Új privát üzeneted érkezett!

Adraci :lol: Van egy resz a hazban ahova a ruhakat pakoljuk el. Ami tul meleg mondjuk ilyen idoben, meg ilyesmik. most ott vannak :lol: Olyan szepek voltak h nem lehetett nekik nemet mondani.. Szoltak h vigyel haza :lol: :lol:

Annus,hany centi vagy? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,nekem is kell olyan szoba :lol:
Annus én is mindig így járok!!
Adraci kívánós lettél???Vagy ma benne van az időjárásba??Én is úgy ennék valamit,csak nem tom mit.Kb 1 hete mindennap megettem egy Ananász krémes Tibit,de azt hiszem besokalltam. :roll: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Húúú, nekem is sok minden szól a boltban, de igyekszem ellenállni. Ha a férjem ott van, akkor sikerül is. :lol:

Most a legújabb szerzeményem egy meleg, barna színű, szőrös Next pulcsi az én drágaságomnak. :idea:

Annus és Niki, Szolnokon melyik cukrászdában lehet Kongó tortát kapni :?: küldeném a férjemet meg a rokonokat, csak nem tudom melyikbe (asszem a város szélén van inkább, nagy rózsaszín ház. Marcipán Cukrászda? )

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Anita, az a baj az ilyen helysegekkel h egy ido utan lesz benne minden :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ancsi: én is azon agyalok, hogy talán megpróbálom a szoptatást. :roll: Vagy azt csinálom, hogy egy esti, lefekvés előttit cumisüveggel és éjjel pedig szoptatok. Én is megnéztem régebben, oda is volt írva a tájékoztatóba, hogy NEM megy át az anyatejbe a Lidocain (legalábbis nagyon-nagyon kis mértékben), dehát ugye inkább csináltam azt, amit az orvos (sebész) mondott. Gondolom, ő a maximális biztonságra ment... Na nem tudom, ma megpróbálok fejni és meglássuk, hogy ez mennyire macerás tényleg. És mástól is hallottam már, amit Dóri írt, hogy fogorvosnál volt és mégis szoptatott utána.

Egyébként meg oltáson voltunk mi is. Meg megmérték a súlyát. 6270 g (tegnap Annusnál majdnem 6,5 kiló volt pelusban, evés után, ruhában), 65 cm (akkor hivatalosan is 68-as ruhákat kell ráadni :lol: ). Felirattam a rota receptet, szóval jövő hónapban ugye a kötelező oltás + a Prevenar ismétlője + a rota elsője (még jó, hogy ez nem szúrós).
Tüci 5,5 hós volt, mikor ekkora volt a súlya, mint Csonginak. :shock: Két hónap a difi, nem semmi. Pedig CSongor egyáltalán nem dagifej, igaz, hosszabb is, mint Tücike volt. Tüci 3 hósan még csak 60 cm volt. Érdekesek ezek a tesókülönbségek. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Adraci, en egy csomo pasis rucit is elhoztam :lol: de olyan szepek voltak........ mindenre azt mondtam h majd raadom vmi rozsaszinnel h megis lanynak nezzek!!! de meg kis mellenyeket is hoztam, vilagosbarna sotetbarna :roll: zoldbarna kombos gap kapucnis pulcsi... huuuuu sorolhatnam. meg sarga feher csikos, meg annyi mindent! a legcukibb a zoldfeherbarna csikos :oops: imadom ezeket a szineket.. de a kislanyomon annyira kisfiusak :lol: na majd megoldom :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Vanni: örülök, hogy jobban vagy, szerintem Marcinak semmi baja nincsen - látatlanban. Remélem, jóstehetség vagyok. :wink: Én lehet mennék talira, asszem, TÜci nélkül természetesen.

Bográcsos tali? Hű, de jól hangzik! Minél hamarabb, hogy ne fagyjunk szét! Picikkel meg bizti nem akarunk majd nagyon hüvösebb időben sokat kint lenni, nem? LEgalábbis én paráznék, hogy meg ne fázzunk. Vagy hülyeség?

Én is tegnap pakoltam elő és el egy csomó gyerekruhát. Ki is akadtam, hogy annak ellenére, hogy alig vettünk ruhát TÜcinek, mégis mennyi összegyűlt! És ezek csak a lányosak, a fiúsabbakat (sárga, narancssárga, lila) még CSongira is ráadom. Remélem, a kövi gyerekem lány lesz megint, mert lányra ráadok fiúsat, de fiúra nem lehet rózsaszínt adni. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, ez nagyon komoly! Akkor sztem gyúrjatok egy kisfiúra! :lol:

Tinu, a Rota elsőt meddig kaphatja meg? (hatott a kampány, hogy 5 éves korig a gyerekek 95%-a fertőződik meg :roll: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Anita, a teszveszen vagy a vetarán mindig akad rá vevő, ha jó áron teszed fel!

Vanni, igen, napi 1.6 decit kapunk (ennyi egy aventes pohár). Anyuka kb karácsonyig szeretne szoptatni, addig mi is kapjuk! :lol:

Volt itt a barátnőm, lefotózta a hajam, majd felteszem, de ami a legfontosabb, 10 hetes terhes!!!! :lol: Ha kislány, Iringó lesz! :lol: Az apukája akkor találta ki, amikor meglátta a mi Iringónkat.
Van egy kis bibije, tudjátok mit kellene tennie?
Ő hivatalosan még házas, de nem váltak el. Ergó, a férje nevére kell anyakönyveztetni a babát, de hogy tudják a valódi apa, a jelenlegi élettársa nevére venni? Anno Bochkor Gáborék voltak így, nem tudjátok, hogyan oldották meg?
Vendég
 


Tinu, en is ezt akartam kerdezni,mint Adraci. Meddig lehet? mostmar szeretnem en is :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Petrus, megtaláltam a blogba a választ! Nagyon köszönöm, mindjárt részletesen is elolvasom!

Kép
Kép
tinu
 
 


Bobi, nem ugy van h apasagit irhatnak? vagy ilyen esetben azt nem lehet?!

Netti
Kép
maumau
 
 


Adraci, rám még nem hatott a kampány. Éspedig azért, mert ha jól tudom (Petrus kérlek, ha nem így van szólj!!!!), többféle hasmenéses-hányásos járvány van, van vagy 5 féle, és csak egyik a Rota.

Iringó bal lábszárán apró piros pöttyök vannak. Remélem, hogy csak a meleg miatt.
Vendég
 


Adri, Netti: a másodikat 6 hós koráig kell megkapnia. Én a honlapon úgy olvastam (legalábbis úgy rémlik), hogy a két oltás között 1 hónapnak kell eltelnie, de most a védőnő azt mondta, hogy két hónapnak! :shock: 16ezer valamennyi egy adag ára. :shock: :? Fogalmam sincs, melyik az igaz most, de a lényeg, hogy érdemes beadatni az elsőt a 4 hós oltásnál, hogy ki ne fussunk az időből. Mert már eleve fél hós csúszásban vagyunk a nyári szabadságolás miatt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Rota:na az a reklám...olyan mintha vmi halálos kórt reklámozna...kissé félrevezető,szerintem.....én nem adatom be,mondjuk nincs tesó aki hza tudná hozni a dolgokat az oviból.

Ja én épp majonázes krumplisalit eszek egy is tojással :lol:

Böbi!
jaj volt még vki aki ugyan így járt..és állítólag azt se lehet h a volt/jelenlegi férj lemond róla...de meg kell érdelődni.Jobb lenne ha nem kéne a nevét átiratni,az sok macera....

annus11
 
 


Böbi: persze, hogy többféle vírus van, ami hasmenést, hányást okoz, de ha már egyet kizársz, az is valami, nem? :wink: Ahogy a férjem mondaná: minden csak az esélyekről szól. Ha beadatsz egy oltást, csökken az esélye annak, hogy a gyereked beteg lesz - hogy mennyivel és hogy egyáltalán beteg lenne-e, ha nem kapná meg, azt senki nem tudja. Tücinek még sose volt hasmenős-hányós vírusa pl., nem mondom, hogy az oltás miatt egyáltalán, csak mondom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi, nem valami lemondó nyilatkozatra hajtottat a Bochkorék anno? Azaz a hivatalos férjnek kell lemondania, vagy vmi ilyesmi. A celebmemóriám nem az igazi... :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, én nem egy kórházba kerülős sztorit hallottam már babanetes ismerősök köréből a rota miatt (ezt ugye a kórházba már megmondják, hogy mi miatt volt). Szóval hiába mondja nekem a védőnő, hogy ez ritka, mert azért annyira nem az. Nekem ez a mumusom, hogy nagyon-nagyon nem akarok kórházba kerülni (mármint hogy a gyerek kórházban kössön ki). Szerintem hihetetlen nagy megrázkódtatás mindenkinek és ha már a rotával nem kerülünk, nekem ez megnyugvás.

Kép
Kép
tinu
 
 


Az apasági semmit nem ér ebben az esetben, először mindenképpen a férje nevére fog kerülni, utána kell majd tenni valamit, csak nem tudom, hogy mit. Na, még márciusog kiokoskodjuk! :-)

Tinu, van valami az esélyekben, de ami nem hordoz halálos betegséget (rotába Mo-n még nem halt bele senki, ezt a gyerekorvos mondta), azt én nem szívesen adatom be. PL. a bárányhimlős oltást sem.
Egyelőre nekünk sincs senki, aki oviből, bölcsiből hazahozná, a 3. gyereknél már lehet, hogy fontolóra veszem.
Vendég
 


Hali!
Na, csak az előző oldat tudtam végigolvasni...de hátha lesz még ma időm pótolni az azelőttit is... :roll:

A 2010 topicból én is töröltem a kommentemet a szeretet és béke nevében! :D
Tényleg próbáljuk meg töröltetni az egészet, tök szar lehet, ha valaki pont keresi...és ezt látja....
Anno ha ez lett volna nálam, akkor tutira most nem irogatnék itt....és Lilim egy csomó jó dologból kimaradna, mert ti nem ismertettétek volna meg velem.... :roll:

Na, nagy beszélgetésem anyósommal megvolt.
Absz. pozitívnak érezte, a végkifejletet. ?Megértette, hogy mit magyarázok. A lányát nem minősítettem, nem tisztem, de a többit sikerült átrágni.
Döntés: Egy darabig nincs nagy össznépi tali, aztán ritkán 1-1, amíg a sógornőmnek a babája meg nem születik és rá nem jön, hogy a gyakorlat néha a legjobb ideológiáit is képes átírni. :roll:
Szóval absz. érezte mit próbálok elmagyarázni, remélem hogy komolyan gondolta, amitek mondott...őszíntének tűnt. :)
Na, kis lelkemnek most jobb. :D
Már csak a férjemet kell elővennem, hogy miért is hagyta ezt a megtisztelő feladatot rám...és miért is nem tudja magát a saját családjával megértetni.
Nálunk ilyen elő nem fordulhatna, pedig nagyon makacs apám van pl., de amióta külön élek...19 éves koromtól....azóta nem szól bele a döntéseimbe és elfogadja azokat. Tisztelem és ő is engem. Sztem ez a kulcs!!!! Netti ezt neked is mondom!!!!!!!!!!!!!
Vivd ki a tiszteletet, ha te is megadod, akkor viszont is jár!!!!!!!!!!!

Ja, Netti!
Muti a rucikat!!!! Anyudnak milyen boltja van?

Lemaradtam, de mi ez a fejemelős gyakorlat, meg 1 hónapos státusz dolog??????????????????????????????????

Vanni!
Hogy vagy? Milyenek a napjaid? Van egy kis időd magadra, vagy most a cicigond miatt borult minden?

Na, megyek...Lili felkelt és ordít.....
majd még jövök.

Ja, édik vagytok....azért ezeket a képeket csak nektek merem mutogatni :oops: ....de azért nem vagyok ám akkora sminkőrült....csak látom a különbséget :wink: ....

Kép
mozza
 
 


Ja, a 4 hóssal meg semmiképpen nem adatnám, nekem plusz akkor kapja a 2. prevenárt is.

Gyv lassan felébredhetne, mert sosem lesz függönyöm...
Vendég
 


Nekem egy bajom van ezzel a rotával.Hogy attól h beadatod attól még elkaphatja...akkor nekem nem ér meg 34 ezer Ftot hogy a végén elkapja!Akkor már legyen 100% hogy nem kapja el!!!Főleg ennyi pénzért!Amúgy nagyon remélem itt senki nem kapja el :wink:

Netti!
153 cm vagyok :lol: Kis törpicsek :wink: Lányom még mindig alszik...lehet ez az egész kaja cirkusz amiatt van h átáll lassan a 4 evésre? :shock:

annus11
 
 


Eszter üzent, hogy elindultak Balcsira, már nem tudott jönni, üdvözöl mindenkit!
Álmi megkapta az oltást, és nem fogjátok elhinni: VÉGIGALUDTA!!!! :lol:

Felébredt Gyöngyöm, mentem.
Vendég
 


Mozza, szupi-szupi! Teljesen jó lett az elvi megállapodás; reméljük a gyakorlatban is kivitelezhető lesz!

Azért azt ne felejtsük el, hogy nem csak nagytesó hozhat haza Rotát, hanem a gyerek is benyalhatja a játszótéren vagy akárhol. Hogy elkerüljem ezt az eshetőséget, nekem megér 2x17ezer forintot.

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza!
Tök jó h tisztáztátok a dolgot!!Remélem h nem is lesz gond!!!!
Tudod mi ez a fejemelés!Amikor fekszik a baba háton,és megfogod a kis kezét és felhúzod ülésbe,ti is csináljátok,nem?És én kérdeztem h nem baj e ha én mindig így veszem fel fekvésből,mert nekem Iza már tartja a fejét közben.Ennyi!Erre mondták h nem :lol:

annus11
 
 


Annus, ha ezt beadatod, a Rotát nem kapja el. Mást természetesen elkaphat.

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi: anno Tüci is kapott úgy oltást, hogy háromfélét egyszerre. Sőt, mintha a 15 hóssal együtt is kapott volna valamit (talán kullancs ellenit). Sose volt vele gond. Ahogy írtam, CSongi is most hármat kap majd egy hónap múlva. Meglátjuk, egyelőre a 2 hós után nem lett semmi (ugye, akkor kapta a Prevenar első részét). Most alszik ugyan, de a meningósat kapta most a kötelezővel együtt. Szerencsére már mehet neki a Nurofen, nem kell kúp, ha lesz láz.
Persze, a rota nem halálos, de ebben a magyar eü helyzetben egy "sima" kórházasdi is elég traumatikus. :roll: Főleg, hogy már itt egy idősebb gyerek is, aki szintén hiányolna, ha bent kéne lennem egész nap CSonginál... Na, gondolni sem akarok semmi ilyesmire. :? Bárányhimlőset mi sem fogunk beadatni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Álmi :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Adraci!
Én olyat hallottam h a rotát kapta el!!!Pedig be volt oltva!Na mindegy,védőnőm is mondta h szerinte se érdemes....Ha mg olyan fontos tegyék kötelezővé és ingyenessé!Ennyi :wink: :lol: Egügy miniszternek kéne mennem 8)

annus11
 
 


ANnus: asszem én úgy olvastam, de lehet, hogy már rosszul emlékszem, hogy ha el is kapja a rotát, akkor sokkal, de sokkal kisebb intenzitásúak lesznek a tünetek. NEkem ez a lényeg, hogy ne kerülhessünk kórházba! Ha kis hasmenés, vagy hányás van, az nem nagy cucc, de ha kiszáradás veszélye áll fenn, azért az nem vicces.

Álmi egy csudafej, komolyan! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Almos :lol: :lol: :lol: :lol: HATALMAS :lol: ezt csinalja vki utana :lol: :lol:

Bobi, amikor prevenart kap akkor nem ajanlatos rotat vagy mii? :roll: fogalmam sincs azert kerdem, nekem is jov honapban kapja Boro a 2.-at.
Jo fuggony vasarlast!!

Annus :lol: 153, tok cukii :D en 175 :lol: :lol:

mozza, szerdan lesz angy ruha rendszerezes itthon, akkor majd hozok kepeket :D anyumnak angol-holland!! de van az orszagban tobb uzletuk. azt hiszem vagy 20 korul most :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


na megint én :oops: Nekem is van DMes kuponom pelusra!Kell vkinek???500 meg 400 ftos kedvezmény pamperse,ha kell vkinek szóljatok!!

annus11
 
 


Tinu, en mondtam adokinak h szeretnem a meningosat beadatni, de nem mondta mikor :shock: most igy csak 1et kapott. en tok neme rtem ezt. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Persze persze,a kiszáradásra figyelni kell!!!De ha látod h baj van akkor tudni kell kezelni!És akkor talán elkerülhető a kórház!Na de mondom,itt senki nem kapja el :wink: :lol: :lol:

Netti!
Hát ilyen pindur pandur a család....ezért csodálkozom h Iza hogy lett ekkora :shock:

annus11
 
 


Na, ezt én még nem hallottam, hogy az védőoltás ellenére is elkaphatja :shock: Akkor minek ez? :shock: (egyébként a sógornőm gyógyszerész és azt mondja, hogy azért ne dőljek be minden hülyeségnek :lol:

Emlékeztek, Apor sem Rota miatt volt kórházban, de a játszótéren szerezte

Kép

Kép
adraci
 
 


Netti: a meningósat akármeddig be lehet adni, ne izgulj! :wink: A rota az érdekes, mert az csak 6 hós korig lehet.

Kérdés: hol lehet habtapit venni??? Csongi ezerrel forgolódik, úgyhogy muszáj valamit letenni a földre.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, nevettem a boltmagaspolc-sztorin!

Ha jövő hét Vanninál, akkor utána bográcsoljunk? Ki jönne? Mit főzzünk? Imádok kint főzicskézni!

Álmi beszarás! Fürcsis kép is haláli volt, de h szuri alatt is szunyál!

Mozza, szépek vagytok! Nem kell neked smink, h jól nézz ki!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus: hát van, mikor hiába csinálsz bármit, mert a gyerek orrán, száján, seggén, mindenhol ömlenek ki a cuccok. :? Ilyenkor akármennyire is próbálnád pótolni a folyadékot, nem megy. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: Tescoban, corában van habtapi. Sztem a teszveszen is.

A meningosat receptre kell kiváltani?

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok,
visszaolvastam, nem sok maradt meg :oops:

Tinu,
ha habtapi alatt azt a színes nagy szivacspuzzkle-t érted, mi az Auchanban vettünk, 10 db. volt bnne (tán 30*30 cm-s), 1000 ft volt.

Mozza,
Aranyosak vagytok :) Boginak is van olyan sárga body - gatya kombója, csak még nagy rá.

Rotát mi sem adatjuk be, elég húzós az ára, de jövőhéten megyünk 3 hós oltásra, majd beszélek a dokival erről... kicsit fura a magyar egészségügy, ilyen meg olyan veszélyes, meg gyakori betegség, de fizess érte 34 ezret....

Kutyafüle,
mi is 37 nm-en lakunk 4-en, gyerek, kutya meg mi... Nem egyszerű, mert igencsak bekorlátozódott az életterünk.. És szeretnénk majd gyereket, majd csak 3-4 év múlva, addigra fizetjük a törlesztőnket, kicsit visszamegyek melózni, és lesz esélyünk majd egy nagyobbra :) Sajnos valahogy meg kell alkudni! :wink:

emese1979
 
 


Adri: igen, receptre, de ez nem olyan drága. A drágábbik (Menjugate) 2500 Ft, az olcsóbbat nehezebb beszerezni, ha jól tudom, kb. 800 Ft a különbség.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na itt vok, már jobban picit. Az igazi gondom a fejfájásom.Ilyenkor nagyon kivagyok.Vennem kellett be egy fél Algot.Nagyon nem akaródzott,de muszáj volt.
Köszönöm a biztató szavakat. Nyilván nincs veszve minden,meg a hiteles pasi is utánanéz még,mert a géppel valami nő számolta ki neki,de ő is sokallta. Meg lehet, hogy anyumék háza ér is 7-8M-t.Meg nem is éltem bele annyira magam,mert valahogy sajnálnám is a költözést innen. Vannak azért itt is pozitívumok.A lényeg,hogy hitelt kaphatunk,az tuti(elvileg),de még másik két HA akkor is van.Azt mondom, ha a Jóisten nekünk szánja azt a lakást, akkor a miénk is lesz, ha nem,akkor annak meg oka van,és akkor úgy jó.Na nem siránkozom ezen többet becsszó, csak,ha lesz fejlemény, vagy kiderül valamelyik HA,akkor mondom el. Mindig azt mondom, hogy a lényeg, hogy egészségesek legyünk.Mint a jó pap,olyan vagyok:bort iszok és vizet prédikálok. Na OFF vége.
Mozza, örülök, hogy sikerült megbeszélnetek.Szerintem egész jól hangzik ez a kompromisszum.
Adrai!Én nem ismerem ezt a tortát.Mi a Zagyvába járunk,ott tuti nincs,szal valszeg a Marcipán lesz az!!!!!!Milyen ízű amúgy??
Ja annyi pozi hír van még, hogy az Aventesektől sikerült rendelnem alkatrészt.6000Ft-ért meglesz,mégsem 15000.De legközelebb jobban figyelek majd!! Az jövő hétre meglesz, addig meg használom a rosszat.
Na megyek, mert egy manó az ölemben elég pisi szagú. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja igen,ezt akartam mondani még!Nekem fogalmam nincs hogy mit hol lehet kapni Szolnokon.De a Marcipán cuki az a rózsaszín!Amúgy mi is mindig a Zagyvába jártunk!Anno...

Habtapi majd lehet nekem is kell....Csongi tényleg össze vissza forog...Iza még mindig nem veszi ki a kezét...ma reggel is emiatt nyávogott :roll:

A "foggal" egyenlőre nincs semmi,most nem fáj semmikopkopkop!!!De nem igen enged a szája közelébe...erőszakoskodni meg nem akarok....

annus11
 
 


Na, vagyok....Lili a járókában figyel.... :roll:
Ma hatalmasat játszottunk, nonstop 3 órát!!!! :shock:
És nem álmos a manó....Jaj, csak egy kicsit is eltanulna valamit Álmitól.... :roll: ...na jó, azért oltás közben nem kell aludnia.... :roll: :lol:

Kutyafüle!
Lemaradtam....hogy ment tönkre a fejőd?

Kép
mozza
 
 


Mozza, Lili mennyit alszik nap közben?

Niki, a Kongó torta asszem barna lapok és fehér krém (szóval valami tejszínes, mert a gyümölcsöset én úúútálom) , de nagggyon finom és szeretnék olyat!!! :P

Kép

Kép
adraci
 
 


sziasztok!

annus, tökjól néznénk ki egymás melett én 181 centi vagyok :D

lili ma dilis, eddig 6 szor evett egy nap, ma már a 8.at tolja...pff mivan a levegőben?

tinu: én is igény szerint szoptatom Lilit, vagyis szeretném úgy de neki 3,5-4 (ma sokkalkevesebb) az igénye...nyugicici meg nem kell neki, kiköpi és sír tovább. De pl iccaka csak egyszer kel, amikor pukizik...felkel, nézeget és gondolja ha már felkeltem eszem egyet... 8)

rota: én védőnőm is azt mondta hogy felelseleg volt már sok olyan babája akinak beadták és mégis elkapta...elvileg (ehet rosszul tudom) olyan ez mint az influenza, sok sok vállfaja létezik...enyimgyerek meg nem kapja el , eldönöttem, slusszpassz :lol:


a fejést abbahygaom lassan, erről is fokozatosan kell leállni, mint egy "szerről" :lol: ne viccet félretéve, már csak reggel és este fejek...egy-két hétig, majd elhagyhatom a reggelit majd az estit...így nem lesz mellgyuszim...remélem (koppkopp)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Adri,nem hangzik rosszul!Én nagyon sok mindent szeretek,ami édes.Lényegében majdnem mindent! Igaz én spec a Marcipán ízeit nem szeretem.
Mozza,én állat betettem a mikrós sterilizálóba és elfelejtettem vizet tenni alá,és hát így megolvadt. :cry: Egy barom vagyok. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


mozza, ma boro egesz delelott duracellnyuszi volt!! jatszottunk sokat es utana elfeledkezett a pocakjarol is kidolt! en keltettem mert vagy 5es fel oraja nem evett :lol: :lol: Lili jol birja!! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Húúú, annyi mindent akartam, de rengeteget írtatok, tuti nem jut minden eszembe...

Tinu, Csonginak jobbulást a lábujjához! Szenzációs kiscsávó!

Vanni, örülök, hogy javul a mellgyuszi!
Mi elutazunk a hosszúhétvégére, úgyhogy csak hétfőn tudom megmondani, hogy tudok-e menni, vagy szalad a ház!

Anikó én a bográcsos taliban totál benne vagyok! Szept. első hete? (Csak ne szerda!)

Sajnálom, hogy Trixi nem jöhetett haza Petyával! De a lényeg, hogy tutira OK legyen minden.

Az én doktornőm sem nagyon javasolta a rotát. Mi is kihagyjuk. Lehet, hogy szemellenzős vagyok, de én is Niki struccpolitikáját követem egyelőre - Csani nem kapja el. Ha meg igen, akkor verem majd a fejem a falba.

Ja, Csani megkapta az oltást! Nagyon büszkén jöttem, hogy nem is sírt, csak méltatlankodva reklamált (azt hittem megzabálom), de nyilván nem tudunk versenybe szállni Álmi sztorijával! :lol:

Kutyafüle, ha hiszel Istenben, akkor tudnod kell, hogy Ő a legjobbat akarja neked, amit jobban tud, mint Te magad. Megértem, hogy csalódott vagy, de megvan ennek is az oka. Majd lesz valahogy, és nem is akárhogy!

Húúú, Mozza, Te tényleg gyönyörű vagy, nagyon szerencsés!

Annus, felhívtad a babauszisokat esetleg?

Na csók mindenkinek. Ma még benézek, de holnaptól vasárnapig nem leszek! Egy Isten hátamögötti tanyán fogunk relaxolni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nekem jó a szept. első hete (az ugye jövő hét utáni?), kivétel a szerda- akkor megyünk szurira.

Sok leszek, Muci pofákat vág:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: