Sziasztok!
Itt is nagyon vacak az idő, éppen esik is az eső. Lehet, hogy ettől, de még a fejem is fáj. Robó orra picit folyik, így nyűgibb és este is rosszul alszik, vszínű ezért vagyok ilyen, mosott rongy szerűség.Nade nem ezzel akartalak benneteket untatni.
Szopi: nálunk még mindig min 5 de a konfort szopikat nem is számolom. Pont minap kérdezte egy ismerősöm, hogy "ugye már egy éves kora urtán már nem akarom szoptatni?" én meg néztem rá kérdően, miért is ne? Ezzel úgy vagyok, ha jólesik neki, megnyugvást okoz, hogy egy kicsit hozzám bújjon, akkor szopizzon.
Tali: nekünk még távoli az időpont, azaz nem tudok semmi biztosat mondani.Pedig látom vannak újabb jelentkezők is, akikkel szívesen megismerkednék, nameg akikkel már taliztunk őket is szívesen látnám ismét.Csak sajna mi ha fel is megyünk,akkor már vásárolni is kéne, stb...így rövid időrt tudnánk ott tölteni.
Visszafelé egy pár sor mindenkinek:
Barbi: olyan jó, hogy írtál és tettél fel képeket.
Gondolom sok az elfoglaltságod mostanában, de örülök, hogy jól érzitek magatokat
. Ádibádiról kérünk még kééééépet!
Orsi: Pannának végülis milyen homeós szer jött be?Mármint az alkati szer...Jól vagytok?
Eszti: nálunk is vacak az idő, tudom ez nem vigasz, de én is itthon búslakodom emiatt is...
Zit: gondolom milyen nagy az öröm, hogy apa hazajött.
Sajnálom, hogy ki kell ahhoz utaznia, hogy tovább jussatok. Meddig lesz kint? Utánna ha hazajön már vannak tervitek lakásügyben? Minden elismerésem a tiéd, hiszen nem minden anyuka vállaná, hogy egyedül itthon marad a gyermekével ennyi időre. Tudom, hogy valamit valamiért...de akkor is!Nem kis doldog azért a részedről sem. Az egész családnak nehéz lesz, ehhez sok erőt és kitartást kívánok!!
Gabi: Zsoltika nagyon ügyes és okos.
Azért látom szelektálni is tud már, hogy mi akar meghallani
. Nyugodtabb éjszakát kívánok Nektek.
Brigi: örülök, hogy Bömbi már jobban van.
Annak szintén , hogy pocaklakó is szépen gyarapodik
. Jó egészséget
Hagnosz: nálunk igaz mászik Robó, de olyan érdekes, ha a térde csupaszon van, akkor ő is felemeli a térdét és olyan kétkézen, kétlábon álló állaotban halad előrre. Látni kéne olyan zabálnivaló.
Edit: nagyon aranyos Boti a képeken. Jobbulást a kis szájához, igazán nem tudom mi lehet, nálunk még nem volt ilyesmi. Lehet, hogy valamit bevett a szájában, amit nem kellett volna, és ez okozta.A láznál pedig lehet, a fogacska garázdálkodik. Mindegyik képen nagyon édi Boti, de talán a kis meztelen kép a legjobb
. A kertetek is nagyon szép. Jól látom, hogy kis tó van középen.Egy közelibb képet esetleg kérhetnék?Ha ti csináltátok megírnád hogyan?Köszi.Én is ősszel szeretnék csinálni egy kisebbet.
Gabi75: engem nagyon érdekel a kinti élet, mindig örömmel olvasom, ha írsz róla. Biztosan jól éreztétek magatokat az esküvőn is, annak ellénére, hogy éppen odaértetek. Képeket azért várom ám.Fejés: én az első két hónapban fejtem csak, mart akkor reggeteg volt, majd beállta a kereslet kínálat és onnatól kezdve elmúlt a fejegetés. Mindig tartottam én is tőle, hogy egyszer elfgy a mennyiség, de szerencsére még mindig van annyi tejcsi, hogy jóllakik vele Robó. Persze mellette eszik már csomó mindent.
Zsuzsófi: szörnyen sajnálom ami Annával történt.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Gondolom a picik csontozata még gyorsabban gyógyul így reménykedjünk, hogy gyorsabb gyógyulást eredményez. Hugodat pedig nyugtassátok meg, hiszen már megtörtént a baj, és bárkivel előfordulhatott volna a hirtelen mozdulat. Az egész családnak sok erőt kívánok és mielőbbi gyógyulást Annának!
Panu: biztosan jó lehetett kicsit kimozdulni
. Kistesó nálatok is tervben van?Lizi leányzó nagyon ügyi!!
Batka: csatipont és feldíszitett falon jót mosolyogtam
. Nálunk is nehezen megy a pelusozás,engem is érdekelne a nagy titok.Emma kis cukorfalat, biztosan jót fog neki tenni, ha kezdettől fogva kétnyelven beszélnek hozzá. Olyan kis fejlettek még ebben a korban.
Zsizsa: írj majd Gabócával mi jó dolgok történ ma
.
Ann: ismét rohansz?Be sem nézzel hozzánk?
Jaj, azt hiszem mindenkinek írtam. Akit véletletün kihagytam attól elnézést kérek.
Most megyek, mert már másfél órája írom az üzit, közben vendégek is beestek, nameg Robó babám is éhes.
Mindenkinek szép napos hétvégét, jobbulsát a betegeskedőknek!!!
Anita