Új privát üzeneted érkezett!

Na, kész a kocsi, nem tökéletes, valami szelep vagy mi még kell hozzá, de lehet vele járni...na erre kiváncsi leszek. Sógorom elvisz a szerelőig, nem kell gyalogolnom...

Közben itt voltak az ikrek, mindjárt viszem át nekik a gyerekkori Barbie autómat, mert most Barbie-mánia van. A Barbie-jaim viszont oltári leharcoltak, úgyhogy megvan a szülinapi ajándék is!!! :wink:

Na megyek készülődni, aztán még jövök délután. Chillis bab kész.
Vendég
 


Helló csajok!

Gyorsan szólok aztán megyünk a tankönyvekért a suliba.

Cosmic: Én is vettem papírpelust kb. 1 hónapra elegendő mennyiséget. Úgy tervezem, hogy veszek több fajta moshatót és próbálgatunk, aztán ami bejön abból rendelek nagyobb mennyiséget. Utazáshoz, orvoshoz papírt fogunk használni, tehát kombinálom, de javarészt a moshatót szeretném használni.

Chardonhay: Nem macerás a mosása, 40-60 C-on lehet mosni gépben, fajtától függően. Szappanmentes mosószerrel (DM-Denkmit folyékony) öblítő nélkül. MOsásig ecetes vízben, vagy szárazon vödörben kell tárolni öblítés után. 3 naponta kell mosni amikor megvan a készleted. Kb. 20-25 db.
Egyébként ha megnézed a csatolt linkeket nagyon sok szupi tanácsot adnak hozzá.


:D :D :D :D :D :D :D
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Gyorsban jelentkezem, mert gebasz van a gépeinkel. Az asztali gépünk haldoklik, megfertőzte a laptopot. Amí nem tudjuk leszedni azt a vacak vírust nem jövök. pusz. Ja a szülinapi köszöntéseket köszönjük. A torta: kinder pingui torta lett. Ha jó lesz a gép rakok képet is.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

Holnaptól pár napig nem leszek :cry: :cry: :cry:
Jönnek a festők lefesteni az ajtókat. És ugye azt a jó illatot nekünk nem kellene belélegezni.

Pusszantás! Kitartás a melegben! Már nem lesz sok reméljük(mármint a melegből!)!

Sztercsi
Vendég
 


Sziasztok!

Ahogy az embernek egyre kevesebb teendőja akad, úgy kezdenek baromságok eszébe jutni... Most nálam a szülés...

Mosható pelenka: bevallom őszintén én nem nagyon hiszek benne. Főleg ahogy az árakat néztem. Áztatás, mosás, szárítás. Nyáron még hagyján, de télen?

Egész délelőtt hallgathattam a Red Bull Airrace-eseket... Most szerencsére nyugi van. Viszont ami a városban közlekedés címén van, az vicc.
pocok001
 
 


Na újrakezdték a repkedést...
pocok001
 
 


Hello lányok!

Ma nagyon nyűgös vagyok...ráadásul sorban jönnek vissza a kollégák szabiról és mindenki azt kérdezi, hogy meddig vagyok még és hogy bírom és jé, mekkora poci :evil:

Eszti, ha csak 2x kéne pisilni menni, milyen boldog lennék! Tegnap éjjel rekordot döntöttem: éjféltől reggel 6-ig összesen 4x voltam kint.

Éjfélig néztem a Napsütötte Toszkána c. filmet (imádom, százszor láttam kb.) és kicsit pityeregtem is azon a részen, amikor a főhősnő barátnőjének a babája megszületett (az uram horkolt mellettem békésen).

Zsrit, szép méretű a babó :D Szerdán mi is megtudjuk, hogy mennyit nőtt a drága. Én nem híztam egy grammot sem három hete...

Nekünk is szervízbe kell vinni az autót holnap, a múlt héten már egyszer voltam vele, állítólag meg is csinálták, de most megint ugyanazt a hibajelet írja ki a kijelző (dízel részecske szűrő)...felhívtam a szervízt, közölték, hogy "az lehetetlen"...no, ezt imádom a legjobban. Bizonyára hülye vagyok és rosszul látom a kijelzőt...80ezer Ft-ot hagytam ott a múlt héten, úgyhogy az a minimum, hogy most ingyen és azonnal megnézik, hogy mi a szar baja van.

Haza akarok menni és le akarok feküdni....sose gondoltam, hogy eljön ez az idő, amikor már ennyire nyűgös leszek....

Kép
kkia
 
 


Kkia, én is imádom azt a filmet, de tegnap kivételesen aludtam rajta :D amúgy akárhányszor láttam, mindig bőgtem :oops:

Tőlem nem kért semmit a szerelő, jó fej volt! Pedig tett bele másik lambdaszondát...legalábbis remélem...
Vendég
 


Datolya, nem semmi a gyerekorvos beszólása sem… És az biztos, hogy egy nagymama sem fog nálunk sertepeltélni az első néhány hétben. Inkább valahogy megoldom egyedül, de csak több gondot okozna érzésem szerint ha ott lenne valaki, mint ha nem.

MrsParis, az utóbbi két napban már nekem is kétszer kell felkelnem hogy pisiljek. De nagyon gyanús a dolog, mert kb. 3 óránként kell mennem… Szerintem itt valami ősi összeesküvésről van szó, amivel a baba éjszakai etetésésre való felkészülés zajlik… :lol:

Súly: Nekem még csak +6 kiló van hivatalosan. Bár már januárban volt rajtam vagy 8 kiló plusz… :(

Cosmic girl, nagyon vicces a babád. Erről a Nicsak, ki beszél című film jut eszembe, amikor a kissrác a köldökzsinórt rángatva kérte a kaját. :lol:

Kkia, üsd meg a tolakodó kollégákat. Nekem örültek, amikor visszajöttem a szabiról. És mivel már kb. 200x elmondtam, hogy augusztus 31-én leszek utoljára, már nem is kérdezgetik.

A dokim most van szabin (mázli, hogy nem októberben) és így csak a jövőhéten megyek hozzá. De már kíváncsi vagyok, hogy mekkora Nünüke. Mert lassan kirúgja a ház oldalát. És gyanítom, hogy nem medencevégű… Négy hete még nem az volt.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Eszti, szerintem tök sok igazság van abban a filmben. Ugyanúgy, mint a Pretty woman-ben, pedig nem éppen egy művészfilm egyik sem :D Meg aztán Toszkána...a szívem csücske...tavaly ott voltunk nyaralni egy hétig, körbejártuk keresztül-kasul, isteni kajákat ettünk és borokat kóstoltunk 8)

Remélem, hogy tőlem sem fog kérni semmit a szerelő...mindenesetre majd igyekszem határozott lenni ebben a témában :evil:

Kép
kkia
 
 


Helló csajok!

Én ma voltam dokinál, aki azonnal felírt kúpot… Szuper. Pont erre volt még szükségem a rokkant bálna formámhoz… Amúgy minden OK, kicsi Szonja még mindig fejvégű, most már reményeim szerint így is marad (egy hónapja ebben a pozícióban tengeti napjait, valszeg jól érzi magát így). Amikor a doki meglátott, boldogan felkiáltott: Magának nem kéne lassan szülnie? Hát, mondtam, nagyon lassan, majd igen. :shock: Erre jövő héten berendelt ctg-re… Nektek nem kell még ilyenre menni?

Jaj, nem is írtam, hogy a tegnapi szülésfelkészítőn levetítettek szülés filmeket… Azért elég megrázó volt, pláne, hogy az egyik nő előadta a halálhörgést közben… áááááááááááááááááááááá

Zsrit! Üdv újra köztünk! Zoé baba is nagyon ügyi!

Cosmic, nem semmi a fiad! Már most reagál a kaja hangokra… Mi lesz később?! Szerintem szerezz be kondérokat mielőbb, mert nagy tételben kell majd főzni!!! :lol:

Anyabébi, köszi a linkeket és a használati utasítást pelusmosás ügyben.

Pattogó! Kinder pingui torta??? :shock: Jellemző rád, hogy nem valami hétköznapival álltál elő. :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


vonalzó
anyabebi
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
ma végre össze állt Barni ágyikója........ruhái is amiket még kaptunk......a héten megjön a pelenkázó szekrény is!!!!!!!!

twinsmomma
szépen kikerekedtetek!!!!!!!!!!:).):)

Till akkor én nem megyek a környékre mikr szülsz!!!!!!!én nem tudok csöndbe szülni!!!!!

anyababi nagyon szép pocakod van neked is!!!!!!!!!!!!

Csibe abba igaza van a védőnődnek hogy nem könnyű Haláltelkenát Pestre bejutni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita!
Már akartam kérdezni,hogy hol vagy? :lol:
De itt vagy! :wink: Hú,neked már csak 6 heted van!!!! :shock: :shock:

Szilveeaa!
CTG-re (másnéven NST) már a 35.-ik héttől kell járni!Ha jól számolom jövőhéten átléped!Ezért küldött már a doki! :lol:
Most nézem,neked is már csak 6 hét van! :shock:
Csajok ennyire a végén járnánk???? :shock: Nem semmi! :roll:
Kúpot mire írt fel a doki?Sok a folyásod?

Súly:Eddig akkor Zsrit vezet? gondolom ez nem egy kitüntető cím Neked Zsrit! :roll: De ne aggódj,nem vagy az a bálna tipus,szülés után meg se fog látszódni! :wink:

Kkia!
Elhiszem,hogy nyűgös vagy!Én itthon vagyok,nem melótok,mégis sokszor nyűgös vagyok, sehogy se jó! :? :? :roll:
De gondolj arra,hogy már csk 3 nap és mentek pihenni! 8) :lol:
megnéztem a favorit babakocsitokat!Jó verda! :lol: De kicsit tényleg drága! :roll:

Csibe!
Csak mosolyogni tudtam a védőnőd mai tanácsán! :lol: :lol: :lol:
Ha fájások vannak,hívd a mentőt!Szuper ötlet! :evil:
Ezért kár is volt elmenned hozzá tényleg! :wink: :wink:

Moncsi!
Na,mi volt a dokinál??????Nagyon várunk a hírekkel :!: :!: :!: :!:

Vizsgálat:Én holnap megyek a 30.-ik heti kötelező uh-ra és vérvételre!Már nagyon várom,hogy újra láthassam a kicsi Manómat! :lol: :wink:
Ja és képzeljétek,azt hiszem még nem mondtam!A múlt héten derült ki,hogy nekem annó elmaradt a 16.-ik héten a HBSAG vizsgálatom.(hepatitis)és ennek az eredménye kell szüléskor,mertha nincs meg a babát autómatikusan beoltják 3-szor.és hát szegényt miért kínozzák,ha nem muszály! :oops: :roll:

Kicsike!
Ha tudsz rakj már képet az ágyneműgarnitúrákról! :lol: :wink:
popógörcs nekem kimondottan a fenekem közepén van! :oops: :lol: De már elmúlt!Bezzeg a derekam majd leszakad! :lol:

Eszti!
Nekem is a mi albumaink nyílnak meg,mint eddig mindíg! :)
Mi lehet a gépeddel? :shock: :roll: Biztos neki is melege van! :oops: :lol:

Chardonnay!
Nagyon ari a kislányotok,megsasoltam! :lol: :lol: :lol:

Betty!
Kitartás a takarításhoz meg a sok melóhoz! :roll: :roll: :roll:
Amint megszülsz küldök Neked egy nagy-nagy tortát,amit csak Te ehetsz meg!Okés? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Cosmic Girl!
Örülök,hogy Nálatok is minden rendben! :lol: :lol: :wink:
Még vagy 3 hete elküldtem Neke dpriviben az új jelszót,de látom még nem nézted meg! :roll:

Gyerekorvos:Ti felkerestétek már a gyerekdokitokat?Én ma voltam nála,a miénk nagyon szimpi olyan 50 körüli nőci.Majd a 38.-ik hét környékén megyek vissza hozzá és akkor felírja receptre ami kell a babának.(babafürdető,popsikenőcs,lázcsillapító kúp,70%-os alkohol stb...)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó: Én is holnap megyek a 30. heti uh-ra! :D :D :D A gyerekorvost már 2 hete "lerendeztem". Elmentem hozzá, mert ő van együtt a védőnőmmel, szimpi volt, aztán ennyi. De nekem nem mondta hogy menjek vissza, hogy felír ezt-azt. Azt mondta, hogy majd a Judit szól neki, hogy mikor jövünk haza a kórházból, és aznap együtt eljönnek... :roll: :roll: :roll: Akkor ezek szerint ez is mindenhol máshogy van. :D

Nekem még 68 napom visszavan, de már tegnap elsírtam magam, mert arra gondoltam, hogy én nem akarok "elszakadni" Kevintől, hiszen annyira, de annyira jó így!!! :D A szenvedések ellenére is azt mondom, hogy én szívesen lennék egész életemben terhes! Tudom, hogy az is szép lesz, ha már itt lesz velünk, de mégis... :oops: :oops: :) :) Hülye vagyok nagyon, mi?
bobóbaba
 
 


Sziszkó, köszi... bár ettől azért kissé most beparáztam... a 6 hét az semmi már... :shock: :shock: :shock:

én a gyerekorvosra még nem is gondoltam... még ez is, te jó ég...

Bobó, én is élvezem ezt az állapotot, de azt is várom már, hogy babócot magamhoz ölelhessem... és azért az se lesz utolsó érzés, ha a roki bálna állapotom megszűnik... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Szisz akkor azért csuklottam mert emlegettél!!!!!!! :) :) :) :)

ime Barni ágyikója.....a pelenkázó még hiányzik a héten érkezik meg.......majd azzal is lefotózom!!


Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó! :P

Nitácska,
sebaj, ha Neked úgy esik jól! :wink:
(én inkább befelé fordulós vagyok, ha fájdalmaim vannak - és a nagy levegő ki és be többet segít, mint a jajjgatás - de ez biztos az én heppem :P )

Sziszkó,
már van gyerekorvosod? :shock:
(én épp ma agyaltam rajta: Vackor doktornője sosem volt szimpi...szerintetek ciki, ha a Kicsit másik dokihoz vinném? :roll: aztán lehet, Vackorral is átnyergelnénk :roll: )

Szilvveeaa,
CTG most? :shock: Azt csak a legvégén szokták :roll: NST is csak a 36. héttől van hetenként...

Pocok,
itt is repkednek :?

Mosható pelus:
nekünk volt Vackorral. Tapasztalat: nagyon kényelmetlen volt a babának, nyűgös lett, ha ráadtam. Ráadásul kifolyt itt is - ott is, és nedvszívó képessége gyatra lévén, tiszta kiütés lett a popsija - pedig gyakran cseréltem :roll:
szóval "emlékbe" eltettem 2 db-ot, de nem fogom használni.
Viszont rendes textil pelust szívesen használnék, csak gumibugyit nem kapok hozzá...

tillidian
 
 


Nitácska,
széééép ágyikó! :D

Bobó,
igen, vannak, akik élvezik a terhességet! :P Örülj neki, ha Nálad is így van!!!
(én nagyfiammal igen nyűgös voltam, nem szerettem terhesnek lenni, csak a "Végeredményt" imádtam! :wink: Most, hogy irgalmatlan 6 éves küzdelem árán lett Lencsi, sokkal jobban megbecsülöm a terhességet, de az a helyzet: most sem szeretem! Alig várom, hogy megszülessen - és nem csak azért, hogy végre a kezemben tarthassam :oops: )

tillidian
 
 


Tilli:
Ha valóban érdekel itt a link és itt tudsz rendelni hagyományos gumibugyit:)
http://www.galimargit.extra.hu/arak.html

Tegnap én is véletlenül találtam a hoxa-n van mosható pelenka fórum (sok jó infót olvastam ott) és ott olvastam, meg is néztem működik :)

Nita:
Nagyon szép a Barni kuckója, a mi ágyunk még a spejzban figyel :(
anyabebi
 
 


Jut eszembe van olyan is hogy"külső pelenka", abba is lehet a textilt hajtogatni, én olyat néztem csak nem textilpelust akarok bele hajtani hanem olyan rendes bugyiformájú tépőzáras belső pelust.
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Köszi a súlydicsiket :) - bár nem tudom , azt halottam hogy akár fél kilót is tévedhetnek a becsült súllyal :shock: :shock: no majd meglátjuk, azért ne legyen óriás :)

Eszti :)
jaja durrván fogynak a napok!!! :)

Datolya :) optimista :) 2-3?? szerintem lesz nekem az 12-13 :roll: :lol: :lol:

Betty :)
kitartás!! hamarosan ehetsz újra mindent :)
- erről jut eszembe szegény koplaló Sünci is ... mi lehet vele??

Kkia :)
- hagyd már azt a melót!!! és tessék pihenni főleg ha már igényled is ... utána úgysem lesz pihenő ha akarod ha nem :)
annyira nem lehet szuper az a melóhely :wink: :wink:

Szilveaa :)
masszőrt próbáltad??
- én is úgy tudtam hogy csak a 36. hét után kell ctg :shock:

Sziszkó :)
jaja én vezetek!! király :(
gyere holnap UH hírekkel :)

Nita :)

szoba nagyon édes!!! jó Nektek hogy már takkra kész vagytok ...

Én megrekedtem szoba ügyben plusz rucikat mosni vasalni sincs nagy indíttatásom most ...

Írtóóó para hogy már ilyen közel a szülés ...
Én nem is attól félek hanem ami utána jön ... annyira nehéz volt a fiúkkal!!! iszonyatos küszködés + sokat sírtak én meg szülés utáni depivel küzdöttem jó sokáig ...
Annnyira de annyira szeretném ha most máshogy lenne!!!
nagyon fogok igyekezni én is


R

ui:
Nagyon rendesek vagytok - nekem eszembe sem jutott mosható pelust venni - úgy örüőlök hogy nem kell mosni hogy az csak na - szégyelhetem magam nem vagyok elég környezet tudatos :oops: :oops:

Kép
zsrit
 
 


köszi lányok a szoba dicséretet!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

zsrit nekem se volt kedvem főleg kivasalni kb 3 vagy 4 zsák baba ruhát......ma végezte velük!!!!!!!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Nagyon szuper Barnus ágyikója! :D

Én ma mostam ki az első adag babaholmit. Majd szép apránként. Csak vasalni ne gyűlölnék. :oops: :oops: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Bobóbaba!
Akkor Neked is drukk holnapra! :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:
Dehogy vagy hülye! :wink:
De ha már most ilyen nehezen akarsz elszakadni a fiacskádtól,akkor bele se gondolj abba,mi lesz később! :shock: Értem ezalatt,amikor középsuliba kerül,majd egyetemre és elköltözik otthonról! :roll: :shock: na jó,azért ne szaladjunk ennyire előre! :oops: :lol: :lol:

Nita!
Nagyon édi a kis babasarok! :lol: :lol: :lol: :lol:
A Ti ágyatok össze van már rakva? :roll: Amit a múlt héten vettetek.

Tilli!
Szerintem egyáltalán nem ciki dokit váltanod! :wink:
Szíved joga váltani,ha nem vagy megelégedve vele! :lol:
De ha megszületik a pici,szerintem már akkor szólj neki,hogy át szeretnéd vinni a fiacskádat hozzá.Úgy tudom ez úgy működik,hogy Neked semmi dolgod,az új doki elkéri a gyerkőc kartonját a régi dokitól. :)

Zsrit!
Attól én is félek,hogy lehet egy idő után bedepizek! :oops:
Mondjuk Neked ikrekkel nehezebb lehetett! :roll: Most vigasztaljon az a tudat,hogy csak egy pici porontyod lesz! :oops: :lol: :wink:

Szilveeaa!
Nálunk úgy működik,hogy a védőnőknél van egy lista kirakva,hogy kik a gyerekorvosok és melyik utcák tartoznak hozzá!Én most azt választottam akihez területileg is tartozunk,de ha nem lennék vele később megelégedve,akkor váltok. :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!!

Alex 2200 gr. és 45 cm :shock: :shock:

de tudom, hogy Titeket az jobban érdekel hooogggyy.....tatataratatararaaaaaaaaa HAZAMEHETÜNK!!!!! :D :D :D :D :D :D igaz,hogy saját felelősségre, de a doki azt mondta, hogy nem lesz gond, mert nem nyíltam tovább, még mindig 2110. :lol: El is köszöntem az itteni dokimtól és adtunk neki 20ezret, mert nagyon kedves volt, és megérdemelte.Kaptunk orvosi papírt, hogy mehetek, mert anélkül nem mehetnék.

Úgyhogy mentünk is repjegyeket foglalni, így pénteken megyüüünk hazaaa!! :lol: :lol: :lol:

holnap visszaolvasok ígérem, és írok! :D

puszi,Móni
Vendég
 


szisz a mi ágyunk ahogy hívtam a srácot hogy megvennénk még aznap ki is hozta de csak tegnap raktuk össze!
majd csinálok képet holnap........csak ne felejtsem el....... :oops:

bobóbaba én is gyűlölök vasalni........ :oops: :) de muszály voltam ki vasalni a rucikat mert ugye jobban azzal fertőtlenítem a rucikat!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Monica: Gratulálok a nagyfiúhoz! :D Micsoda méretek... :roll: :roll: :D :D És tiszta szívből örülök neki, hogy mehettek haza! :D Csak nagyon vigyázz magadra!!! :D

Sziszkó: Természetesen én is drukkolok Neked holnap, és majd siess az eredményekkel, méretekkel!!! :D Jaj, ne is mond a későbbieket! Ez a bajom, hogy szerintem tuti majom leszek... :lol: :lol: :lol: És mi lesz, ha majd jönnek a csajok sorba. Áááááááááááá, inkább nem is gondolok bele, mert megint elerednek a könnyeim... :oops: :cry: :roll: :D
bobóbaba
 
 


Lányok,

UH-soknak gratula a méretekhez, súlyokhoz!!! Sziszkó, Neked drukk mára! Remélem jól olvastam és ma nem megy más...

Moncsi, nagyon-nagyon örülök, hogy hazamehettek!!! A lényeg, hogy útközben is mondogasd magadnak, hogy nem lesz semmi baj és akkor minden rendben lesz!!! :wink:

Nekünk most nagyon megkeveredett az életünk...próbálom összeszedni magam, de ma pl. a férjemnek Pesten kell aludnia, még sírtam is :oops: engem kihozott anyukámékhoz ma reggel, hogy legalább a tesómék közel legyenek, ne legyek egyedül. De azon aggódik, hogy annyira magamra veszem a dolgokat, hogy előbb megszülök, állandóan mondja, hogy ne idegeskedjek, de Ti biztos megértitek, ilyenkor az ember MÉG JOBBAN félti a párját...ahogy valaki írta, hogy van időnk hülyeségeken gondolkodni, olyan hülyeségek jutnak eszembe...szegénynek állandó jelentési kötelezettsége van, ha odaér valahova, hogy tudjam, rendben van...az autó is szarakodik - ugye ez sem jött jókor...! Most úgy érzem, anyukámék is jobban aggódnak értem, hogy "egyedül" vagyok, pedig nem szeretném, ha nem tudnának pihenni, elvégre nyaralnak...
Úgyhogy Csajok, szerintem itt fogok este is kuksolni a gép mellett, legalább "dumálunk" ha lesz valaki...

Bobó, én is hasonlóan érzek, mint Te, annyi különbséggel, hogy én alig várom, hogy Tofi kint legyen majd és megölelhessem!!! De tuti, hogy kismajmot fogok nevelni, férjem mondja is mindig, hogy el fogom rontani ezt a gyereket...!
Vendég
 


Sziasztok,

Anyabébi, köszi az infokat a mosható pelussal kapcsolatban, tegnap minden elolvastam :) Az árak tényleg elég durvák, ahogy írta is valaki.

Szisz! köszi a dícséretet, én nem tudok betelni vele, alig várom, hogy a karjaimban tarthassam! :)

Mónika, tök jó, hogy hazamehettek, drukkoltam nagyon!

Nem is tudtam, hogy a gyerekorvoshoz el kell menni szülés előtt
:shock: , de majd biztos informál a védőnő, az enyém szerencsére nagyon aranyos.

A 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatokkal, hogy álltok? (már aki házas, és nem msotanában volt az esküvője ;)) Azt hallottam, hogy nem minden kórház ragaszkodik hozzá?

chardonnay
 
 


Ja, és Paris, nagyon sajnálom, hogy most ennyit kell egyedül lenned, nehéz lehet, de próbálj meg ne ezen rágódni, hanem valamivel lefoglalni magad, pl. kreatívkodni valamit a gyerekszobába, stb.

chardonnay
 
 


Jó reggelt lányok!

Ma csak két pisi volt éjjel, de a férjem felébresztett 6 órakor, mert ma vittem szervízbe az autót. Persze még legalább fél órát alhattam volna, de ő aggódott, hogy ha nem kelek fel időben, akkor kapkodni fogok és nem fogok odaérni időben :x

zsrit, már csak a jövő hét van, aztán már nem dolgozom. Már tényleg nyűgnek érzem. Ja, közel sem annyira jó munkahely, hogy innen menjek szülni, csak szeptember elején van az első féléves bónusz fizetés, úgyhogy próbáltam szem előtt lenni ameddig csak lehet :roll: Nyugodt szívvel hagyom itt az utódomat, ügyes srác, meg majd úgyis felhív, ha gondja lesz. Legfeljebb egy-két órára majd bejövök még a következő report időszakban...

Szisz, biztos minden OK lesz ma! A köldökzsinórvér áramlásvizsgálatot is csinálják most neked? Mert nekünk ez lesz holnap és 4D. Már úúúúúúúúgy várom! Ja, a szuperjárgány ára is szuper...ezért hezitálok nagyon....mennyivel tudhat többet mint egy 60-80ezer Ft-os? Vagy csak a design-t kell megfizetni? Fene tudja...

Monica, szuper, hogy mehettek haza! Azért a repülőúton vigyázzatok! Nem olyan hosszú az út, ugye? Hihetetlen, hogy Alex már több mint 2 kg....

Nita, gyönyörű a babaágy :D

Eszti, én már ébren is arról a pillanatról álmodom, amikor Kristóf kibújik és a kezembe adják és apával együtt fogunk sírni a boldogságtól...már a gondolattól is elfutja a szememet a könny (ez hasznos dolog az irodában :roll:

Char, a házassági anyakönyvi kivonatot szerintem nem a kórház kéri, hanem az okmányiroda, ahol intézik a baba születési anyakönyvi kivonatát. Úgyhogy ez elméletileg nem kórházfüggő, hanem jogszabály. Nekünk mázlink van, pont benne vagyunk a 300 napban.

Szurkoljatok, hogy az autónak ne legyen nagy baja :?

Szép napot!

K*

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Szilveeaa, remélem a mi szülésfelkészítőnkön nem fognak filmeket vetíteni. Nekem már az elég volt, hogy láttam a Szent István kórház honlapján a képeket néhány szülésről. Persze a képeknek az volt a lényege, hogy bemutassa, bármilyen pozícióban lehet szülni, meg hogy milyenek a szobák.

Anyabébi, Barni vonalzója nagyon ott van, főleg a napszemcsis szmájli. :lol:

Nitácska, nagyon csini Barni ágyikója. Úgy néz ki, mintha csak kikaptad volna belőle a babát, teljesen be van rendezve. :)
Igyellek, nálunk nagyon lassan készülnek a dolgok. Ágyikó már van, ruhácskák is és babakocsi is. De elrendezni még nem tudom a szobát. A szekrényt és a pelenkázót a Tominak kéne megcsinálnia. Van nekem két régi ifjúsági szekrényem, azokat akarjuk átalakítani. De a Tomi azt mondta, hogy ha bejön az az üzlet, amin most dolgozik, akkor inkább újat vesz. Ezért az összes holmi dobozokban van még. Nagyon nehéz megállni, hogy ne pakoljak. Úgy csinálnám már én is... Addig kiélem magam a varrással. Ha megvarrom a zsebes tárolót is, azért én is lefotózóm, hogy eldicsekedhessek vele. :D

Gyerekorvos, tegnap mondta a védőnéni, hogy majd nekem is választanom kell egyet. Két doki van, választhatok szabadon. De a háziorvossal is így indult, végül a körzeteshez kellett mennem, mert teli vannak. Szóval bemegyek a körzeteshez. De majd csak szeptemberben. Egy csomó mindent csak akkor fogok elintézni. Semmi értelme meló után még oda is rohangálni. Amúgy sem tudom, hogy mit fogok csinálni otthon egy hónapig. Mármint azon kívül, hogy eszek, alszok és pisilni járok... :lol:

Mosható pelus, ha rossz tapasztalatok is vannak, akkor inkább veszek majd próbacsomagot és meglátjuk. Legrosszabb esetben veszek olyat, ami ugyan eldobós, de lebomló.

Monica, gratulálok, hogy hazamehetsz. Gondolom így sokkal nyugodtabb leszel majd. Most aztán nekiugorhatsz otthon berendezni a babaszobát. :D

MrsParis, megértem hogy rosszul esik, ha este nincs veled a párod. Én sem tudnék elaludni úgy, hogy ne bújhassak hozzá. Ha meg sokat késik, muszáj felhívnia, hogy szóljon, mert nagyon tudok aggódni érte.

Mi a jövőhéten megyünk az apasági nyilatkozat miatt az önkormányzathoz. Pont tegnap volt a tévében, hogy már a gyerekek 40%-a házasságon kívül születik. Mert hogy a szüleink generációjából nagyon sokan elváltak és mi ezért nem vagyunk olyan lelkesek ha házasságról van szó. Hát lehet benne valami...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kkia!

Ha nekem 3 éve volt az esküvőm, akkor mehetek beszerezni egyet? Hol kell kérnem?????
Vendég
 


Kkia, akkor együtt megyünk el a melóhelyről. :lol: Illetve én még 31-én, hétfőn bejövök, hogy mindenkitől elbúcsúzzak, meg ilyenek. De mivel itt lakom a szomszédban és a táppénzes papírokat is be kell néha hoznom, majd egyszer-kétszer még megnézek. A cég itt sem töri magát, hogy jól érezzük magunkat és bónusz sincs, de nagyon jók a kollégák és a melót is imádom.

Én csak attól tartok, hogy ha meg lesz a baba, néha felriadok, hogy eltünt a pocimból. De mivel néhány hónapig az ágya a mi ágyunk mellé lesz tolva, gyorsan meg tudok majd nyugodni. De néha én is álmodok olyat, hogy már megvan a baba. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sztercsi írta:Kkia!

Ha nekem 3 éve volt az esküvőm, akkor mehetek beszerezni egyet? Hol kell kérnem?????

Anyakönyvi hivatal.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sztercsi, igen, sajna anyakönyvi hivatal :( Ráadásul csak az a hivatal adja ki, ahol esküdtetek...elég vicces az informatika fénykorában :roll: De emlékeim szerint postán is meg tudod igényelni, ha esetleg máshol volt az esküvőtök, mint ahol most laktok (nálunk a férjem születési anyakönyvi kivonata nem volt meg az esküvő előtt és postán kértük ki, mert neki nem volt ideje bemenni annak idején a XI. kerületbe, ahol született).

Vcsibe, a munka nálunk sem rossz, csak nem töltöttem itt elég hosszú időt, hogy úgy igazán beilleszkedjek és barátokat szerezzek. Kedvesek a kollégák, de előtte 14 évig máshol dolgoztam és az az "otthon" érzés, ami ott volt a régi kollégáimmal, itt nagyon hiányzott. De végül is ide egy másik kismama helyettesítésére jöttem, tehát tudtam, hogy nem lesz hosszú életű a dolog. Bár majdnem egy év volt így is. Csak közben a másik kismama úgy döntött, hogy jobb babázni, mint dolgozni, így végül vettek fel egy másik helyettest, de most már biztosra mentek, szigorúan fiút kerestek :D

Kép
kkia
 
 


Még néhány link a mosható pelushoz:

Ez elég változatos és nem is rémesen drága, plusz van kisebb csomag is: http://wonderoos.e-baba.hu/?gclid=CMXDi ... zAod1DEukA

Itt némi ismertető, arról hogy mi fán terem egyáltalán: http://www.babaszoba.hu/articles/A_mosh ... 1120185054

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Én úgy tudtam, hogy a kórházban megcsinálják a születési anyakönyvi kivonatot, ezért nekik kell a házassági anyakönyvi kivonat is. Ez is kórháztól függne?

chardonnay
 
 


Csibe: Megnéztem a Wonderoos pelust, sztem elég húzós az ára. A hasonló kinézetű (sztem tök ugyanaz) Coolababy darabja 2000 ft. Én nagyon jókat olvastam a Pop-in pelusról talán ezt dícsérték a legjobban 4290.- 5 db-os csomiban 19990.-.

Ja a vonalzó: A gyerek nyúz rég hogy ő másikat akar és ezt választotta (a mutogatós "Kamaszt nevelem" feliratút nem engedtem :( ) jobb híjján :)
anyabebi
 
 


Char: Nem a kórház csinálja a születésit hanem az illetékes önkormányzat, de a kórházban lehet megigényelni.

CSibe: találtam teljesen lebomló ökopelust 48 db 3600.- Na ez az igazi lehúzás :oops:
anyabebi
 
 


Tényleg, miután hazamentünk a kórházból, akkor be kell vonulni az önkormihoz anyakönyveztetni vagy hogy van ez?????????????????
Vendég
 


Sziasztok lányok bocsi,hogy kicsit eltűnök napközben de most kell betanítanom az új lányt (amihez nemsok türelmem van)pedig ismerem is és ügyes.De valahogy levagyok fáradva + itt van a Keresztlányom is.

Vcsibe jólenne ha betudnál jönni hozzám legalább személyesen is találkozhatnék valakivel. :D

Datolya semmi baj nem haragszom ne viccelj már :D

Sziszkó ma próbálok felrakni képeket.Szánom bánom ,hogy én sosem rakok fel semmiről de néhány próbálkozás után nem sikerült és akkor fel is adtam de mindent pótolni fogok ígérem. :?

Nita gyönyörű a kiságy :D :D

Monica örülök nagyon ,hogy jól alakulnak a dolgok szépek a méretek is.gratulálok.Ügyes vagy :!: :D :D de továbbra is vigyázz magatokra.!!!!

Chardonnay Házassági anyakönyvi kivonatot a múlt héten szereztem be.Nekünk a védőnő mondta,hogy kell mert különdben nem kerülhet a férj nevére a baba.Nekünk Pilisi Önkormányzathoz kellett írni és kérelmezni,jó volt mert 1 héten belül megjött a papír és nem kellett utána szaladgálni.
Később még jövök.
Szép napot mindenkinek. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztoookkk!

A számítógépguru, zseni istenkirálycsászár bejelentkezik... :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira büszke vagyok magamra. Komolyan. Én aki 5 éve azt tudta csak, hogy hol kell bekapcsolni a szgépet, tegnap egész napos fejtörés és szenvedés után teljesen egyedül megmentettem az egész rendszerünket. :D És apus nem is segített. Ráadásul egy olyan f@sza vírust kaptunk ki ami vírusirtónak álcázta magát és minden programot azonnal letiltott amivel le tudtuk volna törölni. Úgyhogy ma hajtogattam levezetés képpen és most, hogy Lara elaludt leültem és visszaolvasok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


anyabebi írta:Csibe: Megnéztem a Wonderoos pelust, sztem elég húzós az ára. A hasonló kinézetű (sztem tök ugyanaz) Coolababy darabja 2000 ft. Én nagyon jókat olvastam a Pop-in pelusról talán ezt dícsérték a legjobban 4290.- 5 db-os csomiban 19990.-.

Huh, már nagyon ki leszek okosítva pelusokból... Mindenesetre átnéztem és a Pop-in tényleg jó és a babamosoly.hu-n van hozzá minden.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Pattogó, gratula a számítógép megmentéséhez! :D Tényleg nem árt figyelni, mert én is jártam már úgy, hogy a virusírtó hozta magával a vírusokat. Aztán mikor lejárt az egy hónapos ingyenes időszak és én nem rendeltem meg jó drágán a teljes verziót, aktiválták magukat! Most hivatalos Pandánk van, ez jól funkcionál.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe: Azért olvasd még el Izabell naplóját.
http://borsiizabel.blogspot.com/search/label/pelenka
Tetszik, hogy igazi babán látom a pelust és az anyukája leírja mit tapasztalt. Egyébként a Coolababyt (persze újat) a teszveszen tudod rendelni egy csajszitól (imihumi). :)

Pattogó: látom akkor már 2 számítógépes zseni vagy a topikban :mrgreen: :oops:
anyabebi
 
 


Sikerült visszaolvasnom. Lara fel is kelt, úgyhogy megyek is tovább hajtogatni. :P

szilveeaa: "..megvettem a kis lénynek bútorokat, piros bolyhos szőnyeget (valahogy úgy éreztem, ez rendkívül fontos).." Ez jó. De igen nekem is vannak olyan dolgok amiket úgy érzek, hogy nagyon fontos, aztán apus rámnéz és megkérdi, hogy de mire? És nem tudok válaszolni... :D
"Pattogó, oké, hogy hüvősebb van, na de hogy még zoknit is felrántottál?! "
Az, hogy rántottam az túlzás... negyed órámba került és utána percekig szuszogtam.. :D
A kinder pingui torta, meg nem nehéz csak hosszadalmas megcsinálni. :D 2x kell piskótát sütni, 2x kell krémet keverni hozzá és 2x a csokiréteg. És mindegyiket hagyni kell legalább egy fél óra óráig állni. Vacsira készen is lettem :D

monica: és úgy szoktam, hogy megnyitom a társalgót és a jegyzettömböt. :D
Hurráááááá a hazaúthoz!! Vigyázzatok magatokra nagyon. :D Alex meg széééép nagy. :D

till: "Pattogó
gratula! (nem csinálsz terhes vonalzót
?" ezt nem értem Bence volnalzója a legtetején van :D
Ne gumibugyit vegyél ( azt egyébként auchanban lehet kapni,), hanem megkötős pelenkavédőt. Ezt meg a tescoban. Plusz a tescoban érdemes hozzá egy csomag kakifogót is venni. Sok kellemetlen dolgot összefog. :D :wink:

mrsparis: gratu a költözéshez. :D És halkan gratu a kevesebb bacihoz is. :D
"kezdek beletörődni, hogy soha sem vagyok igazán kipihent és ez így lesz még egy jó darabig...kivéve ha Tofi egy édes, alvós kisangyal nem lesz " - ámmen.. :D
Én is jobban féltem a páromat. Ha hajnalban megy dolgozni akkor miután hallom a 4 órás vonatot felhívom, hogy kiért-e az állomásra rendben. Ha délutános és 11-kor száll le a vonatról, rögtön felhívom és beszélünk, míg haza nem ér. Még jó, hogy ingyen beszélünk egymással. :D

hajnalocska: szerintem, ha tisztán va tartva egy állat- legyen bármilyen állat- akkor semmi baj nem lesz attól, ha egy lakásban tartózkodik a gyerekkel. Nálunk van 6 macska, 3 kutya. Ha minden jól megy jövőre még lovunk is lesz. Na persze nem a lakásban... :D Voltak csirkéink, kacsáink, és mindegyik gyerek egészséges. Ja meg kihagytam a rovarjainkat is, bár ők túl sok vizet nem zavarnak. Van 4 ájtatosmanónk, meg egy pár tucat perui ördög botsáska is. Egyik gyerekem sem allergiás, nem betegesek. Pusztán odafigyelés kérdése az egész. Szerintem.

pocok: "Azon gondolkodtam, hogy milyen furi lesz, ha már nem lesz bent senki a pocakban és lehet hasra fordulni " - Ne reménykedj. :lol: :lol: Akkorák lesznek a melleid, meg olyan kemények, ráadásul tele tejjel, ami folyni is fog belőle rendesen, hogy még egy fél évig tuti nem lesz hasonalvás. :D

datolya: "Bence szép nagy baba! Biztos ez látszik a pocakodon is, amit még nem tudtam megnézni, mert nem tudom az új jelszót. " beraktam egy linket amin meg tudod nézni. A gmailbe még nem töltöttem fel. :wink: :D De itt a blogom: www.pattogoo.blogspot.com

kicsike: "Pattogó Lányod nagyon édes lehetett.Úgy látom nincs szükséged külön edzésre vagy tornára " - hát nincs... Mióta készen van a tetőtér ahol lakunk, napjában 70x megyek föl-le a lépcsőkön, mert mindíg kell valami lenről, vagy éppen fentről.. :D :?

twins: Fúú apám szépen megnőtt a pocakod. :D Gondolom a két kis törpe jól eljátszik egymással bennt. :D De kitartás. Már nincs sok. :D

sziszkó: "Jajj lányok én olyan irigy vagyok,sokatok írja,hogy csinosítgatja,szépítgeti a babaszobát!Nekünk meg sajnos nem lesz egy darabig külön babaszoba,hanem a nappaliba rendezzük be Manónak az egyik sarkot" - Nekünk egylégterű a tetőtér. Bence is sarkot kap. :D De így jobban érzem magam. Jobb szeretek a gyerekeim közvetlen közelében lenni. Vivi ágya a miénk mellé van tolna közvetlenül, Lara meg még velünk alszik. Bencus ágya másfél méterre lesz a mi ágyunktól. :D

Köszönöm a köszöntéseket Lara nevében. Mindenkinek ízlett a torta, csak nekem nem... Hát így jártam :D

anyabebi: mekkorák ezek a matricák? Nagyon édesek. :D
A legjobb mosószer, ha valak környezetbarát akar lenni, az a mosószóda. Bioboltban lehet kapni, és egy 25 kg-s zsák 3000 ft. Ez 1-2 évig elég bőven. És a fehér tényleg fehér. :D

Mosható pelus: kövezzetek meg, de ennyiért? :? Én mindkét lányomat textilpelusoztam sokáig. Ugyan olyan, de olcsóbb. És több macera sincs vele. :D De ez az én véleményem :D

nita: tök jó a kiságy. :D

zsrit: Vivi ruháit még vasaltam.. Laráét már nem. Most sem vasalok. Utálom.

sztercsi: lemész az önkormányzatba ahol az esküvőtök volt és ott kéred a házassági anyakönyvi kivonatot. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hú azta... laptető és kapásból egy fél oldal... bocsi.. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Anyabébi, ezt is megnéztem és rendelek majd próbacsomagot a Pop-in-ből és a Coolababy-ből is. Aztán majd jól leteszteljük ha megszületett Nünüke és eldöntjük, hogy melyik jobb nekünk.
De én úgy szeretném, hogy ha majd utazunk vagy kirándulunk (bébivel a háton) akkor viszünk néhány eldobható pelust is a biztonság kedvéért. (amúgy is kaptunk már egy csomag Pampers-t anyutól)

Kép
Kép
vcsibe
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: