Új privát üzeneted érkezett!

Remeny!!Most nezem,pont egymas alatt irtunk,azert a te macid mar jo elore van>Neked miota kell dietazni???Figyeltem,ahogy itt Vickyvel irogattatok,nekeg mar nagyon jol megy!!
zoe33
 
 


hat en sem gondoltam volna,hogy ez lesz belole,es meg most sem tudom,hogy mi var ram.Soha nem voltam hanyos,beteges.
zoe33
 
 


Zoé, én 3 hete diétázok, azóta próbálkozom. Még nem tökéletes, ma pl. elfelejtettem az esti kaja utáni mérést :(Remélem nem volt magas, mert a majdnem 2 órási nagyon jó volt...
Sajnálom ezt a hányásos időszakot, remélem nem fog a 40. hétig tartani, igaz anyukámnál addig tartott, így én kis súllyal születtem. De nálad minden rendben van, talán nem okoz gondot a babával.

remény73
 
 

 
 

zoe,
nagyon megijesztettél. Remélem ezután minden rendben lesz...
Kép
swanny
 
 


Jó reggelt!

Ma én is megvettem a Poronty első ruhácskáját! Nem volt szívem otthagyni!
(Micimackó fan-ek figyeljetek!)
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Sziasztok!

Dita!
Június 22-én kezdtem a diétát, rögtön azután, hogy kiderült ez az egész. Míg az endokrin dokihoz eljutottam lement 5 kg, és július 27 óta még 5! Annyira örülök, és hálistennek nem is viselem olyan nehezen, persze azért letudnék szorítani egy jó rakottkrumplit nagy duzzogva, mondjuk Attilának is mondtam, hogy zabáljon, DE NE ELŐTTEM!!!!

Sörözgetés??? Jajj ne is mond!!! Az enyém is beugrott meló után 1 sörre, erre este 9 kor meg jöttek a rendőrök !!!!! ( szerinted mit élhettem át ??????) hogy menjek a "férjem"ért, mert megállították, és a szonda kimutatott valamit, elvitték vv re!!! Köszi szépen, jogsi ugrott neki.És hol van még a büntetés??? Na amit adtam neki az ügyeleten azt te el sem tudod képzelni. Minket nézett mindenki, biztos gondolták, hogy ez aztán a marha jó házasság. De qrvára nem érdekelt. Ilyen a mi szerencsénk, sosem ül kocsiba, ha esetleg iszik, erre tessék!!!!! Ne félj, rögtön leugrott 1/2 - 1 kg!!!!!

Úgyhogy most én hordom melóba is, kib@szottul megérte az az 1 ( de szerintem volt az 2 is ) sör. Ja és a legszebb az egészben, hogy már csak 1 utcára volt tőlünk :evil: :evil:

MEGÉRDEMLI A NEMNORMÁLISA!!!!

Bocs, ez kijött belőlem, tudom, hogy egyáltalán nincs köze a babatémához.

Puszi, majd írok még

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok,
Rillus,
mizu? Már tiszta ideg vagyok:) Végiglátogattam az összes topikot, hogy írtál-e ma. Aztán az augusztusi babavárók között megtaláltalak. Akkor semmi extra nem történt még ugye? Mármint a nyákdugón kívül:)

Bikmakk?

Kakti,
édes a ruci-.:)

Heni,
ereszd ki nyugodtan:) Ha nem marad benned, akkor nem árt neked:)
Egyébként a pasik néha olyan bolondok tudnak lenni. Utána meg jön a megbánós kutyafej:))))

Nekem is van hasonló sztorim. Elment BL döntőt nézni valami kocsmába a haverokkal. Meg volt beszélve, semmi gond. Vége lett a döntőnek 10-kor, tőlem is elmentek a barinők (mindig egy napra szervezzük a találkozót a barátokkal) és elaludtam égő lámpánál:) Fél kettőkor hívogat a mosdó, Maci ssehol. Nem veszi fel a telefont. Na, azt a fél órát, amíg rájött, hogy hívtam, mert lent voltak a közgáz pincében, nem kívánom senkinek.
Utána meg ugye hazajön pityókásan és nem érti, mi a baj, mikor egyszer egy évben van BL döntő. Hogy azt nekem tudni kellett volna, hogy utána ő mindig elmegy (mármint BL döntő után) bulizni. Mondtam, hogy ez nekem új, bár már 5 éve vagyunk együtt, azt sem tudtam, minek a rövidítése a BL (most már tudom:)

Na mindegy, aztán rászoktattam, hogy most már ne iszogasson (egyébként nálunk eléggé laza a póráz, mindkettőnknek csak szólni kell két három nappal előtte, hogy programja van, hogy a másik is tudjon szervezni valamit), mert ha kórházba kell menni, akkor még egy sör is sok. Azóta minden ok.:)


Szép napot,
s.

Kép
swanny
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


Jó reggelt!

Zoe! Kevésbé hányingeres időszakot kívánok a jövőre nézve, mert a befekvés nem jó. :(

Dita! Hát igen a 28. hét elég félelmetes, de az a lényeg, hogy csak jövőre szülessenek meg a babák, mert dec. 31-én töltöm be a 32.hetet. Én is nagyon várom(bár egy kicsit félek), hogy mozogjanak. Biztos izgi lesz, hogy egy polip lakik bennem. Azért remélem néha az összes aludni fog. :D

Heni! Írjad nyugodtan ezért vagyunk!

Kakti! Nagyon aranyos a body. Én amikor megtudtam, hogy terhes vagyok vettem egy bébi tigrises bodyt, csak azóta kiderült a Trió, így azóta keresem a bébi micimackós, bébi malackás, füleses bodykat, de sajna nem láttam olyat.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

TIGRISKE
Tudok adni egy emilcímet aki disneys holmikkal foglalkozik.
Az a baj, hogy most a teszen nincs fent ahol meg tudnád nézni a termékeit. De lehetséges hogy hamarosan újra regisztrálni fog.
Sztem nem is drága, mert azt figyeltem meg ami Disney-s főleg micimackó figurás az mindig drágább mint egy sima kacsás holmi mondjuk.

Gondolom ha az egyik felkel akkor a másik kettő is. Bízzunk benne hogy nem lesznek nagyon rugdosósak. Ma hajnalban Miló a kezével és a lábával is folyamatosan kapálózott. Csak úgy nyugodott el ha hanyatt feküdtem, de úgy meg a hátam miatt nem kényelmes.


Tegnap nem volt kedvem jönni mert most ezzel a cukormizériával együtt jött a depis, picsogós korszakom, és ráadásul egész héten egyedül vagyok, párom ma is inkább elment pecázni. Kicsit elegem van ebből is. A barátnőm péntek du. már nem ért rá a másik meg egész szerdáig elfoglalt. Még csak nem is tudtam volna magamnak is programot csinálni. Már rég anyuéknál lennék csak az a baj, hogy a cuki miatt jövő héten intézkednem kell itthon, dietetikus, stb.
Utána a 4 napban valamikor meg úgyis ott leszünk 2-t mert buli lesz anyuéknál.

REMÉNY
Anyukám még a nyugatitól kb. 50 percre lakik mert még vonattal is kell mennem. Nekem továbbra is a Nyugatinál lenne jó a tali, ha neked is megfelel. A jövő héten megyek anyuékhoz de még nem döntöttem el hogy még a buli előtt menjek-e egyedül vagy kibekkelem végig szerdától vasárnap estig hogy megint itt lesz a gyerek nálunk. Elég soknak tűnik, nem biztos hogy idegileg bírni fogom a mostani lelkiállapotomban.

ZOÉ
Vigyázz magadra, remélem nem tart a terhesség végéig ez a hányós dolog. De rossz lehet, örülök hogy ebből kimaradtam.

KAKTI
Jó a body!

HENI
Pasik!
Most én is nagoyn ki vagyok bukva a sajátomra.
Az enyém is volt hogy régebben beült az autóba lévén csak egy utcát jön csak vele, ne tudd meg mennyit papoltam neki hogy ha csak egy métert megy vele a jogsijába kerülhet és hát neki EZ A KENYERE. Mivel söfőr! Képzeld el hogy mi lenne ha nem tudna dolgozni. Se én se ő, hát azt hiszem eláshatnánk magunkat.

SWANNY
Nálunk az a gond hogy szinte soha nem vagyunk kettesben ezért nem szívesen engedem el a páromat, főleg nem akkor ha itt a gyereke is és rámpasszolja hogy ő haverozhasson. Igaz ezen már az elmúlt időben változtattunk és nem is nagoyn volt rá példa de az elején teljesen úgy csinált mintha én lennék a gyerek anyja és nekem kötelességem érte menni, vigyázni rá, stb.
Azt is megbeszéltük már hogy szól ha elmegy sörözni és néha be is tartja, de ezek náluk mindig spontán jönnek hogy munka után beülnek valahová és hát sokszor nem csak egy órára.
Én meg amúgy is sokat vagyok egyedül és egyfolytában lesem hogy mikor jön már hogy emberi szót halljak.
Nagyon szar így hogy már 8 éve teljesen külön élek a családomtól és a régi barátoktól. Az itteni ismerettségek amiket kötöttem elég felületesek. Persze a párom hallani sem akar hogy a családom közelébe költözzünk, mert neki itt a fia. Alig várom már hogy felnőjön, hátha akkor már nem lesz ennyire ellene a költözésnek.

dita75
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvettük a babakocsit me egy csomó ruhát.
És nem is bababoltban találtam a legaranyosabb body-kat, hanem az Aldi-ban.
Olyan cuki Snoopy-s body-k voltak. (Én imádom Snoopy-t) Gyorsan vettem is párat.
Sajnos kihozós ruhát még nem tudtam venni, mert a téli rucik még nincsenek a boltokban, de remélem nemsokára lesz, mert úgy elfáradtam a vásárlásban, hogy este elaludtam kb. 2 másodperc alatt és reggel 9-ig fel sem ébredtem.

Majd holnap csinálok fotókat és teszek fel.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk! :)
Barátnőmék ma itt voltak, hoztak hat zsák gyerekruhát (fiú-lány vegyesen), kiságyat, kádat, etetőszéket, babkocsit, meg még tudomisénmiket! :lol: az egész a padláson landolt. Még ki kell festeni! Meg úgy vagyok vele, ráérek még a ruhákat kimosn, szortírozni. Ahogy nézegettem, kevesebb a csecsemőcucc, de nem baj. Fölöttünk lakik egy picilány (ő idén februárban született), a másik lépcsőházban egy másik manócska, ő januári. Szóval csecsemőcucc is lesz. :)
De a legfontosabb: megérkezett a kombiteszt eredménye!
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 9 500
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Megjegyzés: A Down-kór kockázata, a fogamzás mesterséges elősegítésének (IVF) tényének figyelembevételével került meghatározásra.
Szerintetek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


kakti: Szerintem jók az eredmények, csak én azt nem értem, hogy az IVF az tudtommal a lombikos medtermékenyítést jelenti. Nektek is inszem volt, mint nekünk. Nálam az asszisztált terhességnél az van, hogy nem az volt. Most akkor nekem is számolniuk kellett volna, vagy neked sem. Mondjuk akkor sem lenne rosz zserintem az eredményed, bár ezt nem tudom. Mindegy, én megnyugodtam az 1:3400-on is, csak nem értem. Én mondtam a nőnek, hogy inszemes baba, még a szülés időpontjánál is beírta a fogantatás napjánál.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Dittus,
Megértem teljesen, a te helyzeted teljesen más, mint az enyém. Nem is arra akartam célozni, hogy bármit is rosszul csinálsz. Csak leírtam a szitut :oops:
Én megmondom őszintén, hogy életemben egyszer volt egy olyan barátom, akinek gyereke volt. Szerencsére nem volt túl nagy szerelem, ezért megúsztam ezt a tapasztalatot. De a ti soraitokat olvasva belátom, én is hasonló érzéseket éreznék a leírt szituációkban.
Távol a családtól és a barátoktól nagyon nehéz lehet, ezt neki is meg kellene értenie.

Vevikk,
Úúúúúh, és mennyibe kerülnek az Aldiban a rucik?
Nem mintha még hiányozna, de hát a snoopy-ért én is odavagyok :lol:

Vicky,
Nekem rá sem írták a papíromra…pedig ő lombikos.

Rillus, Bikmakk??

Puszi,
s.
Kép
swanny
 
 


Swanny,
még mindig semmi....
Te meg holnap eléred a terminust.!
És a nyákdugó még csak Rillánál ment el.
:)

Kép
bikmakk
 
 


Sziasztok!

Csajok ez nagyon izgalmas!
Bikkmakk
a te kicsikéd nagyon elvan odabent, lehet hogy szülésindítás lesz???

Swanny
Nem gondoltam hogy célozgattál volna bármire is csak én is leírtam a szitut és közben irigykedtem hogy másoknál mennyire más és rendezettek az ilyen jellegű kérdések. Nálunk mindenben káosz van, minél jobban akarok valamit szabályozni ők annál jobban tiltakoznak.

Az én papíromra sem írták rá hogy lombikos Miló! :roll:

Kakti
Jók az eredmények! Pedig te is már 30 felett vagy ha jól emlékszem ugye?
De jó nektek hogy ennyi mindent kaptatok, most ezzel rengeteg pénzt megspóroltatok. A tesóm által kapott ruhákkal mi is valamennyit, de nálatok már majdnem megvan minden! Szupi!

Vekikk
Kérünk képeket a szerzeményekről! :)
Tegnap én is elküldtem a páromat az aldiba, de csak Tom és Jerrys rugit talált.

dita75
 
 


Hát lányok akkor nem értem ezt a kombinált tesztnél. Nem hiszem, hogy sokat befolyásolna, ha nektek sem írták rá.

Szülés előtt állóknak mennek a drukkok a gyors szüléshez. 8)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Helló Mamik ! :lol:

Swanny
Köszi az érdeklődést, megvagyunk ám, csak családi programok voltak a hétvégén ! Még mindig 2 in 1 és semmi változás ! Tegnap voltunk nst-n , egy darab fájást sem mutatott a gép ... :? ...holnap megyünk megint. Viszont mától van a dokibácsim, szóval mostmár bátran jöhet Kristóf !! :D ...csak olyan türelmetlen vagyok, már szeretném a babámat a karomban tartani ! :D
Te mára vagy kiírva, de azért milyen jó lenne, ha egy napon szűlnénk ! :D ...hisz a beülti is majdnem egy napon volt ! :D

Bikmakk
Te hogy vagy ??? Hogy viseled a nagy várakozást ?

Kakti
Gratulálok a kombinált teszthez, na meg az első bébirucihoz ! :lol:

Tigriske
Neked pedig a genetikai vizsgálathoz gratulálok, örülök, hogy mindhárom baba rendben van !!

Zoe
Jobbulást !!!!!!! Igyál nagyon sokat !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Az ígért babaszoba képek : Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
rilla_
 
 


És egy utolsó pocakkép ! :lol:

Kép

Kép
Kép
rilla_
 
 


Lányok izgalmas ez az utolsó pillanatok várakozása, drukkolok mindhármatoknak, hogy minden könnyen, és gyorsan történjen, s végre a babákat kezetekbe foghassátok.

Vicky hogy vagy? Hasmenés? A héten valamikor esetleg tali? De csak ha már jól vagy s nincs gáz....

Ma kérdeztem meg a 11-i vérvételeim és a vizeletvizsgálatom, s a mért értékekhez képest a laborértékek jobbak lettek, szerencsére. Kb. 3 tizeddel jobbak, mint amiket mértem, s ha ez így van örülhetek, hiszen akkor a 7,1-7,3-as értékeim sem túl vészesek, ha leveszem a 0.3-at belőlük. Majd kiderül szeptember 2-án, akkor megyek egy újabb ugyanilyen vizsgálatra, remélem akkor is minden jó lesz...

remény73
 
 


Rilla, nagyon szép vagy továbbra is....és a szoba is csodás. De szeretnék én is ekkora babaszobát, de sajnos a mienk lehet még harmada sincs....

remény73
 
 


Remény
Csak 10 m2 a szoba ! :lol:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla!
A miénk 6 nm, de hosszúkás, és csak 1 ablaka van.
A tied mégis sokkal nagyobbnak látszik....

remény73
 
 


Sziasztok!

Ez a kis Toldi babakocsija:

Kép

Kép

Kép
vevikk
 
 


Én már teljesen beleszerettem.
Baby Top a márkája, két funkciós, és járt hozzá táska, amit mindenképpen akartam, mert nem akartam 5000 Ft-ért venni és legalább a színe is ugyanolyan mint a kocsinak.

Mindjárt teszek fel a Snoopy-s bodykról képet.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Egyébként a Snoopy-s body 699 Ft/2 db.
De másfajta is volt az Aldi-ban, azok 1199Ft/2 db és 1399Ft/ 2db áron voltak.

És a képek (a rugikat is felteszem, mert nekem nagyon tetsznek):


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
[/u]

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!!

rilla nagyon kis helyes vagy a pocakkal és nagyon szép a szobácska kicsit irigyelek olyan szép.
bikmakk,swanny nagyon várjuk majd a hireket aztán ügyesek legyetek.
Én is szívesen tartanák már ott mint ti mert már nagyon nem bir magával az én fiacskám. Tegnap este 2-kor sirerült elaludnom vagyis elájulnom a fáradságtól.
Úgy érzekelem,hogy ez az alkohol téma majdnem mindenhol felüti a fejét itt-ott. Nálunk régen volt ez próbléma amiből én szedtem ki még talán időben az én drága urammat. Persze kocsiba azért nem ült ha ivott soha. Volt,hogy csak úgy elugrott valami bucsú bulira csak néhány órára és a végén reggel 6.15 sikerült halál részegen hazajönni na én akkor fogtam magam és ott hagytam,hogy gondolkozon el,hogy mit csinált.
Én is gondolkodtam a szülés felkészitőn,de nincs kivel mennem sajna egyedül meg nincs sok kedvem pedig kénytelen leszek úgy érzem.

Kép
Kép
colin
 
 


Vevikk, szépek a ruhák, ha jól látom mind új... Végülis a bodyk nem is voltak drágák, ha azt nézem, hogy újak...

remény73
 
 


rilla: A szobácska nagyon szép, és te is csinos vagy. Jól áll a görögdinnyéd. :D

remény: Pont most írtam neked privit, hogy valamikor fussunk össze. Gondolatolvasó. :D Ügyes vagy, hogy így letornáztad a cukrod. A ti lakásotok is 1+2x1/2-es? Abban vannak ezek a hosszúkás szobák 1 ablakkal. Ha belegondolok, én egy szoba+konyhás kisházba születtem, budi az udvaron. Szóval nekünk ennél csak jobb helyzetünk lesz és a babácskáinknak is.

vevikk: Nagyon jók az új szerzemények. Édesek a babarucik.

Ma is egész jól vagyok, tegnap már nem ment a hasam és ma sem. Nem nagyon mentem túl messzire, de a mamutba le kellett szaladnunk tegnap, mert már eurót kellett váltani. Ma meg átvettem egy kismama farmert és még vettem a csajszitól egy felsőt is. Nagyon jó és praktikus, még szoptatni is lehet benne. Ha át tudom tenni a telefonomból a képeket, akkor majd felteszem. Holnap megyek a dokinőhöz délután, végre sikerült vele beszélnem. Annyit mondott a cukromra, hogy 1 hónap diéta és utána kontroll.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Rilla,
nagyon szép a babaszoba! Biztos, hogy szeretni fogja a kis lakója! :)

Vevikk,
tök jó a babakocsi, a rugik pedig nagyon édesek! Milyen méretűeket vettél? Nekem van egy fióknyi 50-56-os cuccom, nagyon remélem, hogy használni is fogom tudni őket, és nem kell egyből a második fiókkal indítanom.... :?

Swanny,
na mi újság veled?


Colin,
én jártam szülésfelkészítőre, és nagyon élveztem, szerintem sok újsat és hasznosat hallottam, annak ellenére, hogy orvos vagyok. Én is egyedül jártam (ráadásul itt Németországban kicsit nehezebben megy nekem a "vegyülés", eléggé gondban vagyok nyelvileg), de mégsem bántam meg! Csak valami olyanra menjél, amiről jókat mondanak!

Én ma voltam orvosnál, úgy néz ki, kezdenek alakulni a dolgok: a méhszáj felpuhult, kezd kinyílni. Volt pár erősebb fájásom a napokban, az orvos szerint ez azoknak a hatása. Szóval van remény, hogy egyszer kibújik.
Ha szerdáig még 2in1 vagyunk, akkor lesz UH és esetleg amnioscopia is - de én jobban örülnék, ha már ezekre nem is kerülne sor... :)

Kép
bikmakk
 
 


JA igen, elfelejtettem írni, rilla, hogy nagyon szép kismama vagy!

Kép
bikmakk
 
 


Na ez a nap legalább mozgalmasan telt. Most értem haza. Még a kajáláson sem nagyon törtem a fejem, mert jöttem-mentem.

RILLA
Irtó jó a babaszoba és én is nagyobbnak gondoltam.
A miénk 12 m2 körül van de nem néz ki ekkorának.
A pocakod írtó édes és te eszméletlen csinos vagy, szóval többszörösen is irigy-mirigy vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

REMÉNY
Mi csak szombaton megyünk fel pestre ha eseteg délelőtt folyamán ráérsz megyünk a Westendbe a C&A-ba megvenni a fiam hazahozós ruciját. De addig még egyeztetünk, nem kívánom hogy azonnal válaszolj elvégre még majdnem egy hét van. Akkor cserélhetnénk ki a vatelint a cumira. Amúgy még meg sem kérdeztem hogy mennyit kell vinnem pénzt?

VEKIKK
BAromi jók a cuccok, ma én is voltam az Aldiban de nem láttam ilyen jókat. A babakocsink szinte teljesen ilyen mint a tiétek még a színe is csak a kockákat leszámítva. Ide terepre ez a nagy kerekű a nyerő. Gondolom nálatok sem mindenhol van betonozott járda meg út.

BIKMAKK
Drukkolok hogy ne legyen amnio és hogy előtte kibújjon a kicsike!
Pont ma kérdeztem meg én is hogy mikor lesz szülésfelkészítő tanfolyam. Nem tudott róla semmit a szülésznőm de majd ha megy dolgozni megkérdezi, nekem is feltétlen ajánlották, és én is biztonságban érezném magam ha nem úgy mennék szülni totál tudatlanul :)

VICKY
Örülök hogy elmúlt a hasmenés.
Én 26-ra kaptam időpöttyöt a dietetikushoz, ezt is úgy sírtam már ki mert jóval későbbre akart adni én meg mondtam hogy nem gondolja hogy addig várok mikor terhességi diabéteszem van és ki tudja mit okozok a babámnak ha nem tartom kordában a cukkert.
Na akkor mégiscsak volt időpont korábbra is.

COLIN
Köztünk csak 3 hét van, én szeptemberben kezdem berendezni a babaszobát, sztem nektek is októberben már illene. Addig meg már nem sok van hátra. Még mindig nagyon várjuk a pocifotót. :)

dita75
 
 


Teszek fel egy pocakfotót én is ..... csak erős idegzetűeknek.....

Miló-lak:

Kép

dita75
 
 


Dita, mi szombaton vidéken leszünk, ahogy látom aznap nem tudunk talizni. Valahogy csak összehozzuk azért majd.
szép nagy pocid van, nekem tetszik...

Bikmakk, remélem előbb kibújik a lurkó, minthogy újabb vizsgálatok legyenek. Császárosoknak érdemes szülésfelkészítőre menni?

remény73
 
 


dita: Nagyon szép a pocak.

remény: Én itthon leszek szombaton, ha gondolod közvetíthetek közted és Dita között. Ha gondolod, akkor holnap hozd el a cuccot, amit Ditának szántál és én elviszem. Úgyis sokat kolbászolunk a westendben. Legalább Ditát is megismerhetem.

A másikban egy csajszinak megígértem, hogy felteszem a cuccot, amit a babának eddig vettem.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita jó ez így neked? Vicky elvinné a vatelint, ami 400 Ft/db-ért jó lenne neked? Csak az egyik kell akkor? Mert akkor holnap odaadom Vickynek, meg a különbözetet is, s Vickyvel meg majd talizom még a cumi+mosó ügyében...

remény73
 
 


VICKY
REMÉNY
Teljesen jó! Vickyvel még úgy sem volt szerencsém találkozni, egyszer már majdnem de aztán nem jött össze!

VICKY
Örülök, hogy találkozunk, viszont nagyon nem érünk rá sajnos hogy hosszabban ismerkedjünk, mert anyukám és nagyanyám szüli-névnapi bulija lesz és arra sietünk, csak gondoltam ha már arra járunk beugrunk a Westendbe a hazahozós ruciért amit még a múltkor kinéztem Milónak.
Remélem nem gond, de majd máskor még csinálhatunk közös talit.
Te is a pároddal jössz? Kiváncsi vagyok rá. Nekem ott lesz mindkét "szörnyület" legalább láthatod élőben akikről folyton panaszkodom itt nektek a topicon! :wink: :roll: Ahogy ismerem őket nem fognak "csalódást" okozni főleg a kisebbik. :twisted:
Nem bír magával főleg ilyen helyeken a fél plázát meg akarná vetetni! :roll:

REMÉNY
Ja igen azt majdnem elfelejtettem hogy az egyik kell csak mert ágynemű garnitúra és fejvédő már van nem is egy, hálózsák meg más egyéb is amit lehetne belőle gyártani. Azonban amit még tavaly vettem Bogyónak zsebes tároló annyira megszerettem itt mellettem (zsepitartónak használom meg szemüvegemet szoktam beletenni lázmérőt ilyesmit) hogy azt hiszem nem kapja meg, hanem akkor már varratok egy micimacisat hogy egységes legyen.

Előre is köszi, és neked is Vicky a postás-szerepet! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.17 18:54-kor.

dita75
 
 


Dita! Ok, holnap átadom Vickynek a vatelint, meg akkor 650-et vagy mennyit kell adnom még hozzá? Mennyi lesz a különbözet?

Aztán majd remélem talizunk még mi is :)

remény73
 
 


REMÉNY
Én is bízom benne hogy még talizunk, ha nem rokkanok le teljesen azért még megyek anyuékhoz.

1099.- volt a cumimosó az ajándék cumival, és akkor csak a sárga van ha nem gond mert azóta sem hoztam kéket épp most néztem meg múlt hét szombaton.

dita75
 
 


Dita, ok akkor 700 forintot küldök neked Vickyvel. Köszi előre is. Bízzunk benne nem rokkanunk le mindketten, mi bakok nagyon sokban hasonlítunk....

remény73
 
 


Szóval a dm-esek nem hoztak nem én! :lol: :lol: :lol:
De gondolom vetted az adást! :)
Amúgy már néztem több helyen, fehérváron és pesten és ott még sárga sem volt meg semmilyen. :?

dita75
 
 


REMÉNY
Hát mondasz valamit! :? :? :?

dita75
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Koszonom a roka-uzo kivansagokat,remelem javul a helyzet!!!En is csak irigykedek,szerintem en vagyok az egyetlen,aki meg semmit nem vett a babocajanak....persze,folyamatosam nezelodok a neten,meg a bababoltokban,meg persze itt a forumon,hogy ki mit szerzett be,de szerintem jovo heten,mar elkezdek 1-1 dolgot megvenni,mert mar tenyleg nem birom ki.Vevikk!Nagyon arik a bodyk!Rilla!Mar kezdtem hianyolni a kepeket,de latom nem felejtetted el.Nagyon szep,igazi babaszobat csinaltatok!!!Nekem is nagyobbnak tunik,mint amilyen.Ja es persze a pocak-foto is klassz!!!Dita!!Ez rad is vonatkozik!!!!Vicky!Remeny! Meg jo,hogy nektek nem kellett korhazba befekudni.Itt nalunk,ha valakinek nem jo a 24 heti terhelesese,bent kell maradni par napot,megfigyeles alatt!!!Colin! jo otlet a szules felkeszito,en is gondolkozok rajta!!Swaany...Bikmakk....Kitartas!!!!Puszi Mindenkinek!!
zoe33
 
 


ZOÉ
Mondjuk az én eredményemet még nem látta senki, mert a dietetikushoz csak jövő hétre van időpontom, a dokim a héten csüt. lenne ha nem lenne ünnep, a védőnőm meg holnapután lesz.
Szóval még azt sem tudom hogy mi lesz velem, de a diétát már csinálom ahogy tudom, de még mérni sem mérem a cukkert.
De biztos hogy jó lehet mert nagyon szigorúan betartom a szabályokat, a neten már körülnéztem hogy mit szabad és mit nem és minden étkezést a ch-táblázat szerint állítok össze. Van hogy még annyit sem eszem meg ami elő van írva.

A szomszéd kismami barátnőm is kb. ennyi idős kismama mint te és ő is ma vett először a kicsinek az aldiban pelust mert mondtam hogy ennyiért még fehéret sem kap nemhogy mintásat. Ja és mindketten vettünk egy felfújható bébikompot (én verdásat) majd jövőre jó lesz ha visszük a porontyokat pancsolni. :)

dita75
 
 


dita: Valószínűleg én is a párommal leszek. Nem baj, majd legközelebb több időt szánunk az ismerkedésre. A "szörnyületek"-re is kíváncsi vagyok, bár most biztosan jól fognak viselkedni. Megyírom priviben neked is a számomat, időpontot majd egyeztetünk. Melyik rucit nézted ki Milónak? Mert láttam egy három részes együttest, ami olyan 6000 Ft volt, az nagyon tetszett nekem. Utána meg láttam ugyanazt az Arénában 5000-ért. Az ottani c unda a-t is nézted már? Végülis postásnak tanultam, maradok a kaptafánál. :D

zoe: Hát nekem még "csak" a 12. héten nézett cukor volt rosszabb (nem olyan sokkal). Lehet hogy a 24. heti is az lesz és akkor bármi megtörténhet. Remélem nem fog.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita!!Az jo,hogy mar nezed,es kitudod szamolni,mi az amit ehetsz,igy minden ok lesz!!!Mostmar biztos,talan mar holnap elkezdem a vasarlast!!!!Vicky! Nekem meg nem neztek,es csak a 24 heten fogjak nezni,szoval nem tudom,hogy velem mi van!!Puszika
zoe33
 
 


Zoe, van akinek a 16. héten nézik, még akkor sem késő...de bízz benne, nálad nincs gond...

remény73
 
 


zoe: Én az előzményeim miatt kértem, mert sejtettem, hogy nem lesz jó. És így is lett. Az alap a 24. heti vérvétel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.17 20:20-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Koszi,csajok...hat lehet,hogy megkerdezem a dokim,hiszen azt olvastam,akinek ilyen sulyos hanyasa van,es nem mulik el a 12.heten,annal mar az anyagcserezavar miatt,nagy esellyel,cukor lesz!!na,majd beszamolok
zoe33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?