Új privát üzeneted érkezett!

Ti kimostátok magát az ágyneműt is?

Kép
v.andi

[quote="laki papné"]V írta:laki papnéicces, nekem csak a tejféléktől ég a gyomrom, de én is hallottam, hogy másokon segít :wink:

Mónika, a'sszem a legtöbben már szívesen öregebbek lennénk néhány héttel.

Erika, lehet, hogy hétvégén megnézzünk ezt a parkot. Felnőtteknek mennyi a belépő?

Tünde, azt hiszem hiába lesz a jó útra térítgetés: a kislány szeretni fogja a kólát :P

Én meg hagytam a szobákat, félig beraktam a kórházi cuccot (be kell, akármit is tervezünk - majd jó lesz kirakni, ha nem kell), és nekiálltam új huzatot varrni az autósülésre (most épp a gumival szenvedek, azért kell egy kicsit lazítanom). Vágtam bele új szivacsot is. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen ügyes vagyok 8) :lol: :lol: :lol:

Most kikapcsolom a gépet, mert nagyon fűt, de estefelé még lehet, hogy jelentkezem!

Anna: egész terhességem alatt ezzel együtt 2szer ittam kólát :shock: ... csak reménykedem, hogy nem fogja szeretni ... :lol: :lol: :lol: ... és tééééééééényleg, nagyon ÜGYES vagy !!! ... irigykedem, hogy ilyeneket meg tudsz csinálni :) .... érdekes: amikor Lillával égett a gyomrom, nekem is a hideg tej volt a gyógyír ... és ha vizet ittam rá (mármint a gyomorégésre , attól még sokkal rosszabbul voltam ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"]T írta:v.andii kimostátok magát az ágyneműt is?

Én igen, teljesen kész a bölcső, és le van takarva egy frissen mosott babapléddel, hogy ne porolódjon ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,láttam,hogy kész,nagyon szép.Nekem még kell vennem babaplédet,mert nincs.

Kép
v.andi

[quote="madar"][ írta:madarb]Szülésem időpontja: Lányok, lehet, hogy hülyének tartotok, de holnap lehet, hogy kérek időpont módosítást a dokihoz, holnap úgyis megyek NST-re.
Szóval van egy barátnőm, aki nagyon képben van a spirituális dolgokat illetően és megnézte nekem az időpontot (aug. 24.), azt mondta, hogy nagyon nem jó. Nem untatlak Benneteket a részleteket illetően, meg nem is értek annyira hozzá, hogy szakszerűen vissza tudjam adni, de a lényeg, hogy holnap megpróbálom megmondani a dokinak, hogy röhögjön ki, tartson hülyének, de baj van ezzel a nappal, 1 nappal előtte és utána is sokkal jobb lenne.
Tudjátok, én azt gondoltam, amikor mondták, hogy programozott császár lesz, hogy nem akarok nagyon belemenni, hogy mikor jó szülni, mikor nem stb. csak azt nézetem meg, hogy olyankor ne legyen kockázatos a műtét stb., azt gondoltam, hogy majd Veronika dönt, hogy mikor kell születnie ... de hát valamit ugye kellett mondani, hogy mikor legyen .... akkor meg már olyat mondjunk, amire a hozzáértők azt mondják, hogy jobb ...

Lehet, ezzel a témával talán én is elindítok egy lavinát, mert van, aki hisz ezekben és van, aki nem ... nem célom újabb frontot nyitni csak kiváncsi vagyok azért Ti véleményetekre is, meg ha a dokival sikerül egyezkednem, akkor ne csodálkozzatok, ha nem 24-én, hanem 23-án vagy 25-én fogok szülni. :oops: Mindenesetre majd jelzem a napot. :wink:

Én félig-meddig hiszek benne: van egy nagyon jó barátnőm (az egyik legközelebbi barátnőm :), még az egyetemről, akinek félelmetes képességei vannak ... :shock: :shock: :shock: ... ami vele kapcsolatos, abban hiszek, mert már sokszor sok minden bejött ... mielőtt terhes lettem, október elején mondta: január elején lesz pozitív a tesztem, addig felesleges néznem ... október, november, december negatív volt (azért én néztem:) ... és mit ad isten? január elején csíkozódtunk be :shock: ... viszont: ő folyamatosan azt mondogatja: hogy fiunk lesz, ingával is megnézte ... na, ebben viszont nem hiszek: az UHnak hiszek inkább :wink: ... legkésőbb egy hónapon belül meglátjuk: tele vagyunk rózsaszín ruhákkal, szóval tényleg nem tudom elhinni, de ha ez bejön neki, onnantól kezdve kicsit másképp látom majd a dolgokat ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,bírom az ilyen barátnőket,nekem is van egy.Azért nagyot néznék,ha igaza lenne!!! :lol: Nem is tudom mit csinálnék :shock: :shock: :wink:

Kép
v.andi

Andi, Zsúéknak is ő a dokija! :wink: És 4 lánya van, nemrég született a negyedik. :lol:

T-pk-ra én is kiváncsi vagyok, remélem még hazaengedik.

Kép
kata05

Bibi: na, most már én is nagyon kíváncsi Lottikára :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

sziasztok,
haza engedtek, bár 1 újjnyira nyitva vagyok és papír vékony már a méhnyak. Ha nem történik semmi, akkor pénteken kell mennem újra ctg-re.
Most hulla vagyok, nem tudlak titeket elolvasni, de holnap ...

jó éjt!

t-pk

Sziasztok!

Vicger vagyok, csak mire elolvasok egy oldalt, újabb 2 jelenik meg :shock: Nem bírok 10-15 percnél többet ülni a gép előtt, mert Noncsim nagyon illeszkedik befele, és ha ülök, úgy érzem, szét esik a csipőm meg a szem.csontom :S

Szóval amire emléxem: :oops: :lol:

Süti: Ágynemű nekem 2000 sok, mert 60*120 800-900 forint a piacon, nem értem, akkor az alig nagyobb miért ilyen drága.... Anyagot nem sikrült vennem, majd kézzel varrok-átalakítok egy nagyméretűt gyerekre. Azt hiszem, te írtad a penészt.... Én hipós vizzel szoktam szorófejes flakonból bespriccelni, hagyom állíni és lemosom. Álltalában falról így tudom kiírtani, két-három alkalom után fűtés kezdetéig eltűnik. Nekünk visszajön, ha elkezdünk fűteni, mert még nem teljes a külső szigetelés. Fürdőszobai penészre domesztost szoktam használni töményen.

Aztán....
Gyomorégés: Nekem mostanában csakis és kizárólag az egy literes sió almalé használ. Lefekvés előtt 2 deci, és 24 órán keresztül hat :lol:

Családi-adóalap: Engem ez a veszély nem fenyeget. Miután nincs jövedelmem, a családit önmagában nem adózzák meg. Amit kapok 18 000 forint fogyatékosságit, az nem adóköteles, ha megszületik Noncsi, a munkaviszonyom megszüntetem, de a bejelentett 34 000-gyel sem éri el az adózási határt :S

Madar üdv újra itthon!

Csunyeszka: Nyákdugó :) Bár babók még várhatnának egy picit.

Nagyjából ennyire emlékszem. :oops:

Ma voltam a laborba, megcsináltattam a 32!!!! hetes vérvételt :lol: :lol: Időbe....
Vérvételes néni szétb*szta a vénám :evil: Hiába ugattam neki, hogy kézfejből vegye, mert ott nem érzem ha szúr, mert vénám ott nagyon jó, vastag, és közvetlenül bőr alatt van :evil: De ő jót akart..... :evil: Hajlatból kell venni!!!! Tudni kell, hogy 32 műtétem volt, tele vagyok hegekkel, vettek bőrt kezemhez-lábamhoz pótlásként. Mindkét hajlatom a karomom szét van vágva vizszintesen, vénám ott 4-5 mm-re van bőr alatt, aliglátszik, de azért ő onnan veszi. Ja, és megkérdezi, fáj????????? :evil: :evil: :evil: Nem, viccből torzult a fejem. Átszúrt egy idegszálat, plusz szétdurrantotta a vénám..... :evil: :evil:

Holnap újra ctg :lol: :lol: Nekem nem mondták, hogy mozognia kéne :shock: Egyet fordult közben azt kész, de védőnő nem mondta, hogy fel kellene kelteni.

Drukkoljatok nekem! Apa 20-23ig itthon van, szeretnék legkésőbb 23-án szülni! Utána megint csak vasárnaponként lesz itthon, és nem biztos, hogy Újpestről hazaér időben, ha megindul a szülés.

KépKép
Kép
scooper

Éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés hivatalosan már csak 19 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
Kép
scooper

Na szép jó estét,

én jelentem dögrováson... szétszakad a derekam... lehet kicsit túlvállaltam a mai napot, de most már evvan. Talán így éjjel alszom rendesen. :roll:

Délelőtt megvolt az első nst. Minden rendben Ákos nagyon aktív volt szép kis görbét produkált, az enyém meg tök egyenes. :lol:
Uh-n ismét megbizonyosodhattam, hogy fiú! :lol: Méretek alapján még mindig kb. 2 héttel nagyobbnak mondják.
BPD: 9 cm
HC: 31 cm
AC: 31 cm
FL: 7 cm
Fekvés: I KT (fejvégű)
Placenta érettsége: G I
Becsült súly: 2.800 g
Köldökzsinórban jó áramlás: RI: 0,66

Este voltam dokinál. Méhszáj változatlanul 2000... szóval nem valószínű, hogy mostanában babázok. Éééééés dokim szerint még mindig van esélyem a sima szülésre, így tuti ha csaszi is nem programozott. Ettől függetlenül jövő kedden megcsinálja a műtéti előkészítést, ne akkor kelljen kapkodni. Szabira még a héten megy, de keddtől már végig lesz.

Raktam fel friss pocakfotót. Na, ezt most már tényleg csak erős idegzetűeknek. :oops: 2 napja jöttek ki rá azok a piros pöttyök ott csípőnél... valszeg reped a bőröm :? vagy nemtom, de elég csúnya. és hát a + kg-k látszanak rendesen főleg az előző képhet képest, pedig csak +1,5 a 3 hét alatt... valahogy többnek néz ki. :?

Míra kiskuckója is majdnem kész, ágyikója megjött, naon tecc nekem... még anyum van vissza a falvédőjével meg a hozzá való ágyterítővel. :) Raktam fel erről is képet.

Ééééés megjött öcsi babakocsija is ma!!! De képzeljétek olyan széles a hátsó tengelye, hogy nem férek be vele a lépcsőházi bejárató ajtón!!! :? :lol: Ki kell nyitni a másik szárnyát is. :lol: Nagy dromedár. De én teljesen odáig vagyok érte. Ja és az tuti, hogy még a legnagyobb hóban se fogok elakadni vele. :lol: fotóztam ezt is. ;)

Rólunk ennyi, és most visszaolvasok...

Kép Kép
manósziget

scooper: nem lenne korán az a 20-tól 23-ig?
vérvétel :twisted:

t-pk: izgalmasan alakulnak a dolgok. Valamiért azt érzem, hogy eseménydús hétvége előtt állunk. :wink:

Húúúú, most én vagyok nyűgös ... megint olyan, mintha késsel dőfködnének alulról ... közben meg néha valami ideget nyomhat a kiscsaj, mert olyan fájdalom áll néha a combomba, hogy szinte össze akar csuklani a lábam ... :roll:

KépKép
KépKép
madar

Manó: megnéztem Mira kiskuckó, járgány nagyon klassz :) :) :) nekem is tecc :)
A pocak pedig teljesen rendben van ... először nem is találtam meg, mert a leírásod alapján mást kerestem :roll: lüke vagy :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Lina, Andi: Most vettem észre, hogy nektek is van közötök Kulcshoz. Nekem a nagyim oda való, a testvére még ma is ott él, meg a gyerekei, meg Rácalmáson is. Tök sokszor járunk arra, ha visszük tesólátogatásra. :lol:

Doki: Sajna elkeserített. Olyan zárt a méhszáj, hogy ihajj, Marcell tök jól érzi magát bent, hiába csalogatjuk. A súlya már 3000 gr. szépen növöget. Lehet, hogy kinevettek, de én úgy elkeseredtem. Olyan jó lenne még aug-ban szülni, de nem sok esélyem van rá. Sőt azt is mondta a doki, hogy ha idejében nem jön akkor 10-ig vár és majd csak utána fektet be, de akkor tuti császár. Na mindegy, bocsi lányok. :(

Kicsit magamhoz térek, aztán majd jelentkezem.

Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="madar"][ írta:madarb]scooper: nem lenne korán az a 20-tól 23-ig?
vérvétel :twisted:

t-pk: izgalmasan alakulnak a dolgok. Valamiért azt érzem, hogy eseménydús hétvége előtt állunk. :wink:

Húúúú, most én vagyok nyűgös ... megint olyan, mintha késsel dőfködnének alulról ... közben meg néha valami ideget nyomhat a kiscsaj, mert olyan fájdalom áll néha a combomba, hogy szinte össze akar csuklani a lábam ... :roll:

Nem :lol: Pont jó lenne. Szombaton töltjük 38+0, de 10 nappal fejlettebbek vagyunk a kiírt időpontnál gép szerint is, meg fogantatási idő szerint is, szóval jók lennénk a hétvégén :D

KépKép
Kép
scooper

Mónika, én is béna vagyok, de nem foglalkozom vele, legalább látszik, hogy én csináltam :wink:

Viki én úgy emlékszem, hogy pont valami ereket nyom hanyatt fekvéskor, úgyhogy akkor tényleg inkább feküdj baloldalt! Legalább kényelmesebb is úgy?
Ez az NST borzasztó lehetett... :(

Bex, nem semmi nap!!

Peppinó, ezek az éjszakai ébredések a szülés utáni időszakra készítenek fel. :) ha vannak rendszeres időpontok, amikor felébredsz, akkor valószínűleg Tomika a születése után is akkor fog felébreszteni :wink:

Csunyeszka, holnapra is hidegfrontot mondanak :(

Tara, jobb ha időben születik, mint ha előbb, ne keseredj el!

Scooper, nagyon sajnálom a karodat! Én holnap reggel megyek vérvételre...

Manó, ez mind olyan jó hír

Erika, köszönöm az info-t

T-pk, jó, hogy nem kellett befeküdnöd! Pihenj sokat :) :D :D :D :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Scooper, akkor nem akarsz megvárni :cry: :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

A bztosítással én is így gondolom, csak azért nem vállalnám be....
Amúgy ilyet terhesen nem lehet kötni, nekem már 12 éve magvan és egyik gyereknél sem "vettem igénybe" (szerencsére)

Ma extra nyűgös voltam, szerintem egész terhesség alatt sose voltam így. Kezdődött azzal, hogy tegnap késő este megittam a málnalevél teát (egész jó íze van), de úgy megf*satott, hogy alig értem ki a vécére. Koffein allargiám szokott így jelentkezni, de ezek szerint a tein-re is érzékeny vagyok, gondolom egy kicsit sűrűbbre csináltam a kelleténél.
Aztán nem elég, hogy egyedül vagyok 3 napra, még a gyerekek is állandóan ugráltattak, Fanni harci kakas volt a játszótéren, még verekedett is :cry: Este meg a barátnőm gyerekére is vigyáztam, de csak 9-re jöttek érte, én meg azt hittem becsinálok a fáradtságtól, gyerkek extra nyűgösek voltak, mert a délutáni alvás nem jött össze.
Aztán meg annyira nyilallt a csontom, hogy még a menés is nehezemre esett. Amit felraktam hastartót, eszembe jutott, hogy egy ideje nem érzek mozgást,mi van ha elszorítom vele a gyereket is, na, gyorsan lekaptam magamról a játszón, gondolom néztek nagyot az anyukák a sztriptízemen :lol:

Most végre alszanak, én is elteszem magam, jó éjt mindenkinek!

Kép
arvaerika

Erika, a málnalevél tea, minden simaizomra hat: nemcsak a méhre, a belekre is. Talán segít, ha kevesebbet iszol egyszerre belőle (mondom én, aki már mikor megvettem, de még csak egyszer ittam...) :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na, jó éjt mindenkinek :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna!

köszi!

szerintem is kevesebb kell belőle és nem este inni! :wink: Jó éjt!

Kép
arvaerika

Rita, 36. heti uh van és ha vmi nem stimm (pl. faros) akkor 38. heti is.

Süti, füvecskéd meglocsoltad?

Kriszti, Angelina Jolies. ;) Még te írtad... csak lusta voltam az egész nevét kiírni 8) Szóval bedurrant ajkak... stb.
Dátha miatt részvétem. De hogy a csudába tudtál ilyen melegben megfázni? :shock:

Erika, nagyon jók a képek. Biztos jól éreztétek magatokat.

Petra, harántfekvés. :?

Madar, én hiszek ezekben a dolgokban. régebben elég sokat foglalkoztam ezoterikus dolgokkal... És hát igen, egy programozott csaszi már beavatkozás az élet rendjébe.... Vörös Oroszlánt nem olvastad Szepes Máriától?
Kíváncsi vagyok mit süttök ki holnap.
aug. 31 jól hangzik. ;) Akkor már kedden mehettek is haza.

Andi, még nem láttam fotót Junior ágyikójáról! Tessék már lőni róla pár képet.

Viki, próbáld meg a következő nst-n hogy lenyomsz egy kis csokikát. Hidd el segíteni fog. a rángatásért nem irigyellek. :S
Unokahugi csodaszép. És micsoda haja van!

Csunyeszka, ááááá... akkor már lehet nem sok van vissza. Pihizz és mennek a drukkok, hogy minél tovább még bent maradjanak a picik.

Vera, én acryl temperával... és nagyon meg vagyok elégedve a minőségével.

Brumi azért lenne nagy szájtátás, ha Lottinak lenne valami lógója a lába közt... Húúú, nem is tudom micsinálnék.

Sztem is a hétvégén megkezdődik a nagyüzem... Izgi rendesen.

Én is el filmet nézni. pusssz.

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"]N írta:manószigeta szép jó estét,

én jelentem dögrováson... szétszakad a derekam... lehet kicsit túlvállaltam a mai napot, de most már evvan. Talán így éjjel alszom rendesen. :roll:

Délelőtt megvolt az első nst. Minden rendben Ákos nagyon aktív volt szép kis görbét produkált, az enyém meg tök egyenes. :lol:
Uh-n ismét megbizonyosodhattam, hogy fiú! :lol: Méretek alapján még mindig kb. 2 héttel nagyobbnak mondják.
BPD: 9 cm
HC: 31 cm
AC: 31 cm
FL: 7 cm
Fekvés: I KT (fejvégű)
Placenta érettsége: G I
Becsült súly: 2.800 g
Köldökzsinórban jó áramlás: RI: 0,66

Este voltam dokinál. Méhszáj változatlanul 2000... szóval nem valószínű, hogy mostanában babázok. Éééééés dokim szerint még mindig van esélyem a sima szülésre, így tuti ha csaszi is nem programozott. Ettől függetlenül jövő kedden megcsinálja a műtéti előkészítést, ne akkor kelljen kapkodni. Szabira még a héten megy, de keddtől már végig lesz.

Raktam fel friss pocakfotót. Na, ezt most már tényleg csak erős idegzetűeknek. :oops: 2 napja jöttek ki rá azok a piros pöttyök ott csípőnél... valszeg reped a bőröm :? vagy nemtom, de elég csúnya. és hát a + kg-k látszanak rendesen főleg az előző képhet képest, pedig csak +1,5 a 3 hét alatt... valahogy többnek néz ki. :?

Míra kiskuckója is majdnem kész, ágyikója megjött, naon tecc nekem... még anyum van vissza a falvédőjével meg a hozzá való ágyterítővel. :) Raktam fel erről is képet.

Ééééés megjött öcsi babakocsija is ma!!! De képzeljétek olyan széles a hátsó tengelye, hogy nem férek be vele a lépcsőházi bejárató ajtón!!! :? :lol: Ki kell nyitni a másik szárnyát is. :lol: Nagy dromedár. De én teljesen odáig vagyok érte. Ja és az tuti, hogy még a legnagyobb hóban se fogok elakadni vele. :lol: fotóztam ezt is. ;)

Rólunk ennyi, és most visszaolvasok...

Manó: mit keres a CSÚSZDÁNK Öcsi járgánya mögött ??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ... jó, hogy minden rendben Ákossal, és még meg van az esély a normál szülésre ... ahogy én pénteken kinéztem, nekem nem sok :cry:

Nagyon tetszik Míra ágyikója, biztosan neki is fog :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na,szép jó estét!

Végre kész az ágy,és a komód.Este 7kor végzett a pasi az összerakással.Mostanra raktam fel a falmatricákat,mert én bizony addig úgysem tudtam volna lefeküdni,amíg az nincs fenn.Képet tettem a picasára,de holnap csinálok természetes fénynél,mert egész más a fa színe.
Fáj a lábam nagyon.Asszem ázom egyet.

Manó,én is úgy jártam,mint Madar.Tényleg olyan képet kerestem,amihez idegek kellenek.Menj már,teljesen rendben van a pocak.Hozzáteszem,hogy csak magát a pocakot látni,csalóka lehet.Gondolom egészben nagyobb.Klassz a járgány!Míra ágya pedig igazi nagylányos.(először nem értettem,hogy fotóztad Te ma a hóban nem elakadást Kép .hiába szőke vagyok Kép Kép )

T-pk,most aztán izgulhatunk érted a 4 napban Kép Kép Kép Remélem bírjátok még egy kicsit.

Erika,neked is szép hosszú napod volt.Jó rád bízták a gyerekeket.Remélem az éjszakád a körülményekhez képest jó lesz,és tudsz pihenni.

Tara,értem én,hogy már szívesebben tudnád kint Marcellt,de én örülök,hogy ilyen jó dokid van,és nem háborgat benneteket,ha nem muszáj.Kitartás Kép

Scooper,szüljetek éjjel,akkor nincs akkora forgalom,és hazaér apácska.Na de félre a tréfát,kívánom,hogy akkor jöjjön Noémi,amikor apa is otthon van veletek.

Kép
v.andi

Anna.... mióta kismama vagyok tudok baloldalamon aludni... azelőtt nem tudtam... :? :? :roll: :roll: :roll:

Manó... nagyon szííííííííííííííííp Míra ágya... és a babakocsi is szuper! :)

Erika... bocs, hogy nevettem... de elképzeltem a játszón a jelenetet... ahogy ledobod magadról a cuccost.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Andi.... csudiszép Barnabás birodalma.... :) :) :) nagyon tetszik!!!! :wink: :wink:
Ja és olvastam a másik topikban az eseményeket... teljesen egyetértek veled!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Asszem elteszem magam... holnap "nehéz" napom lesz... találka überokosvédőbanyával..... :evil: :evil: :? :? :? :? :?

Nyugodt éjszakát mindenkinek, kevés pisijárattal.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote]P írta:eppinó, ezek az éjszakai ébredések a szülés utáni időszakra készítenek fel. ha vannak rendszeres időpontok, amikor felébredsz, akkor valószínűleg Tomika a születése után is akkor fog felébreszteni

Anna a proféta szóljon belőled,mert én éjfél 1 körül fekszek és általában fél 7-kor kelek először,akkor se a pisi miatt,hanem különböző zajokra.Remélem ez így marad szülés után és ,és Berni kegyes lesz hozzám!!! :D

Csajok,nektek hogyan néz ki a teafű,mert ez bár szárított,de kissé össze van állva csomókba.Az eddigi ilyenfajta teák pörgősebbek voltak.a lejárati ideje jó.

Erika napod :evil: ,hát én nem vállaltam volna be plusz gyereket,akármennyire barátnő és fontos dolga volt.

Manó,igen meglocsoltam,az első vetést hamarosan lehet nyírni.Remélem elég sűrűre szórtuk és kevés lesz benne a gaz.Nővéremékébe elég sok volt,mostanra nagyrészt elnyomta a fű,de imitt amott még eléggé látszik.
Napod :shock: ,már írtuk,hogy olvasásától is elfáradtunk!!!

Tara,pénz téma volt dokival,vagy összeszedtetek még pár 10-est???

EZÚTON KÉREK MINDENKITŐL ELNÉZÉST,akinek nem reagálok,nem válaszolok,esetleg a privire nem válaszolok(akkor azért szóljatok),de a szokásos c..kodik a net,így olyan mint egy mese: hol volt hol nem volt,itt a vége fuss el véle!!!!Ráadásul ha van is elég gyenge a vétel így 10 percekbe tellik egy oldal betöltése,vagy mondjuk a ezek a hsz-k elküldése.

Na ,pussz,megyek megpróbálok még képeket nézni,és ha ma már nem is majd holnap reagálok.

sutimano76

HelllóHalló Mindenkinek!!

Erika, nagyon cukik vagytok a képeken!!
szerintem én sem szeretnék csaszit... nagyon jófej vay, h még egy plusz lurkót bevállalsz!!!

Madar, helló újra itt!:)
ez a dátumos dolog, én is hiszek benne, de télleg lehet, h elindul magától a kisCsajszi:)
A képek: biza minden héten készül... hisz egy filmecskét csinál Apa... hogy mikr s milyen lesz,azt nem tudom:)

Anna, nagyon ügyi vagy!!

MAnó, ügyi vagy a napi progriddal:D hát néha jó, ennyi mindent letudni, s aztán miiiilyen jó ledőlni utána:)

Csunyeszka, juuujjj:):):)) nagyon izgi!!!

Vicger hüle csont fájdalom!!!

Süti, ezeket a nyomtatványokat hol is kell letölteni?:)

T-pk , szupi, h minden okkk!!

Taranee, még bármi lehet !!
sanszos még az aug.!!

Scooper, vérvétel :twisted:

Én is pörögtem ma....
reggel vérvétel... aztán futi kicsit vásárlás, aztán hálóinget vettem a kórházba /de hál Istennek vállalható azért :wink: vágyölő határon van, de.../
aztán meg le kellett kicsit dőlnöm..- 3 óra alvás lett!:D:D
a vérvétel előtti éjszakákon nem annyira megy az alvás :?

És hát persze csináljuk a nászajit a hétvégére, úgyh Apával kicsit ki vagyunk purcanva... de hát mindent a cél érdekében!!!
És olyan jó látni, h örülnek neki, és potyognak a könnyek!!:D ( egy kisFilm az Ifjú párról)

Aztán este Budafok,kaptunk egy utazó kiságyat, s most már télleg el kellett menni érte!!
Nagyon széép!!

Aztán holnap reggel megyünk a szülésznénihez beszélgetni, meg ctg-re...
De valahogy olyan érzésem van, h nem Bp.-n fog születni ez a kisPöcsös..
kicsit elültették a fülembe a bogarat, meg én is kicsit tudat alatt ezzel győzködtem a gyereket, h aug. 22-e után jöhet, addig dolgunk van... s lehet , h megembereli magát, s kipottyan zalaegerszegen, csakazértis:)
(akkor valószínűleg talizok Zsófiékkal, s lehet , h Csunyeszkával is :wink: )

Persze majd meglátjuk, Ő dönt nem én:):)

Dugulok, s még dógzok kicsit, icipicit!:D

Kép

Kép
móka:)

Móka,most így kapásból nemtom,de itt van sztem segítség.
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... os+%FCgyek

sutimano76

Nos visszanéztem a 2010 májusi topicba.Amiről Viki írt,persze nem tudtam megállni,hogy ne írjak.remélem sikerül töröltetni,mert ez így nagyon nem jó.

sutimano76

Manó,kiságy nagyon jó!!!!Babakocsi,én is hasonlót szerettem volna!!A falon lévő műalkotások miatt irigy vagyok.
:wink: Jól láttam Maya,a méhecske???

Látom Andi te elzárkóztál a disney elől.Nekem nagyon tetszik.

Hűűűűűha,ki is tett még fel új képeket???Kriszti AJ-s szájas képét hol kell nézni???

sutimano76

Csajok,ki aza Kingus,aki felvett minket a kedvencei közé pic-en????

sutimano76

[quote="laki papné"]S írta:laki papnécooper, akkor nem akarsz megvárni :cry: :oops:

Nem téged nem akarlak megvárni, hanem 5ig nem akarok várni :wink:

KépKép
Kép
scooper

Andi: Gondoltam rá, hogy éjszakára kéne gyúrni :lol: :lol: Akkor kevesebben is vannak, meg nagyobb a nyugi a szülészeten, kisebb az esély rá, hogy feleslegesen belepiszkálnak. Köszi a kívánságot, remélem bevállik.

KépKép
Kép
scooper

sutimano76

Ha kell valamelyik,akkor jobb licit nélkül megvenni,és anyudnak odaadom,itt a 17.kerben,vagy a tesódnak a péceli állomáson!!!!

sutimano76

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálooooooom a hiradót,most hallottam,hogy kitüntették az orvosokat ,akik Massát gyógyították.
MIÉRT????mert végezték a dolguk,jesszus normálisak ezek,hát ez a Massa nem ugyanolyan ember mint a többi?????
Engem meg a kutya nem tűntett ki mikor kiszolgáltam a Larry Hagman-t(Jockey Ewing)! :roll:

sutimano76

Jó reggelt!

Azt hittem már túl vagyok a legrosszabb éjszakán, de ez a mai felülmúlt mindent. Alig tudtam elaludni, aztán kb. félkettőtől 4-ig kínlódtam az ágyban, görcsölt a hasam, olyan megjövősen ... igen rossz volt ... aztán feladtam négykor leültem az íróasztalomhoz, hogy ha már nem tudok aludni, legalább hasznosítom magam. :roll: Azóta iratokat rendezgetek.

Taranee: ne keseredj el, Marcell tudja mikor akar jönni :)

Scooper: na jó, nem bánom, legyen a hétvége :wink:

Erika: remélem, ma könnyebb napod lesz. :) Meddig tart a 3 nap?

Manó: még nem olvastam, de megvan, ott vár a polcon. :wink: Bár mostanában nem tudom, hogy mikor fogok tudni olvasni. :oops:

Andi: megnéztem a fotókat, érdemes volt a pasinak ennyit dolgoznia vele. Nagyon szíííííp :) Mi is ezt a stílust szeretjük :) Ezt egyébként hol vadásztátok? Bocs, ha már írtad.

Móka: meglepetés film. De jóóóóó! :) :) :)
Vágyölő hálóing :) tecc :) ... és egyet értünk, Ő dönt :)
Ne dolgozzál, pihenjél!!!

Süti: jó sokáig nyomtad. :roll: A híradót nézve pont ugyanezt gondoltam én is ... miért is ... no comment, ez szerintem olyan magyaros vircsaft :evil:

8:30-ra megyek dokihoz, NST, aztán előállok a "témával" :wink: de szerintem csak délután 5 után leszek újra gép közelben, majd akkor jövök megosztom Veletek a fejleményeket. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Én nagyon jól aludtam kivételesen, csak 2 pisiujárat volt. Viszont tegnap este elég határozott fájásaim voltak kb 20 percenként, aztán éjszakára elmúltak. Mindig estefelé jönnek elő, így remélem ez előrejelzi, hogy este vagy éjjel szülünk. :wink:

Süti: Én is kiakadtam a kitüntetésen. :shock: Ez tényleg jellemző a mostani helyzetre itthon. Mi van azokkal, akik pl a kis szívbeteg lara életét mentették meg, vagy most a megégett lányért küzdenek? Ez tipikusan a külföldnek szól megint.

Andi: Gyönyörűségesen alakul Barnabás szobája! Imádok benne mindent! :lol:

Manó: Szuper a járgány és Míra meglepi festményei is! :wink:

UH: Köszi a válaszokat. nekem nem is említette a doki, hogy mostanában lenne. Vasárnap töltöm a 37.hetet, utána dokival 29én találkozom ( 1 nappal a betöltött 38.hét előtt), hacsak addig nem szülök. Utána pedig már csak a helyettese van. Szerdán rákérdezek akkor erre is.

Kép

Kép
hgrita

T-pk: Drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon! Olyan izgi, ez neked is már biztosan a vége... :wink:

Scooper: Vérvétel :x Még jó, hogy hallgat rád a szakember; csak ismered már a testedet... :roll: Remélem sikerül a megfelelő időpontban érkeznie csemetének, és Apa is biztosan veletek lesz!

Madar: Még mindig kíváncsi vagyok az okra, hogy miért nem jó a 24-e? Nem sürgetésnek szánom, csak a kíváncsiság hajt. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Jó reggelt!

Látom nem mindenkinek volt jó éjszakája.Sajnálom.Nekem leszámítva a 2 pisijáratot,nagyon jót aludtam.Végre találtam egy jó kis pózt,párnákkal mindenhonnan kibélelve :lol: :lol: :lol: A végére belejövök.

Anna,kíváncsi leszek,hogy Junior éjjel hányszor kel majd fel.Danival mindig átaludtam az éjszakát,és állati jó az alvókája a mai napig,és hamar leszokott az iccakai kelésekről.

Süti,a málnalevél tea így néz ki,de ne sodorj spanglit belőle :lol: :lol: :lol: Én nem láttam a híradót,de olvastam az újságban.Én is felháborodtam,mert ha ők csak azért végezték a munkájukat,mert Massarol van szó,akkor ne dolgozzanak többet az orvosi szakmában :twisted: Ilyen is csak nálunk történhet. (nem szeretem a disneyt annyira :oops: )

Móka,biztos szép lesz az ajándék.Majd meséld el a hatást :) Sztem "kis Pöcs" tudja a dolgát,és biztos nem jön előbb.Nektek is unalmasak a napjaitok így a vége felé.

Madar,alvást sajnálom.Nem aludtál sokat :(. Gyere majd a hírekkel.Köszönjük Barnabás nevében :oops: .Ez az ágy az,csak más anyagból: http://www.helimexbaby.com/webaruhaz/pr ... kos450.jpg Egy diósdi cég,egyébként családi vállalkozás,rendeltük meg.Azért ebből a színből,mert azt szerettem volna,ha passzol a ház többi részéhez.

Rita,estére elfáradunk,és sztem azért lesz éjjel mindegyikünk "rosszabbul".Ahogy olvasom,annyit jön-megy mindenki,nem csodálom,hogy estére előjönnek a fájások,egyebek.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Tegnap éjjel 1 körül még megnézegettem, mit írtatok, de képtelen voltam reagálni... és most meg alig emlékszem valamire :( nem is aludtam jól, úgy keltem, mint akit kerékbe törtek... többször aludtam már ezen az ágyon, anyuéknál (most a festékszag miatt), de most valahogy nem volt kényelmes, belesüppedtem...

Egyedül arra emlékszem, h Madar időpontot akar változtatni, én ezekben nagyon hiszek, ha így érzed, akkor mindenféleképpen változtass... de az is igaz, hogy mindennek oka van, szóval, ha mégis 24., annak is!!

Bocsánat a többiektől, remélem mindenki jól van, örülök a jó vizsgálati eredményeknek, akiknek úgy tűnik, közel az időpont, nagyon szorítok...

Nagyon köszi a válaszokat a kérdésekre!!

Tegnap végre elkezdtük a festést, vagyis főleg Apa, meg délután jött egy barátja! Tök jól haladnak, olyan ügyesek!! Én alig bírok bármit csinálni, a védőszalagot ragasztgattam, de azt is csak olyan magasságban, amit elérek normálisan, mert létrára nem állok, és lehajolni nem bírok... és főztem... de hatékonyan dirigáltam :D De nem is hagyják, h csináljak bármit! Apa barátja jól rajzol, tanulta is, úgyhogy lehet, h mégiscsak lesz brazil táj a falon, illetve Ébano ágya felett mesefigurák, juhéééé!!
El vagyok tőlük ájulva, olyan édesek... például, mire ma felkeltem 8-kor, már megcsinálták a fürdőszobát... most megyek, hozok nekik reggelit!!

Annyi bosszúság van csak, h az eredeti festést sok helyen elrontották, és egy csomó helyen le kellett verni a vakolatot, h fessünk, és pár helyen festés után derült ki... ott ismételni kell... de nagyszerűen veszik-vesszük az akadályokat!

Próbálok még jönni később!! Szép napot istennők!!!

floranan

Sziasztok!

ANDI : csudaszíp Barni szobája, ha "tiszta lappal" kezdem a rendezgetést, én is hasonlót képzeltem volna el ;) ... a fal színe nálunk is hasonló :)

2010 májusi topic : :roll: :roll: :roll: :roll: ... húúúúúúúúúú, de nem egyszerű eset egyik - másik emberke ... és nem a más vélemény miatt, hanem a vélemény-nyilvánítás szabadságának félreértése miatt: ... miért kell így bántani egymást ??? ... miért kell ilyen stílusban "hörögni"??? ... van, aki itt vezeti le a feszültséget, vagy ez micsoda? ... és még annyi mentésük sincs, hogy állapotosak, nézzük el nekik :)

MADAR: sok szerencsét a mai naphoz !!! :) (kíváncsi vagyok mit szól a dokid a NAP módosításához :)

RITA: reagáltam neked a moby wrapre, de lehet átsiklottál felette: megnéztem neked az angol és amcsi Ebay-en, ha érdekel még a dolog, keress meg priviben ;) ...

Mi a boltba készülünk kb egy órája, de még nem is öltöztem fel :oops: .... minden olyan "nehezen" megy már ... tegnap estefelé féloldalt feküdtem a tv előtt (imádom Gordon Ramsay-t nézni, teljesen kikapcsolt :) ... pont ő volt, apika lillával játszott a nappaliban, hagytak kicsit egymagamban tv-zni ... és akkor tüsszentettem egyet és hirtelen belém hasított egy olyan késszúrás szerű fájdalom a al petefészkem magasságában, hogy azt hittem nem kelek fel többet ... annyira fájt, hogy azt elmondani nem tudom ... bár soha nem szúrtak kést belém, de ilyen lehet ... és még utána, mintha forgatták volna bennem ... egyszerűen nem tudtam levegőt venni, olyan hirtelen jött az egész, a férjemre a frászt hoztam, még sírva is fakadtam ... majd nagy nehezen a hátamra fordultam, és onnan lassan a másik oldalamra és felültem, felálltam, és ettől jobb lett : 100%, hogy valamit megrúgott a picur belülről, és az fájt így ... :roll:

Elnézést a többiektől, hogy nem reagálok, de most ennyit bírtam itt ülni: ha visszajöttünk a boltból, kezdem Lilla szemének a ragasztását, majd jövök, és beszámolok róla, hogy sikerült ...
:shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

naaagyon tündériek a baba és a tesó részlegek is:))
és már nem ezért vagy azért de neeem nagyon szedett fel senki óriás súlyokat magára... a pociképeket nézve pedig senki ne merje magát fehérB-nek nevezni mert hüleség..... - na jó ha éppen vízszintből próbál felkelni akkor az egy esetben engedélyezett a partra vetett hal metafora de máskor nem:))))

Húúúú lányok nagyon a véghajrában vagyunk..... kiváncsi vagyok mikor kezdődik el a babaeső:))) lehet a heti front előrehozza majd pár babóca érkezését...

Ja és szeretném leszögezni, hogy ha megszületik babóca és hátérbe szorul a hsz ekre való reagálásom és csak pánikszerűen kérdezek meg kérdezek (mint most is jópárszor) akkor ne haragudjatok meg...tök bírok mindenkit meg mindent elolvasok csak hát ugye terhes..... akkor meg pánikolós első babás an
ya leszek..:))))) nemtom hormonálisan meg egyéb utakon mellik is a rosszabb:)

nnnya mi is tennap voltunk dokinál

méhszáj hátrafelé és 2111........
viszont most valamit nem értek..... a dokim szinte legyintett erre az értékre, a hátrafelé dolog viszont nem tecc neki

viszont ebben a leírásban:
000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

egy teljesen nyitott méhszáj????
Most akkor ezzel mit lehet és mit nem? Dokim semmi korlátozást nem említett.....

ééés még mindig faros a kis buksis - doki aszonta pánikolós kérdéseimre, hogy semmit nem erőltetünk, de ha megy akkor megszüljük.....
Közben bennem kezd az augusztus helyett a kiírt szept 2 realizálódni..... szerintem nem jön előbb. És a buksijával bujcizik ezerrel (persze neki a bordáimnak :))) ha valami nem tetszik neki - mint pl tegnap az autózás. pedig idáig szerette.....lehet már túl nagy ezekhez a kátyús utakhoz.....

ja és annyira édes mert neki ugye még fenn van a fejecskéje ami azt eredményezi, hogy a hangok és a fények egy centire suhannak el mellette amit úgy látszik nagy szeretettel figyelget ha éppen nem alszik...... tegnap uh-n is a doki hangjára annyira elődugta a kis buksit, hogy az ultrahang le lecsussszant róla:)))))

szerintem éjszaka vmi frontos lehetet mert én is görcsölgettem....és végre volt benne szünet:))) .......különben éppen kezdtem kiakadni amikor rájöttem, hogy ha így meg így veszem a levegőt akkor az erős görcsök is sokkal könnyebbnek hatnak.....ha meg hisztizek ellenük akkor fájdalmasabb az egész.....Szóval úgy gondolom, hogy tökéletes próbajáték ez a szülésre és legalább valamelyest megtanul az ember a fájdalmak közt is lazítani és befelé figyelni......
Mert mondjuk észrevettem, hogy ha a párom ott van akkor sokkal kevesebbet bírok és tőle várom a megoldást és inkább babusgatásra vágyom.......- és tegnap tudatosult bennem, hogy ez kedves meg minden...... de szülésnél akármennyire is mellettem lesz és babusgat.... nekem kell a fájásokat elviselnem és kordában tartanom..... és annyira nyugodtnak maradnom amennyire csak tudok....... És akkor most jön a végkövetkeztetés: ez is fejben dől el...:)))))

KépKép
dorkamartini

Halihó!!

Rita,tegnap elfelejtettem írni,hogy elvileg a 36.héten van egy kötelező,de nekem is a 38.-ra adott időpontot az uh-s csaj.Amit azért nem bánok,mert közelebb van a doki utazásához,és így talán több infot tartalmaz,arra vonatkozólag hogy kibírom-e míg visszaér!!!

sutimano76

Dorka,nagyon édi lehetett az uh csúszkálás,tök jó hogy te ennyire tudod mije hol van.Én csak sejtem,mert az utóbbi pár napban voltak érdekes forgolódások,amik néha fájdalmasak voltak picit.

Andi,nekem is nagyon tetszettek a matricák,sajnos én túl disneybuzi vagyok,de igyekszem egy ideje még rugiból is másmilyet nézegetni,mert tényleg lelki sérült lesz Berni ennyi micimackótól!! :lol:

Floranan,festés :ügyik vagytok,te meg nem semmi vagy,én tuti elmentem volna nyaralni amíg festenek!!!Vagy egyenesen nyár elején csináltattam volna.A rajzról kérünk képeket!!!!

Brumi,tegnap én rugást,vagy buksikitolást kaptam olyat,hogy aszittem a szemem ugrik ki.

Alvás,én tegnap este nem kevés dinnye,és innivaló után is csak egyszer keltem de azt is csak 6.30 körül,igaz este nem bírtam elaludni.3.15-kor már erőszakoltam magam az alvással.Egy kósza pillanatra megfordult a fejemben,hogy kihagyom az alvást,de gondoltam babónak is jobb ha lemegyek alfába kicsit!!!

sutimano76

Ahhhhh, csajok, megvolt az első szemleragasztás: 1 órát bírt egy huzamban :) ... közben FESTETTÜNK !!! ... ime:

Kép

ha apa hazajön, kitalálunk valamit, hogy még egy órára elvonjuk a figyelmét, és így ki lesz pipálva a mai nap: kicsit bizakodom .... ha megfelelően elvonom a figyelmét, nem akarja leszedni a tapaszt !!! :) ... feltettem egyébként én is tapaszt, hogy kipróbáljam, milyen lehet neki : hááááááát, elég kellemetlen :cry: :cry: :cry: :cry: ... szegénykém ... de muszáj !

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?