Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, ez az olvadt műanyag nem hangzik valami jól...
Valaki olyat kellene megkérdezni, akinek van némi köze mondjuk a kémiához, vagy orvos...

Kép

Kép
adraci
 
 


mozza, sztem egy probat meger a megbeszeles. ha utana is van gond akkor meg egyelore ennyi.. a ferjednek nem kene olyan elfogultnak lennie veluk. nem?! persze ha neki ez nem megy akkor mindenkepp neked kell lepni..
szepek vagytok Lilivel :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi!

Marcika tartja a fejét ülésbe húzásnál? Hanna nem tartja,az szerinted nagy baj?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 

 
 

Gyöngyi! Köszi az ötletet, felhívtam őket, jó a lift.
Nálunk 1 hónapos státuszt is csinált a védőnő. :roll: Ami javarészt abból állt, hogy ő kérdezett, én meg válaszoltam amit akartam. :roll:

Kutyafüle, az én medelám is megolvadt anno, én nem mertem tovább használni.
Telefonon nem mondják meg az eredményt?

Mozza, így is szép vagy!

Szofi, ahova én jártam babaúszásra ott nem volt szokás apukával menni, csak max egy fotózás erejéig, mert az öltözőhelység bénán volt megoldva, de így is jó volt, kár, hogy Gyöngyvirág utálta, így csak egy hónapig jártunk. (na ez jó hosszú mondat lett :-) )

Susycat, nem feltétlenül baj, de beszélj a dokival. Anno Gyöngy sem tartotta és vinnük kellett külön vizsgálatra. 3 hónapos korra már tartania kell egy rövid ideig.

Adraci, igen, most vasárnap. Már beszéltem a helyi pappal, nagyon kedves volt, csak még a leendő 3 keresztszülő nem tudja! :lol:
Vendég
 


Böbi, te egy szervezőzseni vagy! Ha sikerül elintézni, velem is megoszthatnád hogy kell... :D

A múltkor voltak itt Marcello keresztszülő jelöltjei (a férjem testvére, meg a férje; aki a kisfiamat a világra segítette és mindketten ott voltak a szülésnél), de addig se jutottunk, hogy megkérdezzünk lennének-e... Persze a családból hallottam, hogy nagyon pályáznak a pozícióra :lol: Azért gondoltunk rájuk, mert elég különleges emiatt a kapcsolatuk a kicsivel.

Kép

Kép
adraci
 
 


Hahó!

Kutyafüle, ha használhatómaradt, akkor éljen-éljen, bátran használd!! Már megijedtem, hogy nem fogod tudni használni, de nagyon megörültem, hogy mégis. :) Neked ilyen különleges mellszívód lesz! Ha megkeményedett, akkor már nem megy más anyag a tejbe. Sztem.
Drukkolok az eredményért!

Tinu! Én kaptam lidokaint a kezembe, mikor ugyanezt csinálták vele, mint a lábaddal fognak, és én szoptattam a még nem 4 hetes Danót. Sztem lehet így is szoptatni. A sebész nem mondta, hogy ne lehetne (nő volt), ráadásul tudta azt is, hogy rohanok haza az éhes gyerekhez. Szóval mondta volna, ha nem szabad szoptatni.

Mi fogunk járni szintén úszni. Vmi webhely van, ahol megnézhetem, hova mentek, lányok? Lehet, mi is csatlakozunk, ha nem kerül többe, mint ahova Samuval jártunk.

Na, megyek, mert dolog, mint mindig...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nalunk is volt 1honapos statusz, most is. Boro le sem akarja tenni a fejet... es mar uvolt mert elfarad :roll: viszont mostanaban olyan keveset forog :roll: vajon miert? megunta? :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle, szerintem a káros anyagok tejbe kerüléséről inkább akkor lehet szó, ha a cumisüveges tejet melegíted és túlhevíted a cuccot. Ha visszakeményedik az anyag szerintem ugyanolyan tulajdonságokkal bír mint annak előtte. Persze kémikus én se vagyok...

Susycat, a gyakorlat elején (amikor elemelkedik a földtől) még Marci se tartja a fejét, csak amikor már a közepén járunk, akkor jön egyenesbe, aztán tartja ügyesen a buksit pár másodpercig ülő helyzetben és kész (mondjuk nem is tartom szívesen pár másodpercnél hosszabban ülő helyzetben). Hűűű remélem érthető volt...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


No, én most néztem meg Marc produkcióját, amíg húzom ülésbe, addig nem nagyon tartja, de amint elérjük a fix pontot (ülés) ott tartja és forgatja is a kis buksiját jobbra-balra :lol:

épp rendszereztem a vitaminkészletünket és még van vagy 2 hónapra való Elevitem+Gravidám úgy, hogy minden nap beveszek 1et :shock:

nekünk 1 és 3 hós státusz volt. hülye kérdésekkel... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi, akkor a Marcik ugyanazt tudják. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na hát én használom jövő hétig,addigra küldenek alkatrészt.Remélem nem lesz baj addig.Útálom ezt az országot!Tipikus.Egy szövettani eredmény nincs meg 3 hét alatt,mert miért is lenne....És nem lehet kapni semmit csak Pesten.Mintha vidéken nem is emberek élnének, hanem majmok. Arról nem szólva, hogy 8Mhitelhez 19M fedezetet várnak.Miért??????
Áááááá,aki teheti húzzon el innen. Ez a véleményem. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Adraci, oké, majd elmondom mi volt. Gyöngy keresztszüleit 2007 szilveszterekor készültünk felkérni, de pont aznap éjszaka tesztelte az első pozitívat a keresztanya, így azt ünnepeltük egy órán át, majd felkértük őket, akkor meg ezt ünnepeltük még egy órán át! :lol:
Ráadásul ez egy 1000 lélekszámú falu, 20 kilométeres körzetben sehol egy étterem, de még ebben is mázlink van, pont most nyílt egy kerthelység, ahol melegkaját is árulnak, így oda megyünk enni.

Kutyafüle, én könnyebb helyzetben voltam, nekem volt egy másik mellszívóm, így nem kellett aggódnom, hogy használjam-e vagy sem.

Hidd el, megvan az oka, hogy miért kérnek ekkora fedezetet. Én foglalkoztam elég sokat behajtással, akár mennyire is furcsa, de a bank nemcsak magát védi ezzel, hanem az ügyfelet is. Ha szeretnéd, részletesen is kifejtem priviben, de nem szeretném a többieket untatni.
Vendég
 


Jajj, csak gyorsan-gyorsan, mert megyünk az oltásra! :cry: :cry:
Itt a babaúszás díjában benne van az apuka is anyuka is, magyarul egy baba és két felnőtt. Az uram nem tud jönni szerdán negyed négyre (max egyszer egy hónapban elkéreczkedik, de ez a legkésőbbi kezdő csopi időpont), és emiatt pl. én a tesómmal meg Csanival fogok járni! szept. 2-től!
Annus jaja, meg lehet nézni! Meg sztem beszélj velük!!!
A szám: 20/923-2488 A nő vér profin összefoglalt mindent, minden kérdésre válaszolt, és nagyon kedves volt! Aztán bemehettünk megnézni az uszit (kb. 10 percet voltunk), és a jelentkezést is személyesen kell intézni.
Na rohanok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Aranyos vagy Böbi,megköszönném, ha megtennéd.Mert totál nem vágom.Annó 5.6M-hoz elég volt kb 10-11M.Akkor most?????
De tényleg nem untatok én se senkit.
Ledőlök,mert őrülten fáj a fejem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szerda delutantol apa szabin van :roll: Hu de nagyon boldog vagyok :) Franya uj tescot meg nyitnia kell de utana jon is haza! :roll:
Fogalmam sincs merre fogunk elmaszkalni masfel hetiiiig,de nagyon varom :roll:

Hetvegen erkezett csomo aru anyumekhoz. Hoztam kb 5 szatyor gyerek ruhat. Mind next meg gap :roll: De meg olyat is hoztam ami 1-2evesen lesz ra jo. Olyan szepek voltak. Nem tudtam ott hagyni. DE volt amit muszaj volt vissza tennem. 2-3 evre elore azert nem hozok haza ruhat. Hiszen minden heten jon uj aru :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi: ugye, Marcinak van begyűlve a körme, jól emlékszem? Na, nálunk is ugyanez a diagnózis! :? Először dunsztolni kell és csak utána gyereksebész. A dokinő Tetrant javasolt. Nektek hogy is volt? Nincs itthon csak lejárt szavatosságú Tetranom, meg van Bactroban (asszem az még jó), meg Betadine. Nektek mit mondtak, mivel kell dunsztolni?

Dóri: jaj, ez az óvatosságosdi! A dokinő azt mondta most, hogy azért inkább fejjek és ne szoptassak. :roll: KÖnnyű mondani, de nehezebb megvalósítani. Hogy fejjek, mikor a gyerek igény szerint szopik, max. akkor tudnék fejni, ha éfjélkor felkelnék. Amúgy is kellene már, mert készülnöm kell a kétnapos pszichodrámára, de akkor még pluszban be kell tankolnom. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! es mas doki velemenyet nem kered ki inkabb? sztem is eleg maceras lenne.. Foleg h Csongi igeny szerint szopizik.. :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, a dunakeszi Auchant? Egyik barátnőm majdnem kivette ott a gyógyszertárat, de aztán másképpen alakult. :twisted: Mit csinál ott Apa?

Kutyafüle, küldtem privit.

Gyv végre elaludt!!!! 3 napja nem alszik délben, ma megfogadtam, hogy ha törik, ha szakad, aludnia kell, egy 21 hónapos gyereknek kötelező aludni délben és pont. Fél órán át bent voltam vele, aztán nyöszörgött Iringó, kijöttem, de nem mentem vissza. Játszott az ágyban, aztán újabb fél óra múlva elaludt! Most várom, hogy felébredjen, mert megyünk lóvét elverni! :-) Nincs kedve valakinek jönni?
Szerintem lesz vagy 4 mire felébred, utána megyünk.

Tinu, becsöllek az igény szerinti szopiért, én is megpróbáltam, de nagyon frusztrált. Nem bírtam, hogy az egy hónapos gyerek még mindig másfél óránként akar enni! :-) Most meg 4 óránként is alig tudok beletömni kaját! :roll: Nekem semmi nem jó! :-)

Még egy sor a 2010-es topicról. Ha nem törlik, akkor mindenki tudja szerkeszteni a saját hozzászólását. Én már a vonalzóimat kivettem, ha nem törlik, a soraimat is kitörlöm, tényleg ne olvassa egy újdonsult anyuka, mert amint nézem, még mindig nincs vége.
Vendég
 


Bobi, sztem jo otlet h szerkesszuk at a sorainkat ha nem torlik hamarosan! Hatha eszhez ternek es ok is kitorlik. undorito :shock:

Apa meg a dunakeszi god kozotti tescot megy nyitni szerdan! nem akkor nyilik. Kesobb. Csak "nyitasnak" hivjak amit csinal :lol: Pontosan nemtudom mit is csinal ott. ALtalaban o nyitja az orszagban a tescokat. Szerzodesben all a cegukkel!!
Informatikus. ugyhogy gondolom vmi rendszert telepit es ennyi :lol: (tajekozott vagyok a temaban :lol: )

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, igen, igen, arra gondoltam, szeptemberben lesz a hivatalos nyitás.
Egy hónap múlva ilyenkor már asszony leszel???? :-)
Vendég
 


Tinu,
Első szint a Betadine-os kenegetés (én dunszt helyett csak egy zoknit húztam a lábára+rugi), ha az sem használ (2-3 nap), akkor jöhet a Bactroban. Nálunk egyébként a Betadine nem segített, maradt a gyulladás, viszont a körme szépen kinőtt az ágyából és ez a gyulladást is megszüntette (kopkopkop). Egyenesre levágtam. A Bactrobant féltem használni, mert antibiotikumos, de a védőnő szerint nyugodtan alkalmazhatom ilyen esetekben, mert helyileg hat és nem kerül be a véráramba... :?:

:arrow: vasalni. Bakker, szerdától szombatig mosok és szombattól szerdáig vasalok...ÁÁÁÁ De legalább állandó körforgásban telik az életem :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bobi :lol: Bizony ááám :lol:

Gyongyi, fo a valtozatossag :lol:
mit vasalsz annyit?! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Köszi Böbi!Aranyos vagy.Mindegy,kezd elmenni a kedvem az egésztől.Majd játszanak a gyerekek azon a durva 1m2-es helyen,ami a szobában marad,miután bekerül még egy kiságy,és ne adj mosok és szárítok ruhát. Mindegy,megyek és ha manó végre elhallgat próbálok aludni,mert szétmegy a fejem.
Sziasztok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, ne legy rosszkedvu! Annyi hely is eleg lesz nekik. Lenyeg h szeretetben nojjenek fel! Aztan kesobb meg ossze johet mas lakas siman! csak ne kenodj el emiatt.. :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle, és ha kiköltöznétek 10 km-rel arrébb, nem lenne már elfogadható az ár?

Mi azért költöztünk Bp-től 10 km-re, mert itt tudtunk 60 nm-es lakást venni, Bp-en ennyiért max 45-öt kaptunk volna.
Vendég
 


Gyöngyi: akkor megpróbáljuk mi is a Betadine-t, meg utána a Bactrobant, végülis anno azért vettem utóbbit, hogy ugyanezt elmulassza. :roll: Jut eszembe, ezeket most nem is használom, mert szoptatok, a gyerek meg használhatja! :shock: Vicces azért, hogy ennyire összehangolódtunk a gyerekemmel, hogy azonos a bajunk is. :wink:

Netti: az a baj, hogy a sebész már tudom, hogy mit fog mondani, mert nem először szabdal szét - hogy ne szoptassak fél napig. Már eljátszottam ezt Tücivel kétszer is egymás után. :roll: De Tüci nem ébredt éjjel ennyiszer, mint Csongi és én szopival altatom vissza. Most ezt cumisüveggel hogy a bánatba csináljam? Elvileg nem is lehetne többször melegíteni a cumisüvegben az anyatejet, ami megmarad, nem? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Á Maumau,ari vagy,de most én vagyok úgy,mint Anita a múltkor.És tudod az bánt, hogy egyszerűen NEM LÉTEZIK ezen kívül olyan lakás,ami nekünk kéne.Szóval,hogy lenne kilátás, hogy majd pár év múlva sikerül. 3 dologra vágyunk:
1. 3 külön bejáratú szoba legyen
2.liftes házban legyen,mert a babakocsi maga 18kg
3. a városban legyen,ne kint a csudában
És olyan,ami ennek megfelelne,használtan!!!!!(mert ez új)1,5-2M-val többért van.Már ehhez is meztelenre kellene vetkőznünk.
Mindegy,nem érdekel,kibőgöm magam,hogy ilyen szutyok,igazságtalan az élet,és lefekszem.
Nem mehet így tovább,az idegemet és a fejfájásomat a fiamon töltöttem az előbb ki.És ez szörnyű....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bocsánatot kérek mindenkitől!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, sajnalom, de probalj meg kikapcsolodni kicsit, pihenj aludj. Aztan talan megoldodik meg!!

Tinu, hat akkor ez igy elegge problemas.. de fel nap nem annyira hosszu ido vegulis!! Csongi meg jo fiu, cumisuveggel sztem az a gond, h Borot pl total felebreszti, jon belole ezerrel a kaja stb.. cicivel pedig jol elfarad es alszik tovabb :roll:
Amig ejjel ebredt 4-5 korul akkor mindig csak cicit kapott es tok jol aludt tovabb.. mostmar mondjuk este 8tol reggel 7ig nyomja :roll:
Es ha fel naprol van szo akkor azt h kell erteni? mikor csinalna meg a doki? mert ha reggel akkor estere mar lehet adni cicit nem?

Netti
Kép
maumau
 
 


Bobi, hozzaszolas szerkesztes jo otlet volt. Hatha mindenki kitorli.

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti: sehogy se jó ez, mert éjjel azért mégis többet alszik, mint nappal. Na mindegy, majd lesz valahogy. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Mondjuk a lenyeg h megcsinaltasd, aztan Csongi fel napot kibir majd vhogy cumisuveggel! Nem lesz abbol gond! Mondjuk en sokszor nem melegitenem meg a tejet, inkabb eloszor kevesebbet es ha kell neki akkor meg pluszba..

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Annus, nagoyn jó, hogy sikerült így összehozni a talit! megmentő:) A képek szuperek!

Tinu, jobbulást neked!

Szofi, mi is madjnem ma mentünk oltásra, csak Marci is szolidáris módon hőemelkedést produkál..... így nem megyünk...

Egyre jobban vagyok, lázam már nincs, a pirosság is elmúlt:) A köteg egyre kisebb, tejci még mindíg kevesebb abban a ciciben, remélem ez fog javulni, tanácsotokra hideggel nem borogattam...
Petrus, Dóri, nagyon köszönöm a tanácsaitokat!

Következő tali: hosszú hétvége lesz ugye, de én azért szerveznék egy talit, nézzük meg van e érdeklődő... jövő hétfőn, úgy, ahogy lett volna ezen a héten... délelőttől lehetne jönni... Utána nekünk nem jó, majd csak szeptemberben, mert a párom szabira megy, és elutazunk Balatomnra pár napra..
A kertben tuti jó az idő még jövő héten, aztán inkább az indián nyár lenne jó szerintem a füvön.... plédeken, napernyőkkel....
Szóval ki szeretne- tudna jönni? :)
vanni
 
 


Napsütéses madárcsicsergéses kellemes délutánt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ma végre egy olyan napom van amilyen eddig volt,visszatértünk a régi kerékvágásba!Bár Iza össze vissza eszik,de ez legyen a legnagyobb gondom!Majd beáll az is!

Elmentem a bankba,postára,boltba,bababoltba...Kinéztem mit veszek unokaöcsimnek!De majd csak holnap veszem meg!

Iza egy szó nélkül elvolt végig!Néha sikított egyet...az vicces volt a SPAR közepén 8) Szerintem eltanulta Csani madarától a csicsergést...tök úgy csinálja a sikítást :shock: És!!!Vettem egy Törpés törölközőt!!!Most megint lehet itt kapni,és már pont se kell hozzá!!!1 db rózsaszín volt kitéve,le is csaptam rá! :wink:

Babgulyást akarok csinálni az uramnak ha hazajön,már hordom hozzá a dolgokat,ugye mindent nem bír el a babakocsi! :wink:


Petra!!!
Trixi kérdezi h jó e ha nálunk hagyja a törlőkendőt!Este beugranak vele!

Trixiék sajna nem jöhetnek még haza...nem csökkent eléggé az értékei Petyának...szóval hétvégéig maradnak a kórházban...amúgy jól vannak....


Mozza!
Nagyon szépek vagytok!Nemis értem minek neked szoli meg smink :lol: :lol:

Tinu!
jaj,ez rosszul hangzik....mondanám h adok tejet,nem tudom h azt meginná e Csongi...amúgy Iza simán bealszik a cumisüvegen!!!!!

Gyöngyi!
Akkor nálatok helyrejött a kis körme?

Netti!
Irigy irigy a ruhák miatt! :oops: :lol:

Adrcai!
Hát kérjétek fel őket!Biztos nagyon örülnének neki!!!Hívd meg őket egy kis vacsira hozzátok! :wink:

Böbi!
Huu,nem sok időt hagysz gondokozásra a keresztszülőknek!Nekem még ruhám se lenne ilyen rövid idő alatt :shock: :lol: De jól csinálod,legalább pikpak megvan! :wink:


Tegnap meg tudom már mér nem talátam a többi ruhát amit vettem!!!!Még a szennyesben vannak :oops: pedig a kötött mellényt is annyira szép!!!na mindegy...lüke Annus :roll: :lol:

Apával beszéltem...pénteken jön....mondtam h ok,de reggel! :wink: Mondtam is neki h ilyen sokat még nem is voltunk távol egymástól :( Erre h mért nem maradtam...na mondom nem mindegy h nem egy városban vagyunk ha úgy se talizunk max 2 percre????Na meg kinn a puszta szélén....a tescoba tudtam csak elsétálni,minden más benn van a központba...babakocsival marha hosszú :roll: Itt meg csak jobban el tudok menni mindenfelé....Na mindegy!Amúgy csütörtökön állítólag megy a nagybátyja.....mondtam ok,akkor jöhet is haza!A többit befejezi ő,lesz*rom :lol: :lol: :lol:

Na megyek,fejek...mert Iza most üvegből evett megint....össze vissza csinálja...miótaa fogfájásnál üvegből adtam neki,azóta kicsi gond va ezze...ha fáradt nagyon akkor csak üvegből eszik....amúgy meg cicizik is...szóval találjam ki épp miből akar enni :roll: :lol: Na majd dolgozom az ügyön..


Képek hamarosan fenn vannak,majd hozom a linket!!!

annus11
 
 


Böbi,
köszi a lelki támogatást! Tegnap már 150gr tápit kapott, ennyit még soha... remélem ma nem lesz ennyire szükség... ti még mindíg kapjátok a tejet a "faluban"?

Szofi,
Csaninak ez a prenevar 2 lesz? Nekünk azt hiszem az lett volna... Kívánom, hogy jól bírja! Olyan édi kis mély hangja van, még mindíg emlékszem ám rá, pedig jó rég láttam...

Mozza,
Aranyos vagy, hogy így bíztatsz kikapcsolódás ügyben.. sajnos nem tudom még kire hagyni a kiskrapekot... Napirenddel kapcsolatban nagyon egyetértek veled... Még nem jutottam ahhoz, hogy elolvassam a hosszú blogos hozzászólásod.. szeretném pedig, hátha tudnék valami építő jellegű tanácsot adni.. a lényeg, semmi nem éri meg azt, hogy a tejjel gondod legyen... ez legyen a szemed előtt szerintem..... nézz Lili szemébe, mikor mosolyog, és próbálj meg minden mást kizárni percekre.. egy párazor ezt megteszed naponta, biztos, hogy az alap hangulaton is nagyon sokat segít...
vanni
 
 


Vanni!
Örülök hogy jól vagy!!!!!Én még nem tudom a hétfőt....de majd ha tudok vmit feltétlen szólok!

annus11
 
 


Hu Annus.. sztem jol dontottel h hazajottel inkabb :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Tinu,szegény Csongi.Remélem hamar helyrejön!
Trixiéket sajnálom,drukkolok hogy hétvégén mehessenek haza!
Netti,de jó hamarosan te is asszony leszel!! :lol:
Annus,tudom milyen rossz Apa nélkül,de már nem sok van hátra!A fog nőtt már azóta????
Böbi jó vásárlást!Meg szervezkedést!
Hanna ma extra nyafis.alig eszik megint.
Gyors míg épp alszik elmosogatok és kiviszem.A látogatónk mégis holnap jön majd.
Vanni,örülök hogy jobban vagy:Marci mitől lett hőemelkedéses??Puszi neki!
Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza,szépek vagytok Lilivel!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Visszaolvastam mindent és ki is merültem. :lol:

Bográcsozós babatali nálunk mikor legyen?

Tinu, megértelek. Blanki napközben össze-vissza eszik, kiszámíthatatlan. Fejni nem lenne kedvem, meg szerintem már nem is jönne úgy. Megkockáztatod a szopit (ha kockáztatás egyáltalán) vagy fejsz?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anita,
nem tudom, hogy mitől lett Marcinak hőemelkedése... tegbnap 37.8 volt délután... ma megnézi a dokinénije....

Mellgyulladás: a szomszédunknak volt ugyanígy, ilyen tünetekkel, és utána már csak 20-30 ml volt abban a ciciben, ami előtte gyulladt volt... egészen végig... és 6 hónapos koráig szoptatta a babát.. a gyuszi pedig kb 3 hónapos korában volt... és ő is egyik nap majd meg halt, és 2 napra rá teljesen jól lett,,,, ez anniyra hihetetlen...

Tegnapi tali: de jobb is, hogy nem tegnapra lettem jobban, mert most meg Marci gyengélkedik, és talán el is kaphatta volna talis baba azt, ami miatt ő most betegecske...
vanni
 
 


Vanni, orulok h jobban vagy!!!
Marcinak pedig jobbulast! erezted h hoemelkedese van? vagy h vetted eszre?

Netti
Kép
maumau
 
 


Na vasalás megvan, de már nem merek nekiállni a felmosásnak, mert Marci mindjárt felébred (persze ilyenkor szokott jól megszívatni és + egy óra alvást ráhúzni...) Szép tisztán hagyjuk itt a lakást, holnap megyünk Bodajkra és maradunk 3 napot. Hűűű, kíváncsi leszek, remélem minden OK lesz. Otthon ünnepeljük Marci betöltött 3. hónapját meg az én hm... 31. évemet. Vén satrafa vagyok :D

Tinu, lábkörmeiteknek gyors gyógyulást. Vanni, Marcinak is jobbulást.

Sajnálom, hogy Trixiéknek maradni kellett, tudom milyen rossz amikor reménykedik az ember a jó eredményekben, meg a hazamenetelben, aztán nem kap jó hírt... De a legfontosabb, hogy Petya makk egészségesen hagyja el a kórházat.

Kutyafüle, remélem miután felébredtél, rózsaszínűnek látod a világot a fekete helyett. Na jó, megelégszem egy halványszürkével is :wink: Gyönyörű babátok, saját lakásotok van (még ha picike is) szeretitek egymást. Ne keseredj el, összejön majd az a másik lakás is, hidd el.

Most, hogy kitört a topic-botrány :) kíváncsi voltam, ki nyitotta meg ezt. Vicuskával aztán mi történt (ha nem kellemetlen a válasz)? Egyszer aztán csak már nem jött többet?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Mau, o, neked is nagyon köszi a mellgyulladáshoz a tanácsokat!
Láz:
Én éreztem melegnek Marcit, a kis naykánál, és a talpa volt melegebb egyértelműen úgy, hogy nekem is hőemelkedésem volt. de a párom nem erősítette meg.. csak higanyosunk volt, amivel én mértem a lázam, de azt nem tudtam 10 percre a popójában tartani ugye, meg sem kíséreltem. Szereztem egy megbízható digitális popós lázmérőt, mert nekünk fül volt, és kuka sajnos, (0,5- 1 fokokat tévedett, a higanyoshoz képest 0.5 öttel kevesebbet mutatott, neked pedig 35fokos testhőt, ami ugye lehetelen... vissza is vették a patikában.. 6500 ft volt egyébként, ne vegyetek ilyet, ha még nem vettetek... szerintem... )
lázmérés: a popóban a mérés közben nagyon megijedtem egyébként, mert a popójában volt a lázmérő, mikor el kezdett pisilni, és reflexből feljebb hajtottam a pelenkát, és a lázmérő szöge más lett picit, nagyon sírt, és miután kivettem vérzett neki a popsija.. a doktornő megnyugtatott azonnal akit felhívtam... állítólag a babáknak nagoyn érzékeny a nyélkahártya ott, és könnyen vérzik.. én meg már azt hittem felnyársaltam szegénykémet... durrrrva volt.... már azonnal láttam őt a műtőasztalon... ilyenkor gondolok arra, hogy jó lenne már a második babánál tartani...
vanni
 
 


Sziasztok!

Elég vacak éjszaka + délelőtt van a hátunk mögött... Zsombi a szuri után elég nyűgi volt, éjjel csak vergődött, pedig kúpot is kapott. Ma délelőttre meg hőemelkedése lett. Szóval kúpolunk tovább... Szegény manóm, nagyon sajnálom :-( De már megígértem neki, hogy azért nem lesz ez most már mindig így, hogy napjában többször a popójában nyúlkálok :-)

Irigy-irigy a keresztelősökre - akiknek már volt, és akiknek mostanában lesz. Nálunk csak jövő tavasszal lesz - Apa szerint még túl kicsi hozzá...

Mozza, Te úgy nézel ki smink és alvás nélkül, mint én kipihenten, kisminkelve :D

Szofi, mi mennénk úszásra, csak az a baj, hogy XVIII. ker-ben lakunk, így messze van, tehát kocsival kéne menni. Én nem vezetek, Apa meg vagy ráér vagy nem - minden héten, sőt minden nap más a beosztása. Úgy meg nincs értelme, hogy hol megyünk, hol nem. :(

Kutyafüle, mi régen abban az utcában laktunk - sajna most már nem. A lakást sajnálom. Már tuti, hogy nem jön össze? Nagyon rossz, amikor az ember beleéli magát valamibe, aztán nem sikerül... Remélem, férjed szövettana rendben lesz.

Annus, azt a lakást is sajnálom :( Anno mi is hasonlóan jártunk, de végül jól sült el, a mostanit sokkal jobban szeretjük.

Tinu, utánanéztem Lidocainnak - olyan kis mennyiségben jut át a tejbe, hogy a babára nem jelent veszélyt. Én szoptatnék a helyedben (pedig orvos vagyok - no még csak kezdő...)

Böbi, majd keresek olyan képet magamról, ami vállalható :)

Biztos akartam még valamit... De mennem kell, vendégek jönnek, és Zs ébredezik.

Ja, tudom: szuris-sorstársaknak kitartás!!!

Üdv
k.ancsi
 
 


Vanni, hat akkor egybol megerezted tulajdonkeppen! huh en is nagyon megijedtem volna ha latom h verzik picit :shock: :(
en meg sose mertem neki popsiban, pedig tudom h majd fog kelleni... de eddig nem volt ra szukseg halistennek. tegnap is volt szuri,de olyan vidam volt meg minden.. meg nem ereztem egyaltalan melegnek, igy meg sem mertem. Uhh most latom h Marci 4honapos mult mar!!!!! olyan durva szamomra :D
Izus is mindjart 4 honapos.... Ugy telik az ido!!! de ugy.....

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu, biztos összejön ez a dolog valahogy! Érdekes ez a Lidocain kérdés. Nekem kellene fogorvoshoz mennem 1 tömésre és nem bírom anélkül... :roll:

Vanni, reméljük hamarosan teljesen jól lesztek!

Hát nemtom, amikor apa nincs itthon (szerencsére 1 hónapban 1x, 1-2 napra) akkor én szeretek az anyukájánál lenni. Igazából nekem fontos az, hogy valakivel beszélhessek, fontos a társasága. Egyedül nekem nagyon sza*. Pedig ott még Tesco sincs! :lol: A múltkor elsétáltam a postára, vagy 20 perc volt. De én akkor is szeretek ott lenni. Holnap is megyünk.

Netti és hova fér az a rengeteg ruha? :lol:

Lehet nem volt nagy ötlet tőlem, de Marc a déli alvását a babakocsiban tölti. (ugye nekem csak akkor alszik 2-3 órát) A kis okos rájött, hogy fel tudja tenni a lábát arra a szivacsra, és ezzel szórakozik. Ő felteszi, én leveszem, hogy aludjon, ő újra visszateszi! :shock: :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Vanni!
Marcinak jobbulást!!!Ez a felnyársalás...bocs de jót nevettem rajta,elképzeltem a szitut,gyerek épp lepisil,te meg a lázmérővel hadakozol :lol: :oops:
Anikó!
Nem tudom mikor bográcsoljunk...majd dobj fel egy időpontot!

Gyöngyi!
Jaj én is visszaálltam vasaló üzemmódba...talán nncs most olyan nagy hőség...Vicuska nem írt egy idő után,nem tudom h olvasni olvas e még...sokan vannak akik olvasó üzemmódban maradtak,érthető,nagyon sokat írunk...na de mindig mondjuk h nem kell ám mindenre reagálni,elég ha beszámol arról hogy vannak stb :wink: :lol: Amúgy se engedünk el senkit 8) :lol: :lol:


Ancsi!
Zsombinak is jobbulást!!!Bizti hamar rendbejön!!!!


Ja vettem maci kávét egy egy nagy doboz mogyorókrémet,olyan sparosat!Már a multkor megkívántam,csak legfelül volt a polcon és az első sorokat már kifosztották,én meg a többit nem értem el :oops: :lol:

annus11
 
 


Vanni,remélem semmi komoly!Hidd el,a második babánál is ugyanígy félsz mindentől!!
Ancsi,Zsombinak puszi!Milyen orvos vagy??,Várjuk a képet!
Kutyafüle én tom mit érzel,nagyon rossz,de próbálj megnyugodni!Valahogy lesz,hidd el nincs olyan hogy sehogy se legyen.Na ezt jól leírtam :oops:
Netti,tényleg hová teszed azt az özön rucit???Jó csavargást míg Apa szabad!
benéztem a 2010 májusiba,hát ez már durva.Bolhából csinálnak elefántot! :evil:
Ja,Kutyafüle,én használnám a mellszívót szerintem. :roll: Milyen volt amúgy?
Tényleg nem tudtok valakit aki venne???Nekem már nem kell.És egyelőre több baba sem lesz,így szép lassan mindent eladok majd.Gréti után elraktuk de most már nem kell.Persze ha hugomnak kell valami vigye,de a többit elpasszolom.
Ja,meg van olyan dm-es kuponom amit nem használok el,ha valakinek kell,szívesen elküldöm!Majd leírom mik vannak ha érdekel valakit!
A liberó vonalkódot gyüjtitek???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na Annus, most jó kis ötletet adtál egy Nutellás palacsintához :lol:

Meg az imént valahogy egy nagy tál majonézes paradicsomra gondoltam :shock: pedig én tutira nem vagyok terhes :lol: :lol: :lol:

a 2. oltásnál már én sem mértem a hőmérsékletét. Az elsőnél a férjem folyton rám szólt, hogy hagyjam már azt a gyereket. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: