoll szerint lenne uhu, hanem amikor ott vagyok akkor szánjon legalább egy-két percet rá! Meddig tart???

dita75
 
 


Sziasztok!

Én a múlt héten voltam vérvételen és nekem is volt cukorterhelléses vizsgálat, de nekem csak éhgyomri, meg 120 perces volt. Úgy volt, hogy először le kellet adni pisit, amit ott kellett produkálni, aztán levették az éhgyomri vért, valamit gyorsan néztek a pisiben, aztán mondták hogy megihatom a cukros löttyöt (3 dl) Ki lehet bírni, mondjuk az alja már elég tömény volt. De mondták, hogy vihettem volna citromot, vagy citromlevet, mert úgy azért jobban lecsúszott volna. Aztán két óra ücsörgés, mert mondták ne nagyon mászkáljak, mert azzal is égeti el a szervezetem a cukrot és akkor nem lesz pontos az eredmény.

Ma mentem az eredményekért és képzeljétek azt mondták, hogy minden jó, a hormonok is. Csináltak egy hüvelyi UH-ot és láttak egy 13 mm-es tüszőcskét. Pénteken megint megyek a Kaáliba, megint megnézik és ha szépen nő, akkor elméletileg hétvégén lesz tüszőrepedés és mondta a doki, hogy mehet a nagy hajrá. :) Aztán hétfőn megint megyek UH-ra és lehet hogy akkor már csak azt tudják megmondani, hogy tényleg meg volt e a tüszőrepedés.

tnati: a 7. napon a 17 mm az nagyon szuper. Mi is gyógyi nélkül csináljuk ezt a hónapot de ha nem sikerül szeptemberben inszemi. Szorítok nektek!

Kép
babicsek
 
 


Bumi,
hát, nagyon erősek vagytok!!!!! Én azt hiszem nem tudnám túltenni magam rajta... 4,5 év nagyon hosszú idő.. remélem most már hamarosan összejön!!!!!

Babicsek,
ezek szerint kapsz tüszőrepit? Szuper, hogy minden eredményed jó!!!! Drukk, hogy összejöjjön!!! Most hányadik napon vagy?

Köszi lányok az IR-t. időközben meg is néztem a neten. ilyenen voltam, brrrrrrrrrr, terhesen borzalmas volt!!!!!!!!!! de szerencsére minden rendben volt.

Dita,
ez a lány lesz a védődőd??? hááát, ha most végez lehet, hogy te többet tudsz nála. nem vagyok előítéletes, csak épp mi is most kaptunk egy ilyet és hát eddig inkább csak okoskodott mintsem segített volna...

Vius,
nem értem én ezt, hogy neked sose jön össze az uhu... pocakfotót kérünk!!!!!!!4

Rodina,
de jó, nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél!!!!
Vendég
 


Ditus!
Akkor ugyanaz, mint a terheléses cukor vizsgálat! de jó! Akkor ezen túl leszek majd 7-én! Remélem minden oké lesz! Kösz az ötletet, hogy vigyek citromot! Kaáliba nekem nem csináltak ilyen vizsgálatot. Szerintem nincs is, bár ezt biztosan nem tudom. Nekem is vinni kell a glükózt. Nagyon várom már!
Sikerült úgy intézni, hogy a vasárnap csak kettőtöké?
Remélem igen, a párod is beláthatná, hogy szükségetek van egy kis együttlétre! Főleg a kismamiknak még jobban esik a kényeztetés!

Nati!
Szióka! Jó hallani rólad! Jó volt a nyaralás? Mi történt Bencussal? Mitől lett beteg? Ezek szerint nem csíkozódtál be! Nagyon sajnálom. Igen, elhiszem, hogy átérzed, amit érzek. Ilyen az élet, de azt hiszem már kezdek rendeződni. Nagyon örülök a szép kis tüsződnek, csak így tovább! Jó, hogy nálatok ilyen gyorsan mennek az inszemek. Lassan megint számolhatsz vissza a tesztelésig! Nagyon fogok szurkolni! Hajrá! Babásodást kívánok!

Egyébként 7-én megyek teljes vér, vizelet, és IR vizsgálatra (Ditus jól leírta) és még megnézik a pajzsmirigyet is (szintén vérből). Addigra megcsináltatom a HIv-t és a Hepatitiszt is. A párom a jövő héten itthon van, így neki is lesz ideje megcsináltatnia.

Ditus!
Sajnálom, hogy nem hallottál szívhangot, de biztos minden okés, ha ilyen kis mozgékony a picur. Már most törheted a fejed, hogy azt a sok energiáját, hogyan fogod majd lekötni! Azt hiszem te is gyorsan leadod majd azt a keveset, ami rajtad marad szülés után, mert majd rohangálhatsz Miló után! :wink:

BAbicsek!
Akkor most nálatok spontán hónap van? Én azt hittem inszemeztek! Neked is szépen nő a tüsződ, csak így tovább! Megy neked is nagyon a drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi!
Kösz a tájékoztatást! Biztos írtad már, de a sok info teljesen összekavarodik bennem. Te hogy vagy lelkileg? Hogy veszed az akadályokat?

rodina74
 
 


NATI
Hát majd meglátjuk legfeljebb nem mindig nyitok ajtót! :wink: :lol:

Én 7 évig vártam Bogyóra, senkinek nem kívánom!
Bár igazából orvosokhoz 3 évig jártam, azelőtt biztam a csodában, hisz előtte egyszer már voltam terhes spontán.

RODINA
Rajtam semmi nem fog maradni a szülés után mivel most már lassan a 27. hétnél tartok és még egy deka sem került rám pedig eddig még csak nem is diétáztam. A diéta miatt meg még fogyni is fogok. A védőnő meg Suska szerint még az is elképzelhető hogy szülés után 7-essel fog kezdődni a mérlegen a számjegy a mostani 9-es helyett.

A vasárnapra azt mondta apa hogy majd megbeszéljük. Én anyuéknál rákérdezek szombat du. hogy akkor visszük-e haza a gyereket és ha nem akkor haza se jövök ott maradok anyuéknál.
Amúgy meg be fogom paráztatni a páromat mert a védőnő szerint a magas vérnyomásom és a cukor már nem gyengén sok egyszerre (ezt mondjuk én is tudtam) és sürgősen meg kell szűntetni a stressz forrását, ha jót akarok magunknak.
úgyhogy nem fogom sokáig halogatni a családi kupaktanácsot.
jövő héten megyek dokihoz is állítólag ő sem fog az eredményeimért megdícsérni sőt még jobban megkapom tőle mint a kis kezdő védőnőtől az ukászt. Páromat megkérem, hogy ne várja meg míg valami baj történik velünk mert akkor gyilkolni fogok és vele kezdem utána meg az execskével és a kis drágalátos fiával.

Drukkolok a vizsgálatokhoz hogy minden okés legyen! +++++++

dita75
 
 


Rodina,
szerintem nálatok is lehetne spontán inszem. Nekem a dokim a stimut is megcsinálta volna, csak igaza van, hogy a petefészkeknek pihenni kell. Bár Bencénél 7 egymást követő ciklus volt clostilozva...
Egyébként úgy érzem, hogy rámenősnek kell lenni. Ha Linácska nem írja, hogy nekik volt ilyen, eszembe se jut rákérdezni, hogy így lehet-e?? S mivel rákérdeztem, a doki mondta, hogy lehet így is. Sőt, most azt is megkérdeztem, hogy egy ciklusban lehet két inszem is, egymást követő napokon és mivel egy ciklus egy inszemnek számít. Szóval jó, ha már csak kész tények elé kell a dokit állítani. Sajnos akármennyire is jó, ezer betege van, a sok lehetőséget eszébe sem jut felajánlani.

a kaáliba 2-án mész? az már hamarosan itt is van!!!


Dita,
azt nem is tudtam, hogy magas a vérnyomásod!!!! Hű ha, vigyázz ám tényleg magadra, mert az valóban nem játék!!! Pláne a cukor mellett!!!
hát, remélem bejön RL, pláne, hogy szerintem még nem is tud róla... :shock: :oops: de akkor nálatok ezek szerint nem jött be BB... S kiderült, hogy mi volt a gond az inszemekkel??? az első lombik sikerült, igaz?

Bencusnak hólyagos mandulagyulladása van :cry: :cry: ma öttől hatig csak sírt szegény. annyira sajnáltam. aztán jött a doki, írt fel kúpot, meg ha nem megy le a láza, akkor holnaptól antibio. este tpáit sem evett, nem tudom mikor kel így :shock: . annyira kis védtelenek, olyan rossz!!!!
Vendég
 


NATI
A lombik előtt műtött a RL a BMC-s dokim kérésére és ott derült ki hogy el van záródva mindkét petevezetékem.
Pedig előte egy évvel tökéletesen átjárható volt, csak a férjem benyelt egy bacit és valszeg az emiatt keletkezett gyulladás bekavart nálam, és elzárta. :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt!

tnati: De jó hogy írtad hogy egy ciklus alatt 2 inszem is egynek számít! Ezt nem is tudtam. :shock:
Bencének jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánok!

dita: 7 évig??? Te nagyon türelmes voltál. Tényleg nagyon vigyázz akkor kis bogyócskádra! Jó korán keltél! :D

rodina: Igen spontán hónap. Szeptemberben lesz az inszemi, ha addig így nem sikerül. Azért akkor, mert a doki kivácsi volt most a véreredményeimre és azt a ciklus 2-3-4. napja közül valamelyiken kell megcsináltatni. A szurizást meg azt hiszem a 2. naptól kell. Tehát ha szuriztam volna magam, nem olyan lett volna az eredmény. (legalábbis szerintem) Nekünk nem kellett HIv vizsgálat még eddig. Nekem itt a glükózt sem kellett vinni, hanem a kezembe nyomták, hogy igyam meg. Ja mondjuk volt vagy 2 olyan vizsgálat is, amit teszt hiányában nem tudnak megcsinálni, mint pl, a tesztoszteron.

vius: Ne hagyd megad, figyelmeztesd őket az UH-ra. Szerintem némelyik doki elfelejti, annyi felé jár az eszük szerintem.

Kép
babicsek
 
 


Csak gyors bekukkantás, mert babaszoba építés kezdődik nálunk.
Vicky, összzejött a randi Ditulival?
Nagyon szép a lakásotok, kellemes, csini:)

A pocim akármekkora is, a baba szép nagyot nőtt benne:-) És az a lényeg.
Vendég
 


Tnati,
még hogy volt ilyen inszemem??? Az volt a sikeres :lol:
Mivel nekem stimura mindig nagyon sok petém ért, lehet, hogy a minőség rovására ment. Mikor meg csak én megérleltem azt az egyet, és belőtték a katonákat az össze is jött, és most ott szuszog a kiságyában :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
igen, igen, emlékszem :P :lol: és gyönyörű kis bébid szuszog ott melletted, egy ilyen én is bevállalnék :lol: :lol:
azt hogy lőtte be a doki, hogy mikor legyen az inszem??? csak a méret alapján???
Vendég
 


Tnati,
igen, nézte a tüszőt, és mondta, hogy legyen hétfőn, az volt a 17. nap. Aztán nézte aznap reggel, de még nem volt megrepedve. Azért megcsinálta. Ismételni nem tudtuk, mert kedden Lilit vittük a Heim Pálba. De azért ezek szerint összejött a randi. Tüszőrepit sem kaptam, mert egyszer cisztám lett tőle, nem repesztette meg a tüszőt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
köszi az infót, kíváncsi vagyok, nálam hogy lesz. Reggel megyek és utána hívom a számomra idegen orvost, mert az enyém nyaral...
jó pihenést és kevés kelést éjszaka!!!!
Vendég
 


Dita,
de fura ez az elzáródás... egy év alatt így össze tud nőni??? És tudtál a fertőzésről? A lombik előtt közvetlenül kell lapar?

Twist,
ne aggódj a pocid mérete miatt, nem vagyunk egyformák!!! És még lesz majd akkora hgy ihajj!!!! A lényeg, hogy a baba szép és egészséges odabenn :lol: :lol:
kérünk majd képeket a szobáról!!!!!! Izgis időszak!!!!

Babicsek,
gyere majd az infóval, hogy áll a tüszőcskéd!!!
Vendég
 


Úgy látom még mindenki alszik vag yélvezi a hosszú ünnepet :lol:

Bence éjszaka óránként kelt, legutóbb hatkor, így én nekikezdtem főzni :shock: .

Rodina, meg aki még a pesti kaáliba jár/ járt, megírnátok, hogy kihez jártok és kit ajnlotok / nem ajánlotok? Az egyik ismerősöm most készül oda, neki gyűjtöm az infót!

Vikcy,
a másikon olvastam a cukros kálváriádat... nagoyn sajnálom, de tényleg próbálj meg nem izgulni, a babának nem ártasz!!!! Most mi a következő lépés??
A baránőmtől tudom, hogy van egy kalóriametnes cukor, amit cukorbetegek is fogyaszthatnak. Stevia. Hallottál már róla?

mennem kell, Bence ismét felkelt.
puszi mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok

Bikfy mi volt a dokinál ????Mit mondott?



Képzeljétek tegnap éreztem één is előszőr úgy drágánkat hogy filmnézés közben egyszer csak bumm megrugta a tenyeremet.Mondtam apának tegye oda a kezét persze olyankor nem kapálozzik de kivárta türelmesen és őt is többször megrugta akkkor élmény volt hogy nem tudja ő sem én sem elfelejteni.Éjjel még sok ilyent rugott tök jó érzés innen kintről éés nem csak én érzem már:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Laptetőm felajánlom mindenkinek aki babásodni szeretne!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: